PDA

View Full Version : NOAH Winter Navigation - Budokan Hall - 12/2/07 - KENTA FN' KOBASHI

Dragon-sin
24th November 2007, 16:28
Vorbind la modul subiectiv, aceasta e cea mai anticipata reintoarcere a anului ( Y2J a fost pe aproape). Va fi cu siguranta un ''mark-out moment'' pentru mine pentru ca sunt nespus de fericit sa il vad pe Kobashi din nou in ring (si fericit pentru victoria lui impotriva cancerului). Sunt sigur ca acest meci va deschide o usa pentru un potential meci impotriva lui Misawa pentru titlul GHC anul viitor. Merg pe o victorie Kobashi by lariat on Akiyama, desi ar putea fi la fel de usor si victoria lui Takayama.

Cardul nu e unul foarte bun pentru un show la Budokan (dar asta a fost si problema cu NOAH mai nou), insa merita mentionat meciul Marufuji vs. Morishima.

NOAH, 12/2/07 (NTV/G+)
Tokyo Nippon Budokan

1. Tsuyoshi Kikuchi & Tsutomu Hirayanagi vs. Akihiko Ito & Ippei Ota
2. Tamon Honda & Mitsuo Momota vs. Masao Inoue & Junji Izumida
3. Takashi Sugiura & Shuhei Taniguchi vs. Takuma Sano & Kentaro Shiga
4. Akira Taue & Kishin Kawabata vs. Akitoshi Saito & Bison Smith
5. Mohammed Yone & Kotaro Suzuki vs. Doug Williams & Buchanan
6. Yoshinari Ogawa & Taiji Ishimori vs. Yoshinobu Kanemaru & Atsushi Aoki
7. KENTA & Go Shiosaki vs. Ricky Marvin & Eddie Edwards
8. Naomichi Marufuji vs. Takeshi Morishima
9. Kenta Kobashi Return Match: Kenta Kobashi & Yoshihiro Takayama vs. Mitsuharu Misawa & Jun Akiyama

kill3r
24th November 2007, 17:07
meciurile 6-9 suna bine. numele din primele 5 meciuri nu-mi spun mare lucru ( unele nume le vad acum prima data, altii i-am vazut si nu mi-au placut - exceptia e Taue ).
as fi vrut sa fie prezenti si cativa din ROH... ( nu Williams )

Ratonu
24th November 2007, 18:18
Meciurile 5, 7, 8 ºi 9 aratã foarte bine pe hârtie, de vãzut ce va fi. Nu prea îmi place cã sunt foarte multe tag-uri ºi în nici unul nu participã echipa Marvin - Suzuki.

Dragon-sin
24th November 2007, 18:51
Sa speram ca in meciul 6 vom vedea o avanpremiera a unui posibil meci pentru titlul GHC Jr. intre Kanemaru si Taiji (a evoluat foarte mult de la prima lui sansa la titlu impotriva lui KENTA).

Echipa ''Burning'' nu cred ca va avea nicio problema impotriva lui Marvin si Edwards, desi am putea vedea o surpriza.

Heath Scumm
25th November 2007, 13:10
Is it just me or does Eddie Edwards suck bigtime?

Dragon-sin
25th November 2007, 14:06
^ Cu siguranta :) (s-a jucat Ruckus cu el la Manhattan Mayhem 2 ), dar e un gaijin deja de multa vreme in NOAH.

Dragon-sin
27th November 2007, 21:26
Sunt de parere ca aceasta veste nu e imbratisata cu adevarat de OLS, asa ca am decis sa scriu un mic articol despre domnul Kobashi si ce inseamna revenirea lui pentru wrestling :

Harley Race l-a catalogat ca fiind cel mai bun wrestler din toate timpurile ; In Japonia rivalieaza cu domnul Karl Gotch pentru numele de ''God of Pro-Wrestling'' ; Anternorul noilor talente din NOAH precum KENTA sau Go Shiosaki ; Nenumarate titluri mondiale si premii pentru MOTY. Luptatorul care a schimbat radical nivelul spectacolului (atat fizic cat si psihologic) din ring poate fi gasit in persoana lui Kenta Kobashi.

Celebrul jurnalist sportiv, Dave Meltzer, isi aduce aminte de prima data cand l-a vazut pe Kenta Kobashi la un eveniment All Japan : ''era un luptator tanar care se plimba in jurul ringului, curata podeaua si din cand in cand il vedeam in coltul lui Misawa ''. Elev la dojo-ul All Japan, Kenta Kobashi a facut parte din grupul celor 4 luptatori care au avut sarcina grea de a conduce All Japan-ul intr-un nou deceniu : Mitsuharu Misawa, Toshiaki Kawada, Akira Taue si respectiv Kenta Kobashi. All Japan era cunoscuta ca fiind compania cu cei mai multi gaijini din Japonia (inainte ca WCW sa ii faca curte lui NJPW), lucru care a favorizat educatia tanarului Kobashi in tainele ringului. Luptatori precum Stan Hansen sau The Road Warriors l-au ajutat foarte mult la capitolul ''psihologia ringului'', un element crucial in wrestling (mult mai accentuat in All Japan). In postura de partener la echipe cu Misawa, cei doi au luptat aproape in fiecare luna cu echipa formata din Kawada si Taue. Giant Baba credea ca rivalitatea dintre Kawada si Misawa (care era cat se poate de adevarata) va atrage publicul, o idee care s-a dovedit a fi justa in final. Cu toate ca cei 4 au luptat timp de cativa ani in echipe, unicitatea acelor mecuri a persistat, castigand MOTY in mod consecutiv. Dupa ce a castigat RWTL si titlurile All Japan la echipe, Kobashi s-a concentrat asupra titlului Triple Crown. In 1996, Kenta Kobashi a castigat pentru prima oara cel mai prestigios titlu din Japonia, dupa o victorie impotriva lui Akira Taue. A pierdut titlul impotriva lui Misawa in 1997 (cand am vazut meciul am stiut ca ma uit la ceva special in istoria puroresului). Diferenta dintre rivalitatea Kawada/Misawa si cea Kobashi/Misawa consta in faptul ca cea din urma a fost bazata pe respect si nu pe ura. Acest lucru a dat nastere unor meciuri pur si simplu extraordinare (meciul celor doi din 2003 de la Budokan, ramane si azi meciul meu favorit din NOAH). Dupa moartea lui Giant Baba, in 2000 Misawa cu un numar mare de luptatori (printre care si Kobashi) au plecat de la All Japan pentru a forma NOAH. Kobashi si-a inceput cariera in NOAH printr-un conflict cu Jun Akiyama, care a culminat cu meciul de la primul eveniment NOAH in Tokyo Dome. In 2003 la evenimentul Navigate for Evolution, Kenta Kobashi il invinge pe rivalul sau Misawa in poate cel mai socant meci din istoria NOAH (am vazut meciul de atatea ori incat il stiu pe de rost, ma mai uit la el de vreo 3 ori si sunt sigur ca o sa pot memora si comentariul in japoneza :)) ) castigand astfel titlul GHC. In 2005 el lupta pentru prima oara in America impotriva lui Samoa Joe (meciul primeste 5 stele de la WON). Dupa ce castiga titlurile la echipe cu Tamon Honda, in 2006, dupa o inspectie medicala inaintea unui turneu, Kobashi e diagnosticat cu cancer la rinichi. Vestea a intristat toata comunitatea de wrestling (eu cel putin cand am auzit am zis ca daca e cineva care poate sa bata cancerul, acela e Kobashi). In 10 decembrie 2006 a aparut la un eveniment in Budokan Hall, unde a declarat ca a castigat lupta impotriva cancerului si a inceput deja sa se antreneze pentru o reintoarcere. In urma cu cateva luni, NOAH a anuntat ca Kobashi va pasi din nou in ''ringul verde'' pe data de 2 decembrie. O revenire cu adevarat spectaculoasa pentru puroresu si pentru wrestling, iar la modul subiectiv, sunt mai mult decat fericit ca il voi vedea din nou in ring pe ''Iron Man''.

In 2 decembrie, Budokan-ul va canta cum nu a mai cantat niciodata, iar comentatorii is vor pierde vocea strigand : ''LARIATOOOOO!!''

Dragon-sin
3rd December 2007, 20:52
http://www.youtube.com/watch?v=r_lscy4t8uM

incredibil.

Ratonu
4th December 2007, 00:12
Iniþial voiam sã vãd tot show-ul cap-coadã, dar astãzi n-aveam timp ºi nici rãbdare sã mai aºtept o zi, aºa cã am urmãrit 4 meciuri. Atât Marufuji vs. Morishima cât ºi main eventul au fost fenomenale, iar publicul a fost cel mai tare pe care l-am vãzut la un show recent din Japonia. Într-un fel îmi pare rãu pentru Morishima ºi Marufuji cã au avut aºa un meci înainte de un eveniment ca revenirea în ring a lui Kobashi. Kanemaru ºi Suzuki, respectiv Aoki ºi Ohta au lucrat ºi ei foarte frumos împreunã ºi mi-a plãcut ºi Inoue & Sano vs. Buchanan & Doug Williams. O sã vãd ºi celelalte meciuri, deocamdatã show-ul mi-a lãsat o impresie excelentã.

Welcome back! /hello http://www.youtube.com/watch?v=udgTgMGK9xE - atenþie, s-ar putea sã nu vreþi sã vedeþi asta dacã n-aþi vãzut show-ul.

kill3r
6th December 2007, 22:06
NOAH, 12/2/07 (NTV/G+)
Tokyo Nippon Budokan

1. Tsuyoshi Kikuchi & Tsutomu Hirayanagi vs. Akihiko Ito & Ippei Ota
2. Tamon Honda & Mitsuo Momota vs. Masao Inoue & Junji Izumida
3. Takashi Sugiura & Shuhei Taniguchi vs. Takuma Sano & Kentaro Shiga
4. Akira Taue & Kishin Kawabata vs. Akitoshi Saito & Bison Smith
5. Mohammed Yone & Kotaro Suzuki vs. Doug Williams & Buchanan
6. Yoshinari Ogawa & Taiji Ishimori vs. Yoshinobu Kanemaru & Atsushi Aoki
7. KENTA & Go Shiosaki vs. Ricky Marvin & Eddie Edwards
8. Naomichi Marufuji vs. Takeshi Morishima
9. Kenta Kobashi Return Match: Kenta Kobashi & Yoshihiro Takayama vs. Mitsuharu Misawa & Jun Akiyama

am luat showul, dar cardul nu-i asta.

1. Kishin Kawabata & Mitsuo Momota vs. Junji Izumida & Tsutomu Hirayanagi
2. Yoshinobu Kanemaru & Atsushi Aoki vs. Kotaro Suzuki & Ippei Ohta
3. Takuma Sano & Masao Inoue vs. Doug Williams & Bull Buchanan
4. Takashi Sugiura & Mohammed Yone & Akihiko Ito vs. Tamon Honda & Tsuyoshi Kikuchi & Go Shiozaki
5. Yoshinari Ogawa & Eddie Edwards vs. KENTA & Taiji Ishimori
6. Akira Taue & Kentaro Shiga vs. Bison Smith & Akitoshi Saito
7. Naomichi Marufuji vs. Takeshi Morishima
8. Mitsuharu Misawa & Jun Akiyama vs. Kenta Kobashi & Yoshihiro Takayama

m-am uitat la primele 5 meciuri, continuarea maine.
Cel mai mult mi-au placut meciurile 2 si 5 ; numai cuvinte de lauda pt. Ishimori.
revin maine, dupa ce vad si celelalte 3 meciuri, cu mai multe comentarii.

Heath Scumm
7th December 2007, 10:07
Doug Williams & Buchanan

Cum evolueaza Bull Buchanan in Japonia? Imi placea mult in WWF!

Face echipa regulata cu Doug Williams?

Dragon-sin
26th January 2008, 08:30
Pai e destul de bun, insa eu am standarde foarte ridicate. Sa zicem ca e bun. Daca nu ar fi ceva nu ar mai ramane in NOAH.

Nu chiar, Doug Williams face echipa cu Nigel si Bison Smith, dar NOAH foloseste destul de des echipa aia formata numai din gaijin (vechea ideologie All Japan)