PDA

View Full Version : Propuneri, sugestii....

Dr. Pinyada
25th February 2008, 01:18
Planuiesc de ceva vreme sa ma alatur WRM si de fiecare data am constatat un haos total in ceea ce priveste organizarea acestei sectiuni foarte speciale a forumului.

Pentru inceput, as sugera, ca imbunatatire remarcabila ordonarea WRM in 4 categorii (respectiv foldere):

1. Regulament si discutii administrative
2. Discutii generale, comentarii
3. Discutii pregatitoare, planuirea storyline-urilor colective, a meciurilor etc
4. Evenimentele in sine (PPV, meciurile etc).

Cred ca o astfel de organizare ar face WRM putin mai user-friendly si i-ar da un aspect mai curat si mai ingrijit.

Am avut multe episoade creative de-a lungul timpului in care pur si simplu inventam wrestleri, nume de PPV-uri, nume de tag-teams, angle-uri, storyline-uri etc. As fi dispus sa ajut pe oricine are nevoie de idei.

Cateva nume de PPV pentru WRM:

*Ground Zero / Big Bang (pentru primul PPV al anului)
*Currfew
*March Of Madneess (pentru luna Martie)
*April Fools (ia ghiciti)
*Mayday (mai, bineinteles)
*Survival Of The Fittest (un PPV in care, prin meciuri gimmick, in special meciuri cu mai multi participanti se stabilesc challenger-ii pentru toate centurile WRM)
*Road To The Top (un PPV in care se intetesc feud-urile celor implicati in cursa pentru centuri)
*Super Brawl (WWE are Wrestlemania, WRM ar avea Super Brawl. Un PPV in care sunt puse la bataie toate centurile)
*Aftermath (deznodamantul rivalitatilor ramase neincheiate dupa Super Brawl)
*Civil War / Call Of The Wild
*Endgame / Clock Strikes 12 (ultimul PPV al anului)

Titlurile pe care le-as vedea puse in joc in WRM ar fi (mai intai e scris un nume mai "serios" si in paranteza o idee de botezare a titlului, in cazul in care nu se doreste pastrarea unui nume clasic):

*WRM Heavyweight (WRM King Of The World)
*WRM Junior Heavyweight (WRM Offspring)
*WRM Tag Team (WRM Brotherhood)
*WRM Junior Tag Team (WRM Brothers In Arms)
*WRM Cruiserweight (WRM Zero Gravity)
*WRM Young Blood

Iata si 2-3 idei de tag-teams (ca aperitiv pentru cei interesati):

*Unsocial Security (un tag team format din doi vanatori de recompense)
*The Syndicate (un tag team format dintr-un heel genius si un bodyguard)
*Old School Of Hard Knox (un tag team format dintr-un veteran si discipolul acestuia)
*Alpha Males (un stable format din 2 upper midcarders si cativa midcarderi si lower midcarderi plus un manager old school face)
*Rat Pack (un heel stable pur. Formatul este similar cu cel al Alpha Males)
*Malice In Wonderland (un stable format din psihopati/degenerati care si-au ales drept tema o varianta sumbra a povestirii lui L. Carol)

Voi posta curand si o lista de wrestleri mai reusiti creati de mine pe baza ideilor proprii si a unor facepack-uri si nume puse la dispozitia publicului de Adam Ryland, creatorul jocului PC Extreme Warfare Revenge.

Sper sa intereseze pe cineva toate astea.... daca nu, va voi eviscera planeta, pamanteni insignifianti!!!!

Big Sexy
25th February 2008, 08:26
tehnic trebuia sa termini cu clasicul "daca nu, va voi distruge forumul :D".
Sper ca cineva sa ia in considerare propunerile tale si sa aduca un aer proaspat in WRM. Daca nu, facem un e-fed pe iring.ro. :P

Dr. Pinyada
25th February 2008, 10:21
tehnic trebuia sa termini cu clasicul "daca nu, va voi distruge forumul :D".
Sper ca cineva sa ia in considerare propunerile tale si sa aduca un aer proaspat in WRM. Daca nu, facem un e-fed pe iring.ro. :P

INRING.RO, nu iring.ro

Luati asta in considerare, sau va voi distruge forumul!

Si da, am folosit corectarea drept pretext ca sa aplic formula de amenintare sugerata de tine.

Heath Scumm
25th February 2008, 12:08
Ideile tale sunt toate grozave, din pacate nu sunt toate aplicabile, nu avem un numar atat de mare de personaje.

Faza cu sub-forumurile, din nou ciudata. WRM e deja un subforum intr-un subforum, topicurile esentiale sunt tot timpul sticky sau pe prima pagina, trebuie sa tinem topicurile de discutii aproape de luptele efective, altfel riscam sa nu mai comenteze nimeni. Deja nimeni nu-si prea mai argumenteaza voturile.

Te asteptam in WRM, oricand doresti. Astept ideea de personaj pe PM, dupa cum vezi e libertate extrem de mare la storyline-uri, practic fiecare personaj are creative control in proportie de 80-90%.

Dr. Pinyada
25th February 2008, 13:50
Faza cu sub-forumurile, din nou ciudata. WRM e deja un subforum intr-un subforum, topicurile esentiale sunt tot timpul sticky sau pe prima pagina, trebuie sa tinem topicurile de discutii aproape de luptele efective, altfel riscam sa nu mai comenteze nimeni. Deja nimeni nu-si prea mai argumenteaza voturile.

Te asteptam in WRM, oricand doresti. Astept ideea de personaj pe PM, dupa cum vezi e libertate extrem de mare la storyline-uri, practic fiecare personaj are creative control in proportie de 80-90%.

Da, realizez ca este cam fundul de lume al fundului de lume... Dar cred ca asta ar curata putin atmosfera. S-ar crea o organizare mai riguroasa si dupa cum mentionam anterior, ar face totul mai user-friendly.

Cat despre creative control, WRM ar fi o promotie detestata de Triple H si HBK, oameni obisnuiti sa fie prima donna in orice circumstante.

Heath Scumm
25th February 2008, 13:56
Numele de PPV-uri sunt cam fixate insa sunt si idei grozave acolo. Am asistat acum la revenirea ultimului campion Cruiserweight Grave Digger, angle-ul va fi dezvoltat luna viitoare.

Din nou, asteptam personajul tau :D

Si mai asteptam si personajul wildcard care trebuia sa ne ajute in meciul cu W365 dar a descoperit ca are examene intre timp :D

ThePhenom
25th February 2008, 14:49
Deja nimeni nu-si prea mai argumenteaza voturile.

Pai nici macar decidentii nu dau argumente :D!

Heath Scumm
25th February 2008, 17:35
Say what, nigga? Unde s-a intamplat asta? Fiecare post in care se anunta castigatorii e argumentat (cu mici exceptii unde n-ai ce spune).

ThePhenom
25th February 2008, 17:50
^Exemplu EoR vs Dream Team vs 24 XS&Magic Soldier,Juggernaut vs Death Bringer vs Killer Boy,Heath Scumm vs Decron,Komatose vs Lethal etc!

Un alt numar imens de voturi si un meci EXTRAORDINAR de echipe.

Vegeta si-a ales un partener de exceptie insa nici Soldier nu s-a lasat mai prejos ... iar EOR sunt grozavi oricum.

Cu un capital de imagine grozav, Vegeta si Crusher au castigat votul publicului, unul dintre decidenti a ales castigator EOR, al doilea a ales castigatoare echipa 24XS/Soldier. Decizia finala ... DRAW! Dream Team pastreaza centurile la echipe.

Multumim pentru un meci grozav, formarea unui stable de exceptie in Evolution Club ... asteptam mai multe de la noua generatie luna viitoare.

Nu vad argumentele in care un decident sa argumenteze de ce a votat EoR iar celalat pe 24 XS&Magic Soldier :D.Cred ca ai luat replica postata de mine mai devreme, a fi un atac,dar nu, nu e un atac ci o simpla remarca.

Life
25th February 2008, 18:53
Am si eu o sugestie ..S-ar putea sa nu fiti de acord cu ea dar I Don't Give a Fuck..

As vrea sa se precizeze numele decidentului cand se anunta decizia..

ex : X l-a desemnat pe y castigator... si nu unul din decidenti l-a desemnat pe y castigator...

andreineagu
25th February 2008, 19:12
Daca decidentul este deja cunoscut ce rost mai are?

h1mZ
25th February 2008, 19:33
Am si eu o sugestie ..S-ar putea sa nu fiti de acord cu ea dar I Don't Give a Fuck..

ex : X l-a desemnat pe y castigator... si nu unul din decidenti l-a desemnat pe y castigator...

Cu ce te ajuta sa stii cine te-a votat? Eu oricum atunci cand mi se dau argumente stiu din start cine m-a votat :D

Dr. Pinyada
25th February 2008, 19:39
Ideile MELE aici! Sunt genial, ce dracu!

Heath Scumm
25th February 2008, 20:56
^Exemplu EoR vs Dream Team vs 24 XS&Magic Soldier,Juggernaut vs Death Bringer vs Killer Boy,Heath Scumm vs Decron,Komatose vs Lethal etc!

Nu vad argumentele in care un decident sa argumenteze de ce a votat EoR iar celalat pe 24 XS&Magic Soldier :D.Cred ca ai luat replica postata de mine mai devreme, a fi un atac,dar nu, nu e un atac ci o simpla remarca.

cutuma a votat EOR si nu si-a argumentat aceasta alegere. Daca conteaza atat de mult pentru tine poti sa-l intrebi, cu siguranta iti va spune ce si cum! :D

Eu am votat XS/Soldier pentru ca primul post al lui XS in care a prezentat Evolution Club in formula completa mi-a placut cel mai mult din tot meciul iar Soldier nu s-a lasat mai prejos si a continuat destul de bine.

Sunt deschis la orice alte intrebari dar eu spun ca in general dau argumentari destul de ok cand declar castigatorii si spun ce nu a fost in regula. PPV-ul asta a fost plin de meciuri tari, n-am prea avut ce critica!

Buna sugestie! Daca e ok cu toata lumea, de-acum asa vom face. Rezultat public pana la capat! :D