PDA

View Full Version : WRM Ultimate Showdown 2008 - Cel mai important show al anului!!!

Heath Scumm
28th March 2008, 10:12
In fiecare an, WRM Ultimate Showdown isi propune sa fie cel mai tare show al nostru. Useri noi, useri vechi, un card de exceptie ...

Va rog sa va stabiliti prioritatile in cele 2 federatii si s-o dam bine luna asta. Mai putine meciuri dar sa fie toate unu' si unu'.

1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea

Decidentul luna asta va fi Life pentru implicarea de care a dat dovada in ultima perioada in WRM.

Meciurile stabilite pana acum pentru WRM Ultimate Showdown 2008 sunt:

Casket Match : "The Vampire" Ghost Rider vs Alexander Mostovoi (Rider's career on the line)

WRM Cruiserweight Open Ladder Match

WRM Heavyweight Open Ladder Match

WRM Cruiserweight Championship : Grave Digger vs Tony "Lucha" Diaz vs Andrew Riddler

Main Event - Winner takes All (the WRM Tag-Team titles and the vacant WRM WORLD Title):
Mystic Vegeta/Crusher (WRM Tag-Team Champions) vs Juggernaut/YOSHI

Rog confirmari pentru PPV si Collision. In curand, alte meciuri vor fi anuntate.

kill3r
28th March 2008, 10:34
Killer participa, Titov doar daca e mare nevoie de el, si daca va fi, prefer un tag ( insa vad ca Mostovoi are feud cu vampirul ).
a, si daca Lobo are nevoie de un squash, comunistul e disponibil.

Louie Anderson
28th March 2008, 10:39
Si eu sunt pe aici cam toata luna

Riddler
28th March 2008, 10:50
Eu o sa fac show ca de obicei. WRM fiind prioritatea mea luna asta in e-feding. :cool:

Vreau meci cu Riddler la Collision.

Iar ca decident la cel mai important eventiment il propun pe Life. De ce? Pentru ca daca nu era el acum probabil nu am fi avut WRM, fiind singurul care s-a inscris dupa mult timp. Practic el si cu HitScum '' au dat drumul la show ''.

Heath Scumm
28th March 2008, 10:52
a, si daca Lobo are nevoie de un squash, comunistul e disponibil.

E prima oara cand aud asa ceva in WRM. Eu il vad pe Titov ca un luptator de top in viitoare divizie Cruiserweight si as aprecia daca ai face macar un post cu el la Ultimate Showdown intr-un meci ce-si propune sa puna in evidenta intreaga divizie.

THE DAREDEVIL
28th March 2008, 11:32
Eu sunt disponibil toata luna,daca se poate sa se incheie feudul cu Ghost Rider la Collision sau PPV.

R.Alexandru
28th March 2008, 12:03
Tsubasa este apt 100% luna aprilie:D.

Heath Scumm
28th March 2008, 12:28
Eu sunt disponibil toata luna,daca se poate sa se incheie feudul cu Ghost Rider la Collision sau PPV.

A fost anuntat meciul de incheiere a feud-ului. Ai sansa sa-l elimini pe Ghost Rider pentru totdeauna din WRM.

Heath Scumm
28th March 2008, 14:07
Doua meciuri de tip Open Ladder anuntate pentru WRM Ultimate Showdown - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=1909601#post1909601

kill3r
28th March 2008, 14:24
E prima oara cand aud asa ceva in WRM. Eu il vad pe Titov ca un luptator de top in viitoare divizie Cruiserweight si as aprecia daca ai face macar un post cu el la Ultimate Showdown intr-un meci ce-si propune sa puna in evidenta intreaga divizie.

in niciun caz nu vreau sa fiu inteles gresit.
Lobo are gimmick misto, si cred ca e normal sa aiba cateva victorii la inceput, pentru a fi un monstru credibil. pe mine nu ma deranjeaza sa il fac pe Titov jobber un meci, nu mi-ar afecta cu nimic personajul, pentru ca ar pierde in fata unui viitor monstru. palmaresul e ultimul lucru care ma intereseaza, n-am ajuns sa ma supar din cauza unui meci pierdut, sunt altii care fac asta.
vad ca a fost adaugat si CW Open-ul, Titov participa.

Cristy RVD
28th March 2008, 14:37
Sunt prezent toata luna,eventual in CW Open :D.

cutuma
28th March 2008, 15:33
MailMan vrea sa se inscrie in MITB pt Cruiserweights.

ThePhenom
28th March 2008, 15:34
Death Bringer este prezent doar la PPV pe cand Crasquel Joker este disponibil toata luna.

Ratonu
28th March 2008, 15:47
YOSHI e disponibil toatã luna, Geony încã incert.

Heath Scumm
28th March 2008, 16:02
MailMan vrea sa se inscrie in MITB pt Cruiserweights.

Nu trebuie sa te inscrii nicaieri, e free for all ... oricine se incadreaza in limitele impuse e eligibil. Va fi o bataie generala si doar cel mai bun strateg va castiga ;)

Life
28th March 2008, 16:08
XS e disponibil toata luna...99% nu va participa la Cruiserweight Open si la Heavyweight nici nu se pune problema datorita limitei de greutate :)

R.Alexandru
28th March 2008, 17:39
Nu trebuie sa te inscrii nicaieri, e free for all ... oricine se incadreaza in limitele impuse e eligibil. Va fi o bataie generala si doar cel mai bun strateg va castiga ;)

La MiTB trebuie prima data sa intre toti,iar dupa aia posturile de "lupta"?

THE DAREDEVIL
28th March 2008, 18:01
Q: Putem folosi in Open Ladder Match si personaje din W365?

Heath Scumm
28th March 2008, 18:36
@cmpunk - Nu ... e ca orice meci normal, doar ca nu puteti castiga decat in ultimul post.

@The_Daredevil - Da! Insa apoi conditia e sa semneze si cu WRM. Regula e ca doar luptatorii WRM sa participe la acest eveniment.

AngelOfDarkness
28th March 2008, 18:55
Ghost Rider e prezent la datorie :D de preferat ca meciul sa fie la PPV...

Heath Scumm
28th March 2008, 19:02
Va fi la PPV, s-a anuntat!

DejaVu
28th March 2008, 19:19
Komatose e prezent si el de data aceasta :D

h1mZ
28th March 2008, 20:41
Nu inteleg... adica intra cine vrea cum vrea? ... this si f'in anarchy!

kill3r
28th March 2008, 20:53
sa vedeti cum o sa intre cei care au vrut in WRM dar n-au fost acceptati :cry:

Heath Scumm
28th March 2008, 21:43
^Oh dear, am uitat complet de ei! :D

In aceste conditii, revin asupra deciziei.

Vor fi acceptati in meciurile OPEN doar cei care fac parte din rosterul WRM sau au primit acceptul meu de a intra in acel meci.

Raiden
28th March 2008, 21:59
Raiden is ready to play the game :)

Van Wilder
28th March 2008, 23:50
Wyclef e gata sa arate ce poate

Raiden
29th March 2008, 11:42
Din pacate s-a ivit o problema si nu voi putea participa. Have fun :)

andreineagu
29th March 2008, 11:54
Si eu sunt dispoibil....

buticut
30th March 2008, 21:23
Si eu pot participa doar la PPV, aparent netul e mai stabil :D

The Game
31st March 2008, 11:02
Agentul Ungureanu este disponibil si pentru Collision,si pentru Ultimate Showdown.

Heath Scumm
31st March 2008, 14:30
Cardul Collision pentru Aprilie :

WRM Rookie Exhibition Match: Wyclef Guevara vs Reptile

Ghost Rider vs Agentul Ungureanu vs Mostovoi vs Wheel

The Juggernaut vs Alexa

We've got the Greatest Tag-Team Division in The World Exhibition Match: Evolution Of Revenge vs The Original Horror Team (aparitie unica in WRM - Killer si Komatose in aceeasi echipa)

WRM Cruiserweight Ladder Match (Ultimate Showdown Preview): Tsubasa Ozora vs Magic Soldier vs 24XS vs Andrew Riddler

MAIN EVENT: Mystic Vegeta vs Crusher vs YOSHI

Heath Scumm
1st April 2008, 09:48
Modificare de ultimul moment pentru Collision.

Juggernaut e scos din Main Event, o va infrunta pe Alexa. E singura sansa a ei de a incerca sa-si faca un nume pe spatele Molohului :P

buticut
1st April 2008, 13:04
You messed with the wrong girl,biatch! :P

Riddler
5th April 2008, 22:48
Ba am crezut ca azi e 6. Scuze. :)

Ratonu
6th April 2008, 16:06
Geony Vedetã a revenit: http://www.sport666.ro/forum/showpost.php?p=603374&postcount=6

AngelOfDarkness
6th April 2008, 18:37
cand a plecat, Geony l-a luat si pe Cioara cu el?

Cristy RVD
6th April 2008, 18:56
cand a plecat, Geony l-a luat si pe Cioara cu el?

Da ..........

R.Alexandru
8th April 2008, 18:10
Tsubasa:E Tokio,si sunt dupa ce terminam meciul.

NU e greseala gramaticala sau orice de genul,doar ca inca japonezul nu vorbeste perfect romana(serios :D ).

Riddler
8th April 2008, 22:44
Baieti , incepe sa devina stresant si plictisitor. Sunt interviuri la fiecare inceput de meci. Rog si veterani sa isi dea si ei cu parerea pentru ca sincer a inceput sa devina o prostie.

buticut
8th April 2008, 23:12
NU e greseala gramaticala sau orice de genul,doar ca inca japonezul nu vorbeste perfect romana(serios :D ).

Las' ca stiu eu ca te gandeai la Tokio Hotel :lol:!

Baieti , incepe sa devina stresant si plictisitor. Sunt interviuri la fiecare inceput de meci. Rog si veterani sa isi dea si ei cu parerea pentru ca sincer a inceput sa devina o prostie.

I don't know dude...e kinda my trademark sa fac un promo inainte de meci, dar daca intr-adevar e deranjant, o sa renunt la asta si o sa intru straight in ring :D.

R.Alexandru
9th April 2008, 00:17
Las' ca stiu eu ca te gandeai la Tokio Hotel :lol:!

May Alexa lick Tsubasa's spheres of interest.:D

Heath Scumm
9th April 2008, 09:31

Promo-urile sunt ok la inceput de meci dar cele mai multe ar trebui facute in topicul special, alea sunt cele cu adevarat importante.

Riddler are dreptate, daca fiecare meci incepe cu un promo, lucrurile devin anoste si previzibile.

Heath Scumm
9th April 2008, 09:56
WRM ULTIMATE SHOWDOWN 2008 FULL CARD

Casket Match : "The Vampire" Ghost Rider vs Alexander Mostovoi (Rider's career on the line)

King Of Brawlers Hardcore Match - No1 Ctdrship for the WRM Tag-Team Titles :
Death Bringer vs Komatose vs Landon "Killer" Donovan

WRM Cruiserweight Championship : Grave Digger vs Tony "Lucha" Diaz vs Andrew Riddler

Round Robin Challenge - No1 Ctdrship for the WRM World Title : Alex Vita vs Reaper vs 24XS
(The first round will be Vita vs Reaper, the second one will be Reaper vs XS, the third one will be Vita vs XS. All 3 matches will be contested in English)

Main Event - Winner takes All (the WRM Tag-Team titles and the vacant WRM WORLD Title):

Riddler
9th April 2008, 20:03
Ba HitScum ... la Ladder Match care e scopul meciului ? Adica ce trebuie sa faca castigatorul ca sa castige ? Pinfall ? Eu unu' nu am prea vazut pinfalluri in Ladder Matchuri. :)

h1mZ
9th April 2008, 20:09
Promo inainte de meci kinda face parte din gimmickul lui Crusher... So Vegeta can go kiss his ass :drak:

cutuma
9th April 2008, 20:11
deci "ba" nu este sub nicio forma modul in care il apelezi pe Fane. Iti sugerez urmatoarele:

draga / domnule / stimabile / inaltimea ta / alteta / sefu / stapane / maestre / ...

Ne-am inteles?

Riddler
9th April 2008, 20:18
Vai ... am ramas masca la postul lui cutuma , ma rog , tot aia. :)

Dar nimeni nu mi-a raspuns la intrebare? Adica ce trebuie sa faca castigatorul ca sa castige ?

h1mZ
9th April 2008, 20:22
Sa dea mita, nu e clar?

AngelOfDarkness
9th April 2008, 22:22
Vai ... am ramas masca la postul lui cutuma , ma rog , tot aia. :)

Dar nimeni nu mi-a raspuns la intrebare?

cred ca e centura agatata(ca la Ladder) iar participantii intra pe rand(adica nu toti o data). Si cred ca trebuie sa iei centura ca sa castigi, am dreptate? :D

Riddler
9th April 2008, 22:51
^ Ce centura sa fie ma? Esti nebun ? O sa fie meci pentru centura la PPV. :happy

buticut
9th April 2008, 23:49
O sa fie probabil o valiza cu un contract pentru o sansa la titlu.N-ati vazut niciodata vreun Money in the Bank Match? :P

Heath Scumm
10th April 2008, 09:29
Ba HitScum ... la Ladder Match care e scopul meciului ? Adica ce trebuie sa faca castigatorul ca sa castige ? Pinfall ? Eu unu' nu am prea vazut pinfalluri in Ladder Matchuri. :)

Ba Riddler ...

Nu stiu exact la care Ladder Match te referi. Daca te referi la cel de la Collision, acest Ladder Match e un Exhibition ... e la latitudinea luptatorilor ce vor sa recupereze din tavan, fie ca e vorba de un obiect oarecare, o valiza saz un breloc cu logo-ul WRM. Use your imagination!

Daca e vorba de Meciurile Open de la Ultimate Showdown, de recuperat sunt 2 valize cu contracte in genul MITB. Am specificat asta in promo.

Heath Scumm
10th April 2008, 13:18
Nu inteleg unde e toata lumea. Spuneti-mi daca doriti sa participati la Ultimate Showdown sau nu, din nou. Repet, prefer mai putine meciuri si bune decat multe si inutile cum sunt acum.

M-am saturat sa citesc doar intrarile.

Ratonu
10th April 2008, 16:20
Nu cred cã e cazul sã ne impacientãm, probabil cã lucrurile vor sta cu totul altfel la PPV.

AngelOfDarkness
10th April 2008, 19:09
eu pot participa, am postat de 2 ori, voi mai face un post si diseara(pe la 9 cred)

The Game
10th April 2008, 20:06
De asemenea,Agentul Ungureanu este disponibil pentru Ultimate Showdown.

Life
10th April 2008, 20:14
mai e nevoie sa zic ca XS participa ? :P

Louie Anderson
10th April 2008, 21:03
Si eu voi fi pe aici:D

R.Alexandru
10th April 2008, 21:16
Normal ca voi fi,o valiza cu numele Tsubasa Ozora asteapta sa fie coborata pt a ajunge la posesorul de drept :D.

andreineagu
10th April 2008, 21:55
In Constanta sunt probleme cu internetul,curentul se opreste foarte des(penele de curent tinand peste o ora,minim),dar sper sa se rezlove pana la Showdown.

Heath Scumm
11th April 2008, 09:27
Puteti vota castigatorii Collision!

buticut
11th April 2008, 11:04
Credeam ca maine se deschid poll-urile.Sorry, nu prea mi-a mers netul, vroiam azi sa mai postez ceva:(.In principiu sunt in pt Ladder Match-ul Cruiserweight.

Cristy RVD
11th April 2008, 14:40
La 4 Way am vazut o implicare deosebita din partea lui AoD care e clar ca isi doreste foarte mult sa castige,dar din pacate acele poze puse fara rost il descalifica.O sugestie: RENUNTA LA POZE :D

ThePhenom
11th April 2008, 15:42
As ruga un moderator sa-mi schimbe votul in main-event.Am apasat din greseala Crusher,cand de fapt vroiam ca votul meu sa-i aparatina lui YOSHI!

buticut
11th April 2008, 16:14
La 4 Way am vazut o implicare deosebita din partea lui AoD care e clar ca isi doreste foarte mult sa castige,dar din pacate acele poze puse fara rost il descalifica.O sugestie: RENUNTA LA POZE :D

Hey, pozele au fost puse la subiect de data asta si daca ti se pare ca a facut un meci bun, n-ar trebui sa te simti descurajat sa-l votezi din cauza lor :).Eu inca nu ma pronunt, inca nu am citit tot, dupa ce citesc niste aiureli ma pun pe treaba :D.

Heath Scumm
11th April 2008, 17:42
As ruga un moderator sa-mi schimbe votul in main-event.Am apasat din greseala Crusher,cand de fapt vroiam ca votul meu sa-i aparatina lui YOSHI!

Done!

buticut
12th April 2008, 01:26
Mai baieti,don't call Juggernaut chickenshit cause he wrestled me. Era chickenshit daca nu raspundea la provocare :happy

Heath Scumm
14th April 2008, 09:15
Life a avut niste probleme si n-a putut sa-mi dea castigatorii insa astazi ii vom posta.

Maine incepe Ultimate Showdown.

buticut
14th April 2008, 18:27
^Bitches! L-ati ferit pe Jugga de lovitura sub centura :evil:

Life
14th April 2008, 19:27
Ce sa iti fac eu daca esti feminista? :))

Aveai votul meu daca nu aminteai la fiecare 2 cuvinte ca Alexa e femeie.

Actually it's the masculin ego :))

buticut
14th April 2008, 20:21
Don't you know, silly man that sex sells? :P

RockBerg
14th April 2008, 20:32
Don't you know, silly man that sex sells? :P
Lasa minorii in pace. :drak:

/spam

Heath Scumm
15th April 2008, 17:23
Astazi trebuia sa inceapa show-ul ala mare, inca n-a postat nimeni nimic. Macar incheiati meciurile de la Collision!

Life
15th April 2008, 17:47
^ Meciul meu incepe cum era programat ? Sau se amana cu o zi?

Heath Scumm
15th April 2008, 18:03
Incepe normal. Astazi incep Reaper si Vita.

Heath Scumm
16th April 2008, 11:08
Am editat postul lui AOD, acesta va fi al doilea meci al serii dupa debutul incendiar de la Cruiserweight Open!

ThePhenom
16th April 2008, 13:31
Louie anderson,in loc sa furi intrarea lui Riddler de la Peak,nu mai bine ai face ceva original?

R.Alexandru
16th April 2008, 14:19
Propun ca cei care vor sa participe la Openuri sa ii dea un PM sau mesaj pe YM! lui Heath Scumm,ca sa stim si noi cati mai avem de asteptat.

Heath Scumm
16th April 2008, 14:34
Dude, nu e nimic de asteptat ... fa-ti treaba, incearca sa escaladezi scara ... totul e permis, e un meci absolut normal doar ca nu-ti stii adversarii ceea ce-l face mai imprevizibil.

R.Alexandru
16th April 2008, 15:15
rock619,l-ai facut pe Test mai prost decat GB :P.

AngelOfDarkness
16th April 2008, 19:55
WRM ULTIMATE SHOWDOWN 2008 FULL CARD

King Of Brawlers Hardcore Match - No1 Ctdrship for the WRM Tag-Team Titles :
Death Bringer vs Komatose vs Landon "Killer" Donovan

Round Robin Challenge - No1 Ctdrship for the WRM World Title : Alex Vita vs Reaper vs 24XS
(The first round will be Vita vs Reaper, the second one will be Reaper vs XS, the third one will be Vita vs XS. All 3 matches will be contested in English)

scuze HeathScum, dar dupa cardul tau meciul in care GR isi punea carisera in joc era primul, n-am stiut de schimbarea ordinei.

Heath Scumm
17th April 2008, 11:05
Vote for the winners of Round Robin Challenge - Round 1 Match - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=252419

Reaper vs Alex Vita

Heath Scumm
18th April 2008, 11:56
Update la palmares dupa Collision.

R.Alexandru
18th April 2008, 13:07
dragos alta-data daca vrei sa imi faci sa para prost personajul sa imi spui si mie...Pheni si Matty au fost de acord sa ii pui pe ei doi din aceeasi echipa sa se ia la bataie?

Pare un post facut la misto...

dragos99
18th April 2008, 13:21
nu e la misto... nu am vrut sa-ti fac personajul prost... iar matty si phenom am uitat ca formeaza EoR...

R.Alexandru
18th April 2008, 13:30
nu e la misto... nu am vrut sa-ti fac personajul prost... iar matty si phenom am uitat ca formeaza EoR...

Hai ca aia cu "la misto" a fost exagerata,dar la faza cu datul mainii,mai bine ziceai ca i-a dat pers. tau direct o palma,ca totusi un heel de genul lui Tsubasa,mai ales in acest meci nu ar da mana cu nimeni.

Discussion ends here :).

dragos99
18th April 2008, 13:40
Ok discuta se termina aici. Hai ca plec la scoala.. sa mergem sa dansam la deschiderea Simfoniei de Lalele :), intram in cartea recordurilor..:P

Van Wilder
18th April 2008, 20:12
rog un moderator sa schimbe aici

Test:Cum pot rezista atat timp si cu asemenea lovituri ?
BigMouth:Au si ceva sunculita sa le amortizeze caderile
Test: Deja ma plictisesti

la postul meu din OPEN si sa scrie

BigMouth
Test
BigMouth

DejaVu
18th April 2008, 20:39
Il rog pe Heath Scumm sa-mi stearga ultimul post din meciul Death Bringer vs. Killer vs. Komatose pentru ca am fost neatent si am plasat actiunea in alta parte a arenei.

Reaper
18th April 2008, 22:14
Rezolvat.
Pe viitor dati si voi link-uri va rog.

DejaVu
18th April 2008, 22:44
Mersi... :)

R.Alexandru
19th April 2008, 15:53
Modificati-i postul lui andrei,i-a pocit numele lui Komatose,in Kotomase.

andreineagu
19th April 2008, 19:31
Modificati-i postul lui andrei,i-a pocit numele lui Komatose,in Kotomase.
De unde naiba naiba mi-a venit numele asta in cap?:headbang:
ROg un moderator sa editeze
.

Heath Scumm
20th April 2008, 00:08
Am postat poll-uri, doar Round Robin Challenge continua.

Ultimul post al lui CM Punk din Cruiserweight Open este insa din pacate invalid, e postat dupa ora de final a meciului.

R.Alexandru
20th April 2008, 00:11
Ah,vazusem asta doar dupa ce am postat:headbang:.Asta e,puteti sa stergeti postul.Fie ca cei ma buni sa castige..

R.Alexandru
20th April 2008, 10:58
Eu imi motivez alegerea pe acest thread:
Ghost Rider-desi calitatea poate a fost sub Dare,efortul depus pentru a aduce un meci decent si e lungime acceptabila trebuie apreciat si eu l-am votat.
Heavy Open-nu votez,cel putin pe moment,dar cei mai buni oameni au fost DejaVu si The Game
Cruiser Open-Nu comentez,ma voi vota daca si altii se voteaza pe ei.
Juggernaut/YOSHI vs Crusher/M.Vegeta-ma mai gandesc pentru ca e un meci cu miza prea mare
Riddler vs G.Digger vs Tony Diaz-trebuie sa citesc de la inceput meciul sa ma decid.
Round Robin-La primul meci am votat cu Reaper pentru ca posturile lui mi-au placut mai mult,chiar daca Vita e pe "teritoriul" sau,nefiind nevoie sa posteze in limba secundara.
Komatose vs Killer Boy vs Death Bringer-"In larg" e Komatose cel pe care o sa il votez,dar mai am timp sa votez si la meciul asta :).Oricum meci foarte,foarte bun.

AngelOfDarkness
20th April 2008, 14:18
la Casket Match am asteptat mai mult de 24 h pentru a posta. Desi ora postului e 18:57, acel post a fost facut la 20:57, nu stiu de ce a fost trecuta o ora gresita...

Heath Scumm
20th April 2008, 18:10
E probabil o greseala pe ora forumului ...

@CM Punk
Multumim pentru feedback, aceste comentarii isi propun sa imbunatateasca prestatia si maniera de exprimare a participantilor WRM

R.Alexandru
20th April 2008, 18:15
E probabil o greseala pe ora forumului ...

@CM Punk
Multumim pentru feedback, aceste comentarii isi propun sa imbunatateasca prestatia si maniera de exprimare a participantilor WRM

Mi-ar place mie:rolleyes:.Asta ii asa,ca mai is unii care sar cu fundul in sus cateodata.Oricum mai scriu despre cele care nu am scris de indata ce le citesc.

Riddler vs G.Digger vs Tony Diaz- sincer nu ma asteptam la atat de putine posturi.L-am votat pe Riddler pentru ca,parerea mea,a dorit cel mai mult victoria,si nu deoarece a avut posturi mai lungi decat Heath Scumm,pt ca HS,prin acel post foarte scurt,a dat posibilitatea unor multitudini de continuari,ci motivul invocat mai sus i-a departajat la votarea mea.

Riddler
20th April 2008, 18:27
Am votat cu Ghost Rider ca nu vreau sa se retraga , cu Tsubasa ca a fost de departe cel mai bun om din meci , cu Agentul Ungureanu pentru ca sta de mult timp in low card si la meciul ''titanilor'' din W365 am votat cu Komatose pentru ca ar fi fain un feud intre el si Juggernaut din nou.

Si la meciul pentru centura Cruiserweight am votat cu mine pentru ca Andrew Riddler e perosnajul meu favorit din e-feding. :)

R.Alexandru
20th April 2008, 18:38
Am votat cu Komatose si Agentul Ungureanu pentru ca ambii au deschis meciurile din care au facut parte,postul 3 al lui DejaVu mi-a placut mult,The Game a tinut o perioada meciul in picioare pana sa apara DejaVu care probabil ca va si castiga fiind mult mai over.Acesta a facut o aparitie mai mult decat surprinzatoare si la Open,dar totusi l-am votat pe Game,pentru ca merita o sansa sa iasa mai "in fata",Komatose fiind deja acolo mai mereu(meritand asta de fiecare data).

Life
20th April 2008, 21:28
Ce se va intampla daca Reaper nu va posta la Round Robin?

Reaper
20th April 2008, 21:51
Castigi tu...

Heath Scumm
21st April 2008, 09:47
^Posteaza si tu finish-ul la meciul cu Vita.

kill3r
22nd April 2008, 17:51
ce circ a iesit la 3 poll-uri...

Life
22nd April 2008, 18:22
^ de aia sunt decidenti :)

kill3r
22nd April 2008, 18:30
pariez ca la (minim) 2 din alea ai votat cu cei care au castigat poll-ul...

Life
22nd April 2008, 20:17
^ incredibil ... Daca au castigat poll + votul meu inseamna ca au luptat prost?:D

Voturile mele au fost acordate corect DACA insinuezi cumva ca nu a fost asa :)

h1mZ
22nd April 2008, 21:22
^ Din propozitia ta eu inteleg reciproca: Voturile mele au fost date incorect DACA insinuezi cumva ca a fost asa...

Eu cred ca ai votat corect.

(scz fac offtopic, i'm naughty)

AngelOfDarkness
22nd April 2008, 21:46
^ Din propozitia ta eu inteleg reciproca: Voturile mele au fost date incorect DACA insinuezi cumva ca a fost asa...

Eu cred ca ai votat corect.
(scz fac offtopic, i'm naughty)

:D deci stii deja rezultatele daca consideri ca a votat corect, nu?
:( si nu vrei sa dai spoilere

Riddler
23rd April 2008, 18:58
@Heath Scumm

Fa tu te rog finalul la main event in care il declari pe The Juggernaut castigator. Sunt in perioada examenelor si nu mai am timp ... vina si vara , ma intelegi + ca ar fi penibil sa nu se gaseasca un castigator in main eventul Ultimate Showdown. :)

Heath Scumm
26th April 2008, 14:20
ok ... va fi ceva grozav

Imi cer scuze pentru intarzierea la poll la Round 3, n-am avut net pana acum.

Va rog sa votati castigatorul la Round Robin Challenge Vita vs XS!!!

Heath Scumm
27th April 2008, 17:54
Nu inteleg de ce n-a postat nici XS, nici Reaper finalul de la meciurile lor.

Riddler
27th April 2008, 18:01
Nici tu nu ai postat finalul la main event. :drak:

/offtopic /spam

Heath Scumm
27th April 2008, 18:02
Ti-am zis ca va fi ceva grozav ... si nu mai tine de mine. Ai putina rabdare si vei vedea ce si cum.

Riddler
30th April 2008, 15:29
Mai Heath Scumm. Ti-am zis ca nu vreau ca meciul sa se termine egal si vreau ca Juggernaut sa devina campion WRM World si Tag Team.
Finalul a fost chiar tare dar nu stiu daca ai citit finalul de la challangelul deschis de Geony Vedeta in care trebuia sa ii raspunda lui Vegeta daca vrea sa se alieze cu el sa ''distruga'' W365. Bineinteles , era un ''da'' chiar daca Vegeta pierdea meciul intr-un fel.

Nu stiu ce sa zic. Daca vrei dai edit si continui cu ce am zis eu mai sus sau daca vrei lasi asa. :)

Heath Scumm
30th April 2008, 23:40
Meriti sa-ti aperi cinstit sansa de a deveni campion si o vei face la Collision. Ar fi pacat sa distrugem un build-up atat de bun pe care l-a avut Vegeta in ultimele luni.