View Full Version : Backlash 2008
AngelOfDarkness
6th March 2008, 22:35
Backlash este primul PPV dupa Wrestlemania, anul acesta va avea loc pe 27 aprilie, in Baltimore, Maryland.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d8/Backlash08.jpg
Ce parere aveti despre poster? el este cel original?
Dar despre meciuri?
Pepsi_Cena
7th March 2008, 13:03
Am vazut si eu posterul pe un site si pare destul de real.
Cat despre meciuri, Backlash-ul a fost cam in fiecare an un WrestleMania re-matches.
Oricum ceva imi spune ca in acest an streak-ul lui Undertaker va fi intrerupt. :(
ThePhenom
7th March 2008, 13:10
Oricum ceva imi spune ca in acest an streak-ul lui Undertaker va fii intrerupt. :(
Ceva iti spune gresit....Undertaker isi va continua streak-ul,nu stiu de unde ai mai scos-o si pe asta.
RockBerg
7th March 2008, 13:19
16-0
Orice altceva e aberatie.
Ratonu
7th March 2008, 13:21
Mi se pare greu de crezut cã va fi întrerupt streak-ul. Undertaker aratã din nou foarte bine de la Cyber Sunday încoace ºi cred cã va primi title run-ul programat pentru anul trecut. Edge e deja foarte over ca heel (deºi în unele locuri e mai degrabã apreciat de smart fans) ºi nu are nevoie sã fie el, mai degrabã îl vedeam pe Batista câºtigând anul trecut sau pe cineva mai tânãr în viitor. SmackDown spoiler: în plus, Edge, Hawkins ºi Ryder l-au bãtut pe Taker sãptãmâna asta.
Tudor_Ancu
7th March 2008, 16:09
Ma intreb ce ar zicea lumea daca Edge i-ar intrerupe sirul de victorii :o ....
Feanoro
7th March 2008, 16:57
I think they would boo a lot si nu m-as mira nici ca WWE sa observe pierderi masive la incasari ptr o perioada de vreo luna-doua.
VladC
3rd April 2008, 13:46
hmmzz...oare ce meciuri o sa fie la backlash?..taker vs edge?...cred ca va fi un y2j vs cmpunk..asta daca nu omoara storylineul cu meciul castigat de y2j la raw..pareri?:confused:
tna_raven
3rd April 2008, 19:05
La Smackdown Tapings de sapt. asta au anuntat urmatorele meciuri:
Undertaker vs Edge(World Heavyweight Title)
Kane vs C.Guerrero(ECW Title)
gicu4ever
5th April 2008, 01:08
Un posibil Batista vs HBK si Big Show vs Khali , parerea mea .
ThePhenom
5th April 2008, 01:40
Un posibil Batista vs HBK si Big Show vs Khali , parerea mea .
Big Show vs Khali a fost anuntat pe wrestlezone,va fi un Punjabi Prison Match.
Tudor_Ancu
5th April 2008, 22:12
xD o sa fie fun sa-l vedem pe Big Show cum incearca sa se urce pe aceea structura :P .... Acceptam pariuri sanse de 1/10 ca se rupe cu amandoi xD
DinUmbra
7th April 2008, 16:34
Daca JBL devine #1 contender pt Orton la backlash va fi cel mai patetic PPV din istorie..
Pepsi_Cena
8th April 2008, 11:37
WWE Championship Match: John Cena vs. JBL vs. Randy Orton vs. Triple H
Shawn Michaels vs. Batista
Raiden
8th April 2008, 17:13
De ce JBL si nu Y2J? :( Sper macar sa aibe un program cu CM Punk......
dragos99
8th April 2008, 20:49
L-as fi preferat pe Y2J in loc de JBl, dar tinand cont ca Y2J este campion IC nu cred ca vor sa castige prea repede Y2J centura wwe si sa le unifice...
Raiden
23rd April 2008, 11:07
Cardul de la Backlash pare sa fie ok, totusi nu inteleg de ce castigatorul Money in the Bank nu apare pe hartie la Backlash.
1. 12-Diva Tag Match - de cand a castigat Mickie James titlul feminin, lucrurile arata altfel in divizia feminina. Acum avem un feud cat de cat interesant, in opinia mea. Nu cred ca va fi un meci bun, dar sunt sigur ca va fi mai entertaining decat Big Show vs. The Great Khali :)
2. Big Show vs. The Great Khali - i don't care, sper sa dureze mai putin de 5 minute.
3. Kane vs. Chavo Guerrero - nu cred ca cei din WWE l-au pus pe Kane campion ECW dupa un meci de 10 secunde la WrestleMania impotriva lui Chavo Guerrero, iar dupa o luna sa piarda titlul impotriva aceluiasi combatant.
4. MVP vs. Matt Hardy - ma astept sa fie un meci bun. Cei doi au avut un feud grozav in 2007, insa nu ma astept sa castige Matt Hardy. Victoria lui Matt Hardy cred ca va fi la Judgment Day, astfel MVP isi va dezvolta si mai mult gimmick-ul de Cocky laudandu-se toata cariera ca a detinut exact un an titlul US :D.
5. Batista vs. Shawn Michaels - nu inteleg deocamdata de ce l-au introdus pe Chris Jericho in conflictul dintre cei doi, dar cu toate acestea meciul are un build-up foarte bune (probabil cel mai bun de pe card). Meciul in sine nu cred ca va fi unul bun, din moment ce Batista nu a mai aratat nimic de la feudul cu Undertaker.
6. Randy Orton vs. Triple H vs. John Cena vs. JBL - cred ca va castiga Randy Orton, ceea ce este bine. Probabil WWE-ul ii va prelungi reign-ul lui Randy Orton pana in vara inainte de SummerSlam, iar apoi va lua John Cena sau Triple H titlul WWE.
7. Undertaker vs. Edge - sunt sigur ca va castiga Undertaker. Cu siguranta acesta va fi ultim reign a lui Undertaker si cred ca va fi unul lung. Meciul poate iesi unul foarte bun, la WrestleMania am avut parte de un meci grozav de ****1/4.
Feanoro
23rd April 2008, 13:15
lol? Build up bun la Batista vs Shawn Michaels? Adica toata vorbaraia aia pe care au facut-o ba la SD! ba la Raw in fiecare saptamana spunand practic acelasi lucru sau nimic interesant? Ce e asa bun la asta?:|
Inteleg ca e bun atunci cand dureaza ceva timp si intervin unul in meciurile altuia, se ataca reciproc backstage, isi pregatesc unul altuia surprize neplacute, etc. Not this shit...
Raiden
23rd April 2008, 13:37
lol? Build up bun la Batista vs Shawn Michaels? Adica toata vorbaraia aia pe care au facut-o ba la SD! ba la Raw in fiecare saptamana spunand practic acelasi lucru sau nimic interesant? Ce e asa bun la asta?:|
Inteleg ca e bun atunci cand dureaza ceva timp si intervin unul in meciurile altuia, se ataca reciproc backstage, isi pregatesc unul altuia surprize neplacute, etc. Not this shit...
Shawn Michaels din cate stiu nu a luptat datorita acelui bump luat la WrestleMania 24 in meciul cu Ric Flair (Asai Moonsault pe masa comentatorilor), de aceea nu au existat interventii in timpul meciurilor si au lungit-o cu promourile pe tema retragerii lui Ric Flair. Who knows, Batista are un World Title Match in SmackDown-ul de saptamana aceasta, probabil va interveni HBK defavoarea lui sau ii va livra un Sweet Chin Music la final. Singurul lucru pe care nu-l inteleg este de ce l-au introdus pe Chris Jericho in feudul celor doi, in rest mi se pare totul ok, povestea are sens :).
Mr Cosmin
28th April 2008, 07:27
Matt Hardy defeated Montel Vontavious Porter to win the WWE United States Championship.
Meci bun ca opener, in sfarsit Matt castiga centura US. Feud-ul este destul de bine conturat si se pare ca va mai dura ceva timp.
Nota: 9/10
Kane defeated Chavo Guerrero (w/Bam Neely) to retain the ECW Championship.
Era de asteptat, meci mai bun ca la WrestleMania oricum :cry: .
Nota: 8/10
The Big Show defeated The Great Khali
Meci destul de plictisitor, frumos choke slam-ul aplicat lui Khali.
Nota: 7/10
Shawn Michaels defeated Batista (w/Chris Jericho as Special Guest Referee)
HBK arata de ce este unul dintre cei mai buni luptatori din federatia lui Vince. Meci super bun, chiar credeam ca Batista o sa il strice.
Nota: 9,5/10
Beth Phoenix, Melina, Jillian Hall, Layla, Victoria and Natalya defeated Mickie James, Maria, Ashley, Michelle McCool, Cherry and Kelly Kelly in a 12-Diva Tag Team match
Meci cu dive, no comment!
The Undertaker defeated Edge to retain the World Heavyweight Championship
Meci frumos, cum ne-am obisnuit sa iasa intre cei doi, dar m-am cam saturat sa il vad pe Taker castigand doar cu Gogoplata.
Nota: 8,5/10
Triple H defeated Randy Orton, John Cena, and John "Bradshaw" Layfield to win the WWE Championship in a Fatal Four-Way Elimination match
Speram ca Orton o sa retina titlul, mai ales ca il mai batuse pe Triple H pentru centura. Dupa ce Hunter a castigat am sperat sa vina CM Punk, dar n-a fost sa fie.
Nota: 9/10
Un PPV bun, nota 8/10
Raiden
28th April 2008, 20:19
PPV-ul a fost bunicel cam la acelasi nivel cu cel de anul trecut.
1. MVP vs. Matt Hardy - dupa cum ma asteptam a fost un meci ok. Matt Hardy este un wrestler muncitor si merita cu siguranta titlul US.
2. Kane vs. Chavo Guerrero - un meci bunicel, in sfarsit Kane este luat in serios.
3. Big Show vs. The Great Khali - parerea mea despre acest meci a fost acoperita de scandarile fanilor in timpul luptei.
4. Shawn Michaels vs. Batista - chiar nu ma asteptam sa fie un meci bun, din pacate la final Shawn Michaels s-a accidentat la genunchi.
5. Divas Match - a fost entertaining si imi pare bine ca a invins echipa divelor heel, din moment ce toate sunt mult mai talentate decat echipa divelor face exceptie facand doar Mickie James.
6. The Undertaker vs. Edge - chiar daca nu a fost la fel de frumos ca meciul de la WrestleMania, dupa parerea mea a fost MOTN la Backlash.
7. Fatal Four Way Elimination Match - chiar nu ma asteptam sa castige Triple H. A fost foarte multa tensiune si de aceea meciul a fost bun. Anyway, Randy Orton cred ca va iesi din peisajul centurii dupa cateva rematchuri, dupa care vom astepta Triple H vs. John Cena la SummerSlam.
Oqs
29th April 2008, 10:38
I'm so happy...A castigat favoritul meu in sfarsit...Si un meci de toata frumusetea...GAME ON!!!:D...restul mi s-au parut destul de previzibile...la fel meci frumos HBK cu big Dave...dar s-a cam rupt Shawn...Oricum PPV-ul asta intra in categoria My Favorites:D
Heath Scumm
2nd May 2008, 10:24
Asteptam in orice moment interventia lui CM Punk :D
Am vazut PPV-ul asta cu Thunder Liger, banuiesc ca asta a fost si unul dintre motivele pentru care mi s-a parut entertaining. Am dat skip la parti considerabile de meciuri insa finalurile au fost ok toate.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.