View Full Version : WRM Red November TLC Match: The Mystical Guitarist vs Crusher
DejaVu
15th November 2007, 23:44
O camera de filmat survoleaza intreaga Arena WRM.In sala se vad scari, mese si scaune puse peste tot, prin public, pe langa ring, langa apron si pe rampa care duce spre ring.Un acord de chitara se aude, iar publicul parca stie ce urmeaza izbucnind in urale.Acordurile de chitara se repeta la un interval de timp de cateva secunde ,iar spectatorii parca nu mai au rabdare sa inceapa urmatorul meci.Acestia,de fiecare cand aud incep sa aplaude din ce in ce mai tare.Dupa un minut sau doua incepe melodia "One of a kind" cantata de Mike The Mystical Guitarist.
Big Mouth: "Chitaristul a sosit din nou sa ne incante!Publicul il iubeste nespus de mult.Nu am mai vazut in WRM pana acum cu un luptator sa fie atat de iubit ca Mike!Ma bucr ca vad acest lucru, faptul ca un wrestler este respectat atat de mult."
Test: "Daca s-ar lasa de muzica cred ca l-as placea si eu mai mult.Nu suport rock-ul sau ce naiba stil de muzica el canta."
Big Mouth: "Probabil ca o sa mai inregistreze si alte melodii peste cateva saptamani.Din cate am citit si am vazut, Mike a semnat un contract cu una dintre cele mai renumite case de discuri din America.Sunt sigur ca aceasta cariera pe care vrea sa o relanseze va fi foarte reusita."
Test: "Nu ma intereseaza cati bani ia el..."
Din titantron ies cateva artificii facand parca o perdea, inainte ca wrestlerul sa intre pe rampa care duce spre ring.Mike intra prin ea si ridica doua degete in aer, salutand publicul, iar in mana cealalta avand chitara.
http://i128.photobucket.com/albums/p193/Shane_aka_LP/jeffjarret.jpg
Acesta trece pe langa spectatori si bate palma cu ei, fiecare dorind sa il atinga macar pentru o secunda.Alte artificii izbucnesc pe rampa cat timp se iindreapta el spre ring.Odata ajuns acolo isi da paltonul jos si asaza chitara pe turnbuckle in interiorul ringului.Mike gaseste un microfon, facandu-se liniste in momentul in care l-a dus sa vorbeasca.
Mike: "Crusher...iar va trebui sa ma infrunt cu tine.Am facut egal cu tine o data, si a doua oara m-ai batut.Nu iti face insa griji.Cu sprijinul pe care il am din partea fanilor mei, in seara asta te voi invinge si voi lua servieta care se afla deasupra ringului pentru ca mai apoi sa devin campion.Asa ca...te astept sa vi in ring ca sa ne infruntam inca odata."
Mike arunca microfonul si incepe sa aplaude la randul sau fanii.
Big Mouth: "Sunt curios daca o sa vina Crusher cu "prietenii" sai din TNT."
Test: "Imi plac tipii aia.Sa speram ca vine cu ei.
h1mZ
16th November 2007, 01:44
"Mike, nu dau doi bani pe fanii tai. Fanii nu te vor ajuta sa castigi in seara asta... TU n-ai reusit sa castigi acel titlu. Eu am fost pus mereu in situatia de a lupta pentru titlu cu mai mult de un adversar. Acum nu e cazul, Mike. Si doar unul dintre noi va lua servieta aceea si va deveni Contenderul Numarul 1 pentru marele premiu, titlul WRM Heavyweight. Si dupa cum vezi, fanii tai sunt mai multi dar ai mei sunt mai valorosi (din arena se aude un urlet insa acel urlet se opreste cand persoana realizeaza cat de penibila e)"
Crusher a disparut de pe ecran insa camera continua sa filmeze locul intunecat in care era acesta.
Test: Sa fiu al naibi! E ... Crusher!?
BigMouth: Crusher a coborat din ring pe un cablu de pe acoperisul arenei, chiar in fata lui Mike.
Test: E cea mai spectaculoasa intrare pe care am vazut-o!
Crusher ramane fata in fata cu Mike, care este vizibil enervat de spusele lui. Mike impinge chitara inafara ringului iar Crusher impinge scara de langa el care cade inafara ringului. Cei doi se apropie si se privesc in ochi.
Test: Ce moment tensionat.
BigMouth: Shhht.
Test: Ce?
BigMouth: Ai stricat momentul.
Crusher duce microfonul la gura.
Crusher: T.N.T.
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/00/hhhhhh.jpg
Dupa care incepe sa-l loveasca pe chitarist cu microfonul in cap.
DejaVu
16th November 2007, 18:52
Meciul incepe, Mike fiind lovit in cap cu microfonul de catre Crusher.Publicul huiduie la fiecare lovitura pe care fostul campion WRM o da.Mike, insa continua sa incaseze fara sa aiba dorinta de a scapa din mainile lui Crusher.Ba mai mult, chitaristul face semne ca vrea ca adversarul sau sa il loveasca si mai tare in cap,iar spectatorii apreciaza gestul asta si incep sa strige numele lui Matthews.
Test: "Rocker-ul ala jegos incaseaza lovituri incontinuu.De ce Doamne iarta-ma, nu fuge din calea lui Crusher?"
Big Mouth: "Din uralele publicului isi extrage Mike dorinta si puterea de a lupta.Si la fiecare lovitura primita, Mike este si mai sustinut.Cred ca nici macar nu simte durerea."
Test: "Inseamna ca e un prost daca sta acolo sa primeasca lovituri in cap.Isi pericliteaza si mai mult sansa de a castiga o oportunitate la titlul WRM."
Big Mouth: "A mai castigat si Rookie Challenge si are experienta in meciurile hardcore.Doar a luptat impotriva lui Alex Vita."
Test: "Nu imi aminti de ala.Acum cel pe care vreau sa il vad campion este Crusher."
Membrul TNT pare enervat de dorinta lui Mike de a incasa la nesfarsit lovituri.Acesta se da cativa pasi in spate si arunca cu microfonul,cu toate fortele direct in fata chitaristului provocandu-i o rana imensa pe fata.Acesta cade din cauza impactului cu microfonul iar Crusher incepe sa ii strige ceva.
Crusher: "Doar atat poti?Credeam ca esti putin mai dur Mike, dar ma dezamagesti cumplit.Oricum e mai bine pentru mine ca asa o sa te bat mai usor. "
Crusher se duce si ia repede un scaun de langa ring dupa care reintra si incepe sa il pocneasca pe Mike direct in cap cu toata ura de care poate da dovada.
Big Mouth: "Mike are parte de cel mai groaznic start posibil!Nu cred ca l-am mai vazut in situatia asta."
Test: "A decazut mult dupa ce a pierdut in meciul trecut cu Reaper."
Big Mouth: "Nu as zice asta.Crusher a avut noroc cu microfonul pe care i l-a aruncat in fata."
Test: "Un campion stie sa foloseasca orice obiect pe care il are in mana."
Mike nu mai da semne ca poate sa continue meciul.Este asaltat de catre Crusher din toate pozitiile.
h1mZ
16th November 2007, 22:18
Test: Crusher a renuntat la scaun si se duce sa aduca o scara. Victoria e garantata.
BigMouth: Incredibil cum dragostea pentru fani a lui Mike l-a costat sansa la titlu in seara asta.
Test: Nu inteleg cu ce il ajuta fanii... nu lupta ei pentru el... Uite, nu fanii l-au ajutat pe Crusher sa puna scara aia in mijlocul ringului.
Crusher incepe sa se urce pe scara.
BigMouth: Spune-mi si mie Test, de ce se da Crusher jos de pe scara.
Test: Ai rabdare... uite, s-a dus sa ia chitara lui Mike... vrea sa-l umileasca de tot.
Crusher ridica chitara lui Mike deasupra capului si o zdrobeste lovind-o de turnbuckle.
BigMouth: Mike se ridica si alearga ca un fulger spre Crusher, incredibil, sunetul chitarii parca l-a facut sa invie.
Mike il loveste pe Crusher cu un Running Clothesline to the back care il face pe acesta sa se loveasca cu pieptul de turnbuckle. Mike face o pauza pentru a-si sterge sangele de pe frunte. Dandu-si cu mainile in par parul sau blond capata o culoare rosiatica. Apoi Mike continua din nou asaltul.
BigMouth: Mike il da pe Cursher cu capul de turnbuckle. L-a prins din spate... si German Suplex peste corzi. Crusher e inafara ringului! Acum e momentul Mike!
Chitaristul urca scara treapta cu treapta, mai facand cate o pauza pentru a se sterge la ochi de sange.
BigMouth: Mike mai are doar cativa centimetrii pana la servieta!
Test: Dar Crusher e in picioare.. e pe apron... nu mai e pe apron... Springboard Dropkick pe scara! iar Mike se prabuseste in momentul in care atinge servieta.
BigMouth: Uite cum se clatina sansa la titlu!
Crusher si Mike se ridica aproape in acelas timp folosind corzile si se uita unul la celalalt tragandu-si rasuflarea pentru un moment dupa care intra intr-un clinch specific de wrestling.
DejaVu
17th November 2007, 10:52
Mike incearca sa il prinda de abdomen pe Crusher, dar acesta reuseste sa blocheze intentia chitaristului.Nici unul dintre ei nu cedeaza si nu ii lasa adversarului sau nici o sansa, ambii fiind foarte implicati si concentrati in acest meci.Publicul WRM il sustine in totalitate pe The Mystical Guitarist si isi doreste ca acesta sa castige inca o data o sansa la titlul mondial.
Test: "Astia stau in grapple de vreo cateva minute si nici unul nu da semne ca ar vrea sa cedeze..."
Big Mouth: " E un meci pe viata si pe moarte.Nu oricine are sansa sa castige intr-un meci viitor centura WRM."
Test: "Atunci Crusher ar fi mai potrivit!A mai detinut o data centura si nici nu a mai avut alta sansa la fel ca Mike."
Big Mouth: "O sa vedem la sfarsitul meciul.Sper sa auzim rock..."
Mike Matthews incearca cu disperare sa se elibereze din clinch-ul pe care il are cu Crusher, vederea fiindu-i impieedicata de sangele care se scurgea.Crusher are si el picaturi de sange pe fata de la Mike.Crusher este impins de catre chitarist ca sa se elibereze, dar Matt ii da drumul, Mike cazand direct pe spate din cauza inertiei si lovindu-se de scaunul pe care l-a lasat adversarul sau mai devreme.
Big Mouth: "Chitaristul este dominat fizic de catre Crusher.Nu e bine.Ii trebuie o strategie mai buna decat aceasta."
Test: "Ce ti-am spus, Big Mouth?Nu stie sa lupte..."
Crusher il lasa pe Mike intins pe podea, dupa care iese in afara ringului si aduce o masa pe care o asaza pe un turnbuckle in picioare.Acesta este foarte atent la modalitatea cum este asezata.Matthews se ridica, stand in genunchi in fata scaunul, iar Crusher se duce la el ca sa il ridice si sa execute o manevra asupra lui.Membrul TNT este aproape de Mike, cand dintr-o data, acesta ia scaunul din fata lui si i-l lipeste direct in fata lui Crusher, acesta clatindu-se.
Big Mouth: "Oooo...Crusher a incasat-o rau de tot!Mike e din nou in picioare, iar scaunul i-a zburat din maini.Cu asemenea forta l-a lovit pe Crusher, iar publicul reactioneaza incredibil!Atmosfera in ArenA este superba.Nu am mai auzit ca intreg publicul sa strige numele unui singur wrestler."
Test: ":angry:"
Mike se ridica si il impinge pe Crusher direct in masa pozitionata fiind cu fata inspre ea.Acesta sta sa se gandesca pentru cateva momente dupa care se duce si i-a o scara, incepand sa alerge direct spre Crusher.
Test: "Ce face nebunul ala?? :shocked:"
Big Mouth: "Vrea sa se accidenteze si pe el si pe Crusher!Alearga cu scara direct spre Crusher....si.... :shocked:"
Publicul: "HOLY SHIT!"
Big Mouth: "A rupt masa cu Crusher!Nu imi vine sa cred...l-a lovit cu scara direct in abdomen si au rupt masa!Ambii wresteri sunt pe jos,dar luptatorul TNT este cel mai afectat!"
Publicul incepe sa strige : "Mike is GOD!Mike is GOD!"
h1mZ
17th November 2007, 12:59
Test: Si uite, lui Matthews nu i-a ajuns... vrea sa se ridice.
BigMouth: Da, Mike se ridica insa se tine de piept. Mike pune scara intre corzile ringului... l-a blocat acolo pe Crusher care pare foarte groggy.
Crusher se agita sa iasa insa e blocat de acea scara contorsionata de metal.
BigMouth: Mike se duce inafara ringului si ia alta scara pe care o aseaza cu precizie in mijlocul ringului, Mike a reusit, Crusher nu mai are cum sa iasa din capcana de lemn si metal.
Test: Ba da, sigur iese el.
Matt James isi revine din ameteala si incepe sa impinga cu putere in scara blocata intre corzi insa nu reuseste sa o scoata, in timp ce Mike se urca cu greu pe scara din cauza problemelor abdominale.
Test: Crusher a ajuns cumva pe turnbuckle! O sa-i darame din nou scara.
Crusher decide sa sara insa de data asta nu darama scara ci se prinde de ea chiar sub Matthews.
BigMouth: Crusher loveste cu un Low Blow care l-ar putea lasa pe Matthews fara urmasi...
Test: Si credeam despre tine ca esti un "nut-case"
Crusher se urca cu greu pe langa Mike si incearca sa-l impinga pe acesta, insa chitarsitul se tine bine cu o mana de scara. Crusher incepe sa-l loveasca cu piciorul, insa fara rezultat.
BigMouth: Test, spune-mi ca nu va face asta! Spune-mi!
Test: Hai Crusher, fa-o!
Crusher il prinde pe Mike de mana...
Test: FACEPRINT!!! Si de data asta inteleg ce vrea Cursher sa zica cu asta... sangele de pe fata lui Matthews a ramas impregnat pe podeaua ringului.
BigMouth: Impactul a cauzat scara sa se clatine si... auuuch, scara l-a lovit direct in cap pe Crusher.
Test: Ringurile astea sunt prea flexibile! L-au costat victoria pe Crusher, trebuie schimbate!
BigMouth: Puteai sa zici si tu ceva mai inteligent... Un meci foarte echilibrat pana acum.. din cate vad impactul cu scara i-a cauzat o sangerare urata lui Crusher.
DejaVu
18th November 2007, 13:44
Mike incearca cu greu sa se rostogoleasca in afara ringului, iar cand pleaca din locul unde a cazut, se vede urma clara de la sangele cazut de pe fata lui.Acesta ajunge in afara ringului si e pe punctul de a cadea, dar se prinde de gardul de protectie din fata spectatorilor.Crusher in ring, arunca scara care cazuse peste el si incearca la randul sau se ridice.
Big Mouth: "Ce meci dur...si Crusher cat si Mike abia se mai tin pe picioare,dar tot au o dorinta imensa sa continue."
Test: "Macar chitaristul sa nu mai lupte...mi s-a luat sa il vad in federatia noastra.Mai bine si-ar vedea de cantat."
Big Mouth: "Acum il ajuta fanii sa se ridice...incredibil!Toti il incurajeaza sa nu renunte."
Test: "Crusher si-a revenit mai repede.Deja asaza alta scara in mijlocul ringului!Grabeste-te baiete pana cand vine idiotul asta!Hai mai repede."
Big Mouth: "Din nou toti suporterii ii striga numele lui Matthews si acesta pare revigorat.Incepe sa alerge spre ring si intra sub coarda inferioara."
Crusher urca pe scara si deja ajunge aproape de servieta, insa Mike face un salt de vreo trei scari si ajunge la acelasi nivel.Cei doi pun ambii mana pe o servieta si cu cealalta isi arunca pumni.Nici unul nu are forta necesara sa traga geamantanul agatat, insa Mike isi da drumul la maini si executa un Dropkick direct pe Crusher care cade cu tot cu scara in afara ringului.
http://i206.photobucket.com/albums/bb3/slicklost/ladder.jpg
Mike la randul sau cade in ring pe o masa care nu era inca deschisa.Crusher se loveste destul de rau de podea si mai apoi, iar cade scara direct pe el.
Test: "De la ce inaltime a cazut!S-a lovit foarte rau."
Big Mouth: "Sa speram ca poate sa treaca si peste lovitura asta."
h1mZ
18th November 2007, 17:04
Mike se ridica imediat tinandu-se de coaste si ridica scara de pe Crusher asezand-o in picioare.
Test: Pentru a 3-a oara in acest meci, Mike The Mystical Guitarist incearca sa ia servieta dar din fericire pt Crusher e prea idiot sa faca asta.
Big Mouth: Mai vedem noi...
Crusher se ridica cu ajutorul corzilor insa este foarte ametit si sangereaza grav. acesta reuseste sa ajunga la scara si incepe sa se urce.
Test: Acum si Crusher e pe scara dar cred ca e orb... nu-l vede pe Mike care il asteapta acolo!!!
BigMouth: A ajuns in dreptul servietei... oo nu. Ce face mike?
Test: Nu stiu ce e in capul lui. Mike il prinde pe Crusher de cap cred ca va incerca un Cutter... insa :O Crusher revine si il prinde pe Mike de gat. Crusher scoate o sfoara din buzunar.
BigMouth: E INUMAN!!! Crusher l-a spanzurat pe Matthews de carligul care tine servieta!!!
Crusher incearca sa ia servieta insa nu poate pentru ca este blocata de sfoara care il tine pe Mike.
Test: Mike se zbate incercand sa rupa sfoara si ... il izbeste pe Crusher cu cotul in fata facandu-l pe acesta sa cada de pe scara... insa... CADE SI SCARA!!! Mike este in momentul de fata spanzurat la propriu deasupra ringului! Va reusi oare sa scape?
Heath Scumm
23rd November 2007, 10:03
Unul dintre cele mai tari meciuri din WRM, ambii concurenti au aratat ca sunt demni de Main Eventul WRM. Nu avem absolut nimic de reprosat niciunui concurent, ambii au fost grozavi.
Publicul a decis castigator pe Mystical Guitarist, unul dintre decidenti l-a gasit castigator pe Crusher (BTW, postul ala de la inceput "din arena se aude un urlet insa acel urlet se opreste cand persoana realizeaza cat de penibila e" = Pure Awesomeness :cry:), al treilea decident l-a ales castigator pe Mystical Guitarist. Asadar, castigator si Number 1 Contender pentru titlul WRM World in Decembrie - Mike "The Mystical Guitarist" Matthew.
Se pare ca DejaVu a dat lovitura cu acest personaj pentru ca intr-o federatie in care toata lumea ori e heel, ori ca face isi urmareste propria agenda, "The Mystical Guitarist" e singurul wrestler de Main Event care face totul pentru fani.
DejaVu
23rd November 2007, 18:08
Aproape toate persoanele din Arena s-au ridicat in picioare vazand cum Mike se zbate pe viata si pe moarte, incercand sa scape din tortura pe care i-a facut-o Crusher.Publicul incepe sa strige numele chitaristului, iar acesta se pare ca nu mai aude nimic, incercand sa scape.
Big Mouth: "Mike este in pericol!Ar putea sa moara!Crusher chiar nu gandeste?"
Test: "Sunt de acord de data asta.E prea de tot...cred ca marimea fizica a lui Crusher e invers proportionala cu...."
Big Mouth: "Mike s-a inrosit la fata!Sa vina cineva sa il scape!Doctorii...paza...s-a taiat pe gat si a inceput sa sangere...nu pot sa ma mai uit!"
Toata sala a amutit.Mike inca se zbate cu fata umflata, iar din gat incepand sa ii curga sange din cauza funiei.
Big Mouth*ridicandu-se in picioare*: Haideti mai repede!
Doctorii isi fac aparitia in arena, iar Crusher s-a ridicat si se uita la Mike cum incearca sa scape din spanzuratoare, dar....
Test: "Se rupe!Se rupe funia..."
Big Mouth: "Da!!!!A cazut Mike!Cu tot cu servieta!Mike a scapat si a castigat meciul!Funia s-a rupt cu tot cu carlig!Nu imi vine sa cred..."
Publicul izbucneste in urale cand il vede pe Mike din nou la podea in siguranta.Acesta ia servieta si o tine la piept, tusind din cauza durerilor de gat cauzate de funia cu care a fost legat.Crusher este exact in spatele lui si nu ii vine sa creada ca a pierdut sansa la titlu.
Test: "Din nou va avea meci in Main-Event Mike...de data asta la X-Mas Overdose."
Big Mouth: "Asta daca isi va reveni.Doctorii sunt sunt in ring si il consulta pe Mike, iar o targa se apropie probabil pentru a-l duce pe acesta la un consult mai amanuntit."
Test: "Crusher merge spre backstage cu capul plecat.Nu l-am vazut niciodata asa de dezamagit."
Mike este pus pe targa si le cere doctorilor sa il lase sa ia servieta cu el.Fanii pe care ii iubeste atat de mult incep sa il aplaude pe No.1 contenderul la centura campionului.
Big Mouth: "Abia astept sa vad meciul chitaristului la viitorul pay-per-view al WRM!"
Test: "Si eu...sper sa iasa un meci la fel de bun ca acesta."
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.