View Full Version : Sanse la titlu in NBA
mishu
13th March 2003, 16:39
Mai sunt cam 20 de meciuri pana la play-off, dar candidatele se anunta deja. Va scoate estul, din play-off, o echipa destul de tare, care sa tina piept superputerilor din vest? Va invit la un debate. Astept comentarii si de la fata locului, adica de la azur, e cel mai aproape de fenomen... si am vazut niste comentarii extrem de interesante. Dar si de la noi, cei care stam si sapam site-urile dupa informatii, sorbim cele 2-3 minute zilnice de la CNN, sau de la Realitatea TV (din programele de stiri)...
In alta ordine de idei... nu va tenteaza sa ne duelam un pic... suntem mai multi romanashi intr-un grup la Virtual Games pe site-ul NBA, Romanian Only se cheama. cine vrea sa dea de stire... grupul e privat, cu parola... numai pentru cei care vor cu adevarat...
rasheedkpenny
13th March 2003, 17:11
Ma bucura sa vad ca apar si noi utilizatori pe forumul NBA... KEEP IT UP!
Mishu you are welcomed!
Despre virtual games... mai vorbim. Fa si tu un nou topic despre asta!
Am votat Sacramento Kings, dar mai pot fi si surprize: de ex. Shaq si Kobe "innebunesc" in play-off!
Azur89
13th March 2003, 19:55
Shaq si Kobe au innebunit la Chicago ;-0)
Nu stiu de ce ati pus Detroit pe lista, dar lipseste de acolo 76-ers.... :?
Gabriel
14th March 2003, 01:08
Pai..a pus omu' alta echipa. Asta include si pe 76'ers , nu ? :happy
Si eu din Est tot pe 76'ers ii vad. Dar nu..nu au cum sa faca fatza furiei vestului. Dar 2 meciuri pot castiga din finala zic eu. Iverson & Van Horn erau jucatori buni pe vremea cand urmaream eu NBA la televizor.
Sacramento sau Dallas ? Sau Lakers ? Orice e posibil. Eu zic ca au sansa la finala chiar si San Antonio si Minnesota. Ce ? Tre' sa fii prima in conferintza ca sa ajungi in finala ? Vorba aia...Ney York au ajuns de pe locul 8...iar Houston Rockets au castigat campionatu'...terminand pe 6 in Vest.
Azur89
14th March 2003, 20:39
Minesota nu trece in turul doi, ar fi trebuit sa inveti asta... :P
Celelalte, da!
rasheedkpenny
18th March 2003, 15:08
Eu zic ca Sacramento are o echipa destul de buna, ramane de vazut cum joaca in play-off. Ca in play-off e cu totul altceva... bine scria Gabriel. Nu conteaza pe ce loc intri in play-off ci conteaza cum joci!
Ca in fiecare an o sa fie cateva surprize... fiind fan Orlando sper din tot sufletul ca aceasta echipa sa arate ceva!
Time will tell!
Azur89
20th March 2003, 01:17
din pacate nu e inca Orlando Time...
Concret, crezi ca Magic va trece de Nets sau 76-ers? Poate dupa cum era in trecut, cu cel mai bun din 5, se puteau strecura surprize, dar acum cu 4 din 7 in primul tur, o poti pune in rama, Orlanda nu trece de primul tur...Sorry!!!
PS...doar daca ar reusi sa treaca pe 6 in Est, sau cumva sa ajunga la Detroit, dar si acolo, Magic nu are pe nimeni in interior, asa ca ar fi Walace cu 35 de recuperari pe meci...
Gabriel
20th March 2003, 17:32
Insa daca Magic ar ajunge pe 5...paote ar mai avea o sansa cu Boston-ul. :happy
Nu am stiut ca din acest an se joaca 4 din 7 in primul tur. E o chestie marfa. In NHL asa e demult.
Azur...unde se va opri Utah in acest an ?
Azur89
20th March 2003, 19:59
Cu sansa, Utah nu se vor face de ris in Sacramento...
Fara sansa, va fii doar o alta umilinta pt. cei doi virstnici din NBA...
Bine, daca as fii in locul tau, n-as paria ca ei ajung nici macar in play-off, echipa joaca catastrofal de citeva saptamini, asa ca sint in cadere libera si necontrolata...
Dar nici Houston nu impinge prea tare ptr. play-off, asa ca vom vedea...
Hai sa te intreb eu altceva...Unde il vezi pe Malone la anul? :yeah:
Gabriel
21st March 2003, 00:52
Pai unde sa il vad ? Extrema la Utah cu o medie de 15-16 puncte / meci. Si peste 2-3 ani antrenor secund pe undeva. 8)
Acum sa ne stramutam atentia asupra arizonienilor de la Phoenix Suns ? Care acum ceva vreme erau confortabil pe 4-5 in Vest. Se pare ca nu vor prindre play-off ? De ce ? Ce le mai trebuie in afara de Marbury & Marion ?
rasheedkpenny
21st March 2003, 11:46
Orlando are sansele ei... daca va juca cu NJ eu zic ca sunt sanse sa treaca mai departe! Daca nu ma insel in ultimul meci vs. New jersey T-Mac a avut un triple-double(46 de puncte!!! 13 assist-uri si 10 recuperari)... ce zici de asta Azur?
Trebuie sa il iau in calcul si pe Kenyon Martin... care se apara f. bine la McGrady.
In Wild-Wild-West all the best wishes for Utah, mai ales daca este ultimul an pentru tandemul Stockton & Malone!
Ce ziceti in schimb de NY care trag tare sa ii prinda din urma pe Washington si Milwaukee? Au sanse sa prinda play-off-ul? Eu nu cred! Desi surprize s-au mai vazut... NY o sa fie in top la anul, zic eu, cand revine si McDyess!
'om trai si 'om vedea!
Azur89
22nd March 2003, 07:10
In primul rind ma refer la un eventual NJ-Magic....Se joaca 4 din 7, NJ are un plus fantastic in the paint acum, dar vezi ca mai o saptamina se intoarce Mutombo, asa ca sincer nu cred ca, cu tot geniul lui T-Mac, Magic va lua mai mult de 2 meciuri... Pronostic scurt, NJ in 5, Detroit in 5, 76-ers in 6, Indiana in 7...Aici ar fii cam toate posibilitatile ptr. Magic.....
NY, e echipa mea, si imi maninca zilele tot la 4 zile (una calda, una rece), unde pui ca Bucks nu joaca mare lucru.... Sanse au (eu personal de aproape o luna ii tot sterg si ii adaug inapoi pe lista, pierd cu toate zdrentele din NBA, si bat tot ce misca la MS Garden)...
MJ ar putea sa plece la golf, si-ar face un serviciu, e in pericol sa coboare pe locul 2 la puncte pe meci, daca nu reuseste sa se mentina cu 30 meci de meci pina la sfirsit...Cit despre play-off-ul lor, poti sa pariezi cu propriul apartament.... NICI O SANSA (urmeaza 9 din 10 afara, 6 in west, si cum scriu aici il urmaresc pe primul, varza).
In sfirsit, Malone, e free agent la sfirsitul anului, si pot sa va zic ca cel putin pina in prezent, nu exista nici un semn ca ramine acolo... Se pare ca GM-ul lor vrea sa intinereasca trupa, acum ramine de vazut cit si cum se va adeveri...
Antrenor secund la UTAH? Nah! Exista ceva divergente intre el si patronul echipei, fi bucuros ca s-au suportat atitia ani, nu cred ca exista un motiv sa mai stea soarecele cu pisica in casa... Personal mi-ar place sa-l vad la San Antonio, in locul lui Robinson......
:)
Azur89
22nd March 2003, 08:06
o mica rectificare...MJ are nevoie de 17.5 puncte pe meci ptr. a ramine pe primul loc ca medie de puncte pe meci(30 si ceva marunt!)
07Ex
26th March 2003, 01:48
Cred ca este destul de prematur sa pronosticam cine va castiga titlul deoarece in NBA se mai pot intampla multe pana cand incep playoff-urile. Cred ca din est nimeni nu-i poate bate pe NJ iar din vest ori Sarcramento ori LA vor ajunge in finala; cel mai probabil Sacramento.
Deci finala va fi NJ - Kings si Kings va castiga dupa 7 meciuri.
rasheedkpenny
26th March 2003, 09:43
Pai spuneai ca e prematur sa ne dam cu parerea... Eu nu cred ca NJN au cu adevarat sanse sa ajunga in finala NBA, daca continua sa joace asa cum o fac in prezent! De la AllStar incoace au pierdut foarte multe meciuri, daca vor Finala NBA au de tras!
Indiana are o echipa buna(cica ar fi venit si Tim Hardaway la ei), la fel si Detroit, se pare ca Philadelphia "a luat deja fata" unei echipe de play-off dupa intensitatea cu care joaca... vom vedea, poate, la TV! :?
Azur89
26th March 2003, 20:08
Nu poti compara ce se intimpla acum cu ce va fi in play-off, se joaca un baschet complet diferit....
In play-off, importanti sint antrenorii si preocuparea echipei ptr. aparare...
Acestea fiind spuse, din est eu vad 76-ers sau Detroit, iar din West cred ca va fi SPURS sau Kings...
DAca ar fi sa aleg acum, as merge pe Kings - 76-ers....
07Ex
27th March 2003, 02:49
Am uitat complet de 76ers. Aveti dreptate Philadelphia au mai multe sanse sa ajunga in finala, dar totusi nu cred ca ii vor putea bate pe Sacramento.
Raptor
28th April 2003, 02:44
Cred ca Dallas-ul va castiga prin TRIO-ul Nowitzki - Nash - Finley.
Azur89
28th April 2003, 04:42
Asta ar insemna ca in urmatoarele 10 zile, Webber, Divac, Bibby si Jackson sa se transfere la West Petrom Arad, ca altfel e mai complicat putin...
dj_jaxxx
24th March 2004, 17:08
Sacramento vs. Indiana in finala.
Kings castiga! Go Peja!!! :D
Gabriel
24th March 2004, 18:57
Pacers vs. Nets in finala Estului
Lakers vs. Kings in finala Vestului
Lakers vs. Pacers in finala NBA , exact ca acum 4-5 ani. pacat ca nu mai e Reggie in forma
Lakers campioana NBA, Karl Malone MVP ! :p
Gabriel
24th March 2004, 19:10
Am modificat eu sondajul...ca era cu echipa Rusiei si alte smecherii. va rog sa votati !
rasheedkpenny
25th March 2004, 11:17
Am votat... oricum e greu de spus acum! Poate dupa round 1! :D
Gabriel
25th March 2004, 15:48
sper ca a vazut toata lumea ce rusine le-a dat Lakers la Kings.
Karl Malone..11 puncte. :p
adji
25th March 2004, 16:07
Ma tem sa nu fie doar un foc de paie, sper totusi sa nu fie asa :). As vrea o finala in vest intre Minnesota si Lakers.
In alta ordine de idei, am un feling cum ca in finala estului nu va ajunge Indiana, nu stiu de ce dar cred(sper) ca cei de la Cleveland vor face o mica surpriza in round 1 (asta in cazul in care vor termina pe norocosul nr 8 spot)
sorinux
26th March 2004, 21:48
Lakers castiga pentru ca................................................ .................................................. ....................sunt aproape de neinvins in acesta formatie-O'neal,Malone,Bryant,Payton+Fox=invincibili
Lakers vs. Sacramento Kings
Azur89
27th March 2004, 07:36
Rasheed, nu-mi vine sa cred ca ai trecut Dallas, dar ai lasat deoparte campioana insasi...San Antonio? S-a retras Duncan cumva?
E totusi singura trupa care a dovedit ca este suficient de puternica mental sa elimine Lakers-ul.
PS...urmaresc chiar acum Garnett vs. Kobe, si trebuie sa recunosc ca la ce joaca Fakers acum, e nevoie de un all-star team sa se tina macar aproape. :o: Lakers, 16 consecutive? :mad: (victorii, in play-off, ce altceva!)
Gabriel
27th March 2004, 09:50
Iar Malone 1 din 9 din actiune. Totusi pana la finala o sa isi revina..si o sa iasa MVP in Finala NBA. Asa cred. :p
Vreau sa ii remarc si pe Miami. Care in afara de Lamar Odom au o echipa la misto. Si fac performantze. Ii vedea cineva in play-off acum 2 luni ? Uitati...ca i-au batut pe Dallas. 7 victorii consecutive si ataca locurile aducatoare de teren propriu in turul 1 play-off.
Ce sa mai zic de Grizzlies...care mai au putin si termina pe 4 in Vest !
Azur89
27th March 2004, 13:05
Faci ce faci, dar tot iti scapa cei mai important. Pistoanele.....90% joaca finala NBA anul asta. Deseara dupa ce ii vad un meci intreg adaug si celelalte 10%, mai ales ca "ala micu" din New Jersey si-a cam incheiat sezonul.
De Miami, doar de bine, e ca un facut, cind NY e la pamant, sint si ei. Ne-am revenit noi, hop si ei.
Cit despre Lebron, a avut niste faze demne de cascadorii rasului azi, dunkuri ratate, blocate, etc. Baccardi, ce se intimpla? :(
Baccardi
28th March 2004, 21:48
eh, ce vrei mai are si el meciuri mai slabe, dar face un joc de 40 de puncte ca aseara cu vreo 2 stealuri in ultimele 10 secunde si isi ridica moralul la cer. Cavs nu prind playoffu dc nu isi revine Jeff Mccinnis cat mai repede, mai sunt 10 meciuri din care vreo 6 sunt super grele, spurs, dallas, deplasare, miami de 2 ori (astea o sa fie decisivele), si cu NY in ultima runda ( he he sau sa fie ultima partida de infarct, ne duelam azure :) )
rasheedkpenny
29th March 2004, 10:33
Rasheed, nu-mi vine sa cred ca ai trecut Dallas, dar ai lasat deoparte campioana insasi...San Antonio? S-a retras Duncan cumva?
La ce te referi exact Azure? Nu eu am modificat sondajul... :D
Gabriel
29th March 2004, 11:44
eu am uitat de Spurs. mi-am indreptat greseala.
Azur89
29th March 2004, 20:42
miami de 2 ori (astea o sa fie decisivele), si cu NY in ultima runda ( he he sau sa fie ultima partida de infarct, ne duelam azure :) )
Pai 2 cu Miami? Inseamna ca ultimul meci, cu NY (la care detin deja biletul :yeah: ) o sa fie important doar ptr. Knicks. Ca Pierce nu doarme! :)
rasheedkpenny
30th March 2004, 09:50
Azure, poate faci si tu niste poze si le postezi aici! Ce zici?
Gabriel
30th March 2004, 10:43
pai o avea acreditare de fotograf ? :D
Azur89
30th March 2004, 23:07
Astia nu te lasa nici cu pixuri in buzunare...N-am incercat inca, dar o sa ma interesez daca pot intra cu camera...
MadSkillz
13th April 2004, 21:14
Azur, referitor la "Minesota nu trece in turul doi". Nici eu nu am dat de sus pana am dat.
Azur89
14th April 2004, 00:22
OK, referitor la ce spui tu...Cind eu spuneam aia, tu probabil inca nu dadeai de sus! Raspunde macar la ce se vorbeste in ultimele 2 saptamini, ca vad ca te-ai apucat de dezgropat mortii. Vezi sa nu dai "pronostice" la sezonul trecut, ok? Ca acolo am cistigat eu, si nu iti mai trimit cupa. Ptr. 2002 cred ca lupta e inca deschisa. :D
PS...daca tot spui ca esti fan wolves, de ce nu stergi putin monitorul, poate recunosti personajul din imagine. La avatar, in dreptul numelui meu. :ok:
MadSkillz
14th April 2004, 00:28
Sincer, pe Spree l-am remarcat abia dupa ce au comentat ceilalti.E drept, nu m-am uitat la data si credeam ca eticheta cu "first round exit" le-ai lipit-o definitiv pe spate lupilor.LoL
sebah
14th April 2004, 11:51
Daca Ginobilli joaca la fel cum a facut-o luna asta ..SA e in finala. Pe de alta parte si eu cred ca Twolves au un cuvant greu anul asta, chiar daca Kings si Mavs au niste starting line-ups formate numai din all-stars (sa-l tii pe jamison pe banca!?!?!).
In Est treba e clara: oricine se califica in finala e victima sigura, conferinta de E anul asta e un fel de divizie inferioara pentru V... Indiana sau Detroit s-ar putea sa fie invinde si de Anthony cu baietii de la Denver.
adji
14th April 2004, 12:19
Din pacate pe Minies nu ii vad decit in cel mai bun scenariu in round 2. Sa fim seriosi daca trec de Carmelo&Com nu vor trece de Lakers, nu au inca avantajele necesare pt ai bate.
Nu e bine sa-ti doresti prea mult dintr-o data Troublesome, imi aduc aminte ca anul trecut iti doreai ceva mai putin :P (cind esti realist nu te doare prea tare cind dai cu capul de perete):))
MadSkillz
17th April 2004, 01:54
Cine e Com? Un jucator nou de la Nuggets? L-au adus acum cum aducea Soced-ul pe Virgil Stanescu, doar pt play-off?
Nu stiu ce anume te face sa crezi ca imi doresc prea mult dintr-o data.Faptul ca am spus ca Minnesota va trece la un moment dat de primul tur?Mi se pare ca e destul de logic ce am zis.
Nu ii vezi "decat in cel mai bun scenariu" in second round?Adevarul e ca sunt si multe scenarii din care sa poti alege.Mi se parea mai adecvat sa spui ca nu crezi ca se va califica.Intre noi fie vorba, Minnesota a terminat pe 1, iar Denver pe 8.Intalnirile directe din acest sezon inclina balanta spre Timberwolves, cu un scor de 3-1.Asa ca nu vad cine e nerealist dintre noi doi.Normal , surprizele pot aparea oricand.
Daca trec de Lakers, deja e turul 3, amice.Joaca finala Vestului.
Le dau 50% sanse sa treaca de Lakers, iar daca nu o vor face nu voi fi nici pe departe dezamagit.One step at a time.Si da, imi doresc, pentru ca e un lucru normal, cand ai o echipa favorita.In sezonul regulat, Minnesota are un 8-4 contra Lakers, Kings, Spurs,lucru care ma face sa cred ca vor fi meciuri foarte disputate.
Daca tot esti tu asa interesat de ambitiile, sperantele si dorintele mele, sa te anunt ca ele au fost indeplinite in proportie de 90% prin faptul ca The Big Ticket Garnett a devenit singurul jucator desemnat de 3 ori la rand jucatorul lunii, si singurul desemnat de 4 ori intr-un sezon jucatorul lunii.Adaugam un titlu de MVP si asteptam cuminti alaturarea lui celor din Hall of Fame.Si iata-ma pe deplin satisfacut.
Poate ar trebui sa stii deja ca de Minnesota Timberwolves am devenit interesat abia dupa ce l-am vazut pe KG, si nu invers.Asa ca dorintele si ambitiile parcurg acelasi traseu firesc.
SilverZeus
17th April 2004, 10:38
pt Madskillz: finala West: Wolves-vs-Spurs....sunt cele mai merituoase echipe din vest (pana acum) ...si sunt si preferatele mele (datorita lui Garnett ,Duncan si Robinson)
MadSkillz
17th April 2004, 13:04
Da, si amandoua au incheiat in fortza.9-0 si 11-0 parca.
Andrei
17th April 2004, 21:50
si eu sunt fan KG si sper/cred ca Minnie poate ajunge in finala conferintei: Denver nu au nici o sansa, iar in runda 2 ar juca cu Dallas sau Sacramento. Daca ne uitam la recordul Lupilor contra Kingshilor(3-1) stii deja cine e favorita; iar Dallas e o echipa cam shubreda,nu sunt deloc constanti. Si daca Wolves sunt in forma si au putzina bafta cred ca pot trece si de Spurs sau Lakers.
sorinux
18th April 2004, 00:07
Eu zic ca sanse foarte mari le are Bibby si ai lui regi la titlu-au avut un sezon bun parerea mea si s-au dovedit vrednici de a-i infrunta pe Lakers ,Spurs sau Minnie.
ADelPiero
18th April 2004, 01:41
Indiana :DDDD
SilverZeus
19th April 2004, 08:10
.....pt MadSchillz: ...si castiga Spurs in 6 meciuri.....:)...(....sper)
Heath Scumm
19th April 2004, 14:37
asta e cel mai bun thread pe care l-am vazut!!!.........ideea e ca pistons au cea mai buna aparare din liga shi lumea ignora asta..........am vazut primul meci lakers vs rockets shi lakers nu au stralucit cand li sa aplicat o aparare medie ca intensitate.............au marcat vreo 72 puncte......rockets au fost mai infecti cu un punct.........francis nu a fost genial.....pistons shiau batut joc de bucks in primul meci.............au acum shi atac prin wallace....ei sunt preferatzii mei in play-off-ul asta!!!
Fo'Shizzle
30th April 2004, 05:01
Sal everyone..sunt din Seattle..si eu fan basket...fan Sonics...desi sunt slaaabi in perioada asta..
In fine..
In momentul de fata..
in Est:
Sacramento va juca cu Minnesota...(mai mult ca sigur)...pt ca Minnesota are 3-1 vs Nuggets..
iar Lakers - Spurs...
in Est..
Indiana - cu Hornets sau Heat ( e 2-2) ...eu cred totusi Hornets
Detroit..(au 3-1 si 65-50 in al 3lea quarter)..vs NJ Nets
Parerea meah este ca Finala Vest`ului va fi : Spurs vs Sacramento 3-4
Finala Est'ului : Indiana vs Nets(sper) 4-3
Iar FInala mare Indiana - Sacramento 2-4
Raman la parerea ca Sacramento..cu cei 4 King`shi :D...vor da lectii in perioada urmatoare (asta desigur..mai intai tre sa treaca de Dallas...dar au 3-1 deja...in fine)
Sacramento will RULE !!!
MadSkillz
30th April 2004, 22:43
Cred ca or sa fie 2 dispute extrem de interesante ... MIN - SAC si LAL - SA .Ferice de cei ce pot vedea meciurile
Adrian
30th April 2004, 23:43
:p :p :p :p :p
N-am ratat nici un meci din playofful asta!!
Go Pacers!!!
Daca ajungem in finala cu Lakers, promit sa ma duc la un meci, macar cu 60$, pe ultimul rand sub acoperis cu o teava in cap.. :rolleyes: ..
MadSkillz
2nd May 2004, 23:32
Trage si tu pe o caseta ceva.Sau fa rost si trimite-ne-o in tzara , LoL.
ADelPiero
2nd May 2004, 23:45
si eu vreau sa vad :(
SilverZeus
3rd May 2004, 21:29
Cat de frustrant poate fii sa nu poti vedea meciuri de genul Sa-LaL sau Sac-Min...asta e...sper sa apara cumva pe net sa le putem downlada si noi cumva...oricum daca careva face rost de asa ceva, pls anuntati-ne si pe noi ceilalti....
SilverZeus
3rd May 2004, 21:32
Go Pacers!!!
Daca ajungem in finala cu Lakers, promit sa ma duc la un meci, macar cu 60$, pe ultimul rand sub acoperis cu o teava in cap.. :rolleyes: ..[/QUOTE]
N-o sa ajungeti in finala...... cu Lakers.
thekobe
4th May 2004, 14:37
Cat de frustrant poate fii sa nu poti vedea meciuri de genul Sa-LaL sau Sac-Min...asta e...sper sa apara cumva pe net sa le putem downlada si noi cumva...oricum daca careva face rost de asa ceva, pls anuntati-ne si pe noi ceilalti....
se gasesc de d/l pe net. si meciurile din play-off si din sezonul regulat si multe altele. :evil:
SilverZeus
4th May 2004, 15:57
[QUOTE=thekobe]se gasesc de d/l pe net.
te rog explica ce e d/l.....tnx
thekobe
4th May 2004, 20:56
download
Heath Scumm
5th May 2004, 16:04
:p :p :p :p :p
N-am ratat nici un meci din playofful asta!!
Go Pacers!!!
Daca ajungem in finala cu Lakers, promit sa ma duc la un meci, macar cu 60$, pe ultimul rand sub acoperis cu o teava in cap.. :rolleyes: ..
Detroit Reprezinta!!!...............deshi nu pot spune ca indiana sunt oribili........oricare din astea 2 iese din est,voi tzine cu ele........sper sa nu iasa Nets campioana estului pentru ca ar fi de kkt!!!...........daca ies nets cei mai buni in est numi ramane decat sa sper pentru Twolves sa faca ceva.......shi Twolves sunt infecti dar imi plac mai mult decat nets!!!
sorinux
13th May 2004, 22:18
Eu sper sa iasa Pistons in est si nu pot spune ca nu ar fi interesanta o finala La-Pistons cu toate ca eu zic ca in vest or sa iasa Spurs cei mai buni.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.