View Full Version : Intersezon - vara 2008
Aurel.D
10th May 2008, 01:16
In ciuda faptului ca se apropie Campionatul European si atentia ne va fi indreptata inspre echipa nationala in curand, pentru ca si :) deoarece lumea se misca repede, va propun sa discutam aici, despre tot ceea ce este legat de Dinamo in aceasta vara: transferuri, reunirea lotului, perioade de pregatire. Despre amicale o sa facem un thread separat la timpul potrivit.
Deocamdata, Dinamo a si inceput transferurile, cu incheierea unui contract pe 5 ani cu Andrei Cristea, jucatorul lui Poli Timisoara. Asa cum ati spus si voi, se pare ca si Canu este in vederile conducerii si este posibil sa se incheie transferul in curand.
vlad1607
10th May 2008, 08:55
sper sa vina Tatarusanu ca avem mare nevoie de portar....0,0001& sanse sa mai ramana Lobont....si apoi e important sa mai plece din gravidele pe care le aveam in lot :D
Mario Di Lazi
10th May 2008, 09:09
Andrei Cristea, Pantilimon, Cânu
sunã interesant ... dar parcã nu sunt de acord cu reactivarea foºtilor jucãtori ai brichetarilor ...
laurdog
10th May 2008, 09:15
pana la urma, nu stiu daca in teren joaca.....numele. in fond Rednic a facut o echipa cu vreo 300.000, cu care eram pe primul loc la sfarsitul turului cu multe puncte avans.
problema, dupa parerea mea, e tot aia care ma macina inca: VOR DORI SA JOACE?
Mario Di Lazi
10th May 2008, 09:17
ºi ne lasã acþionarii noºtri în pace :D
sã nu se mai bage atât în seamã
dupã meciul cu brichetarii am vãzut cã au fost la televizor la emisiuni sportive, Cãtã Munteanu, Mãrgãritescu, Pulhac ºi Adrian Cristea ... pãºtia vreu sã-i vãd la teveu, nu pe Turcu Prostu sau pe nenea Borcea :D
cip_81
10th May 2008, 09:27
Ma dispera presa asta cu Lobont la Lazio. Lobont la Lazio in sus, Lobont la Lazio in jos. Poate sa ajunga la orice echipa din Il calcio, dar nu la Lazio, care tocmai si-a adus portar (pe care il acontase inca de vara trecuta, dar nu l-a putut aduce pentru ca o echipa nu poate aduce decat un non-UE pe sezon), si pe care au dat o gramada de bani (nu e echipa care sa arunce cu banii aiurea pe fereastra). Asa ca el poate ajunge si la Catania, dar nu la Lazio. Parca sunt batuti in cap.
In alta ordine de idei se pare ca Rednic nu se dezminte. Iar vrea sa ne umple batatura cu ragalii. Citeam azi ca ar vrea sa-l aduca pe pustiul ala de la Rapid...Leonard, cel de care si-au batut joc si aia de la UTA si U. Sa speram ca e vorba tot de inflorituri.
Dogville
10th May 2008, 11:18
problema, dupa parerea mea, e tot aia care ma macina inca: VOR DORI SA JOACE?
Nu pot sa te inteleg:adica ei sunt valorosi dar nu vor sa joace,nu? Trebuia s-o mai bagi si p-aia ca sunt bulversati si era tacamul complet.....:headbang: Deci Dinamo e la mana unor agarici care nu vor sa joace.Sa fim seriosi...asta le e valoarea ,atata pot,atata joaca.Degeaba alergi de-ti ies ochii din cap cu Rapid si Steaua daca pierzi punctele fara numar cu agarici care se betoneaza in 1-9-1 pe linia de 16 :drak:
sper sa vina Tatarusanu ca avem mare nevoie de portar....
Si eu sper sa vina dar la Dinamo 2 :evil: N-are asta fata de titular la Dinamo...cel putin in momentul actual.In poarta ne trebuie un jucator valoros si constant nu o tanara speranta care scapa sapunul ....
vlad1607
10th May 2008, 15:17
@mario : Pantilimon e valoare da sa stii ar fi bine sa vina la noi :D serios.
@dogv : portar valoros si constant? adica CINE sa vina la Dinamo ? :happy
laurdog
10th May 2008, 15:23
@dog: si cum se face ca au putut juca atunci cand era vorba de orgoliu si de....amenintari?
chiar nu stiu decat de frica? nu sunt tot aia care au luat campionatul?
si mai am multe intrebari la care nu va raspunde nimeni, niciodata.
vlad1607
10th May 2008, 15:24
laurica fara frica :D normal ca nu o sa raspunda nimeni...macar acum solutia e validata si se poate aplica de la primii pasi gresiti :D
vlad1607
10th May 2008, 19:41
Informatia publicata in exclusivitate de FANATIK in data de 21 aprilie 2008, conform careia Ilie Iordache va ajunge in aceasta vara la Dinamo, s-a confirmat. Mijlocasul Ilie Iordache se va prezenta la reunirea echipei Dinamo inaintea startului pregatirilor pentru sezonul 2008/2009, desi este imprumutat inca un an la gruparea Pandurii Tirgu Jiu.
Presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a explicat ca Iordache se va prezenta la reunirea formatiei din Soseaua Stefan cel Mare deoarece antrenorul Mircea Rednic, care o va pregati din vara, vrea sa aiba la dispozitie la primul antrenament toti jucatorii din patrimoniul clubului. "Am discutat cu domnul Badea (n.r. - presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea) si a spus ca dorinta lui Rednic este sa aiba la reunire toti jucatorii pe care Dinamo ii are in patrimoniu la aceasta ora. Deci Iordache va merge la reunirea lotului la Dinamo, dar daca va ramine acolo sau nu este o decizie care se va lua ulterior", a spus Condescu.
Oficialul gorjean a explicat ca in contractul prin care Ilie Iordache a fost imprumutat la Pandurii exista o clauza potrivit careia jucatorul va reveni la Dinamo daca va fi dorit in lotul de 18: "Iordache are la contract o anexa pe care am incheiat-o cu Dinamo in care se spune ca daca va face parte din lotul de 18 al echipei Dinamo, putem de comun acord sa intrerupem imprumutul lui la Tirgu Jiu. Ilie Iordache are contract cu noi pina in 2009, dar daca Dinamo si-l doreste in lotul de 18 si antrenorul Mircea Rednic are nevoie de el, se va intoarce la Dinamo. Daca nu, poate sa revina la Pandurii".
Marin Condescu este de parere ca Dinamo are o datorie morala fata de Pandurii Tirgu Jiu, club care l-a transformat pe Ilie Iordache intr-un jucator "de echipa nationala". "Cred ca Dinamo nu are decit obligatii morale fata de noi pentru ca dintr-un jucator anonim de la Dinamo II, Pandurii Tirgu Jiu a facut un jucator de echipa nationala, dupa parerea mea. S-a mai intimplat asa cu Scarlatache, care pentru prima data a jucat in Liga I la Tirgu Jiu si a ajuns la lotul national de tineret, si cu Dedu, care a jucat tot la noi in prima liga", a punctat Condescu pentru Mediafax.
Aurel.D
11th May 2008, 21:48
Ca portar, nici Merlier de la U CLuj nu mi se pare rau....
vlad1607
11th May 2008, 21:50
da nici mare scula nu e..prefer pe oricare din cei 2 tineri..Pantilimon sau Tatarusanu :ok:
Aurel.D
11th May 2008, 22:57
Tatarusanu....dar sa intre treptat, ca din prima nu cred ca face fata
vlad1607
11th May 2008, 23:00
d c nu? :D treptat la inceput om juca cu astea slabe buzau,craiova,constanta, tg jiu si isi intra in mana :D
Mario Di Lazi
12th May 2008, 09:04
Pantilimon este peste Tãtãruºanu
eu pe bãnãþean îl vreau ... asta dacã pleacã sigur Lobonþ
pe de altã parte este OFICIAL : ANDREI CRISTEA la DINAMO
vlad1607
12th May 2008, 11:33
in fata stam bine....in spate e jalea :D
cip_81
12th May 2008, 16:39
Pana sa aduca jucatori, Borcea sa pregateste de un transfer bomba: Mimi Stoica. :D
vlad1607
12th May 2008, 17:14
DE CE? tu vb serios? nu avem soc de box sau ce? :happy
cip_81
12th May 2008, 17:29
Mimi, te iubim/ca ca tine nu gasim.
laurdog
12th May 2008, 18:54
din ciclul sa radem cu...pic si poc
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, pregateste o mare lovitura pe piata de transferuri. Nu este vorba de un fotbalist renumit, ci de un membru care sa completeze staff-ul administrativ al “ciinilor”.
FANATIK a aflat ca Borcea s-a intilnit cu managerul Unirii Urziceni la inceputul saptaminii trecute la restaurantul Zerillos unde dinamovistul i-a propus lui Meme Stoica sa preia o functie similara la gruparea din Stefan cel Mare!!! Meme a aminat un raspuns final pentru urmatoarele zile, pentru ca mai are o oferta extrem de tentanta si de la patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu.
leodacin
13th May 2008, 09:30
nu-l vreau la DINAMO
effect
13th May 2008, 09:50
MM e un manager foarte bun , e cam ceea ii lipseste lui Dinamo de ani buni . Daca ii lasa mana libera , o sa faca din Dinamo o echipa foarte buna . Nu stiu ce fel de caracter are , unii stelisti il respecta , altii il injura pe unde-l prind . Eu spun doar ca stie ce face si e probabil al doilea cel mai bun manager din tara(ghiciti voi care e primu ;)) . Are o singura hiba - nu prea stie sa transfere portari :D
M-as bucura pt el sa ajunga la Dinamo ...oricat n-ar avea viata lunga cu voi + ca l-ar transfera imediat pe Banel :D
TheUndertaker
13th May 2008, 10:02
MM e un manager foarte bun , e cam ceea ii lipseste lui Dinamo de ani buni . Daca ii lasa mana libera , o sa faca din Dinamo o echipa foarte buna . Nu stiu ce fel de caracter are , unii stelisti il respecta , altii il injura pe unde-l prind . Eu spun doar ca stie ce face si e probabil al doilea cel mai bun manager din tara(ghiciti voi care e primu ;)) . Are o singura hiba - nu prea stie sa transfere portari :D
M-as bucura pt el sa ajunga la Dinamo ...oricat n-ar avea viata lunga cu voi + ca l-ar transfera imediat pe Banel :D
Ai dreptate.MM e un manager foarte bun.Si Dinamo va castiga mult daca acesta va veni la club.Insa nu cred.E stelist mare.
laurdog
13th May 2008, 10:28
baaaai, nici in gluma sa nu pomeniti numele schizofrenicului in Stefan Cel Mare. pai nu apuca nici sa se dea jos din masina, da-l in mortii lui de sclav
TheUndertaker
13th May 2008, 10:31
baaaai, nici in gluma sa nu pomeniti numele schizofrenicului in Stefan Cel Mare. pai nu apuca nici sa se dea jos din masina, da-l in mortii lui de sclav
Dar ce are mai daca ajunge la Dinamo???Echipa nu are decat de castigat.Si te rog lasa injuraturile ca nu suntem pe strada.
laurdog
13th May 2008, 10:39
poate nu e treaba ta. daca nu-ti convine, esti liber sa te duci pe sectiunea ta:ok:
in plus nu stau sa dau explicatii de ce NU are ce cauta la noi. eu vorbeam cu DINAMOVISTII
leodacin
13th May 2008, 10:49
Dar ce are mai daca ajunge la Dinamo???Echipa nu are decat de castigat.Si te rog lasa injuraturile ca nu suntem pe strada.
iti multumim pt sfaturile tale , dar aici vorbim si facem ce vrem noi Dinamovistii
in orice caz suntem mult prea bine crescuti fata de altii :D
TheUndertaker
13th May 2008, 11:39
poate nu e treaba ta. daca nu-ti convine, esti liber sa te duci pe sectiunea ta:ok:
in plus nu stau sa dau explicatii de ce NU are ce cauta la noi. eu vorbeam cu DINAMOVISTII
Mama da ce suparat esti.Parca ti-am dat in cap.:(
Mario Di Lazi
13th May 2008, 14:42
nu are ce sã caute Mimi la Dinamo ... poate paznic noaptea la stadion :D
vlad1607
13th May 2008, 14:46
mizeria aia nu are ce cauta la Dinamo....doar dc vrea sa fie batut :D
leodacin
13th May 2008, 16:39
nu are ce sã caute Mimi la Dinamo ... poate paznic noaptea la stadion :D
nici macar atat :D
laurdog
13th May 2008, 18:32
bai, m-am gandit. e totusi bun asta........pe post de scrumiera pt trabucele lui Borcea:drak::drak::drak:
vlad1607
13th May 2008, 18:46
si are si experienta in domeniul asta :D
Aurel.D
13th May 2008, 23:36
nu vine mm la Dinamo..oricum, desi poate ca este un manager bun, il urasc si imi este sila el..si ca mine alte cateva mii de dinamovisti, asa ca nu are ce cauta aici....
Sa se duca invartindu-se, unde vrea...
vlad1607
13th May 2008, 23:39
AUREL = Join Date: Aug 2005
Echipa favorita: Dinamo Bucuresti
nu vine mizeria aia la noi ca stie ca o sa fie ......:drak:
totusi nu pleaca nici o gravida din lot?
cip_81
14th May 2008, 08:16
Nu stiu daca pleaca vreo gravida de la noi, dar cu siguranta centurista Mimi ar fi ramas gravida daca venea la Dinamo.
laurdog
14th May 2008, 08:55
Nu stiu daca pleaca vreo gravida de la noi, dar cu siguranta centurista Mimi ar fi ramas gravida daca venea la Dinamo.
vrei sa fii tatic nebunule?
:happy:happy:happy
mai tineti minte refrenul galeriei: PHILIPPE MENDY, FA-I LUI MEME DOI COPII?
Trebuie sa fiu de acord :D
Fanatic 88
14th May 2008, 12:38
astea-s povesti cu mm la dinamo
Aurel.D
14th May 2008, 22:30
vrei sa fii tatic nebunule?
mai tineti minte refrenul galeriei: PHILIPPE MENDY, FA-I LUI MEME DOI COPII?
Asta a fost tare in Ghencea...noi strigam asta si Mendy se bucura :happy...bineinteles ca nu stia despre ce este vorba
vlad1607
14th May 2008, 22:35
Mendy pe unde se mai joaca ? Farul? sau a plecat din Romania la scoala in Franta? :D
sa nu uitam ca a dat gol la Spurs acasa :D
Aurel.D
14th May 2008, 22:42
Parca era la Farul...nu inteleg de ce nu i s-a dat si lui o sansa la Dinamo. Era un atacant bun....
vlad1607
14th May 2008, 22:45
poate isi aminteste Rednic de el...si poate o sa joace fotbal :D
Luam si noi pe cineva??
Un mijlocas stanga ar trebui, parerea mea, deja ma gandesc la unul :D
Niste indicii: Ne-a dat gol mai demult, iar anul trecut a jucat in Liga 1. Easy, nu? :)
Si ar mai trebui un fundas central :) langa Moti, dar unul rau, nu acelasi tip ca Moti.
Fanatic 88
15th May 2008, 13:39
te gandesti la mendoza ?
tamas ar fi bun langa moti
pana la urma iordache se intoarce ?
laurdog
15th May 2008, 13:44
stati ma, ca nici nu a inceput perioada de transferari bine. aveti rabdare. iar sa ne grabim si sa luam gloabe?
da, iordache S-A INTORS, problema e alta: RAMANE?
Fanatic 88
15th May 2008, 13:49
daca ramane iordache , se intoarce ze , si mai vin 2-3 jucatori de valoare si nu pleaca decat lobont sunt convins ca vom avea o echipa foarte buna , vom avea nu numai rezultate ci si spectacol
laurdog
15th May 2008, 14:04
eee, bine ar fi sa ramana si lobby, dar se pare ca nu prea mai exista punti de legatura intre el si rednic. poate totusi.......
vlad1607
15th May 2008, 15:22
foarte mici sanse da never say never :D nu-i asa Danciule ? :D
cip_81
15th May 2008, 15:37
Dinamo tre' sa-si intareasca benzile: acolo tre' forta, tehnica si viteza. ca sa nu mai zic de centrari.
Nu lesinati precum Munteanu sau Blay, care atunci cand dau intr-o minge parca dau intr-o bila de fier.
delaparis
15th May 2008, 19:31
Se pare ca vine Stelea
leodacin
15th May 2008, 20:43
e prea batran
vlad1607
15th May 2008, 21:22
Se pare ca vine Stelea
poate ca antrenor de portari...sau ca rezerva la Dinamo 2 :D
ar fi o stupizenie sa vina Stelea!
Dogville
16th May 2008, 00:17
Mai bine Pauleta :D
Mario Di Lazi
16th May 2008, 08:14
Stelea nu mai poate face faþã la Dinamo ... rãmâne un dinamovist dar din pãcate nu mai poate ...
Aurel.D
16th May 2008, 16:28
zic ca pe partea dreapta am avea nevoie atat de funsdas cat si de mijlocas. Se pare ca fundas dreapta va fi adus Milanov de la Levski Sofia...23 de ani, tehnic, stil ofensiv....este promitatoare prezentarea! :)
Rossi
17th May 2008, 02:05
pana nu o sa scapam de nulitatile astea , nu o sa am liniste si nici nu o sa mai calc pe la stadion ...
poate Borcea sa faca abonamentul chiar si 1 leu ...:mda::mda::mda:
Galiquio
Blay
Pekaric
Todorovski
Bostina
C.Munteanu
Goian
Andrei Cristea
vlad1607
17th May 2008, 18:36
Stelea nu mai poate face faþã la Dinamo ... rãmâne un dinamovist dar din pãcate nu mai poate ...
ai uitat ce bucuros facea el ture de teren in ghencea la bustul gol cu un steag spurkat in maini ????
Mario Di Lazi
17th May 2008, 21:37
eu aºa am vãzut o declaraþie a lui ... cã este dinamovist ...
vlad1607
17th May 2008, 23:11
un Dinamovist nu facea ce a facut el.....da-l dreaq :D
Dogville
17th May 2008, 23:46
Stelea e un fomist care n-are mama ,n-are tata iar stirea asta nu poate fi decat un fonfleu de presa de-al ''sarpelui cu ochelari'' :D.
vlad1607
18th May 2008, 14:22
vezi ma MArio " ti-am zis eu " :D :P :D
cata_dinamo
18th May 2008, 20:05
eee, bine ar fi sa ramana si lobby, dar se pare ca nu prea mai exista punti de legatura intre el si rednic. poate totusi.......
ce zici de poza asta ?:ok:..stiu ca e de anul trecut
http://www.dinamomania.net/forums/uploads/galeriefoto/1177507673/gallery_55_91820.jpg
laurdog
19th May 2008, 15:21
ce zici de poza asta ?:ok:..stiu ca e de anul trecut
http://www.dinamomania.net/forums/uploads/galeriefoto/1177507673/gallery_55_91820.jpg
cata, scuza-ma, abia acum am vazut comentariul tau. poza este din giulesti, de la acel 4-1. inaintea meciului cu....cfr, daca nu ma insel:drak:
vlad1607
19th May 2008, 16:44
la dreaq :D
laurdog
19th May 2008, 17:12
la dreaq :D
ce patisi vladutule? te lovisi? :groggy:
cata_dinamo
19th May 2008, 18:33
cata, scuza-ma, abia acum am vazut comentariul tau. poza este din giulesti, de la acel 4-1. inaintea meciului cu....cfr, daca nu ma insel:drak:
asa e:P...e pana la meciul cu cfr:mda:
laurdog
19th May 2008, 18:47
arata-mi una de acelasi fel, DUPA meciul cu cfr:shocked:
iti spun eu ca nu gasesti. nici macar de la meciul cu urziceni cand a fost sarbatoarea;)
vlad1607
19th May 2008, 19:20
arata-mi una de acelasi fel, DUPA meciul cu cfr:shocked:
iti spun eu ca nu gasesti. nici macar de la meciul cu urziceni cand a fost sarbatoarea;)
nu m-am lovit ma...cel mult s-a lovit pumnul meu de vreun spurkat :D ziceam la dreaq ca dupa meciul cu cfr-ul nu mai aveai cum sa vezi vreo poza ca aia ...:(
leodacin
21st May 2008, 11:38
Danciulescu ramane la DINAMO , lui Lobont i s-a propus un salariu imens zic eu si sper sa accepte si sa ramana la noi
vlad1607
21st May 2008, 14:19
si nu pleaca nici o gravida ? :D
Aurel.D
22nd May 2008, 17:56
Se pare ca nu....dar chiar, de plecari nu se aude nimic?? Sau se tine de cuvant Borcea si nu da drumul la nimeni??
laurdog
22nd May 2008, 18:58
Noi am cazut in extrema cealalta. pana acum 2-3 ani vindeam pe banda rulanta, acum nu mai vindem nici macar cand TREBUIE sa vindem. E foarte clar ca unii din ei au dat tot ce puteau da pt DINAMO, altii nu au avut si nici nu au ce oferi, deci ar cam trebui sa vindem cate ceva. Problema e alta, ii cumpara cineva?
Dogville
23rd May 2008, 07:15
Ma copii...vine Andres au ba?
Aurel.D
23rd May 2008, 09:04
Cine este Andres? Jucatorul ala din America de Sud de care vorbea Rednic?
Dogville
23rd May 2008, 18:24
Eu ziceam de Mendoza....stelistul dinamovist :drak: Oricum e pentru prima oara dupa multi ani cand ma intereseaza mai mult cine pleaca decat cine vine...
vlad1607
23rd May 2008, 21:48
cica dupa PAun si Todorovsky se duce la Bistrita....da gravidele adevarate chiar nu pleaca? nu pacalim pe nimeni cu ele sa le facem vant ? :D
cata_dinamo
23rd May 2008, 22:41
Eu ziceam de Mendoza....stelistul dinamovist :drak: Oricum e pentru prima oara dupa multi ani cand ma intereseaza mai mult cine pleaca decat cine vine...
pai logic sa nu te intereseze cine vine ca la ce "jucatori" aducem...:headbang:
vlad1607
23rd May 2008, 22:52
nu merita ala salarul pe care l-a cerut...nu mai e jucatorul de acum 4-5 ani....sa se duca unde o vrea...sau mai bine sa ramana la ...aia :D
vlad1607
25th May 2008, 17:37
Dinamo a pus ochii pe golgeterul campionatului Croatiei, Zelimir Terkes!
In conditiile in care Danciulescu si Cristea ar putea pleca in aceasta vara de la Dinamo, Mircea Rednic se afla in cautare de atacanti. Administratorul delegat al dinamovistilor, Cornel Dinu, a pus ochii pe golgeterul campionatului croat, Zelimir Terkes, de la NK Zadar. Atacantul, in varsta de 27 de ani, ar putea veni in Stefan cel Mare liber de contract deoarece intelegerea sa cu clubul croat a expirat, iar fotbalistul a refuzat prelungirea. Totusi, jucatorul cere un salariu anual de 300.000 de euro.
Nu numai Dinamo il urmareste pe atacantul bosniac, Unirea lui MM Stoica este intereasata de fotbalist, chiar inainte de disputarea finalei Cupei Romaniei, cu CFR, informeaza Prosport.
vlad1607
25th May 2008, 18:34
Liviu Ganea e pe faras....asa promovam tinerii?
vlad1607
25th May 2008, 20:51
Standard plakt prijskaartje op Toama
vrijdag 23 mei 2008
Salim Toama kan rekenen op zeer veel belangstelling. Standard is bereid zijn middenvelder te laten vertrekken maar dan moet er wel 1,5 miljoen euro op tafel komen.
Toama kwam dit seizoen niet bijzonder veel aan spelen toe bij de landskampioen. Zo mocht hij na de winterstop nog slechts 4 keer opdraven.
Toch is er heel wat belangstelling voor de Israëliër. Zo geniet hij de interesse van Larissa, Steaua Boekarest, Dinamo Boekarest en bovendien wil zijn ex-club Hapoel Tel Aviv Toama graag terug.
Standard zal een transfer niet in de weg staan maar wil wel een transfersom van 1,5 miljoen euro voor zijn middenvelder.
:D :D
leodacin
26th May 2008, 10:00
PROMISIUNEA LUI BORCEA
“«Greii» nu pleacã”
Preºedintele executiv al lui Dinamo a oferit garanþii ieri cã nici un jucãtor important al roº-albilor nu va pãrãsi clubul în varã.
Dãnciulescu, Bratu, Cristea, Moþi ºi Lobonþ. Aceºtia sînt jucãtorii consideraþi de Cristi Borcea vitali pentru Dinamo în sezonul viitor, iar preºedintele executiv bagã mîna-n foc cã nici unul dintre cei 5 nu va pleca în aceastã varã.
“Indiferent de sumã, sînt netransferabili! Repet: indiferent de sumã!”, a zis ieri Borcea.
“Din punctul meu de vedere, ºi ºtiu sigur cã asta este ºi opinia celorlalþi colegi acþionari, nu pleacã nici unul dintre jucãtorii cu greutate de la Dinamo. Vrem sã ne ducem în Champions League, nu sã ne ruinãm echipa!”, a continuat Borcea.
oare sa-l credem ?
cata_dinamo
26th May 2008, 13:14
asa zicea si in iarna si cum a primit oferta de la lazio l-a dus pe radu stefan in italia sa semneze:mda::headbang:
vlad1607
26th May 2008, 14:44
exact....de f mult timp in privinta transferurilor nu mai tre sa punem baza in ce zice Borcea....
Dogville
26th May 2008, 17:36
Bai nene,luam si noi un jucator care sa joace titular sau aducem toti plinge .......?
vlad1607
26th May 2008, 18:25
HMMMMMMMMMMMM :D greu de zis :D ....riscant :D stai ca abia au inceput tatonarile pt perioada de transferuri :D o sa vina Renatinho, MAtteo Ferrari , Boateng, Huntelar, Skrtel si Mos Craciun ! :D Multumit ??? :D
laurdog
26th May 2008, 18:44
Pana sa luam noi, l-au luat....aia pe Tatarusanu. Multumim cristi borcea:rosu:
:angry::angry::angry:
vlad1607
26th May 2008, 20:51
Laurica ramane Lobont ai uitat :happy
de asta chiar imi pare rau....sa-l aduca pe Pantilimon :P :D :D
vise...
Aurel.D
27th May 2008, 13:13
Mare pacat de Tatarusanu...:no: Si vor sa il dea si pe Liviu Ganea....Super..:headbang: Sa imi ziceti mie cutzu..:D daca dupa perioada de transferuri, nu o sa fim (iar) cimitirul elefantilor!! :rosu:
laurdog
27th May 2008, 13:38
Vladutule, eu inca sper sa ramana Lobby:D
vlad1607
28th May 2008, 15:02
sa ramana Laur..sa ramana...:)
Antrenorul Mircea Rednic si membrii departamentului de scouting al echipei din Stefan cel Mare au lucrat in ultima luna la configurarea lotului de jucatori pentru sezonul viitor.
Concluzia la care au ajuns tehnicienii a fost aceea ca Dinamo dispune de un lot valoros, foarte compact, care necesita doar intarirea unor compartimente prin aducerea unor fotbalisti de acelasi nivel cu titularii. In urma numeroaselor analize s-a stabilit ca vor fi cautati un portar de rezerva, doi fundasi laterali (unul pe stinga, unul pe dreapta), un mijlocas lateral stinga, un inchizator si un atacant.
astia is dobitoci! Avem mare nevoie de ani de azile de un fundas central de mare valoare da ei...:( :( :(
cata_dinamo
28th May 2008, 15:08
pai probabil asteapta un raspuns oficial de Lazio, in legatura cu Radu Stefan si sa ii testeze pe Zie Diabate si Grigore
laurdog
28th May 2008, 15:09
pai nu il ai pe Izvoranu, Vladutule?:headbang::headbang:
vai mama noastra suntem in aparare
vlad1607
28th May 2008, 15:31
Izvoranu a inceput sa joace OK....da nu e foarte bun...
Zie Diabate e ok e tanar si e de perspectiva....dar cam atat..
NOI AVEM NEVOIE de cineva macar de nivelul lui Motzi....
Aurel.D
28th May 2008, 18:01
asta trebuia facuta de cand a plecat Radu Stefan...Izvoranu este bunicel, dar nu este ceea ce trebuie la Dinamo
vlad1607
28th May 2008, 22:52
trebuia.multe lucruri trebuiau facute..la un anumit moment..dar nu au fost facute..macar acum poate poate..sa aiba timp sa se integreze...
vlad1607
29th May 2008, 19:23
Surse din anturajul gruparii portugheze Estrela Da Amadora au dezvaluit pentru FANATIK ca, in momentul in care a aflat ca Gomes ar putea ajunge la Steaua fara sa ii se ceara acordul, reprezentantul “Mundifoot” (societatea care sustine ca detine 70 la suta din fotbalist), Sergio Ferre, a luat decizia de a-l propune pe mijlocas rivalei ros-albastrilor din campionatul romanesc, Dinamo.
Aceleasi surse afirma ca oficialii “ciinilor” ar fi trimis chiar un fax in care si-au exprimat interesul pentru Gomes si dispozitia clubului din Stefan cel Mare pentru a negocia transferul fotbalistului in “Groapa”!
BLA BLA BLA....nu miscam nimic noi? macar la plecari sa vad miscare :D
leodacin
30th May 2008, 09:53
Pe banda stîngã a apãrãrii, Cristi Pulhac, titularul de drept al sezonului trecut, este singurul care nu are rival, iar “cîinii” îi cautã concurenþã serioasã.
Favorit pare Carlinhos (21 de ani), de la Santos, jucãtor monitorizat de roº-albi încã din iarnã. Brazilienii vor pentru internaþionalul de tineret 1,5 milioane de euro, însã fundaºului stînga îi expirã contractul în aceastã iarnã, iar “cîinii” doresc sã profite ºi sã-l aconteze pentru o sumã mult mai micã. Ei par dispuºi sã aºtepte ºi pînã în decembrie pentru a-l lua gratis pe Carlinhos.
Cristi Pulhac s-ar putea despãrþi de Dinamo în aceastã varã, avînd în vedere relaþiile tensionate cu Rednic, dar ºi nemulþumirile sale financiare. Are un salariu de 28.000 de dolari pe an ºi încã n-a semnat noul contract oferit de roº-albi, cu 60.000 de dolari pe sezon.
laurdog
30th May 2008, 09:57
Ma Leo, eu nu mai cred balivernele astora din presa. Cand ii voi vedea pe respectivii ca semneaza, atunci o sa pot discuta despre transferuri. Deocamdata, DINAMO lucreaza, daca lucreaza, in secret, si asta e bine pt ca nu se pot baga altii sa ne strice...."ploile"
Aurel.D
30th May 2008, 18:09
Eu NICIODATA nu am marsat la transferurile facute de presa in curtea lui Dinamo, stiind ca de la vorbe la transferuri este cale lunga si cunoscand ce actionari parsivi avem!!
Asa ca, pana nu vad ce jucatori vin cu siguranta, mi-e egal cu 0 ce se zvoneste....:no:
Fanatic 88
31st May 2008, 22:38
credeti in transferul lui karamyan ? sper sa vina ca nu avem mijlocas stanga
Dogville
31st May 2008, 22:58
Cine zice ?
ducus
31st May 2008, 23:00
Mardare, cîine roºu
Reuºitã. Dupã un an de tatonãri, “cîinii” au reuºit transferul lui ªtefan Mardare Dinamo l-a transferat pe fundaºul lui FC Vaslui, ªtefan Mardare, pentru un milion de euro. Moldoveanul va cîºtiga în ªtefan cel Mare 120.000 de euro pe sezon.
Dinamoviºtii ºi-au schimbat strategia. Au trecut de la declaraþiile pompoase la munca de jos ºi au început sã transfere jucãtori în mare secret, profitînd de faptul cã toþii ochii sînt aþintiþi asupra echipei naþionale.
PEPINIERÃ. Primul jucãtor vîndut cãtre Bucureºti este internaþionalul de tineret ªtefan Mardare. Pentru el Dinamo a plãtit un milion de euro în contul vasluienilor, urmînd ca fundaºul central sã fie prezentat oficial în momentul în care trupa din ªtefan cel Mare va începe pregãtirea de varã.
Cel care a insistat pentru transferul lui Mardare a fost antrenorul “cîinilor”, Mircea Rednic. Ideea i-a surîs ºi lui Cristi Borcea, care a fost încîntat de preþul mic plãtit de Dinamo pentru cel mai curtat fundaº central din Liga I. Transferul s-a fãcut dupã principiul primul venit, primul servit, mai ales cã pe fir mai intraserã, pe lîngã echipe din Franþa, Anglia ºi Germania, FC Braºov, CFR Cluj, Steaua ºi Rapid. Pe lîngã suma de un milion de euro, FC Vaslui ar putea sã-l primeascã ºi pe portarul Dennis Romanovs. Acesta a fost la un pas sã ajungã la gruparea moldoveanã ºi pe vremea cînd Mircea Rednic antrena acolo. Prin trimiterea letonului la echipa antrenatã de Hugo Broos, Mircea Rednic încearcã sã-i facã loc la Dinamo lui Emilian Dolha. Fostul rapidist, aflat acum în Polonia, la Lech Poznan, nu este însã pe placul lui Cristi Borcea ºi Vasile Turcu, din cauza salariului de 250.000 de euro pe sezon pe care-l solicitã portarul. Dolha primeºte în Polonia 70.000 de euro, dar suma se poate dubla, în funcþie de performanþele echipei. Pretenþiile sale sînt mari cînd vine vorba de Dinamo, deoarece Bogdan Lobonþ, actualul titular al postului de portar, primeºte un salariu anual de 400.000 de euro. Transferul lui ªtefan Mardare la Dinamo este þinut deocamdatã secret de toate pãrþile implicate. Adrian Porumboiu, finanþatorul moldovenilor, a cerut acest lucru pentru a putea negocia mai uºor cu Hugo Broos. Dupã ce belgianul va fi prezentat marþi la Vaslui, se va putea discuta public ºi despre plecarea lui Mardare în ªtefan cel Mare. Internaþionalul de tineret a fost dorit vara trecutã ºi de Gheorghe Hagi la Steaua, dar transferul a picat din cauza patronului Gigi Becali.
LA GARÃ. ªtefan Mardare nu va fi singurul jucãtor care va pleca de la Vaslui în aceastã varã. Portarul Cristi Hãisan este dorit insistent la Galaþi de Marius Stan ºi Petre Grigoraº. ªansele de realizare sînt însã foarte mici, deoarece Adrian Porumboiu nu acceptã sã cedeze jucãtori la Oþelul. La capitolul sosiri pot fi trecuþi Iulian Apostol, de la Unirea Urziceni, ºi Cosmin Paºcovici, de la UTA.
http://www.jurnalul.ro/articole/125958/mardare-ciine-rosu
Dogville
31st May 2008, 23:45
Ba, ce lovitura ! Nu e rau deloc pustiu' asata......numa' sa nu fie fonfleu ca va-njur ! :drak:
Fanatic 88
1st June 2008, 00:14
Cine zice ?
pe cine avem ? bostina, aaa nu ...munteanu
Dogville
1st June 2008, 00:48
Eu intrebam care-i sursa acestui zvon...ce-ai inteles tu e o enigma.....
vlad1607
1st June 2008, 18:25
e sigur MArdare e la noi ? daca da atunci e o veste f buna!
leodacin
1st June 2008, 18:28
DINAMOMANIA da vestea ca sigura
vlad1607
1st June 2008, 18:33
Mardare zice ca nu a vorbit nimeni cu el....(dinamovisti.ro) :( :(
vlad1607
1st June 2008, 22:49
Ioan Becali: "Cosmin Moti e dorit de AS Roma si Lazio si costa 5 milioane de euro"
vlad1607
2nd June 2008, 22:12
Negocierile dintre Dinamo si Sheriff Tiraspol privind trecerea goalkeeperului Stanislav Namasko (22 de ani) in Stefan cel Mare, se vor incheia in cursul zilei de miercuri! Ros-albii au fost de acord cu pretul solicitat de care gruparea moldava, dar isi doresc sa plateasca doar o parte din bani, restul sumei urmind a fi acoperita prin cedarea unui procent din drepturile federative ale jucatorului. Transferul noului Lobont la echipa “ciinilor-rosii” va fi cea de a doua mutare a dinamovistilor, dupa achizitionarea atacantului Andrei Cristea (24 de ani), de la Poli Timisoara.
leodacin
8th June 2008, 10:41
PSG, formaþia clasatã pe locul 16 în ultima ediþie a campionatului din Hexagon, îl vrea neapãrat pe Bratu, vãzîndu-l înlocuitorul perfect pentru idolul Parisului, portughezul Pauleta. PSG este dispusa sa ofere un milion
de euro , dar DINAMO doreste peste 2 milioane .
leodacin
8th June 2008, 10:48
Dinamoviºtii vor un fundaº dreapta de 27 de ani, Darko Dunjici de la Zoria Lugansk, prima ligã din Ucraina. Preþul apãrãtorului sîrb este de aproximativ 500.000 de euro.
Dogville
8th June 2008, 12:28
Misto :D Deci avem scouteri si in Ucraina :drak: Daca pleaca Bratone suntem de tot rahatul.In loc sa ne intarim stam la atarnache la Petre si Niculae...:groggy: Asta este...conducere de kkt/pe Dinamo-ai ingropat !
PS. Normal ca nu a vorbit nimeni cu Mardare...noi transferam numai pigmei sub 1.70 si dupa aia stam si ne minunam cum dracu' ne elimina Elfsborg si Heerenven:drak:
vlad1607
8th June 2008, 16:27
sa nu tragem concluzii pripite...
Dogville
8th June 2008, 22:37
Eeee...lasa,mah,ca asa se face in intersezon...ca sa-i punem p-astia un pic in miscare :drak: Vrei sa apara Borcea peste o luna sa spuna ca avem lot si nu mai vine niciun jucator ???
vlad1607
8th June 2008, 22:52
venirile ca venirile..da mai intai sa scapam de niste gravide...cica Cata Munteanu si Margaritescu is pe picior de plecare..e un lucru bun :D Galiquio ala e OUT :ok: un fundas central, unul dreapta un portar si un atacant ne ajung :)
Dogville
8th June 2008, 23:05
E sursa sigura sau fonfleu ? Parca pe China l-as mai perpeli nitel pe banca de rezerve ca mult ne-a mai chinuit....:drak: Parca avem deja 3: atacanti,nu?:thinkso: Asta n-ar fi o prioritate dar in mod sigur vine nea Mircea cu ceva ieftin si bun din Belgia :ok: Fundasi centrali si dreapta ...ca de aer (auzisem de o colonie de la Metz dar......e cam trista vestea asta :groggy:. La portar e jale...o reveni Delwarte? Da' Fuhami ? :D
vlad1607
8th June 2008, 23:44
Burebista mai e activ? :D
se anunta un an greu...uun atacant de fortza ar fi bun la casa omului :D
fundasi ori aducem ori murim :D :( FORZA ZE DIABATE ! :ok:
Dogville
8th June 2008, 23:50
Lasa-ma,frate,ca n-avem timp de experiente :D trebe adusi jucatori de valoare care intra titulari in echipa (asta o s-o zic pana mor...:drak:)nu pustani care lovesc mingea si-o fac patrata.Pe Ze l-am observat cu maaaaaare atentie in meciul cu prazarii in retur si tot ce-a jucat a dat in aut :headbang: (da' e mai bine decat Galiliquio care se-apucase sa dribleze cu Rapidu' ca prostu' ..).Sa-l tina sub observatie stricta si sa-l aruncam in lupta cu Ceahlaul in cupa si la Buzau....:evil:
LE.Un atacant de forta ar fi....Barba :happy:happy:happy
vlad1607
8th June 2008, 23:52
:happy...si Tinta extrema rapida si ascunsa :D :D :D
ce jucatori de valoare?????????? care ma???
Dogville
8th June 2008, 23:56
Ala daca-si ascunde un pic burta e mai valabil ca Munteanu:D Nush,dom'le...sa caute,sa scotoceasca,sa plateasca,sa faca,sa dreaga.....:D VREM ECHIPA si STADION !!!! :D Nu neaparat in ordinea asta dar...sa inceapa dracu' de undeva ca de 20 de ani astept :groggy:
vlad1607
8th June 2008, 23:59
multi inainte :D :( :( :( asteapta ...ca mai ai mult...de asteptat :D :(
Dogville
9th June 2008, 00:01
Auzi scumpule,nu vrei sa asteptam impreuna ? :D
PS. Ba,io ma bag la culcare ca maine-s de caraula....:D
leodacin
9th June 2008, 14:57
Miercuri, 11 iunie, dinamovistii incep, sub comanda lu Mircea Rednic, pregatirile pentru sezonul 2008/2009. La reunirea lotului vor fi prezenti si 6 fotbalisti de la Dinamo 2. Cei 6 care au primit telefonul care i-a facut fericiti sunt: Mihai Damaschin, Marius Alexe, Dan Bucsa, Dragos Grigore, Zie Diabate si Anoh Attoukura.
Contactat de DinamoMania Mihai Damaschin a declarat: "Asteptam vestea asta si ma bucur ca a venit. Va dati seama ca toti care am fost convocati suntem foarte fericiti acum. Ni se acorda o sansa si trebuie sa profitam de ea. Si sper sa nu dezamagim si sa prindem in sfarsit prima echipa. E tot ce imi doresc si in mod sigur si ceilalti gandesc la fel".
vlad1607
9th June 2008, 15:27
o veste buna :D
laurdog
9th June 2008, 15:29
hapciuuuu. din toti astia o sa ramana la echipa mare..........vladut cu sapca lui de...Gavroche:happy:happy
vlad1607
9th June 2008, 15:34
:happy
da ma da cand o sa dau gol cu spurkatzii o sa vin la tine in peluza si o sa-ti dau cu sapca-n cap pana o sa obosesc :happy
laurdog
9th June 2008, 15:48
iti mai cumpar si eu trei sepci daca dai gol:happy:happy
vlad1607
9th June 2008, 15:50
ITI dau in cap cu toate 4 atunci :D pac pac :happy
leodacin
12th June 2008, 09:49
CÎINII” S-AU REUNIT IERI
Lotul prezent la reunire:
Portari: Romanovs, Fl. Matache (revenit de la CS Otopeni)
Fundaºi: Pekarici, Izvoranu, L. Goian, Pulhac, Homei (revenit de la Poli Iaºi), Dr. Grigore, Zie Diabate (ambii de la Dinamo II)
Mijlocaºi: Torje, Ropotan, Vranjkovici, I. Iordache (revenit de la Pandurii), Bucºã, Alexe, Attoukoura (toþi de la Dinamo II)
Atacanþi: Dãnciulescu, Miranda, A. Cristea (venit de la Poli Timiºoara), Damaschin (de la Dinamo II)
Jucãtori disponibilizaþi: Mãrgãritescu, C. Munteanu, Opriþa, Galliquio
Absenþi motivaþi:Moþi, Lobonþ, Ad. Cristea (la Euro), Fl. Bratu (învoit o sãptãmînã)
Absenþi nemotivaþi: Blay, Boºtinã, Ze Kalanga, L. Ganea
leodacin
12th June 2008, 09:52
JEAN VLÃDOIU, secund Dinamo
“Mã bucur cã sînt iar la Dinamo. Am venit cu sufletul, sper sã reuºim cîºtigarea titlului ºi a Cupei, iar cu multã muncã ºi seriozitate ne vom îndeplini obiectivele”.
Mircea Rednic ºi-a fixat obiectivele cu Dinamo: vrea titlul ºi grupele Champions League.
cata_dinamo
12th June 2008, 10:53
sper sa ramana in lot Iordache si Homei:great:
@leodacin: si zicu a lipsit motivathttp://forum.fifaromania.net/images/smilies/sleep.gif
cata_dinamo
13th June 2008, 12:32
Razvan Stanca la Dinamo
Fostul portar al Daciei Mioveni a ajuns la o intelegere cu gruparea din Stefan cel Mare.
Portarul care se aflã sub contract cu Farul Constanþa ajunsese la o înþelegere verbalã cu Pandurii Tg. Jiu, însã oficialii "cîinilor" l-au acontat pe Rãzvan Stanca. Acesta urmeazã sã semneze un contract pe trei sezoane cu roº-albi.
(dinamovisti.ro)
Cred ca e un transfer destul de bun pentru ca stanca a intrat si vederile selectionerului:great:
Dogville
13th June 2008, 23:07
Haplea-n chiloti !
vlad1607
15th June 2008, 20:06
Al doilea transfer: Simao
Dinamo s-a înþeles cu fundaºul stînga de la UTA, portughezul de 23 de ani urmînd sã semneze un contract pe 3 sezoane
Bruno Simao, portughezul de 23 de ani al celor de la UTA, formaþie retrogradatã în liga secundã, este cel de-al doilea jucãtor transferat de Dinamo în aceastã varã, dupã Andrei Cristea! Fundaºul stînga al ardelenilor a fost cerut de Rednic în iarnã, cînd el antrena la Rapid. Iar acum e adus în ªtefan cel Mare pentru a-i crea concurenþã lui Cristi Pulhac (23 de ani), titularul din sezonul trecut.
Simao, care evolueazã la Arad din 2006, va veni la Dinamo gratis . De ce? Pentru cã preºedintele executiv Cristi Borcea va susþine financiar, pe viitor, echipa arãdeanã, iar portughezul va sosi în ªtefan cel Mare în baza bunelor relaþii dintre cele douã grupãri.
Bruno se aflã momentan în Portugalia, iar marþi va sosi în România pentru a parafa actele. Fotbalistul de 1,77 metri, care poate evolua ºi ca mijlocaº stînga, are o singurã solicitare: Dinamo sã-i asigure un salariu minim de 90.000 de euro, atît cît cîºtiga ºi la Arad!
5,65 este media notelor gsp primite de Bruno Simao, el fiind în primii cinci jucãtori ai Aradului în sezonul recent încheiat.
33 de meciuri a jucat portughezul în Liga I, din 2006, de cînd a sosit la UTA, ºi pînã în prezent.
Declaraþia zilei: Marin Barbu, fost antrenor UTA
“Simao e un jucãtor bun spre foarte bun, are calitãþi fizice ºi tehnice deosebite. Poate face performanþã dacã se va dedica exclusiv fotbalului”
cica Dolha e aproape de noi :(
vlad1607
15th June 2008, 20:09
pe de alta parte...
Nicolae Bara, patronul echipei UTA Arad, a declarat, pentru FANATIK, ca nu au existat negocieri intre Dinamo si clubul ardelean, pentru portughezul Bruno Simao (23 de ani), de altfel fundasul stinga fiind considerat netransferabil.
“Nu a existat nici o negociere cu Dinamo pentru Bruno Simao. Nici macar la nivel de discutie. Nu s-a pus problema de vreun transfer al sau, deci nu este nimic adevarat. S-a tot spus ca vor pleca jucatori de la UTA la alte echipe in tara, dar nu este adevarat, nu pleaca nimeni”, a declarat Nicolae Bara pentru FANATIK.
PE CINE sa crezi>?
Musat nu intra in vederile lui Rednci pt noul sezon...
vlad1607
16th June 2008, 11:12
se pare ca pe langa Simao vine si Hidisan....Bara a confirmat ca ei pleaca cu Dinamo in primul stagiu de pregatire.
cimitiru' ghencea
16th June 2008, 14:46
vorbe de claca,marca prosport si gsp...
eu astept sa vad semnarea contractelor cu fiecare jucator in parte...
un lucru cat de cat bun (daca va fi si respectata promisiunea)este ca turcu a promis in numele actionarilor ca nu vor mai exista imixtiuni din partea conducerii in transferuri...adica mana libera pentru rednic si dinu (oups... cumva un conflict mare de interese...?)
mai important decat orice jucator transferat e sa nu-i pierdem pe moti sau lobont...basca cristea sau pulhac...si asa ,cu plecarea lui margaritescu nu prea sunt de acord (si mai ales pe o suma ridicola,de 400.000 de euro,asta bineinteles daca suma reala nu este mult mai mare...)
vlad1607
16th June 2008, 20:39
cimi ai si tu dreptatea ta...pana una alta a semnat Dolha...
Dogville
16th June 2008, 20:53
Nu mai vine Stanca? Sau vin amandoi ? :headbang::headbang:
vlad1607
16th June 2008, 21:56
cu stanca nici macar sa nu glumesti...ala chiar ca e praf total...
un funas central adevarat si unul stanga nu aducem nici acum?????????
Dogville
16th June 2008, 21:59
Nu e momentul! Stai sa plece si Moti si dupa aia cautam cativa belgieni de 42 de ani .....
vlad1607
16th June 2008, 22:01
hai ma ca nu e de gluma..de ani de zile astept sa aducem si noi un fundas central adevarat...macar dc nu vine nimeni sa fie promovat Ze Diabate :D
Dogville
16th June 2008, 22:04
Hai,de dragul tau,sper si eu sa fie promovat unul din cei doi Ze (Diabate sau Craciun) :D numai sa nu te mai aud...
PS. Mardare a fost fonfleu ?
vlad1607
16th June 2008, 22:05
asa asa :D sa te auda...:D
din pacate da se pare ca a fost un fas...cel putin pana acum...
Aurel.D
16th June 2008, 23:04
Dolha la Dinamo! Cred ca este o investitie buna.
vlad1607
16th June 2008, 23:08
doar timpul o sa dovedeasca asta.si totusi sper sa aducem un fundas central de valoare sau sa fie promovat Ze Diabate / Craciun
messi19
16th June 2008, 23:28
pana acum am auzit de urmatoarele veniri la echipa:
cristea,homei-poli iasi-abia s-au salvat de la retrogradare
hidisan,simao(daca e adevarat)-uta-au retrogradat
dolha-din polonia,o echipa careia nu i-am retinut numele(nici nu am vrut)
iordache-pandurii-abia s-au salvat de la retrogradare
deci ar trebui sa ne salvam sezonul asta...ca baietii au experienta.
laurdog
17th June 2008, 08:01
asta este primul transfer. omul a semnat, deci e clar. bun, rau, vom vedea.
restul e......can can. transferuri facute de presa. repet de saptamani intregi, asteptati sa semneze si apoi comentam
cimitiru' ghencea
17th June 2008, 08:14
dolha e bun.de la rapid a plecat tot din cauza lui copos ,nu pentru ca ar fi fost gafeur.
numai faptul ca a fost desemnat portarul campionatului in polonia si spune multe despre el.sa nu uitam ca polonia furnizeaza portari de mare clasa,ultimele exemple dudek si acest boruc care mi se pare fenomenal...
automat,venirea lui dolha inseamna plecarea lui lobby.din nefericire,sumele ridicol de mici vehiculate in jurul plecarilor lui margaritescu,lobont sau moti ma fac sa ma gandesc la faptul ca actionarii vor sa-si scoata parleala la negru...
mai ciudat mi se pare zvonul cu revenirile lui radu stefan si niculescu...
daca lazio n-are bani sa-l plateasca pe radu stefan ,de unde ar scoate altii ca sa-l ia pe moti?
cat despre niculescu,nu era si el pe lista neagra a lui rednic?
messi19
17th June 2008, 12:30
asta este primul transfer. omul a semnat, deci e clar. bun, rau, vom vedea.
restul e......can can. transferuri facute de presa. repet de saptamani intregi, asteptati sa semneze si apoi comentam
pai...cristea,homei si iordache au venit si ei...pana acum sunt 4 jucatori noi...toti unu si unu:headbang:
Rossi
20th June 2008, 15:46
Contra: "Rednic nu m-a vrut la Dinamo"
vaiiiiii ... si ce tipi asa prin presa .... ai deja 32 de ani ... Dinamo nu e azil de batrani ...
Dogville
21st June 2008, 00:18
Pe Moti l-a vrut, dar ursarii din administratie s-au gandit sa faca si ei un ban gramada si performanta p@@a.Sa moara ma'sa...nu mai avem niciun fundas central si iar tre sa rezolve nea Mircea situatia cu buget de 100 de dolari ! :(
PS. Si de-abia acum capata contur interesanta strigare : '' La oficiala este labareala '' !!!! :mda:
leodacin
22nd June 2008, 11:56
Dinamo Bucuresti a ajuns la un acord cu Sheriff Tiraspol pentru transferul atacantului Alberto Thiago in schimbul a 450.000 de euro.
Jucatorul de 23 de ani va semna un contract pe patru sezoane cu gruparea din Stefan cel Mare.
Pana acum, Dinamo a mai reusit sa ii transfere pe portarul Emilian Dolha si pe atacantul Andrei Cristea.
22nd June 2008, 12:19
Bravo ! Ne aparam atacand ! La asta nu ma gandisem....:groggy:
vlad1607
23rd June 2008, 14:48
COOL...si totusi fundasi aducem secolul asta?
leodacin
23rd June 2008, 16:47
aveti rabdare !
vlad1607
23rd June 2008, 17:02
ce e asta ma un ordin ? :happy....rabdare am in privinta fundasilor de ani de zile....si tot cu rabdarea am ramas...se cacaie..pleaca Moti nu pleaca Moti....si aduc niste baieti de la o retrogradata din Franta...hehe...parfum :(
leodacin
23rd June 2008, 17:19
Vlad , ce rezolvi daca te agiti ca un tub de spray ?
vlad1607
23rd June 2008, 18:43
ca un tub de spray sau ca o sampanie? :D da tu ce rezolvi cand astepti..si astepti..si astepti....:D ?
iubim Dinamo..vrem binele lui Dinamo...si sa recunoastem ca asa cum de ani de zile in atac suntem cei mai buni la fel in aparare de ani de zile suntem slabi...
leodacin
23rd June 2008, 18:48
ai dreptate Vlad , vrem binele lui DINAMO.................si cine stie poate ne redresam si in aparare :D
Aurel.D
24th June 2008, 19:52
vlad...
cu totii iubim Dinamo si ii dorim binele, dintodeauna. Dar din pacate nu este suficient sa dorim doar noi...:no:
vlad1607
24th June 2008, 22:44
ce adanc ai cugetat Aurele :D spune ceva nou :( :)
mergem inainte "fie vreme buna...fie vreme rea"......
cimitiru' ghencea
25th June 2008, 09:22
ia spuneti...
l-a vazut careva dintre voi pe thiago asta?cum se misca pe teren,cum paseaza?
cat despre bassong ,sa poata el,un jucator retrogradat intr-un campionat nu prea puternic,sa-i ia locul lui moti? ma cam indoiesc...
vlad1607
25th June 2008, 14:53
pai nu l-am vazut :D da Rednic zice de el ca are viteza,tehnica....de viteza chiar ca aveam nevoie la mijloc...:D
Bassong? na....daca mergem pe principiul ca e retrogradata echipa lui....si Stam juca la LAzio si era echipa pe 10-12...da Stam nu era slab :D om vedea...acuma sincer nici Moti nu e chiar asa de scula :D e bun da nu rupe :D ...ma rog....sa vina Bassong si dupa aia vorbim..momentan nu vrea in Romania...tu ai pleca din Romania in Albania? :D
vlad1607
25th June 2008, 17:21
"Am încheiat marþi înþelegerea cu Dinamo, iar acum sunt jucãtor liber. Momentan nu am nicio ofertã, aºtept sã îmi gãsesc o echipã în Liga I. Îmi e ruºine cã nu am reuºit sã joc aºa cum ºi-a dorit Cristi Borcea, care îºi pusese mari speranþe în mine. E un om extraordinar ºi eu l-am dezamãgit, de asta îmi pare cel mai rãu", a spus Opriþa.
:D
torinezu
25th June 2008, 18:25
mie imi pare rau ca moti pleaca. nu cred ca bassong e mai bun ca el! despre thiago...nimic, doar ce spune rednic....
cip_81
25th June 2008, 18:37
Mai, da' pentru Borcea, Turcu, nimic? Nicio oferta pe adresa lor? :(
Aurel.D
25th June 2008, 19:48
ce adanc ai cugetat Aurele :D spune ceva nou :( :)
mergem inainte "fie vreme buna...fie vreme rea"......
din putul gandirii...:D
dannyreddog
26th June 2008, 10:28
Nu ar fi mai klumea sa transferam si noi vreo 2-3 jucatori din primele ligi argentiniene sau braziliene sau din europa de prin portugalia? ce tot o lungim cu jucatori de mana a treispea' de prin ligile inferioare din hexagon sau olanda?
Poate ar fi bine sa copiem modelul contracanditatelor...sunt sigur ca multi jucatori buni din strainatate ar dori sa joace in campionatul nostru....cum au reusit clujenii de la cfr asa putem si noi avand in vedere ca dispunem de ceva lichiditati odata cu transferurile lui Radu Stefan si Moti....
vlad1607
26th June 2008, 10:47
eu vreau sa vina Mardare ca e chiar ok ca fundas...e inalt are fortza...
messi19
26th June 2008, 12:23
Nu ar fi mai klumea sa transferam si noi vreo 2-3 jucatori din primele ligi argentiniene sau braziliene sau din europa de prin portugalia? ce tot o lungim cu jucatori de mana a treispea' de prin ligile inferioare din hexagon sau olanda?
Poate ar fi bine sa copiem modelul contracanditatelor...sunt sigur ca multi jucatori buni din strainatate ar dori sa joace in campionatul nostru....cum au reusit clujenii de la cfr asa putem si noi avand in vedere ca dispunem de ceva lichiditati odata cu transferurile lui Radu Stefan si Moti....
de ce lichiditati dispui dupa plecarea celor doi????:(..eu am inteles ca astia chiar declarasera ca banii de pe raducu o sa ii imparta actionarii intre ei...probabil ca si aia de pe moti o sa aiba aceasi destinatie:rosu:
laurdog
26th June 2008, 13:48
eu vreau sa vina Mardare ca e chiar ok ca fundas...e inalt are fortza...
s-a facut boss, mardare sa fie:happy
eu nu vreau decat sa luam campionatul, cu sau fara Moti, cu sau fara Mardare :ok:
vlad1607
26th June 2008, 14:07
asa angajat...model :D pai cu alde Goian Izvoranu cuplu sigur nu luam titlul :D
cip_81
26th June 2008, 17:49
dispunem de ceva lichiditati odata cu transferurile lui Radu Stefan si Moti....
De ce folosesti 1 plural? Dispun ei, cei care stau in "Turn" si care nu urmaresc decat propriul interes, burdusindu-si buzunarele. Pentru echipa arunca si ei niste "firimituri". Ei n-ar trai? Gura lor n-ar manca?
N-ati auzit ca Turcu plange?
Ambii jucãtori sunt doi bãieþi de mare caracter ºi valoare. Sunt convins cã vor deveni titulari indicutabili la Lazio. Pe Radu ªtefan îl cunosc foarte bine, este un bãiat excepþional, a crescut la noi ºi trebuie sã recunosc cã mi-au dat lacrimile când a semnat contractul ºi l-am cedat definitiv.
Cum dracului sa nu izbucnesti in plans cand te imbogatesti fara sa faci nimic, fara sa ai vreun merit. Uffff, cat mai sufera omuletul asta.
dannyreddog
26th June 2008, 20:15
Fara acel "dispunem" sau nu,banii aceea ar trebui toti reinvestiti in transferuri de calitate,teoretic asa ar trebui sa fie,dar se stie ca interesele meschine ale actionarilor primeaza si din acei bani o foarte mica parte vor fi investiti in transferuri.
Restul vor ajunge in conturile deja pline ale lui borcea&co iar noi suporterii ii vom injura la nesfarsit...nimic nu se va schimba daca clubul Dinamo va fi in continuare condus de indivizi gen turcu sau borcea...
vlad1607
26th June 2008, 20:41
nimic nou deci...
vlad1607
26th June 2008, 21:54
Thiago s-a miscat f bine in meciul cu echipa aia FC Djsaksgfdgdsgskalsa :) sa speram ca o sa continue in acelasi ritm..oricum debutul e datator de sperante .
messi19
26th June 2008, 22:42
Thiago s-a miscat f bine in meciul cu echipa aia FC Djsaksgfdgdsgskalsa :) sa speram ca o sa continue in acelasi ritm..oricum debutul e datator de sperante .
am impresia ca e fv nu fc:D
vlad1607
26th June 2008, 22:42
mii de scuze :D
Dogville
26th June 2008, 22:49
Te rog frumos,da ? Un pic de respect pentru FC Dudenhofen (liga a sasea doicilandeza). 6-0 pentru noi :mda: dar eu,mai carcotas,am retinut cateva faze datatoare de sperante pentrul noul campionat:
Dupã nici un sfert de orã de la inceputul partidei, timp in care ambele echipe rateazã succesiv deschiderea scorului, "Voika" (accidentat) este inlocuit cu Dan Bucºã. :mda:
În minutul 26, Miranda scapã singur cu portarul, are insã o execuþie cu care ne-a obiºnuit in ultimul timp luându-l pe acesta la þintã... :happy:happy
Florin scapã fãrã gol dupa 30 de minute reuºind in douã rânduri sã ne salveze de atacurile nemþilor, la una din faze fiind ajutat ºi de transversalã.
6-0, "Georgicã" Blay inscrie din pasa aceluiaºi Alexe. :shocked::shocked:
Per total,un meci util, care evidentiaza apetitul ofensiv al echipei noastre (am urcat,centrat,driblat,marcat si cu fundasii..) iar pe viitor misiunea lui Mircea Rednic de a contura primul 11 va fi extrem de grea deoarece absolut toti componentii lotului s-au miscat de la admirabil in sus.
LE. Era vorba de VF...de la vand fan ! :ok:
vlad1607
26th June 2008, 22:53
dog ce o sa fii tu fan Thiago :D tine minte :D
Dogville
26th June 2008, 22:55
Deja sunt :D Da' era vorba de ala care a deschis scorul in Ghencea intr-un anumit meci :happy
vlad1607
26th June 2008, 23:04
hai sa-ti cumperi un tricou...in fata sa scrie Orange iar pe spate Biggest Fan A.Thiago :D :D
Dogville
26th June 2008, 23:13
Daca am avut incredere in toti bananierii si prostanacii (il mai stii pe Man Choi ala de l-a rupt pe Voika asta iarna ? :happy:happy:happy) tocmai cu THIAGO (slavit fie numele LUI) sa n-avem rabdare ? Batem Steaua a zis ?
vlad1607
26th June 2008, 23:14
imediat ce aterizeaza in Romania la intoarcerea din Germania :D si se numeste Alberto Thiago?
Dogville
26th June 2008, 23:18
Si,si,certo ! Alberto de Thiago Vierinha da Silva Ferreira dos Santos e jucatorul nostru.O afacere formidabila venita pe filiera scouterilor nostri de la Tiraspol.Bravo scoutingu' domnului Dinu Cornel ! :ok: Ba, daca nu zice Batem Steaua, io ma p@@ pe el ! :D
laurdog
27th June 2008, 12:32
a zis ba, ce vrei sa te sune si sa-ti zica personal?:D
vlad1607
27th June 2008, 12:48
e si asta o varianta :D
Urmuz
27th June 2008, 13:18
Sunt varza baietii!
Dinamo a inceput turneul de pregatire din Germania cu o victorie de prestigiu in fata echipei FC Dudenhofen (locul 4 in liga a 6 din Germania). Nu stiu cine organizeaza aceste turnee de pregatire, insa este un mare bou. Ce naiba pot invata baietii de la amatorii din liga a 6?
cimitiru' ghencea
27th June 2008, 13:19
acu' ce sunteti si voi carcotasi?ii inteleg pe dusmani sa faca bascalie cand aud de adversari din astia de liga a 6-a,dar pe voi...
pai ce ati vrea sa joace primele jocuri de pregatire cu echipe de primele locuri din germania,franta sau anglia?
totul trebuie facut treptat.sper ca anul asta strambu' sa lase raftingul si distractia si la inceputul campionatului echipa sa fie pregatita...
si vorba lui laur,durea-m-ar capul de jucatorii pe care ii aduce borcea la echipa.important e sa luam titlul!
laurdog
27th June 2008, 13:22
Sunt varza baietii!
Dinamo a inceput turneul de pregatire din Germania cu o victorie de prestigiu in fata echipei FC Dudenhofen (locul 4 in liga a 6 din Germania). Nu stiu cine organizeaza aceste turnee de pregatire, insa este un mare bou. Ce naiba pot invata baietii de la amatorii din liga a 6?
hai sa incerc sa te lamuresc. primul turneu dupa vacanta, e de acomodare si acumulari fizice. TOATE echipele din Europa fac acest lucru. marile echipe joaca primele amicale cu amatori.
despre adevaratul DINAMO vom discuta in timpul, dar mai ales dupa turneul din Franta unde vom intalni adversari de cu totul alt calibru. dar, ca DINAMOVIST, tu stii deja asta :ok:
vlad1607
27th June 2008, 21:49
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat cã nu se pune problema ca cei doi fotbaliºti sã pãrãseascã gruparea din ªtefan cel Mare. "Nu pleacã nici Lobonþ ºi nici Moþi. Avem mare nevoie de amândoi ºi nu vreau sã plece. Lobonþ este un portar dorit, însã nu va pleca de la Dinamo. În ceea ce îl priveºte pe Moþi nu pot sã spun decât cã nu vreau sã plece ºi aºa o sa fie", spune Rednic, conform sport.ro.
Urmuz
27th June 2008, 22:56
De scorul meciului cu Offenbach ce spuneti? Si ziceti ca sunt carcotas...
vlad1607
28th June 2008, 00:15
mare chestie...exemplu : am rupt Rusia in 3 cu cateva zile inainte de Euro..dar acolo ei au jucat de 4 stele noi am jucat de o margareta....
nu esti carcotas..esti doar mai pesimist :D
Dogville
28th June 2008, 00:42
Nu e mare chestie,Vlade,dar ne facem o idee despre ce se va intampla in retur.De obicei amicalele astea nu mint.Asa a fost si anu' trecut:am batut cateva echipe modeste si cand am dat de Besiktas si Sparta n-am ajuns la poarta.Dar sa spicuim de pe Dinamomania cateva din ispravile baietilor nostri:
Jocul din prima repriza este intens tacticizat, fazele de poarta lipsesc datorita constructiei deficitare
Ropotan se alege cu un galben dupa o intrare mai energica. :D
Cam asta a reusit Dinamo in 90 de minute cu o echipa de liga a 3-a germana.Cu lupa sa te uiti si nu gasesti O FAZA,O OCAZIE ceva.Desigur,stim povestea :aia erau supermotivati pentru ca jucau cu Dinamo (mare echipa :sleep: ) iar ai nostri testeaza formule (deja mi-e sila),jucatori (e de belea...inca n-au plecat alde Bostina,Blay,Goian)...bla,bla. Hai sa fie ca voi...e doar un amical care nu conteaza :drak:
Rossi
28th June 2008, 00:43
Dinamo 0-2 Kickers Offenbach
I
Dolha
Blay-Goian-Izvoranu-Pulhac
Ropotan
Torje-Boºtinã-Iordache
Bratu-Dãnciulescu
II
Romanovs
Homei-Goian-Diabate-Pulhac
Ropotan
Andrei Cristea-Alexe-Thiago
Miranda-Danciulescu
Inca un sezon ratat ...
Nu avem fundas dreapta , fundas central si mijlocas central de constructie ...
Cu Blay , Goian si Bostina vrem sa luam campionatul ?! Penibil ...
am adus mijlocas stanga (Tiago) dar pe partea aia ii avem pe Zicu si Iordache ...
in schimb nu aducem unde nu avem oameni .... ce conducatori de kkt
Dogville
28th June 2008, 00:54
Nu avem nimic,ce s-o mai lungim. Sa vina Jiji sau Arpi cu valiza la fiecare meci poate asa prindem si noi un Intertoto,ceva.....
LE.Sau cum zicea un amic:profesorul testeaza pe bani putini,actionarii vand pe bani multi....incep sa se vada roadele !!!
messi19
28th June 2008, 08:12
anul asta la cum se prezinta lucrurile tot cfr ia titlul....
steaua daca ii vinde pe ratoi ,goian si dica nu o sa aiba sanse prea mari
rapid ..pe langa ca nu fac nu stiu ce transferuri dar mai pleaca si coman si maftei
iar noi...defilam...dar nu stiu spre ce...
laurdog
28th June 2008, 08:41
anul trecut pe vremea asta, printre numeroasele sedinte de.....rafting, shopping si alte activitati "pur" fotbalistice, am rupt tot in amicale. rezultatul s-a vazut. prefer doar infrangeri in amicale, dar rezultate atunci cand conteaza. baietii s-au reunit de 5 zile, noi nu am vazut cum joaca, dar emitem judecati de valoare.
trageti aer in piept, si nu va mai ambalati aiurea in tramvai
Dogville
28th June 2008, 10:13
Te inseli :noi stim cum joaca baietii : DE ..... !!! Exista un nucleu de jucatori care ar trebui,intr-un final,sa inceapa sa joace fotbal si sa termine cu milogeala si prostitutia.Ne-a batut o echipa de liga a 3-a = UMILINTA MAXIMA ! N-am ajuns la poarta cu Kickers = SUNTEM VARZA ! Suntem de-abia dupa o saptamana de antrenament = SCUZE PENIBILE (nemtii se antreneaza de o luna,te pomenesti...).
PS. Si da-ne voie,Laure,sa ne spunem si noi parerea despre Dinamo ca doar nu esti tu stapanul inelelor,adevarului si al ''judecatilor de valoare''
laurdog
28th June 2008, 10:18
ok doctore, hai sa rupem tot in amicale. asta e telul nostru. sa vorbim cu baietii sa-si dea viata pe teren in cantonamentul din Germania, apoi in cel din Franta unde vom avea meciuri cu echipe mult mai puternice, sa atinga varful de forma in etapa a 2-a. esteeee frate :yeah::yeah:
leodacin
28th June 2008, 10:31
dogule , in toate postarile tale faci analize acide , unele chiar rautacioase .................sigur esti caine ?
vlad1607
28th June 2008, 13:19
dogule ce bucuros o sa fii tu in campionat ..si noi ce o sa mai radem de tine cum te ambalai aiurea acuma :D
Dogville
28th June 2008, 13:34
Eeeeee,asa sunt eu defetist...nu cred in victoria finala si basta ! Nu in starea actuala a lucrurilor :drak:
vlad1607
28th June 2008, 14:12
dar exhaustiv vorbind osmoza om natura e omniprezenta...aloooo domnu dogville Dinu relax :D o sa dam cu besica in ate de atatea ori incat o sa devenim...campioni :D
laurdog
29th June 2008, 11:15
eu nu pot decat sa sper ca baietii ii si ne vor face bucurii in sezonul asta
leodacin
29th June 2008, 11:54
eu vreau ca la finele campionatului sa fim Campioni , pe bune ...........nu cu ajutoare :)
Dogville
29th June 2008, 13:03
Ar fi o premiera in istoria campionatului national.Doamne-ajuta !
cimitiru' ghencea
30th June 2008, 09:40
Ar fi o premiera in istoria campionatului national.Doamne-ajuta !
:evil:
hehehe dogville...chiar asa, esti sigur ca esti dinamovist?
Urmuz
30th June 2008, 09:47
Cine stabileste care-i mai dinamovist decat ceilalti?
leodacin
30th June 2008, 10:24
in mod sigur nu tu :happy
vlad1607
30th June 2008, 11:59
Alooo....relax....
Tyler Durden
30th June 2008, 13:05
E o comisie speciala. :D
laurdog
30th June 2008, 13:08
cateodata, ce e mult......strica :angry:
Aurel.D
30th June 2008, 15:49
....si ce este putin nu ajunge.... :) Dupa cum (probabil) stiu cei care sunt mai vechi pe aici, eu nu pun mare pret pe rezultatele din amicale. Recunosc ca rezultatul cu Kickers este rusinos...dar totusi, Dinamo a jucat in doua formule diferite. In plus, am experienta turneelor trecute de pregatire in care Dinamo batea tot in amicale iar cand a inceput campionatul.....jale.
Dogville
1st July 2008, 21:36
In schimb nu e chiar rea ideea sa ne fortificam meterezele de la Otopeni si cu Liviu Ganea.Pustiul nu face deocamdata de Dinamo si,in plus,nu se stie cand avem nevoie de indirecte.Iar legiunea noastra,mereu fidela,va raspunde prompt la apel ! :ok:
Rossi
2nd July 2008, 01:00
http://img46.imageshack.us/img46/3171/2009zj2.jpg
Pe dreapta ne vom putea baza si pe Torje ... pe stanga putem miza pe Iordache ... central - asteptam sa isi revina Zicu ... in atac il mai avem si pe Miranda ... nu stam rau , dar in aparare suntem muci .... trebuie sa scapam de Blay si de Goian si sa aducem 2 fundasi de calitate , unul central si unul dreapta
daca se accidenteaza Moti sau Izvoranu , o sa luam cate 3 goluri pe meci ... si Homei inca nu e copt pt o echipa ca Dinamo ...
danpuric78
2nd July 2008, 01:28
de la mijloc in sus stam bine. chiar foarte bine. mai ramane ca rednic sa-i faca sa joace.
in aparare- ca de obicei varza. ovarainta interesanta de fundas dreapta - sepsi - dar giovani e suparat pe el.
sau barna de la ceahlaul
cimitiru' ghencea
2nd July 2008, 08:39
pai dinamo a avut probleme tot timpul in aparare .numai in toamna lui 2006,nu ...
in rest,cascadorii rasului ,in frunte cu goian si blay...
minim doi fundasi ne trebuie...si daca se poate ,fundasi care sa fie preocupati mai mult de defensiva...nu visatori ca blay care e atras de careul advers ca fluturele de lampa si care se repliaza cu viteza melcului turbat,basca asezarea gratioasa pe poponetz aferenta replierii...
mai e si solutia cu torje fundas dreapta,dar pe centru suntem absolut descoperiti...
laurdog
2nd July 2008, 08:39
cu siguranta ne mai trebuie un fundas central si doi laterali, pt ca nici Pulhac nu are concurenta. pe dreapta, daca nu vine Contra, va spun eu ca astia nu mai cumpara altul.
cimitiru' ghencea
2nd July 2008, 08:45
cu siguranta ne mai trebui un fundas central si doi laterali, pt ca nici Pulhac nu are concurenta. pe dreapta, daca nu vine Contra, va spun eu ca astia nu mai cumpara altul.
asa-i ,ca sigur spun ca si asa postul e superacoperit de blay ,homei si varianta de avarie,torje...:headbang:
iar pe partea lui pulhac,chiar asa... ce variante avem?
cred ca musat putea sa beneficieze de mai mult credit...
cimitiru' ghencea
2nd July 2008, 12:54
http://img46.imageshack.us/img46/3171/2009zj2.jpg
Pe dreapta ne vom putea baza si pe Torje ... pe stanga putem miza pe Iordache ... central - asteptam sa isi revina Zicu ... in atac il mai avem si pe Miranda ... nu stam rau , dar in aparare suntem muci .... trebuie sa scapam de Blay si de Goian si sa aducem 2 fundasi de calitate , unul central si unul dreapta
daca se accidenteaza Moti sau Izvoranu , o sa luam cate 3 goluri pe meci ... si Homei inca nu e copt pt o echipa ca Dinamo ...
sper din tot sufletul ca locul lui cristea stelistul sa fie luat cat mai repede de zicu...
laurdog
2nd July 2008, 12:56
cimi, parerea mea e ca mai avem de asteptat cu Zicu. si chiar daca va fi apt fizic, nu stiu cat de in forma va fi, sau cat de repede isi va intra in forma
vlad1607
2nd July 2008, 13:44
Homei a fost cel mai constant jucator la Poli Iasi si de multe ori a fost cel mai bun jucator....eu zic ca e cazul sa-l lasam la treaba !
vlad1607
2nd July 2008, 13:46
Mijlocaºul Ilie Iordache ºi-a prelungit pe cinci ani contractul cu Dinamo ºi va fi inclus în lotul pregãtit de Mircea Rednic pentru sezonul viitor. Ilie Iordache va primi în ªtefan cel Mare 75.000 de euro pe sezon.
"A semnat pe 5 ani. Ilie este mulþumit cu acest contract, este mult mai bine acum. Pentru el turneul de pregãtire din Germania a fost ca o probã. Nu îi este fricã de concurenþã. Acum are liniºtea financiarã asiguratã. Mã bucur pentru el", a spus impresarul jucãtorului, Florin Manea pentru dinamovisti.ro
O VESTE BUNA ZIC EU ! :)
inca sper sa aducem un fundas central adevarat !
cimitiru' ghencea
2nd July 2008, 13:47
Homei a fost cel mai constant jucator la Poli Iasi si de multe ori a fost cel mai bun jucator....eu zic ca e cazul sa-l lasam la treaba !
si eu zic la fel.poate a crescut baiatu'...oricum ,fata de blay e un pas inainte...
iordache ,la pandurii,a facut o figura frumoasa...sa vedem daca are suficient tupeu pentru a juca la dinamo...oricum retin meciul cu steaua din retur ,in care impreuna cu vasilache ,au fost printre putinii care si-au aparat corect sansele si le-a facut zile fripte mirelei@co...
laurdog
2nd July 2008, 13:51
si eu zic la fel.poate a crescut baiatu'...oricum ,fata de blay e un pas inainte...
si doi inapoi. mai copii, pentru postul de fundas lateral iti trebuie certitudini, valori, nu sperante. e mai periculos, si mai expus decat axul central unde ai si un inchizator in fata fundasilor
cimitiru' ghencea
2nd July 2008, 14:00
si doi inapoi. mai copii, pentru postul de fundas lateral iti trebuie certitudini, valori, nu sperante. e mai periculos, si mai expus decat axul central unde ai si un inchizator in fata fundasilor
de ce doi inapoi?pentru mine este o certitudine ca blay nu poate juca fundas dreapta.
cine i-a oprit pe borcea &co sa-i transfere pe bozovic ,sapunaru sau emeghara?
sau uite ca si jabba se intareste pe flancurile apararii...
vlad1607
2nd July 2008, 14:02
Laurica prefer pe Homei lui Blay in acest moment.certitudini? cine? Sergio Ramos? :D hai mai...
laurdog
2nd July 2008, 14:22
Vladut, avem scouteri de marca, sa gaseasca unul bun in care sa ai incredere, sa fie bazat. nu stiu de ce,dar Homei nu-mi inspira incredere. sper sa ma insel eu
leodacin
2nd July 2008, 15:21
Mario cand au semnat Hidisan si Simao cu DINAMO ? eu nu am citit nicaieri despre asa ceva ?
Lordul
2nd July 2008, 15:25
eu am vazut si eu prin ziare faza cu Hidisan si Simao
Blay atat timp cat a jucat sub comanda lui Mircea Rednic s-a descurcat binisor..iar Homei e si el tanar si dornic de afirmare , de asemenea Andrei Cristea daca-si va pastra forma de la Iasi atunci va fi bine ,Ilie Iordache poate fi omul potrivit la locul potrivit , Thiago achizitia de la Sheriff sa asteptam sa-l vedem la treaba , promite multe ,Dolha -ne-am betonat postul de portar
Dogville
2nd July 2008, 17:50
Vad ca Thiago deja l-a convins pe Rossi inaintea lui Rednic daca l-a bagat in primul 11 :D. Deocamdata suntem rupti la mijlocul terenului : A. Cristea nu da semne ca-si revine.Torje mi se pare mult mai util pe dreapta si a aratat ca pune suflet dar stie si cu ''gaina''.Ropotan se crede copilul teribil si nu gandeste faza pana la capat,preferand de multe ori rezolvari simpliste si plonjari spectaculoase.Totusi il vad titular indiscutabil la ora asta.Pe stanga trebuie incercat,plombat...dracu' stie ce-o iesi.Oricum e treaba lu' Rednic :D.Apararea nu cred ca e slaba deloc.Lateralii au plamani buni,nu se sperie de minge cu una cu doua,sunt tineri...deci pot sprijini usor atacul,pentru ca,sa ne-ntelegem,la Dinamo asta e cartea care trebuie jucata.Pe centru e un semn de intrebare la Izvoranu dar vreau sa vad cum reactioneaza sub atenta supraveghere a omului care l-a adus la Dinamo si a garantat pentru el.Atacul e batut in cuie dar sezonul trecut n-a avut nici constanta nici consistenta.Ar mai trebui ceva material si aici.In concluzie....se putea si mai bine.Doamne fereste de mai rau :drak:
cimitiru' ghencea
3rd July 2008, 10:15
dinamo va pleca in al doilea stagiu de pregatire fara a avea lotul definitivat...este o mare greseala,aceeasi care s-a facut si in iarna ,cand pekarici sau miranda au avut timp sa joace cate un meci si sa se si accidenteze...cum naiba sa mai ai pretentii de la ei sa se integreze?
urasc tot ce inseamna steaua dar nu pot sa nu observ ca ilie si argaseala au definitivat lotul ....
iar la noi: s-ar putea sa vina cutare,negocieri,alea, alea...:headbang:
mai ales pentru posturi delicate cum sunt cele de fundasi,jucatorii au nevoie de timp sa se acomodeze unul cu altul.cand se va mai petrece asta?in primele zece etape de campionat?riscant...
laurdog
3rd July 2008, 10:59
noi, in dragostea uriasa pt DINAMO, sigur ca vrem nume, ca vrem certitudini si ca ni se pare ca intotdeauna e loc de mai bine. este insa, o latura a problemei pe care noi nu am studiat-o, probabil din aceeasi patima cu care iubim DINAMO. in prosport e o analiza destul de corecta si lucida a lui mihai ciuca, referitoare la aspectul transferurilor. daca privim lucrurile din unghiul lui de vedere, parca nu ar trebui sa fim chiar asa de nelinistiti.
in mod logic, o echipa care schimba radical lotul, porneste cu un mare handicap, acela al lipsei de omogenitate. in situatia asta se afla aia, rapid si poli, si oarecum cfr.
problema care se pune este alta. ok, suntem mai omogeni decat ceilalti, dar suntem la fel, sau mai valorosi?
cimitiru' ghencea
3rd July 2008, 11:19
noi, in dragostea uriasa pt DINAMO, sigur ca vrem nume, ca vrem certitudini si ca ni se pare ca intotdeauna e loc de mai bine. este insa, o latura a problemei pe care noi nu am studiat-o, probabil din aceeasi patima cu care iubim DINAMO. in prosport e o analiza destul de corecta si lucida a lui mihai ciuca, referitoare la aspectul transferurilor. daca privim lucrurile din unghiul lui de vedere, parca nu ar trebui sa fim chiar asa de nelinistiti.
in mod logic, o echipa care schimba radical lotul, porneste cu un mare handicap, acela al lipsei de omogenitate. in situatia asta se afla aia, rapid si poli, si oarecum cfr.
problema care se pune este alta. ok, suntem mai omogeni decat ceilalti, dar suntem la fel, sau mai valorosi?
hehehe...laur,stii cum e cu omogenitatea asta?
sa zicem ca moti pleaca pana la urma...poti sa te pishi pe ea omogenitate,cel putin in ceea ce priveste defensiva...:no:
perioada de pregatiri de asta e facuta sa fie incercate variante: moti-pekarici,moti-izvoranu,izvoranu-pekarici,izvoranu-x,pekarici-x
x-ul reprezinta marea necunoscuta...
laurdog
3rd July 2008, 11:44
corect cimi, dar pana una , alta Moti nu pleaca. in conditiile astea sarcina lui Rednic e mai simpla. trebuie sa aleaga doar 1 fundas central. poate vine ala de la tska sofia, poate altul. repet ce am spus de nenumarate ori, si de foarte mult timp: AVEM PROBLEME MARI PE BENZI, IN APARARE.
yoflo77
3rd July 2008, 13:08
Eu cred ca avem o echipa bunicica, in momentul asta! Pe centrul apararii stam bine, daca nu pleaca Moti! Daca ar veni si Contra, pe dreapta, ar fi chiar perfect!
Totul se rezuma la liniste! Trebuie sa se asigure linistea in club, sa nu mai avem parte de scandaluri si sa i se dea mana libera lui Rednic in pregatirea echipei! Acesta a demonstrat ca e un antrenor de valoare, iar daca e lasat in pace face treaba buna la echipa!
cimitiru' ghencea
3rd July 2008, 14:20
bun ,nu pleaca moti...
si daca doamne fereste,se accidenteaza in prima etapa?
joaca goian?:shocked::no::headbang:
Rossi
3rd July 2008, 16:50
PROBLEME MARI PE BENZI, IN APARARE.
nu avem rezerva pt Ropotan ... e sg mijlocas la inchidere ...
nu avem fundas dreapta ... Blay e zero , Homei mai are de crescut ...
nu avem rezerve pt Moti si Izvoranu ... Pekarici si Goian sunt muci ...
si Borcea cu Turcu cica nu se stie daca mai transferam pe cineva ... cica avem lot sa luam campionatul ... :happy:happy:happy
laurdog
3rd July 2008, 18:31
nu avem rezerva pt Ropotan ... e sg mijlocas la inchidere ...
nu avem fundas dreapta ... Blay e zero , Homei mai are de crescut ...
nu avem rezerve pt Moti si Izvoranu ... Pekarici si Goian sunt muci ...
si Borcea cu Turcu cica nu se stie daca mai transferam pe cineva ... cica avem lot sa luam campionatul ... :happy:happy:happy
rezerva lui Ropo e Vranjkovici.
la Moti si Izvoranu s-ar putea sa apara Vujadinovici de la tska sofia.
pe dreapta nu avem nici macar....TITULAR, da'pai rezerva.
iar la Pulhac rezerva e minunata, dar.....lipseste cu desavarsire
vlad1607
3rd July 2008, 18:47
nu e ropo rezerva lui Voika? :D
laurdog
3rd July 2008, 19:20
e si asta o varianta, vladut.
Dogville
3rd July 2008, 19:44
Depinde de obiectiv.Daca vrem Uefa,e suficient lotul actual.
vlad1607
3rd July 2008, 19:51
laurica nu fi nebun..sa-l lasam zic eu cateva etape pe Voika , sa aiba continuitate....ca eu unul m-am cam saturat de plonjoane artistice :D
laurdog
3rd July 2008, 20:48
si eu ma gandeam la asta vladut. e prea bezmetic Ropo. in plus, Vojka e si mult mai tehnic, ca degeaba distrugi un atac advers daca nu esti in stare sa dai o pasa buna dupa aia
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.