PDA

View Full Version : Abyss vs Judas Mesias

Dr. Pinyada
13th March 2008, 14:59
Am spus-o (http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=1850424#post1850424) si o mai spun: cineva sa ii crucifice pe scriitorii TNA!!!

Sunt uimit ca nu am realizat asta mai devreme, dar introducerea lui Judas Mesias in TNA este o copie xerox a aparitiei lui Kane in 1997 in WWF, doar mult mai nereusita si mai lipsita de culoare.

Manager-ul (Paul Bearer/James Mitchell) care controleaza un luptator demonic (Undertaker/Abyss). Dupa un run foarte bun de popularizare a monstrului, manager-ul aduce o noua abominatie (Kane/Judas Mesias care incepe un feud cu primul monstru.

Personajul Kane era in primul rand complex. Intreg gimmick-ul era construit, era muncit. Era o forta devastatoare, in acelasi timp emana si teroare si mister. Pe de alta parte, isi permitea si numere de umor, aluzii la cultura pop si imita manierismele altor superstaruri fara sa isi piarda din aura horror.
Judas Mesias este doar un Made-In-Taiwan Kane pentru prescolari. Un gigant cu pantalonasi mov si lentile de contact. Bau-Bau asta de curtea scolii e o atractie ieftina de balci cu masca aia de Shao Khan cu care intra in arena, cu costumasul lui de casnica spaland vasele (manusile mov m-au inspirat) si cu fantana de sange menita sa impresioneze gustul pentru horror al unui tocilar prepubertin.

TNA. No need to innovate. Just immitate.

Ooooo, si nici sa nu indrazniti sa imi povestiti despre cat de speciali sunt cei din TNA, fani ai acestei promotii care nu are destule resurse ca sa ajunga in competitie directa cu WWE, ascunzandu-se din cauza asta in spatele paravanului de indy.

RockBerg
13th March 2008, 15:20
Mesias pleaca din TNA,daca nu a plecat deja.
Ca de obicei agitatie pentru nimic in TNA.

Kane e o marioneta acum...

Heath Scumm
13th March 2008, 16:01
Am spus-o (http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=1850424#post1850424) si o mai spun: cineva sa ii crucifice pe scriitorii TNA!!!

Sunt uimit ca nu am realizat asta mai devreme, dar introducerea lui Judas Mesias in TNA este o copie xerox a aparitiei lui Kane in 1997 in WWF, doar mult mai nereusita si mai lipsita de culoare.

Manager-ul (Paul Bearer/James Mitchell) care controleaza un luptator demonic (Undertaker/Abyss). Dupa un run foarte bun de popularizare a monstrului, manager-ul aduce o noua abominatie (Kane/Judas Mesias care incepe un feud cu primul monstru.

Personajul Kane era in primul rand complex. Intreg gimmick-ul era construit, era muncit. Era o forta devastatoare, in acelasi timp emana si teroare si mister. Pe de alta parte, isi permitea si numere de umor, aluzii la cultura pop si imita manierismele altor superstaruri fara sa isi piarda din aura horror.
Judas Mesias este doar un Made-In-Taiwan Kane pentru prescolari. Un gigant cu pantalonasi mov si lentile de contact. Bau-Bau asta de curtea scolii e o atractie ieftina de balci cu masca aia de Shao Khan cu care intra in arena, cu costumasul lui de casnica spaland vasele (manusile mov m-au inspirat) si cu fantana de sange menita sa impresioneze gustul pentru horror al unui tocilar prepubertin.

TNA. No need to innovate. Just immitate.

Ooooo, si nici sa nu indrazniti sa imi povestiti despre cat de speciali sunt cei din TNA, fani ai acestei promotii care nu are destule resurse ca sa ajunga in competitie directa cu WWE, ascunzandu-se din cauza asta in spatele paravanului de indy.

Din nou simt nevoia sa te corectez. Nu neaparat din nevoia de a apara TNA insa povestea nu e asa.

Abyss e un monstru redneck cu un mic handicap psihic, nicidecum un monstru supranatural (gen Undertaker).
Father James Mitchell e figura demonica care i-a bantuit copilaria, nicidecum protectorul lui care apoi s-a intors impotriva luptatorului trandandu-l, cum a fost cazul lui Taker. Mitchell a fost impuscat in spate dupa ce l-a torturat pe Abyss toata copilaria folosind sarma ghimpata pentru ca era rusinat de handicapul lui Abyss, Abyss a mers la inchisoare in locul mamei lui care l-a impuscat pe Mitchell ... Sting a descoperit acel secret.
Mesias e fratele vitreg psihopat conceput in afara casatoriei cu mama lui Abyss, nicidecum fratele biologic sau o creatura din Iad.

Feudul e mult mai uman si nu unul supranatural ca Taker vs Kane.

A spune ca conflictul dintre Abyss si Mesias e o copie de Undertaker vs Kane e ca si cum ai spune ca Abyss e copie de Kane. Asa pare la prima vedere pentru neinitiati insa nu toti monstrii cu masca sunt Kane ;)

Citeste cu atentie povestea personajelor, sunt total alte gimmick-uri.

kill3r
13th March 2008, 20:11
cineva sa ii crucifice pe scriitorii TNA!!!

doar pe Russo, ca el e cu idei cretine. si-s multe.

Raiden
13th March 2008, 20:30
Dupa cum am mai spus Judas Mesias a fost o dezamagire completa pentru TNA, pe cand Abyss in afara de a fi un brawler bun, nu m-a impresionat niciodata ca personaj. Cand vine vorba de personaje sinistre/intunecate Undertaker si Kane "cel vechi" sunt cei mai buni. :)

Heath Scumm
13th March 2008, 22:41
Mie imi plac la nebunie amandoi, insa cred ca am stabilit deja asta prin posturile mele :D

PSYCHO
13th March 2008, 23:03
Judas Mesias a fost aiurea in TNA! In schimn Abyss mi-a placut mult!

RockBerg
14th March 2008, 14:01
Mie mi-a placut mult Judas Mesias.
Nu a fost valorificat de TNA,asta e...idioti.

In momentul asta nu pot spune ca exista vreo federatie care da cam ce vrea lumea in show-urile ei.De ce pare wrestlingul mai naspa ca inainte ? Pentru ca acum stii PREA MULT din ce se intampla backstage si cum s-ar putea organiza "altfel".Ce poti sa ceri de la un show regizat ? Fiecare are viziunea lui.Ce mie mi se pare genial,il face pe altul sa renunte la show-ul meu.Mai e si opusul...fac ce nu-mi place pentru ca publicul adora asta si mi se ingroasa buzunarul.De mentionat ca vorbesc de companiile care vand show-uri la TV,TNA si WWE.Un exemplu: Eu l-as face pe Mr.Kennedy WWE Champ.Sunteti toti de acord cu el ca si campion pe vreo 6 luni ? Probabil ca nu...

I-am zis lui Big Sexy odata,wrestlingul e tare cand nu stii mai nimic din bussiness-ul asta.Altfel ai o gramada de dezamagiri.

Heath Scumm
14th March 2008, 14:18
Eu stiu multe si tot imi place la nebunie ... WWE-ul nu prea ca se misca cam greu aia in ring ... insa in general, awesomeness! :great:

RockBerg
14th March 2008, 15:43
Eu stiu multe si tot imi place la nebunie ... WWE-ul nu prea ca se misca cam greu aia in ring ... insa in general, awesomeness! :great:
Deci nu era mai bine "inainte" ? Daca excluzi Indy's bineinteles.Alea raman la fel.

Dr. Pinyada
16th March 2008, 04:08
Abyss e un monstru redneck cu un mic handicap psihic, nicidecum un monstru supranatural (gen Undertaker).
Father James Mitchell e figura demonica care i-a bantuit copilaria, nicidecum protectorul lui care apoi s-a intors impotriva luptatorului trandandu-l, cum a fost cazul lui Taker. Mitchell a fost impuscat in spate dupa ce l-a torturat pe Abyss toata copilaria folosind sarma ghimpata pentru ca era rusinat de handicapul lui Abyss, Abyss a mers la inchisoare in locul mamei lui care l-a impuscat pe Mitchell ... Sting a descoperit acel secret.
Mesias e fratele vitreg psihopat conceput in afara casatoriei cu mama lui Abyss, nicidecum fratele biologic sau o creatura din Iad.

Adevarat, TNA a avut intotdeauna un gust deosebit pentru povesti grotesti care iti dau pur si simplu senzatia de "murdar" (vezi Black Reign-un bolnav mintal acoperit cu sobolani si tepuse; sau acest "redneck handicapat")... acel murdar pe care il simti atunci cand vezi o fatuca de oras violata de un taranoi acoperit in ingrasamant sau cand vezi un apartament batranesc cu pereti igrasiati si mobila patata de cerculete de la ceasca de cafea sau cand trebuie sa dormi la cineva acasa si are fetele de perna patate. Acel sentiment de murdar care te acopera atunci cand ti se ofera o felie de viata dintr-un mediu mizer, dintr-un mediu uman inferior.

Revenind la Abyss, oricum intreaga poveste a fost atat de stupida. Marele mister, teribilul secret ferecat cu atata dibacie intre zidurile mintii monstrului chinuit era.... ca a facut inchisoare pentru ca maica-sa l-a impuscat pe Mitchell. Ce dracu? Imi vreau banii inapoi!
Dar revenind la tema: inteleg nuantele, insa tiparul este acelasi, indiferent de ce detalii adaugi sau schimbi.

Marcel il loveste pe Andrei in cap cu o lopata.
Silviu il loveste pe Gheorghe in cap cu o sapa.

Observi nuantele? Diferente care aparent schimba total situatia. Dar in fapt cineva loveste pe altcineva in cap cu o unealta agricola.

Heath Scumm
18th March 2008, 00:04
Deci de-acum, conform rationamentului tau, nu va mai exista niciodata in wrestling un feud intre 2 monstri cu gimmick intunecat/de psihopat pentru ca asta inseamna ca vor copia automat Taker vs Kane ...

Dr. Pinyada
19th March 2008, 00:23
Deci de-acum, conform rationamentului tau, nu va mai exista niciodata in wrestling un feud intre 2 monstri cu gimmick intunecat/de psihopat pentru ca asta inseamna ca vor copia automat Taker vs Kane ...

Nu mai extrage din context. Vorbeam despre evolutia identica a relatiei, despre desfasurarea indigo a evenimentelor.

Destul. Am repetat mai mult decat daca as fi incercat sa scolesc o legatura de stevie in tainele religiei vedice.

ogip000
19th March 2008, 17:13
cea ce face Tna se numeshte evolutzie... evolutzie prin reinvierea anumitor personaje puse in situatzi diferite dupa imaginatzia scenarishtilor. iar eu sunt adeptul ecestei idei. cand, in literatura, neomodernishtii romani au preluat anumite idei shi personaje shi au scris intr-un mod ironic shi ludic, au creat un nou curent shi au evoluat literatura romana. s-a numit palgiat? Nu, pentru ca shi-au folosit imaginatzia shi au pus personajele in ipostaze diferite. de ce in wrestling nu se poate face la fel? cand a aparut factziunea bWo, mie mi s-a parut chiar mishto idea, un nWo caterincos. cand wwe aduce o imitatzie de raper care il transforma in zeu pt pushtanii de 13-15 ani, prefer un jay leathal transformat in macho man.

Ceea ce face Tna se numeºte evoluþie... evoluþie prin reinvierea anumitor personaje puse in situaþii diferite dupa imaginaþia scenariºtilor, iar eu sunt adeptul acestei idei. Cand, in literatura, neomoderniºtii romani au preluat anumite idei ºi personaje ºi au scris intr-un mod ironic ºi ludic, au creat un nou curent ºi au evoluat literatura romana s-a numit palgiat? Nu, pentru ca ºi-au folosit imaginaþia ºi au pus personajele in ipostaze diferite. De ce in wrestling nu se poate face la fel? Cand a aparut facþiunea bWo, mie mi s-a parut chiar miºto ideea, un nWo caterincos. Cand wwe aduce o imitaþie de raper pe care il transforma in zeu pt puºtanii de 13-15 ani, prefer un jay lethal transformat in macho man.

Heath Scumm
20th March 2008, 09:55
PWNED :cry: ... Nota 3, treci la loc!!!

PSYCHO
20th March 2008, 10:03
... cand wwe aduce o imitatzie de raper care il transforma in zeu pt pushtanii de 13-15 ani ...

Aici se refera la Ric Flair? :cry:

Indiciu:

Raper = violator
Rapper = MC de hip-hop

:D

Reaper
20th March 2008, 16:34
^Oh, the memories!
Cu mult timp in urma, cand mi-am luat eu "supranumele" de Reaper, majoritatea celor care ma cunosteau au inceput sa-mi spuna violatorul.
Cred ca mi-a trebuit aproape jumatate de an sa-i conving de faptul ca Reaper nu inseamna violator.
Dar sa revenim la prezent pentru ca, din cate stiu eu, nici raper nu inseamna violator, desi foarte multe persoane folosesc acest termen. Eu spun ca forma corecta este rapist; ma mai sustine cineva?

On Topic: ce se mai aude de Abyss? I-au dat concediu medical dupa barbed wire? Iar Judas ar putea sa mai fie folosit pentru cel putin inca 2 meciuri cu frate-su.
L-au adus pentru doar 2 PPV-uri?! That's stupid.

Heath Scumm
20th March 2008, 16:49
Rapist! Double on that!

daby
20th March 2008, 21:40
Ricky Banderas si TNA s-au despartit pe cale amiabila, asa ca nu e exclus ca TNA sa il mai cheme pentru alte feuduri.

daby
21st March 2008, 11:40
Abyss is helping backstage during his time off from television.

There is talk of TNA bringing back Judas Mesias when Abyss returns, but thats far from a lock.
..

RockBerg
21st March 2008, 12:52
http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50166464/Cleaning_Mop.jpg

Heath Scumm
21st March 2008, 13:06

http://www.saintmartha.com/images/coffee.gif 4 http://i.a.cnn.net/si/2007/more/03/08/raids/t1_angle_wi.jpg