View Full Version : Eu cu cine votez?
Sagittarius
21st November 2007, 19:29
Asa cum ar spune Cetateanul Turmentat ... eu cine sa votez ? Duminica sunt alegerile ... nu ma pricep la politica, toti sunt o apa si un pamant, dar as vota cu PRM, intrucat Vadim Tudor ii uraste pe tigani si pe corupti si asa mai departe , chiar daca e un ciudat ... :rolleyes: sper ca nu va suparati.
Astept sfaturi sau asa ceva ... :rosu:
Corozivu
21st November 2007, 21:04
^ Daca iti spun da-ti foc te superi nu ? :) (nu pentru faza cu vc Tudor ci pentru alegeri in general)
Sagittarius
21st November 2007, 23:01
Nu votez ... nici nu am 18 ani, dar nu aveam ce face :).
Sagittarius
24th November 2007, 02:14
Deci...cu cine ?
Heath Scumm
24th November 2007, 14:11
Eu aleg votul uninominal si oscilez intre PD si PNL.
PSYCHO
24th November 2007, 14:12
Eu nu merg la vot ptr ca am dreptul de a nu merge la vot! :)
LaParka
24th November 2007, 14:13
nici eu nu voi vota si voi alege gandirea ignoranta de tip "hey,doar nu va face votul meu diferenta"....
PSYCHO
24th November 2007, 14:16
Exact, votul meu conteaza, asa ca nu vi-l dau voua! :D
The Game
24th November 2007, 14:23
Eu merg la vot,voi vota DA la referendumul pentru votul uninominal,pentru ca este o solutie mult mai buna sa alegem omul,direct,de cat sa alegem niste liste,facute pe cine stie ce criterii si liste care contin persoane de care absolut nimeni nu a auzit,iar la europarlamentare voi vota cu partidul meu de suflet,si anume Partidul National Taranist Crestin Democrat.
Big Sexy
24th November 2007, 14:30
Eu nu ma duc la vot. Folosesc principiul - fac sex - ma f**e o leneeeeee ...
Freedom
24th November 2007, 14:47
Nici eu nu voi vota, chiar daca ar fi primul meu vot, deoarece nu-mi place sa ma implic in aceasta aglomeratie de jocuri politice.
Ratonu
24th November 2007, 14:55
Cred cã e datoria fiecãrui cetãþean sã aleagã varianta pe care o considerã bunã (sau, mai bine zis, rãul cel mai mic). O sã votez pentru PD ºi pentru sistemul de vot uninominal.
Sagittarius
24th November 2007, 17:43
Eu nu ma duc la vot. Folosesc principiul - fac sex - ma f**e o leneeeeee ...
Hehe ... de m-ar **** si pe mine una...
Corozivu
25th November 2007, 00:34
^ Be careful what u wish for. You may not like it.
Chiar daca nu am fost de acord initial cu asa un thread, imi dau si eu cu parerea. Voi vota doar la alegerile "europene", cel mai probabil cu PNL. La referendum nu votez pentru ca nu am inteles care e diferenta dintre proiectul base si proiectul tariceanu. Daca nu s-a obosit nimeni sa explice clar chestia asta nu o sa ma apuc acum sa votez in orb doar pentru ca ideea votului uninominal pare a fi buna.
Sagittarius
25th November 2007, 17:35
Voting over. My choose ? PRM nu va avea niciodata sanse din cauza jegului portocaliu, asa ca a trebuit sa votez cu PD si pentru votul uninominal!
Ratonu
25th November 2007, 17:56
Am fost la vot mai de dimineaþã ºi era un aer sinistru în secþii, foarte puþinã lume ºi toþi cei care nu stãteau pe scaune cu cel puþin 35 de ani mai în vârstã decât mine.
Cât despre PRM, e foarte bine cã nu mai considerã aproape nimeni atractiv acest partid condus de jeguri ºi de oameni bolnavi mintal. Mai bine mã spânzur de c***e decât sã votez cu Vadim.
Sagittarius
25th November 2007, 20:14
Vadim Tudor e cam scrantit, dar totusi e singurul care e mai corect si ii uraste pe romi si pe corupti , arde-i-ar focul de tigani. Fie sa se aleaga praful de ei.
h1mZ
25th November 2007, 20:40
^ eu sunt rrom ...
andreineagu
25th November 2007, 20:45
Defapt esti romtelecom....tigan la telefon
Sagittarius
25th November 2007, 22:42
Scuze, nu vreau sa jignesc PE TOTI, ma refer la cei care fura, bat, scuipa, injura, bat, fura, iar injura si omoara. Vadim Tudor a spus acum 8 ani la candidatura la presedintie ca se va ocupa de toatele zone "putrede" din tara, asftel incat sa nu mai ramana decat aia buni si sa poata sa se si angajeze. Nu ma refer la toti, nu sunt xenofob, Doamne fereste. Cunosc 2 cu care ma inteleg foarte bine si nu le-as dori moartea pentru nimic in lume. Himz, scuze daca te-am jignit.
PSYCHO
25th November 2007, 22:51
Vadim Tudor a spus acum 8 ani la candidatura la presedintie ca se va ocupa de toatele zone "putrede" din tara
Si Basescu, Nastase si restul mizeriilor au spus la fel! :rolleyes:
Mike^
25th November 2007, 22:57
^ Be careful what u wish for. You may not like it.
Chiar daca nu am fost de acord initial cu asa un thread, imi dau si eu cu parerea. Voi vota doar la alegerile "europene", cel mai probabil cu PNL. La referendum nu votez pentru ca nu am inteles care e diferenta dintre proiectul base si proiectul tariceanu. Daca nu s-a obosit nimeni sa explice clar chestia asta nu o sa ma apuc acum sa votez in orb doar pentru ca ideea votului uninominal pare a fi buna.
Well, ideea e ca momentan, in Romania nu avem un vot uninominal. Noi nu votam omul, persoana, ci votam listele de partid, create de catre fiecare partid in parte. Eu unul nu vreau sa votez un partid intreg, doar fiindca imi place un om, vreau sa votez OMUL...In mare, asta reprezinta votul uninominal si am votat pentru, e clar.
Doi la mana, Sagittarius, se vede ca esti clar pe langa cu politica, dar ma si dezamagesti...Vadim, o SOLUTIE? Ce stii tu despre Vadim? Corneliu Vadim Tudor este, fara dubii, un om extrem de cult, tot respectul meu pentru el, a scris peste 30 de carti. Este un om foarte cult, dar este un om nebun, plain and simple. Uita-te la crizele lui de furie impotriva rromilor sau altora si vei vedea la ce ma refer. Omul, daca ar ajunge presedinte, am trece de la democratie la totalitarism...Nu degeaba multi oameni il compara pe Vadim cu Hitler. Eu, personal, sunt complet impotriva a 3 persoane care doresc sa candideze la presedentie: Vadim, Cosmin Guse si Jiji Becali...Daca vreunul dintre acestia ajunge presedinte, parasesc tara...Dar nu stiu ce cauta Vadim in threadul acesta, el nu participa la Europarlamentare...Partidul lui participa, da, dar el nu...
h1mZ
25th November 2007, 23:48
@Sagittarius: Glumeam, nu sunt rrom da am vrut sa te fac sa te simti prost tocmai din motivul pe care l-ai pus in postul de deasupra ... si eu am prieteni rromi :D
Cat despre Vadim... omu e dus... daca iese presedinte ... nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla... chestia e ca sunt multi oameni care il voteaza mereu e printre primii... cine iese in turu 2 vs. Vadim se poate considera castigator ca oricine ar fi vs. Vadim cred ca ar fi votat si de aia din PRM...
Fecali (fecale pe moldovineste) daca ar iesi presedinte ar castiga steaua campionatu in fiecare an :)
PSYCHO
26th November 2007, 00:23
Pe mine m-a stresat faptul ca au pus in aceeasi zi doua voturi ce nu aveau legatura unul cu altul ... Am vazut la stiri ca niste batrani au acum dosar penal si risca pana la 5 ani de inchisoare ptr ca au votat la doua sectii ptr acelasi lucru, crezand ca voteaza chestiile diferite! Sunt sigur ca acum are remuscari Basescu ptr batranii respectivi ... NOT! :mda:
Sagittarius
26th November 2007, 00:36
Mda... Himz vorbeste prea inteligent , dar totusi ... nu am vrut sa risc. Ideea e ca nu am boala pe toti, doar pe 80%. Ce daca Vadim e nebun si isi manifesta ura asupra tiganilor ... si Einstein a fost nebun stiati ? Si Van Gogh si-a taiat urechea. Si Hitler. El ar curata toate buruienile. Sar in foc pentru el. Cat despre Becali, daca iese, ma duc in fata resedintei Sport.Ro si imi dau foc !
Stiu ceea ce inseamna politica ... insa am avut mereu tendinta sa tin cu nebunii si cu cei care au aceiasi dusmani ca mine, punand interesele tarii pe locul 2. Tara nu merita sa ma gandesc la binele ei, pentru ca binele nu are de unde veni. Pur si simplu. Mi s-au tot explicat diferentele de natura politica si ideile lor post-moderniste , dar am ales sa ii las in pace pe cei care fac pe desteptii si promit multe si sa trec de partea "intunecata".
Ratonu
26th November 2007, 01:06
Diferenþa dintre Vadim ºi Einstein e cã Vadim nu e un geniu, nici pe departe. Cum a zis ºi Mike, omul e cult, probabil cã a citit tone de cãrþi, dar asta nu schimbã faptul cã e un dement ºi nu are ce cãuta sub ºtampila vreunui cetãþean întreg la minte. ªi cu ce ne ajutã dacã urãºte þiganii? Priveºti prea simplu lucrurile, dupã o logicã asemãnãtoare aº zice "mie îmi place sã mã f*t, votez PLD cã e Alina Plugaru acolo". ªi ce crezi, cã dacã ar ajunge Vadim la putere ar extermina þiganii (de parcã aºa ceva ar fi în mare un lucru bun) ºi corupþii? Sã fim serioºi. Înainte de '89, omul scria poezii de preamãrire pentru Nicu ºi Elena, în 2004 Iliescu l-a decorat cu Steaua României ºi vreo 20 de personalitãþi au renunþat la aceeaºi distincþie din cauza asta, la cultura lui îl poþi vedea la TV cum îºi moaie degetul în gurã sã întoarcã o paginã, de când îl ºtiu urlã în continuu de corupþi ºi de ce va face el ºi n-a venit niciodatã cu nimic concret... E un nenorocit ºi un om bolnav ºi mi se face silã numai când mã gândesc la el.
RockBerg
26th November 2007, 01:08
^ eu sunt rrom ...
Mai taci,ba tiganule. :happy
2 oameni dusi cu pluta si primesc atentie stiu in tara: Vadim si D.Diaconescu.
Mai e si lingaul ala prieten cu Diaconescu,e acolo de fiecare data.Vadim e cel mai periculos....don't fuck with crazy-smart people...ever.
Sagittarius...vezi ca ai dat-o rau pe spamofilie.
Mai usor.
EDIT: Daca era Vadim la putere acum ne taiam in sabii cu italienii.
Freedom
26th November 2007, 01:12
Ideea e ca nu am boala pe toti, doar pe 80%. Ce daca Vadim e nebun si isi manifesta ura asupra tiganilor ... si Einstein a fost nebun stiati ? Si Van Gogh si-a taiat urechea. Si Hitler. El ar curata toate buruienile. Sar in foc pentru el. Cat despre Becali, daca iese, ma duc in fata resedintei Sport.Ro si imi dau foc !
Vadim e nebun, dar nu in sensul bun al cuvantului.Parerea mea, nu cred ca iti dai seama de consecintele care ar putea urma dupa venirea unui astfel de om la putere.
Si comparatia cu Einstein, nu isi are rostul.Nu cred ca se pot pune in discutie cele doua aspecte de viata...;)
Big Sexy
26th November 2007, 01:29
Cu tot respectul pentru entuziasmul tau Sagitarius insa pui problema precum un copil de 12 ani. Nu intelegi nimic din politica.
Tu esti un exemplu foarte bun pentru care dreptul de vot se obtine dupa 18 ani si eu consider ca nici asa nu e suficient. Sunt niste mecanisme complexe in spatele jocurilor puterii si exemplul cu "imi place sa ma f*t, asadar votez cu PNL (nici nu au acceptat-o pe plugaru)" e unul concret de perceptie deformata a publicului asupra substraturilor politice ...
Ai impresia ca daca esti roman esti cu ceva mai bun decat tiganii? Eu nu cred ca sunt cu ceva mai bun decat ei, doar am avut alta educatie decat majoritatea tiganilor. Se poate rezolva problema lor si prin educatie nu numai cu gaz sarin.
Cum tie nu iti convine ca italienii vor sa omoare TOTI romanii la fel nici tiganilor nu le convine sa fie pusi in aceeasi oala cu delicventii. Tu chiar crezi ca toti somalezii sunt slabi morti? Sa ii vezi pe somalezii aia rahitici ce burti imense au :P! Sau ca irlandezii sunt zgarciti rau? Sau mai stiu eu ce stereotipuri?
Chiar daca 80% din ei sunt delicventi, daca nu cumva mai mult si sunt recunoscuti pentru infractiuni cu violenta nu poti sa iei masuri coercitive impotriva uneii etnii intregi ci doar individual.
Cu respect
wwefan ... ehmmm Gabi
p.s. am uitat sa pun "hi all"
LaParka
26th November 2007, 02:08
don't fuck with crazy-smart people...ever.
my highscool history teacher.....i learned that a little too late....
Sagittarius
26th November 2007, 12:31
Fuck politics! SI imi da mie ban ca am zis de tigani si lu ala ca isi baga organu genital nu ii da ban ca a scris cu alb ... rusine sa iti fie , Hitscum!!! Mai da-mi una sa fie ban.
RockBerg
26th November 2007, 13:26
Fuck politics! SI imi da mie ban ca am zis de tigani si lu ala ca isi baga organu genital nu ii da ban ca a scris cu alb ... rusine sa iti fie , Hitscum!!! Mai da-mi una sa fie ban.
Robert de Niro holding his Master Chief pipe in Men of Honor:
"Beware what you wish for."
Cand un user cere ban,Super Mods/Mods/Admins o vad ca sfidare. :)
Heath Scumm
26th November 2007, 14:39
Nu ti-am dat ban, ti-am dat infractiune. Cred ca daca ai frecventa mai multe forumuri ai vedea diferenta. Daca vorbesti de Ratonu, nu si-a bagat nimic si s-a autocenzurat, daca te simti jignit te rog sa dai report la post si voi lua masuri, de aia ai optiunea asta. De obicei insa la noi se tolereaza o exprimare mai libera atata timp cat nimeni nu se simte jignit de ea.
In concluzie...
Inainte sa ma acuzi de discriminare, te rog sa citesti regulile de baza ale forumului (printre care figureaza si interzicerea absoluta a oricarei remarci rasiste sau xenofobe). Nu eu le-am facut, eu doar ma asigur ca se respecta.
Mi-am justificat decizia doar ca simbol al bunelor mele intentii de a pastra o maniera civilizata a discutiilor de pe forum. Totusi, daca-ti doresti atat de mult sa fii "martir", ma poti ruga de ban si a treia oara. Am auzit ca in general in viata a treia oara ti se implinesc dorintele.
PSYCHO
26th November 2007, 17:11
Mi se pare o chestie decenta autocenzura! Iar daca un user scrie in alb sau pune stelutze e ok ... Insa o atitudine rasista e mult mai grava! Un om care-si baga p*la unde trebuie poate sa creeze o noua viatza, insa un om cu orientari rasiste extreme poate distruge mai multe vietzi! ... Asa ca mai bine iti bagi p*la decat sa creezi lagare de exterminare a anumitor rase umane! ;)
Sagittarius
26th November 2007, 19:57
Bine ... cum vreti voi, de azi nu mai postez gresit. Insa rog pe Gabi sa imi dea ban daca mai postez gresit .. eu am vrut doar sa ma integrez la voi, dar nu am cum , ca voi va stiti de 3 ani , eu sunt nou pe aici. Eu nu stiu ce fel de glume va plac, nu stiu ... mi se pare ca sunteti destul de rockeri (INTELIGENTI) si vreau sa fac topicuri relativ mai elevate ... dar nu reusesc. Sorry Sport.ro ... De fiecare data cand postez ceva, mereu e unul cu mot care se ia de mine ca de ultimul pedofil si criminal ! Mai ales Hitscum .. in **** mea (NA!) , ceilalti de ce imi explica frumos? BigSexy, Reaper, Mike ... de ce nu fac pe superiorii?
PSYCHO
26th November 2007, 20:06
^ Omule, daca esti paranoic nu inseamna ca nu te urmareste cineva! :cry:
Acuma serios, nu te mai agita atata ... Decat sa te simti atacat, mai bine ai invatza din greseli ... De exemplu, nu conteaza etnia sau preferintzele muzicale ca un om sa fie prost sau inteligent ... Ar fi un pas nu? :) ... Uite, eu am invatzat in timp sa-i urasc pe toti in mod egal, fara sa fac discriminari! :D
Si on-topic: Ce frectie a fost acuma! Sunt mandru ca fac parte din cei peste 70% din cetatzenii Romaniei care nu s-au prezentat la vot! :evil:
Sagittarius
26th November 2007, 20:08
Sa ii urasti pe toti ? Super ... si pe mine ma urasti nu :( ?
LaParka
26th November 2007, 20:11
chillax man....prea face din tantar armasar :).ease out...aici nu e nimeni impotriva ta.a zis si Big Sexy de multe ori,aici suntem toti prieteni :).
cum a zis si PSYCHO,in general nu bine sa etichetezi oameni,nu vei ajunge prea departe in viata cu asta.
si apropos,eu ma consider oarecum inteligent si nu sunt rocker :)
@PSYCHO
:yeah:freedom is so fuckin' awesome :D
RockBerg
26th November 2007, 20:15
Uite, eu am invatzat in timp sa-i urasc pe toti in mod egal, fara sa fac discriminari!
I hate everyone irrelevant of other issues.
Si on-topic: Ce frectie a fost acuma! Sunt mandru ca fac parte din cei peste 70% din cetatzenii Romaniei care nu s-au prezentat la vot!
Toti sunt o apa si-un pamant.
Cu exceptia dereglatilor mintali gen Vadim bineinteles.
PSYCHO
26th November 2007, 20:32
Sa ii urasti pe toti ? Super ... si pe mine ma urasti nu :( ?
Stii care e culmea in paranoia? Sa fie la TV stiri despre implozia in medii controlate si tu sa crezi ca se vorbeste despre tine! :cry:
si apropos,eu ma consider oarecum inteligent si nu sunt rocker :)
Eu ascult rock dar sunt cam prost! :cry:
@PSYCHO
:yeah:freedom is so fuckin' awesome :D
:scsa: E super senzatia cand stii ca i-ai tratat cu aceeasi indiferentza cu care te-au tratat si ei! Acuma sincer, de aproape un an se tot cearta intre ei ca niste copii idiotzi, ignorand probleme serioase precum sinistrati, sosele, gropi, relatii internationale, imaginea romanilor in Europa, etc ... Si acuma se asteptau sa venim in numar mare la vot? :mda:
Ratonu
26th November 2007, 21:10
Dacã aveþi impresia cã aþi dat peste nas cuiva neprezentându-vã la vot, cred cã vã cam înºelaþi. Sã zicem cã la europarlamentare merge faza cu "toþi sunt niºte jeguri", dar cu referendumul cum rãmâne? Sã ºtiþi cã nepãsarea n-o sã schimbe niciodatã nimic, ba mai mult, le dã ocazia jegurilor de top sã facã gura ºi mai mare.
PSYCHO
26th November 2007, 21:36
^ Daca referendumul era sub forma: "Cu care dintre cele 2 variante de vot uninominal propuse sunteti de acord?" ... asta dupa o explicare coerenta a ambelor variante ... poate aveam un interes sa merg, dar asa doar ca sa votez o idee abstracta de vot uninominal, no thanks! :cool:
Sagittarius
26th November 2007, 21:38
Mda, media de varsta a fost peste 40 de ani sau cam asa ceva ... tinerii incep sa se prinda :).
Heath Scumm
26th November 2007, 21:44
Dacã aveþi impresia cã aþi dat peste nas cuiva neprezentându-vã la vot, cred cã vã cam înºelaþi. Sã zicem cã la europarlamentare merge faza cu "toþi sunt niºte jeguri", dar cu referendumul cum rãmâne? Sã ºtiþi cã nepãsarea n-o sã schimbe niciodatã nimic, ba mai mult, le dã ocazia jegurilor de top sã facã gura ºi mai mare.
Agreed. Imi place atitudinea ta ...
Sagittarius
26th November 2007, 21:47
De nu s-o ajunge iar la revolutie ... (Doamne ajuta!)
PSYCHO
26th November 2007, 21:52
^ Nu se mai ajunge ptr ca a trecut valul ala ce a cuprins atunci estul Europei, Roamania face parte din NATO & UE, etc ... Plus ca prin revolutie in sensul asta se intelege schimbarea sistemului de organizare a statului si impunerea unuia nou ... In schimb, riots, riots, abia astept! :D
Sagittarius
26th November 2007, 22:02
Si asa merge :). Parca il vad pe Tariceanu cu un morcov in inima, pe Basescu cu mort cu oul lui Nastase pe fata si pe Nastase ciugulit de gaini .. aichiuaua 8->
PSYCHO
26th November 2007, 22:35
^ Omule, de unde faci rost de chestia aia si cat costa? :D (uita-te la culoarea smily-ului)
Sagittarius
26th November 2007, 22:46
Care? 8-> ? Asta e un smiley de pe messenger care viseaza.
wwefan
11th February 2008, 17:34
Asa cum ar spune Cetateanul Turmentat ... eu cine sa votez ? Duminica sunt alegerile ... nu ma pricep la politica, toti sunt o apa si un pamant, dar as vota cu PRM, intrucat Vadim Tudor ii uraste pe tigani si pe corupti si asa mai departe , chiar daca e un ciudat ... sper ca nu va suparati.
Astept sfaturi sau asa ceva ...
Nu stiu cum am dat de acest topic,mai cu seama ca n-am timp sa ma uit la ele decit foarte rar,dar,probabil,vazind un "cetatean turmentat" si pentru ca in Romania acest personaj il vedem cam peste tot si in toate epocile,indiferent ca sint alegeri 'au ba,iata ca tu,fiind tinar,prea tinar,te gindesti sa alegi un partid si un lider de partid cu totul...ciudat,eufemistic vorbind.Dar fara sa intru in amanunte,ar fi din partea mea un test de masochism sa vorbesc de intentia ta de vot,ceea ce-ti recomand tie si celorlalti "turmentati",ce nu stiu cu cine sa voteze ori de cite ori cetatenii "Eternei si fascinante Romani",sa ai in vedere cind te afli in cabina de vot ceea ce-ti doresti cel mai mult de la tine insuti indiferent ca ai sensibilitati de liberal,comunist,legionar,democrat,etc.Romania trebuie sa scape nu numai de cetateni turmentati dar si de o viata turmentata!!!Asta-i drama acestui popor,care din cauza ca nu stie cu cine sa voteze,devine o populatie.Cum votezi asa-i si viitorul tau.
wwefan
Insane
11th February 2008, 18:28
Mda ... bine ca s-a votat cu Basescu, ca acum tare bine traim FMM !
Big Sexy
11th February 2008, 18:43
Mda ... bine ca s-a votat cu Basescu, ca acum tare bine traim FMM !
indiferent cine era ... tot FMM ziceai.
The Game
11th February 2008, 19:03
^^Lumea voteaza Basescu pentru ca este singurul politician care pare mai credibil,mai "langa popor" asa cum ne-a aburit in ultimii 4 ani Basescu,scotand totdeauna in fata "poporu',poporu'",dar bineinteles se voteaza Basescu ca sa nu iasa persoane gen Vadim,Geoana,Nastase,si cel mai bun exemplu ar fi turul 2 de la prezidentialele din 2000,unde s-a votat Iliescu ca sa nu iasa Vadim.....sper ca acest an electoral sa aduca niste schimbari in Romania noastra,pentru ca pur si simplu nu se mai poate,si sper ca in 2009,cand vor avea loc prezidentialele,sa vina un om mai competent sa candideze la presedintie,altfel,il vom mai avea pe cap inca un mandat pe Basescu.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.