PDA

View Full Version : WRM Collision : Crusher vs. YOSHI vs. Vegeta

Riddler
6th April 2008, 22:24
Big Mouth: ''Si dupa o seara excelenta din toate punctele de vedere urmeaza Main Event-ul serii. Un preview pentru meciul de la pey per viewul care urmeaza. Un meci care este capul de afis al Ultimate Showdown-ului din 2008. Extravaganta wrestlingului din Romania!''
Test: ''Dupa ce l-am vazut pe The Juggernaut in actiune acum cateva minute in meciul cu focoasa Alexa acum este timpul sa ii vedem si pe ceilalti participanti. Crusher dupa ce l-a tradat pe Mystic Vegeta in timpul meciului de la Alive, a anuntat ca nimeni si nimic nu ii va sta in fata pana nu va pune mana pe aurul suprem. YOSHI este viitorul WRM cu siguranta si dupa meciul de luna trecuta cu Molohul practic acesta a primit garatis o sansa la titlul WRM. Mai e cineva de prezentat? ''
Big Mouth: ''Hai mai taci! In boxe se aude o melodie foarte cunoscuta ... melodia alora din AC/DC! Oare ci... ''

Noua melodie a lui Mystic Vegeta (http://www.megaupload.com/?d=MIXAKZLS) se aude in toata ArenA W365 iar acesta apare printr-un fum imens cum nu a mai fost niciodata vazut. El nu este imbracat in tinuta care il facuse cunoscut. Campionul WRM Tag-Team poarta o tinuta de wrestling asemanatoare lui Edge. O camera se apropie de acesta care se uita foarte atent spre ring.

http://www.lostpedia.com/images/2/2c/SawyerS4a.jpg

Announcer: ''Doamnelor si domnilor, urmeaza main eventul zilei! Acest este un 3-Way fara descalificari iar castigatorul se desmeaza prin pinfall sau submission. Intrad primul, el este campionul WRM Tag-Team! MYSTIC VEGETA! ''

Mystic Vegeta arunca centura undeva langa masa comenatorilor ( aproape lovindu-l pe Test ) si alearga spre ring. Acesta se cearta cu cativa fani in momentul in care se urmca pe corzi sa isi execute poseul. Acesta face un semn in jurul abdomenului aratand ca vrea centura WRM World.

Test: ''Ba asta aproape m-a lovit cu centura aia blestemata. Dar ce naiba s-a intamplat cu el? ''
Big Mouth: ''Si Mystic Vegeta cu o schimbare de look si o schimbare de melodie este primul wrestler care intra in ring. Mystic Vegeta este la apogeul carierei lui de wrestleri avand sansa sa devina al doilea wrestler care a tinut centurile tag-team si world in acelasi timp. Dupa Grave Digger desigur. ''
Test: '' Adica imi spui ca Mystic Vegeta va castiga? Acum vorbeste vinul pentru tine? Eu unul cred ca Juggernaut va duce onoarea oWo mai departe chiar daca a ramas singurul reprezenat al acestei echipe.''
Big Mouth: ''Se pregateste sa intre cineva ... ''

h1mZ
9th April 2008, 10:32
Wine is fine but whiskey's quicker
Suicide is slow with liquor
Take a bottle drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

Crusher intra in arena cu ochii atintiti asupra lui Mystic Vegeta.

BigMouth: Va fi mare tensiune in acest meci, Test.
Test: Cu siguranta... insa de ce sunt doi wrestleri din W365 si... asta cum il cheama?
BigMouth: YOSHI
Test: Tu si cine?
BigMouth: Asa il cheama pe el YOSHI.
Test: Stiu ... din totdeauna mi-am dorit sa fac asta.
BigMouth: E simplu, cei trei fac parte din main eventul de la Ultimate Showdown.

Crusher se urca in ring si cere un microfon. Vegeta incepe sa-l intrebe ce vrea si vine spre el.

Crusher: Stai, stai... nu vreau sa te injur desi o meriti. Ci vreau sa-ti fac o propunere. Vezi chestia asta de pe umarul meu? Asta ne leaga cumva... asa ca la Ultimate Showdown trebuie sa fim pe aceeasi parte a baricadei. Si pentru ca Juggernaut a preferat sa se ia la bataie cu o fata, ce-ar fi sa-i dam lui YOSHI un preview al fortelor noastre?

Crusher intinde mana, insa Mystic Vegeta evita sa i-o stranga... dupa 20 de secunde strange in final mana lui Crusher.

BigMouth: Alianta asta fragila se pare ca se va recladi...
Test: Ii cunosc pe astia prea bine ca sa-ti spun ca dupa clopotel nu vor mai stii de nici o alianta.

Crusher ii ridica mana lui vegeta, insa Vegeta il loveste cu un picior in cap, trimitandu-l peste corzi inafara ringului.

Test: Eh, chiar putin inainte de clopotel...

Ratonu
10th April 2008, 16:17
Arbitrul se chinuie sã stea între cei doi, în timp ce Crusher se ridicã de la podea, iar Vegeta încearcã sã-l urmeze în afara ringului. Publicul începe sã strige numele lui YOSHI, piesa de intrare a japonezului fãcându-se auzitã câteva secunde mai târziu.

BigMouth: Iatã-l pe YOSHI intrând în arenã, în timp ce Mystic Vegeta par sã se fi potolit, cel puþin pentru moment.
Test: Are un microfon în mânã, mã întreb dacã de data asta va avea bunul simþ sã vorbeascã în limba þãrii care îl hrãneºte.
BigMouth: Nu fi rãutãcios, e greu pentru un japonez sã înveþe româna.

YOSHI (încã pe rampa de intrare): Cut the music, please... Cut the music?... Thank you. I have something to say to all of you. Now, I wasn't supposed to be here today. Hell, at first I didn't WANT to be here today. My neck still isn't at 100 percent after last month's World Title match and my doctor told me this morning that there would be at least a couple more days until I can return to full competivite form. I can think of a lot of things I would want more than reinjuring myself and fighting for the Title with a damaged neck... But you know what? I am not the man to step away from a fight, I am not the man to say no to a challenge... and I am certainly not the man to chickenshit of a main event so I can wrestle a woman instead!

BigMouth: Ohohooo!
Test: Hey! Nu era necesar aºa ceva!

YOSHI: Crusher... Don't you think, for one moment, that I forgot what you did three months ago. You betrayed us and put all our hard work to waste in a matter of seconds. Mystic Vegeta... just one thing, you think it will be as easy as a 5-on-3 match, you've got another thing comin'! And Juggernaut... it's a shame that, after a great performance in the main event of last month's PPV, you decided to show us you're not even half the man you are the wrestler. I actually feel conflicted... about making you World Tag Team Champion at Ultimate Showdown. But you know what? I am the man to teach you all about respect, I am the man to show you a thing or two about honor... and I am the MAN to be victorious both tonight and at Ultimate Showdown, when I become... the new... WRM... World... Champion!

Publicul explodeazã in urale, începând din nou sã strige numele japonezului.

YOSHI: And now it's high time we discuss that respect. Bring it!

Heath Scumm
14th April 2008, 16:17
Decizie unanima, castigator YOSHI. Ne pare rau ca n-am vazut mai mult din meci ... era probabil o infruntare spectaculoasa.

Cu totii asteptam mai mult de la acest meci. Speechul lui Yoshi ni s-a parut bun si de aceea l-am ales castigator. Crusher a avut o intrare care nu ne-a surprins cu nimic iar intrarea lui Vegeta ni s-a parut oarecum banala. Ar fi trebuit sa marseze pe gimmickul de old-school hardcore wrestler in opinia noastra.

Ratonu
24th April 2008, 00:27
Meciul începe cu toþi cei trei luptãtori în ring. Imediat dupã semnal, Mystic Vegeta ºi YOSHI se repede spre Crusher, asaltându-l cu lovituri dure de antebraþ.

BigMouth: Bunã coordonarea între Vegeta ºi YOSHI, mã întreb dacã aveau ceva stabilit...
Test: Crusher este doborât, însã atenþie, Vegeta cu un small package pe YOSHI! Întrerupt chiar de Crusher!

Vegeta se ridicã repede ºi încearcã un big boot pe Crusher, care se fereºte, lovind apoi cu un middle kick. Crusher îl aruncã pe Mystic Vegeta peste corzi.

BigMouth: Mystic Vegeta trimis în afara ringului, însã în spatele lui Crusher este YOSHI, un roll-up... Crusher executã o rostogolire completã ºi revine pe picioare!
Test: Îi face semn lui YOSHI cã nu va fi învins aºa uºor, acum cei doi zâmbesc ºi îºi dau încet ocol unul altuia, nu e o miºcare prea bunã din parte- OH! GREEN MIST!
BigMouth: YOSHI îl scuipã pe Crusher în faþã cu acea substanþã, nimeni nu se aºtepta! E green mist, Test!
Test: ªtiu, tocmai am zis asta!
BigMouth: YOSHI cu un big boot! L-a întors pe Crusher 360 de grade, acum japonezul îl prinde... Samurai Driver!!! ªi menþine o prizã excelentã pentru pin, unu, doi... trei!
Test: YOSHI furã victoria! ªi publicul nu ºtie cum sã reacþioneze, presupun totuºi cã se bucurã pentru asiatic, deºi îºi doreau mai multã acþiune... Însã, a fost, oricum, mai multã acþiune decât merita Crusher!
BigMouth: Japonezul ridicã mâinile în semn de victorie, însã pare sã fie destul de grãbit în a pãrãsi arena, în timp ce Mystic Vegeta se plimbã nervos în jurul ringului. Acesta a fost Collision-ul de astãzi, ne reauzim la cel mai mare eveniment pay-per-view al anului, WRM Ultimate Showdown!