View Full Version : Simtiti ca imbatraniti?
Dr. Pinyada
26th February 2008, 00:27
Nu, nu e o reclama la vreo crema anti-riduri...
Vreau sa stiu ce moment v-a facut cel mai mult sa simtiti "damn, am imbatranit" in ultima vreme? Puteti alege si alte optiuni decat cele pe care le-am afisat eu in poll.
buticut
26th February 2008, 22:09
Well, I feel younger than ever....probably because I AM young ;)
RockBerg
26th February 2008, 22:27
Well, I feel younger than ever....probably because I AM young ;)
For an ol' hag,you sure do have spirit ! :happy
thunder_liger
26th February 2008, 23:38
That's my Rockberg :lol::happy
AngelOfDarkness
26th February 2008, 23:41
la varsta de aproape 14 ani chiar nu ma simt batran, indiferent de "chestiile"( daca ma pot exprima asa ) enumarate in poll :lol:
buticut
27th February 2008, 02:30
Invidiosule! :D
RockBerg
27th February 2008, 02:46
Invidiosule! :D
Aia imi spuneai daca aveai 16 ani.Nu mi-a zis nimeni,dar mai sa-mi tai capul daca nu ai un 2 in fata.wild_rose era pe la 19.Wonder if she done got raped,as per request. :D
On topic:
Nimic din ce se intampla in wrestling nu ma face sa ma simt batran.
Poate atunci cand va veni un campion emo ca asa e moda si s-ar vinde,care sa ma faca sa-l regret pe Cena,macar nu era asa soft/gay.Mi s-a intamplat faza asta la un joc: Assassin's Creed.Tot aveam jena de Nero (Devil May Cry 4)..ca e emo/gay/efeminat.Dar in Assassin's Creed e un handicapat scheletic in rolul principal,fara expresie faciala...preferam un emo.
buticut
27th February 2008, 04:08
Aia imi spuneai daca aveai 16 ani.Nu mi-a zis nimeni,dar mai sa-mi tai capul daca nu ai un 2 in fata.
Ce zici de gat? :happy
RockBerg
27th February 2008, 16:12
Ce zici de gat? :happy
Poti confirma ca am gresit ?
buticut
27th February 2008, 16:15
I rather not comment...si nu-mi interpreta tacerea ;)
RockBerg
27th February 2008, 16:44
I rather not comment...si nu-mi interpreta tacerea ;)
To be or not to be a gentleman.
That is the question.
wwefan
27th February 2008, 18:05
Vreau sa stiu ce moment v-a facut cel mai mult sa simtiti "damn, am imbatranit" in ultima vreme? Puteti alege si alte optiuni decat cele pe care le-am afisat eu in poll.
Am sa te surprind,dar cel mai mult m-am simtit/ma simt "inbatrinit" cind am realizat ca ma aflu in...Romania.Din adolescenta si pina in prezent mi s-a spus sa nu fac aia,sau aialalta,la inceput din partea parintilor,profesorilor,apoi prietenii,colegii sau cunostintelor,ca vorba aia:"nu-i bine sa te p... contra vintului",cum ne sfatuia un diriginte de clasa,ca apoi sa mi se recomande ca un sfat extrem de important pentru binele meu,o vorba "inteleapta" din panoplia lasitatii noastre traditionale,si anume:"Capul plecat palosul nu-l taie",si alte asemenea "perle" din vademecumul folcloric pe care-l are tot romanul in mintea lui cind isi justifica neputintele.De fapt am realizat ca nu conteaza ce virsta simt ca am,ci modul cum mi s-a transmis acest sentiment de catre o societate,mai ales in vremea comunismului,condusa nu numai de "batrini",dar mai ales de oameni cu o mentalitate rau inbatrinita.Dar cu timpul mi-am dat seama ca aceasta mentalitate nu-i specifica unui sistem politic,desi in acest caz se vede mai clar cum tinerii,biologic vorbind,mostenesc aceasi psihologie de oameni inbatriniti.Si sint atitea exemple in viata mea/noastra cotidiana,cum ar fi,de pilda,la servici sau in alte situatii,cind tinerii "uita" virsta pe care o au si se comporta,sau cel putin,mimeaza pe cei mai in virsta!
N-am sa intru in amanunte,pentru ca n-are rost sa fac eseu pe tema asta,chiar daca as gresi prin generalizare,insa o anumita experienta de viata mi-a dat posibilitatea sa verific pe pielea mea ce inseamna sa fii tinar, indiferent ce virsta ai,intr-o societate care nu cultiva tineretea ca valoare in sine ci ca sursa pentru a cultiva o mentalitate de batrin,adica numai pentru supravetiure!Exagerez putin,si spun ca a fi tinar in Romania e un handicap de care nu scapi decit daca esti in alta parte,daca se poate cit mai la vest,acolo unde traditiile nu te "imbatrinesc" prea devreme.
Well, I feel younger than ever....probably because I AM young
La fel simt si eu:),dar nu pot sa spun cu aceasi usurinta ca "I AM young":(
wwefan
dariarko
27th February 2008, 18:19
am simtit ca am imbatranit atunci cand am vazut pe strada un grup de copii de 10 -11 ani vobind inflacaratii de revenirea lui Cena .mi am adus aminte cum eram eu la varsta aia sa de entuziasmul cu care urmaream WCW
Kruger
27th February 2008, 18:36
Am sa te surprind,dar cel mai mult m-am simtit/ma simt "inbatrinit" cind am realizat ca ma aflu in...Romania.
Sentiment general.
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/wwefan.jpg
You look young enough to me.
Freedom
28th February 2008, 12:59
Batran nu pot spune ca ma simt la cei 18 ani ai mei...dar uneori, cand vad chestii pe care le faceam acum 2-3 ani, si care in momentul de fata nu-mi mai sadisfac preferintele in viata de zi cu zi, incep sa ma simt oarecum ceva mai batran/maturizat(?).
Exagerez putin,si spun ca a fi tinar in Romania e un handicap de care nu scapi decit daca esti in alta parte,daca se poate cit mai la vest,acolo unde traditiile nu te "imbatrinesc" prea devreme.
Faptul e discutabil, deoarece eu cred ca atunci cand nu te implici in fel si fel de obiceiuri tipic romanesti, si cauti ceva mai mult decat gasesti, intotdeauna reusesti sa combati anumite aspecte, considerate prea invechite pentru a fi luate in calcul de omul modern.
Consider ca tineretea unui oarecare individ, exista si la o vasta mai inaintata decat cea tipica, dar asta se gaseste in stransa legatura cu acele concepte/principii pe care le urmezi, nidecum nu consta in traditia unui popor, menita sa pastreze spiritul specific unei locatii oarecare.
wwefan
1st March 2008, 15:56
Quote:
Originally Posted by wwefan View Post
Am sa te surprind,dar cel mai mult m-am simtit/ma simt "inbatrinit" cind am realizat ca ma aflu in...Romania.
Sentiment general.
Bine/rau ca ai acelasi sentiment in privinta asta,dar nu-i obligatoriu ca scurta mea analiza,recunosc subiectiva{cum ar putea fi altfel?},despre tema in discutie sa coincida cu analiza ta.Dar faptul ca esti de acord cu mine in privinta concluziei asta nu inseamna ca avem acelasi mod de a analiza acelasi fenomen.De aceea am spus cu alta ocazie,pe un alt topic,ca nu intereseaza ce cred{em} despre cineva sau despre o situatie,cit felul cum stim sa demonstram o afirmatie sau o idee.Parerile ramin totdeauna subiective atita vreme cit nu sint argumentate,chiar si atunci cind crezi ca sint adevarate,si ramin asa atita vreme cit nu te gindesti ca acelasi fenomen analizat de tine este privit si de altii dar cu alte misloace de analiza!
N-are rost sa fac o scurta lectie de epistemologie asupra acestui subiect,desi n-ar strica,ca sa intelegem ca fiecare raspuns pe care il dam pe diferite teme/topicuri exprima ceva din personalitatea noastra.
You look young enough to me.
Prin acest raspuns,care se doreste a fi ironic,pare ca imi confirma cele spuse de mine mai sus,si anume,ca esti subiectiv pina in pinzele albe in tot ce as spune sau afirma pe acest forum,indiferent ca as avea dreptate sau nu,din simplu motiv ca te-ai simtit jignit prima oara cind am analizat o interventie de a ta.Drept urmare,trimiterea la statul meu de "junior"{cam ieftina ironia,prea la indemina}} pe acest forum nu numai ca este de-a dreptul fals{n-ai de unde stii care-i virsta mea,nici n-are importanta asta,de aceea nu mi-am declinat anii;conteaza cum spui si nu virsta}dar,ca o consecinta,nici nu te intereseaza daca afirmatiile mele sint viabile sau verosimile,in cel mai bun caz."Junioratul" sau maturitatea e urmarea modului cum judecam lucrurile,si binenteles pe oameni.Cind ne manifestam in public idiosincrazia nu ajuta pe nimeni,chiar si pe cei inteligenti.Si din pacate descoperim chiar si pe acest forum aceasta idiosincrazie,poate si din aceasta cauza avem acelasi sentiment de care n-am vrea sa-l simtim,cel al inbatrinirii!
Consider ca tineretea unui oarecare individ, exista si la o vasta mai inaintata decat cea tipica, dar asta se gaseste in stransa legatura cu acele concepte/principii pe care le urmezi, nidecum nu consta in traditia unui popor, menita sa pastreze spiritul specific unei locatii oarecare.]
Sint de acord cu tine,si o spun nu pentru ca e frumos si e bine sa gindesti asa,dar ce spui e valabil cind ne privim pe noi insine,ca individ singular,rupt de lumea din jur,dar cum spunea un mare ginditor{Ortega y Gasset}:"Sintem ce sintem cu mediul inconjurator cu tot".Si din acest motiv,atita vreme cit esti tinar,cum esti tu,la 18 ani,poti crede ca poti sfida mediul in care cresti si te dezvolti.Din pacate,o spun cu regret,indiferent dupa ce "principii"{as spune mai degraba,sentimente} te calauzesti,descoperi ca lumea in care evoluezi te trage in jos sau in sus in functie de acest mediu.Chiar daca n-am virsta ta,si mi-as dorii acest lucru,am acelasi sentiment cind aveam 18 ani,dar am desoperit pe parcursul experientei mele viata,dar si altora,ca ma comport ca cei mai in virsta,numai pentru a nu intra in conflict,din motive practice,cu ceilalti,unii mult mai tineri ca mine insa cu o gindire imbatrinita.
[quote=Dr.Pinyada]ce moment v-a facut cel mai mult sa simtiti "damn, am imbatranit" in ultima vreme?
Nu stiu din ce motiv,sau ma fac ca nu inteleg,wrestlingul ma face permanent tinar chiar daca i-am vazut pe unii din wrestleri cum au inbatrinit{cum e Rick Flair}.Cred ca ei nu pot fi decit "tineri" daca ei cred ca ne interseaza cum evolueaza pe ring si ne mai ofera ceva nou!
wwefan
Kruger
1st March 2008, 16:33
^ Omule... :happy Chiar am fost si sunt de acord cu ce ai spus tu in primul post. Chestia cu "junior" chiar a fost o GLUMA. Daca n-ai observat e un gen de umor care se practica pe forumul asta si pe forumuri in general. Nu a fost niciun fel de ironie. Nu stiu de ce te-ai simtit atacat. Probabil esti un pic cam stresat sau poate ca in cazul tau... varsta chiar isi spune cuvantul.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.