PDA

View Full Version : WRM Collision : 2 semnari de contracte

Heath Scumm
28th January 2008, 14:07
Un pachet video deschide editia Collision a lunii februarie. Este prezentata victoria lui Komatose, concedierea Molohului si fragmente din shoot interview-ul lui Juggernaut in W365 Federation. Urmeaza o prezentare mai complexa a meciului Team WRM vs Team W365 si tradarea lui Crusher, apoi victoria celor din W365 in Arena WRM.

Heath Scumm e in mijlocul ringului cu un microfon in mana.

Heath Scumm : "Bine v-am gasit la o noua editie de Collision. Mi-am permis sa deschid show-ul pentru ca in seara aceasta vom avea 2 evenimente extrem de importante pentru WrestleRoMania, primele semnari de contracte din aceasta companie.

Ceea ce vedeti in mana mea e mult mai mult decat o bucata de hartie, vom vedea ceva ce nu s-a mai vazut pana acum. Luna trecuta W365 credeau ca ne-au invins, ca ne-au distrus in propria noastra cladire ... credeau ca feud-ul s-a terminat din cauza acelei jigodii tradatoare - Crusher. Ei bine, am vesti pentru voi.

La WrestleRoMania Assault, pentru prima oara in istoria e-feddingului romanesc vom avea un meci intre campionii celor 2 federatii ... Champion vs Champion : Komatose vs Lethal.

*publicul erupe in urale*

Mai tarziu in seara asta vom asista la semnarea contractului, atat Komatose cat si Lethal sunt in cladire. WRM vs W365 continua!

Stiu ca Mystic Vegeta se astepta ca Dream Team sa fie in formula completa pentru apararea titlului la echipe, de aceea ii voi da sansa sa-si gaseasca un partener de echipa din WRM sau W365 cu care sa-si apere centurile in februarie impotriva celor 2 echipe calificate.

A doua veste majora a serii ... este un raspuns la atacul lui 24XS de luna trecuta. Exista un motiv pentru care l-am trimis pe Juggernaut sa rezolve acea mica problema. Cu totii stim ca am scos in fata mai multi tineri decat oricine in aceasta federatie. Nu mi-ar face mai multa placere decat sa-i infasor un scaun de metal in jurul gatului acelui mucos insa din pacate nu o mai pot face ...

Acum multe luni, Death Bringer mi-a aplicat un Package Piledriver in meciul pentru titlul W365. In acel moment s-a intamplat ceva cu mine. Death Bringer mi-a dizlocat o vertebra la nivelul gatului. Am continuat sa fiu wrestler activ in WRM pana luna trecuta cand dupa altercatia cu XS am suferit dureri inimaginabile. Doctorul mi-a spus ca e momentul sa-mi pun cizmele in cui in momentul acela pentru ca ... daca voi mai continua ... risc sa mor in mijlocul acestui ring.

Am spus : "La naiba, nu!". Nu exista vreo ceva care sa-l tina pe Heath Scumm la podea, cu atat mai putin un rahat de vertebra dizlocata. Asadar, daca ma voi retrage, o voi face in termenii mei. In februarie, la WRM Assault, Heath Scumm va sustine ultimul sau meci in WrestleRoMania. In aceasta seara voi semna contractul pentru incheierea carierei mele ca luptator in WRM pentru un meci Hardcore, fara descalificare. Iar ultimul meu adversar in ringul WrestleRoMania il veti afla tot in aceasta seara.

Vom avea o luna grozava in februarie, va fi finalul unei ere si inceputul uneia noi. Fie ca ma placeti, fie ca ma urati, in seara asta Heath Scumm va arata tuturor ca el face regulile ... Scumm Rules, No Rules!"

Melodia Originals World Order rasuna in difuzoare in timp ce o mare parte din public aplauda discursul lui Heath Scumm ...