View Full Version : salut
madrilean
1st March 2008, 11:29
salut...care sunteti in galerie la cfr imi puteti spune ce conditii trebuie indeplinite pt a deveni membru?nu sunt din cluj sunt din arad da imi place echipa
Ferdininho
1st March 2008, 11:37
Prima data sa-ti dai doua palme sa-ti revi si pe urma poate iei legatura cu Suporter Club UTA Arad (daca mai exista).
CFR1907
1st March 2008, 11:54
salut...care sunteti in galerie la cfr imi puteti spune ce conditii trebuie indeplinite pt a deveni membru?nu sunt din cluj sunt din arad da imi place echipa
Ca sa fi in galerie nu ai nevoie de nimic. Doar trebuie sa vi in peluza si sa canti si sa scandezi cu restul. Totusi, daca vrei sa fi membru oficial la meci sa vi si sa vorbesti cu liderii Commando Gruia sau GaleriA KVSC (in functie de preferinte) si vezi exact ce ai de facut ca sa primesti un card de membru.
PS. Data viitoare sa postezi asta la sectiunea dedicata CFR-istilor, nu pe intern.
Razvan T.
1st March 2008, 11:54
CE CAUTA ASTA PE INTERN?????:rosu::rosu::rosu::rosu:
Razvan T.
1st March 2008, 11:56
Poti intra simplu ca amu doi ani ma aflam la gara si aia din gruppo gara faceau inscrieriile pe strada :happy:happy:happy:happy:happy
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.