View Full Version : Transferuri pt Retur , Curatenia de Iarna
leodacin
18th December 2007, 14:26
Cine credeti ca ar trebui sa ne paraseasca si cine ar trebui sa vina ?
vlad1607
18th December 2007, 20:20
de ce e o singura varianta? vreau se plece mai multi :D si in primul rand sa vina un antrenor!
Mario Di Lazi
19th December 2007, 09:17
nu ºtiu cine trebuie sã plece ºi cine sã vinã ...
la Dinamo alta e problema ... ACÞIONARII lu peºte ... :(
Aurel.D
19th December 2007, 17:32
As vrea sa plece C. Munteanu si Oprita, deocamdata...promovati cativa pusti de la Dinamo II, inclusiv Liviu Ganea si motivati restul de jucatori care mai raman la lot. Nu ar fi rau sa plece si unul din cuplul N&D....Se pare ca s-au cam plafonat....Pulhac de asemenea ar cam trebui sa schimbe echipa, dar cred ca s-ar putea sa i se mai acorde o sansa....
vlad1607
19th December 2007, 19:24
pulhac dc pleaca la aek bragadiru e un distrus! la cum a jucat in ultimele 6 luni nu stiu ce echipa din strainatate ar da banii pe el....pacat ca e cel mai bun fundas stanga din tara dar in ultimul timp e praf...nu a mai dat 2 centrari klumea intr-un meci de f mult timp...
Resita
20th December 2007, 07:07
Claudiu Keseru este tot mai aproape de Dinamo :ok:
Aurel.D
20th December 2007, 09:41
Ar fi foarte bine...totusi Pulhac vad ca vrea sa plece...eu il consideram un jucator reprezentativ pentru Dinamo insa probabil ca nu mai are nici o motivatie sa continue aici....Daca pleaca la Timisoara se va plafona si mai tare..Alexa si Grigorie ce au realizat plecand de la Dinamo....Amandoi sunt niste anonimi acum, pe cand la Dinamo reprezentau altceva si erau foarte aproape de Nationala...
Mario Di Lazi
20th December 2007, 13:28
Pulhac vrea sã plece pentru bani ... salariu lui este destul de mic ...
eu nu vreau sã plece Cãtãlin Munteanu ... este un dinamovist adevãrat ...
fanatic88
20th December 2007, 16:19
sa plece turcu ...apoi oprita ,peruanul din aparere ( nu stiu exact cum se scrie ) ,oprita ,bratu ,clau
vlad1607
20th December 2007, 22:33
Claudiu Keseru este tot mai aproape de Dinamo :ok:
in ce sens? :D a intrat in Buc..Afumati.Colentina...Obor....da nu a favut drepta spre Stefan cel Mare ci s-a oprit pe Mosilor? :D hmm...e aproape de Dinamo...da :D
leodacin
25th December 2007, 11:14
cu exceptia lui Lobont, Radu Stefan ,Moti , Danciulescu , Zicu, as vrea sa plece toti
nu merita sa joace sub culorile lui DINAMO , toti vor numai bani si faima si nu dau nimic in schimb
afara cu ei !
leodacin
7th January 2008, 12:38
se pare ca a inceput curatenia
lui Ivan Gvozdenovic si Marian Fernandez li s-au reziliat contractele
vlad1607
7th January 2008, 19:43
si pana acum a venit.....fix nimeni...
cata_nike
13th January 2008, 13:06
http://www.prosport.ro/articole//73026
Rossi
14th January 2008, 10:33
Avem doar 2 fundasi centrali ... Moti si R. Stefan ...
Goian si Scarlatache nu au fata de Dinamo .
Deci e nevoie de un MEHMEDOVICI sau un MC KAIN ... :ok:
Nu avem fundas dreapta ... Blay e modest si pe deasupra e si dat disparut .
Galiqio e muci , Stoican e bun doar de rezerva ...
Deci urgent un FUNDAS DREAPTA :ok:
Daca pleca Niculescu sau Danciulescu , singurul atacant din Liga 1 de care Dinamo are nevoie
e BOGDAN STANCU . :ok:
Pe stanga o sa jucam cu Zicu , pe dreapta cu Cristea ... dar central ?
Nu avem nevoie de Szekely sau de Torje ... avem nevoie de LJUBINKOVICI :ok:
Oprita , C. Munteanu , Goian , Scarlatache , Izvoranu , Blay , Galiqio , Stoican , Chiacu :rosu: ... sunt jucatori de care Dinamo
trebuie sa se desparta ...
Mario Di Lazi
14th January 2008, 14:39
Chiacu a plecat la Dacia Mioveni ...
vlad1607
14th January 2008, 17:22
nici o pierdere...poate se trezeste acolo.
Mario Di Lazi
15th January 2008, 08:00
nu se trezeºte ... poate se pierde acolo :D
Aurel.D
15th January 2008, 13:36
imi place ca parerile voastre sunt destul de variate si corecte....in plus de ce ati spus voi cred ca ne-ar trebui un mijlocas dreapta adevarat....sa ii faca concurenta si lui Cristea
cip_81
15th January 2008, 13:54
Apare in poll numele lui Ropotan, dar nu apare numele epavei de Margaritescu. Numai un suporter nebun sau nepriceput ar fi votat Ropotan sau Pulhac (nici aici nu avem cine stie ce alternativa).
@Aurel.D: Sa stii ca (,) Cristea nu era solutie pe banda dreapta, era mai degraba un compromis, din lipsa de alte solutii, dar locul lui Cristea e in centru, undeva in spatele varfurilor. El, folosit pe banda dreapta, nu-si poate pune in valoare calitatile. Plus ca nu e un jucator de viteza, lucru esential pe benzile terenului.
Dogville
15th January 2008, 14:01
[QUOTE=Rossi;1767
Nu avem nevoie de Szekely sau de Torje ... ...[/QUOTE]..
....:happy:happy:happy...din pacate se pare ca tocmai pe pistele astea a plecat Borcinho.....sigur ca nu poti sa aduci dintr-o data 15 jucatori ...dar noi nu aducem pe...nimeni.....(cind am spus nimeni m-am referit, desigur,si la estonianul Crouch(Talnar zicea ca e lituanian...:happy:happy).....in fine..sa vedem ce-o fi...in mod sigur Dinamo va testa masiv in Cipru pentru ca alde Oprita,Bostina,Goian (the Actor....:happy),Niculescu,Munteanu,Pulhac...sunt irecuperabili.....iar vina este a lu' ''don profesor'' Rednic (s-aude Turcule.zugravule,faiantzarule.....???) care asta vara in cantonament se tinea cu mina de oua si tipa sa nu mai vina jucatori ca avem lot de Champions...
...PS....ca o preferinta personala...imi plac mult Ljiubikovici si Stancu....dar cum aia cer bani iar actionarii nostri mor de foame..e clara toata treaba....
Rossi
15th January 2008, 18:24
Daca nu l-am luat pe LJUBINKOVICI , tot degeaba ... atata tam-tam cu Torje asta , de zici ca e vre'un Robinho ...:mda:
LJUBINKOVICI de la Vaslui , Goga de la Cluj , Bogdan Stancu de la Urziceni , Mc Kain de la Timisoara ....
astia erau jucatorii pe care speram sa-i aducem ...:mda:
leodacin
16th January 2008, 14:45
au ajuns in curtea lui DINAMO : VLADISLAV GUSSEV ; BLAGOJA TODOROVSKI ; GABRIEL TORJE si MANSOUR GUEYE
BINE ATI VENIT !
2stupiddogs
16th January 2008, 14:54
Oare sa fi fost inainte sau dupa ce a semnat ???:happy (nota 10 pt final!) http://video.tion.ro/members.tion1/flv-Torje_Poli.flv/viewer.html
Dogville
16th January 2008, 16:35
Hai,scoateti unghiile din git si nu mai faceti pe grozavii...copilul v-a spus ce vroiati sa auziti dupa care s-a dus frumusel la hotel si a semnat cu Dinamo...si ca sa vedeti ce dama de companie e viata asta de cacao...o sa va dea si vreo doua in retur....
dannyreddog
16th January 2008, 17:42
No..au in ceput sa se miste ceva cand vine vorba de transferuri dar dupa parerea mea nu e suficient...mai trebuie adusi unii jucatori si sa renuntam la altii care au ajuns sa se plafoneze la acest club..nu dau nume..se stiu care sunt acei jucatori...
Dogville
16th January 2008, 17:52
...psst...ce-ai spus?...ca avem jucatori plafonati?....acuma vine Cip cu tolba plina de statistica si-ti arata ce buni jucatori sunt Munteanu,Margaritescu..etc:happy:happy....mai gindeste-te.....:happy:happy
dannyreddog
16th January 2008, 18:03
...psst...ce-ai spus?...ca avem jucatori plafonati?....acuma vine Cip cu tolba plina de statistica si-ti arata ce buni jucatori sunt Munteanu,Margaritescu..etc:happy:happy....mai gindeste-te.....:happy:happy
Nu uita de cuplul N&D care au facut "furori" in acest tur de campionat....;)
Aurel.D
18th January 2008, 18:31
@Aurel.D: Sa stii ca (,) Cristea nu era solutie pe banda dreapta, era mai degraba un compromis, din lipsa de alte solutii, dar locul lui Cristea e in centru, undeva in spatele varfurilor. El, folosit pe banda dreapta, nu-si poate pune in valoare calitatile. Plus ca nu e un jucator de viteza, lucru esential pe benzile terenului.
:) Stiam asta, dar m-am referit la el pentru ca el este acum cel folosit pe dreapta. De fapt, mai exact, postul meu ar fi trebuit sa sune : "ne trebuie un mijlocas dreapta de meserie...":ok: Asa este.
leodacin
26th January 2008, 12:41
Radu Stefan si Cristi Borcea au plecat sambata dimineata in capitala Italiei, la Roma, pentru a finaliza negocierile cu Lazio, transferul avand sanse foarte mari sa se concretizeze.
Din cate se pare, Dinamo ar putea primi 3 milioane de euro in schimbul tanarului international roman, promovat la echipa mare de catre Ioan Andone. De serviciile lui Radu Stefan s-au mai aratat interesate si AC Milan, Genoa si Olympique Marseille.
vlad1607
26th January 2008, 15:11
Ok Dar Cine Vine In Locul Lui??????????????
Dogville
26th January 2008, 15:42
...cum cine????...Scarlatache,Goian actorul....sau Izvoranu.....
vlad1607
26th January 2008, 15:46
Scarlatache fundas de nota 3 pana acum
Goian...ala e fotbalist?sau magazioner?
Izvoranu da e bun....de rezerva...
Dogville
26th January 2008, 15:54
Pai asa a zis Dinu...ca avem solutii......dar trebuia sa faca si el ceva de suta aia de mii de euro salariu...asa ca s-a apucat sa-i pupe-n fund un pic pe actionari.....PENIBIL!!!!
cip_81
26th January 2008, 16:12
Mi-e scarba si de Dinu asta. Cica vor sa aduca un strain...probabil, avand in vedere strainii care au trecut pe la noi, cred ca e vorba de vreun strain de fotbal.
Singurul juctaor capabil sa-l inlocuiasca nu e un strain, e un roman: Tamas. Atat.
Resita
26th January 2008, 18:31
mama voastra de conducatori, vreti performanta si vindeti unul dintre cei mai buni jucatori
ducus
27th January 2008, 09:19
Un sîrb în locul lui ªtefan Radu
Dinamoviºtii sînt foarte aproape de a-l transfera pe fundaºul Nino Pekarici (25 de ani), de la Vojvodina Novi Sad
Locul lãsat liber în defensivã de ªtefan Radu i-a alertat pe oficialii dinamoviºti, care au început sã testeze ieri piaþa transferurilor. Vizat este fundaºul central Nino Pekarici, de la Vojvodina Novi Sad (locul 3 în Serbia). Înalt de 1,90 metri, sîrbul de 25 de ani este vãzut drept cel mai bun fotbalist pe postul sãu din campionatul Serbiei. "Este adevãrat cã l-am propus la Dinamo, îl aºtept pe domnul Borcea sã punem ultimele detalii la punct", a declarat Florin Iacob, reprezentantul lui Pekarici în România.
Costã 700.000 de euro
"Vom aduce un fundaº din strãinãtate, unul foarte valoros. E cel mai bun din campionat pe postul lui", spuneau ºefii "cîinilor" asearã.
Pentru serviciile fostului internaþional de tineret al Serbiei, Vojvodina solicitã aproximativ 700.000 de euro, iar Pekarici vrea un salariu de 200.000 de euro pe sezon. Fotbalistul de 25 de ani este ºi pe placul antrenorilor Cornel Dinu ºi Cornel Þãlnar, iar ultimele detalii ale transferurilor urmeazã sã fie puse la punct zilele urmãtoare.
Soluþii de avarie
În cazul în care Dinamo nu va reuºi sã-l aducã pe Pekarici, roº-albii au ºi alte variante. Gabriel Cînu, Srdjan Luchin ºi Cristian Scutaru se aflã pe listã, de asemenea ºi internaþionalul de tineret al Vasluiului, ªtefan Mardare (20 de ani), care este cotat de moldoveni la 1,5 milioane de euro. ªefii "cîinilor" viseazã cu ochii deschiºi ºi la Gabriel Tamaº (Auxerre), însã fotbalistul echipei naþionale este curtat insistent ºi de PSV Eindhoven.
"Cîinii" vor testa în cantonamentul din Antalya (3-15 februarie) ºi un atacant. E vorba despre argentinianul Oswaldo Miranda (23 de ani), de la Gimnasia de Jujuy.
Ionuþ Popa îl laudã
Antrenorul lui Poli Iaºi, Ionuþ Popa, ºi l-a dorit ºi el pe Pekarici. "E foarte bun. L-am vrut ºi eu anul trecut, alãturi de Despotovici, dar nu am avut banii necesari. E puternic, la cap nu îl bate nimeni ºi are ºi mobilitate foarte bunã pentru înãlþimea lui. E diferit de Radu ªtefan, care era mai tehnic, dar cred cã va acoperi lejer golul lãsatã", a zis Popa pentru Fanatik.
Brazilian prea scump
Roº-albilor le-a fost propus ºi fundaºul brazilian Domingos Nascimento dos Santos Filho, de la Santos. Fotbalistul de 22 de ani ºi 1,81 metri este om de bazã la echipa sa de club, care solicitã douã milioane de euro pentru dezlegarea acestuia. Dinamoviºti cred cã preþul fixat de brazilieni este piperat ºi ar prefera pista Pekarici. (Mihai Nejneru)
Turcu: "Ganea e bine venit!"
Dacã Niculescu ar pleca în strãinãtate, ºefii lui Dinamo îl vor pe Ganea în loc. Vasile Turcu a declarat cã nu s-ar opune sosirii atacantului de 34 de ani. "La noi e bine primit orice jucãtor care îºi doreºte performanþã, care vrea sã îmbrace tricoul lui Dinamo cu mîndrie, sã facã performanþã ºi sã lupte", a zis Turcu la ªtirile Sportive ale Antenei 1.
http://www.gsp.ro/Dinamo/Un-sirb-in-locul-lui-Stefan-Radu.html?a=2254/216066
Dogville
27th January 2008, 11:56
Un peKARICI o sa le dam noi lu' Porcea si Turcu in retur daca nu aduc fotbalisti valorosi care sa-si faca treaba decent....acum ce vor ei sa ne convinga????...ca pekariciul ala il poate inlocui pe Radu,nu???...si Ganea,frate...are 135 de ani....
Celso
27th January 2008, 13:27
e foame de bani e foame de bani baieti.... :jerk: dupa Radu urmeaza Lobont,Moti,Cristea,Ropo:headbang:
vlad1607
27th January 2008, 18:48
ooooo..Celso ce onoare :D Ropo unde sa plece? :D
ziulian
27th January 2008, 19:38
Si portughezii sunt de acord cu noi! Ia uitati ce conducere avem: http://www.zerozero.pt/equipa.php?id=1093 . Si cine dreaq e Zie Diabate? Ca cica e fundas la Dinamo...
Dogville
27th January 2008, 22:33
E fundas maturator la Dinamo..viitorul stilp al apararii....va dati seama ca Pulhac,Stoican,Moti si Diabate vor rupe pasarea-n adversari...mama lor...avem echipa dom'le......
Celso
28th January 2008, 07:49
Nome Din. Bucuresti
Ano de Fundação 1948
Presidente Cristi Porcea
:happy
Vlad@ pai avea si Ropo o oferta din Germania parca
leodacin
29th January 2008, 20:32
se pare ca si Claudiu Niculescu ne paraseste . pt 350000 euro pleaca la ultima clasata MSV Duisburg
respect vesnic pt ce ai facut la DINAMO
La revedere , CLAU !
Resita
30th January 2008, 18:34
a plecat si Claudiu
bafta la noua echipa :ok:
dannyreddog
31st January 2008, 01:18
se pare ca si Claudiu Niculescu ne paraseste . pt 350000 euro pleaca la ultima clasata MSV Duisburg
respect vesnic pt ce ai facut la DINAMO
La revedere , CLAU !
A facut multe pentru Dinamo...trup si suflet pentru doua culori..:ok::ok:
dannyreddog
31st January 2008, 01:21
Da' ce aducem in loc asta e intrebarea....rivalele traditionale s-au intarit..Noi? Still waiting..ce asteptam? numai conducatorii nostrii pot sa ne raspunda la aceasta intrebare..
Utilizator
31st January 2008, 12:47
se pare ca va pleca si Danciulescu.
si cica si Pulhac e pe duca.
la cum se misca la achizitii sunt slabe sperante sa avem echipa solida in retur.
apararea e vraiste, singurul bun e Moti (daca pleaca si Pulhac) iar in atac nu prea sunt solutii bune ramase.
E trist ca au ramas ratatii si ca incep sa aiba iarasi sanse la titularizare: Goian, Stoican, Galliquio, Izvoranu, Oprita. Pe astia ar trebui sa-i dea urgent ca sa faca loc pentru altii mai acatarii. daca raman in lot e semn ca vom avea echipa carpita si ca nu se vor aduce jucatori noi.
vlad1607
4th February 2008, 23:09
CICA : " Directorul sportiv al celor de la Vojvodina Novi Sad, Cvetko Ridjusic, care in acest moment este primul om in club dupa arestarea presedintelui Buturovic, a declarat in exclusivitate pentru FANATIK ca transferul lui Nino Pekaric la Dinamo s-a rezolvat.
"Ne-am inteles, iar Nino Pekaric va merge la DINAMO", a spus Ridjusic. "
boonnnnnn.....dc mai vine si McKain..o sa fie in centru Moti/Pekarici/Mckain .....o sa avem si noi mai multa liniste in aparare...
Dogville
4th February 2008, 23:14
Linistea dinaintea furtunii poate....ca John Wayne McKain e cam svaiter de la o vreme.....Moti a venit gravid din vacanta,ca un profesionist ce se afla...iar Pekaric.....Dumnezeu cu mila.......mai fratilor,o sa rideti.....dar eu l-as incerca pe Goian ala mic in centru...cel putin in citeva amicale,ca sa nu zica baiatu' ca nu i-am dat sanse sa demonstreze......plus Izvoranu care l-a impresionat :D pe Talnar in ultimul amical ca fundas central....sa vedem......:drak:
vlad1607
4th February 2008, 23:45
mdaaa...Izvoranu nu e rau deloc!!! dar e exact ca Mirel@, vorba lui Protasov...un jucator bun dar care nu prea joaca ! :D
Mario Di Lazi
5th February 2008, 08:09
Izvoreanu oricum joacã pe partea stângã ...
fundaºi centrali ... Moþi ºi McKain ...
Dogville
5th February 2008, 17:26
S-ar putea sa ma insel dar....Moti si McKain mi se pare ca sunt amindoi dreptaci...ceea ce nu e prea recomandat pentru fundasii centrali.....Izvoranu cred ca va fi folosit la inchidere sau fundas central stinga....ori nu va fi folosit deloc......
vlad1607
5th February 2008, 20:55
ma da ce draq are Borcea s-a tampit? cica a declarat ca nu vin Miranda Zorici si Pekarici + McKain???? ce dreaq ori vin ori nu????????
ducus
6th February 2008, 23:32
Dinamo: Fundaºul Nino Pekaric a semnat un contract pe patru ani
Sârbul Nino Pekaric a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo, iar fundaºul venit de la formaþia Vojvodina Novi Sad va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinþe de presã în zilele urmãtoare, informeazã site-ul alb-roºiilor.
"Le transmit suporterilor sã stea liniºtiþi, pentru cã Dinamo va fi în continuare o forþã în România. Am încasat 1.200.000 de euro dupã transferul lui ªtefan Radu ºi am cheltuit deja peste 3.000.000 de euro. Nino Pekaric este un nume impresionant, dar nu uitaþi nici de Zoric", a declarat Cristi Borcea, miercuri, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.
Fundaºul central Nino Pekaric (1,90 metri ºi 82 kg) are 25 de ani, iar în campionatul Serbiei a fost desemnat cel mai bun fundaº central.
Jucãtorul este cel de-al doilea transfer al dinamoviºtilor, dupã ce aceºtia ºi-au asigurat ºi serviciile fundaºului Marko Zoric, de la formaþia turcã Genclerbirligi.
http://realitatea.net/142677_Dinamo--Fundasul-Nino-Pekaric-a-semnat-un-contract-pe-patru-ani-Fotbal-intern.html
Mario Di Lazi
7th February 2008, 07:55
OSVALDO MIRANDA A SEMNAT CU DINAMO
La doar cateva ore dupa definitivarea transferului fundasului central Nino Pekaric, de la Vojvodina Novi Sad, in jurul miezului noptii, Dinamo a rezolvat mutarea lui Osvaldo Miranda, atacantul dorit cu insistenta de catre cuplul Talnar-Dinu. Fotbalistul de la echipa argentinana Gimnastia Jujuy, 23 de ani, a semnat un acord pe 3 sezoane cu echipa din Soseaua Stefan cel Mare si va primi un salariu anual de 200.000 de dolari. Suma transferului a fost de 1.500.000 de dolari.
prosport.ro
leodacin
7th February 2008, 11:09
se pare ca ne intarim !
Mario Di Lazi
7th February 2008, 13:47
cred cã este primul argentinian din istoria lui Dinamo ...
eu aº mai aduce încã 3 :D
leodacin
7th February 2008, 13:49
inca unul e pe drum , unul BARCOS
Mario Di Lazi
7th February 2008, 13:59
foarte bine ... eu am un mare respect pentru jucãtorii argentinieni ... sunt foarte luptãtori
ºi asta ne trebuie nouã la Dinamo ... niºte luptãtori, cã de domniºoare precum Bratu ºi Zicu eu m-am sãturat.
Aurel.D
7th February 2008, 14:39
mutam clausura in Romania
vlad1607
7th February 2008, 21:43
bun Scarlatache a zburat la Mioveni...de Lucian Goian nu ne scapa nimeni? :D
Dogville
7th February 2008, 22:04
..poate Hollywood-ul......:happy:happy:happy
dannyreddog
8th February 2008, 00:49
McKain ar fi bun..e un jucator valoros si ar fi util echipei...hai borcica..mai repede cu butoanele alea! :D
Mario Di Lazi
8th February 2008, 07:40
Scarlatache nu mai avea loc ... au venit cei 2 fundaºi sârbi ...
vlad1607
8th February 2008, 12:37
nici Lucian Goian nu mai are loc....la revedere goiane..du-te unde vrei la Ceahlaul sau la Arad....fa ce vrei numai du-te lasa-nee :D
dannyreddog
9th February 2008, 00:43
Lucian Goian e un jucator bun..dar pt alte echipe din liga lu' Mitica...echipe gen,UTA,Mioveni...echipe de'astea...:D
Patratzel89
9th February 2008, 22:40
Pleaca Danciu? :no:
leodacin
11th February 2008, 11:19
DANCIULESCU nu pleaca
vlad1607
12th February 2008, 21:30
Dinamo a pus mana pe cel mai bun atacant moldovean - Igor Bugaev!
Igor Bugaev atacantul moldovean monitorizat de cuplul de antrenori Dinu - Talnar s-a inteles cu Dinamo.
Campioana a ajuns la un acord cu Igor Bugaev care va sta la Dinamo pana in vara.
Daca va confirma pana la incheierea campionatului oficialii din Stefan cel mare ii vor face contract pe 5 ani.
Igor Bugaev de la Cernomoret Odessa este considerat cel mai bun produs al noii generatii din Moldova.
sport.ro
Ayrton
12th February 2008, 22:49
sa fim seriosi... mare transfer... or fi si mari fotbalisti basarabenii astia... eu n-am auzit in ultimii 10-15 ani de vreunul sa fi jucat la vreo echipa buna sau macar medie
vlad1607
13th February 2008, 04:32
pana in vara poate dovedi dc merita sa ramana sau nu....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.