View Full Version : Am scapat de Iordanescu!
Vadim
1st April 2004, 14:07
Iordanescu si-a dat demisia!
Anghel Iordanescu a anuntat joi ca renunta la pregatirea echipei nationale. "Am castigat in Scotia si lumea tot nu este multumita. Cand spun lume, ma refer la oamenii implicati in fotbal, dar si la parerile din presa. Nu este liniste la echipa nationala, iar eu in aceste conditii nu pot face performanta. Hotararea mea este definitiva", a spus Generalu', anuntand pentru vineri o conferinta de presa alaturi de Mircea Sandu. "I-am recomandat presedintelui FRF un nume pentru postul de selectioner. Va fi un antrenor tanar, la care nu se asteapta nimeni. Numele lui? Incepe cu L", a spus Iordanescu. Lucescu sau Lacatus?
Onlinesport - 1/04/2004
Ultras
1st April 2004, 14:13
Cine da de baut? Eu am o mica rezerva de palinca, pe care tocmai o dau gata! :drak: La Multi Ani!
nenea1
1st April 2004, 14:20
Buna gluma de 1 april... pacat ca nu e adevarul :(
vasile314tzurka
1st April 2004, 14:25
de ce nu il credeti pe vadim? e ciudat. e din cauza pozei de la fata de pe forum? hm...
andrei2676
1st April 2004, 14:26
am fost fericit pentru o clipa..........pacat ca azi e 1 aprilie
abramburel
1st April 2004, 14:43
Imi pare rau pentru onlinesport.ro, asemenea glume sunt de ultima speta stiut fiind faptul ca orice suporter ar fi asteptat o stire adevarata in acest sens...e cert ca onlinesport.ro nu va mai fi (cel putin pt mine) o referinta pt stirile calde din sport.
Numai bine.
vasile314tzurka
1st April 2004, 14:45
e treaba ta daca nu ai simtul umorului.
Vadim
1st April 2004, 14:50
Abramburel, cele mai mari ziare de sport din Spania, Marca si As, au dat niste gogomanii de ziua lor a pacalelilor (care a fost cam acum doua luni), de era sa le bag in ziar: ca beckham si-a luat nu stiu ce yaht, ca del bosque revine la Real Madrid. Sint glume pentru cei cu simptul umorului si nu stirbesc cu nimic din prestigiul sau increderea pe care o ai intr-un ziar. Se fac o data pe an si mai dezmortesc atmosfera. Razi si tu nitel si gata.
Ultras
1st April 2004, 14:51
Si ce daca e o gluma (chiar stiam ca e o gluma :drak: ) eu tot termin palinca! :yeah:
vasile314tzurka
1st April 2004, 14:52
sa-ti stea in git palinka cu iordanescu cu tot:)
Vadim
1st April 2004, 15:01
Ultras, hai ca te-ai cam tzepuit nitzel. S-a mai pacalit si Iulian, pe PM. :D
abramburel
1st April 2004, 15:01
Bine ma Vadime, puteai sa zici orice gogomanie posibila, dar nu asta cu Iordanescu. Imi doresc mult prea mult sa se intample asta, mai ales dupa varza de aseara. Dar ma rog...de lepra nu scapi orice-ai face. :)
Cand am vazut aseara incalceala aia penibila, ceva urme de pase, nici o idee de joc, un Ganea criminal, Mutu transparent si doua goluri jenante ...iti dai seama ce sentimente aveam fata de generalul care cu o zi inainte spunea ca trebuie sa jucam tinereste fiindca avem o echipa tanara...
Vadim
1st April 2004, 15:03
Si eu vreau sa plece Iordanescu. Astept ziua cand stirea aia va fi pe bune... Oare o veni?
vasile314tzurka
1st April 2004, 15:04
si tu acum:) cine nu-si doreste? taman de aia e misto ca ne mai trece amareala dupa timpenia de aseara.:)
abramburel
1st April 2004, 15:07
Ma rugam in prima repriza sa dea scotienii un gol, poate poate ne miscam si noi putin...da' si aia saracii, vai de capul lor, mai handicapati decat noi...
Vadim
1st April 2004, 15:14
Penibil meci. Golul lor a fost mai frumos decit ale noastre adunate. L-au pacalit pe Chivu la marea arta. Avem o echipa slaba, nu avem fata de Cupa Mondiala 2006. Si un antrenor pe masura.
abramburel
1st April 2004, 15:24
Nu echipa e problema, desi in meciu asta a fost fiindca niciunul nu a vrut sa fuga, au jucat asa...in dorul lelii, li s-a rupt, cred ca abia asteptau sa plece fiecare la clubul lui si sa aiba semnata in condica inca o convocare. De antrenor nu mai are rost sa vorbim , e absolut inutil.
Chivu e aerian in ultima vreme, Mutu nu a mai dat gol de nu stiu cate sute de minute...daca ei nu merg atunci nici nationala nu merge, e pacat....am un gust amar dupa batjocura de aseara.
MaPaX
1st April 2004, 15:59
Oare cine va fi misterosul antrenor care incepe cu L? Lucescu sau Lacatus? eu zic ca Lacatus are cele mai mari sanse!
TreX
1st April 2004, 16:04
Oare cine va fi misterosul antrenor care incepe cu L? Lucescu sau Lacatus? eu zic ca Lacatus are cele mai mari sanse!
Da, numai ca sunt ZERO :( :headbang:
(pe moment chiar eram gata sa le spun celor din birou MAREA veste ...)
Datenshi
1st April 2004, 16:06
Duamne ce m-am bucurat cand am vazut titlul. Am si uitat de 1 aprilie. Terminati va rog cu faze de-astea ca am o inima cardiaca... :D
Ultras
1st April 2004, 16:06
sa-ti stea in git palinka cu iordanescu cu tot:)
am tot incercat sa imi ramana palinca in gat, dar a naibii nu vrea sa se opreasca din alunecatu' pe esofag. Iar Iordanescu are telefonul inchis. :mda:
bebe
1st April 2004, 16:37
pacat ca ii numai o pacaleala!!!!!
bebe
1st April 2004, 17:30
de ar fi adevarat.........
stelistu'
1st April 2004, 18:31
faceti lumea sa sara de fericire si sa crape de ciuda cand realizeaza ca e o gluma :)) :headbang:
alx_ro
1st April 2004, 18:51
bai, terminati cu glumele astea!
unii chiar vor asta!
Vadim
1st April 2004, 19:16
Faceti o Petitie sa il dam jos pe Iordanescu si va fi promovata pe site. Modelul de Petitie este aici: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=2434
oradea mereu
1st April 2004, 19:44
da, buna gluma de 1 aprilie.
prosportul a dat ca meciul dinamo-steaua se rejoaca. nici vorba. iordanescu nu e bun, dar in afara de Lucescu sr., n-avem pe nimeni. Sa nu spuneti pitzurca, rednic, andone, de-astea, ca nu pot mai mult. nu cu echipa asta, nu la forma care o au vedetele noastre acum
dar totusi, HAI ROMANIA!!
cry_v
1st April 2004, 19:46
oameni buni stati linistiti cå pinå nu mai ratåm vreo 2-3 calificari, tot cu Iordanescu antrenor o så jucam .....dar la urma urmei nu numai el e de vina, cu toate ca e cam expirat...ce sa le facå fratilor?....in definitiv jucatorii nostrii sunt cam de cacao...asta e parerea mea
Adrian
1st April 2004, 20:48
Mi-a sarit si mie inima din loc! mai mai mai....
gicu
1st April 2004, 21:07
Si ce daca e o gluma (chiar stiam ca e o gluma :drak: ) eu tot termin palinca! :yeah:
cine e Iordanescu si ce vrea de la noi? hac :rolleyes:
ANDU
1st April 2004, 21:36
era sa mor!!!!
buna gluma,dar va rog nu va mai jucati cu inima mea.,,,
eram asa de fericit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M.Lacatus
1st April 2004, 23:48
Cel mai terminat antrenor !!! Imi pare super bine ca totzi suntem de aceeasi parere shi anume aceea de al schimba pe Iordanescu de la nationala pt ca el in loc sa imbunatateasca echipa, mai rau o strica !!! :headbang: :headbang: :headbang: !!! Mi-a placut pacaleala dar m-am intristat pt faptul ca, chiar a fost o farsa ... chiar ca nici mie nu-mi venea sa cred, dar eram super super bucuros cand am citit ! :( asta e acuma ... pacat ca e 1 aprilie !
real fan
2nd April 2004, 06:41
poate sunt in avantaj ca stiu ca a fost o pacaleala.
de ce nu veniti cu ceva constructiv domnilor suporteri?!
este usor sa daramam,mai greu sa construim...?!
toti il avem in cap pe lucescu...
dar stim ca presedinte frf este sandu...
la liga este mitica...
presedinti de cluburi stim ce oameni onesti sunt...
cred ca stiu cine este de vina:generatia de aur si iordanescu pt ca ne-a invatat sa gustam din gustul top 10...
sunt de acord iordanescu nu mai este la moda
lucescu este la moda,oare are curajul sa faca acest pas?!
nu ma contrazic dar de ce sa dorim ca cineva sa fie intr-un post daca acela nu da nici un semn?!
hai ROMANIA
p.s solutii domnilor!
Eu am facut o groaza de tzepe ieri, de 1 aprilie, deci eram foarte montat, cum a aparul articolul pe site...m-am prins.. cautam unde sa scriu ca sa arat ca m-am prins. Dar pana sa apara threadul... Am scris la ala cu comentarii despre posibilitatea lui Iordanescu de a ne califica...
alx_ro
2nd April 2004, 11:32
lucescu este la moda,oare are curajul sa faca acest pas?!
nu ma contrazic dar de ce sa dorim ca cineva sa fie intr-un post daca acela nu da nici un semn?!
Domnule real fan, lucescu a facut acest pas in anii '80 si a construit generatia de aur. Dar a fost "demis" de cei pe care i-ai enumerat dumneata. Asa ca nu cred ca va mai veni la nationala atata timp cat federatia si liga sunt conduse de acesti ... "oameni".
Uita-te si tu ca lucescu a format echipe pe oriunde a fost (mai putin la inter unde nu a fost lasat), asa ca eu cred ca el ar fi SOLUTIA in aceste momente de criza...
HAI ROMANIA! :ok:
Brashka
2nd April 2004, 13:17
pacat ca ieri a fost 1 Aprilie... un coleg mi-a zis sa intru repede pe site ca sunt cateva chestii interesante. bietul uitase de ziua de ieri. am ras de el, dar in sufletul meu imi doream ca stirea cu demisia sa nu fie o gluma... dar asta e ce sa-i facem? :mad:
oare selectionerul asta chiar nu-si da seama ca nimeni nu-l mai vrea la nationala? ma refer aici la suporteri, ca la nivelul conducerii federatiei treaba sta altfel din pacate. :ciocan:
Vadim
2nd April 2004, 13:34
Ca si in politica, si in sport deciziile se iau peste vointa "maselor". Asta nu inseamna ca noi nu putem sa ii sicanam continuu, mai ales ca sintem liberi si nu avem interese.
vasile314tzurka
2nd April 2004, 15:01
a fost 1 aprilie. ne revedem aici la anul care vine:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.