PDA

View Full Version : WRM Sweet Revenge 2008 - WarGames

Heath Scumm
2nd January 2008, 02:43
http://img299.imageshack.us/img299/2387/sweetrevengevd1.jpg

Programul Lunar in WRM - Va rog sa il respectati!!!

1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea

Pentru luna Ianuarie deja s-a stabilit Main Eventul PPV-ului.

Va fi Meci de tip WarGames 4 vs 4 Team WRM vs Team W365. Regulile pentru acest tip de meci sunt simple si vor fi postate in zilele urmatoare. Am renuntat la ideea 5 vs 5 pentru a nu supra-aglomera meciul si pentru a da sansa tuturor userilor sa posteze.

Fiecare echipa va avea cate 3 luptatori anuntati si un Wildcard (partener surpriza care va fi anuntat in timpul meciului).

Din pacate insa WRM nu-l poate folosi in acest meci pe Mistical Guitarist deoarece Deja Vu va controla campionul W365 Komatose, nici W365 nu-l vor putea folosi pe campionul W365 Romanian Lucha pentru ca h1mZ il va controla pe Matt "Crusher" James.

Echipele anuntate sunt :

W365 : Komatose, Death Bringer, Mystic Vegeta + Wildcard
WRM : Reaper, Crusher, Juggernaut + Wildcard

Tot luna aceasta Lethal isi va apara titlul in fata lui Mike "The Mistical Guitarist" Matthew.

Urmatoarele meciuri vor fi anuntate ulterior in functie de disponibilitatea luptatorilor. Am nevoie de confirmari de prezenta atat in meciurile PPV cat si non-PPV.

Ratonu
2nd January 2008, 02:53
There will be promos. :P

ThePhenom
2nd January 2008, 03:06
Crasquel Joker si Death Bringer, disponibili toata luna!

Riddler
2nd January 2008, 08:42
Yes, there will be promos. :P BTW...sunt prezent cu Mystic Vegeta si sper sa-mi continui sirul de victorii in WRM.

AngelOfDarkness
2nd January 2008, 11:00
Ghost Rider prezent la datorie toata luna! :D
de preferat un singur meci...

Louie Anderson
2nd January 2008, 11:04
Si eu sunt disponibil toata luna.

THE DAREDEVIL
2nd January 2008, 11:27
Sunt disponibil toata luna...voi incerca sa postez mai mult de acum...

SexyBoy
2nd January 2008, 11:28
Showman prezent ! :)

DejaVu
2nd January 2008, 13:02
I'm on duty!

Cristy RVD
2nd January 2008, 14:48
Si eu sunt disponibil pe tot parcursul lunii ! :cool:

kill3r
2nd January 2008, 15:22
ca decident il propun pe DejaVu.
cu Titov sunt disponibil toata luna.

h1mZ
2nd January 2008, 15:28
ca decident il propun pe DejaVu.
cu Titov sunt disponibil toata luna.

+1 pentru DejaVu

ThePhenom
2nd January 2008, 15:29
Si eu sunt de acord cu DejaVu ca decident!

Cristy RVD
2nd January 2008, 15:42
+ inca 1 pentru DejaVu

andreineagu
2nd January 2008, 15:54
Sunt aici toata luna.Ca decident il propun pe THephenom.

Riddler
2nd January 2008, 16:33
Decidenti propusi de mine:

1. DejaVu
2. kill3r
3. nobody

AngelOfDarkness
2nd January 2008, 17:56
il propun ca decident pe DejaVu :)

Heath Scumm
2nd January 2008, 19:20
Decidenti propusi de mine:

1. DejaVu
2. kill3r
3. nobody

1. Who teh fudge is nobody?

2. Deja Vu e al 3-lea decident luna asta.

3. Daca doriti anumite meciuri non-PPV vorbiti intre voi si postati-le aici, poate le aprob. Ar fi mai frumos sa va stabiliti voi in ce directie o iau personajele voastre si cu cine au feud-uri decat sa ma lasati pe mine sa decid pentru voi. :) Desigur, decizia finala imi va apartine, ca sa nu iasa haos, insa dupa cum ati observat libertatea in WRM e destul de mare.

kill3r
2nd January 2008, 20:04
Team Russia vs. Evolution Of Revenge la PPV. daca se poate si pt. #1 Ctdr e perfect :D.

AngelOfDarkness
2nd January 2008, 22:31
Ghost Rider VS Black "Wheel" Ryder-PPV(Hardcore Match de preferat pentru finalul Feudului) :D merge?
La Non-PPV chiar nu pot...am 2 meciuri in W365...

kill3r
2nd January 2008, 23:11
in W365 se termina pe 7, aici incep pe 6 meciurile Non-PPV.

Heath Scumm
3rd January 2008, 16:14
@ Kill3r

Chestia asta suna bine! Totusi am altceva, putin mai complex in cap legat de Number 1 Ctdrship. :D

@AOD

Incercam ceva mai inventiv decat un Hardcore Match pentru finalul feud-ului. As fi vrut insa sa va vad si la non-PPV pe amandoi, luptand bineinteles cu oponenti diferiti pentru ca aveti sansa de a creste atentia asupra feud-ului vostru!

Louie Anderson
3rd January 2008, 16:19
Poate ne intoarcem cu centurile W365,chiar daca sunt sanse minime, si sa devenim din nou No.1 Contenderi pentru un meci de unificare a titlurilor:evil:

cutuma
3rd January 2008, 17:26
http://img299.imageshack.us/img299/2387/sweetrevengevd1.jpg

AngelOfDarkness
3rd January 2008, 17:30
@ Kill3r

Chestia asta suna bine! Totusi am altceva, putin mai complex in cap legat de Number 1 Ctdrship. :D

@AOD

Incercam ceva mai inventiv decat un Hardcore Match pentru finalul feud-ului. As fi vrut insa sa va vad si la non-PPV pe amandoi, luptand bineinteles cu oponenti diferiti pentru ca aveti sansa de a creste atentia asupra feud-ului vostru!

ok :D la Nom-PPV cu alti oponenti iar la PPV meciul final...ne dai tu un tip de meci? :) poate un Stretcher Match?sau un First Blood?

Heath Scumm
4th January 2008, 15:31
S-au postat regulile pentru War Games.

Heath Scumm
4th January 2008, 15:41
Cardul de la WRM Colission:

Ghost Rider vs King Of Galaxy

Team Russia vs Jack "The Showman" Johnson/Magic Solider

Probabil cel mai mare Main Event din istoria Colission. Intr-o incercare a lui Heath Scumm de a dezbina Team W365 Federation:

Hardcore Match : Komatose vs Mystic Vegeta vs Death Bringer

andreineagu
4th January 2008, 15:44
M-am gandit la tipuri noi de meciuri pe care le-as putea avea la ppv cu Aod....Top of the building(un meci in care luptatorii se afla pe acoperisul unei cladiri,totul este permis(arme de tot felul,scari metalice,neoane etc.,castigatorul este cel ce isi arunca oponentul de pe cladrie) sau poate un I quit match.

Heath Scumm
4th January 2008, 15:54
Aruncati propunerile aici si sunt sigur ca va iesi ceva grozav.

kill3r
4th January 2008, 16:43
Probabil cel mai mare Main Event din istoria Colission. Intr-o incercare a lui Heath Scumm de a dezbina Team W365 Federation:

Hardcore Match : Komatose vs Mystic Vegeta vs Death Bringer

huh, si eu vin cu o propunere: Killer Boy guest ref. Donovan e in feud major cu Bringer, cu Vegeta nu e in relatii bune de la Red November, iar cu Komatose au aparut problemele la Dangerous Santa.
ideea mi se pare excelenta ( atat meciul cat si Killer ref. )
ar trebui cateva promouri ale lui Heath Scumm, meciul asta suna bine si are nevoie de build up :D

care-i ideea cu Russia vs. Soldier/Showman ?

AngelOfDarkness
5th January 2008, 10:25
M-am gandit la tipuri noi de meciuri pe care le-as putea avea la ppv cu Aod....Top of the building(un meci in care luptatorii se afla pe acoperisul unei cladiri,totul este permis(arme de tot felul,scari metalice,neoane etc.,castigatorul este cel ce isi arunca oponentul de pe cladrie) sau poate un I quit match.

:D sau poate un Hell In A Cell ;) dar si prima propunere e buna...o sa mai vin si yo cu alte propuneri pe parcursul lunii...

ce ziceti de un Scaffold Cage match ?

Scaffold Cage Match este un meci în care ringul este înconjurat cu o cuºcã metalicã. Wrestlerii luptã pânã când unul din ei cade în ring,singura modalitate de câºtigare a luptei fiind prin pinfall.

Cristy RVD
5th January 2008, 18:26
Nu stiu cat de potrivite sunt meciurile in cusca inca de la inceputul show-ului , dupa mine interesant ar fi un Falls Count Everywhere match :ok:

Life
5th January 2008, 20:38
Inainte sa cititi ceea ce voi scrie cu alb cititi promo-ul meu :D

XS e disponibil pentru PPV !

Heath Scumm
8th January 2008, 15:37
Anunt important!

Din pacate, echipa WRM tocmai si-a pierdut Wildcard-ul pentru WarGames.

Desi am cateva alternative viabile, rog pe userii ramasi care nu au un loc deja asigurat in Main Event si vor sa ajute Team WRM impotriva Team W365 sa faca un pas in fata si sa-mi trimita pe PM de ce cred ei ca ar trebui sa fie ultimul reprezentant al Echipei WRM.

Acest anunt e valabil si pentru cei care au deja o lupta stabilita la Sweet Revenge. Orice isi poate arunca "in palarie" un personaj atata timp cat nu se numeste Reaper, h1mZ, HitScum, DejaVu, ThePhenom sau Riddler .

ThePhenom
8th January 2008, 23:05
DAMN!Sa-mi stearga cineva la Hardcore Match acel post "reserved"....Stiam ca edit-ul tine 2 ore!

Heath Scumm
8th January 2008, 23:44
Wow! Incredibil cat de multe idei pentru un al 4-lea om am primit!

Va multumesc tuturor si inca mai astept propuneri, ma bucur chiar ca si useri mai vechi vor sa revina sa apere onoarea WRM in fata invadatorilor din W365. Va asigur ca alegerea facuta va fi cea mai buna.

kill3r
9th January 2008, 00:01
sa ghicesc, e o modalitate de a creste suspansul ? mi-e greu sa cred ca nu mai e wildcard, si mai ales ca nu era o "rezerva". :P

Heath Scumm
9th January 2008, 00:05
Dude, te asigur ca nu e nimic "trucat". Wildcard-ul nostru ne-a lasat balta astazi pentru ca avea de dat niste examene (si asta e singurul "spoiler" pe care-l pot oferi). Din pacate nu pot sa spun cine e pentru ca doreste ca acest storyline sa continue atunci cand va fi gata sa se dedice 100% WRM.

Am avut 2 alternative din care una a cazut, de asta ma vad nevoit sa apelez la intreg "vestiarul WRM".

ThePhenom
11th January 2008, 00:32
Pentru cei care nu au inteles ultimul meu post,lupta a fost dusa in parcarea interioara a arenei,nu in parcarea din curtea arenei :D!

Riddler
11th January 2008, 16:39
Team Russia vs Magic Solider / Jack "The Showman " Johnson : Chiar daca SexyBoy a trebuit sa se descurce singur a facut o treaba foarte buna de aceea il votez. Cum au mai zis si alte persoane de pe forum, Showman trebuie sa isi gaseasca loc undeva.

King of Galaxy vs. Ghost Rider : Smileurile folosite in prostie si pozele puse complet aiurea l-au descalificat pe Ghost Rider. Pe langa acestea storyul din meci si folosirea comentatorilor a fost jalnica. Votez cu KoG deoarece a fost peste Rider la toate capitolele.

3-Way Dance : DejaVu sa autodecalificat din punctul meu de vedere in ultimul post cand nu a continuat povestea adica lupta era in parcarea arenei si primiele lui cuvinte au fost ''Vegeta ia sacul din afara ringului''. What the fuck? Erau peste 100 de metrii intre locul unde a terminat Phenom actiunea din psotul sau si postul lui DejaVu. Ma rog ... oricui ii se putea intampla. Eu cred ca am facut un meci bun insa nu am sa votez la meci momentan pana vad situatia la poll dupa 2-3 zile.

Heath Scumm
11th January 2008, 16:53
Postul lui Komatose e intr-adevar pe langa poveste, nu continua postul lui Death Bringer care a dus meciul in parcare.

Asadar ma vad nevoit sa-l sterg, asa am facut pana acum in toate cazurile posturilor esuate.

ThePhenom
11th January 2008, 19:49
Ghost Rider vs King of Galaxy

Am votat cu King of Galaxy care a fost clar peste Ghost Rdier.Nu a aberat cu comentatorii,a avut o exprimare mult mai buna si nu a pus poze,de dragul de a le pune.Ce legatura au HIAC-ul si Ladder-ul(a facut acel story cu scara doar pentru a folosi gif-ul) cu acest meci?

Team Russia vs Magic Soldier/Showman

Era clar de la inceput care sunt favoritii.MS/Showman este o echipa facuta peste noapte,fara nici-un viitor,si pe langa acest lucru, Team Russia au fost si mai buni,intrarea facand diferenta,pentru ca in rest posturile din meci si intrarea lui Showman si Soldier nu au avut nimic special..

kill3r
12th January 2008, 22:04
12 - se anunta luptele pentru luna in curs

avem un intarziat.. :D

Heath Scumm
14th January 2008, 14:32
Cardul Sweet Revenge 2008

Feud Ending Match : Black "Wheel" Ryder vs Ghost Rider - Scaffold Match (scopul meciului e sa-ti arunci oponentul de pe o platforma suspendata deasupra ringului)

"I want A tag-team Partner" Ladder Match : Magic Solider vs Jack "The Showman" Johnson vs (the returning former WRM Champion) 24 XS (Deasupra ringului va fi suspendat un contract care-i va asigura castigatorului si unui partener la alegerea sa o sansa la titlul WRM la echipe in februarie.)

Junkyard Match Tag-Team No1 Ctdr.ship : Team Russia vs Evolution Of Revenge vs TNT (Castigatorii vor primi o sansa la titlul WRM la echipe in februarie impotriva campionilor si castigatorului "I want A tag-team partner" Ladder Match).

"Alcohol's Legal" Ambulance Match : Geony Vedeta vs Alex Vita (The ringside area will be full of recipients containing alcoholic drinks, that the fighters will be able to use in any way they want. The goal is to put your opponent in an ambulance placed on the ramp and drive him out of the arena.)

WRM Championship : Mike "The Mystical Guitarist" Matthew vs "The F'N Franchise" Lethal (WRM Champion)

WARGAMES Match : Team WRM (Reaper, Crusher, Juggernaut + Wildcard) vs Team W365 Federation (The Death Bringer, Komatose, Mystic Vegeta + Wildcard)

Heath Scumm
15th January 2008, 19:49
IMPORTANT : Meciul se va desfasura pe 2 ringuri, intr-o cusca! Echipele vor avea libertatea sa se desfasoare oriunde in aceasta locatie.

Am adaugat si in regulament!

cutuma
16th January 2008, 22:58
Vitamin, dude, it's Geony Vedeta not Geony Lethal. I mean, I know you want a piece of me ... but you just gonna have to wait your turn.

h1mZ
17th January 2008, 20:33
WTF? Meciul pe echipe nu era JUNKYARD? Sau nu se aplica regulile descrise la regulament :| Sunt putin confuz. HELP!

vitamin
17th January 2008, 20:43
Vitamin, dude, it's Geony Vedeta not Geony Lethal. I mean, I know you want a piece of me ... but you just gonna have to wait your turn.

I know, I don't know what happened there, I noticed yesterday when I went back to check on it and asked Reaper to fix it.... he or somebody else did. I don't know where that came from, sure made me feel like a horse's ass when I noticed it though :D

ThePhenom
17th January 2008, 21:17
Fuck...Acum vad ca meciul EoR vs TNT vs Team Russia este un Junkyard Match.Posturile mele si a lui Daredevil ar trebui sterse,sau mai bine sa se lase un Simple Match deoarece nu are build-up atat de decent pentru un meci ca Junkyard-ul.

h1mZ
17th January 2008, 21:40
Si junkyardul pt rookies a avut?

Heath Scumm
18th January 2008, 09:25
Il lasam meci normal, ce-o sa facem acum?

ThePhenom
18th January 2008, 13:29
Reaper alearga, poate pentru prima data, spre structura din mijlocul arenei. In cateva clipe usa este deschisa.

Usa fusese rupta intr-un post a lui DejaVu ;)!

Life
18th January 2008, 15:53
Ten

Nine

Eight

Six

Five

Four

Three

It's the END....

Two

The END of your lifes!

One

THE END OF WRM!

cu tot respectul pentru phenom insa cred ca a uitat sa puna seven:D....

Reaper
18th January 2008, 16:08
Usa fusese rupta intr-un post a lui DejaVu ;)!
Sorry. Mi-o fo' lene sa citesc tot.
E ciudat totusi sa rupi o usa pentru ca ea se deschide doar in exterior. In interior nu se poate deschide din cauza corzilor ringului.

ThePhenom
18th January 2008, 17:20
Ten

Nine

Eight

Six

Five

Four

Three

It's the END....

Two

The END of your lifes!

One

THE END OF WRM!

cu tot respectul pentru phenom insa cred ca a uitat sa puna seven:D....

Ups...Adevarat!Rog un moderator sa editeze.

cutuma
18th January 2008, 23:03
OMG. Vita vs Geony is simply AWESOME!

h1mZ
19th January 2008, 00:34
Eu stiam ca la War Games sunt 2 usi :)

vitamin
19th January 2008, 06:32
OMG. Vita vs Geony is simply AWESOME!

Thanks, and I have to say so far I agree. We're not even done yet and it's been an incredibly creative match I'm proud to be a part of.

Life
19th January 2008, 16:03
sa-i aduca niste arme sus dar in plus le mai spune sa nu urce sus pentru ca este periculos pentru ei.

de catre andreineagu in ultimul post...

rog un moderator s il intrebe pe andreieagu ce a vrut sa spuna sa inteleg si eu...si apoi sa editeze... pls

andreineagu
19th January 2008, 19:14
Sa se urce pana la jumatea schelei\scarii si apoi sa le arunce sus.

AngelOfDarkness
19th January 2008, 20:53
^explica-mi si mie cum poate un om(little wheel) dupa ce a cazut de pe o structura de 5-7 m sa-si revina dupa maxim 7 minute?

andreineagu
19th January 2008, 22:01
Superhero.....defapt m-am gandit ca a trecut mai mult timp si plus ca daca spuneai cum a cazut.....poate a cazut peste oamenii din public:).

AngelOfDarkness
19th January 2008, 22:22
Superhero.....defapt m-am gandit ca a trecut mai mult timp si plus ca daca spuneai cum a cazut.....poate a cazut peste oamenii din public:).

am specificat asta prin Big Mouth...

Big Mouth: " Little Wheel a cazut pe suprafata neprotejata din afara ringului!!! "

Dar nu cred c-ai citit atent acel post...

superhero?!WTF?! Just Cena can be a superhero :P

Heath Scumm
20th January 2008, 02:06
Thanks, and I have to say so far I agree. We're not even done yet and it's been an incredibly creative match I'm proud to be a part of.

I also like Geony vs Vita, really excited about having this type of matches in WRM.

We could expect some other foreign role-players to come in here and "invading" us but nothing's for sure yet.

AngelOfDarkness
20th January 2008, 10:50
EoR vs Team Russia vs TNT - Din pacate cele 3 echipe au facut doar intarile :( Insa dupa acestea EoR ar fi echipa mai buna(parerea mea), facand intrarea mai buna decat cea a adversarilor.

Lethal vs. The Mystical Guitarist - De departe cel mai bun meci al serii dupa War Games ;) Ambii au dat tot ce-au avut mai bun din ei, comentatorii au fost folositi foarte bine, la fel si descrierea meciului(in special ultimele 2 posturi), DejaVu ridicandu-se la stadiul lui Lethal, votul meu mergand cu The mystical Guitarist pentru intarea probabil un pic mai buna(la alt capitol n-am putut sa-i diferentiez)

Magic Soldier vs Jack "The Showman" Johnson vs 24 XS - Un meci bun, toti s-au straduit sa-l faca asa, au descris bine lupta, putin story si meci spectaculos. Cei mai buni mi s-au parut XS & Johnson, nu m-am putut decide cu cine sa votez intre cei 2, 1381 fiind sub ei.

Team WrestleRoMania vs. Team W365 Federation - Cel mai bun meci al serii!DAMN! Was great! :great: Toti s-au straduit mult, ambii luptatori Wildcard au surprins, meciul iesind foarte bun, Riddler autodepasindu-se, fiind cel mai bun om din W365...votul meu merge spre Team W365(poate si putin subiectiv) :ok:

Black "Wheel" Ryder vs Ghost Rider - Meci acceptabil, nu prea a stralucit niciunul dintre cei 2 :D Votul meu merge spre GHost RIder pentru greselile facute de Wheel.(aducerea lui Little WHeel dupa ce a cazut de pe platforma cu cateva minute in urma; folosirea gresina a lui test din primul post, eu il facusem sa spuna ca nu-i periculos sa cazi de acolo iar neagu vine si zice cu test ca poti muri...)

Cristy RVD
20th January 2008, 11:47
Am votat gresit la Ghost Rider vs Black "Wheel" Ryder , rog un moderator sa-mi modifice votul acordat lui Ghost Rider , am vrut sa votez cu Wheel :(

Reaper
20th January 2008, 12:03
^Am modificat.

cutuma
20th January 2008, 12:07
Am votat pana acum doar la :

- Team WRM vs Team W365. Am ales WRM-ul pentru postul lui Stefan care mi s-a parut cel mai entertaining din tot meciul DAR prestatia W365 a fost una deosebita si cred ca merita si ca vor obtine victoria.

- Alex Vita vs Geony Vedeta - Best damn match of the ppv. Both guys were amazing, it's hard to choose a winner but I have to go with Ratonu. He put up a great effort and I think he deserves to be 1 all with Vita since he lost last month.

Regarding my match with ... stai ca m-a luat valul :D Legat de meciul meu - DejaVu e un roleplayer grozav si unul dintre cei mai buni din "noua generatie" INSA pe cat de tare imi place ca personaj Komatose pe-atat de rece ma lasa Mathews. Cred ca personajul ar trebui conturat mai bine inainte sa devina #1 player in WRM.

andreineagu
20th January 2008, 12:13
^Am modificat.
Daca ai facut asta de ce votul lui Cristi este tot pentru Ghost Rider?

Life
20th January 2008, 12:16
^ s-a schimbat votul la numar...de modificat, votul un o sa plece din fata lui ghost rider ;)

La war games am votat cu w365 pentru ca au avut o prestatie deosebita...Dupa primele doua posturi eram sigur ca wrm va zdrobi w365 prin postul lui hs... Totusi,in afara de acel post excelent al lui hs cei de la wrm nu au aratat cine stie ce si de aia am votat cu w365.

La meciul pentru titlu am votat cu lethal pentru ca posturile lui mi se par extrem de interesante si niciodata nu ma fac sa beau o gura de suc in timp ce citesc...Astept sa vad ce sa intampla intai in post :D

Vita vs vedeta was a great match... I saw there a lot of creativity but in the end i think that vedeta deserves the win.

eor vs team russia vs tnt : a trebuit sa votez numai pentru intrare practic..A fost putin dificil, dar eor cred ca au fost mai buni.

ghost rider vs wheel... Vai doamne...Mi-a fost greu sa citesc meciul si sa inteleg ce au vrut sa spuna cei 2...Daca imi si iimaginam era vai de capul meu... Totusi, faza cu fratele mi s-a parut extrem de exagerata, trasa de par, cusuta cu ata alba si cum mai vreti voi...=> care post e cel mai putin prost castiga..=>wheel are votul meu..

cat despre meciul meu, inca nu m-am hotarat cu cine sa votez inca cu showman sau ms...de aceea o sa le mai citesc inca odata posturile sa vad care a fost mai bun.

ThePhenom
20th January 2008, 12:16
Daca ai facut asta de ce votul lui Cristi este tot pentru Ghost Rider?

LOL!Se duce doar la numar,votul lui cristi la tine.Numele ramane tot la Ghost Rider...

andreineagu
20th January 2008, 12:22
LOL!Se duce doar la numar,votul lui cristi la tine.Numele ramane tot la Ghost Rider...

Habar n-am avut,scuze!

vitamin
20th January 2008, 15:59
- Alex Vita vs Geony Vedeta - Best damn match of the ppv. Both guys were amazing, it's hard to choose a winner but I have to go with Ratonu. He put up a great effort and I think he deserves to be 1 all with Vita since he lost last month.

As much as I'd like to get the win, I can't really argue that decision because it was a extremely even match. Whether Ratonu or myself wins, somebody is going to have a REAL tough task on their hands writing a finisher to this one.

Cristy RVD
20th January 2008, 18:36
^Am modificat.

Multumesc :)

Ratonu
20th January 2008, 22:05
Votul meu merge destul de clar la campionul Lethal în meciul pentru titlu. DejaVu e un bun storyteller ºi mi-ar place fie din nou challenger în viitorul apropiat, dar Lethal i-a fost superior de data asta ºi, sincer sã fiu, nici eu nu sunt fan al lui Mike Matthews, cel puþin la cum aratã personajul în momentul ãsta.

La WarGames merg pe WrestleRoMania. Ultimul post mi s-a pãrut a ieºi în evidenþã ca fiind mai slab decât celelalte, pentru cã nu a fãcut decât sã punã over monstru echipa W365, iar Cage nici mãcar nu a vândut manevra efectuatã de la o înãlþime foarte mare. Altfel, a fost un meci echilibrat ºi foarte plãcut.

Life
21st January 2008, 16:08
Votul meu merge destul de clar la campionul Lethal în meciul pentru titlu. DejaVu e un bun storyteller ºi mi-ar place fie din nou challenger în viitorul apropiat, dar Lethal i-a fost superior de data asta ºi, sincer sã fiu, nici eu nu sunt fan al lui Mike Matthews, cel puþin la cum aratã personajul în momentul ãsta.

La WarGames merg pe WrestleRoMania. Ultimul post mi s-a pãrut a ieºi în evidenþã ca fiind mai slab decât celelalte, pentru cã nu a fãcut decât sã punã over monstru echipa W365, iar Cage nici mãcar nu a vândut manevra efectuatã de la o înãlþime foarte mare. Altfel, a fost un meci echilibrat ºi foarte plãcut.

Nu te supara, dar stii foarte bine ca este remarcabil faptul ca Riddler a reusit sa posteze...Ai postat la ora 11 ca sa elimini posibilitatea unui counter al celor de la w365 si sa ai destul timp pentru eventuale corecturi...Faptul ca Riddler a reusit sa scrie postul pornind de la 0( fara nicio idee inainte ) in jumatate de ora mi se pare laudabil...Cu tot respectul pentru tine si pentru echipa wrm, cred ca ultimul post reflecta dorinta pe care echipa 365 a avut-o sa castige acest meci...

Ratonu
21st January 2008, 18:18
Ai postat la ora 11 ca sa elimini posibilitatea unui counter al celor de la w365 si sa ai destul timp pentru eventuale corecturi...

Nici vorbã, dacã þineam neapãrat ca ultimul post sã fie al meu, îl puneam mai târziu ºi îl scriam altfel. L-am postat atunci pur ºi simplu pentru cã atunci am reuºit sã-l postez ºi mi-ar fi fost uºor sã folosesc timpul rãmas ca sã culminez cu ceva foarte bun, dar m-am oprit acolo tocmai pentru cazul în care mai erau o persoanã sau douã care þineau neapãrat sã posteze.

cutuma
21st January 2008, 18:32
Si chiar daca ar fi postat intentionat la ora respectiva, era dreptul lui. Nu vad nimic in neregula cu asta.

Life
21st January 2008, 18:35
^ nu am zis ca e ceva in neregula...:D am zis doar ca Riddler s-a straduit sa posteze repede la ora aia tarzie ceea ce arata dorinta de victorie a celor din 365 :)

AngelOfDarkness
21st January 2008, 19:04
rog un moderator sa-mi schimbe votul de la Ladder Match...am votat din gresala cu Magic Soldier(votul trebuia sa fie cu Jack "The Showman" Johnson ) ...sry de gresala

kill3r
21st January 2008, 19:43
Echipa WrestleRoMania - Juggernaut, Crusher, Reaper, YOSHI (Onlinesport)
cutuma, h1mZ, K-Fed, kerosene, m8k, Ratonu, robyyy
Echipa W365 Federation - Mystic Vegeta, Komatose, Death Bringer, Johnny Cage (Sport 365)
AngelOfDarkness, cristi8, cristy_1381, Life, Raiden, Rated-R Destiny, Riddler, SexyBoy, Swisstec, ThePhenom

nu anuleaza nimeni ?

Heath Scumm
22nd January 2008, 09:16
Nu se anuleaza nimic, de asta am introdus cei 2 decidenti ca sa nu ne mai pierdem timpul cu discutii despre "cine a votat pe cine"!

Heath Scumm
23rd January 2008, 19:27
Va rog sa postati incheierea fiecarui meci.