View Full Version : Program Spart Parole Messenger
Punisher
6th April 2008, 17:01
Acum cateva zile un dobitoc mi`a intrat pe mess.........cum imi stia parola numai el stie......mi`a dat niste mesaje piperate pe mess.....daca stiti vreun program de spart parola as fi bucuros sa ma razbun pe bou.....
RockBerg
6th April 2008, 17:35
Acum cateva zile un dobitoc mi`a intrat pe mess.........cum imi stia parola numai el stie......mi`a dat niste mesaje piperate pe mess.....daca stiti vreun program de spart parola as fi bucuros sa ma razbun pe bou.....
Lasa si tu Yahoo! ala deoparte.
MSN wins !
buticut
6th April 2008, 18:26
^Ditto!
Punisher
6th April 2008, 20:54
Totusi nu stiti un program ceva?:D mai ales RockBerg....tre sa stii tu ceva:)
Reaper
7th April 2008, 01:10
I'm not happy with this topic... Closed!
RockBerg
7th April 2008, 02:53
Doar adaug niste informatii.
Nu sunt la curent cu ultimele stiri din domeniul "I hack you Yahoo! ID",dar pot spune in primul rand ca nici nu-mi trece prin gand asa ceva (mai ales ca nu-l folosesc),e ILEGAL sa spargi un asemenea cont "privacy violation/illegal access",in America se pedepseste cu amenda sau munca in folosul comunitatii.Poate mai rau,depinde de gravitatea faptei si ce informatii ai folosit de pe cont.Asta in idee ca asa ceva nu se discuta pe forum sportiv. :D
Stiu ca pare o joaca pentru unii si nu o vedeti ca ceva serios.
Nu ai cum sa afli un password fara sa "plantezi" ceva in PC-ul respectiv.Metodele hackerilor adevarati nu-s ce fac 2 -3 copii cand ajung acasa pretinzand ca "moama l-am hacked pe X" ca a luat cine stie ce keylogger care se vinde legal sau e freeware.Real hackers play with Yahoo! servers.
Din cauza asta faze de genul "am hacked Yahoo!" mi se par glume.
E doar un nimic de keylogger.
Am zis de MSN,nu ca ar fi mult mai stabil,dar e mai putin folosit de romani si nu are atatea variante de hack-uri.Hacking-ul nu e o joaca,mai ales daca incepi de mic.Azi un ID,maine site-ul prietenului,apoi vrei sa te intinzi la cine stie ce server.Ultimele cazuri le stiu ca au fost la Oradea si Timisoara.Nu e misto sa-ti bata FBI in usa. :(
Daca vreti sa invatati sa va jucati cu chestii din'astea,cautati site-uri warez,dar apoi sa nu va plangeti ca nu stiti de ce nu merge net-ul sau alte chestii.Pe mine nu ma intereseaza deloc,n-am timp de asa ceva,abia ajung pe OLS si in alt loc,iar ID-ul meu nu-l dau la oricine. :)
Puteti folosi si Trillian sau Miranda in loc de Yahoo!/MSN Live.
mai ales RockBerg....tre sa stii tu ceva
Mai ales ? :happy Probabil as gasi mai repede informatii detaliate decat tine,atata tot.E doar chestiune de Google.Schimba-ti ID-ul si gata.
I'm no hacker,just a genius !
Heath Scumm
7th April 2008, 11:02
mai ales RockBerg....tre sa stii tu ceva
Stiu ca topicul e inchis ... dar ... trebuie sa rad :cry:
RockBerg
7th April 2008, 12:20
Cand omul da de necaz apeleaza la Dumnezeu.
Acum te-ai luminat Heath Scumm ? :happy
Big Sexy
7th April 2008, 22:40
deci lol bre.
Nu exista mi-a spart unul contul. Dupa cum zicea si nea Rockberg, doar keyloggerele pot sa iti inregistreze parola dar trebuie sa fii un dobitoc sa lansezi un fisier exe primit aiurea de la cineva.
Auzi, topicul asta nu era inchis? :D
PSYCHO
8th April 2008, 06:50
deci lol bre.
Nu exista mi-a spart unul contul. Dupa cum zicea si nea Rockberg, doar keyloggerele pot sa iti inregistreze parola dar trebuie sa fii un dobitoc sa lansezi un fisier exe primit aiurea de la cineva.
Auzi, topicul asta nu era inchis? :D
Da' pana cand o viatza amara? :cool:
http://img257.imageshack.us/img257/4278/gallery605281301207378bv2.gif
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.