View Full Version : Judgment Day 2008
AngelOfDarkness
22nd April 2008, 21:56
Judgment Day este un eveniment pay-per-view anual de wrestling organizat în luna mai de federaþia World Wrestling Entertainment. Prima ediþie a pay-per-view-ului a avut loc în octombrie 1998, fiind o galã din cadrul evenimentelor WWF In Your House. În 2000, Judgement Day a devenit pay-per-view-ul WWE oficial al lunii mai, desfãºurat imediat dupã Backlash.
Judgement Day 2008 va avea loc pe data de 18 mai 2008, evenimentul fiind gazduit de Qwest Center Omaha din Omaha, Nebraska.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1e/2008JudgmentDay.jpg/200px-2008JudgmentDay.jpg
Ce spuneti de poster? Esti el cel oficial?
Dar despre meciurile posibile/anuntate?
Pepsi_Cena
23rd April 2008, 12:47
Hmmmmmm, Triple H la inchisoare ...
Asta poate insemna un singur lucru: Hell in a Cell
Pepsi_Cena
29th April 2008, 10:33
WWE Champion Triple H vs. Randy Orton (Steel Cage Match)
the_suffering
6th May 2008, 13:48
Hmmmmmm, Triple H la inchisoare ...
Asta poate insemna un singur lucru: Hell in a Cell
nu e hell in a cell...
e steel cage match.
Pepsi_Cena
6th May 2008, 16:07
nu e hell in a cell...
e steel cage match.
Stiu, dar am zis asta inainte sa stiu ce fel de meci este !!!
Apropo, s-au mai facut inca 2 meciuri:
John Cena vs. JBL
Intercontinental Champion Chris Jericho vs. Shawn Michaels
milanezu
6th May 2008, 21:08
Stiu, dar am zis asta inainte sa stiu ce fel de meci este !!!
Apropo, s-au mai facut inca 2 meciuri:
John Cena vs. JBL
da nu e pentru titlu.
acuma sa-l aduca pe batista special ref.
:lol::lol:
Feanoro
9th May 2008, 14:43
omg da si pierde jericho si dupa aia fac batista vs jericho arbitrat de shawn michaels si dupa aia se oftica amandoi pe HBK si omg fac triple threat intre toti 3 ptr wwe intercontinental championship omg!
RockBerg
9th May 2008, 14:44
omg da si pierde jericho si dupa aia fac batista vs jericho arbitrat de shawn michaels si dupa aia se oftica amandoi pe HBK si omg fac triple threat intre toti 3 ptr wwe intercontinental championship omg!
Cam asta e ideea in pro-wrestling entertainment,nu ?
Pepsi_Cena
9th May 2008, 16:19
WWE Tag Team Champions The Miz & John Morrison vs. ECW Champion Kane & CM Punk
http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7056156
Feanoro
10th May 2008, 03:09
@Rockberg Yup. That si storylineurile repetate de 20000 de ori ca sa inteleaga tot prostul. Asta se practica si mai demult dar in ultimii ani e dusa la extrem. Vorba lui Stone Cold, the biggest bs is that the writers tell the wrestlers what to say over and over again.
Pepsi_Cena
10th May 2008, 09:25
Undertaker vs. Edge (World Heavyweight Championship Match)
http://i29.tinypic.com/2q1gahx.jpg
Reaper
10th May 2008, 13:06
^Seen it (twice). Anything new?
Feanoro
11th May 2008, 23:49
Nu stiu de ce nu fac ca acum cativa ani, sa bage cate 6-7 persoane in circuitul centurii si in felul asta ai un main event diferit ptr aceeasi centura in fiecare luna.
TheUndertaker
13th May 2008, 10:10
In privinta meciului Taker vs Edge va spun un singur lucru.Edge si-a luato.Nu o sa il bata pe Undertaker nici de data asta.Sunt sigur.Dar prevad ca soarta sa va fi mai cruda decat la ultimul PPV cand gogo plata lui Undertaker era sa il omoare.
Pepsi_Cena
18th May 2008, 13:19
Women's Champion Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina (Triple Threat Match)
JBL vs. John Cena
Dupa parerea mea, la meciul pentru centurile la echipe din SmackDown, Kane va fi grav lovit, iar Punk isi va folosi sansa pentru centura ECW si va deveni heel.
Dany17
18th May 2008, 13:52
WWE Champion Triple H vs Randy Orton (steel cage)-va castiga Trips acest meci..prea repede ca sa piarda centura
WWE Tag Team Champions The Miz & John Morrison vs. ECW Champion Kane & CM Punk-e posibil sa puna centurile la echipe pe Kane si CM Punk insa ma indoiesc..poate un turn heel al lui Punk..dar totusi tind sa cred ca Miz and Morrison will retain
Undertaker vs Edge-hmm.probabil ca sunt singurul care crede ca Edge va invinge cumva..dunno dar deja de 2 ori am vazut meciul sfarsit prin gogoplata si asa zisa stipulatie cu gogoplata ca e banned..meh..oricum poate va iesi un meci ceva mai bun decat cele care au fost pana acum
Women's Champion Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina (Triple Threat Match)-Mickie va castiga probabil..nici ea nu are de mult timp centura si ar fi interesant sa vad feud`ul Melina vs Beth
JBL vs John Cena-rezultat previzibil..Cena wins via submission
Chris Jericho vs Shawn Michaels-gonna have to go with Jericho on this one..simply because RAW IS JERICHO :)
Raiden
18th May 2008, 15:58
Steel Cage Match: Triple H vs. Randy Orton - ma astept la un good brawl mai ales ca lupta se da intr-o cusca. Cat despre rezultat, cred ca Triple H isi va mentine titul WWE sau un draw ar fi destul de bun pentru un rematch la urmatorul PPV.
World Heavyweight Championship Match: Undertaker vs. Edge - WWE-ul putea sa-i puna intr-un gimmick match, astfel meciul ar fi devenit mult mai interesant deoarece deja am vazut doua luni la rand Undertaker vs. Edge intr-un Regular Match. Daca va castiga Undertaker conflictul se va termina ceea ce nu cred, asa ca mizez pe victoria lui Edge.
Shawn Michaels vs. Chris Jericho - dupa cum am mai zis, ma astept ca acest meci sa fie de cel putin ****. Atat Shawn Michaels cat si Chris Jericho au stiluri asemanatoare de lupta. Cat despre rezultat, este posibil ca Batista sa intervina in defavoatea lui HBK.
WWE Tag Team Championship Match: John Morrison & The Miz vs. Kane & CM Punk - sper ca angle-ul asta nu va duce la un CM Punk vs. Kane in viitor deoarece Mr. Money In The Bank ar merita o sansa la o centura mai prestigioasa intr-un un brand mai tare ca RAW sau SmackDown. CM Punk & Kane vor castiga datorita infrangerilor suferite la singles impotriva lui John Morrison & The Miz.
WWE Women's Championship Match: Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina - toate trei divele sunt bune in ring, deci ma astept la un meci decent. Cred ca Mickie James va castiga.
John Cena vs. JBL - va fi un meci asemanator cu cel de la WrestleMania 21 asta daca va tine mai mult de 10 minute. Sper doar sa dureze putin, sunt convins ca niciunul din cei doi wrestleri nu vor reusi sa construiasca un meci cel putin acceptabil. Rezultatul meciului: probabil John Cena va castiga prin DQ, astfel va fi un rematch intre cei doi la One Night Stand.
Big Show vs. Mark Henry - meci de umplutura, Big Show va castiga.
TheMentalist
18th May 2008, 16:23
Women's Champion Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina (Triple Threat Match)
JBL vs. John Cena
Ratonu
18th May 2008, 17:17
WWE Champion Triple H vs. Randy Orton (Steel Cage Match) - ...
WWE Tag Team Champions The Miz & John Morrison vs. ECW Champion Kane & CM Punk - De când au bãgat meciul m-am gândit la faza cu Punk devenind heel ºi folosind valiza dupã meci pentru a deveni ECW Champion. Nu ºtiu dacã mai sunt ºanse aºa bune sã se întâmple asta dupã cum au evoluat lucrurile în ultimele 7 zile, dar nu prea îi vãd pe Kane ºi Punk pierzând ºi nu prea îl vãd pe Kane dublu campion.
Undertaker vs. Edge (World Heavyweight Championship Match) - Undertaker descalificat pentru folosirea gogoplata ºi Edge noul campion? Stupid, dar nu vãd alt motiv pentru a face storyline-ul deja tâmpit cu titlul luat lui Undertaker.
Women's Champion Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina (Triple Threat Match) - Mickie over Melina, puþinã lãbãrealã pânã câºtigã Beth din nou.
JBL vs. John Cena - JBL triºeazã ºi prelungeºte feudul.
Intercontinental Champion Chris Jericho vs. Shawn Michaels - Presimt cã booking-ul va cam strica un meci altfel foarte bun.
Mr Cosmin
19th May 2008, 06:04
John Cena vs JBL - In sfarsit il vad pe Cena ca nu mai apare in main event la un PPV. Cena ajuns acolo unde ii este locul, in deschiderea show-ului. Anyway, un opener bun, desi speram sa castige JBL acest meci. Cena a facut o figura destul de buna.
Nota: ***
WWE Tag Team Championship - John Morrison and The Miz (c) vs Kane and CM Punk - Punk, cel mai bun din meci clar. Meci destul de frumos, cu rezultat previzibil. Kane nu ar fri fost facut dublu campion, iar Punk Mr. MITB si campion.
Nota: *** 1/4
Shawn Michaels vs Chris Jericho - Cei doi ne ofera in fiecare meci pe care il disputa un wrestling de calitate superioara. Ma asteptam ca HBK sa castige, mai ales dupa a decurs treaba in ultimele saptamani.
Nota: ****
WWE Women's Championship - Mickie James (c) vs Beth Phoenix vs Melina - Cel mai bun meci pe care il poti vedea in divizia feminina din WWE. Cele 3 dive au oferit un wrestling de calitate si probabil acest meci va fi intra in top 3 al meciurilor cu dive din 2008.
Nota: *** 2/4
World Heavyweight Championship - The Undertaker vs Edge - Un rezultat de cacao...Nu mai rezist cu toate meciurile dintre Edge si Undertaker. Iar faza din seara asta pune capac. Singurul lucru bun ar fi sa vedem la One Night Stand un TLC pentru centura. Nu ar strica unul dupa doi ani de absenta...
Nota: **
MVP vs Jeff Hardy - Booooooooooring...Acest meci nu isi avea locul in programul unui PPV. Si nici nu inteleg de ce au vrut sa ii bage lui Jeff un meci la un PPV atat de rapid dupa suspendare.
Nota: ** 2/4
WWE Championship: Steel Cage match - Triple H (c) vs Randy Orton - Main event-ul a salvat PPV-ul. Un Steel Cage destul de bun, nu am ce cometa la adresa lui. Sper ca la ONS sa mai vad un meci intre HHH si Orton, poate un LMS sau ceva asemanator.
Un PPV slab, cel mai slab de anul acesta. Am fost dezamagit de unele meciuri, mai ales de cel pentru centura WHC. Nota mea finala este: 6,5
Tudor_Ancu
19th May 2008, 23:16
John Cena vs JBL - Sad match , Cena wins and shows us he can win "from out of nowhere" , good opener tho`
WWE Tag team - Se putea si mai bine , cred k 75 % din oameni se asteptatu k cei 2 sa retzina , Totusi Cm punk isi merita titlu de mr.MITB :P
Shawn vs Y2j - Best Fuckin match ^_^ Respect pt cei 2
WWE Lady's Belt who i don't really care but iwanna see more and more of Mickie James - Nice match , rezultat previzibil
World Heavyweight Championship THIS IS BULSHIT ! Nu m-ar mira sa se mai intample inca o faza ceva d genu asta si sa apara taker sa zica "I quit from WWE sau ceva d genu "
MVP vs Jeff - Random match , De ce a castigat iar Jeff cu whisper in the wind ?! Normal "raw" episode match
Main Event - Foarte Foarte BUN! Chiar stateam ca un mark cuminte la un moment dat cand HHH il tinea doar de gat pe Orton deasupra custii si asteptam rezultatul , Good match , nice result ! Good JOB WWE
O nota a PPV ? Probabil 7.5 - 8 ...pararea mea
ThePhenom
20th May 2008, 02:52
Un PPV slab, cel mai slab de anul acesta. Am fost dezamagit de unele meciuri, mai ales de cel pentru centura WHC. Nota mea finala este: 6,5
Fii serios,JD a fost peste toate PPV-urile TNA din acest an.
Raiden
20th May 2008, 10:33
Provabil a fost dezamagit doar de rezultatul main-eventului :P. Hei Legend_Killer ai cam supraapreciat unele meciuri, doar doua din sapte nu ti-au placut si in final spui ca a fost un PPV slab? Ciudat :).
1. John Cena vs. JBL - doi brawleri care s-au frecat aproape tot meciul la podea a.k.a. boring
2. John Morrison & The Miz vs. Kane & CM Punk - as putea spune ca a fost un meci acceptabil, dar din pacate CM Punk pana acum primeste cel mai prost push ca Mr. Money In The Bank.
3. Shawn Michaels vs. Chris Jericho - match of the night. Atat HBK cat si Y2J uu reusit sa construiasca un meci bun, chiar daca nu s-a ridicat la nivelul meciului de la WrestleMania XIX.
4. Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina - entertaning match, insa cu un rezultat destul de previzbil.
5. Undertaker vs. Edge - mi s-a parut al doilea meci al serii. Mi-a placut si rezultatul, cred ca e cel mai potrivit rezultat pentru a continua conflictul mai departe.
6. MVP vs. Jeff Hardy - bonus match, insa nimic iesit din comun.
7. Triple H vs. Randy Orton (Steel Cage Match) - ma asteptam la ceva mai mult, dar cu toate acestea meciul a iesit destul de okay.
Nota mea pentru acest PPV oscileaza intre 8 si 8.50. :D
Reaper
20th May 2008, 10:50
dar din pacate CM Punk pana acum primeste cel mai prost push ca Mr. Money In The Bank.
Toate comment-urile pe care le-am citit dupa ce a castigat Punk MITB-ul erau de genul: "I'm happy he won, but what's the point?" Am inteles ca trebuie sa urmeze draft-ul in curand, iar daca CM Punk nu va fi mutat atunci chiar ca nu a avut nicio logica victoria lui. Problema este ca in ECW nu poate sa primeasca un push considerabil, centura de acolo fiind deja mica pentru el, iar sa atace centurile WWE sau WHC fara un push bine lucrat mi se pare o greseala.
RockBerg
20th May 2008, 13:06
Randy Orton vs. HHH = best JD match. :ok:
Raiden...thanks pentru show-urile RAW din 2001-2002.Am vazut vreo patru,awesome shit...McMahon,The Game,The Rock,Stone Cold and Kurt Angle in the same show ? Fuckin A.
Heath Scumm
20th May 2008, 13:15
Kurt Angle nu era decat un comedy act, doar spre sfarsitul perioadei WWE Angle a devenit un wrestler credibil.
Raiden
20th May 2008, 19:14
Raiden...thanks pentru show-urile RAW din 2001-2002.Am vazut vreo patru,awesome shit...McMahon,The Game,The Rock,Stone Cold and Kurt Angle in the same show ? Fuckin A.
Yep, good old times :D. Am lasat deoparte showurile WWE si TNA din prezent numai pentru a-mi face timp sa urmaresc toate episoadele RAW/SmackDown din 2001. :)
Kurt Angle nu era decat un comedy act, doar spre sfarsitul perioadei WWE Angle a devenit un wrestler credibil.
Nu chiar. :) 2002 a fost un an grozav pentru el ca wrestler, avand meciuri extraordinare cu Edge, Chris Benoit, Los Guerreros, Rey Mysterio
RockBerg
20th May 2008, 19:29
Angle was/is entertainment.
Before and after (TNA).
Yep, good old times. :D
Am vazut un meci fenomenal intre Edge si Eddie Guerrero.Eu nici nu sunt fan Edge,dar a fost extraordinar.Aproape uitam ca nu se bat pe bune.Loviturile nu erau "prin aer".
Old RAW/Smackdown OWN 2008 PPV's.
milanezu
20th May 2008, 21:15
Randy Orton vs. HHH = best JD match. :ok:
cum poti sa spui ca acest meci a fost meciul serii?
a steelcage match and no blood?
:happy:happy
Ryder
20th May 2008, 22:02
Slabut PPV , nimic cu adevarat special , poate doar Taker/Edge , insa multi vor considera ca finalul a stricat meciul .
PPV-ul a inceput prost din start , Cena/JBL facand un meci tehnic desi nu au taine cu acest stil de a lucra un meci ...
Tag match , desi ok , nu a interesat pe nimeni .
HBK/Y2J a fost dezamagitor , nici nu se compara cu meciul lor de la WM 19 .
MVP/Hardy was crap .
Iar Main Event-ul a fost muuuult prea lent si lipsit de brutalitate , ma asteptam la mai mult , mai ales dupa acel LMS de anul trecut , care a fost un meci excelent .
ONS looks cool though .
Mr Cosmin
21st May 2008, 01:25
WWE Championship: Steel Cage match - Triple H (c) vs Randy Orton - Main event-ul a salvat PPV-ul. Un Steel Cage destul de bun, nu am ce cometa la adresa lui. Sper ca la ONS sa mai vad un meci intre HHH si Orton, poate un LMS sau ceva asemanator.
Cred ca Vince a intrat ieri pe OLS si mi-a vazut postul. :D
Feanoro
22nd May 2008, 11:32
:) In opinia mea un feud isi gaseste finalitatea completa numai intr-un LMS si era clar ca vor incerca asa ceva la un moment dat dupa ce au avut succes cu el anul trecut.
Cu Taker/Edge se aiureste din ce in ce mai mult...Mie imi e f clar ce o sa se intample pana la urma acolo, anume ca Edge o sa incaseze atata bataie incat Vickie nu o sa-l mai puna in title matchuri vs Undertaker sau Vickie gets fired si Edge o paraseste etc. si nu inteleg de ce nu trec o data la chestia asta mai ales cand rosterul SD nu duce lipsa de "pretendenti" la titlu (aka Big Show in primul rand). Nu pot sa inteleg de ce in ultimii ani tot freaca un feud pana ajungi sa stii 80% din meci cum se desfasoara.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.