View Full Version : Patinoare: programe, preturi
georgebz
3rd December 2007, 18:03
Buzoienii au la dispozitie un patinoar la standarde europene
Feerie pe gheata. De asta au avut parte sâmbata buzoienii prezenti la inaugurarea patrinoarului. Panglica a fost taiata de oficialitatile locale, în frunte cu primarul Constantin Boscodeala, seful Federatiei Române de Hochei, Janos Kurko, si, bineînteles, cel care a realizat investitia, Gheorghe Chiru, patronul firmei ElcarGid. Cu aceasta ocazie, spectatorii si invitatii la eveniment au putut urmari câteva reprezentatii ale unor componente ale Lotului National de Patinaj Artistic, precum si un meci demonstrativ de hochei profesionist. Investitia privind modernizarea patinoarului s-a ridicat la peste un milion de euro, iar pe lânga compania ElcarGid au mai participat Primaria si Consiliul Local Municipal.
Suprafata propriu-zisa a patinoarului are dimensiunile omologate în vederea organizarii de întreceri sportive de iarna (60 metri lungime si 30 metri latime), astfel încât buzoienii vor putea practica sporturi pe gheata chiar si la nivel profesionist. Cu aceasta ocazie, s-a înfiintat si primul Club de hochei si patinaj pe gheata din Buzau-Clubul Sportiv „Ice Magic“, disponibil pentru toti tinerii care vor sa învete tainele acestor sporturi.
De asemenea, serviciile de initiere în patinaj sunt puse si la dispozitia clientilor care nu urmaresc obtinerea de performante la nivel profesionist, dupa un anumit program stabilit de instructorii specializati ai patinoarului. Pentru cei care nu au patine personale, Complexul „Ice Magic“ are o baza de închirieri dotata cu 500 de perechi de patine care acopera toata gama de numere si pe care buzoienii le pot închiria pentru o taxa de 10 Ron/pereche. Pe suprafata de gheata pot patina simultan 400-500 de persoane. Programul zilnic al patinoarului este structurat pe 6 serii, separate de pauze pentru întretinerea suprafetei de gheata. Tariful de acces pe gheata pentru oricare dintre primele trei serii, fiecare în lungime de o ora si jumatate, este de 10 Ron, iar pentru oricare dintre cele trei serii de dupa-amiaza, fiecare în lungime de 2 ore, este de 15 Ron. În afara de patinoar, complexul sportiv ofera si o cafenea cu o capacitate de aproximativ 70 de locuri si un punct de vânzare produse alimentare si bauturi la îndemâna patinatorilor.
sursa : Opinia
...
whisper
3rd December 2007, 18:36
Multumim mult George!:) E bine ca se incurajeaza practicarea acestui sport.
Imi pare rau de ce ai patit Cristi. Sper sa nu se mai repete, dar daca totusi se intampla , fa o plangere, chiar nu inteleg de ce au un astfel de angajat.
irinaidu
3rd December 2007, 22:23
cristi sunt socata de povestea ta!!!
cary
4th December 2007, 10:16
Da. Asa este. Incredibil ce se poate intampla pe un patinoar din Bucuresti. Am fost si eu pe acest patinoar si nu ma mira ce i s-a intamplat lui Chris.
Persoanele respective ar trebui sa ne protejeze nu sa ne injure. Foarte trist! Noi mergem acolo sa ne simtim bine , nu sa fim injurati... Pacat ...:(
Rafaela_1987
5th December 2007, 12:17
Serios?
Atunci nu ma mai obosesc sa patinez acolo,am sa merg direct la deskiderea cismigiului... :(
Ivanna
5th December 2007, 22:49
S-a deschis patinoarul din Cluj!!! Azi am mers prima oara; Abia astept sa merg iar :D
Am incercat si primele piruete :) principala problema e ca amatesc foarte tare cand ma invart si am si cazut o data din cauza asta :groggy:; nu prea pot sa-mi controlez ameteala si si dispare destul de greu. Dupa ce ma opresc trebuie sa stau vreo 10 secunde sa-mi revin. Te obisnuiesti de la o vreme cu asta, sau exista ceva trucuri sa n-o simti?
christig
6th December 2007, 11:04
Ivanna, ameteala nu te mai influenteaza la echilibru dupa multa practica; ca sa-ti zic, si eu ametesc dar ramane doar ca o ceatza "la creier"; la sfarsitul piruetei pot sa merg drept fara nici o alta problema; dar asta inseamna mers cate 4-5 zile pe saptamana pe gheata si zeci de piruete in executate in alea 2h; iti ia minim un sezon sa incepi sa legi peste 10 rotatii la o pirueta.
si cum ploua mai bien de 50 de ore, sa ne delectam cu putina zapada din Predeal (http://www.tourist-informator.info/ro/webcam/?webcam=predeal)
peirsolgirl
8th December 2007, 20:18
am fost ieri in cismigiu! a fost superb:)
si n-am cazut:D , ceea ce e o performanta pentru mine
christig
8th December 2007, 20:49
am fost si eu acolo, de la 22, ceea ce voi face si astazi :)
Iulya
9th December 2007, 03:18
Primãria si Casa de culturã a municipiului Sibiu vor inaugura oficial în data de 1 decembrie patinoarul amenajat în Pavilionul Sibiu 2007, cu o galã de exceptie de patinaj artistic, sustinutã de patinatorii italieni ai clubului Ice Club Merano. Alãturi de patinatorii italieni vor evolua Roxana Luca, campioana nationalã a României la acest sport, si perechea de patinatori din Bulgaria Lora Semova/Dimitar Lichev. Spectacolul de deschidere va avea o duratã de 80 de minute si va începe de la ora 19,00. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Pavilionului, pretul fiecãruia fiind de 14 lei. Dupã aceastã datã patinoarul îsi va deschide portile vizitatorilor si va functiona dupã un program cuprins între orele 9,00 si 22,00 în cursul sãptãmânii iar în week-end, între orele 9,00 si 22,30. Cei interesati vor putea închiria o pereche de patine la pretul de 10 lei, organizatorii punând la dispozitie 600 de perechi. Costul unei ore si jumãtate de patinaj pe gheatã este de 7 lei iar pânã la orele amiezii (12,30), acesta este redus la 5 lei. Vizitatorii vor putea patina în ture de câte o orã si jumãtate la o capacitate maximã a suprafetei de 300 de patinatori. Patinoarul va avea si un loc special amenajat unde se vor vinde bãuturi calde si un fast-food cu specific bavarez. Pe lângã gala de deschidere a patinoarului, organizatorii au mai pregãtit încã patru gale oferite de patinatorii clubului Ice Club Merano si invitati speciali. Acestea sunt incluse pe agenda culturalã a Programului Sibiu 2007 iar valoarea contractului este de aproximativ 800.000 lei, în aceastã sumã fiind incluse amenajarea propriu-zisã a patinoarului, organizarea galelor de patinaj artistic, precum si onorariul artistilor invitati la gale. Pentru ca Pavilionul 2007 sã poatã fi transformat într-un patinoar veritabil, Casa de culturã a municipiului Sibiu a semnat un contract de prestãri servicii artistice cu Asociatia Sportivã Genius din Sibiu. Spectacolele de patinaj artistic vor completa sirul de evenimente de exceptie care vor marca închiderea anului 2007, an în care Sibiul detine titulatura de Capitalã Culturalã Europeanã.
de ce nu s-a zis nimik despre aceste gale? ..voi stiati de ele?
irinaidu
9th December 2007, 03:26
eu habar nu am avut!!!
peirsolgirl
9th December 2007, 14:37
iar eu care sunt rupta de societate din lipsa de net, cu atat mai putin
Daiana
11th December 2007, 07:46
Am fost in weekend la patinoar :) A fost SUPER. Am ras cat pentru o luna, n-am cazut deloc in 2 h de patinat,desi era a5a oara pe patine :D In schimb, am vazut la cazaturi de toate felurile :happy Chiar am ras de ma durea stomacul la un moment dat. Ma enerveaza ca nu pot sa patinez pe un picior si sa-mi mentin echilibrul, dar cu pratica poate voi reusi :D Am hotarat sa ma duc in fiecare weekend la patinoar ca ... poate poate...A, am si dansat pe gheata - au avut concurs la Moghioros cu perechi si nu m-am putut abtine sa nu dansez :P
Alex, nu vrei sa vii cu noi in weekend-ul urmator ? :)
christig
11th December 2007, 08:32
daca esti incepator si nu cazi, inseamna ca ai un mers de babalac si o sa ramai la stadiul de dat cercuri pe patinoar ca musca; daca ai ceva expeienta si tot sustii ca nu cazi, esti plafonat :)
cazaturile sunt parte inevitabila din progres.
Rafaela_1987
12th December 2007, 14:33
Maine merg si eu in Cismigiu la patinoar...It's my first time,asa k probabil ca trebuie sa ma pregatesc de cazaturi si de ras...Abia astept...
simonika
12th December 2007, 16:39
Adevarul este ca e ok atata timp cat esti incepator si nu cazi pt ca prinzi curaj dar nu ar fi rau si mai incerci si altceva.pup la toate si bafta!Pacat ca e destul de scump biletul de intrare ca as merge zilnic daca s-ar putea!:P
Daiana
13th December 2007, 21:09
daca esti incepator si nu cazi, inseamna ca ai un mers de babalac si o sa ramai la stadiul de dat cercuri pe patinoar ca musca; daca ai ceva expeienta si tot sustii ca nu cazi, esti plafonat :)
cazaturile sunt parte inevitabila din progres.
Aiurea! Nu cred in asta :no:
Atata timp cat prind viteza, scade si teama de a cadea :D Bine, nu ma aventurez la piruete si alte cele..., dar, totusi, sper sa raman intreaga si dupa ce voi cadea ;)
Ivanna
13th December 2007, 22:26
Maine se deschide patinoarul de la Iulius Mall, Cluj. Eu pierd inaugurarea :headbang: plec acasa :dance: dar promit ca recuperez in 2008 :D
P.S Vin si ceva patinatori profesionisti weekendul acesta cu ocazia inaugurarii!
Rafaela_1987
14th December 2007, 09:53
Oooo,cine cine?
rocs_a
17th December 2007, 14:19
cinee? yagudin? lambiel? joubert? :)) poate doar daca incurca avioanele
Rafaela_1987
17th December 2007, 18:09
:happy :happy
Good point,desi e cam dureros sa ma gandesc k Brian nu va veni niciodata la noi in tara... :(
irinaidu
17th December 2007, 21:22
pai poate ar trebui sa cautam ceva pile la tarom!!!!
Rafaela_1987
18th December 2007, 14:31
In ce sens?Sa vina pe gratis?Ma tem k nici asa nu vor veni... :(
irinaidu
18th December 2007, 20:02
nu mai, sa aterizeze fortat in romania!!!!
christig
18th December 2007, 23:01
cine este Brian asta?
irinaidu
19th December 2007, 00:05
actualul campion mondial de patinaj artistic, proba masculina.
christig
19th December 2007, 00:28
manca l ar mama de papushe masculina...cuoasteeeeleeee, uiti te la iel ce uoki are....muuuuaaaaaaaa.
irinaidu
19th December 2007, 00:36
ok.
Rafaela_1987
19th December 2007, 11:28
manca l ar mama de papushe masculina...cuoasteeeeleeee, uiti te la iel ce uoki are....muuuuaaaaaaaa.
Uhm... Cristi...ca idee...iti place atat de mult sa patinezi dar nu stii cine e actualmente campion mondial?
Si ce e cu "manaca-l-ar mama" ?????
In fine...No comment...
Irina, buna idee...Hai k ma interesez eu...am o colega de apartament al carei iubit are relatii multe...Poate aranjam ceva :D :D :D :ras-plans:
christig
19th December 2007, 17:43
Uhm... Cristi...ca idee...iti place atat de mult sa patinezi dar nu stii cine e actualmente campion mondial?
...
spre deosebire de voi care stiti asa de multe despre acest campion mondial si nu stiti sa patinati :evil:
oricum, era la misto, tipu ala cred ca seamana cu mine.
irinaidu
19th December 2007, 17:59
:happy:happy:happy bine mai, sa fi tu sanatos!
emiloprisa
20th December 2007, 22:17
la noi in Turda primarul bordurilor si a dalelor (de la PD) a desfiintat patinoarul inchiriind fara licitatie terenul unei firme , care a bagat niste stalpi si a facut teren sintetic de fotbal, desi in oras mai sant 5-6 terenuri de acest fel .Pt cei ce iubesc alte sporturi , patinaj ,inot, volei ,handbal, primaria si consiliul sant asasinii sanatatii copiilor, sunt cei care refuza o farama de fericire adevarata , sunt niste indivizi hulpavi si nesatui ,si-mi pare rau ca i-am votat! p.s." pleaca ai nostrii,vin ai nostrii, noi ramanem tot ca prostii "
whisper
20th December 2007, 22:20
Bine ai venit Emil!
Imi pare rau sa citesc ce se intampla..si dovedeste inca o data ce mult le pasa celor mai de sus de altceva in afara fotbalului :mda:
irinaidu
20th December 2007, 22:35
offf, m-ai intristat. imi pare tare rau cand aud din astea.
christig
21st December 2007, 01:20
aim brian joubert, ma deghizez bine aici pe form. atat de bine ca nici nu v ati prins e?
irinaidu
21st December 2007, 10:47
sigur nu esti cristian bale in prestige, ca eu asa ma gandisem ???? :P
peirsolgirl
22nd December 2007, 21:32
sigur nu esti cristian bale in prestige, ca eu asa ma gandisem ???? :P
de ce neaparat in prestige?
irinaidu
23rd December 2007, 00:39
pai pt ca acolo se deghiza :P
clown_skater
23rd December 2007, 09:26
Buna ziua! Sarbatori fericite tuturor! Va rog, spuneti-mi programul de week-end al patinoarului cismigiu. Stiu ca e de dimineata de la 9 pana la 21 dar nu stiu cum sunt impartite pe ore, stiu ca au cate o ora pauza pentru refacerea ghetzii, dar daca calculez de la 9 dimineata cate 2 ore plus pauza, reiese ca undeva e o pauza de 2 ore si nu stiu unde. am aflat din surse sigure ca duminica ultimul program e de la 19 la 21. ma intereseaza sambata si duminica la pranz in mod special ce program au, vreau sa merg cu nepotzelul meu care are 3 anishori si nu imi permit sa il fac a sa astepte in frig in cazul in care nu nimeresc ora inceperii programului si nici nu locuiesc aproape de patinoar ca sa pot da o fuga sa vad programul. va multumesc!
whisper
23rd December 2007, 18:00
Bine ai venit clown skater!http://i154.photobucket.com/albums/s275/whisper_steaua/Merry%20Christmas/previe10.gifSarbatori fericite si tie!http://i154.photobucket.com/albums/s275/whisper_steaua/Merry%20Christmas/Dec02ChristmasCards.jpg
Din pacate eu nu te pot ajut, dar sunt destui care iti pot spune:) Cristi, acum poti fii de ajutor, si nu te mai lauda atata :D
christig
23rd December 2007, 18:08
nu l stiu pe dinafara; eu cand am mers am mers de la 19-21 sau 22-24; acum poti face calcule cu ora aia pauza si sa ti dai seama cum e; clown, cred ca incepe de la 10 dimineata nu 9; de-aia iti iese tie cu 2h.
roller
5th January 2008, 19:54
Bine v-am gasit si la multi ani! Stie cineva unde il pot gasi pe ascutitorul de patine din Cismigiu?
christig
5th January 2008, 20:04
e plecat dupa spargatorul de nuci
roller
7th January 2008, 18:23
Mai incerc o data: stiti, cumva, daca patinoarul din Herastrau ofera gratuitate dimineata, asa cum o face Cismigiul?
...intreb, desi, dupa raspunsul lui christig, mi-e teama ca acolo sa nu fie spectacol cu... Lacul lebedelor. :P
irinaidu
7th January 2008, 20:11
imi pare rau, dar nu stim. fetele care locuiesc in bucuresti cred ca nu prea au fost la patinoar. din pacate , de noi mai mult e vb decat fapta :p. ne place sa ne uitam la cei ce patineaza mai mult decat sa cadem noi in nas. si multe alte persoane de pe forum nu sunt din bucuresti .
sorry!!!
Rafaela_1987
8th January 2008, 11:08
Looool,eu nici nu stiam k e patinoar la Herastrau... Am totusi o scuza...abia am revenit din vacanta,poate l-or fi deskis cat am fost eu plecata...
roller
11th January 2008, 14:05
Este, este, nu da gratis, dar e placut si se spune ca are cea mai buna gheata. Abia maine ma duc, deci luati-o ca info, nu ca marturie. Daca stii locul, baza de tenis din Herastrau, sunt chiar terenurile din fata cladirii cu restaurantul, administratia. Anul trecut era foarte populat.
k2sk8
21st January 2008, 17:05
Cum mai e in herastrau?
Am fost inainte de sarbatori acolo si aveau muzica romaneasca oribila, nu stiam ce e asa neplacut initial ;)) In rest, gheata ok, lume bunicica, putina, stalpii aia de iluminat din ring nu mi se par plantati aiurea, ba chiar separau cumva valul de persoane care dau ture neobosite (nu stiu cum) de centru, unde mai poti sa tzopai si sa te invarti ca titirezul si sa iti inchipui ca faci axeluri si altele :)
In cismigiu in ultima vreme am vazut aceeasi gasca de adolescenti cam galagiosi care dispar dupa program intr-o dugheana de lemn de acolo, semn ca sunt cumva de a-i casei ca prea apar mereu :confused: Nu prea mai e atmosfera aia ca de sarbatori, iarna, gheata...
PS Hello world...ca tot e primul post :)
Iulya
21st January 2008, 19:55
Bine ai venit k2sk8!!/hello
k2sk8
22nd January 2008, 00:08
Fara boton de edit al propriilor greseli datorate grabei nu amneziei gramaticale? :D
Mersi de primire :dance:
In urma scormonelilor sumare pe forum observ ca nu prea va urniti pe gheata, de aia vad eu rar tehnica pe patine :P
Acum a inceput sesiunea si ma gandeam sa indes obligatoriul cu placutul, colile a4 cu patinele in acelasi rucsac incapator :D , desi parca nu m-as duce singura, plus ca iarna asta am debutat pe patine - vin de pe role - si vreau sa invat misculatiuni de la cunoscatori. Nu mai e cineva cu good teaching skills coruptibil la un program 4-6 pm cismigiu asa tam nisam in miezul saptamanii? Hmm?http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/65.gif
Rafaela_1987
24th January 2008, 13:04
Hello,k2sk8 ! Bine ai venit!
As merge eu,dar am zis sa termin cu sesiunea si se pare k termina ea cu mine! Ufff !! Poate totusi reusim noi sa reunim o "gasca vesela" de pe forum si sa mergem inainte sa se inchida toate patinoarele!!
Iulya
26th January 2008, 10:52
ULTIMATUM PENTRU FUNCTIONAREA PATINOARULUI FLAMAROPOL
HOCHEI |n plina desfasurare a Superligii Nationale, patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucuresti poate ramane fara gheata. Firma care a livrat, vara trecuta, cele doua compresoare care fac gheata le-a setat sa se opreasca automat, astazi, daca Federatia de specialitate nu va achita in jur de 77.000 de euro, la cat se ridica contravaloarea aparatelor. “Avem promisiuni 100% facute ca in cateva zile se rezolva. Toate conditiile sunt indeplinite asa ca totul va fi bine. Termenul limita poate fi peste o zi sau peste doua. Firma a dat un ultimatum, nu este primul, ci al treilea. Probabil ca dumnealor vor intelege, asa cum au inteles si pana acum. Vreau sa ii rog sa ne sprijine si le multumesc pentru efortul acesta ca luni de zile sa ne astepte cu banii si prin asta sa ajute hocheiul romanesc si in special hocheiul bucurestean. Acum avem promisiuni din partea presedintelui ANS, Octavian Bellu ca ne va da banii in timp util si sper ca in cateva zile sa se rezolve” a explicat Janos Kurko, presedintele FRHG.
irinaidu
26th January 2008, 15:43
mama ce nervi am. nu au 77.000 de euro . am eu niste nervi pe anumite proiecte din capitala care mananca bani pretiosi. s-ar putea sa imi pun lumea in cap cu ce o sa spun acum, dar catedrala neamului e o prostie pt a satisface orgoliul unor oameni ce ar trebui sa fie deasupra acestui sentiment. grrrr bani merg acolo ar face un patinoar si multe parcari. grrrrrrrr!!!!!
roller
26th January 2008, 15:54
ULTIMATUM PENTRU FUNCTIONAREA PATINOARULUI FLAMAROPOL
HOCHEI |n plina desfasurare a Superligii Nationale, patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucuresti poate ramane fara gheata.
Sa iertati micul interes, dar o mai fi azi program public, date fiind conditiile?
Kanin
5th February 2008, 02:14
mama ce nervi am. nu au 77.000 de euro . am eu niste nervi pe anumite proiecte din capitala care mananca bani pretiosi. s-ar putea sa imi pun lumea in cap cu ce o sa spun acum, dar catedrala neamului e o prostie pt a satisface orgoliul unor oameni ce ar trebui sa fie deasupra acestui sentiment. grrrr bani merg acolo ar face un patinoar si multe parcari. grrrrrrrr!!!!!
O doamne, Irina, iti pui patriarhia in cap!! Ce se compara frivolitatile de genul patinajului cu sfintimea lor.... S-avem pardon, cum zise nenea Iancu, nu?!
christig
14th February 2008, 05:34
incepe tristetea. Herastrau s-a inchis. Cismigiu se inchide duminica (14 februarie). Mi ramane Drumu Taberei ca ultima alternativa si Flamaropol; incep sa ma satur :D ultimele 2 saptamani am fost aproape zilnic in Cismea, de la 19.
roller
16th February 2008, 11:32
Duminicã e 17 februarie, dar tristeþea e aceeaºi...
christig
17th February 2008, 23:31
Duminicã e 17 februarie, dar tristeþea e aceeaºi...
si azi ne-au facut o surpriza si probabil din cauza iernii care ne desfata cu -8grade la ora cand scriu randurile astea, 17 s-a transformat in 24, deci inca o saptamana de ice on cismea; ne vedem diseara de la 19 :yeah:
andreeas
18th February 2008, 01:59
daca sunteti fata si baiat anul viitor va puteti inscrie la proba de dans la CE:)
christig
18th February 2008, 02:47
daca sunteti fata si baiat anul viitor va puteti inscrie la proba de dans la CE:)
din cate stiu sunt unisexuat :D
irinaidu
18th February 2008, 02:50
mai cred ca se gandea ca tu si cu roller :) pana la urma nici nu trebuie sa fiti fata si baiat, societatea se tot emancipeaza :P
christig
18th February 2008, 03:22
lolex irina, cred ca ai ti-a placut prea mult comedia aia cu patinatorii aia 2 de concurau la cupluri.
andreeas
18th February 2008, 11:10
din cate stiu sunt unisexuat :D
glumeam. :D
ai transformat forumul in chat...:)
Ale-Sonia
18th February 2008, 11:25
si azi ne-au facut o surpriza si probabil din cauza iernii care ne desfata cu -8grade la ora cand scriu randurile astea, 17 s-a transformat in 24, deci inca o saptamana de ice on cismea; ne vedem diseara de la 19 :yeah:
Deci sa inteleg ca mai tine Cismigiul o saptamana? Mie duminica mi-au spus ca e ultima zi. Mi-ati da o veste buna!
Ivanna
29th February 2008, 13:00
:sad: In Cluj :huhu: s-au inchis toate! :plans: (toate alea 2 amartae cate erau :angry:) Si uite asa, cum jumate de decembrie si jumate de ianuarie am fost acasa + sesiunea pana in 11 februarie+ iar vacanta pana in 25 februarie, am ajuns ca anu asta sa merg de 4 ori la patinoar :sad: Bine ca le deschid prin 15 decembrie cand de fapt ar putea sa le deschida deja de la sf lu noiembrie:angry:
Acum 2 zile am sunat la Iulius( ca celalat l-au inchis deja de la inceputu lu Feb.) si spuneau ca-l tin deschis si in martie :shocked:. Azi, zic hai totusi sa sun iar sa nu merg degeaba si mi-au zis ca s-a inchis din cauza caldurii :headbang:
christig
29th February 2008, 13:03
drumu' taberei se inchide duminica...incepe depresia :D
emiii03
29th February 2008, 13:10
bine ca-mi zici de cluj.....ma gandeam sa ma duc zilele astea....si eu stiam ca e deschis la iulius pana-n martie
pacat.........:(
Ivanna
1st March 2008, 09:06
Se pare ca in New York se poate tine deschis un patinoar si cand oamenii umbla in pantaloni scurti si-n tricou, adica la peste 25 de grade :confused:
http://i162.photobucket.com/albums/t242/ivanna133/IMG_0006.jpg
roller
2nd March 2008, 12:47
”Se pare ca in New York se poate tine deschis un patinoar si cand oamenii umbla in pantaloni scurti si-n tricou, adica la peste 25 de grade”
Am impresia cã în þãrile normale (SUA, Canada, Elveþia, Suedia) se pune ceva în apa din care fac patinoarul. Un ”antinom” al antigelului, care permite îngheþarea la temperaturi ridicate. Am, oare, dreptate? La noi, sigur, s-ar face economie, dacã substanþa ar exista...
irinaidu
2nd March 2008, 15:35
eu aseara am auzit la radio in drum spre casa ca patinoarul din constanta e inca deschis :D
sabrina 110
24th March 2008, 01:58
In Canada toate patinoarele care ramin deschise peste vara sunt acoperite. In orasul in care locuiesc (aprox 800k locuitori) sunt 12 patinoare acoperite si citeva in aer liber din care doar 4 (acoperite) ramin deschise peste vara. De aceea au si traditie la patinaj si din cind in cind chiar campioni mondiali:mda:. Va asigur ca nu e neaparat legat de clima, ca pe aici (GTA) nu e neaparat mai frig ca in Romania.
Cind Romania va hotari sa investeasca in acest sector promit sa ma intorc:yes:!
ricochet4
24th March 2008, 03:59
Iti spun eu ca acolo ramai.
christig
24th March 2008, 05:02
trist pentru noi; in Bucuresti, singurul patinoar inchis, care deserveste 3mil de locuitori isi va inchide portile in curand pe sesiunea iarna 2008 :(
suntem inca prea saraci sa finantam activitatea si pe timp de vara, ma intreb insa, cauta cineva dintre "obositii" ce conduc destinele acestui sport, solutii de finantare? cred ca nu, ei se asteapta ca statu sa ne dea, statu sa ne faca.
ete ca statu', nici la propriu nici la figurat nu produce nimic bun.
ricochet4
24th March 2008, 05:54
hai ca nu aveti 3 milioane. oricum, tot aveti un patinoar inchis. la noi in timisoara sint niste mini-patinoare deschise. unul singur are atmosfera placuta. in total (in timisoara e in general cald) sint deschise cam 2 luni pe an.
oricum, ce ar putea sa faca conducatorii ? cel mai important e sa gasesti sponsori care sa dea multi bani, pentru ca numai din bilete nu scoti mult. curentul e scump, instalatiile la fel, ma gandesc ca un bilet in vest e mai scump ca aici. sa ingramadesti lumea iar nu e o solutie. sa maresti pretul la bilete din nou o solutie neviabila. mai raman doar sponsorii. dar nici sa te duci si sa-ti pompeze material promotional cu pompa iar nu-i ok.
rocs_a
24th March 2008, 09:25
sabrina, tu patinezi acolo? sa inteleg ca nu-ti plac anul asta canadienii care au castigat?
Romania nu a avut campioni la patinaj in 100 de ani (ma refer la olimpici, medaliati la europene sau mondiale) si tot atata timp nici cond. slabe sanse sa se schimbe ceva in viitorul apropiat
mie mi se pare atat de rusions sa vina plushenko iar la noi si sa patineze undeva special amenajat fiindca "marele" patinoar d la noi nu are cond bune
sabrina 110
24th March 2008, 16:29
Da, patinez. Am avut noroc sa fiu brasoveanca intr-o perioada in care cel putin peste iarna erau multe patinoare deschise. Iar aici chiar e un rasfat. Biletul de intrare e aprox $ 2.50/pt 1 h si 1/2. Patinoarele in aer liber sunt free. Dupa cite banuiesc sunt sponsorizate de la bugetul provincial. Din loc in loc sunt plasate asa numitele "community center" care au bazin de inot (in general de 25 m), 1 sau mai multe patinoare, sali de gym, biblioteca, terenuri de tenis sau baseball etc. Patinuarele sunt f mult folosite de hocheisti, acesta fiind practic sportul national. Sunt fel si fel de programe, pt copii dar si citeva pt adulti, de invatare pe nivele (inot,patinaj, hochey, fotbal (soccer) etc).
Ma bucur ca a cistigat Canada dupa atita timp, dar nu imi place de Jeffrey, ce sa fac. De la canadieni mi-a placut mult Sandhu, dar cu el s-a cam terminat. Vine tare din urma PatricK Chan care pare bun si are doar 17 ani. Practic l-a invins pe Buttle la nationale. Patrick, parca ar fi un pic mai simpatic decit Peter Pan, da sa vedem cum va evolua...
rocs_a
24th March 2008, 17:27
ne bucuram ca avem o experta p forum . te asteptam sa ne mai scrii. nu participi in concursuri pt romania? :)
ricochet4
24th March 2008, 21:13
ce fain in canada, daca e asa cum spune sabrina. la noi, in timisoara, pe patinoar de 30 metri, costa 3,70 USD pe 1h 1/2, plus 2,59 USD inchiriatul patinelor (asta la un salar mediu de 300 USD pe luna). evident in aer liber. nici zamboni nu au, gheata e un amestec de apa, zapada si gheata, plus tot felul de sleauri, gropi si mizerii aruncate. nici vorba de comunity center. aici nimic nu e gratis si cele care costa ofera conditii proaste.
sabrina 110
25th March 2008, 01:12
Nu vreau sa creez o imagine idilica Canadei, pt ca nu merita. Nu xista tari perfecte. Dar la capitolul baze sportive si nu numai, Canada e cam departe de Romania, din pacate. Imi pare, sincer rau pt ce se intimpla in R, este incredibil ca salariul mediu ramine asa mic. Cum pot fi asemenea preturi ? Macar pt patinaj, aici e mai ieftin si salariile sunt mult mai mari. E adevarat ca se duc multi bani pe rate pt casa, mincare s.a dar e clar, ca in general iti pemiti mult mai multe.
christig
25th March 2008, 01:46
E adevarat ca se duc multi bani pe rate pt casa, mincare s.a dar e clar, ca in general iti pemiti mult mai multe.
aici apartamentele noi de 2 camere si vreo 60-70mp costa si 1500Euro mp; deci imposibil sa-ti iei o casa si la un salariu de 1000E care e considerat mare. :(
ricochet4
25th March 2008, 06:24
1000 e FOARTE MARE, nu mare. 80% din oameni traiesc undeva pe la 200-250 euro pe luna. si pe litoral, metrul patrat ajunge la 2000 euro.
Iulya
27th March 2008, 22:10
În prag de primãvarã, la Braºov a fost inaugurat un patinoar de dimensiuni olimpice
Joi 27 martie 2008, 12:50
Omul gospodar îºi face iarna car ºi vara sanie. La asta s-au gândit probabil autoritãþile locale din Braºov, care au inaugurat în toiul primãverii un patioar. Acesta va fi deshis însã numai o sãptãmânã, pentru cã vremea începe sã se încãlzeascã.
Patinoarul deschis astãzi ar fi trebuit sã fie funcþional încã din toamna anului trecut. Autoritãþile locale spun cã nu s-a întâmplat aºa din cauza unor licitaþii contestate, aºa cã patinoarul s-a deschis abia în toiul primãverii ºi nu pentru mult timp.
Patinoarul poate rãmâne deschis publicului cât timp temperaturile se menþin sub 18 grade. Acest prag va fi atins însã sãptãmâna viitoare, spun meteorologii. Braºovenii care vor sã se bucure de patinoar pânã atunci beneficiazã de intrare gratuitã.
Patinoarul de dimensiuni olimpice a costat 200.000 de euro, bani alocaþi de Consiliul Judeþean Braºov.
Sursa: Realitatea TV
Anisia
27th March 2008, 22:13
Asta e foarte bine, parca speranta creste usor usor...
christig
27th March 2008, 22:24
pana una alta stie careva programul la flamaropol wikendul asta?
am inteles bine un orele 15?
sabrina 110
27th March 2008, 22:25
Daca patinoarul s-ar deschide de cite ori temp e sub 18 oC ;) in Bv ar fi bine, dar nu e chiar asa. By the way, stie cineva unde e construit noul patinoar din Brasov? Era f frumos patinoarul de sub Timpa dar am inteles ca in ultimii ani era lasat in paragina.
E f bine ca se construiesc patinoare, dar Romania are nevoie clar de mai multe patinoare acoperite care sa functioneze si peste vara.
bijoufan
28th March 2008, 23:02
pana una alta stie careva programul la flamaropol wikendul asta?
am inteles bine un orele 15?
am fost eu ieri, joi, si m am interesat si din pacate, patinoarul are program cu publicul decat sambata de la ora 20 la 22 si duminica de la 18-20:( este foarte putin dar macar exista un loc in care sa patinezi. eu am luat si niste numere de telefon de pe un afis in legatura cu niste cursuri de patinaj...inca nu am sunat dar sper sa aiba timp si de mine.
poate ne vedem in weekend pe acolo daca te hotarasti sa vii:D.puup
sabrina 110
29th March 2008, 22:09
Va rog eu, ziceti-mi si mie pe unde e plasat patinoarul, ca sunt de fel brasoveanca, chiar daca acum locuiesc peste balta...si mi-e tare dor de locul in care m-am nascut si am copilarit.
Sunt curioasa daca au revigorat patinoarul de sub Tampa sau e unul complet nou. Si inca ceva, e cumva acoperit? Patinoarul din Poiana Brasov mai functioneaza?
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
sabrina 110
29th March 2008, 22:37
Pina la urma m-am uitat singura pe Internet. Inteleg ca patinoarul care a functionat o zi sau o sapt e de fapt urmasul decedatului patinoar de pe vremuri situat sub Tampa linga terenurile de tenis. Dar am mai aflat de existenta unui patinoar acoperit in cartierul Racadau. Nu am inteles cit de acoperit e, ca ziceau ca peste vara e reconvertit. Vesta buna e ca vor construi, sper, un patinoar nou, cu adevart olimpic in zona garii linga sala de sport si bazinul de inot. Nu stiu daca pina la urma s-au gasit sponsorii cautati, dar ziceau ca va fi construit in 2008. Ce noroc ar avea Brasovenii! Daca se va construi/termina si trimbitata autostrada Buc-Bv atunci pina si bucurestenii ar putea beneficia de ele. Voi trebuie sa imi confirmati veridicitatea datelor culese de Google:)
bijoufan
29th March 2008, 22:39
ma mut la brasov:D!
rocs_a
29th March 2008, 22:44
sabrina, nu cred ca se afla brasoveni pe forumul asta din pacate...
si eu personal nu stiu nimik de la tv, fiindca la noi in tara, ceea ce vedem la tv despre sport, este numai legat de fotbal: ce mustata isi lasa becali, ce ceas si-a luat, cate frunze s-au asezat pe masina lui, chestii d-astea "interesante". deci numai fotbal fotbal fotbal.
ei abia prezinta stiri legate de competitiile de patinaj, d-apoi sa mai zica si de patinoarele din Ro!
Ale-Sonia
31st March 2008, 13:38
Pina la urma m-am uitat singura pe Internet. Inteleg ca patinoarul care a functionat o zi sau o sapt e de fapt urmasul decedatului patinoar de pe vremuri situat sub Tampa linga terenurile de tenis. Dar am mai aflat de existenta unui patinoar acoperit in cartierul Racadau. Nu am inteles cit de acoperit e, ca ziceau ca peste vara e reconvertit. Vesta buna e ca vor construi, sper, un patinoar nou, cu adevart olimpic in zona garii linga sala de sport si bazinul de inot. Nu stiu daca pina la urma s-au gasit sponsorii cautati, dar ziceau ca va fi construit in 2008. Ce noroc ar avea Brasovenii! Daca se va construi/termina si trimbitata autostrada Buc-Bv atunci pina si bucurestenii ar putea beneficia de ele. Voi trebuie sa imi confirmati veridicitatea datelor culese de Google:)
Si eu am inteles ca noul patinoar e de fapt cel vechi de sub Tampa, dar de unde naiba au scos dimensiuni olimpice la patinoarul ala? Bine ca si-a pastrat destinatia si n-au facut vreun bloc sau hotel pe acolo. Cat despre ceea ce se construieste in Tractorul, e vorba despre un complex sportiv dar nu si patinoar. Tare as vrea sa ma insel, dar nu cred. Oricum mai au mult pana finalizeaza ceva acolo, ultima oara cand am vazut eu erau la stadiul de groapa.
PS. O sa patinam sub Tampa impreuna cu ursii.
Alexandra
Iulya
31st March 2008, 14:40
Flamaropol va mai fi deschis week-endul viitor ? Dk da stie careva programul?
sabrina 110
31st March 2008, 20:02
Dupa cite imi amintesc patinoarul de sub Tampa avea dimensiuni standard, cum s-ar zice olimpice. Doar ca niste arene olimpice presupun mai mult decit un patinoar de anumite dimensiuni si o masina Zamboni...Pentru patinatorii obisnuiti era insa super. Iar cadrul natural era chiar de exceptie. Din pacate, ursii lipseau cu desavirsire:lol:
Patinoarul care ar fi de construit anul asta e undeva in zona garii, chiar pe Blv Garii, deci nu e vb de Tractoru, aparent. Dar pina una alta nu sunt decit stiri online. Cu realitatea imediata stam mai prost.
ricochet4
31st March 2008, 21:08
...ziceau ca peste vara e reconvertit.
La noi in Timisoara, patinoarul e vara "reconvertit" in teren de volei pe nisip :groggy:
Tracoromana
20th July 2008, 15:49
<< Premiera: Patinoar artificial in Parcul Tineretului
In plina vara, in Bucuresti se inregistreaza o premiera: este inaugurat primul patinoar artificial, realizat dintr-un material sintetic ce imita gheata.
Astfel, incepand de sambata, 19 iulie, in Parcul Tineretului se va putea patina ca in miez de iarna, informeaza Antena 3. Patinoarul va fi inaugurat in jurul orei 18,00, in prima seara, accesul fiind gratuit.
Ulterior, patinoarul artificial va fi deschis non stop, intrarea costand intre 10 lei si 25 de lei.
Patinoarul se intinde pe 300 mp, este dotat cu un sistem special de aclimatizare care face ca temperatura sa scada cu 10-14 grade fata de cea de afara, iar amenajarea acestuia a costat circa 80.000 de euro. >>
ziare.com 19 Iulie 2008, ora 14:39
irinaidu
20th July 2008, 15:50
wow!!!! suna bine!!!
innuendo
20th July 2008, 17:41
vreau sa fiu bucurestean :( macar pentru patinoar, fetite frumoase:D si magazine
Ale-Sonia
21st July 2008, 11:26
Nu va asteptati sa fie ca pe gheata. Alunecarea este mult mai dificila, efortul depus este mult mai mare. Fetita mea la inceput nu aluneca mai deloc, apoi si-a mai dat drumul, dar nici vorba sa reuseasca figurile de pe gheata adevarata. Nici macar sa mearga cu spatele n-a putut, la cumpana n-a alunecat cum trebuie si a cazut, i-a iesit un simulacru de pirueta si atunci a fost fericita.
Cam atat de la patinoarul artificial.
rocs_a
21st July 2008, 15:04
deci iarna nu-i ca vara.
cred ca mai buna e varianta role pentru vara .
innuendo
23rd July 2008, 13:14
Nu va asteptati sa fie ca pe gheata. Alunecarea este mult mai dificila, efortul depus este mult mai mare. Fetita mea la inceput nu aluneca mai deloc, apoi si-a mai dat drumul, dar nici vorba sa reuseasca figurile de pe gheata adevarata. Nici macar sa mearga cu spatele n-a putut, la cumpana n-a alunecat cum trebuie si a cazut, i-a iesit un simulacru de pirueta si atunci a fost fericita.
Cam atat de la patinoarul artificial.
multumim de informatii ;).
Vreau sa va spun sa nu o lasati niciodata pe fata dvs sa renunte sa mai practice acest sport !
Ale-Sonia
24th July 2008, 10:33
multumim de informatii ;).
Vreau sa va spun sa nu o lasati niciodata pe fata dvs sa renunte sa mai practice acest sport !
Sper sa am eu resurse financiare si nervoase sa o sustin.
christig
1st September 2008, 23:15
<< Premiera: Patinoar artificial in Parcul Tineretului
e o gluma proasta acel patinoar; am fost, am vazut, am plecat cu coada-ntre picioare; daca vreti sa vedeti cum e, luati patina si dati-o pe tocatorul de paine din bucatarie :)
nu se poate pune problema de patinaj artistic pe plastic; oricum cred ca nenea cu initiativa va falimenta in curand, nu cred sa fie 5% care s-au dat acolo si au mai revenit.
Ale-Sonia
29th September 2008, 08:42
O veste buna: s-a deschis Flamaropol. In week-end cred ca vor avea si program pentru public (inserat printre meciurile de hockey). Asa aparea pe programul afisat la patinoar,sper sa nu-l schimbe pana sambata.
christig
29th September 2008, 14:23
hmm am trecut acum 2 saptamani cand juca steaua dar n-am vazut decat o gaura nescrisa in weekend cam in orele cand era programul public.
la ce ore ai vazut ca era trecut?
Ale-Sonia
29th September 2008, 14:43
Am vazut duminica pentru sambata viitoare, cred ca la ora 13.
christig
29th September 2008, 14:45
si mai pe la 20 nu era?
Ale-Sonia
3rd October 2008, 11:08
S-a schimbat programul, publicul nu mai are sambata, ci duminica.
christig
3rd October 2008, 17:51
de la ce ora?
christig
7th October 2008, 23:44
am fost azi; gheatza nefacuta, dar na, pentru prima zi e bine.
postez programul pentru saptamana 6-12 octombrie 2008, "program public":
marti, miercuri, joi 18.30-20.30
sambata 11.30-13.30
duminica 17-19
baicea
7th December 2008, 15:28
stiti cumva ce patinatori au fost prezenti la deschiderea pationoarului din Piata Sfatului?:D:Dzicea la tv ca numai campioni:groggy:
morco
2nd January 2009, 20:08
Cel mai tare patinoar e cel din parcul Cismigiu este cel mai mare patinoar din Europa
uciulica
15th April 2009, 13:30
trebuie sa ajung vineri in buc.,si sa ma intorc acasa tot vneri si nu mi permit sa pierd prea mult timp.daca imi poate spune cineva un traseu sigur eventual cu metroul ca sa evit imbulzeala.de la gara de nord trebuie sa ajung la plazza mall.de la plazza mall trebuie sa ajung in centru pe lipscani sau in zona teatrului(cred ca e aproape nu?) si apoi din centru la arenele romane.:( ma puteti ajuta?ms frumos o zi buna
uciulica
15th April 2009, 13:35
ma ajuta si p mn cineva pls?trebuie s ajung vineri in buc si sa ma intorc tot vineri si nu mi permit sa pierd f mult timp.imi poate spune si mie cineva un traseu sigur eventual cu metroul ca sa evit aglomeratia.de la gara de nord trebuie sa ajung la plazza mall.apoi d la mall in centru p lipscani si apoi din centru la piata romana...:( m puteti ajuta pls?ms frumos o zi buna
irinaidu
15th April 2009, 14:10
nu stiu sigur cati useri sunt din buc. dar scrie si tu la diverse ca acolo citeste mai multa lume.
eddiecrazy
2nd November 2009, 00:15
vreau sa-mi iau patine, ce sfat imi dati?
am gasit pe google un magazin in romania, 2sportrecord.ro (http://www.google.ro/#hl=ro&q=2sportrecord+Jackson+Skates&meta=&aq=&oq=&fp=46c1de6c08ce216)
baietii au destule, am si vorbit cu ei la telefon, par ok insa nu sunt decis, ei aduc doar cateva marci si tipul de acolo incerca sa ma "abureasca" cu patine de gheata recreationale Jackson Skates Elite (http://www.2sportrecord.ro/c18/p29/patine-gheata/elite-barbati.html), cica sunt ok, canadiene, ca modelul face parte din divizia de patine recreational Jackson Softec, alea-alea .... voi ce ziceti? Merita banii?
va pun in continuare si imaginea:
http://www.google.ro/#hl=ro&q=2sportrecord+Jackson+Skates&meta=&aq=&oq=&fp=46c1de6c08ce216
Iulya
2nd November 2009, 01:54
Daca mergi mai des la patinoar atunci patinele isi merita banii (desi daca la inceput te jeneaza un pic e normal pana se ajusteaza gheata-patina pe piciorul tau).
kostyn15
4th November 2009, 14:30
salutare
stie cineva care este programul cu publicul pe patinoarul Flamaropol (23 august) pentru saptamana asta? :)
mariaa
6th November 2009, 19:28
Da. Pationoarul FLOREASCA S-A DESCHIS. Programul este de la 10.00 la 24.00 10.00 lei inchiriatul patinelor, 10.00 lei accesul pe ghiata. Ceai, ciocolata calda, vin fiert la pret de 5.00 lei fiecare. M-am bucurat nespus cand am aflat!
iris_for_daria
9th November 2009, 14:16
O veste buna, zic eu: Poate stiti, poate ati auzit, eu n-am vazut pe aici nicaieri precizat, dar auzind la radio am zis sa dau de veste mai departe celor interesati, caci e mare lucru intr-o tara unde totul e...nu e, sa se mai gandeasca cineva sa deschida un patinuar. Acesta totusi s-a deschis, este amplasat in Arieseni si cica o sa fie si vara si iarna deschis. Doamne, da la cat mai multe !
Si un link pentru detalii:
http://www.epochtimes-romania.com/articles/2009/11/article_63035.html
emiii03
31st January 2010, 19:27
in Bucuresti care patinoar este langa un spital? si care spital? :o:
Ale-Sonia
1st February 2010, 09:18
Flamaropol este in apropierea spitalului Victor Gomoiu si in apropierea spitalului judetean Ilfov.
christig
11th February 2010, 05:48
O veste buna, zic eu:
in primu rand se scrie patinOar.
al doi-lea e ca 100mp ca suprafata inseamna un patrat cu latura d 10m (infim); un patinoar standard are 1800mp deci de 18x mai mare; si tot n-ai loc sa te dai calumea :)
al trei-lea, e artificial; asta e jale; dupa ce ca e mic mai e si artificial; o hidosenie care n-are nimic de a face cu un patinoar; ia un tocator (fund de bucatarie) de plastic si pune picioru incaltat cu patina, pe el; sa vezi porcarie :D
popaprostu
28th February 2011, 15:54
Stie careva ce patinoare mai sunt deschise in bucuresti ? adica si saptamana aceasta.
christig
28th February 2011, 18:44
drumul taberei si cam atat. cismigiu, herastrau, floreasca s-au inchis de vreo 2 saptamani.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.