PDA

View Full Version : INTERTOTO: Dubla Farul - Lokomotiv Plovdiv (2-1 in tur si 1-1 in retur)

Pages : 1 [2]

Ultras Farul
8th July 2006, 22:35
Cam cu emotii dar bine ca ne-am calificat. Bravo REchinii albastrii

CosminGrc
8th July 2006, 22:35
forta faru!!!!!

Ultras Farul
8th July 2006, 22:36
Am avut si multe absente ,sper sa se refaca macar jumatate dintre ei , si sa le dam cateva goluri si francezilor , sa-l deprimam un pic pe Niculae

Gabriel28
8th July 2006, 22:48
Al doilea an consecutiv cand o echipa romaneasca ajunge in faza finala a cupei intertoto, marfa :D bravo Farul :D

ULTRAS-CT
8th July 2006, 22:50
da hagi2006 .. dar Farul din pacate nu a fost mediatizata asa de mult ca cei d ela cluj :)

FatFrumos
8th July 2006, 23:45
pai atunci trebuie sa trecem si de Auxere sa le inchidem vocile. Bravo Farul.

lolo_grupa_c
8th July 2006, 23:52
suporteri au fost???cati???

Ultras Farul
9th July 2006, 00:12
Suporteri ai Farului au fost 100

lolo_grupa_c
9th July 2006, 00:14
oki.....bafta in franta....

Ultras Farul
9th July 2006, 00:14
O iesi lumea in strada , ca totusi am ajuns in ultimul act al Cupei Intertoto

Ultras Farul
9th July 2006, 00:15
Multam

lolo_grupa_c
9th July 2006, 00:24
...ne vedem pe 5 august....

FatFrumos
9th July 2006, 00:25
care a vazut meciul cum sau descurcat noile achizitii?

lolo_grupa_c
9th July 2006, 00:32
care a vazut meciul cum sau descurcat noile achizitii?

asteapta sa se intoarca cei care au facut deplasarea....meciul nu a fost transmis,putin interes de la bucuresti....poate vreun post local??

Bute_Farul
9th July 2006, 03:08
Sigur ne calificam in cupa uefa....sper sa se umple stadionu!!FORZA FARUL!!!

dorryn
9th July 2006, 10:10
FatFrumos ce pot sa-ti zic e ca Disney a jucat foarte slab ..s-a zbatut mult dar nu a reusit decat sa ne faca sa ne aprindem cat mai multe tigari.Pe Bacila nu l-am remarcat prin nimic deosebit dar despre NEAGA pot spune ca este transferul ultimilor ani.A intrat pe final dar ne-a impresionat mai mult decat placut.Tehnica superba,daruire exemplara,tupeu incredibil.Si este doar un copil.Teribil de talentat.Un exemplu doar .. a luat mingea din jumatatea noastra in spint si a driblat tot ce i-a iesit in cale pana la jucatorul ala de culoare de la ei care i-a pus destule probleme lui Disney.Ce pot sa zic..l-a umilit intorcandu-l de vreo 4 ori pana l-a pierdut pe drum.Din pacate a mai aparut un fundas care i-a inchis unghiul beneficiind probabil de lipsa de oxigen din plamanii lui.Nu a obtinut "decat" un corner in momentele in care bulgarii atacau in valuri(doar una din fazele care ne-au facut sa-i prezicem un mare viitor)
Suporteri au fost 60 nu 100 cat se zicea.bafta

tchibos
9th July 2006, 10:16
:ok: care a vazut meciul cum sau descurcat noile achizitii?

eu am vazut meciul la fata locului si, nu stiu ce ati auzit la radio, dar noile achizitii s-au descurcat destul de bine, Disney a avut o gramada de ocazii cel putin in repriza a doua cand putea sa scape singur dar s-a intors, apoi a scapat singur cu portarul pe partea dreapta si a sutat in portar, a mai fost un sut respins de Kolev in corner.... asta doar ce imi aduc aminte la prima ora dupa un drum lung si obositor, dar care a meritat efortul. In general meciul a avut un ritm bun, au fost momente cand am fost dominati insa ocazii a avut si Farul

Suporteri au fost 60 nu 100 cat se zicea.bafta

daca ii pui si pe aia din Alexendria (aia din spate de sus) cred ca se apropie de 100

imi pare rau pentru mine ca nu am fost aici cu voi sa schimbam impresii, imi pare rau pentru voi ca nu ati fost la meci, imi pare bine sa vad ca pe forum sunt persoane care sa traiasca emotiile unui meci cu o mare importanta pentru Farul si imi pare bine enorm de mult ca ne-am calificat si ca am spart gura targului... cat de curand voi pune si ceva poze cu cei care au sustinut echipa si din mizerabila tara care se numeste Bulgaria (cel putin din cate am vazut)

MERGEM IN FRANTA !!! :ok:

Ultras Farul
9th July 2006, 12:59
In caz ca-i eliminam pe francezi , se da vreun trofeu ceva de terminare a cupei Intertoto??

FatFrumos
9th July 2006, 20:11
intrii in cupa eufa cu dinamo si rapid, o sa avem 3 echipe :evil:

tchibos
9th July 2006, 22:42
in acest an sunt 11 finale, fiecare castigatoare primeste trofeul si participa mai departe in turul 2 preliminar din cupa UEFA. Daca trece mai departe si de acest ultim tur 2 preliminat se intra in turul 1 al cupei UEFA iar daca trece si de acesta se intra in Grupe care-ti asigura jocuri in Europa pana in decembrie

tchibos
10th July 2006, 00:08
Auxerre, pregăteşte-te, venim!

După un meci extraordinar, „rechinii“ s-au calificat în turul trei al Cupei UEFA-Intertoto, iar visul Cupei UEFA începe să prindă contur
FC Farul s-a calificat în turul trei al Cupei UEFA-Intertoto, după ce a remizat, 1-1 (0-1), sâmbătă seară, la Sofia, în faţa lui Lokomotiv Plovdiv, în manşa secundă a turului doi al întrecerii. Cum rezultatul din tur fusese 2-1 pentru Farul, constănţenii merg mai departe, urmând a întâlni celebra echipă franceză Auxerre (primul meci în Hexagon, la finele acestei săptămâni). Dacă trece şi de Auxerre, Farul va juca în turul doi preliminar al Cupei UEFA!

La Sofia, „rechinii“ au făcut un meci mare, trecând peste o mulţime de probleme: opt absenţi (Guriţă - suspendat, Şchiopu, Senin, L. Mihai, Lungu, Păcuraru, M. Carlos - accidentaţi, Soare - examen de bacalaureat), numeroşi debutanţi şi puşti în echipă şi pe bancă (Băcilă, Disney, Larie, Fl. Neaga, D. Florea, L. Mihai II, A. Mihai), atmosfera ostilă de pe stadion. După o primă repriză mai puţin reuşită, pe care Lokomotiv a controlat-o (în ciuda a două ocazii, la debut, foarte bune, ale Farului), reuşind să şi înscrie, scor la care era calificată, „rechinii“ au revenit spectaculos după pauză. Au egalat, prin „torpilorul“ Gheară, care şi-a răscumpărat greşeala din tur, când, la 0-0, a ratat un penalty, şi au ţinut meciul în mână. Mai mult decât atât, Farul putea chiar să mai marcheze, Disney, Neaga, D. Florea sau Băcilă prinzându-le de câteva ori pe gazde pe contraatac, prin superbe curse solitare. Evoluţie şi rezultat de senzaţie pentru „rechini“, care au arătat şi că au schimbul de mâine asigurat.

Marian BOCAI

Bulgaria, Sofia, stadion „Vasil Levski“, teren foarte bun, vreme ideală pentru fotbal, spectatori, circa 5.000; au marcat: Halimi (min. 36), respectiv Gheară (min. 55); cartonaşe galbene: Hristev (min. 32), Samokishev (min. 59), respectiv Băcilă (min. 44), Apostol (min. 82), Curcă (min. 90+4); a arbitrat Meir Levi - 7; asistenţi, Shlomo Benita - 7, Shimon Dvir - 7 (toţi, din Israel); rezervă, Dimitar Dimitrov (Bulgaria); observator UEFA de arbitri, Christakis Skapoullis (Cipru)

Lokomotiv (antrenor, Ayan Sadakov): Kolev 6 - Bachkov 6, Samokishev 5 (min. 67, Elame), Miliev 6, Hristev 5,5 - Dimitrov (cpt) 6,5, Zlatinski 6,5, Halimi 7, Anev 6 (min. 77, Iliev 6) - Zlatkovski 6,5 (min. 65, Zlatinov), Vandev 5,5

FC Farul (antrenor, Momcilo Vukotic): Curcă 7,5 - Farmache 7, Barbu (cpt) 7, Gheară 8, L. Florea 7 - Băcilă 7, Voiculeţ 7, Larie 7, Todoran 7 (min. 90+3, Boghiţoi) - Apostol 7,5 (min. 82, Fl. Neaga) - Disney 7 (min. 81, D. Florea)

Filmul meciului

Min. 5: Gheară reia peste poartă din careu mingea trimisă de Apostol din lovitură liberă l Min. 9: Zlatkovski nu nimereşte ţinta, din apropiere, tot cu capul, în urma unei centrări de pe stânga l Min. 17: Din careu, Barbu trimite în plasa laterală, după cornerul executat de Apostol l Min. 24: Zlatinski trage de la 35 m peste poartă l Min. 34: Şutul lui Bachkov, din careu (pasă Zlatkovski), trece periculos pe lângă l Min. 36, 1-0: Halimi reia cu capul din apropiere, la o nouă pasă a lui Zlatkovski l Min. 39: Voiculeţ pătrunde în careu şi şutează pe lângă l Min. 53: Apostol trage bine din afara careului l Min. 55, 1-1: Lovitură liberă de la 30 m, Apostol mişcă pentru Gheară, care trimite o torpilă la vinclu l Min. 58: Dimitrov îi pasează lui Anev, care trage peste din careu l Min. 65: Disney are o cursă impetuoasă de 40 m, ajunge unu la unu cu portarul, dar Kolev apără l Min. 83: În urma unei acţiuni foarte bune pe dreapta, Băcilă centrează în careu, dar Apostol ratează şutul l Min. 86: Contraatac Fl. Neaga, două driblinguri şi scapă aproape singur, dar obţine numai un corner l Min. 88: Curcă scoate de la rădăcina barei mingea trimisă cu capul de Iliev, după lovitura liberă a lui Dimitrov. (M.B.)

Fanii Farului le-au ţinut piept gazdelor

Chiar dacă în număr mult mai mic decât galeria lui Loko, suporterii Farului (50, sosiţi cu un autocar) şi-au încurajat exemplar favoriţii. În schimb, fanii bulgari au scandat iar lozinci rasiste, ca la Constanţa („Ţiganii!“, „Ţiganii!“ şi l-au huiduit pe Disney în timpul meciului şi la schimbare) şi i-au înjurat pe constănţeni („Farul, Farul, va fan culo!“). Ultraşii farişti s-au întors înapoi la Constanţa ieri dimineaţă, la ora 7,30. Ei vor merge şi la Auxerre. Deplasarea este gratuită, plecându-se pe 12 iulie, la ora 21, din faţa magazinului „Silvian“ din zona „Anda“. (M.B.)

Cuget Liber

Elphax
10th July 2006, 23:52
Bravo!