PDA

View Full Version : Scapa UNIVERSITATEA CLUJ de retogradare?

Parazitu'1919
4th March 2008, 22:21
Se va Salva UNIVERSITATEA de jocul la matineu?

eu sper si cred ca da.......

Kooler
5th March 2008, 08:06
Nu.

Nightwish
5th March 2008, 08:08
Eu sper sa scape :ok:

ducus
5th March 2008, 08:29
Eu sper sa scape :ok:
N-are cum sa mai scape, iti zic eu ca n-are fata de Liga I! :( Atatata timp cat n-are un antrenor bun si sustinere completa din partea primariei, e 0, chiar daca oficial e prima echipa a Clujului.

laurdog
5th March 2008, 09:16
Am votat DA, cu sufletul. Creierul insa........imi spune altceva. Daca reusesc sa castige meciurile impotriva contracandidatelor, scapa, daca nu......BAFTA MULTA si RESPECT "U".:ok:

BBB
5th March 2008, 10:15
scapa pe dracu

Bancaru
5th March 2008, 11:17
Mai puneti o optiune la poll - SPER. Eu sper, dar nu cred. O echipa cu o asemena traditie sa lase locul unor hibrizi lingai - Buzau sau Mioveni.

CFR1907
5th March 2008, 19:26
Atata timp cat U nu bate contracanditatele la retrogradare nu are nici o sansa sa scape. Totusi, inainte sa pice, ar putea sa bata Steaua in Ghencea si atunci pot sa zica ca si-au facut treaba in prima liga.:)

m8k
5th March 2008, 21:49
Eu sper sa se salveze! Sunt o gramada de echipe penibile care merita sa retrogradeze, cum ar fi steaua1, steaua2, steaua3, steaua4.....pacat ca retrogradeaza doar 4 ca altfel am putea continua cu steaua5, etc!:D

ensic
6th March 2008, 02:43
Sau chiar staua6!

crissis
6th March 2008, 10:16
Oare isi vor indeplini baremul?

chinna tm
6th March 2008, 10:57
bafta U.....adevarata echipa a clujului merita sa fie in liga I.....

giginamol
13th March 2008, 19:11
Atata timp cat U nu bate contracanditatele la retrogradare nu are nici o sansa sa scape. Totusi, inainte sa pice, ar putea sa bata Steaua in Ghencea si atunci pot sa zica ca si-au facut treaba in prima liga.:)

Inainte sa pice ar trebui sa vo traga si voua o data sa va inchida pliscu ca prea vi sa urcat la cap Sampions ligu

FUCK DINAMO
28th March 2008, 16:48
Anti Cfr

Novac
28th March 2008, 16:52
Inainte sa pice ar trebui sa vo traga si voua o data sa va inchida pliscu ca prea vi sa urcat la cap Sampions ligu

Mda :happy:mda:... asta-i ca de la clujan la clujan ... doar ca unii (echipa deh) au traditie si ultraserie iar ceilalti suporteri de tastatura care combat tare si fara efect.

BBB
28th March 2008, 17:01
Mda :happy:mda:... asta-i ca de la clujan la clujan ... doar ca unii (echipa deh) au traditie si ultraserie iar ceilalti suporteri de tastatura care combat tare si fara efect.

cand zici de traditie si ultraserie, doara nu te referi la cfr? :confused:

aLEX_U_1919
29th March 2008, 16:06
Nu

DunareaGiurgiu
29th March 2008, 16:26
Nu Scapa.

Balaci
29th March 2008, 16:26
Nu scapa:(

Universal
29th March 2008, 16:31
Poate sa scape teoretic, jocul insa nu arata ca are sanse.

Parazitu'1919
29th March 2008, 22:56
nu:(

ducus
16th April 2008, 09:12
Cei mai mulþi dintre jucãtori nu vor sã rãmânã ºi în Liga II

Echipa începe sã se destrame

Bundea se gândeºte sã joace pe “Moina“ ºi în Liga a II-a
Majoritatea jucãtorilor din actualul lot vor pleca, locurile lor urmând a fi luate de cei împrumutaþi în ligile inferioare.

Dupã ce ºansele de salvare de la retrogradare s-au diminuat, alb-negrii îºi fac planuri pentru noul sezon, însã cei mai mulți nu iau în calcul rãmânerea pe „Ion Moina“ ºi în eºalonul secund. „Majoritatea jucãtorilor vor pleca în varã dacã retrogradãm“, recunoaºte atacantul Claudiu Rãducanu, care nu este dispus sã evolueze în Liga a II-a. De aceeaºi pãrere este ºi Nemanja Jovanovic, cãruia nu îi surâde ideea de a juca în eºalonul secund. „Dacã o sã primesc o ofertã avantajoasã, o sã plec“, mãrturiseºte Jovanovic. În schimb, Zeno Bundea este dispus sã punã umãrul la o eventualã repromovare în prima ligã. „Încã nu s-a discutat acest lucru, dar dacã sunt dorit de club ºi mi se oferã un contract bun, rãmân la echipã chiar ºi în Liga a II-a. Depinde ºi de planurile de viitor ale echipei“, a admis Zeno Bundea.

Locurile care vor rãmâne libere în echipã la varã vor fi acoperite cu jucãtorii care nu ºi-au gãsit locul în lotul Universitãþii de Liga I, dar care ar putea fi rechemaþi pentru jocurile din eºalonul secund. Ciprian Suciu, Cãlin Vãdana, Viorel Sântejudean, Adrian Borza, Cosmin Cruºoveanu sau Robert Villand ar putea fi cei care vor duce greul în sezonul viitor ºi în jurul cãrora tehnicianul Universitãþii va fi nevoit sã construiascã un lot care sã promoveze imediat.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/echipa-incepe-sa-se-destrame-2556226
Asadar "sepcile rosii" sunt pe duca...am zis eu la inceputul sezonului ca vor retrograda iar in Liga II...sa vedem la anul cum se vor descurca. fiindca Brasovul, Argesul si Otopeniul vor promova. Acum depinde in ce serie vor fi repartizati, in I sau II.
Dezastruos sta si U 1919 Cluj din Liga III, care ocupa ultimul loc si va retrograda la anul in Liga IV.

ducus
27th April 2008, 10:11
"U" CLUJ - FARUL 1-2 | 26.04.08 | Clujul nu lasã o impresie bunã pe final
Neputinþã clujeanã

Farul s-a salvat!
Farul a câºtigat la Cluj în faþa ultimei clasate într-un meci lipsit de mizã.

Retrogradatã matematic, "U" Cluj nu a pus mari probleme Farului Constanþa. Echipa lui Ion Marin a venit doar pentru a obþine punctele necesare salvãrii.

Clujul a deschis scorul prin Goga, în minutul 21, dupã care a cãzut la pãmânt. Farul a egalat peste doar ºase minute (27) ºi a pus stãpânire pe meci.

În repriza secundã, elevii lui Ion Marin au punctat decisiv în minutul 60, prin Bãcilã, în urma unei pãtrunderi vijelioase în careul lui Merlier. Goga a fost singurul care a mai luptat pânã la final, în zadar însã.

Constãnþenii pleacã de la Cluj cu toate cele trei puncte ºi îºi asigurã prezenþa în primul eºalon ºi în sezonul viitor.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/neputinta-clujeana-2588659