View Full Version : Etapa 22: UTA Arad - Otelul
Elphax
3rd March 2008, 13:00
Sâmbãtã, 8 martie
UTA Arad - Otelul, ora 15.30, Telesport
Discutii inainte si dupa meci, aici
Resita
3rd March 2008, 13:03
daca UTA nu castiga se duce la vale rau de tot
pronosticul meu 3-2 :D
bada_otelul
3rd March 2008, 13:25
uta e cu cutitul la os noi trebuie sa razbunam nedreptatea din meciul cu rapid(a nu se intelege ca ar avea uta vreo vina pentru ce s-a intamplat) tind sa cred ca vom strange randurile si vom castiga macar un punct:ok:
YoNuTzz
3rd March 2008, 14:51
greu de spus un pronostic...
totusi cred ca va fi X :ok:
laurdog
3rd March 2008, 15:28
daca nici acum..........atunci.......gata
leodacin
3rd March 2008, 15:35
la cum a jucat otelu cu rapid , cred ca va lua cele 3 puncte de la uta
Kidu
3rd March 2008, 17:50
Eu zic ca batem cu 2-0 pentru ca ar mai fi timpul sa mai rasara soarele si pe strada noastra.
Bate galatiul, dubla szekely si dubla jula , 0-4.
Kidu
3rd March 2008, 19:15
De ce mai, de oftica ca nu ne-ati putut voi bate? :)
De ce mai, de oftica ca nu ne-ati putut voi bate? :)
Pentru ca UTA fara suparare nu joaca nimic si pentru ca Otelul is turbati dupa esecul cu Rapid
maur85
3rd March 2008, 22:38
uta are prima sansa.plecam cu echipa decimata de faulturile criminale are celor care miros urat.pronostic 1.
Kidu
4th March 2008, 01:09
Regret faptul ca Otelul a fost dezavantajata de catre arbitrul Ovidiu Hategan, regret ca a fost depasit de miza meciului insa nu cred ca are UTA vreo vina aici. Despre faptul ca nu jucam nimic eu as fi mai rezervat pentru ca nu sunteti voi aia care trebuie sa aratati cu degetul.
maur85
4th March 2008, 08:22
nu a facut nimeni legatura UTA-arbitru.si coltescu ne-a furat la un meci cu dinamo dar nu a facut nimeni legatura coltescu-U Craiova.
arad80
4th March 2008, 11:45
bate UTA greu,1-0!
andrei-otelul
4th March 2008, 12:25
nesimtitul de hategan cheama echipa otelul la comisie si vrea sa ne mai suspende vreo 3,4 jucatori..sa ma scuzati aradenilor dar daca si asta e ipartial..........................dupa ce ca ar trebuii sa stea la cutie de rusine el mai vrea sa ne faca rau si dupa meci.....bv mai nesimtitule ne faci cum vrei tu pt ca ai spatele blindat .ai intrat in categoria arbitrilor murdari protejati de frf
orbette
4th March 2008, 12:29
meci egal, probabil un meci deschis, pt ca nici una din cele 2 echipe nu se baga cu dorsinu in poarta :)
Dregan
4th March 2008, 21:17
Avem nevoie de o victorie...
iuli
4th March 2008, 21:19
BLAT, bate UTA
bada_otelul
4th March 2008, 21:25
BLAT, bate UTA
esti pe langa.Otelul e la 6 puncte de un loc in zona fierbinte si mai are meciuri grele acasa.mai gandeste inainte de a arunca vorbe aiurea:ok:
se va juca pe bune dar rezultatul va depinde si de deciziile comisiei de disciplina
iuli
4th March 2008, 23:12
Mai, iti spun, e blat...v-am zis asa, poate va intereseaza...eu nu intru pe la meciuri deloc, doar la meciul asta am intrat pt a va semnala acest lucru.
Dregan
5th March 2008, 07:40
Mai, iti spun, e blat...v-am zis asa, poate va intereseaza...eu nu intru pe la meciuri deloc, doar la meciul asta am intrat pt a va semnala acest lucru.
Bine nea caisa... sa mai intri si dupa ce se termina X2 sa vedem daca mai zici ceva.
Cristian
5th March 2008, 08:50
BLAT, bate UTA
Mda hai sa comentam cu Iuli :happy Nu aveai unde sa postezi in alta parte sau ce ?? Si fi mai concret, cine face blat cu cine ?
iuli
5th March 2008, 11:31
Vedem dupa meci, eu nu fac misto chiar deloc.
mihai_alex
5th March 2008, 11:34
Si de unde ai aflat tu ca-i blat?vrei sa te credem asa fara nici o acoperire?:sleep:
Hard
5th March 2008, 11:35
hai ma ...tocmai otelul sa faca asa ceva ?
Blat, bate Otelul! O sa vedeti voi, mai multe nu zic!
Cristian
5th March 2008, 12:20
hai ma ...tocmai otelul sa faca asa ceva ?
La SDR mai inteleg... da Otelul :nah:
andrei-otelul
5th March 2008, 12:27
vreau punct sau puncte .........ne trebuiesc neaparat ..mai mult decat ii trebuiesc lui hategan bani de la rapid
Jacob
5th March 2008, 12:27
cum naiba sa fie blat cand ambele echipe au mare nevoie de puncte, UTA e evident(locul din clasament) iar Otelul e doar la 6 pct de ultimul loc retrogradabil si are niste meciuri super grele acasa cu Dinamo,steaua,Vaslui si parca si cu Timisoara...deci nu cred in varianta blatului. Cred ca va fi egal desi probabil acest rezultat probabil nu multumeste pe nimeni...deci vad un "BLAT" X...
Dregan
5th March 2008, 13:05
Va fi un meci pe viata si pe moarte... Pacat ca unii intra pe aici cu tot felul de scenarii tampite.
micutzu
5th March 2008, 15:19
@ANDREI-OTELUL
Daca a facut intentionat ceva nu a facut pentru UTA, ci mai repede pentru "granzi".
Tu crezi ca eu sunt mandru de Hategan?
on-topic : batem la 1 diferenta, nu conteaza cum. :D
SteelBoyA
5th March 2008, 17:22
Sper intr-o victorie a baietilor...varianta cu blatul nu prea o cred.
Hategan sper sa nu mai arbitreze pe la noi , nu stiu daca el e prost .. sau nu are legatura cu arbitrajul dar indiferent de cauza nu mai are ce cauta pe stadioane.:rosu::rosu::rosu::rosu:
maur85
5th March 2008, 17:55
Sper intr-o victorie a baietilor...varianta cu blatul nu prea o cred.
Hategan sper sa nu mai arbitreze pe la noi , nu stiu daca el e prost .. sau nu are legatura cu arbitrajul dar indiferent de cauza nu mai are ce cauta pe stadioane.:rosu::rosu::rosu::rosu:
daca va mai veni,data viitoare va pleca cu elicopterul direct de pe gazon:evil:.asta e valabil si pentru serea
SteelBoyA
5th March 2008, 18:00
daca va mai veni,data viitoare va pleca cu elicopterul direct de pe gazon:evil:.asta e valabil si pentru serea
Sa imi aduci aminte sa iti arunc bazooka peste gard in cazul in care chiar vin cu elicopterul...nu de alta da ar fi ceva nemaipomenit daca ar ramane fotbalul romanesc fara asemenea specimene...:headbang::headbang::headbang:
ReD_Devil
5th March 2008, 18:15
x2 !
mihai_alex
5th March 2008, 18:31
Cred ca va castiga UTA:(
SteelBoyA
5th March 2008, 18:57
Cred ca va castiga UTA:(
Nu fi pesimist!:P
SORINULTRA
5th March 2008, 19:55
uta pierde foarte greu acasa , asta e clar , oricum sper un 0-1
Hard
5th March 2008, 19:57
dar mai aveti jucatori pentru meciul asta ?
laurdog
5th March 2008, 20:17
avand in vedere sanctiunile dictate impotriva galatenilor............uta poate spera......la ceva. mi se pare cel mai tare meci al etapei
maur85
5th March 2008, 20:53
deja sistemul ne-a invins.Otelul era o prada usoara pentru ca a infruntat pe cine nu trebuia dar macar a incercat.am mai spus.noi suntem singuri impotriva tuturor pe bune.cred ca uta va juca cu tinerele noastre sperante si sper sa fie un meci frumos chiar daca vom pierde.
bada_otelul
5th March 2008, 21:02
pierdut adresa hotzigan arad.gasitorului o lada de bere...lui hotzigan o caramida-n geam:rosu:
mihai_alex
5th March 2008, 21:17
2 lazi de bere pt hategan,viu sau mort...:headbang::headbang::headbang:
ZEROSASE
5th March 2008, 21:17
Iarasi so luat netu' in Arad......pronostik periculos :D
bada_otelul
5th March 2008, 21:20
2 lazi de bere pt hategan,viu sau mort...:headbang::headbang::headbang:
:ok:
Dregan
5th March 2008, 22:38
INCREDIBIL - Comisia de Disciplinã a decimat Oþelul!
În urma raportului înaintat de “arbitrul-hoþ”, Ovidiu Haþegan, Comisia de Disciplinã a aruncat pur ºi simplu cu sancþiuni împotriva jucãtorilor echipei noastre. Ramses Gado a primit ºase etape de suspendare, Dorin Semeghin – 3 etape, Gabriel Paraschiv ºi Janos Szekely – câte douã, iar Sergiu Brujan “a scãpat” doar cu una. De asemenea cei cinci jucãtori au fost ºi amendaþi, în total ei trebuind sã plãteascã 13600 de lei. Interesant este faptul cã arbitrul meciului cu Rapid a primit nota 7.5 de la observatorul Daniel Prodan, el urmând sã scape fãrã mãcar o etapã de suspendare !
Astfel, pentru partida de la Arad, Oþelul se vede nevoitã sã arunce în luptã o echipã formatã mai mult din rezerve, dacã nu cumva chiar o echipã de juniori în semn de protest faþã de decizia inexplicabilã a comisiilor FRF.
Marius Stan: "Ce sã mai comentezi dupã ce observatorul partidei, domnul Daniel Prodan, i-a dat nota 7,5 arbitrului Ovidiu Haþegan?! Înseamnã cã noi suntem proºti cu toþii, cã nu ne pricepem deloc la fotbal. Prin urmare, vom obliga publicul gãlãþean sã aplaude orice decizie a arbitrilor, poate va plãcea o asemenea atitudine. Este strigãtor la cer ceea ce se-ntâmplã! Joi vom merge la Comisia de Apel pentru ca aceastã decizie ni se pare abuzivã." sursa www.dunareabatrana.com
Cred ca la meciul asta ne elimina vreo 5 oameni ca sa poata sa bata si UTA pe cineva:(
Cristian
6th March 2008, 10:58
Vedem dupa meci, eu nu fac misto chiar deloc.
Iuli tin sa-ti amintesc ca ai intrat la thread-ul Uta - Otelul, nu la vrun thread a echipei pe care o sustii tu (adica dinamo)
crissis
6th March 2008, 13:50
In mod normal as fi spus ca Otelul va castiga la Arad dar dupa ce au facut cei de la frf cred ca UTA poate fi numita favorita la castigarea celor trei puncte puse in joc.
Bafta otelarilor
Dregan
6th March 2008, 14:31
Bafta otelarilor
Multumim:ok: Vom avea nevoie de mult noroc:headbang:
DD-Viola
6th March 2008, 15:51
.. 1-0...greu , dar nu imposibil , bafta UTA !
mihai_alex
6th March 2008, 17:32
http://blogsport.ro/ioanitoaia/2008/03/06/decapitarea-otelului/
ZEROSASE
6th March 2008, 19:53
propun sa nu ii macelariti pe aradeni :P......deoarece avem nevoie de ei saptamana viitoare ;)
Cristian
6th March 2008, 19:54
Speram sa accepte si juniorii Otelului propunerea ta ZEROSASE :D
Rossi
6th March 2008, 20:12
castiga UTA ...
Otelul e cu echipa in pioneze ... are la suspendari , cat pt un retur intreg
Cristian
6th March 2008, 20:39
Lotul Otelului pentru meciul cu UTA
Portari: Stoian Kolev, Paulius Gribauskas;
Fundasi: Sebastian Agache, Samuel Cojoc, Sergiu Costin, Jivko Jelev, Salif Nogo;
Mijlocasi: Ciprian Deac, Gabriel Giurgiu, Silviu Ilie, Laurentiu Iorga, Gabriel Viglianti;
Atacanti: Robert Elek, Emil Jula, Tadas Labukas, Daniel Stan.
Dregan
6th March 2008, 22:45
Ar fi prea frumos sa scoatem macar un punct sa le dam peste nas tuturor celor care ne poarta sambetele...
Kidu
6th March 2008, 23:57
Ar fi prea frumos sa scoatem macar un punct sa le dam peste nas tuturor celor care ne poarta sambetele...
Adica voi aveti impresia ca UTA este in spatele arbitrajulului lui Hategan?
SteelBoyA
7th March 2008, 00:04
ar fi culmea sa aiba si UTA butoane de apasat:o: asta ne-ar mai trebuii , oricum acum nu mai conteaza ce a fost , daca reusim sa scoatem macar un egal tot bine e....
eSteven
7th March 2008, 03:48
Daca bate Otelul cu juniorii e jale tare :D.
In orice caz... Otelul a fost victima ratarilor uriase cu rAPIDUL, care trebuia ajutata de federatii, ligi si alte comisii sa spele rusinea cu "U", cu o alta rusine.
Sa castige cel mai bun... insa eu vad ca fotbalul romanesc mereu se imbolnaveste subit in retur.
Dregan
7th March 2008, 08:23
Nicidecum...
andrei-otelul
7th March 2008, 09:49
@ANDREI-OTELUL
Daca a facut intentionat ceva nu a facut pentru UTA, ci mai repede pentru "granzi".
Tu crezi ca eu sunt mandru de Hategan?
on-topic : batem la 1 diferenta, nu conteaza cum. :D
stai linistit..........burloiu a facut terci un meci al timisoarei cu dinamo si ce treaba aveam noi ca si el e galatean
cat despre meci fiecare vrea sa castige asa ca nu are rostul sa scriu de zece ori ca vreau victoria:yes:
Cristian
7th March 2008, 11:09
UTA Arad - OTELUL Galati
Stadion: UTA
Data: 8.03.2008 ora 15.30
A: Draganescu Mugurel (Breaza)
A1: Vidan Adrian(Bucuresti)
A2: Ghinguleac Radu (Bucuresti)
R: Erdei Stefan (Oradea)
Obs: Boc Alexandru (Bucuresti)
Ionita Valeriu (Bucuresti)
Dregan
7th March 2008, 11:14
De ce i-ai pus pe arbitrii in culorile noastre? Crezi ca ne vor avantaja?:happy
bada_otelul
7th March 2008, 11:16
adik daca cineva vrea sa retrogradezi si iti face ce ne-a facut nou in meciul cu rapid, in speranta ca vei mai pierde vreo 2 meciuri la rand,si tu chiar etapa urmatoare scoti puncte,crezi ca aia nu se zgarie pe ochi indiferent ca au sau nu treaba cu uta?ca fapt divers,sa nu uitam ca Otelul l-a votata pe gica popescu la alegeri,se pare ca nu s-a uitat asta:groggy:
cat despre meci,avem jucatori sa alcatuim un prim 11 cat de cat competitiv,mai nasol e daca trebuie facute schimbari
andrei-otelul
7th March 2008, 11:16
castigam meciul asta ,trebuie neaparat sa il castigam nu exista alta cale daca vrem sa nu retrogradam
andrei-otelul
7th March 2008, 11:18
Marius Stan chiar a tinut un discurs in favoarea lui Gica Popescu la alegerile respective si Nasu' nu uita niciodata asa ceva
maur85
7th March 2008, 11:29
cu o echipa asemanatoare steaua rosie ne-a rupt in pregatiri.........
Cristian
7th March 2008, 11:30
De ce i-ai pus pe arbitrii in culorile noastre? Crezi ca ne vor avantaja?:happy
Poate se uita pe forumu asta si ne mai ajuta si pe noi :D:D:happy
Eu as zice ca de acum sa fie chemati si arbitrii la salut :D:D
unik
7th March 2008, 13:21
bate otelu ... 0-2 :-)
Ferko
7th March 2008, 14:25
castigam meciul asta ,trebuie neaparat sa il castigam nu exista alta cale daca vrem sa nu retrogradamPai incercati sa bateti pe altii, dece pe UTA neaparat ? Sa inteleg ca daca pierdeti acest meci o sa retrogradati ? HAI UTA !
nr.zece
7th March 2008, 14:31
sunt cam ravasiti otelari dupa meciul cu rapidistii oprimati
merg pe uta
Dregan
7th March 2008, 23:40
Statistica întâlnirilor dintre Oþelul ºi UTA în Liga 1 (by Bada_Otelul)
07.03.2008
Statistica întâlnirilor directe dintre Oþelul ºi UTA Arad în cadrul primei divizii de fotbal din România, ne pune în faþa celui de-al 10-lea duel între cele douã echipe, sâmbãtã 8 martie 2008. În precedentele nouã partide, Oþelul are un mic avantaj, înregistrând 4 victorii, 3 egaluri ºi 2 înfrângeri. Cu toate acestea, golaverajul este de partea arãdenilor care au marcat 11 goluri ºi au primit 10. De menþionat cã atât Oþelul cât ºi UTA au câºtigat meciuri directe numai pe teren propriu, deplasãrile soldându-se cu cel mult un egal sau douã pânã la meciul de sâmbãtã.
La Arad s-au jucat pânã acum patru partide, gazdele câºtigând de douã ori în timp ce Oþelul a smuls doar douã remize. Golaverajul este evident în favoarea arãdenilor care au înscris de 7 ori pe teren propriu ºi au primit numai 2 goluri.
În ceea ce priveºte statistica meciurilor disputate de Oþelul Galaþi în întreaga sa istorie în prima divizie, duminicã ne vom afla în faþa partidei cu numãrul 644. În cele 643 de jocuri de pânã acum echipa noastrã a înregistrat 264 de victorii, 123 de egaluri ºi 256 de înfrângeri, golaveraj 818-825. În meciurile disputate pe teren strãin, Oþelul are urmãtoarea linie de clasament: 322 de jocuri încheiate cu 62 de victorii, 62 de remize ºi 198 de înfrângeri, golaveraj 277-557. sursa www.dunareabatrana.com
fl0o
8th March 2008, 09:14
tinand cont de problemele de lot pe care le avem... mi'e frica sa nu avem probleme. Oricum asta e momentul ca rezervele sa arate ca merita mai mult si sa lupte ptr victorie
SteelBoyA
8th March 2008, 14:00
O ora jumate pana la meci , hai poate o sa avem si noi un weekend fericit:->
SteelBoyA
8th March 2008, 14:09
azi bate uta.
Poate bate covoare....:(
Poate bate covoare....:(vorbim dupa meci !Oricum,imi pare rau pt. ce ati patit cu rapid! Sper sa nu ne faca si pe noi!!
SteelBoyA
8th March 2008, 14:15
vorbim dupa meci !Oricum,imi pare rau pt. ce ati patit cu rapid! Sper sa nu ne faca si pe noi!!
Iti dai seama ca sper sa le dati sa nu mai poata sa deschida pliscul dupa meci...da imi e frica de arbitraj ... prietenii stiu de ce ...:(:rosu:
Tyler Durden
8th March 2008, 14:17
O ora jumate pana la meci , hai poate o sa avem si noi un weekend fericit:->
Sper sa ai un weekend fericit, dar pe lumea cealalta.
Scuze daca v-am intrerupt scena melodramatica in care va plangeati unul altuia pe umeri, m-am gandit ca daca nu o intrerupt la timp o sa ajungeti sa va bagati si cate o limba in ureche si d'acolo pana la sex nu era decat un pas mic.
SteelBoyA
8th March 2008, 14:20
sper sa ai un weekend fericit, dar pe lumea cealalta.
Traiasca-ti familia 100 de ani in poze , iar ai inceput sa imputi formul asta cu posturile tale inteligente? ce liniste si pace a fost cat ai luat pauza...da la cum vad eu lucrurile cred ca mai iei una curand :happy :ban:
Tyler Durden
8th March 2008, 14:22
Bai taranete analfabet ce esti, vad ca ai trecut de la ,,nepoate" la ,,,traiasca familia ta", expresii d'astea sa le folosesti cu plaiesii tai, nu cu mine.
delaparis
8th March 2008, 14:23
Iar incepeti ?
SteelBoyA
8th March 2008, 14:23
Bai taranete analfabet ce esti, vad ca ai trecut de la ,,nepoate" la ,,,traiasca familia ta", expresii d'astea sa le folosesti cu plaiesii tai, nu cu mine.
Aoleu....ca daca nu ce faci? Dai cu capul in monitor si ai impresia ca ma bati =))) ce trist esti baiete , ar trebuii inventat un vaccin impotriva specimenelor ca tine , da nu e vina ta ca te-ai nascut....
Cristian
8th March 2008, 14:24
Sper sa ai un weekend fericit, dar pe lumea cealalta.
Scuze daca v-am intrerupt scena melodramatica in care va plangeati unul altuia pe umeri, m-am gandit ca daca nu o intrerupt la timp o sa ajungeti sa va bagati si cate o limba in ureche si d'acolo pana la sex nu era decat un pas mic.
Tyler sincer aveam o alta parere despre tine, in urma meciului direct mi-am schimbat aceasta opinie diametral. Sincer chiar nu inteleg ce ai cu echipa noastra ??? Vezi-ti mai bine de echipa ta ca aveti meci greu cu Poli si lasa "grija" pentru echipa noastra.
SteelBoyA
8th March 2008, 14:24
Iar incepeti ?
Cum ziceam daca te cobori la mintea lui dai de petrol...:rosu:
bada_otelul
8th March 2008, 14:27
time out people!:nah:
Tyler Durden
8th March 2008, 14:28
Nu am nimic cu echipa ta, pana la vina alde Dregan si SteelBou nu m-am certat niciodata cu vreun galatean. Astia doi, care probabil locuiesc in satele limitrofe ale Galatiului, sunt niste jeguri agresive si nu pot sa ma abtin sa nu ma sterg cu ei la fund.
mihai_alex
8th March 2008, 14:29
Poti sa postezi in alta parte?nu de alta dar mananci cacat si-ncepe sa puta.
Rezolvati-va problemele pe privat
delaparis
8th March 2008, 14:29
:angry:
ultimul avertisment ...
Tyler Durden
8th March 2008, 14:30
Poti sa postezi in alta parte?nu de alta dar mananci cacat si-ncepe sa puta.
Rezolvati-va problemele pe privat
Bai jivina, postez unde vreau eu, nu unde-mi spui tu. Stai linisit ca nu-s eu coprofilul de pe threadul asta.
The_Blonde
8th March 2008, 14:38
:cry: un exemplu minunat din ciclul , cum sa iei un ban in 5 minute
tocmai am vb cu shadow si a zis k la arad ploua si e vant puternic , sper k nogo nu o sa se zgribuleasca :D , tadas e mai obisnuit :)
FORZA OTELUL!!!!
SteelBoyA
8th March 2008, 14:39
Bai jivina, postez unde vreau eu, nu unde-mi spui tu. Stai linisit ca nu-s eu coprofilul de pe threadul asta.
Si e iar liniste...da mie imi place ca dupa ce ca e cum e mai are si sustinere din partea unor "forumisti de baza" nu dau nume ca nu e frumos , si aia il tot bat pe umar zicand ca altii is de vina ca el e cum e ... in fine eu ma pregatesc de meci ...
Forta Otelul!:yeah::yeah::yeah::yeah:
Cristian
8th March 2008, 14:40
Am fost pana jos la masina sa iau ceva, cand am venit te-am si gasit banat ma Tyler. Incearca sa fii mai retinut in a mai jigni ca nu-i cunosti pe Dregan si nici pe SteelBoyA.
Hai sa discutam despre meci, apropo il voi inregistra ca in caz de ne mai fura careva sa fac DVD sa-l trimit la UEFA :D
SteelBoyA
8th March 2008, 14:55
Am fost pana jos la masina sa iau ceva, cand am venit te-am si gasit banat ma Tyler. Incearca sa fii mai retinut in a mai jigni ca nu-i cunosti pe Dregan si nici pe SteelBoyA.
Hai sa discutam despre meci, apropo il voi inregistra ca in caz de ne mai fura careva sa fac DVD sa-l trimit la UEFA :D
Cine stie poate azi ne elimina 5 jucatori si castiga UTA cu 3-0 , nu ma mai mira nimic ... :rosu:
Gontel
8th March 2008, 15:16
sper sa nu mai aiba aradenii norocul de la Cluj.
Hai Otelul! /hello
Cristian
8th March 2008, 15:19
http://img353.imageshack.us/img353/4751/image03081518tv361ip8.jpg (http://imageshack.us)
Cristian
8th March 2008, 15:21
http://img380.imageshack.us/img380/1356/image03081520tv36oa2.jpg (http://imageshack.us)
Hard
8th March 2008, 16:08
cica a a avut aradul o ocazie buna de a marca.pacat ca nu au si facut-o .
The_Blonde
8th March 2008, 16:10
jelev rulez :D !!!!!
The_Blonde
8th March 2008, 16:13
penalti :D clar :D
0-1 :D
Razvan T.
8th March 2008, 16:14
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ll Jula
SteelBoyA
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll llllllllllllllllll
Cristian
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo lllll Otelull /OLE/
danpuric78
8th March 2008, 16:16
IAta ca cei care gandesc "arbitrajele" ligii 1 nu sunt chiar asa de anti-galati. si inca odata s-a dovedeit ca e bine sa faci scandal la arbitri.
A fost contact, l-a impins pe galatean, deci arbitrul are acoperire.
ocostin
8th March 2008, 16:16
ce se intampla? comentatorul urla la ocazia aradenilor dar la golul Otelului a ramas fara voce.
The_Blonde
8th March 2008, 16:19
da mai :) nu ai vazut ca e aradean , ce vrei sa faca si el :cry:
Razvan T.
8th March 2008, 16:19
la pauza 0-1 i f bine pt. noi amu ma mut pe sport.ro :yes::yes::yes:
Razvan T.
8th March 2008, 16:48
Bara!!! :d:d:d:d:d
The_Blonde
8th March 2008, 16:49
phiu traiasca bara :D
Cristian
8th March 2008, 16:51
Dau o bere la bara interioara :cry:
Resita
8th March 2008, 16:51
hai uta cu egalarea :ok:
Razvan T.
8th March 2008, 16:52
offsaid :D:D:D
PerVersion
8th March 2008, 16:53
Ce sut a prins Margi. :)
Cristian
8th March 2008, 16:54
Se aude o salvare acolo, o fi Shadow ? :D
Razvan T.
8th March 2008, 16:56
Etapa viitoare UTA-Poli & Otelul cu Vaslui meciuri grele mai ales pt. UTA
TaciAcolo
a rezistat umbra de la 3-0 la 3-3 :D ..nu e el:D
Universal
Otelul joac solid, fara multi titulari-ceea ce sete foarte imbucurator, o echipa alcatuita foarte bine de Petre Grigoras.
Razvan T.
8th March 2008, 16:58
Deja nu mai leaga aproape nimic UTA
Razvan T.
8th March 2008, 17:01
Baltoi E Varza
Razvan T.
8th March 2008, 17:02
o intrat 99 oprita alta vedeta :happy:happy:happy:happy
tu26dor
8th March 2008, 17:19
imi pare rau pt uta dar iar mananca bataie... exceptand acest lucru... ati vazut ce noroi e in jurul terenului... frate... parca se joaca pe maidan... in fine...
Resita
8th March 2008, 17:20
din pacate UTA se indreapta sple Liga a II-a
Razvan T.
8th March 2008, 17:20
VICTORIE PT GALATI BRAVO :ok::ok::ok::ok:
Cati bani o luat Chita acuma???? :happy :happy
UTA-n....B !! Din pacate, asta nu e un slogan.....e o constatare :(
SteelBoyA
8th March 2008, 17:23
Victorie...atat conteaza , ma bucur ca a fost un arbitraj bun si ca am luat toate cele 3 puncte....se pare ca o sa avem un weekend frumos pana la urma :D
Bravo baieti!!!:yeah::ok:
laurdog
8th March 2008, 17:23
din pacate nu stiu ce, sau cine ar mai putea ajuta uta
Cristian
8th March 2008, 17:29
Iuli pe unde esti ma ala cu blatu ??? Ai disparut ?
Utisti,pregatiti-va pt. ultima vizita la...Timisoara!!!!!
SteelBoyA
8th March 2008, 17:33
Deci cum iti ziceam...au batut covoare :drak:
TaciAcolo
8th March 2008, 17:34
da... ca o sa se mute in buc poli:happy
The_Blonde
8th March 2008, 17:35
un cadou excelent pentru mine , a jucat si tadas putin :D , am descoperit k marius stan a fost inspirat cu kolev si uite asa baietii au smuls 3 puncte de la uta :D
da... ca o sa se mute in buc poli:happyTu nu esti la stadion....in galeria stelei?????????????
The_Blonde
8th March 2008, 17:37
auzi tim_S nu ma enerva robbyyy e unul dintre putinii gorjeni care chiar isi sustine echipa :D
TaciAcolo
Tu nu esti la stadion....in galeria stelei?????????????
nu .. am fost sa`l astept pe jiji cand a aterizat cu elicpoteru sa`mi dea si mie euroi:drak::happy
da barbie ti`au facut tie cadou victoria de 8 martie:D
SteelBoyA
un cadou excelent pentru mine , a jucat si tadas putin :D , am descoperit k marius stan a fost inspirat cu kolev si uite asa baietii au smuls 3 puncte de la uta :D
Da...Kolev e portar nu gluma , achizitie reusita ca de obicei pe bani f putini.
Ferko
8th March 2008, 17:38
UTA = suma de vedete expirate = rahat + magiun. Cu astia nici in Liga 2 nu face fata. La ce dracu isi cheltuie banii finantatorii ? Mai bine arunca banii in Mures si nu-si mai tocesc si nervii. "Jucatorii" ar trebui sa-i plateasca pe spectatori pentru ce au indurat astazi pe ploaie si vant. Adunatura asta de rahat cu magiun nu merita numita echipa de fotbal. Rusine !
The_Blonde
8th March 2008, 17:40
remarcati numarul de psotari a lui tim_S 69 :cry:
incercam doar sa destind atmosfera , oricum un meci destul de reusit prestat de silviu ilie si iorga , jelev k de obicei mereu acolo ,stan s-a salvat ink o data de banca de rezerve ptr k a scos penaltyul si jula a dat al 11 lea gol so congratulations !!!!!
leodacin
8th March 2008, 17:43
la cum a jucat otelu cu rapid , cred ca va lua cele 3 puncte de la uta
cata dreptate am avut ! :D
remarcati numarul de psotari a lui tim_S 69 :cry:Draga,tie ti s-a casunat pe mine??? Nu ma provoca ...sa-ti fac riduri,chiar azi de 8 martie!!! Ce esti asa oteloasa???:)
2stupiddogs
8th March 2008, 17:45
Tim,nu strica nr de postari,PASTREAZA-L....se pare ca-i atractiv...:P
Saptamana viitoare asteptam sa vina cat mai multi utisti,sa vedeti cu ochii vostri ce se intampla daca sunteti obraznici....:evil:
edit...No ca nu m-ai ascultat tim-ule...tz tz tz
The_Blonde
8th March 2008, 17:47
Draga,tie ti s-a casunat pe mine??? Nu ma provoca ...sa-ti fac riduri,chiar azi de 8 martie!!! Ce esti asa oteloasa???:)
nu mi-a casunat mai , efectiv era misto daca stateai mai mult cu nr ala de postari :D sunt steeloasa nu oteloasa :happy: pentru ca imi permit!!!!
bada_otelul
8th March 2008, 17:48
paradox: cu urziceni si rapid am jucat foarte bine,ne-am creat multe ocazii(mai multe decat adversarii) si am luat numai un punct.cu uta ne-am aparat aglomerat,am avut ocazii f putine dar am luat toate 3 punctele.arbitrajul relativ bun,poate a fost o greseala la un pp offside la baltoi dar in rest nu prea e nimic de comentat:ok:
Cristian
8th March 2008, 17:48
Draga,tie ti s-a casunat pe mine??? Nu ma provoca ...sa-ti fac riduri,chiar azi de 8 martie!!! Ce esti asa oteloasa???:)
Hai ma Tim ca nu cred ca te provoaca. Nu mai sari asa ca ars :D Uite Banateanu a intrat in joc :D
@Bada astept berea aia :cry:
Tim,nu strica nr de postari,PASTREAZA-L....se pare ca-i atractiv...:P
Saptamana viitoare asteptam sa vina cat mai multi utisti,sa vedeti cu ochii vostri ce se intampla daca sunteti obraznici....:evil:
edit...No ca nu m-ai ascultat tim-ule...tz tz tzasta e,banatene!!! Sunt "junior"....poate ma ia acasa ,sa ma creasca :evil:
2stupiddogs
8th March 2008, 17:51
asta e,banatene!!! Sunt "junior"....poate ma ia acasa ,sa ma creasca :evil:
Totusi raman de parere ca puteai sta un pic mai mult la numarul acela....CHIAR merita! ;)
The_Blonde
8th March 2008, 17:51
at 40 years , junior? :confused: that's not good !!!!
:cheer: kolev :dance:
at 40 years , junior? :confused: that's not good !!!!
:cheer: kolev :dance:
Se pare ca avem "placeri" comune. Si mie imi place....numarul ala ;)
eSteven
8th March 2008, 18:03
3 puncte norocoase dar muncite. UTA merita un egal dupa nr de ocazii, insa sa nu uitam ca au jucat acasa, erau obligati sa atace, iar pielea lor era la retrogadare, mult mai mult decat cea a Otelului. Singura faza.. din cat am reusit sa vad, legata de arbitraj, a fost o pozitie de offside eronata, in rest ma mir ca nu s-au mai facut greseli. UTA total neinspirati la faza golului lor cand trebuia lasat Zaharia sa reia spre poarta.
Intrebarea e... si-a gasit cumva Otelul portar :D?
Cristian
8th March 2008, 18:06
@eSteven asta ma intreb si eu legat de chestiunea cu portarul :D Si se pare ca da, l-am gasit in sfarsit :D L-am vazut cu interventii foarte bune si la Urziceni.
2stupiddogs
8th March 2008, 18:07
Se pare ca avem "placeri" comune. Si mie imi place....numarul ala ;)
Tim,daca as fi in locul tau as ruga un moderator sa stearga cateva postari sa revin la acel numar!Ca sa vezi ca nu glumeam...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=2681&page=26
:floricica:
alexuuBZ
8th March 2008, 18:07
bravo otelu!:)
Geografu
8th March 2008, 18:18
1-0 Otelul si pacat ca UTA merge drept spre Liga II.Cu mai multa seriozitate si atentie azi faceau macar un egal.
Asta e...
Bravo Galati !
ZEROSASE
8th March 2008, 18:20
...se pare ca #UTA se duce incet dar sigur spre second ligue....:(
Ciprica
8th March 2008, 18:29
BLAT, bate UTA
Si ia zi, cum e aia cu blatul?:happy
Cristian
8th March 2008, 18:30
A fost altcineva ma ciprica care a postat de pe useru lui probabil :cry::cry::cry:
corello
8th March 2008, 18:38
Sincer imi pare rau de UTA dar rezultatul ne ajuta enorn
Daca ar fi dupa mine UTA si U ar ramane in A dar...asa , raman echipe de loz in plic ...pacat
Ciprica
8th March 2008, 18:45
A fost altcineva ma ciprica care a postat de pe useru lui probabil :cry::cry::cry:
Clar, parca il vad acum aparand cu un comentariu gen "A zis cineva ceva de blat? cine, EU?????:shocked::shocked::shocked:"
KillinG FieldS
8th March 2008, 18:45
cum poate sa zica unu ca uta merita un egal...pai am avut vreo 3 4 ocazii clare pe cand otelelul doar 1....in fine... nu jucam mai nimic...ne meritam drumul spre b...GAME OVER
bada_otelul
8th March 2008, 18:47
Hai ma Tim ca nu cred ca te provoaca. Nu mai sari asa ca ars :D Uite Banateanu a intrat in joc :D
@Bada astept berea aia :cry:
saptamana viitoare,cum am promis.jefuiesc si babutze daca e nevoie numai sa ma tin de cuvant:happy
killing fields,eu am numarat 7-3 raportul ocaziilor bune(exceptand golul evident) si noi am jucat mai bine decat urziceni si rapid dar uite ca n-am luat decat un punct.azi am fost dominati in multe momente dar am castigat.asa e fotbalul...
The_Blonde
8th March 2008, 18:50
auzi la el jefuieste babutze , bada daca aud ca ai jefuit-o pe bunicamea , te ucid :cry:
app cristi, bada se tine de cuvant , odata s-a carat cu doua bidoane de burger la antrenament la otelul :cry:
ZEROSASE
8th March 2008, 18:52
Bucurie mare la Galati.....:)
The_Blonde
8th March 2008, 18:53
chiar si la bucuresti :cry:
newcool
8th March 2008, 18:54
cum drak sa scapam cand noi nu dam gol,si nu scoatem vreun punct din cele 2 meciuri acasa....pacat,insa anu asta o cam luam incet incet spre matineu....
roxana galati
8th March 2008, 18:55
:happybravo otelul va kiubesc mult de tot chiar daca deranjeam pe multi acum le-am dat peste nas
Cristian
8th March 2008, 18:56
auzi la el jefuieste babutze , bada daca aud ca ai jefuit-o pe bunicamea , te ucid :cry:
app cristi, bada se tine de cuvant , odata s-a carat cu doua bidoane de burger la antrenament la otelul :cry:
Da stiu ca e parolist, ramane de vazut daca jefuieste babute, vom afla de la stirile de la ora 5 :happy:happy
Hopa... Cristi_Galati cu Roxana_Galati :D:D interesant :P
roxana galati
8th March 2008, 18:57
bucurie ptr toti suporterii galateni care iubesc aceasta echipa chiar daca sunt departe de ei acum sunt mereu cu sufletul alaturi
corello
8th March 2008, 18:57
Bucurie mare la Galati.....:)
Taci ca fara UTA in A ati fi mai saraci :D
za_horse
8th March 2008, 18:58
penalti :D clar :D
0-1 :D
Mda, ii urez jegului sa se coboare si in mormant la fel de usor cum s-a aruncat si in careu.
Dupa cum spunea cineva pe aici se merita sa te dai victima si sa faci scandal la arbitri ca primesti bonus etapa urmatoare.
The_Blonde
8th March 2008, 18:59
trebuia sa postez o poza cu omul momentului la galati :floricica:
ZEROSASE
8th March 2008, 19:01
Taci ca fara UTA in A ati fi mai saraci :DPai dupa cum vezi ma abtin greu :D dar dupa ce am vazut la TV.......realmente sunt socat de aceasta echipa,pacat.......:angry:
roxana galati
8th March 2008, 19:01
:yeah:
i-auzi la tine bonus eu cred ca tu te-ai uitat la alt meci am vazut eu din spania ca a fost penalti tu nu??
The_Blonde
8th March 2008, 19:02
Mda, ii urez jegului sa se coboare si in mormant la fel de usor cum s-a aruncat si in careu.
Dupa cum spunea cineva pe aici se merita sa te dai victima si sa faci scandal la arbitri ca primesti bonus etapa urmatoare.
io inteleg ca esti nervos dar sa il faci jeg pe stan asa aiurea nu cred k are rost , nu ai vazut ca toti alunecau chiar si dupa ce doar atingeau mingea ?:headbang:
Cristian
8th March 2008, 19:04
Amice da nu poti sa te manifesti civilizat ??? A fost o tinere, s-a dat penalti v-am batut si gata. Zaharia daca ar fi fost si s-ar fi trantit in careu is curios daca mai ziceai ceva daca va dadea penalti.
za_horse
8th March 2008, 19:05
io inteleg ca esti nervos dar sa il faci jeg pe stan asa aiurea nu cred k are rost , nu ai vazut ca toti alunecau chiar si dupa ce doar atingeau mingea ?:headbang:
Lasa-lasa, cum a simtit mana pe el cum a "alunecat"? daca era alunecare nu trebuia sa se dea 11 m...
roxana galati
8th March 2008, 19:06
lasa-l iulia ca e suparat saracu ce vrei tre sa mai ai si echipa si poti bate pe otelul chiar si cu juma de lot suspendat
The_Blonde
8th March 2008, 19:06
tu in locul lui ce ai fi facut dragule?
roxana , ne cunoastem? :D
laurdog
8th March 2008, 19:12
pt UTA.........e gata, din pacate.:(
Dregan
8th March 2008, 19:13
Jos cu jefuitorii de babutze!!:lol:
Bravo Jula, multumim Otelul
The_Blonde
8th March 2008, 19:14
dregan mi se pare mie sau poza cu kolev e realizata chiar de tine?
za_horse
8th March 2008, 19:15
tu in locul lui ce ai fi facut dragule?
In pozitie de 1-1 cu portarul incercam sa dau gol.
Cristi, amice, daca era tinere trebuia sa cada pe spate, ma rog regulile fizicii sunt mai grele pe malurile Dunarii. Pe Stan l-am facut jeg pentru ca nu imi plac jucatorii care simuleaza. Bineinteles ca se va gasi acoperire regulamentara si tot tacamul pentru acest penalty, arbitrul s-a descurcat exemplar etc.
Roxana, nu era vorba de ce lipseste unei echipe pentru a bate Galatiul, dar dupa tot circul, cum ca aradeanul Hategan v-a decimat ca sa poata castiga UTA si voi sa retrogradati, lamentarile conducatorilor vostri au dus la obtinerea unei lovituri de pedeapsa in compensatia celei care nu vi s-a dat in meciul cu Rapid.
De la UTA lipseste un cuplu de mijlocasi centrali, un fundas central si un antrenor. Echipa nu joaca nimic, sunt constient de asta, dar de aia tot ma revolta daca mai suntem si furati acasa. Bine ca ati fost voi mai tacuti dupa meciul cu Rapid de saptamana trecuta.
Cristian
8th March 2008, 19:20
Ok Faceti DVD si trimiteti-l la uefa :ok:
Dregan
8th March 2008, 19:20
dregan mi se pare mie sau poza cu kolev e realizata chiar de tine?
Nu eu am facut-o pe aia cu Grig:)
bada_otelul
8th March 2008, 19:22
In pozitie de 1-1 cu portarul incercam sa dau gol.
Cristi, amice, daca era tinere trebuia sa cada pe spate, ma rog regulile fizicii sunt mai grele pe malurile Dunarii. Pe Stan l-am facut jeg pentru ca nu imi plac jucatorii care simuleaza. Bineinteles ca se va gasi acoperire regulamentara si tot tacamul pentru acest penalty, arbitrul s-a descurcat exemplar etc.
Roxana, nu era vorba de ce lipseste unei echipe pentru a bate Galatiul, dar dupa tot circul, cum ca aradeanul Hategan v-a decimat ca sa poata castiga UTA si voi sa retrogradati, lamentarile conducatorilor vostri au dus la obtinerea unei lovituri de pedeapsa in compensatia celei care nu vi s-a dat in meciul cu Rapid.
De la UTA lipseste un cuplu de mijlocasi centrali, un fundas central si un antrenor. Echipa nu joaca nimic, sunt constient de asta, dar de aia tot ma revolta daca mai suntem si furati acasa. Bine ca ati fost voi mai tacuti dupa meciul cu Rapid de saptamana trecuta.
a fost impingere clara la Stan.evident,nu a ratat nici el ocazia sa accentueze faultul dar a fost impingere:ok:
ca fapt divers,mie imi miroase mai mult a frf si lpf decat a uta in cazul hotegan.:headbang:
za_horse
8th March 2008, 19:24
a fost impingere clara la Stan.evident,nu a ratat nici el ocazia sa accentueze faultul dar a fost impingere:ok:
ca fapt divers,mie imi miroase mai mult a frf si lpf decat a uta in cazul hotegan.:headbang:
Hai sa te intreb altfel, daca "impingerea" asta avea loc la mijlocul terenului si avea om liber pe care sa-l poata lansa spre poarta crezi ca dadea pasa sau se trantea la pamant?
roxana galati
8th March 2008, 19:28
dàp ne cunoastem si chiar bine
bada_otelul
8th March 2008, 19:29
Hai sa te intreb altfel, daca "impingerea" asta avea loc la mijlocul terenului si avea om liber pe care sa-l poata lansa spre poarta crezi ca dadea pasa sau se trantea la pamant?
cadea stai linistit.si in plus,nu trebuie sa ajunga la urgente fotbalistul ca sa fie penalty.si am zis ca a accentuat si el,asa fac toti fotbalistii,dar pana la urma impingerea,indiferent unde are loc,se considera fault,iar stan ii luase fata si a fost faultat.
poate suntem noi galatenii subiectivi dar asa am vazut faza.
roxana galati
8th March 2008, 19:31
asta nu conteaza acum daca si cu park a fost in careu si gata
Bumbescu
8th March 2008, 19:57
Aoleu....ca daca nu ce faci? Dai cu capul in monitor si ai impresia ca ma bati =))) ce trist esti baiete , ar trebuii inventat un vaccin impotriva specimenelor ca tine , da nu e vina ta ca te-ai nascut....
Printr-o ciudata solidaritate cu Tyler, simt o oarecare frustrare sa vad ca analfabetul asta cu glumite de vanzator de icre de stiuca masluite pe marginea drumului intre braila si galati e bine mersi, fara penalizari, fara nimic.:D
The_Blonde
8th March 2008, 20:00
BUMBESCU ACUM IMI ESTE CLAR ESTI VANZATOR DE SALATA SI RIDICHII IN PIATA AMZEI, CARE ARE DREPT MODEL FLORARESELE DE LA OBOR :rosu:
Bumbescu
8th March 2008, 20:03
Macar Piata Amzei e de lux:)
Steel girl, lasa-l sa se apere singur.
The_Blonde
8th March 2008, 20:07
incearca sa nu mai provoci , te rog , nu il apar sunt sigura ca o poate face si singur , dar te vad cum vrei sa agiti spiritele
SteelBoyA
8th March 2008, 20:51
Printr-o ciudata solidaritate cu Tyler, simt o oarecare frustrare sa vad ca analfabetul asta cu glumite de vanzator de icre de stiuca masluite pe marginea drumului intre braila si galati e bine mersi, fara penalizari, fara nimic.:D
Alt inteligent al capitalei ... ma glume de vanzator de icre ( apropo e o duma foarte proasta chiar ma asteptam la mai mult )sau nu , eu reusesc sa ma detasez de jignirile lui de ferentari si sa fac o caterinca oarecum decenta in comparatie cu enormitatile lui , ai vazut ca a picat el si crezi ca esti mai reusit din punctul asta de vedere dar de fapt mai mult decat atat nu poti ... daca as sta sa primesc fiecare provocare si sa imi bat joc de fiecare "destept" de asta ar insemna sa nu mai fac altceva in viata asta ... dupa cum vad tu nu prea ai nimic mai bun care sa te ridice din fata monitorului si plictisesti lumea cu parerile tale atat de neimportante :drak:
YoNuTzz
8th March 2008, 20:54
dupa 0-1 acasa cu bistrita, acum 0-1 tot acasa cu otelul...
uta este foarte aproape de B...
mihai_alex
8th March 2008, 21:15
Din pacate asa e,oricat ma bucura aceasta victorie dar totusi imi pare rau pt UTA ca merita cel putin pt istoria ei sa ramana in prima liga.
Bumbescu
8th March 2008, 21:44
Alt inteligent al capitalei ... ma glume de vanzator de icre ( apropo e o duma foarte proasta chiar ma asteptam la mai mult )sau nu , eu reusesc sa ma detasez de jignirile lui de ferentari si sa fac o caterinca oarecum decenta in comparatie cu enormitatile lui , ai vazut ca a picat el si crezi ca esti mai reusit din punctul asta de vedere dar de fapt mai mult decat atat nu poti ... daca as sta sa primesc fiecare provocare si sa imi bat joc de fiecare "destept" de asta ar insemna sa nu mai fac altceva in viata asta ... dupa cum vad tu nu prea ai nimic mai bun care sa te ridice din fata monitorului si plictisesti lumea cu parerile tale atat de neimportante :drak:
Riscand sa o supar pe steelgirl(sensibil fiind la eternul feminin, eram gata sa renunt la scandalul asta) o sa continui:
Tu nu te uiti mai gorobete analfabet in ce hal scrii? Tu nu iti dai seama cat de penibil si de papagal esti?
Eu inteleg ca esti un amarat crescut probabil de parinti agramati si alcoolici, prin cartiere mizere, printre smecherasi viitori puscariasi, dar totusi un dram de autoconservare ar trebui sa ai totusi.
Caterinca decenta face viata cu tine ma fara ca tu sa iti dai seama, mai ales ca putina materie cenusie pe care o posezi te face sa crezi ca atunci cand unul de 100 de ori mai destept ca tine te umileste in mod evident(fara ca tu sa-ti dai seama) spune de fapt enormitati.
Se spune ca e imposibil sa convingi un prost ca-i prost, deci nici tu nu vei putea fi convins, dar asa cum am mai spus, un minim spirit de conservare, pe care pana si maimutele il poseda ar trebui sa-ti spuna sa taci dracului din gura.
SteelBoyA
8th March 2008, 21:52
Riscand sa o supar pe steelgirl(sensibil fiind la eternul feminin, eram gata sa renunt la scandalul asta) o sa continui:
Tu nu te uiti mai gorobete analfabet in ce hal scrii? Tu nu iti dai seama cat de penibil si de papagal esti?
Eu inteleg ca esti un amarat crescut probabil de parinti agramati si alcoolici, prin cartiere mizere, printre smecherasi viitori puscariasi, dar totusi un dram de autoconservare ar trebui sa ai totusi.
Caterinca decenta face viata cu tine ma fara ca tu sa iti dai seama, mai ales ca putina materie cenusie pe care o posezi te face sa crezi ca atunci cand unul de 100 de ori mai destept ca tine te umileste in mod evident(fara ca tu sa-ti dai seama) spune de fapt enormitati.
Se spune ca e imposibil sa convingi un prost ca-i prost, deci nici tu nu vei putea fi convins, dar asa cum am mai spus, un minim spirit de conservare, pe care pana si maimutele il poseda ar trebui sa-ti spuna sa taci dracului din gura.
Esti un adevarat Freud...buricul pamantului si esti atat de destept incat totul graviteaza in jurul tau , de fapt nu esti decat un complexat probabil urat ca dracu , care refuleaza pe forumuri .... ma intreb in viata reala cum te descurci ... sau tu ai fost timorat de smecherasii aia viitori puscariasi? zi drept ai fost cumva victima unui abuz sexual sau ce? sa stai 20 de minute sa concepi ce ai vomitat tu mai sus e intr-adevar grav dar rotund tot te dai ... nush mi-ar fi rusine de mine sa fiu ca tine ... poate ca daca ti-ai da seama de chestia asta te-ai sinucide si ai face un bine umanitatii ...cred ca e destul de nasol sa iti petreci toata viata pe un forum crezand ca aici esti important ...dar de fapt esti tot un paduche ca si atunci cand iesi din apartamentul tau mizer plin de gandaci ... trist ... bunicul mi-a zis sa nu rad de astia ca tine dar totusi nu pot sa ma abtin :happy
SteelBoyA
8th March 2008, 21:59
Daca asa se da umilinta pe la voi prin catacombe inseamna ca nu stiti ce e aia umilinta...sa incepi sa inventezi 100 de kkturi si sa le pui aici nu inseamna sa umilesti pe nimeni ... in cazul lui isi descria propria existenta...si vad ca tu faci la fel :rosu:
tare as fi curios sa te cunosc fata in fata ... dar ca de obicei astia rai ca tine pe net ... is niste "pasarici" ca deh ... aici nu va duce nimeni la padure cand spuneti prostii...eventual va baneaza :headbang:
Bumbescu
8th March 2008, 22:06
Ce stii tu mai despre Freud si ce legatura are Freud cu discutia asta? Desi daca stau bine si ma gandesc, poate la palavrageala ta cretina ar putea gasi o explicatie, cine stie ce gasca vrei sa impresionezi tu acum prin disputa asta(de fapt perseverenta in prostie).
Ai luat-o deja pe urmele tuturor maimutoilor, probabil ca la urmatorul post o sa ne pui si o poza ca sa ne arati cat de frumos si o sa ne prezinti "realizarile" vietii tale.
E tare aia cu "mi-ar fi rusine sa fiu ca tine". Hai sa-ti explic de ce nu prea ai cum:
-esti mult prea prost
-esti analfabet
-esti probabil un viitor ratat
-ai fost prost sfatuit de bunici
hai ca pierd meciul cu tine, mai "vorbim" dupa:D
delaparis
8th March 2008, 22:08
Bumbescu , tu trebuie repede sa intelegi ca ... PSG a pierdut azi si ... nu avem nevoie de scandal pe forum !
Nu imi place sa actionez asa dar sunt obligat sa iti transmit un ultim avertisment ...
Bumbescu
8th March 2008, 22:14
Daca asa se da umilinta pe la voi prin catacombe inseamna ca nu stiti ce e aia umilinta...sa incepi sa inventezi 100 de kkturi si sa le pui aici nu inseamna sa umilesti pe nimeni ... in cazul lui isi descria propria existenta...si vad ca tu faci la fel :rosu:
tare as fi curios sa te cunosc fata in fata ... dar ca de obicei astia rai ca tine pe net ... is niste "pasarici" ca deh ... aici nu va duce nimeni la padure cand spuneti prostii...eventual va baneaza :headbang:
La voi cum se da umilinta gorobete?
Ce inseamna umilinta la tine? Probabil ca la mintea ta si a celor ca tine umilinta inseamna sa-si ia un "tovaras" o masina mai smechera ca tine.
Lasandu-ma pe mine deoparte, tu nu realizezi ma amaratule ca tyler ala e un tip destept in timp ce tu esti exact contrariul? Pt tine probabil lucrurile de care nu ai auzit si pe care nu le intelegi(si pe care le dispretuiesti) sunt kkt-uri.
Unde dracu sa ma cunosti tu pe mine, tu chiar nu realizezi ca facem parte din lumi diferite? Cand o sa ajung sa cunosc taraneti de-astia ca tine inseamna ca am ajuns si eu asa.
Hai ca a dat steaua gol:D
Delaparis: imi pare rau pt psg:D
SteelBoyA
8th March 2008, 22:17
E tare aia cu "mi-ar fi rusine sa fiu ca tine". Hai sa-ti explic de ce nu prea ai cum:
-esti mult prea prost
-esti analfabet
-esti probabil un viitor ratat
-ai fost prost sfatuit de bunici
hai ca pierd meciul cu tine, mai "vorbim" dupa:D
Sa incep eu sa imi expun realizarile mele aici ar insemna sa iti demonstrez ce inseamna umilinta , oricum esti prea mic dar la o chestie ai dreptate...sa te conving pe tine ca nu esti asa destept pe cat te crezi ar fi cu adevarat imposibil , ... si totusi tyler ala parca stia sa zica mai multe ... tu in general esti axat pe analfabet si prost .... el mai zicea si altceva... fugi si uita-te la meci ca si asa e singura bucurie din viata ta trista , lasa ca maine poimaine daca ai noroc scapi si de virginitate , ca am impresia ca de asta esti asa de agresiv , lipsa de activitate sexuala duce la starea pe care o ai tu. daca da steaua gol poate o sa ai si orgasm :happy
hai ca te-am bagat in seama prea mult si sa nu ti se urce la cap :o:
Unde dracu sa ma cunosti tu pe mine, tu chiar nu realizezi ca facem parte din lumi diferite?
Aici ai dreptate...eu fac parte din lumea reala ... tu din cea virtuala , si acum zi sincer nu te plictisesti asa singur , baietii aia de care zici tu cu masinile au vazut femei dezbracate in fata lor , tu numai in filmele porno ... si fiecare postare de a ta imi da dreptate ca esti un complexat lipsit de viata aflat la un pas de sinucidere ... nu pot sa iti zic decat sa iti duci pana la capat planul...oricum nu plange nimeni dupa tine...
Bumbescu
8th March 2008, 22:25
He he, a inceput baietelul cu glumite sexuale specifice periferiilor.
Reazilarile tale, incep sa ma distrez:happy
Se pare ca am avut dreptate ca in curand o sa incepi sa-ti pui c-----e pe forum.:D
Cred ca realizarile tale suna cam asa:
-am reusit cu mare greutate sa iau bacul dupa ce am fost corijent in toti anii la limba romana
-am fost admis fara examen la universitatea particulara "no name" de dupa blocuri, cu sediul intr-un fost cinematograf de cartier
- i-am spart botul lui "sarpe" cand s-a dat la Ancuta
- mi-am luat cei mai smekeri adidasi puma din cartier
- mi-am tunat dacia veche a lui taica-miu si acum am sanse la Maricica
:D
delaparis
8th March 2008, 22:30
Sincer imi pare rau de UTA ...
Cristian
8th March 2008, 22:32
Delaparis eu zic sa inchizi thread-ul asta....
Si mie imi pare rau de Uta... asta e.
SteelBoyA
8th March 2008, 22:34
He he, a inceput baietelul cu glumite sexuale specifice periferiilor.
Reazilarile tale, incep sa ma distrez:happy
Se pare ca am avut dreptate ca in curand o sa incepi sa-ti pui c-----e pe forum.:D
Cred ca realizarile tale suna cam asa:
-am reusit cu mare greutate sa iau bacul dupa ce am fost corijent in toti anii la limba romana
-am fost admis fara examen la universitatea particulara "no name" de dupa blocuri, cu sediul intr-un fost cinematograf de cartier
- i-am spart botul lui "sarpe" cand s-a dat la Ancuta
- mi-am luat cei mai smekeri adidasi puma din cartier
- mi-am tunat dacia veche a lui taica-miu si acum am sanse la Maricica
:D
pai daca la mine arata asa ... la tine arata ceva in genul asta :
Bumbescu realizari remarcabile :
-
-
-
-
-
-
- s-a sinucis cand a vazut ca marea lui dragoste din clasa a 3-a , singura femeie care s-a uitat la el vreodata fara sa regurgiteze , e panarama de lux
Pai ca sa iti arat eu C......e mele pe net tot trebuie sa platesti ca nici pozele nu se downloadeaza gratis la tine , nu pot sa spun decat ... trist , cu adevarat trist ...
SteelBoyA
8th March 2008, 22:36
Sincer imi pare rau de UTA ...
Si mie imi pare rau de UTA , si imi pare rau ca se strica si topicul asta , dar nu am inceput eu , iar daca toate "specimenele" astea vorbesc fara sa gandeasca si jignesc gratuit eu nu pot sa nu le raspund...
delaparis
8th March 2008, 22:36
Cristi: De ce sa-l inchid ? ... se calmeaza lumea ...
Otelul nu e decapitat :D ... chiar fara jumate de echipa au reusit sa castige acolo ... e bun antrenorul vostru
SteelBoyA
8th March 2008, 22:37
Delaparis eu zic sa inchizi thread-ul asta....
Si mie imi pare rau de Uta... asta e.
De acord cu tine la ambele capete
Bumbescu
8th March 2008, 22:38
Acum m-am prins de ce e "galatean mandru", probabil ca-l cheama narcis:D
Sa fiu al naibii daca nu seamana cu shadow:happy:
SteelBoyA
8th March 2008, 22:40
Acum m-am prins de ce e "galatean mandru", probabil ca-l cheama narcis:D
Sa fiu al naibii daca nu seamana cu shadow:happy:
Gata hai sa o lasam moarta nu de alta da am si eu treaba in alta parte si nu imi place sa la treburile ne terminate...daca vrei sa ne mai contram o putem face si pe privat , nu de alta da nu intereseaza pe nimeni disputa asta :confused:
Cristian
8th March 2008, 22:41
Cum sa nu intereseze ma ? Eu pun si la pariuri :cry:
delaparis
8th March 2008, 22:43
De acord cu tine la ambele capete
69 .. :D
puneti pe ArenA acolo ... nu se mai poate altfel ;)
SteelBoyA
8th March 2008, 22:44
Ce cota am? :happy
iuli
8th March 2008, 22:45
Nu a fost blat...m-am ars si eu...rau :(
Bumbescu
8th March 2008, 22:45
Gata hai sa o lasam moarta nu de alta da am si eu treaba in alta parte si nu imi place sa la treburile ne terminate...daca vrei sa ne mai contram o putem face si pe privat , nu de alta da nu intereseaza pe nimeni disputa asta :confused:
Daca nu te-ai prins pana acum, asta nu o stabilesti tu:D
De acum inainte tu vei fi o victima pe aici, iar atunci cand eu sau tyler ne vom aminti de tine( stai linistit, nu se va intampla prea des pt ca esti totusi prea "subtire" si e pierdere de vreme) o sa-ti mai acordam mici atentii:D
Pe privat? cu tine? mai bine ma duc la bodega din colt sa discut cu drojdierii:D
Hard
8th March 2008, 22:47
Atentie,un amic din Galati mi-a spus ca SteelBoy nu e tzaran ,asadar alarma falsa :D .Impacare,impacare ... :D
As fi dorit un egal la meciul asta , Uta si-a bagat mortul in casa ...
Cristian
8th March 2008, 22:48
Otelul nu face blaturi ma :ok:
SteelBoyA ai cota bunicica :cry:
SteelBoyA
8th March 2008, 22:48
Daca nu te-ai prins pana acum, asta nu o stabilesti tu:D
De acum inainte tu vei fi o victima pe aici, iar atunci cand eu sau tyler ne vom aminti de tine( stai linistit, nu se va intampla prea des pt ca esti totusi prea "subtire" si e pierdere de vreme) o sa-ti mai acordam mici atentii:D
Pe privat? cu tine? mai bine ma duc la bodega din colt sa discut cu drojdierii:D
Eu ti-am mai zis ca te inteleg ca nu ai o viata proprie si ca ai timp de cearta ... da eu pur si simplu tre sa plec asa ca te certi singur ....hai ca asta cu tu si tyler e tare =)))) rezum in 4 cuvinte tot ce stiti voi sa spuneti si rearanjati cuvintele sa fie mai multe propozitii , iar atentiile voastre le aud la copii de clasa I si aia is mai inspirati...
da tie iti dau de baut aia de la bodega? din cate stiu oamenii cu probleme trebuie sa evite alcoolul ca altfel cine stie ce fac...:evil:
Cristian
8th March 2008, 22:49
Atentie,un amic din Galati mi-a spus ca SteelBoy nu e tzaran ,asadar alarma falsa :D .Impacare,impacare ... :D
In viziunea ta toti sunt tarani in afara de tine... tu esti un fel de guru pentru noi, ma mir ca nu am constatat pana acum...:(
SteelBoyA
8th March 2008, 22:50
Otelul nu face blaturi ma :ok:
SteelBoyA ai cota bunicica :cry:
de acum cer bani la intrare la spectacol :happy
Hard
8th March 2008, 22:50
Steelboy ,gata,termina si tu ... ce vrei sa demonstrezi ? Salutari din partea lui terence hill ;)
SteelBoyA
8th March 2008, 22:52
Stiu si cine ti-a zis , impacare intre noi? da ne-am certat?
SteelBoyA
8th March 2008, 22:53
Steelboy ,gata,termina si tu ... ce vrei sa demonstrezi ? Salutari din partea lui terence hill ;)
Il salut luni la birou , ne-am vazut destul pe ziua de azi :))
Bumbescu
8th March 2008, 22:55
Dar vad ca nu mai pleci, nu prea te lasa ficatul, vrei sa ai ultimul cuvant:D
Cata minte tr sa ai ca atunci cand esti pe un forum sa spui "eu am o viata reala iar tu una virtuala"?
Oare nu esti in aceeasi situatie?:D
Nu ma astept sa intelegi tu ceva din toate astea, hard spune ca nu esti taran, esti probabil doar un smecheras de cartier cu minte putina.
bada_otelul
8th March 2008, 22:58
fara a avea vreun dinte impotriva ta: ce bine-mi pare c-ai luat teapa:P
bine,eu ma bucur pentru ca teapa ta a insemnat ca a castigat Otelul,nimic mai mult:rolleyes:
Bumbescu
8th March 2008, 22:59
Adevarul e ca ai avea loc la vacanta mare sau la show-uri cu succes la sate prin caminele culturale:D
delaparis
8th March 2008, 23:01
Bumbescu vrei sa-ti mai povestesc despre PSG ? :D
SteelBoyA
8th March 2008, 23:01
Adevarul e ca ai avea loc la vacanta mare sau la show-uri cu succes la sate prin caminele culturale:D
Eu macar am o calitate ce mi-ar putea aduce un venit suplimentar , da tu ce sti sa faci ? da cineva 2 bani pe tine ? :happy
dannyreddog
8th March 2008, 23:02
Meci slab per ansamblu..Otelul s-a inchis bine in aparare si a castigat meritat...
Dani3l
8th March 2008, 23:03
Uta o ia spre B..insa,aradeni,nu dezarmati,o sa mai gasiti o echipa cu care sa fuzionati...
Cristian
8th March 2008, 23:04
Pai cum ma tot tu joci si tot tu ceri bilete ? Lasa-ma pe mine "bisnitaru de serviciu" :cry::cry::cry:
delaparis
8th March 2008, 23:04
Meci slab per ansamblu..Otelul s-a inchis bine in aparare si a castigat meritat...
sunt de acord cu tine ::ok:... mai ales ca ... n-am vazut meciul :D ... dar cred pe cuvant pe cei care posteaza ontopic
Cristian
8th March 2008, 23:06
@delaparis ti-l trimit eu prin DVD :cry: l-am inregistrat :D:D:D
SteelBoyA
sunt de acord cu tine :ok ... mai ales ca ... n-am vazut meciul :D ... dar cred pe cuvant pe cei care posteaza ontopic
Pai au jucat pe un teren de parca era cel al Otelului de acum 4 5 ani , adica direct orezarie...
Bumbescu
Eu macar am o calitate ce mi-ar putea aduce un venit suplimentar , da tu ce sti sa faci ? da cineva 2 bani pe tine ? :happy
Tot nu am inteles de ce esti asa mandru:happy:
Oare sa fie vorba de proaspat achizitionatul ghiul de aur cu inscriptie in sanscrita?:D
SteelBoyA
8th March 2008, 23:07
Pai cum ma tot tu joci si tot tu ceri bilete ? Lasa-ma pe mine "bisnitaru de serviciu" :cry::cry::cry:
Ai 30% din vanzari...daca e cerere mare mai negociem....:happy
dannyreddog
8th March 2008, 23:07
Las' ca intra Otopeniu' anu' asta si se mai gaseste un motiv pt neacordarea licentei si nu stiu care echipa de pe locul 15 va juca si anul viitor pe prima secena din cauza acestui fapt...:groggy:
Hard
8th March 2008, 23:08
sunt de acord cu tine ::ok:... mai ales ca ... n-am vazut meciul :D ... dar cred pe cuvant pe cei care posteaza ontopic
nu ai pierdut nimic.
SteelBoyA
8th March 2008, 23:12
Tot nu am inteles de ce esti asa mandru:happy:
Oare sa fie vorba de proaspat achizitionatul ghiul de aur cu inscriptie in sanscrita?:D
Pune-te pe pauza continuam maine acum chiar trebuie sa plec . Si stai linistit ca am de ce sa fiu mandru :cool:
gheorghe
8th March 2008, 23:13
Condoleante pentru Batrana...Pacat!:(
SteelBoyA
8th March 2008, 23:13
Dar vad ca nu mai pleci, nu prea te lasa ficatul, vrei sa ai ultimul cuvant:D
Cata minte tr sa ai ca atunci cand esti pe un forum sa spui "eu am o viata reala iar tu una virtuala"?
Oare nu esti in aceeasi situatie?:D
Nu ma astept sa intelegi tu ceva din toate astea, hard spune ca nu esti taran, esti probabil doar un smecheras de cartier cu minte putina.
Prietene forumul asta e viata ta! ca sa intelegi si tu ce am vrut sa spun:cool:
PAAAAAA
Bumbescu
8th March 2008, 23:14
Pune-te pe pauza continuam maine acum chiar trebuie sa plec . Si stai linistit ca am de ce sa fiu mandru :cool:
Nu se poate sa ne lasi asa, tr sa ne spui, poate ca nu vom reusi sa dormim la noapte daca nu aflam:D
Sa stii totusi ca tatuajele cu caractere chinezesti si serpi nu reprezinta un motiv de mandrie(decat eventual in penitenciarele din judetul vostru sau printre smekerii din balta brailei):D
SORINULTRA
9th March 2008, 04:42
ia gata ca a batut otelul si m am imbatat cu steelman
STEELMAN
9th March 2008, 08:41
:bere: si recunoaste ca te-am ars la tenis de masa :P
ZEROSASE
9th March 2008, 09:32
pacat,pacat,pacat.......na ! :confused:
maur85
9th March 2008, 11:57
Il salut luni la birou , ne-am vazut destul pe ziua de azi :))
iar trebuie sa te vad de luni?m-am saturat,demisionez:happy
serv_ag
9th March 2008, 12:12
Condoleante pentru Batrana...Pacat!:(
Amin..:drak:
SteelBoyA
9th March 2008, 12:58
iar trebuie sa te vad de luni?m-am saturat,demisionez:happy
Pai crezi ca eu vreau sa te vad? da ne forteaza patronii :happy
Gontel
9th March 2008, 16:26
Otelul a avut nevoie si de noroc pt a invinge. Felicitari pt cele 3 puncte!
Imi pare rau pt UTA, nu prea vad cum ar mai putea sa scape de retrogradare.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.