PDA

View Full Version : WRM Assault 2008 - We only part to meet again

Heath Scumm
28th January 2008, 15:41
http://img515.imageshack.us/img515/2941/assault2ch3.jpg

Programul Lunar in WRM - Va rog sa il respectati!!!

1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea

Deja au fost anuntate 3 meciuri pentru WRM Assault. Urmeaza sa se contureze altele dupa Colission.

Meciurile anuntate pana acum:

Tag Team Challenge : Mystic Vegeta/Partner (WRM Tag-Team Title) vs Evolution Of Revenge vs Magic Soldier/Partner

Champion vs Champion : W365's Champion Komatose vs WRM's Champion Lethal

Meciul de retragere al lui Scumm din WRM : Heath Scumm vs Special Opponent (To Be Announced)

andreineagu
28th January 2008, 15:45
Prezent.

SexyBoy
28th January 2008, 15:56
Showman e disponibil ! :)

ThePhenom
28th January 2008, 16:24
Death Bringer si Crasquel Joker pot lupta toata luna.

Life
28th January 2008, 16:41
24 XS poate lupta numai la PPV... Cand are loc Collision e in vacanta :P

AngelOfDarkness
28th January 2008, 16:47
Ghost Rider prezent la datorie(de preferat la PPV)

DejaVu
28th January 2008, 17:23
Komatose va fi prezent sa realizeze ceea ce Mike nu a putut :D. The Mystical Guitarist nu stiu daca va lupta.Probabil ca va lua o pauza luna asta.

Ratonu
28th January 2008, 18:38
Uff... azi postez ºi eu finisherul dupã al doilea meci din Cupa Africii. Pentru luna urmãtoare sunt disponibili ºi Geony ºi YOSHI.

THE DAREDEVIL
28th January 2008, 18:57
Pot fi prezent si la Collision si la PPV.

kill3r
28th January 2008, 20:21
disponibil toata luna, daca se poate sa nu am meciuri cu ambele personaje la PPV.

h1mZ
28th January 2008, 20:30
Foarte prezent :)

Riddler
28th January 2008, 20:37
Am un partener mai mult decat calificat. :evil:

Louie Anderson
28th January 2008, 20:40
Si eu sunt prezent,atat la Collision cat si la PPV

Cristy RVD
28th January 2008, 20:57
Si eu sunt prezent ! :cool:

The Game
28th January 2008, 21:08
Prezent si disponibil sa am meci si la WRM Collision si la WRM Assault.

Raiden
28th January 2008, 22:23
Dupa cum zice si story-ul, sunt disponibil :)

ThePhenom
28th January 2008, 23:54
^The f'n partner of Mystic Vegeta,right :evil:?

Heath Scumm
29th January 2008, 14:41
Astept si ceva promo-uri, personajele voastre nu se dezvolta singure.

De asemenea, vreau sa aflu partenerii celor 2 oameni inainte de show!

Riddler
30th January 2008, 20:18
Il propun pe Raiden decident luna asta ...

SexyBoy
30th January 2008, 20:20
Il propun pe Raiden decident luna asta ...

+1

AngelOfDarkness
30th January 2008, 21:00
Raiden e potrivt :)

Heath Scumm
1st February 2008, 10:20
Avem deja un decident ... o sa-l anunt zilele astea! L-am discutat de luna trecuta insa Raiden va fi luat in considerare pentru Martie.

Programul Collision Februarie

King Of Galaxy vs Agentul Ungureanu vs Wheel
Ghost Rider vs Jack "The Showman" Johnson
Revenirea lui Raiden in WRM : Raiden vs Magic Soldier
Lucha Libre vs Puroresu : Tony "Lucha" Diaz vs the undefeated YOSHI
WRM Tag Team Champion Mystic Vegeta vs Team Russia's Mostovoi

Main Eventul Collision aduce o infruntare de 5 stele din W365 Federation in ringul WrestleRoMania
Landon "Killer" Donovan vs The Death Bringer

+ 2 semnari de contracte : Komatose vs Lethal si ultimul meci al lui Heath Scumm la WRM Assault in februarie.

Heath Scumm
1st February 2008, 13:33
Decidentul pentru luna aceasta va fi Cutuma datorita implicarii sale sporite in WRM in ultimul timp ... promo-uri grozave, meciuri si mai si :D

cutuma
1st February 2008, 13:40
Bow before me http://www.inring.ro/forum/images/smilies/HHH.gif

Heath Scumm
1st February 2008, 14:26
http://img244.imageshack.us/img244/8274/offtopicsl6.gif

Heath Scumm
13th February 2008, 15:48
Posterul evenimentului - Made by cutuma

http://img515.imageshack.us/img515/2941/assault2ch3.jpg

AngelOfDarkness
13th February 2008, 17:52
12 - se anunta luptele pentru luna in curs

care sunt meciurile?nu le-am vazut nici aici, nici la promouri

Heath Scumm
14th February 2008, 10:27
WRM Assault Full Card

Sorry for the delay in announcing the matches, I waited for some last minute confirmations which will no doubt make this show even better.

WRM Rookie Extravaganza
Agentul Ungureanu vs Wheel

4 Way Clash
Ghost Rider vs Jack "The Showman" Johnson vs Raiden vs Mostovoi

International Challenge, after the great match at Collision these 2 will go for it again. And this time YOSHI's Title Shot from March is on the line.
Puroresu vs Lucha Libre 2 : YOSHI vs Tony "Lucha" Diaz

Young wrestler defying authority, Scumm gives XS the challenge of his life, a former champion
24XS vs Heath Scumm's mystery choice

Three way match for the WRM Tag Team Championship
Magic Soldier/Mystery Partner vs Evolution Of Revenge vs Mystic Vegeta/Mystery Partner

The End of an Ultraviolent Feud Grudge Match
Barb. Wire Massacre : Geony Vedeta vs Alex Vita

Who will challenge WRM Champion Lethal in March?
No1 Contenders Match : Landon "Killer" Donovan vs The Death Bringer vs The Juggernaut
Note : Juggernaut replaced Reaper due to heavy injuries caused by Crusher in January. Reaper did not get medical clearance to compete in February.

First time Champion vs Champion interpromotional match
W365 Champion vs WRM Champion : Komatose vs Lethal

2 Icons retire, both men's final match
We only part to meet again: Heath Scumm vs "The Real Deal" Decron

Heath Scumm
14th February 2008, 13:10
Meciul pentru No1 Ctdr. a fost updatat!

Heath Scumm
14th February 2008, 13:26
De asemenea, dupa promo-ul lui Lucha, ma vad nevoit sa pun in joc sansa lui YOSHI la titlu in Martie. Mi se pare ca meciul ar avea un draw mai mare cu aceasta miza.

vitamin
14th February 2008, 22:46
WRM Assault Full Card

The End of an Ultraviolent Feud Grudge Match
Barb. Wire Massacre : Geony Vedeta vs Alex Vita

:ok:

Heath Scumm
15th February 2008, 12:58
Ii rog pe toti sa posteze finalurile de la meciurile de la Collision!

cutuma
15th February 2008, 16:11
Weekendul asta plec la munte insa o sa recuperez din greu luni si marti ;)

AngelOfDarkness
17th February 2008, 10:35
rog un moderator sa-mi inlocuiasca poza pusa la meci(daca se poate) cu aceasta: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Booker_Huffman_2.jpg Multumesc anticipat :)

kill3r
17th February 2008, 12:47
voi de ce puneti poze in posturi ? sa para mai lungi ?

h1mZ
17th February 2008, 12:56
^ Ce ironic esti... Unele poze chiar isi au locul in posturi... altele sunt doar de umplutura. Eu de exemplu nu pun poze decat cand consider ca este neaparat nevoie. Cu poze poti sa subliniezi un moment care fara ar trece neobservat.

Life
17th February 2008, 12:56
^ se numeste vizualizare ;)

Cristy RVD
17th February 2008, 13:41
AoD e singurul care pune poze fara rost (sa nu se inteleaga ca am ceva cu el :D )

ThePhenom
17th February 2008, 14:32
^Da dar si Riddler a pus o poza fara rost la meci...A spus Clothesline si poza era cu un Spear...

h1mZ
17th February 2008, 14:39
^ :)) Arata ca un clothesline si arata bine momentul ... asa nici o poza nu-si are rostul ca nu sunt wrestlerii din WRM :)... Stiu ca vrei sa castigi da nu-i frumos ce faci :P

ThePhenom
17th February 2008, 15:31
^ :)) Arata ca un clothesline si arata bine momentul ... asa nici o poza nu-si are rostul ca nu sunt wrestlerii din WRM :)... Stiu ca vrei sa castigi da nu-i frumos ce faci :P

Nu am zis-o cu parere de rau.insa se vede ca in acea poza Edge este cu umarul la stomacul lui Mick Foley :P.Oricum,nu am zis asta,pentru ca oricum nu este considerata o greseala majora ;)!

Life
17th February 2008, 17:14
rog pe cineva sa ii spuna lui lor1n ca nu are voie mai mult de 3 manevre ofensive pe post...in ultimele 2 posturi ale sale are mai mult de 3...

Nu vreau sa il descalificati sau ceva...Doar sa ii atrageti atentia :)

L0R1N
17th February 2008, 17:15
Nu stiam de regula asta:(
o sa incerc sa modific macar ultimul post

Life
17th February 2008, 17:41
12. Un post nu va contine mai mult de 3 manevre ofensive din partea caracterului/caracterelor propriu. Pumnii, picioarele precum si loviturile normale cu armele nu se numara ca manevre ofensive decat daca sunt o shema clar stabilita - Ex: Yakuza Kick, Sweet Chin Music, Epiphany(a lui Heath Scumm), Van Daminator etc. Loviturile si manevrele administrate de adversari nu se numara ca manevre ofensive proprii - asadar puteti sa incasati intr-un post oricat de multe lovituri si manevre de la adversar cu conditia ca acesta sa le aiba in arsenalul ofensiv (Ex: Un luptator masiv nu va putea realiza un Leg Scissors sau un Hurancanara, scheme caracteristice high-flyerilor)

Uite regula completa..ca sa stii ce sa modifici si ce nu :)

Heath Scumm
17th February 2008, 21:22
Lor1n este in opinia mea unul dintre roleplayerii de top din W365. E o onoare pentru noi sa-l avem si in WRM.

Din pacate nu s-a familiarizat inca cu regulile din WRM, in W365 regulamentul e putin diferit. Sunt sigur ca n-a facut-o cu rea intentie, oricum meciul vostru e grozav! :great:

Asta e WRM pe care vreau sa-l vad! :D Cel putin 5 meciuri de pe card se anunta ca fiind grozave, chiar daca nu vor trece de 10 posturi! Nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea!

Raiden
17th February 2008, 22:56
Nu inteleg de ce AoD a inceput sa posteze prezentarea meciului fara sa astepte sa-mi fac intrarea....

Heath Scumm
18th February 2008, 09:05
Nu e obligatoriu sa te astepte. E recomandat sa astepte dar daca nu doreste nu e impotriva regulamentului.

vitamin
19th February 2008, 18:34
Geony/Vita 3 is just disgusting, I love it.

Heath Scumm
19th February 2008, 21:05
So do we :D

buticut
19th February 2008, 21:46
Lor1n este in opinia mea unul dintre roleplayerii de top din W365. E o onoare pentru noi sa-l avem si in WRM.

Din pacate nu s-a familiarizat inca cu regulile din WRM, in W365 regulamentul e putin diferit. Sunt sigur ca n-a facut-o cu rea intentie, oricum meciul vostru e grozav! :great:

Asta e WRM pe care vreau sa-l vad! :D Cel putin 5 meciuri de pe card se anunta ca fiind grozave, chiar daca nu vor trece de 10 posturi! Nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea!

Alexa ScewJob iti spune ceva? :mda:
Ce-i cu toleranta asta? :P

De luna viitoare cred ca imi reintru in mana si atunci sa vedeti voi :D.
Meciurile sunt grozave, atata doar ca Big Sexy a incalcat kayfabe-ul (Hitscum ) :lol:.

ThePhenom
20th February 2008, 00:31
Ghost Rider asta e magician de mare clasa.Poate sa fie si femeie si barbat,dupa gusturi :cry:!

Big Sexy
20th February 2008, 07:43
Alexa ScewJob iti spune ceva? :mda:
Ce-i cu toleranta asta? :P
nu a fost screwjob, a fost o decizie conform regulamentului si ti-a adus un capital de popularitate ca ai fost victimizata. In cazul a mai mult de 3 manevre ofensive reusite sunt scrise utilizatorul are timp sa editeze post-ul pana in ultima zi inaintea votarii daca nu doreste neluarea in considerare a postului la acordarea votului.

Heath Scumm
20th February 2008, 09:33
Puteti vota la WRM Assault.

Meciuri grozave, oamenii au dat 5 stele la nu mai putin de 7 lupte.

Din pacate insa openerul a avut doar 2 posturi. Desi The Game s-a straduit sa ma faca unul, l-a scris de-abia azi dimineata la ora 6, a trebuit sa-l sterg. Pe-al lui vitamin nu l-am sters pentru ca el e din State si nu stie care-i treaba cu fusul orar, la el suntem mai intelegatori. :D

The Game
20th February 2008, 09:45
^Inteleg situatia in cazul meu,si trebuie sa imi cer scuze fata de andreineagu si fata de restul userilor pentru ca nu am putut posta dar timpul nu prea mi-a permis acest lucru.Inca odata scuzele mele.

Raiden
20th February 2008, 10:33
Puteti vota la WRM Assault.

Meciuri grozave, oamenii au dat 5 stele la nu mai putin de 7 lupte.

Din pacate in W365 se da o stea aiurea la meciurile bune :headbang:

THE DAREDEVIL
20th February 2008, 19:47
Ghost Rider asta e magician de mare clasa.Poate sa fie si femeie si barbat,dupa gusturi :cry:!
Sincer,aveam de gand sa-l votez,din fair play,dar cand am vazut ultimul post,in special imaginea,m-am razgandit.

Cristy RVD
20th February 2008, 20:08
Eu ma tot chinui sa inteleg rostul pozelor cu dive din posturile lui AoD !

kill3r
20th February 2008, 20:27
~ 80% din pozele puse sunt doar pt. a parea postul mai lung. nu ma refer la AoD, in general. foarte rar sunt poze care chiar au un rost.

Heath Scumm
21st February 2008, 09:22
A incercat sa exemplifice un Scoop Slam, banuiesc.

Asa cum am spus, prea mult eye-candy strica ... de asemenea, n-ar trebui sa conteze cantitatea ci calitatea. Aici nu facem concurs de beletristica, we're just having fun.

DejaVu
23rd February 2008, 10:01
Rezultatele cand se posteza? :D

Heath Scumm
23rd February 2008, 12:47
Postez azi, cand am ceva timp liber ... scuze de intarziere, am fost foarte ocupat!

ThePhenom
24th February 2008, 21:30
Se vor posta macar azi castigatorii :D?

Riddler
24th February 2008, 22:05
Hitscum este ocupat deci ... I don't think so! Poate maine.

cutuma
25th February 2008, 00:53
Give the guy a break. O sa le puna cand o sa aiba timp.

Heath Scumm
25th February 2008, 09:44
Cu parere de rau, n-am avut timp sa le postez in weekend. M-am mutat intr-un nou apartament, a trebuit sa car si sa fac curatenie, n-am avut nici internet, de-abia aseara, cu niste consultanta de la Reaper i-am dat drumu'.

kill3r
25th February 2008, 14:27
sunt curios ce a avut Juggernaut peste Killer si Bringer.
doua posturi care adunate sunt mai scurte decat unul singur al celorlalti ? e personaj mai bine conturat ? asta nici vorba, ambele personaje din W365 sunt bine dezvoltate si capabile sa il invinga pe Juggernaut.
sa nu vad pe vreo unul ca vine si zice ca ma oftic. nu, nu meritam victoria, Phenom a fost superior.

Riddler
25th February 2008, 17:24
^That was very f*cked up! :)

Alta chestie ... nu stiu de ce dar refuz sa cred ca personajul meu este in dizgratia ''sefilor WRM'' deoarece de cateva luni bune Mystic Vegeta inca nu primeste voturi de la decidenti. WTF?!? La poll castig cu 6-7 voturi diferenta si aici ... decat sa pastrez centura intr-o maniera jenanta mai bine o pierd si pot sa plec cu personajul meu inapoi in locul unde il pot infrange chiar si pe Komatose. Sper ca macar pe ultima suta de metri sa se ia atitudine in privinta acestui fapt.

h1mZ
25th February 2008, 18:35
^^Sore losers! :)

cutuma
25th February 2008, 18:46
@Riddler, asa cum glumeam si cu killer, "masina de vot" W365 e greu de batut. De aceea exista decidenti, pentru a opri diferentele de 6-7 voturi date in functie de cine cu cine e prieten. Think about it si nu ma contrazice te rog ca stii ca am dreptate ;)

@killer, Hitscum face storytelling cu Juggernaut si e o adevarata placere sa-i citesc posturile chiar si cand sunt scurte. Imi pare rau pentru tine, dar momentan personajul tau nu e top-class. Death Bringer in schimb e. Decizia a fost una la limita si-am ales pe baza plusului de originalitate a lui Juggernaut.

Chestia asta cu "imi iau jucariile si plec" e aiurea si nu ma asteptam din partea voastra la o asemenea reactie.

Later Edit: DejaVu, baga te rog tu finalul la Komatose vs Lethal.

Riddler
25th February 2008, 19:03
Daca chiar vroiati sa fie un PPV corect,de ce nu l-ati lasat pe Raiden sa fie decident cum au ales userii? ( vezi posturile de pe paginile anterioare ) :)))) Ma rog ... nu fac caz din asta , am spus un lucuru care trebuie spus o data si o data + ca chiar daca sa se termine W365 vs. WRM nu vad cu ce ar putea ajuta Mystic Vegeta e-federatia asta + plus ca nu imi prea permite timpul sa stau sa fac posturi cu multa actiune cand stiu ca e in zadar si la sfarsiutul meciului pierd in fata unui tag team wrestler sau chiar mai rau ... in fata unui debutant. Deoarece sunt foarte constient de valoarea mea.

Stiu ca totul se rezuma la fun dar cum ziceai si tu ''think about it'' ... nu pierd 30-60 de min/post ca sa pierd in fata celor care i-am enumarat mai sus. ;)

Imi doresc sa fi fost in WRM inca din 2004-2005 cand atunci ai aparut si tu parca. Probabil acum eram WRM World Champ cu un streak mai ca Goldberg.

PS: Rezultate mai prvizibile ca la No Way Out sau ca orice PPV WWE.

h1mZ
25th February 2008, 19:26
Pt ca Raiden e MOD pe W365 si prieten cu multi useri de pe W365 ;) (nu ma enumar printre ei :drak:) Oricum mie mi se par corecte rezultatele si (probabil) asa as fi votat si eu, cu mici exceptii.

kill3r
25th February 2008, 20:09
Imi doresc sa fi fost in WRM inca din 2004-2005 cand atunci ai aparut si tu parca. Probabil acum eram WRM World Champ cu un streak mai ca Goldberg.

O !!! M !!! G !!! :cry: :cry: :cry: :happy
tu ai citit ma ce ai scris ? :happy
de fapt, asa e, ca ar vota cateii in prostie ( se simt ei ).

@cutuma: o fi storytelling, dar cand e echilibrat ar putea fi luata in considerare si munca altora. cat despre top class, nu e, dar nici nu l-ar pune pe Juggernaut intr-o ipostaza proasta daca ar castiga. nici n-am pretentia sa castig meciul, dupa cum am spus, Bringer a fost mai bun.

cutuma
25th February 2008, 22:05
@Riddler, n-am de ce sa ma justific in fatza ta. Am votat cu cei pe care i-am considerat eu ca fiind mai buni. Nu ma intereseaza cat timp petreci sa faci un post, ce importanta are asta?! Mie mi-au placut mai mult EoR si am votat cu ei. Nu vad care-i problema.

In plus s-au perindat mai multi decidenti pe la "butoane". Daca nu te-a votat nici unul ar trebui sa-ti pui probleme.

@killer
Asta e, n-au intrat zilele in sac pentru Bringer. Phenom e un role-player grozav, a avut si mai avea sanse la main-event. Insa am luat totul ca pe o prestatie all-around, promo-uri + meciul propriu-zis. Si la mine "pe foaie" a iesit Juggernaut invingator.

vitamin
25th February 2008, 22:09
I did something with my final post that will make you guys either think I'm being creative or being a lazy prick, I guess it's open to interpretation. Let me know in some private messages or whatever if you think it was a good idea or not, this was the test run ;)

Heath Scumm
26th February 2008, 10:26
@killer

Singurul lucru pe care in opinia mea l-ati avut in plus a fost un post de caciula. Ori, asa cum am spus, eu nu judec dupa cantitate. Mi s-a parut mai ok sa-l numesc castigator pe Juggernaut si nu pot fi acuzat de faptul ca imi favorizez personajele. Sa nu uitam ca l-am scos aproape 6 luni in evidenta pe Komatose, un personaj fara niciun background in WRM. Am pierdut nu stiu cate meciuri in fata lui si am facut-o pentru ca am crezut ca e "The Next Best Thing".

Am explicat clar de ce cred ca Bringer n-a fost mai bun ca personaj in meciul acela, mi s-a parut ... Undertaker 100%.

Iar personajul Killer a beneficiat de o impingere artificiala in ultima luna pe baza prestatiilor din W365. A ajuns in Main Event-ul Colission fara multe meciuri in WRM, nu poti spune ca nu am incercat sa-l promovez. L-am aruncat in meci cu Bringer si Juggernaut care in opinia mea sunt ambii upper-midcarderi/main eventeri, cred ca incerc sa ajut destul de mult personajul asta.

Continua sa cresti acest personaj si sunt sigur ca va fi grozav.

@Riddler

Am spus de ce l-am ales pe cutuma decident luna asta. Luna viitoare il vom lua in considerare pe Raiden si orice alt user pe care-l doriti. Asta e motivul pentru care decidentul 2 e altul in fiecare luna, altfel ne-ar fi fost mult mai usor ca eu si Big Sexy sa fim cei 2 decidenti. Gabi a renuntat de buna voie la locul sau, tocmai pentru ca aceasta federatie sa fie democratica.

Riddlere, iti amintesc ca ai castigat meciuri in WRM, chiar eu ti-am pasat tie si lui Komatose centurile la echipe fara absolut nicio problema. Meciurile alea au fost castigate cu votul a cel putin unuia dintre decidenti si de multe ori eu am fost cel care te-a declarat castigator. Vrei un singles run? Nu-i nicio problema. De indata ce pierzi titlul la echipe poti fi de sine statator daca asta iti doresti. Statusul tau in WRM difera de cel din W365 pentru ca ... asta e ... sunt federatii diferite, cu oameni care judeca diferit prestatia ta.

WRM nu inseamna victorie sau infrangere. Inseamna distractie. Va rog sa nu uitati asta si sa n-avem din nou episoade gen Issue pe-aici. We don't like that!

Dupa cum stiti, in pro-wrestling si daca pierzi poti fi mai over decat un castigator. Uitati-va la Geony Vedeta si la recordul lui Wins/Losses ... si totusi e printre cele mai tari personaje din WRM, gimmick-ul anului 2007.

cutuma
26th February 2008, 12:50
Eu cred ca deja intindeti prea mult coarda. Cand W365 a castigat meci dupa meci cu WRM de multe ori doar pe baza "masinii de vot" nici eu nici Stefan n-am comentat nimic. Pentru ca nu e nimic de comentat, e un exercitiu de creativitate, nu o intrecere de care sa depinda viata noastra.

Learn to lose!

Heath Scumm
26th February 2008, 14:22
@ThePhenom
Pot vedea posturile pe care le-ai sters, tine minte asta :evil: ... Glumesc! Banuiesc ca le-ai sters pentru ca nu credeai cu adevarat ceea ce spuneai acolo, altfel le-ai fi sustinut in continuare.

Chiar nu-nteleg care e problema. Nu v-a placut Assault-ul?

Life
26th February 2008, 15:13
Mie unul mi-a placut foarte mult...Chiar daca am pierdut asta e ...Mai e timp pentru mine :))

PS: Let's move on to Alive ...Big Surprise from XS ... Great Promo Upcoming :D

ThePhenom
26th February 2008, 16:53
@ThePhenom
Pot vedea posturile pe care le-ai sters, tine minte asta :evil: ... Glumesc! Banuiesc ca le-ai sters pentru ca nu credeai cu adevarat ceea ce spuneai acolo, altfel le-ai fi sustinut in continuare.

Le-as fi lasat,dar nu am chef de scandal iar.

Heath Scumm
27th February 2008, 09:40
Din nou ... hope everybody gets it

WRM nu inseamna victorie sau infrangere. Inseamna distractie. Va rog sa nu uitati asta si sa n-avem din nou episoade gen Issue pe-aici. We don't like that!

Riddler
27th February 2008, 11:46
Eu unul nu mai am nici o problema atat cat timp personajul meu va fi respectat sa zic asa. :D

PS: Thank You, Heath Scumm! si Thank You, Decron! ... chiar m-a emotionat meciul asta si toata istoria dintre cei doi din 2004 pana in momentul de fata ^:)^

Heath Scumm
27th February 2008, 12:28
Dude ... you're the WRM Tag-Team Champion. Cred ca asta arata destul de bine statutul tau in aceasta federatie.

ThePhenom
27th February 2008, 12:58
1. In ARENA se desfasoara maxim opt lupte odata.

Regulamentul a fost incalcat la Assault :evil:.

Heath Scumm
27th February 2008, 13:37
Asa cum am spus si pe Mess, am facut o exceptie pentru acest show. Pe viitor vom incerca sa ne pastram cardurile in maxim 8 lupte pe show.