PDA

View Full Version : Patinaj artistic-Transmisii TV :)

Pages : [1] 2 3

whisper
10th November 2007, 21:32
La propunerea lui stardust am deschis un topic unde putem scrie unde , ce si cand e transmis patinajul la tv. :cheer:Sa speram ca vom avea ce scrie :P

irinaidu
11th November 2007, 14:52
ade. poate punem si cand e transmis pe undeva online. am vazut ca fetele de pe bjdg au urmarit tot gp live online.

whisper
11th November 2007, 19:33
Da stiu si eu... o sa caut linkurile... sunt niste programe care se descarca si apoi poti vedea.

Iulya
14th November 2007, 11:27
PATINAJ ARTISTIC EUROSPORT
21:45 PATINAJ ARTISTIC: Turneu demonstrativ Ingolstadt în Germania (23:45)

Emanuel Sandhu
Elena Grushina & Ruslan Goncharov
Kristoffer Berntsson
Adam Ripon
Tugba Karademir
Kristen Fraser & Igor Lukanin
Tatjana Volosozhar & Stanislav Morosov
Jason Graetz
Marie-Pierre Leray
Violetta Afanasieva & Pete Dack

Cristinush
14th November 2007, 17:25
Oh, chiar...am observat azi ca am primit mail de la nenea Eurosportu` cu programul:D sincer, pentru Sandhu nu prea am de gand sa imi pierd seara..:P

whisper
14th November 2007, 21:59
Da cand e?
Am inteles e azi :P

Iulya
14th November 2007, 22:01
Azi :d

Rafaela_1987
15th November 2007, 10:29
Ce,ce e azi?Ah,oricum n-am tv...Darn...!!!

peirsolgirl
15th November 2007, 20:57
am vazut ca sambata pe la 19:15 e reluare gala de la Ingolstadt

whisper
15th November 2007, 21:16
Iar..ce bine..ca aseara nu am vazut-o:P
Rafaela..vezi si u unde gasesti un tv pt sambata:) Dar gala nu e cu Bri :P

Cristinush
16th November 2007, 17:03
Nu, k e cu Sandhu!:cry:
Si cu altii, bineinteles...dar nu poate sa nu-mi sara in ochi capul de lista...:P I`m sorry!

rocs_a
17th November 2007, 23:03
gala asta care a fost azi nu e aceeasi cu aia de pe 3 noiembrie difuzata de eurosport? e reluarea celei de pe 3.11.2007, nu?

whisper
18th November 2007, 00:52
Da Rocsana e aceeasi.
I am so :happy Am reusit sa il vad in sfarsit pe the one and only E-man cantand si patinand totodata:cry: Tare:D

rocs_a
18th November 2007, 12:35
=)) aceeasi reactie am avut-o si eu....dupa mi-a parut rau k mi-am batut joc de saracul om :))))
dintre toti frumuseii ghetii, tocmai el s-a gasit sa faca pe justin timberlake-napoleon

whisper
18th November 2007, 16:52
tocmai el s-a gasit sa faca pe justin timberlake-napoleon

:cry: Asa e:happy Saracul...ce-o fi in mintea lui?

Rafaela_1987
21st November 2007, 14:04
Mai,eu tv n-am avut si nush nici in ziua de azi ce s-a intamplat acolo...Tot ce stiu e k mama m-a sunat in timp ce se difuza gala si eu o intrebam cine e si ce face si a zis ceva de genul "E unu' care canta in timp ce patineaza,il keama...stai sa ma uit...ah,da,Emanuel Sandhu..." :happy Eram pe burta de ras...saraca mama,nici nu stie la cine se uita...:cry:
Lasa,important e ca il stie pe Bri si k mai stie k mie imi place mult de el...Si partea cea mai tare e k si ea il stimeaza pt toate calitatile lui...

whisper
21st November 2007, 19:53
BV! Felicitari mamei tale:)

Rafaela_1987
22nd November 2007, 09:49
Macar cu asta sa ne potrivim...stie si ea ce e de calitate...Pupici,Ade!

MariaC
22nd November 2007, 20:15
tocmai ce am descoperit ca eu am la televizor postul ala rusesc care difuzeaza emisiunea gen dansez pt tine , numnai ca e cu patinatori. e cea in care e si alexei yagudin. :-O si eu ma uitam pe youtube..... ghiciti ce fac eu sambata:))

whisper
22nd November 2007, 21:20
CEEEEEEEEE??????????:(((((( Eu nu am...vreau si euuuuuuuuu:P
Bravo Maria! Nu poti sa inregistrezi:P

Tracoromana
22nd November 2007, 21:37
Mai,eu tv n-am avut si nush nici in ziua de azi ce s-a intamplat acolo...Tot ce stiu e k mama m-a sunat in timp ce se difuza gala si eu o intrebam cine e si ce face si a zis ceva de genul "E unu' care canta in timp ce patineaza,il keama...stai sa ma uit...ah,da,Emanuel Sandhu..." :happy Eram pe burta de ras...saraca mama,nici nu stie la cine se uita...:cry:
Lasa,important e ca il stie pe Bri si k mai stie k mie imi place mult de el...Si partea cea mai tare e k si ea il stimeaza pt toate calitatile lui...

Eu nu am urmarit Gala transmisa la Eurosport si am tot cautat sa vad ce am pierdut. Macar capu' de afis..... Intr-adevar prima parte din acest clip e cam traumatizanta. :shocked:
Nu m-am putut abtine sa nu mai postez un clip despre acelasi personaj, la threadul cu rautati.
http://jp.youtube.com/watch?v=GXIU8Nhs6ig

Maria, vreau si eu sa ajung la postul tv rusesc. Cum sa fac?

Iulya
22nd November 2007, 21:48
tocmai ce am descoperit ca eu am la televizor postul ala rusesc care difuzeaza emisiunea gen dansez pt tine , numnai ca e cu patinatori. e cea in care e si alexei yagudin. :-O si eu ma uitam pe youtube..... ghiciti ce fac eu sambata:))

ce conexiune ai u la tv?

MariaC
23rd November 2007, 17:00
nu e de conexiune, e din cauza ca in orasul meu traiesc f multe nationalitati si din cauza lor am foarte multe posturi straine. de ex: post turcesc, greces,ucrainea, din astea....

poti sa te uiti la emisiune pe youtube, cum faceam eu pana acum sau sa le cauti pe diferite site-uri cu patinaj.e mult mai usor asa.

simonika
24th November 2007, 10:36
Vai fetelor,m-ati zapacit de cap:groggy:...cum naiba aflati voi ce si la ce ore se transmit toate astea.Adevarul este ca eu nu am timp sa umblu pe internet dupa programe asa ca faceti un bine si neajutoratilor .:huhu:...asa ca mine si zice-ti exact cand,unde si ce se difuzeaza ca na......sunt un muritor de rand...care nu are calc acasa :((...asa ca va rog din suflet bombardati-ne pe toti cu toate informatiile pe care le stiti.multumim!:cya:

Rafaela_1987
28th November 2007, 16:11
Merg si eu acasa peste vreo 3 saptamani sau o luna...in sfarsit o sa am intalnire intre 2 ochi cu monsieur televizor...Se difuzeaza ceva fs in vacanta de iarna? Presupun ca nu :(

whisper
28th November 2007, 21:59
:) Cred ca da..poate vor da gala de Craciun din Germania.Si alte specatacole gen "Stars on ice"

Rafaela_1987
29th November 2007, 09:40
Serios? Yupeeeee!!! Sper sa fie cum zici tu,Ade!! :kiss:

whisper
29th November 2007, 17:40
Anu trecu asa a fost:) Gala,bineinteles, pe Eurosport.Iar specatacolele celelate au fost si pe acasa(parca:P) si pe sport.ro :)

peirsolgirl
29th November 2007, 20:09
Maria, esti o norocoasa:)

rocs_a
29th November 2007, 20:19
ar fi un cadou frumos de Craciun sa vedem spectacole mai multe de patinaj..

flying_dreamz
29th November 2007, 21:03
aja, sa stii k ar fi nemaipomenit dak am avea mai mult patinaj la TV....:rolleyes:.....keep dreaming....

Rafaela_1987
30th November 2007, 12:52
Anu trecu asa a fost:) Gala,bineinteles, pe Eurosport.Iar specatacolele celelate au fost si pe acasa(parca:P) si pe sport.ro :)

Acasa? "acasatv"? Acasatv si patinaj? Eu spun k daca intersectam aceste 2 multimi (pe langa faptul ca e de luat in considerare k nu se compara ce exprima una si ce transmite cealalta) ne da o multime vida de toata frumusetea... :rolleyes:

whisper
1st December 2007, 00:05
:cry: Mai nu mai stiu sigur..o fi fost tvr 1:thinkso: Oricum a mai fost un canal tv care a dat in afara de sport.ro

simonika
5th December 2007, 10:23
Vai fetelor ...chiar credeti ca dau astia ceva de craciun ?:confused:sau da...poate...intr-adevar anul trecut au dat ceva pe eurosport din gala disney....unde a patinat si michel:cool: (barfa....cica a fost cuplata putin cu yagudin...asta spre furia noastra:angry:...am aflat asta din sursele de acolo:evil:)..daca anul asta repeta astia figura si dau reluare.....deja nu ma mai pot uita mi inchipui unul peste altul:rosu:

Rafaela_1987
5th December 2007, 13:19
OMG...Deci OMG!!! Bine k nu e dekt o barfa...Desi in barfe jumate e adevar...

rocs_a
5th December 2007, 14:58
despre care michel e vorba?

whisper
5th December 2007, 19:22
Cred ca e vorba de Kwan..dar eu auzisem ceva de Kyoko Ina :P

simonika
8th December 2007, 11:48
Stati linistite fetelor ca e destul adevar in faptul ca se cam cupleaza intre ei pe la balurile de la sfarsitul sezoanelor.:P...si ca stati si mai linistite yaghi are o noua prietena ca o vedeti si voi dati pe http://albena-maxim.heavenforum.com/other-skaters-f11/alexei-yagudin-t141.htm...si uitati-va la ultima postare de pe pagina...va astept cu pareri.!
Si ca sa lasam barfulitzele deoparte....cine stie daca se difuzeaza ceva de craciun la tv?

whisper
8th December 2007, 12:31
Eu zic ca da, pe eurosport:) Dar inca nu au pus programul:P
Da, Simonik, dar din cate stiu eu s-a despartit de ea si acum e cu partenera lui din show-ul la care participa in Rusia-Ice Age :)

simonika
8th December 2007, 12:59
?da?Mama ce le mai schimba.....cu cine?..cum o cheama?

whisper
8th December 2007, 13:48
:P Stai sa caut...Victoria Daineko, e cantareata:P
Si uite si poze:D
http://rnns.ru/2007/07/13/viktorija_dajjneko_v_zhurnale_playboy.html

Tracoromana
9th December 2007, 01:27
Fetelor , in materie de Yagudin sunt f pusa la punct. Prietena lui actuala se numeste Alexandra Savelieva si este cantareata intr-un grup numit "Fabrica".
http://tden.ru/f/articles/022146/illu_2.jpg

irinaidu
9th December 2007, 01:37
tot cantareata??? cred de aicea i se trage cu microfonul in ultima vreme, prea e inconjurat de cantarete!!!

peirsolgirl
9th December 2007, 15:57
ha?? s-a despartit de tipa aia?alexei, what's wrong with you?
asta are un look a la Paris Hilton

Tracoromana
9th December 2007, 18:52
Iar cu Vika Daineko patineaza si canta....Primul videoclip de cantaret al lui Yag!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rkYH3-8Tz8k

whisper
9th December 2007, 19:06
DA!? Eu citisem undeva ca e cu Victoria :P

Tracoromana
9th December 2007, 19:52
alexei, what's wrong with you? asta are un look a la Paris Hilton

E intr-adevar intotdeauna f eleganta.
http://www.glomu.ru/images/6760/77/67607755.jpg

simonika
10th December 2007, 16:34
Stati linistite fetelor ca mai are timp sa mai schimbe vreo 3 pana se linisteste...ce naiba!...e tanar ,dragut,talentat si pe deasupra si supercunoscut....are priza nene nu gluma!

rocs_a
21st December 2007, 22:06
GOOD NEWS! EUROSPORT chiar va transmite ceva patinaj de Craciun....adik, in a 2a si a 3 a zi de Craciun....
26.12.2007 patinaj artistic CM, Tokyo ora 21.00
si
27.12.2007 patinaj artistic-turneu demonstrativ , la Ingolstadt ora 13.30
asa k deschideti-va tvurile de Craciun, sau rugati-va rudele la care veniti in vizita sa va uitati pe eurosport
Park e mai frumos sa te uiti la tv la patinaj, sa vezi programe nenumarate unu dupa altu, sa faci comparatii intre participanti, sa afli la final cine castiga, decat sa vezi pe youtube sau sa vezi uploadurile altora (desi atunci poti da play cand vrei si le poti nedea de nshpe mii de ori)
Enjoy!
PS: stiu doar de programul eurosport, poate k dau si celelalte posturi tv (tvr1 sau 2), asta nush, poate completati voi

whisper
21st December 2007, 22:48
Multumim Rocsana!
:confused: Ingolstadt, o fi aceeasi gala din noiembrie?!? Ei in fine bine ca dau :D
Sunt total de acord cu tine -si eu prefer sa vad la tv patinajul..dar cum ei nu prea dau :(

rocs_a
22nd December 2007, 00:03
da, cred k e aceeasi gala din noiembrie...sincer, as fi preferat-o pe cea din italia din noiembrie, k acolo au fost greii...well, sa ma multumesc macar ca vad ceva =))

flying_dreamz
22nd December 2007, 17:48
gala de pe 27 e una din italia....deci nu are cum sa fie aia kre au mai dat-o in noiembrie :D

whisper
22nd December 2007, 18:33
Rocsana a scris Ingolstadt..sau am vazut eu gresit:groggy: orice e posibil, la cat de sleppy eram last evening

flying_dreamz
22nd December 2007, 19:00
eu m-am uitat p site-ul eurosport si acolo scrie ca e o gala din Italia..:D ma rog... :thinkso:

whisper
22nd December 2007, 19:08
Ei acu, nu mai facem mofturi:P...sa dea patinaj:D... ca a fost sau n-a fost nu mai conteaza...

peirsolgirl
22nd December 2007, 22:29
daaa...cat mai mult patinaj.sunt in vacanta si vreau patinaj!:)

rocs_a
23rd December 2007, 00:47
da, la cea din Ingolstadt ma refeream. Eu stiu programul eurosport din TvMania, dar e posibil sa faca schimbari cei de la eurosport, iar schimbarile sigur apar pe site. o sa fim atente in privinta tuturor surselor

rocs_a
25th December 2007, 12:38
iar azi este de la 18.00 pe b1tv kings on ice la bucuresti ... (re)vizionare placuta si Craciun fericit!

whisper
25th December 2007, 13:24
Multumim Rocsana pentru info! Craciun fercit si tie! :kiss:

whisper
25th December 2007, 23:30
Maine la ora 21 va fi patinaj de la CM Tokyo 2007, poimaine la ora, aproximativ, 13:30 FIGURE SKATING: Golden Skate Awards in Milan, Italy.Se pare ca nu va fi gala de la Ingolstadt.
/OLE/ Se pare ca duminica va fi gala de la FIGURE SKATING: Gala Exhibitions in Oberstdorf, Germany in direct la ora 21:cheer:

irinaidu
26th December 2007, 14:51
si azi ce e la tv???? din patinaj vreau sa zic.

whisper
26th December 2007, 15:01
Pai am zis: Gala de la Tokyo!:ok:

irinaidu
26th December 2007, 15:18
adica gala de dupa cm tokyo??? mersi!!! la ce ora???

whisper
27th December 2007, 00:26
:P Acum e cam tarziu sa zic..dar a fost la 21 si vreo 10 min. Sper ca ai vazut-o! Eu am dat bip..acum nush daca l-ai auzit:PNu uita maine e pe la ora 13:30 Golden Skates Awards!
Si duminica pe la 21 e Gala de la Oberstdorf...nu stiu cu cine:P

Iulya
27th December 2007, 00:36
02/01/08 19:00-21:00 Gala Oberstdorf
03/01/08 12:30-14:00 Gala Oberstdorf

mai vedem cu orele k am impresia ca e ora eurpei centrale

de p site-ul organzatorilor:
7.12.2007 - German Winter Tour 2007
In keeping with a long tradition, Spotlight and its group of international top skaters will make a few stops in Germany during the holiday season. The troop which will include World Silver Medallists Jenni Meno and Todd Sand, 3-Time Canadian Champion Emanuel Sandhu, 8-Time British Champion Steven Cousins and Olympic Bronze Medallists Elena Grushina & Ruslan Goncharov, will be in Regensburg on December 28th, Oberstdorf on December 30th and Salzgitter on January 1st. The Oberstdorf Gala will be televised by Eurosport on New Year’s Eve.

whisper
27th December 2007, 00:53
CEEE!?! Pe Sandhu...il vedem..doar cei scrisi in articol sunt?!? :((( Nu putea fi o gala mai frumoasa :P
Ei..bine stiu..fac prea multe mofturi...macar o sa avem de cine rade, in cazul in care va si canta LOL!

Iulya
27th December 2007, 00:57
nu cred k vor fi doar acestia though
mai caut sa vad dk gasesc lista completa

whisper
27th December 2007, 01:01
:kiss: Multumesc Iulya!
Am gasit eu..va fi si Verner/hello
Jenni Meno & Todd Sand (USA)
Vize-Weltmeister Paarlauf

Elena Grushina & Ruslan Goncharov (Ukraine)
Olympia Bronze, Vize-Europameister Eistanz

Carolina Kostner (Italien)
Europameisterin 2007 und Italienische Meisterin

Tomas Verner (Tschechien)
Vize-Europameister 2007 und Tschechischer Meister

Emanuel Sandhu (Kanada)
Sieger Grand Prix Finale, Kanadischer Meister

Steven Cousins (Großbritannien)
8-facher Britischer Meister

Sinead & John Kerr (Großbritannien)
4-fache britische Meister, EM 5.

Tugba Karademir (Türkei)
Olympia Teilnehmerin 2006

Jodeyne Higgins & Sean Rice (USA)
Adagio Paar mit spektakulären Elementen

Fiona Zaldua & Dmitry Sukhanov (Großbritannien & Russland)
Adagio Paar mit spektakulären Elementen

Jason Graetz (Kanada)
Eisclown

Emmanuelle Balmori (Kanada)
Flugakrobatik auf Kufen
http://www.oberstdorf.de/index.shtml?oberstdorf-news&news=eisgala2008

irinaidu
27th December 2007, 02:24
da ade, am primit beepul si m-am uitat. mersi mult!!!

Tracoromana
27th December 2007, 02:45
Nu stiu pe ce criterii a facut Eurosportul selectia programelor din gala de asta seara dar n-au dat nici o pereche chineza. Nu ca mi-ar fi lipsit neaparat, dar totusi erau medaliate si parca n-a fost chiar frumos din parte lor. Macar medaliatii cu aur...

whisper
27th December 2007, 13:02
:) Cu placere, Irina!
Asa am zis si eu..si ma mir ca nu l-au dat nici pe Daisuke. Au taiat serios din gala, nici pe canadienii nu i-am vazut, nu ca mi-ar fi prea dragi.

Tracoromana
31st December 2007, 18:33
Gala Obersdorf a fost placuta. Grushina -Goncharov superbi ca de obicei, Kerr/Kerr draguti, Sandhu in nota obisnuita (desi in prima parte nu mi-a displacut), Steven Cousins dragalas tare.... De sarbatori la Petersburg a dansat cu Elena. Imi face placere sa vad un coltisor din Petersburg

http://www.youtube.com/watch?v=Ivtq781dvCk

carcotasa
1st January 2008, 20:05
ce mai stiti despre alexei Yagudin? :-s

irinaidu
1st January 2008, 20:42
bine ai venit!!! vezi ca daca intri pe stele ale patinajului si dai pe proba masculina e un thread intreg pt yagudin cu news ai poze si vids.

deocamdata stim ca sigur nu se reintoarce. si acum patineaza in showul rusesc patinand cu stelele . flavia zi tu sau marce , care sunteti asi in materia yags daca mai sunt news. a, si canta!!!!

whisper
2nd January 2008, 13:29
Bine ai venit, carcotasa:D
Irina mai bine decat ai zis u, nu se poate ;)

rocs_a
2nd January 2008, 14:35
acum e pe b1 edvin marton, dar fara plushenko

Cristinush
2nd January 2008, 23:09
nu e nevoie de Plushy ca Marton sa faca senzatie:D :P

whisper
3rd January 2008, 00:31
A fost in reluare gala azi..si am reusit sa ii revad pe The Kerr's si pe Verner..mi-au placut enorm..mai ales programul folk al scotienilor:D

Iulya
3rd January 2008, 12:30
13:30 Eurosport PATINAJ ARTISTIC: Gala de la Oberstdorf, Germania (15:00)

praf_de_stele
3rd January 2008, 17:09
ia uite ca am descoperit si eu acum acest thread :cry: azi, pe b1, e reluare concertul lui edvin marton la 16.30 :) desi l'am mai vazut, intotdeauna imi face placere sa'l revad :rolleyes:

Tracoromana
5th January 2008, 23:12
Nu stiu unde sa scriu asta... am vazut acum ski jump, m-am abtinut sa aflu rezultatele mai repede. As vrea sa castige Morgi turneul, dar daca e sa piarda, atunci numai pe Jane Ahonen il vreau castigator.

whisper
6th January 2008, 00:11
:cheer:Si eu tin cu Morgi..dar apoi daca nu poate el..mai bine Gregor:cheer: Si poti scrie pe forumul de ski-jumping...sunt threaduri special pt asta:)

miafangina
14th January 2008, 21:23
A aparut programul transmisiilor TV de la Europene:TVR 2 da live programele libere,dar ca de obicei doar ultimele(sau ultima) grupe.
Eurosportul da programele scurte live,dupa amiaza devreme, 14-15 iar programele lungi la 0,30(vom vedea cit din ele).

mikeyy
14th January 2008, 21:26
Am vazut si eu ca Eurosportul nu o sa mai dea programele lungi live:( doar inregistrarea de la 0.30...pacat. Vom putea sa-i vedem in direct doar pe ultimii 12 pe Tvr2
Oare de ce nu mai dau tot ca inainte???

miafangina
14th January 2008, 21:37
Am vazut si eu ca Eurosportul nu o sa mai dea programele lungi live:( doar inregistrarea de la 0.30...pacat. Vom putea sa-i vedem in direct doar pe ultimii 12 pe Tvr2
Oare de ce nu mai dau tot ca inainte???

Pentru unii este foarte importanta Cupa Africii la fotbal.
Intelegeam daca era Cupa Europei,dar asa...

whisper
15th January 2008, 00:24
:mda: Pai sigur ca e mai importanta..tot anul dau extrem de mult patinaj si s-au gandit acum sa faca o pauza ..sa mai dea si nitel fotbal-fiind un sport asa de rar difuzat:mda:

florik2000
15th January 2008, 13:28
ufff...ce nasol....:no:ii credeam mai pro-patinaj pe cei de la eurosport...las ca facem noi audienta tvr-ului:P

rocs_a
19th January 2008, 01:11
nu exista pe aici nimeni care sa aiba posibilitatea sa inregistreze de la tv transmisiile alea de la 2 dim de la eurosport, cap coada? eu as oferi ceea ce doreste persoana care inregistreaza (in limitele decentei) . mi-e groaza sa-mi schimb fusul orar pt eurosportul pastelui romaniei ma-sii!!! niste cretini!!! k tot zicea simona pe un thread k vrea sa scrie la compact, eu zic sa dea in eurosport! sa zica subtil k nu da eurosportul doi lei pe acets sport care ar promite audienta mare (asa cum a promis si a si demonstrat kings on ice bucharest", k a avut mai mult public decat si-au inchipuit)...mama lor de neghiobi! imi arata mie marocanii jucand fotbal? p-aia care ii intereseaza cupa africii sa se duca acolo sa o vada! si sa se urce in bananierii lor de acolo, sa faca pe maimutele-suporteri! k mai multa lume s-ar uita la patinaj!

praf_de_stele
19th January 2008, 01:17
daca suntem fraieri!!! ma refer la romanii astia...romania d rahat...pe africani ii doare'n fund d tara noasta, poate nici n'au auzit d ea, dar ai nostri dau cupa africii :headbang:
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :rolleyes:

Tracoromana
19th January 2008, 01:18
Uite! o buna introducere de articol !!! Adica... tot ce-ai spus... cap-coada cu naduf cu tot.

Ma refeream la textul Roxanei, dar e buna si completarea.

rocs_a
19th January 2008, 01:36
un motiv bun sa dea patinajul in direct este ca participa un roman! UN ROMAN! dar poate k nu stie asta eurosportul rom, nu m-ar mira! in cupa africii ce roman participa? :)) vreun gutza ajuns acolo la cules banane si l-au confundat poate cu vreunul de-al lor si il pun sa joace in cupa lor...cine stie :))
lasand gluma la o parte, e trist ... probabil k in revistele de specialitate romanesti pe care nu le cumpar, este plin de fotbal...d-aia nici nu le cumpar. nici nu stiu de ce le mai zic : gazeta sporturilor sau cum se mai numesc ele, daca ceea ce inteleg ei prin sport este fotbal...
SI INK CEVA F IMPORTANT! postul EUROSPORT este un post pe care europenii il vad si in care in mod normal si logic predomina sau ar tb sa predomine COMPETITIILE EUROPENE SPORTIVE! NU este postul AFROSPORT or something like that! este EURO-SPORT!!! (tb subliniat ca in reclama cu pepsi in care tipul ii zice deslusit maimutei taximetriste: to the air-port!) ... k cineva ar tb sa le spuna domnilor de la acest post, k in reclama : to the EUROPE! TO THE EUROPE!

praf_de_stele
19th January 2008, 01:40
da, ai dreptate...pt majoritatea sport=fotbal...trist...:(

irinaidu
19th January 2008, 02:54
imi place faza cu TO THE EUROPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

whisper
19th January 2008, 17:36
:cry: Foarte bun comentariu Rocsana!:bravo: :clap:
Deci cum este transmis CE de patinaj artistic la tv(Eurosport:angry: si tvr2)
Marti: 15.00-dans(programul impus)-Eurosport(live)
Miercuri: :00.30:perechi(sp)-Eurosport(inregistrare)
~-~-~14.00:proba masculina(sp)-Eurosport(live)
~-~-~ 21.05:perechi(lp)-tvr2(live)
joi: 00.30:perechi(lp)-Eurosport(inregistrare)
~-~ 14.30:dans(programul original)-Eurosport(live)
~-~ 21.25:proba masculina(lp)-tvr2(live)
vineri:00.30-2.00:proba masculina(lp)-Eurosport(inregistrare)
~-~ 13.15:proba feminina(sp)-Eurosport(live)
~-~ 21.35:dans(programul liber)-tvr2(live)
sambata:00.30:dans(lp)-Eurosport(inregistrare)
~-~15.15: proba feminina(LP)-Eurosport(live)
~-~15.45:proba feminina(lp)-tvr2(live)
Duminica:1.00:proba feminina(LP)-Eurosport(reluare)
~-~-~-~16.00:Gala demonstrativa-Eurosport(live)
~-~-~-~16.00:Gala demonstrativa-tvr2(live)

mikeyy
19th January 2008, 17:52
Se pare ca nici Eurosport UK nu da...cred ca e generala situatia. Nu e de vina Eurosport Romania:(
Mai stiti alt canal de Tv care difuzeaza de obicei europenele..ca poate gasim sa vedem live pe internet?

whisper
19th January 2008, 18:30
O sa caut sa vad daca e vre-un stream, ceva...eu cred ca ma voi multumi cu tvr2..e bine si atat si apoi cu fsvids:)

a_n_c_a
19th January 2008, 19:46
Salutare!:)
Chiar e urat de tot cand te gandesti cat de mult le pasa astora de patinaj..insa , nu mai comenteza, ati facut voi asta destul:D:D!

Voiam sa intreb daca sp ul la baieti de marti nu- l da in reluare ?:(uooof ..n am cum sa l vad, pe tvr poate?

whisper
19th January 2008, 19:54
:( Nu din pacate sp-ul nu va fi in reluare...

peirsolgirl
19th January 2008, 21:01
Si cand te gandesti ca eu n-am tv si n-o sa vad mai nimic....:(

Cristinush
19th January 2008, 21:13
Ooof, f*ck this stupid people! Miercuri am ore pana la 3, adica ajung la 4 acasa...deci..no short programme-straight face:| ce imbarligatura de programe si inregistrari si...:(

praf_de_stele
19th January 2008, 21:17
poate apuci sa vezi ultima grupa...si eu am ore pana la 2 juma' miercuri...sper ca p la 3-3 si ceva sa fiu acasa si sa'i pot vedea p cei mai buni :( sau astia or da doar ultimele 2 grupe? :mda:

irinaidu
19th January 2008, 21:44
eu miercuri mi-am luat liber :) iar joi termin la timp pt a putea viziona baietii :)

oricum ce nu vedem sigur gasim pe fsvids sa downloadam.
daca cineva nu are acces la restricted area sa-mi trimita pm si eu o sa incerc sa trimit ce aveti nevoie.

Cristinush
19th January 2008, 22:17
Multumim, Irina!Esti ft draguta!:D
app mai sus era these, nu this..mai nou uit cum sa scriu:groggy:

whisper
19th January 2008, 22:35
Deci avem pe cineva care poate sa zica ce s-a intamplat la programul scurt:)Sa nu ne uiti Irina :P
PS: si la mine puteti apela daca vreti clipuri de pe fsvids.

praf_de_stele
19th January 2008, 23:30
Multumim, Irina!Esti ft draguta!:D
app mai sus era these, nu this..mai nou uit cum sa scriu:groggy:
lasa cris ca nici nu observasem :cry:

whisper
20th January 2008, 00:19
Am uitat sa zic ca programul scurt ar trebui sa tina de regula pana pe la 18:).

praf_de_stele
20th January 2008, 01:36
daca ar fi asa, ar fi super bine...as vedea si eu :rolleyes: daca t referi la proba masculina...

Cristinush
20th January 2008, 11:38
Da, am vazut pe eurosport ca tine pana la 18.30, dar ma intreb care va fi numarul de intrare in concurs...sper ca printre ultimii, ca atunci e excelent!:D

rob_din
20th January 2008, 15:56
daca suntem fraieri!!! ma refer la romanii astia...romania d rahat...pe africani ii doare'n fund d tara noasta, poate nici n'au auzit d ea, dar ai nostri dau cupa africii :headbang:
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :rolleyes:

Asta e decizia Eurosportului, nu a Eurosport Romania

whisper
20th January 2008, 17:31
Am inteles ca e decizia lor:) Dar tot ma enerveaza:D
Pai Ade...da ma refeream la programul scurt al baietilor..dar in general transmisiile care incep pe la 13 -15 tin pana la 18-18.30 :)
Si Stephane sau Brian vor fi pe la 17-18(in caz ca tine pana la 18.30,pot fi si dupa 18) fiind in ultima grupa valorica:ok: Deci sigur ii veti vedea:)

praf_de_stele
20th January 2008, 19:36
atunci e supeeerr :cheer: eu credeam ca astia dau decat ultimele grupe si daca era asa, nu apucam sa'i vad

miafangina
20th January 2008, 22:41
Nu vreau sa fie cum zic,dar uneori la programul scurt nu erau grupe valorice,ci tragere la sorti,cind se concura fara calificari.
Sper sa nu fie asa,nici eu nu prind prima grupa.

whisper
20th January 2008, 23:21
:thinkso: Eu credeam ca e pe grupe..dar vom vedea..oricum nu pot fi Brian si Steph mai devreme de 16..nu cred.

corina_mee
20th January 2008, 23:34
Eu cu serviciul meu de abia termin la 5.10...deci nu o sa prond mare lucru miercuri...probabil doar ultima grupa.:(

praf_de_stele
20th January 2008, 23:37
sa speram ca steph si brian vor fi printre ultimii

whisper
20th January 2008, 23:58
:) Lasa Corina..ca ne vor povesti fetele ce si cum:)

praf_de_stele
21st January 2008, 00:08
ade, nici tu nu poti vedea? :(

Iulya
21st January 2008, 22:22
Streamul acesta s-ar putea sa mearga:
there is a live stream at Turkish TV TRT3
mms://212.175.166.3/TRT3
showing almost all the Euros skate events live

Deci dk merge avem o solutie ..... :ok:

mikeyy
21st January 2008, 22:28
super, multu Iulya...sper sa reusesc maine sa vad progr scurt al perechilor

Iulya
22nd January 2008, 10:57
Eurosport PATINAJ ARTISTIC
15:00PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb Croatia Dans, programul impus (18:15)

00:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb Croatia Perechi programul scurt (02:00)

This is the live stream of Russian Eurosport
http://live-tv.tym.sk/tv/euro2.html

pute-ti sa cautati si p aici ..da nush exact dk vor transmite si europenele aici: http://intv-inter.net/tv/programm/?channel=ut1

LE: Eu ma uit aku la perechi p canalul acela ...merge ...copy paste in browser si se porneste cu WMP

mpaltinis
23rd January 2008, 11:52
as vrea sa stiu cand pot urmari la tv campionatele olimpice si mondiale la patinaj artistic,ma poate ajuta cineva?

Tracoromana
23rd January 2008, 16:41
as vrea sa stiu cand pot urmari la tv campionatele olimpice si mondiale la patinaj artistic,ma poate ajuta cineva?

Poti urmari Campionatele Europene de patinaj artistic chiar in aceasta saptamana, chiar in acest moment, as putea spune.
Campionatele Mondiale sunt in perioada 16 – 23 martie 2008. Pot fi urmarite prin transmisii tv sau direct la Göteborg - Suedia.
Pentru cele olimpice trebuie sa astepti pana in 2010.

Iulya
25th January 2008, 11:44
Eurosport PATINAJ ARTISTIC
13:15 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb în Croaţia Feminin programul scurt (15:30)

15:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb în Croaţia Masculin programul liber (16:00)

16:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb în Croaţia Feminin programul scurt (19:00)

00:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb în Croaţia Dans programul liber (02:00)

whisper
25th January 2008, 19:59
Pe 31 ianuarie de la ora 16 va fi in reluare gala CE :)

rocs_a
25th January 2008, 20:04
si diseara de la 21.35 e dansul pe tvr2, live, ultimele grupe , probabil ultimele 2

whisper
25th January 2008, 20:10
Nu probabil ci sigur..macar atat sa dea si ei...daca se poate si ceva din antepenultima...dar sa nu piarda nici o pereche din ultimele doua...ca ma supar rau:P

Tracoromana
27th January 2008, 19:37
Tvr nu a renuntat la nici o bucatica din tivul rochiei Andreei Marin sa vedem si noi defilarea de final a galei.

Multumim televiziunii turce pentru transmisiile integrale de la CE Zagreb.

praf_de_stele
27th January 2008, 23:22
a fost si p eurosport gala live :)

Tracoromana
27th January 2008, 23:29
Da, dar si ei au intrerupt transmisia inainte de "Finale"

rocs_a
31st January 2008, 09:55
pe eurosport, la 16.00 azi e reluarea galei de patinaj de la zagreb. hooooraaaay

whisper
1st February 2008, 19:33
Daca nu ma insel maine seara de la 21 o sa fie patinaj pe Eurosport..dar nu stiu ce : Probabil gala de la CE:thinkso:

Iulya
1st February 2008, 21:09
Antena 1 isi va crea un canal sportiv Arrena din cate am inteles, si-au luat licenta ... ar fi o oportunitate sa-i batem la cap ..ca poate se hotarasc sa trasnmita si patinaj - ce ziceti?
tre sa ma mai documentez ..dar ar fi o idee sa facem un fel de petitie care sa o semanam cati mai multi .. si sa incercam

Tracoromana
1st February 2008, 21:37
Daca nu ma insel maine seara de la 21 o sa fie patinaj pe Eurosport..dar nu stiu ce : Probabil gala de la CE:thinkso:

De la 20,30 (19,30 ora Eurosport). Si, da, e Gala CE Zagreb.

praf_de_stele
1st February 2008, 22:24
Antena 1 isi va crea un canal sportiv Arrena din cate am inteles, si-au luat licenta ... ar fi o oportunitate sa-i batem la cap ..ca poate se hotarasc sa trasnmita si patinaj - ce ziceti?
tre sa ma mai documentez ..dar ar fi o idee sa facem un fel de petitie care sa o semanam cati mai multi .. si sa incercam

wow...e super :rolleyes: numai sa dea sporturi ca lumea :D
daca e vorba d semnat, eu semnez cu placere :)

monicell07
1st February 2008, 23:29
Si eu semnez

rocs_a
1st February 2008, 23:45
nu se pune problema, semnam toti de aici, mai dam si la prieteni

whisper
2nd February 2008, 00:27
/hello SI EU SEMNEZ, cum nu :P!

Iulya
2nd February 2008, 12:12

21:30PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb Gala demonstrativa(23:30)

Iulya
10th February 2008, 16:02
Four Continents Figure Skating Championships

ON CCTV-oly (CCTV-5) Time zone: GMT+8h

13, Feb WED:
14:30:00 LIVE:2008 4CC - Pairs SP

14, Feb THU:

01:30:00 RECORD:2008 4CC - Compulsory Dance, Men SP

14:45:00 LIVE:2008 4CC Pairs LP

20:15:00 RECORD:the 11th National Winter Games - Figure Skating Selection

15, Feb FRI:
01:30:00 RECORD:2008 4CC - Original Dance, Ladies SP

16, Feb SAT:
00:30:00 RECORD:2008 4CC - Free Dance, Men LP

parka era free CCTV-5 ( o sa caut sa va dau si un link ceva)

whisper
10th February 2008, 23:10
Multumesc Iulya!:)

Iulya
10th February 2008, 23:31
Aici un link si stiu ca poate fi vazut si cu TVAnts
http://www.livewtv.com/sports/cctv5.htm

Iulya
13th February 2008, 01:12
Quote from FSU

Korea's SBS will broadcast pairs short, pairs free, and ice dancing free live.

Taped broadcasting

Feb 14
Ladies short highlights 23:05~23:55 (Also Seoul/Tokyo time)

Feb 16
Ladies free highlights 24:05~01:05

Feb 17
Gala highlights 24:05~01:05

Streaming service
http://www.igtb.co.kr/ (In Korean. Find OnAir or a small bobbing TV set and click on 'TV')

CCTV Sports Channel

Feb 13
Pairs SP 15:30~16:50 (Seoul/Tokyo time)

Feb 14
CD, Men SP 02:30~5:00
Pairs LP 15:45~17:30

Feb 15
OD, Ladies SP 02:30~05:00

Feb 16
FD, Men LP 01:30~16:05

Links for streaming service

http://www.cctv5.hk/html/3/feidian/20070529/41.html
http://live.cctv5.biz/
http://www.654123.com/p2p/cctv5.htm

Iulya
18th February 2008, 21:02
Eurosport difuzeaza pe 1 Martie gala Movies on Ice (Davos)

* Sarah Meier
* Stéphane Lambiel
* Kevin van der Perren
* Surya Bonaly
* Kurt Browning
* Shae-Lynn Bourne
* Anissina & Peizerat
* Savchenko & Szolkowy
* Drobiazko & Vanagas
* Armen & Akop
* Stefan Gubser

http://www.eisgala-davos.ch/JnQ9MTMmbD1kZXU.html

whisper
19th February 2008, 01:26
/OLE/ CE misto!:cheer: Ce mult vroiam sa o vad!My dream come true!:P
Mersi de info Iulya!:kiss:
PS: parca stiam ca participa si Brian?

irinaidu
19th February 2008, 02:13
hai mai ade, dupa ce si-au scos fetele ochii pe bjdg tu nu ai vazut???? :P sau incurc eu galele.

whisper
19th February 2008, 23:43
:D Eu nu am vazut..:( nu prea am avut timp sa urmaresc toate discutiile de pe BJDG.

rocs_a
20th February 2008, 11:37
Iar azi de la 21.00 va puteti antrena cu gala de la europenele din croatia , pe eurosport

rocs_a
1st March 2008, 11:18
nu uitati ca azi, de 1 martie, va ofera eurosportul frumosul martisor al galei din Elvetia!

Iulya
1st March 2008, 11:19
Azi pe eurosport de la 21:15 PATINAJ ARTISTIC: Turneu demonstrativ Davos, Elvetia (23:00)

Tracoromana
1st March 2008, 12:51
Wow. Sper sa fie varianta ruseasca, ca au fost 2 turnee la Davos in anul asta.

Iulya
1st March 2008, 16:36
uite cast-ul de la davos:

* Sarah Meier
* Stéphane Lambiel
* Kevin van der Perren
* Surya Bonaly
* Kurt Browning - e cel care l-a inlocuit pe Brian care s-a retras din cauza unei accidentari la picior
* Shae-Lynn Bourne
* Anissina & Peizerat
* Savchenko & Szolkowy
* Drobiazko & Vanagas
* Armen & Akop
* Stefan Gubser

whisper
1st March 2008, 17:50
/hello Abia astept :)
Pacat ca nu e si Brian :( Ce ti-e si cu accidentarile astea.

Tracoromana
1st March 2008, 19:07
Sezonul asta il cam pasc ghinioanele pe Brian.

Anisia
1st March 2008, 19:29
Asa e, dar poate apoi va reveni in forta, sa speram:)

florik2000
1st March 2008, 19:48
nu se da si in reluare gala?ca eu am un majorat in seara asta si nu pot vedea :(

rocs_a
2nd March 2008, 10:08
Fir`ar sa fie! n-am vazut gala!!! am fost in oras si am uitat complet de gala!! http://yelims.free.fr/Groumph/Colere05.gif
Sper din tot sufletul sa fie si o reluare . desi azi sigur nu este
cum a fost? v-a placut? a impresionat steph? kurt nu a inceput sa scartaie? anissina peizerat tot asa frumosi pe gheata sunt? ea l-a mai ridicat?

emiii03
2nd March 2008, 15:07
fetele de pe bjdg mi-au scris ca reluarea este miercuri de la 19:15.....nu stiu daca e asa dar merita sa incercam.....poate reusim sa vedem si noi.....nici eu n-am putut sa ma uit ieri

whisper
2nd March 2008, 15:30
Acum m-am prins ca esti emessse de pe BJDG:P Ma gandeam oare de ce nu te inscrii si erai deja :P
Am vazut-o..absolut superba gala...trebuie sa multumim frumos eurosportului pentr cadou :P

emiii03
2nd March 2008, 15:38
hello Adelina!
toata lumea zice ca a fost fff frumoasa gala.de abia astept sa vad si eu....pacat ca nu a fost si Brian. eu cred ca se pregateste pt mondiale si nu vroia sa iasa din ritm. nu cred ca era vorba de vreo accidentare....sper;)

irinaidu
2nd March 2008, 16:36
emi e emese, aha, acum m-am prins si eu :)

eu am vazut bucati de gala, dar mi-a placut mult ce am vazut.

rocs_a
2nd March 2008, 18:53
Pe Eurosportul transmis la noi azi sigur nu e gala. m-am uitat pe site. insa cred k vor relua gala, asa cum au dat nenumarate reluari de la galele din Germania, Italia si cea de la europenele de anul asta, in iarna asta

Anisia
2nd March 2008, 19:06
Nici eu n-am vazut complet gala, am prins programul lui Steph si sfarsitul si a fost frumos:) Da, si eu cred c-o vor relua.

emiii03
2nd March 2008, 20:27
reluarea e pe 12 martie de la 19:15

Anisia
2nd March 2008, 20:50
Merci:)

rocs_a
2nd March 2008, 21:06
multumim emiii . ma bucur k e asa devreme

andreeas
12th March 2008, 23:11
Duminica cred la ora 21 se reia Gala de la Zagreb pe Eurosport.
http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng0_day4.shtml

praf_de_stele
13th March 2008, 09:50
eu am uitat complet de gala de la davos :huhu: sper c'o vor da iar
daca observati ceva, sa ne anuntati, fetelor...va roooog :P

simonika
15th March 2008, 16:39
Mai fetelor...acus incepe Campionatul Mondial si voi vb de reluari.Luni pe Eurosport la ora 13 incepe...se termina pe 23.

whisper
15th March 2008, 17:49
:P Pai vorbim si reluari si de transmisii in direct..despre orice inseamna patinaj la tv:D
Si daca nu gresesc maine de la 21 e gala(?!?) de la Zagreb:P

Cristinush
15th March 2008, 21:48
Dap..de la 21.00 e:D

rocs_a
15th March 2008, 23:16
hello! aveti idee cum se transmit mondialele anul asta? tot secvential k si europenele?

Anisia
15th March 2008, 23:32
Nu stiu exact, dar dupa duratele pe care le-am vazut in programul de pe eurosport, cred ca le dau intregi.

Cristinush
16th March 2008, 17:38
Marti-18.03
12:30 ->14:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul European Zagreb în Croaþia Galã demonstrativã (reluare gala)
14:00->18:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Dans, programul impus (live)
21:00->23:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Perechi, programul scurt (live)
Miercuri 19.03
13:30->15:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Perechi, programul scurt (r)
15:00->19:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Feminin, programul scurt (live)
21:00->23:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Perechi, programul liber (live)
01:15->02:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Perechi, programul liber (r)
Joi 20.03
14:00-> 18:15 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Dans, programul original (live)
21:00-> 23:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia ,Feminin, programul liber (live)
Vineri 21.03
13:15 -> 15:15 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Feminin, programul liber (r)
15:15-> 18:45 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Masculin, programul scurt (live)
21:15-> 23:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Dans, programul liber (live)
Sambata 22.03
14:00->18:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Masculin, programul liber (live)
23:15-> 00:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Masculin, programul liber (r)
Duminica 23.03
15:30-> 16:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia, Masculin, programul liber (r)
16:30-> 19:00 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia Gala (live)
Luni 24.03
12:30-> 13:30 PATINAJ ARTISTIC: Campionatul Mondial Göteborg în Suedia Gala (r)
Sper ca le-am scris bine..m-am cam grabit, so..sorry de eventualele greseli..Asa stiu ca si TVR 2 transmite, dar nu complet, cred:o:..tre` sa ma mai uit:D

rocs_a
16th March 2008, 18:12
multumin Cristina!

rocs_a
16th March 2008, 21:15
btw, nu uitati de gala de la Davos!!!!!

praf_de_stele
16th March 2008, 21:57
btw, nu uitati de gala de la Davos!!!!!
cand e? :huhu:

rocs_a
17th March 2008, 00:30
aaaaa, ma iertati k v-am impacientat degeaba. am citit si retinut eu gresit k ar fi in seara asta, insa era cea de la zagreb. sry dak v-am emotionat degeaba

whisper
17th March 2008, 01:17
Multumim Cris!
proba masculina sambata:groggy: De obicei era joia..dar nu ma supar...e mai bine asa :P

:D Se mai intampla sa gresesti..nu ne suparam Rocsana!:)
Am revazut gala(cred ca e a treia sau a patra oara:P) imi place asa mult:rolleyes: Dar de abia astept sa inceapa CM:cheer:

simonika
17th March 2008, 10:00
Se dau de marti toate pe eurosport dar pe tvr2?..ce si cand se difuzeaza?

Iulya
17th March 2008, 11:35
Transmisii TVR2
Miercuri:
21:35 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Perechi. Transmisiune directã de la Goteborg sport 23:35

Joi
21:35 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Feminin. Transmisiune directã de la Goteborg sport 23:35

Vineri
21:35 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Dans Transmisiune directã de la Goteborg 23:35

Sambata
16:00 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Masculin. Transmisiune directã de la Goteborg 18:00

Cand apare si programul pentru duminica il pun

Patinaj vor transmite si canalul turcesc TRT3 - pentru cine vrea sa urmareasca online
Turkish TV TRT3
mms://212.175.166.3/TRT3

rocs_a
17th March 2008, 12:31
clar sa va uitati pe tvr2 atunci cand se vor difuza in acelasi timp programele pe tvr2 si eurosport. datorita comentatorilor

Anisia
17th March 2008, 19:35
Da, chiar la asta ma gandeam si eu fiindca nu stiu unde sa ma uit, cine comenteaza mai bine. Mut canalul cand pe tvr2, cand pe eurosport.

andreeas
17th March 2008, 19:58
Eu o prefer pe Yvonne Ghita, chiar daca mai greseste cateodata. Cei de pe TVR ma enerveaza ingrozitor...:drak:

Anisia
17th March 2008, 20:35
Da, si eu ma uit mai mult pe Eurosport, se comenteaza mai bine(cateodata comenteaza si Topescu), dar uneori, pe Tvr 2 comentatorii vorbesc mai multe si asa se mai afla unele si altele despre patinatori.

praf_de_stele
17th March 2008, 22:00
pe eurosport mai dau si interviuri, articole despre patinatori, imagini de la antrenamente etc...pe tvr2 nu dau

Anisia
17th March 2008, 22:06
Da, asa e (de exemplu episoadele cu Brian de anul trecut), dar ma refeream in timpul programelor(uneori, nu mereu)

Iulya
17th March 2008, 22:11
eu am solutia ideala:cool: ..eurosport cu cometatorii englezi ...sunt geniali
Cine vrea sa incerce sa caute la vhs ori dvd recorder ori la tv un buton care are functia de a schimba layerele audio ( eurosport emite si in romana si in engleza) - la mine la telecomanda de la vhs scrie audio dar mai sunt variatiuni pe aceasi tema

whisper
17th March 2008, 22:50
Eu o sa urmaresc pe eurosport..dar de regula fara sonor:P

andreeas
17th March 2008, 22:59
Eu o sa urmaresc pe eurosport..dar de regula fara sonor:P

Cum adica? Fara muzica? Glumesti!

Iulya
18th March 2008, 00:59
Site-ul competitiei ofera si un pdf unde au trecut toate transmisiuniile de la campionate de care stiu ei
http://www.goteborg.com/templates/FullPage.aspx?id=27137

Iulya
19th March 2008, 02:19
Programul Tvr2 duminica:
16:25 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Gala laureaþilor Transmisiune directã de la Goteborg 19:15

iris_for_daria
24th March 2008, 20:21
Programul Tvr2 duminica:
16:25 PATINAJ ARTISTIC * Campionatul Mondial – Gala laureaþilor Transmisiune directã de la Goteborg 19:15

Salut...am tot incercat sa postez mesajul meu si pana la tura asta nu reusisem...sau cel putin nu m-am prins eu daca s-a intamplat...:headbang:
Probelma mea era si este ca am ratat Gala de duminica si planul meu de-a o vedea in reluare pe Eurosport s-a naruit cand ei au schimbat programul...:( Ma puteti ajuta si pe mine, poate stiti un loc unde o pot vedea inregistrata

Iulya
24th March 2008, 20:27
Buna!! Bine ai venit!!!!
Vid se gasesc pe fsvids.net (atat ca vids din sezonul asta sunt in restricted area si trebuie sa postezi 3 vids k sa obtii accesul) dar putem sa te ajutam si noi cu lincuri pana obtii accesul apoi sunt o gramada de alte vids grozave.
Sigur eurosportul va mai relua gala odata o sa anuntam aici cand o vor face

whisper
4th April 2008, 20:16
Salut...am tot incercat sa postez mesajul meu si pana la tura asta nu reusisem...sau cel putin nu m-am prins eu daca s-a intamplat...:headbang:
Probelma mea era si este ca am ratat Gala de duminica si planul meu de-a o vedea in reluare pe Eurosport s-a naruit cand ei au schimbat programul...:( Ma puteti ajuta si pe mine, poate stiti un loc unde o pot vedea inregistrata

/hello Bine ai venit!
:P Acum te-am observat.

ricochet4
4th April 2008, 21:40
ce gala ? eu am inregistrat toata competitia de la CE si CM de la eurosport, pe HDD. trebuie sa-i tai reclamele si sa o pun in ordine si pot sa o trimit pe dvd. dar o sa dureze (i am lazy :))

rocs_a
4th April 2008, 21:51
am impresia ca vorbeste de gala de la davos

Cristinush
4th April 2008, 22:30
Nope..cred ca e vorba de gala de la Goteborg:)

ricochet4
5th April 2008, 00:14
Poate e vorba de Gala Galaction ;)

praf_de_stele
5th April 2008, 13:41
Poate e vorba de Gala Galaction ;)
tocmai mi'ai amintit ca am de invatat la romana :headbang: si tocmai o opera de'a lui galaction

iris_for_daria
14th April 2008, 18:03
Abia acum am observat tot ce ati scris. Ma refeream la Gala de la Goteborg...sfarsitul campionatului...cineva mai sus imi spunea unde as putea gasi, (fsvids :yeah:) numai ca eu as vrea toata gala nu pe bucati pt ca astfel impartita isi cam pierde farmecul si nu prea poti ramane in atmosfera.
Stiam mai demult de fsvids.net si aveam multe din programele lui Alexei scoase de acolo dar pierdusem adresa....asa ca tin sa-i multumesc Iulyei ca mi-a reamintit :)
Cat despre gala daca aflati ceva sa dati de stire. Merci mult.

whisper
14th April 2008, 18:07
Sigur vom scrie aici..daca va fi data in reluare :ok:

praf_de_stele
14th April 2008, 18:07
bine ai venit! :)

iris_for_daria
14th April 2008, 19:06
Merci la toti ! :)

Ana Christina
15th July 2008, 23:16
Buna seara,

Imi cer scuze daca am ales locul gresit ca sa intreb ce ma intereseaza; am incercat sa gasesc un alt loc, dar se pare ca nu exista o sectiune speciala dedicata transmisiilor TV a spectacolelor (nu competitii oficiale) de patinaj.

Okay, iata despre ce este vorba: pe 19 si 20 Iulie 2008 va avea loc spectacolul "Superstars on Ice" in Korea, si - conform surselor (link (http://www.fsuniverse.net/forum/showthread.php?t=59534)) - atit Alexei Yagudin, cit si Evgeni Plushenko vor participa.

Am incercat sa folosesc Google pentru a afla daca respectivul spectacol va fi difuzat pe vreunul din canalele de sport (Eurosport, etc.), dar nu am avut succes. :( Va rog frumos sa ma ajutati voi, daca se poate: poate fi acest spectacol vizionat din Romania in direct sau mai tirziu, si daca da, pe ce canal si cind? Alternativ, imi puteti spune unde sa caut informatii suplimentare si o voi face.

Multumesc anticipat! :)

whisper
15th July 2008, 23:28
Bine ai venit Ana Christina!/hello
Din pacate nu va fi difuzat:(
Dar poti lua clipurile de pe fsvids..din pacate nu am linkul acum la indemana. Vor fi la restricted arrea..dar daca te inregistrezi acolo si uplodezi 3 programe de patinaj(diferite cu cine vrei tu ) si apoi trimiti un pm mozilor sau administratorului poti avea acces la RA:ok: sper ca m-am facut inteleasa :p

irinaidu
15th July 2008, 23:30
buna, ana cristina. bine ai venit intre noi. daca iti place patinajul poate mai povestesti cu noi si in alte threaduri.

nici eu nu am reusit sa aflu daca in romania va putea fi vizionat spectacolul. parca anul trecut nu s-a putut ( asa tin eu minte dar sa mai confirme cineva). o sa mai intreb si eu in drepta in stanga daca nu exista vreun stream online unde sa ne putem uita. daca nu si nu atunci ne ramane ca de obicei fsvids si youtube. daca nu stii de fsvids.net, poti sa arunci o privire.

Iulya
15th July 2008, 23:36
Bun venit pe forum! E topicul bun, aici se anunta fiecare transmisiune a competitiilor or a galelor.
Star Skaters on South Korean Ice
http://www.koreatimes.co.kr/www/news/sports/2008/07/136_27575.html

Din pacate nu cred ca va fi difuzata in Romania dar cred ca poate vor aparaea vids de la competitie pe site-ul acesta: www.fsvids.net

Ana Christina
15th July 2008, 23:57
whisper, irinaidu si Iulya, multumesc frumos pentru raspunsurile prompte (sint usurata sa aud ca am nimerit locul potrivit pentru intrebarea mea)! Regret sa aud ca spectacolul nu va fi difuzat la noi. Sper ca macar competitia Grand Prix de peste citeva luni va primi un tratament diferit?

Bine ai venit Ana Christina!/hello
Dar poti lua clipurile de pe fsvids..din pacate nu am linkul acum la indemana. Vor fi la restricted arrea..dar daca te inregistrezi acolo si uplodezi 3 programe de patinaj(diferite cu cine vrei tu ) si apoi trimiti un pm mozilor sau administratorului poti avea acces la RA:ok: sper ca m-am facut inteleasa :p

Am cont pe fsvids, dar nu stiam ce subforumurile ascunse includ competitiile de genul Supestars on Ice (eu am descarcat ce ma interesa de pe forumurile vizibile). O sa trec la treaba cit de curind cu o serie de video-uri din cele pe care le-am descarcat tot de la ei. Multumesc pentru sfat. :)

mikeyy
15th July 2008, 23:59
Bine ai venit Ana Christina :)
Nu cred ca vor televiza competitiile din circuitul de Grand-Prix....mi-as dori f mult sa faca acest lucru, dar sansele sunt nule :(

Ana Christina
16th July 2008, 00:13
Multumesc, mikeyy, pentru raspuns si pentru urare (si celorlalti membri - imi cer scuze, am uitat sa o spun in replica mea initiala - apreciez foarte mult caldele urari de bun-venit :) ).

Sint extrem de dezamagita sa aud despre Grand Prix; sincer, chiar nu ma asteptam. Nici prin cap nu mi-a trecut ca nu or sa il dea, pentru ca, in videourile pe care le am, Eurosport Budapesta, Germany, si o multime de alte canale difuzeaza evenimentul. Ugh. Foarte triste vesti. :( Tin eu minte prost sau era o vreme in Romania cind patinajul artistic era la televizor mai des?

irinaidu
16th July 2008, 00:15
eu din cate stiu la restricted sunt doar competitiile si galele adiacente competitiilor. m-am auita si asa mi se pare ca e. cred ca showul asta daca va fi difuzat undeva va fi liber pe fsvids.

mikeyy
16th July 2008, 00:17
Singura sansa este ca atunci cand vor fi concursurile de GP sa putem vedea pe internet online...poate avem noroc si gasim. Vom vedea atunci...eu sper!

whisper
16th July 2008, 00:18
Am cont pe fsvids, dar nu stiam ce subforumurile ascunse includ competitiile de genul Supestars on Ice (eu am descarcat ce ma interesa de pe forumurile vizibile). O sa trec la treaba cit de curind cu o serie de video-uri din cele pe care le-am descarcat tot de la ei. Multumesc pentru sfat. Cu placere!:hug: Te mai asteptam pe aici:)

LE: Se poate Irina..nu am mai fost pe fsvids...nici numai tin minte de cand :P

Ana Christina
18th July 2008, 12:52
Este cert ca atit Evgeni Plushenko, cit si Alexei Yagudin, vor participa la show-ul din Korea de simbata si duminica. Poze:

http://www.fsuniverse.net/forum/showpost.php?p=1836679&postcount=12

http://www.fsuniverse.net/forum/showpost.php?p=1837450&postcount=13

http://www.fsuniverse.net/forum/showpost.php?p=1837756&postcount=14

Daca cineva afla vreo modalitate de orice fel de a vedea macar clipuri din acel show, va rog frumos sa scrieti in thread-ul acesta. Multumiri anticipate!

Pina acum, singura chestie pe care am aflat-o este ca show-ul va fi difuzat de MBC, un post coreean.

Edit: Ah, doar ce am calculat diferentele de fus orar. Show-ul va fi simbata si duminica la 9 dimineata ora noastra.

Tracoromana
18th July 2008, 14:14
De obicei apar clipurile pe youtube si pe fsvids peste cateva zile de la event.

Ana Christina
19th July 2008, 01:07
Multumesc pentru raspuns, Tracoromana.

Astea erau si banuielile mele, asa ca este bine sa le am confirmate. Eu vroiam sa vad show-ul live, in loc sa astept video-urile, pentru ca rabdarea nu a fost niciodata una dintre calitatile mele. :P

Cineva de la un alt site pe care il frecventez a gasit urmatorul link:

http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/television/index.html?http://wwitv.com/tv_channels/7653.htm

Din pacate, din moment ce habar n-am ce spun, nu pot sa imi dau seama daca acela este canalulul pe care il caut.

Spectacolul este miine si poimiine (in fine, azi si miine, din moment ce a trecut de miezul noptii) la 9 dimineata ora noastra. Se pare ca in plan este o aparitie Evgeni & Alexei in acelasi program (plus, desigur, performante individuale din partea fiecaruia). Mor de curiozitate sa vad asta...

irinaidu
19th July 2008, 02:19
plushy si aleei impreuna pe gheata??? dumnezeule, suntem intr-un univers paralel!!!

Tracoromana
19th July 2008, 02:28
Nu cred ca e mare lucru din pct de ved artistic aparitia lor impreuna, doar ineditul situatiei. Am mai scris din ce-am citit pe Discutii generale -Patinaj artistic.

iris_for_daria
20th July 2008, 23:01
Ce tare....hai ca de vazut impreuna pe gheata i-am mai vazut (Plush ca prezentator si Alexei ca patinator) pe la SOI rusesc dar impreuna sa patineze .....:groggy: e tare de tot....abia astept sa vad, anuntati-ma si pe mine unde gasiti video-uri :).

Tracoromana
20th July 2008, 23:13
Bine ai venit Daria!. Daca gasim poze si video sunt/vor fi la Discutii generale - thread "Patinaj artistic"

iris_for_daria
20th July 2008, 23:19
Ms, imi place aici ca toti sunt draguti cu tine...eu am mai postat pe aici tot intrebari aveam si at nu informatii de dat, dar no....si at tot aceeasi caldura am intalnit...e drept ca a trecut ceva de at si n-am mai zis nimic nou, si e normal sa nu ma stiti...dar nu sunt atat de noua....concluzia :) Oki o sa urmaresc, e oricum tare de tot ca sa revin la ideea cu cei doi....abia astept sa vad....mi-ar placea chiar de la antrenamente sa vad ceva...ar fi poate si mai interesant :yes:
Va salut ! Si merci inca o data de noile urari si de informatii !

praf_de_stele
21st July 2008, 19:32
bine ai venit daria !!! :)
aici pe patinaj toata lumea e buna !!! :P nu ca la fotbal unde se injura unii p`altii non stop...d`asta nu`mi place mie acest sport :D

whisper
21st July 2008, 20:35
Bine ai revenit Daria! Ne bucuram ca iti place la noi..te mai asteptam:floricica:

Mie imi place fotbalul...:D

praf_de_stele
21st July 2008, 22:48
ade, macar tu nu injuri...esti fata cu bun simt :D

whisper
21st July 2008, 22:51
Asta asa e :cool:

rocs_a
11th August 2008, 15:04
Vlad Enachescu a plecat de la TVR :( . a schimbat postul national cu realitatea tv si e in echipa manageriala la telesport. am gasit ceva interesant , ceva ce a declarat in pro tv magazin:

- Revenind la noua ta poziþie, de ce ne-ar atrage Telesport dacã nu sîntem fanatici ai sportului?
În principiu, Telesport se descrie ca un canal de niºã la care mare parte din public e format doar din pasionaþi. Noi nu avem marile competiþii de fotbal, deºi vor fi ºtiri complete despre acestea la intervale scurte, însã am subcontractat transmisiunile pentru Jocurile Olimpice, aºa cã în aceastã perioadã vor fi o mulþime de ore de emisie cu acest subiect la care altfel ar fi avut acces doar TVR. De asemenea, vom da baschet, în iarnã probabil patinaj. Nu ignorãm fotbalul, dar cred cã existã oameni care vor mult sport, nu neapãrat fotbal, ºi cãrora le vom satisface gusturile.

eu il preferam pe el cand comenta patinaj la tvr , si nu pe yvonne

praf_de_stele
11th August 2008, 17:40
mie`mi place si telesportul...in general, nu au transmisii prea bune, dar cand isi ia angajamentul sa transmita un turneu sau o competitie, o fac asa cum trebuie...nu cum fac astia de la sport.ro...idiotii :headbang:

Iulya
11th August 2008, 17:52
la mine de cand cu GSP-TV, RCS a scos Telesport:headbang:

praf_de_stele
11th August 2008, 17:55
eu am digi tv, si acolo am cam toate posturile de sport importante : eurosport, eurosport 2, telesport, sport klub, sport.ro(ma rog, asta`i praf), gsptv, sport1...cred ca astea`s...

whisper
11th August 2008, 20:56
Stiam ca a plecat si mie imi pare rau..era un comentator foarte bun:ok:
Patinaj la Telesport:plans: Eu nu am Telesport:plans: :headbang:

Anisia
11th August 2008, 21:23
Nici eu nu prind Telesport, ci sport.ro(care, din cate am vazut, da numai sau aproape numai fotbal):( Off

whisper
11th August 2008, 21:36
Mai da si tenis..anul asta chiar a dat mult tenis..dar ai dreptate e axat pe fotbal :)

praf_de_stele
12th August 2008, 15:14
ade, cred ca glumesti cand spui ca au dat tenis :headbang: in PREMIERA nu inseamna ca dau tenis...tenisul se da si el live ca asa e mai frumos...nu baga pe becali si steaua lui, iar tenis dau premiera a 2`a zi ca live nu s`a putut ca intrase jiji in actiune...
cat timp a transmis sport.ro tenis, eu n`am vazut cred 5 meciuri live..m`am uitat numai pe net ca ei aveau altceva mai important..doamne...sper sa nu mai dea ei tenis :rolleyes:

rocs_a
12th August 2008, 16:54
pai se fac atatea posturi sportive ca numai sportive nu-s . sunt posturi de fotbal. si la stiri Dumnezeule, in loc sa anunte si sa inceapa si ei cu noutati de la olimpiada, incep cu steaua, cu becali si cu dica (de protv zic fiindca acolo am nimerit intamplator).
cat despre vlad enachescu, daca tot e la telesport acolo, sa bage patinaj, am incredere ca poate sa influenteze putintel

praf_de_stele
12th August 2008, 16:59
oare nu se poate face ceva sa dispara fotbalul de pe fata pamantului ? :drak: atunci am putea fi si noi mai linistiti si am putea urmari adevaratul sport

whisper
12th August 2008, 22:54
:( Eu nu vreau sa dispara:( :P

praf_de_stele
13th August 2008, 00:06
bine, atunci sa ramana...dar sa nu`l mai considere sport rege...ca nu are nimic special fata de celelalte...fiecare e special in felul lui...

ancaqwe
22nd August 2008, 17:14
Vlad Enachescu a plecat de la TVR :( . a schimbat postul national cu realitatea tv si e in echipa manageriala la telesport. am gasit ceva interesant , ceva ce a declarat in pro tv magazin:

- Revenind la noua ta poziþie, de ce ne-ar atrage Telesport dacã nu sîntem fanatici ai sportului?
În principiu, Telesport se descrie ca un canal de niºã la care mare parte din public e format doar din pasionaþi. Noi nu avem marile competiþii de fotbal, deºi vor fi ºtiri complete despre acestea la intervale scurte, însã am subcontractat transmisiunile pentru Jocurile Olimpice, aºa cã în aceastã perioadã vor fi o mulþime de ore de emisie cu acest subiect la care altfel ar fi avut acces doar TVR. De asemenea, vom da baschet, în iarnã probabil patinaj. Nu ignorãm fotbalul, dar cred cã existã oameni care vor mult sport, nu neapãrat fotbal, ºi cãrora le vom satisface gusturile.

eu il preferam pe el cand comenta patinaj la tvr , si nu pe yvonne

Buna :) Eu sunt noua pe aici si la patinaj nu ma pricep decat din ce am vazut la europenele si mondialele date de TVR, dar as vrea sa vad mai mult. Ar fi super sa dea Telesport patinaj! Merci de informatii :)

rocs_a
22nd August 2008, 17:32
welcome ancaqwe! din pacate si noi vedem live competitiile de patinaj numai cand sunt mondialele si europenele pe care cu chiu cu vai le mai transmit eurosportul si tvrul. in plus fata de astea, se mai pot vedea pe youtube alte gale sau performante ale patinatorilor. daca ai curiozitatea sa rasfoiesti diverse threaduri , gasesti alte competitii :)

whisper
22nd August 2008, 21:54
Bine ai venit printre noi Anca!/hello

irinaidu
22nd August 2008, 23:18
anca si noi am vrea sa vedem mai mult!!!

Adeline
25th August 2008, 22:33
Buna tuturor,

Nu stiu sigur daca aici trebuie sa postez dar avand in vedere ca sunt incepatoare sper sa mi-se ierte:o: si la urma urmei tot o transmise TV este...

Il puteti vedea pe Brian Joubert in editia de anul acesta Fort Boyard chiar pe site-ul France 2.

http://fort-boyard.france2.fr/

Am vazut ca sunt multi admiratori aici, eu ma numar printre voi!:yeah:

P.S. si nu va spun cate chei sau indicii a adus Brian:dance:

irinaidu
26th August 2008, 16:35
adeline, orice info e de folos. eu am vazut doar inregistrarile de pe fsvids nu stiam ca exista un link unde sa vedem direct. mersi mult!!!!

si eu sunt admiratoare joubert!!!

praf_de_stele
26th August 2008, 19:45
bine ai venit si pe forumul de patinaj!!! :) tot eu te intampin si pe aici :P
trebuia sa fii fana steph ca sa ne 'sincronizam' mai bine :P

whisper
26th August 2008, 20:22
Bine ai venit printre noi Adeline!/hello
Inca o Adelina!:)

Cristinush
26th August 2008, 21:45
Bun venit printre noi Adeline!!:D Bine zici Whis..inca o Adelina!:D dar nu ne suparam ;)

Adeline
26th August 2008, 21:54
Buna Ade17 si Adelina, da, eu sunt fan Brian , imi place si Steph dar cu prioritate Brian:P

Se pare ca Brian e un obisnuit al casei la Fort Boyard este al 3-lea an cand participa de data asta si cu patinatorii de la dans Natale Pechalat si Fabien Bouzart.

Nici eu nu stiam ca se vad inregistrarile live pe site-ul France 2 pana cand m-a lasat RCS-ul binevoitor in pana si a trebuit sa ma orientez urgent:D

whisper
26th August 2008, 22:02
Dar de Yags? sau de Plushy ce zici?

peirsolgirl
27th August 2008, 15:53
Fort Boyard again cu Brian?
abia astept sa le vad, multam Adeline!:ok:

baicea
27th August 2008, 16:31
Patinaj la Telesport:plans:

cand va fii patinaj la telesport?eu prind:D