View Full Version : Chris Jericho vs. CM Punk
Raiden
23rd April 2008, 00:54
http://i227.photobucket.com/albums/dd114/JESSY_89_2007/Chris_jericho.jpg
vs.
http://i239.photobucket.com/albums/ff57/Nahuel_PuNk/cm_punk.jpg
Am deschis acest thread deoarece atat Chris Jericho cat si CM Punk sunt cei mai in forma wrestleri din WWE in prezent :).
Care vi se pare mai bun ca wrestler?
Am votat Chris Jericho deoarece este probabil singurul wrestler care se ridica la nivelul lui The Rock si Stone Cold Steve Austin cand vine vorba de abilitatile la microfon. In rest Chris Jericho si CM Punk sunt la acelasi nivel la capitolul wrestling skills.
Heath Scumm
23rd April 2008, 10:38
CM Punk, fara indoiala. Jericho mi se pare ca s-a lenevit.
Ratonu
23rd April 2008, 13:59
Jericho are destul de clar avantajul la mike skills, în schimb Punk are momentan abilitãþi ceva mai bune ca wrestler (acuma, Punk a f*tut un spot sau douã în ultimul lor meci, dar chestia asta nu e neapãrat relevantã). Oricum, îmi plac amândoi foarte mult ºi zic remizã.
Van Wilder
23rd April 2008, 17:38
Nici eu nu am votat deoarece CM Punk si Chris Jericho sunt wrestleri mei preferati din WWE,asa cã nu votez deloc...ºi zic remizã și eu
dariarko
23rd April 2008, 18:08
CM Punk de cand s a intors Jericho nu se ridica la nivelul de acum cativa ani
legendkiller
17th July 2008, 00:58
Am votat cu Chirs Jericho datorita charismei sale extraordinare, desi de la revenirea s-a a scazut ca si abilitati in ring. CM Punk este un wrestler bun, de viitor dar pe care nu-l prea inghit. So...my vote goes to y2j! :ok:
Punisher
17th July 2008, 15:25
CM Punk owns Chris Jericho la wrestling skills...
Cat despre carisma,cei care l`au votat pe Y2J pt carisma,inseamna ca n`au vazut feud`ul Raven-CM Punk din ROH
Raiden
17th July 2008, 16:10
CM Punk owns Chris Jericho la wrestling skills...
Cat despre carisma,cei care l`au votat pe Y2J pt carisma,inseamna ca n`au vazut feud`ul Raven-CM Punk din ROH
Asa pot sa zic si eu Chris Jericho owns CM Punk la wrestling skills si cei care declara ca CM Punk e mai carismatic inseamna ca nu au vazut feudul Y2J-The Rock. Incearca sa aduci si tu argumente mai plauzibile :rolleyes:
Punisher
17th July 2008, 18:36
Uita`te la feud`ul Samoa Joe - CM Punk ca sa vezi de ce CM Punk owns Y2J la Wrestling skills
dragos99
17th July 2008, 18:50
^cand Punk era in indy si nimeni nu-l stia Y2J era campion Undisputed.. asa ca shh... am votat Y2J pentru ca este un wrestler care se descurca bn in ring dar si la microfon, chiar daca nu se poate compara cu Rock macar s-a apropiat foarte mult de acesta..
legendkiller
17th July 2008, 19:02
Uita`te la feud`ul Samoa Joe - CM Punk ca sa vezi de ce CM Punk owns Y2J la Wrestling skills
Cei doi activeaza in prezent intr-o federatie main stream, iar asta este ceea ce conteaza. Lumea vizioneaza si comenteaza WWE-ul, federatiile independete conteaza mai putin. So...ca importanta, charisma si palmares in prezent y2j este overall peste Punk.
Punisher
18th July 2008, 10:58
^cand Punk era in indy si nimeni nu-l stia Y2J era campion Undisputed.. asa ca shh... am votat Y2J pentru ca este un wrestler care se descurca bn in ring dar si la microfon, chiar daca nu se poate compara cu Rock macar s-a apropiat foarte mult de acesta..
Tot nu te`ai prins care`i faza cu WWE?....Si inca ceva...Singurul care s`a apropiat vreodata de Rock la carisma a fost Stone Cold si Classicii DX
Raiden
18th July 2008, 14:21
Tot nu te`ai prins care`i faza cu WWE?....Si inca ceva...Singurul care s`a apropiat vreodata de Rock la carisma a fost Stone Cold si Classicii DX
Si Y2J. ;)
Iti recomand si eu niste meciuri/feuduri ale lui Chris Jericho cu Chris Benoit nu numai din WWF ci si din WCW. Pe langa asta Y2J era unul din cei mai talentati wrestleri din WCW la vremea aceea si avea meciuri bune cu orice cruiserweight. Sincer mi se pare stresanta chestia asta cu "X ownz Y" cand compari doi wrestleri buni, unii oameni nu stiu sa foloseasca cuvantul "owns" sau "ownz" cand e cazul. Poate inca nu ti-ai dat seama dar e o aberatie totala sa spui ca CM Punk owns Chris Jericho la wrestling skills, e ca si cum ai refuza sa vezi tot ce a facut Chris Jericho in pro-wrestling. Daca vrei neaparat sa folosesti cuvantul "owns" in pro-wrestling, il poti utiliza pe wrestleri gen: The Great Khali sau Mark Henry :ok:
JeffHardy
2nd January 2009, 11:08
Jeriko este un fraer dar cm punk este un adevarat wrestler
Dany17
2nd January 2009, 12:01
sper sa nu fie prea lunga sederea ta..btw nu mai tot posta fara rost pentru ca pur si simplu e ca si cum ai respira..adica mai pe intelesul tau..esti praf :evil:
on-topic:jericho owns punk anytime
Ryder
2nd January 2009, 12:13
Poate sa fie mai lunga, intodeauna mi`au placut parerile unui mark foarte fraged :D
sickcosmin
4th January 2009, 01:19
1. nu votez pt jigodii si cand zik jigodii ma refer la chris jericho
2. la punk merge votu me
KENSHY
4th January 2009, 02:14
^Tu chiar duci lipsa de creieras...
ON-TOPIC : Probabil ca votul meu merge catre..CM Punk:)
Riddler
13th January 2009, 21:22
1. nu votez pt jigodii si cand zik jigodii ma refer la chris jericho
2. la punk merge votu me
Te-ai simtit cand te-a facut ipocrit , nu? :happy
Jericho. :ok:
AleXXander
13th January 2009, 21:50
CM Punk mai are de lucru ca sa ajunga acolo "sus". In primul rand, nu are abililitati la microfon, un mare dezavantaj.
ON: Chris Jericho
Raiden
13th January 2009, 23:12
Sa stiti ca in poll nu se ia in considerare numarul tatuajelor de pe corp... Chiar nu inteleg diferenta asta din poll...
Big Sexy
14th January 2009, 20:09
Even marks these days are not what they used to be ... sad, huh?
legendkiller
15th January 2009, 09:43
Sa stiti ca in poll nu se ia in considerare numarul tatuajelor de pe corp... Chiar nu inteleg diferenta asta din poll...
Owned! :happy :ok: Y2J!Y2J!Y2J!
ThePhenom
16th January 2009, 13:35
CM Punk mai are de lucru ca sa ajunga acolo "sus". In primul rand, nu are abililitati la microfon, un mare dezavantaj.
Da' cine are atunci?Boreton sau DiBiase Jr. :rolleyes:?
Raiden
16th January 2009, 19:11
Da....^
fAn OrToN
17th January 2009, 12:38
Jericho all the way..
Riddler
18th January 2009, 23:48
Phenom cine e Boreton ? :)
cmpunk12
7th February 2009, 20:51
JeffHardy e ca si SickCosmin
Big Sexy
7th February 2009, 23:54
Si tu esti ca ei, afla sunt la nivelul maxim de toleranta. Doar un post mai fa la fel, doar un post si am scapat de stilul tau de a posta.
RockBerg
16th February 2009, 18:57
CM Punk ain't shit.
Doctor_Satan
23rd March 2009, 09:55
Eu astept sa se introduca in poll optiunea: "Don't care! WWE stinks!".
Daca nu se baga optiunea asta, il voi vota pe Jericho pentru ce a fost in WCW.
Raiden
23rd March 2009, 10:13
Threadul se raporteaza la intreaga cariera a celor doi wrestleri, nu doar la prezent.
Doctor_Satan
23rd March 2009, 10:14
Pai daca e sa comparam carierele, Jericho owns that Punk.
Oricum, WWE stinks! :happy
Raiden
23rd March 2009, 10:20
Asta ziceam si eu, dar cei care l-au votat pe CM Punk le plac tatuajele de pe corp.
Doctor_Satan
23rd March 2009, 10:34
^ That's gay! :happy
EdySan123
23rd March 2009, 17:12
Jericho e mai tare
Smythe
27th May 2011, 21:24
Vot Jericho . Astept cu nerabdare revenirea lui .
AleXXander
27th May 2011, 21:37
Asta ziceam si eu, dar cei care l-au votat pe CM Punk le plac tatuajele de pe corp.
Ti-ai schimbat parerea din 2009 ? Sau ai cautat semnificatia fiecarui tatuaj ? :D
Sugar Helms
3rd July 2011, 15:36
CM Punk > God, so he has my vote :D
Raiden
3rd July 2011, 23:06
Nu ai mai scris pe forum de cateva zile. Te invitam sa cauti un subiect de interes si sa iti faci cunoscuta parerea!
Ti-ai schimbat parerea din 2009 ? Sau ai cautat semnificatia fiecarui tatuaj ? :D
In privinta abilitatilor la microfon, da, m-am schimbat parerea despre CM Punk, e si normal la cate promouri geniale a taiat in ultimii doi ani. Omul a devenit un fenomen la microfon, dar cu toate acestea niciodata nu-l voi pune peste Chris Jericho care pentru mine se afla in top 5 celor mai buni wrestleri la microfon.
Mr Cosmin
4th July 2011, 02:29
Asta ca sa vorbim de pareri schimbate... :D
AleXXander
4th July 2011, 02:34
Da, atunci era face, acum e heel.
RazvanRazvan
5th July 2011, 13:15
Nu prea am vazut meciuri ale lui Jericho, dar e God la mike si are si wrestling skills foarte bune.
Punk si el, e genial la microfon, dar si in ring face spectacol, sper ca Vinnie sa-i dea centura WWE.
Oricum, astept cu nerabdare intoarcerea lui Jericho.
Votul meu merge catre Punk.
Most Wanted
11th July 2011, 07:03
Nu stiu de ce, dar acu nu prea il mai inghit pe Punk, chiar daca a taiat promos geniale si are WS. Nu poate, insa sa fie comparat cu Jericho, care chiar e mai > God.
dragos99
11th July 2011, 10:44
Nu stiu de ce, dar acu nu prea il mai inghit pe Punk, chiar daca a taiat promos geniale si are WS. Nu poate, insa sa fie comparat cu Jericho, care chiar e mai > God.
:happy
Mai mark de atat nu puteai sa fii.
Dr. Pinyada
16th August 2011, 00:20
Unfair: ai postat imaginea cu Y2J din era Attitude. No contest.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.