PDA

View Full Version : Comportament tricolori

fia
3rd April 2004, 08:21
Ce parere aveti de faptul ca Mutu a fost omul care a facut cele mai multe faulturi de pe teren, desi in mod normal postul pe care joaca nu o presupune, iar Ganea l-a nenorocit pentru un an pe baiatul ala de 20 de ani (Kennedy).
Chiar avem nevoie de o asemenea atitudine?

uti2102
3rd April 2004, 13:45
Ganea a intrat intr-adevar urat. Asha e stilul lui. Baga piciorul tare de fiecare data. De data asta insa a cam exagerat. Mutu in schimb joaca ceea ce a invatzat in Anglia. Da mult din coate ca sa-shi faca loc. La el n-am vazut decat o singura intrare mai dura, cand a ras tibia unuia cu bocancul.

ricky
3rd April 2004, 14:44
Cred ca GANEA nu va avea viata usoara pe stadioanele de pe INSULA !
Daca la noi astfel de intrari fac deliciul UNORA dintre suporterii locali, in ANGLIA, astfel de intrari sau "teatru in careu" sint pedepsite chiar de publicul propriu !

Din pacate, GANEA este un tip care isi varsa "amarul" pe jucatorii adversi...

Are numai de pierdut !
Cu siguranta ca se va gasi cineva sa-l mai plimbe si prin tribunale...
Si...bine ar face daca s-ar dovedi ca a dat intentionat !

Vadim
3rd April 2004, 16:58
In mod sigur ii va plati cineva polita.

ricky
3rd April 2004, 18:19
Era cam prin 80-81 !
Eram...tinar si nelinistit !
In localitatea noastra a sosit o fosta divizionara A !
Stadionul...arhiplin .
Pe partea noastra dreapta era un fundas SOLOMON (n-am sa-l uit niciodata ) .
La fiecare intrare contra atacantului advers...stadionul vuia ! Aproape toti se bucurau de "secera" jucatorului nostru !

Eu...tot comentam : "asta e criminal ! nu fotbalist !"
Cindva, dupa 10 minute de...bombaneli, simt o mina pe umar . Intorc privirea si..."ma copile ! daca nu-ti convine, du-te si te plimba ! dar, pe AICI (tocmai la "galerie") sa nu te mai prind !"
Normal ca echipa noastra a cistigat din moment ce la Medias era o perioada (de care au scris si ziarele !) cind arbitrii erau "cinstiti" cum se cuvine !

Dupa acest joc am mai fost cind RAPIDUL a jucat la noi.
Stiti cine a fost cel mai linistit suporter ? :p

Vadim
3rd April 2004, 19:36
Solomon.

Mariusmadmax
4th April 2004, 10:08
Solomon.
NU , nevasta-sa ! :D

ricky
20th April 2004, 19:30
MUTU...

http://www.expres.ro/sport/?news_id=152343

Ce e adevarat din toate astea ?

fia
29th March 2005, 12:05
Oho!!! Cat era de comentat la threadul asta de anul trecut, de cand nu s-a mai scris... pai au comis-o tricolorii de atunci de ne-am plictisit

Mihai
29th March 2005, 12:08
Nu ai vazut si tu ca M. Sandu (si M vine de la cuvantul ala frumos foc asemanator cu nu e) a avut grija sa ia zeci de baxuri de vin! Dehhh poate i se face sete pe avion