View Full Version : WRM: Crasquel Joker vs King of Galaxy vs Raiden vs Showman
ThePhenom
6th November 2007, 23:09
Big Mouth:Am ajuns si la ultimul meci al serii!
Test:Raiden ii va zdrobii pe toti ca de obieci!Cu tehnicitatea lui nimeni nu ii va sta in cale...
Big Mouth:Nu uita ca Joker este si tehnic si in plus foloseste foarte bine si corzile.Sa nu ii uitam si pe ceilalati doi participanti Jack Johnson si King of Galaxy!
In arena se aude Rasmus "First day of my Life" si isi face aparitia Crasquel Joker cu o bluza pe care scria "EoR will not die".
Big Mouth:Se pare ca EoR nu se va destrama nici dupa acest meci!
Test:Mare pacat :(!
"Luptatorul Straight-Edge" intra in ring si face taunt-ul sau ridicand arena in picioare.
http://i171.photobucket.com/albums/u283/heartbreakkid_08/sabu.jpg
Big Mouth:Crasquel Joker este si iubit de public ;)!Poate cel mai bun wrestler din acest meci!
Test:Fii ma si tu o data obiectiv!
Big Mouth:Uite cine vorbea :rolleyes:!
Joker isi da bluza jos si o arunca in public,ramanand in echipamentul sau obisnuit de lupta.
Louie Anderson
7th November 2007, 11:21
Pe titantron apar imagini din backstage cu KoG indreptandu-se spre rampa de intrare.
Test:Ala nu e oligofrenul ala care a mancat bataie de la toti?
Big Mouth:Bataie a luat,dar oligofren in nici intr-un caz nu e.In plus e un luptator foarte agil si tanar.Are toata viata in fata sa demonstreze ca merita un loc printre stelele WRM.
Test:Mai bine ar pleca in cocioaba aia de W365 si sa ne lase in pace.Daca nu era el nu era meciul asta si acum eram acasa si ma uitam la filmul ala cu Irinel si Monica.
In giganticele boxe ale WRM rasuna melodia "The Rasmus-First day of my life"
Test:Mai intra odata "Dama aia de pica"
Big Mouth:Unu la mana nu e "Dama de pica".Si doi la mana intra King of Galaxy
Test:Si patru la mana nu-ti trebuie prea multa minte sa intri pe melodia lu' Becali cand a batut Steaua pe Borisov.
Big Mouth: Dupa doi urmeaza trei,nu patru si in plus canta The rasmus ,nu Becali
Rampa de intrare este acoperita de un fum inecacios.Si isi face apartitia KoG cu o naveta de doxe de bere
Test:Sunati la 112,foc,foc.Fugiti,intai Test si apoi femeile si copii.
Big Mouth:Stai ca nu a luat nimic foc.Dar esti un gentleman pur sange.
Test:Suntem la Surprize Surprize?Mama e aici si face clatite?:yes:
Big Mouth:Multumim ca ne-ai impartasit tuturor cat de buna bucatareasa e mama ta,dar nu e aici.Fumul face parte din intrarea lui KoG.
Test:King Kong?Vreau la mama
King of Galaxy se indreapta spre ring aruncand in public dozele de bere.
Test:Trebuie sa fii destul de prost,sa arunci berile la astia din public.Rege nu le da ca le beau.
Big Mouth:Crezi ca le da publicului sa le incalzeasca?:headbang:
Test: Da.
KoG ajunge in ring doar cu doua doze de bere.Una incearca sa i-o dea lui Joker,dar acesta refuza.Regele da din umeri si se urca pe corzi si sparge dozele in stilul lui Stone Cold.
Test:Asta se crede ala din WWE.
Big Mouth:Stone Cold Steve Austin?
test:Stai,ca-mi suna telefonu',probabil e marmota sa ma intrebe daca imi place ciocolata
Big Mouth:Altcineva cine sa te sune pe tine?
KoG coboara si se incalzeste in asteptarea celorlalti combatanti
SexyBoy
7th November 2007, 16:49
In ArenA patrunde fum ceea ce inseamna un singur lucru : Showman isi face aparitia.Publicul il huiduie in abundenta iar un grup de fete il aclameaza dar el ignora ambele parti.
http://imagecache2.allposters.com/images/PHO/AAGM036.jpg
Big Mouth : Huh ce atmosfera ! Showman e urat pentru ce a facut in meciul cu Death Bringer !Totusi ce naiba l-a apucat pe Showman ? Nu ii el Ladies Man ?
Test : Ladies Man , Ne- Ladies Man ; Raiden il va macelari ! O sa plateasca nataraul ! Il puteam distruge dar nu pot sa ma astept de la nimic de la ratatul asta !
Big Mouth : Lasa asta ! Acum sa speram ca va face un meci bun !
Test : Sa , speram , sa speram…..
Showman ajunge in ring , isi da geaca jos si incepe sa se incalzeasca.Publicul striga din ce in ce mai tare “ You Suck , You Suck “ , dupa care Showman cere un microfon.
Showman : Credeti ca ma intimidati ? Credeti ca ma apasa pe inima ce faceti voi ? Ha…Si apropo de Raiden , o sa plateasca pentru tot ceea ce a facut *Showman arunca microfonul si se retrage in coltul sau ignorand in continuare scandarile impotriva sa *
Big Mouth : Ciudat Jack asta ! Parca e altul !
Test : Asa a fost intodeauna ! Un impertinent !
Raiden
7th November 2007, 19:36
In arena WRM se face auzita melodia "My way" si asta indica un singur lucru: Raiden isi face aparitia pe rampa de intrare acompaniat de un cor de huiduieli desi o mica parte a publicului ii scandeaza numele.
BigMouth: Cei care ii scandeaza numele sunt probabil cei care il fluierau pe Jack "The Showman" Johnson.
Test: Cui ii pasa? Raiden este aplaudat la scena deschisa pentru ca este un atlet desavarsit mult mai bun decat combatantii sai din aceasta seara.
BigMouth: Ramane de vazut cine va reusi sa castige acest 4-way Match.
Test: Raiden va castiga, no doubt.
BigMouth: Raiden se pare ca si-a creat o rivalitate cu "The Showman" atacandu-l acum cateva zile cu un lant iar la Red November vom avea chiar un meci de tip Dog Collar Match.
Test: Iti spun eu Jack "The Showman" Johnson nici nu mai merita sa fie in aceasta federatie, i-a reputat imaginea lui Raiden dar a reputat si imaginea federatiei noastre iar la Red November Raiden il va face sa regrete pentru tot ce a facut.
BigMouth: Nu mi s-a parut o mare vina a lui "The Showman" in acel meci, adevarul e ca The Death Bringer a ajuns la un alt nivel.
Raiden inainte de a intra in ring isi analizeaza cu atentie fiecare oponent
SexyBoy
7th November 2007, 19:56
Gongul bate permitandu-le combatantilor sa inceapa meciul.Cei 4 se privesc reciproc.Showman sare direct pe Raiden si incepe s ail loveasca cu pumnii mai in toate partile.Cei doi componenti ai EoR il iau pe Showman si il arunca in corzi cu un Irish Whip , iar cei doi il pun la podea pe Jack cu un Dobule Dropkick.
Big Mouth : Cat de bine lucreaza cei doi in echipa !
Test : Asa is toti ! Dupa aceea meciulse duce de rapa !
Big Mouth : Tu nu ai pic de respect fata de tinerele talente !
Test : Pai daca nu fac nimic ce ai vrea sa fac eu ?
Big Mouth : Sa taci sis a urmaresti meciul !
Test :mda:
Crasquel Joker il ataca pe Raiden cu o serie de picioare iar King Of Galaxy are grija de Showman.King of Galaxy il duce in afara ringului pe Showman iar arbitrul se duce sa-I supravegheze pe cei doi , si…..
Big Mouth : Low Blow din partea lui Raiden ! Cata naivitate !
Test : Asta-I tehnica ma !
Big Mouth : Asta nu-I wrestling ! E trisare !
Test : Asta-I regula nr.1 peste tot ! Sa fii destept ! :cool:
Big Mouth : Hai ca deja delirezi si nu-I bine !
Test : Cum zici tu !
Arbitrul se intoarce in ring , in timp ce Showman il tranteste pe KoG la podea cu un Russian Leg Sweep.Acesta scoate lantul cu care fuesese strangulat.Showman se uita putin la public zambind ironic , si actioneaza.King Of Galaxy este aproape sufocat dar in cele din umra Showman ii da drumul !
Test : Asa ma baiete ! Arde-l ! Esti si tu bun de ceva !
Big Mouth *strigand* : Arbitruuuuuu….Baaaaaaaaaaaaaa !
Test : Si spuneai de mine ! :mda:
Raiden
8th November 2007, 00:59
Raiden se pregateste pentru primul pin al meciului dupa acel Low Blow livrat lui Crasquel Joker 1..2.. dar acesta din urma ridica umarul
Test: Si bunica numara mai repede.
BigMouth: Au fost pierdute niste secunde pretioase.
"The Showman" il lasa pe KoG sufocat in afara ringului, aflandu-se fata in fata cu Raiden. Cei doi se privesc indelung cu o dorinta apriga de razbunare si de a arata cine este mai bun.
BigMouth: Momentul pe care-l asteptam.
Test: In cateva secunde "The Showman" va regreta ca a intrat in ring.
"The Showman" ridica mainile dand de inteles ca vrea o inclestare, acelasi lucru il face si Raiden, dar o lovitura miseleasca in abdomen il doboara la podea pe "The Showman".
Test: Haha "The Showman" chiar nu-si da seama ca Raiden e mai inteligent ca el.
BigMouth: Poate e mult mai trisor e cuvantul potrivit.
Raiden incepe sa lucreze la abdomenul adverarului prin intermediul pumnilor si picioarelor dupa care ii aplica o manevra de submission Abdominal stretch.
Test: Nu va trece mult pana va tapa.
BigMouth: Nu cred ca va tapa Crasquel Joker pare sa-si revina.
Crasquel Joker intervine si rupe manevra de submission cu un Springboard seated senton 1...2. iar Raiden ridica imediat umerii. Crasquel isi ia avant cu ajutorul corzilor dar Raiden il arunca cu Back Body Drop in afara ringului peste King of Galaxy care incet-incet se ridicase pana la momentul impactului.
Test: Raiden face legea in ring deocamdata.
BigMouth: Nu pentru prea mult timp.
Louie Anderson
8th November 2007, 10:28
Test:Cred ca se vor desparti.
Big Mouth:Eu nu cred pentru ca sunt tineri si talentati si au tot timpul din lume sa ajunga First Contenderi la o centura.
Raiden il ataca pe Showman cu o serie de pumni si dupa care urmeaza un Irish Whip care il trimite in turnbuckle
Big Mouth:Si..Showman cade la pamant.Asta inseamna sa ai simtul al ringului.Raiden a stiut exact unde sa-l proiecteze
Test:Asa cum am eu simtul bauturilor.
Big Mouth: Priveste, Crasquel Joker s-a ridicat si il ajuta si pe "Rege" sa se ridice.
Raiden nu ii vede pe cei din EoR si se duce la "The Showman" pe care il ridica in picioare.Raiden se pregateste sa-l loveasca dar este prins de mana de Joker
Crasquel Joker:Nu asa.Priveste si invata
Big Mouth:Raiden pare putin deranjat de vorbele lui Joker,dar nu riposteaza.
Test:Nu e decat un las.W365 il mananca.
Crasquel executa un Dropkick si KoG ,care era in spatele lui Raiden executa si el un Dropkick pe cel din urma
Test:Amandoi sunt in colt.Ce iubire imensa intre cei doi :rolleyes:
Big Mouth:Sa vedem ce vor face cei doi frati
Test:Cine sunt frati?Raiden cu Showman?Si frati si dumani si iubiti?:no:
Big Mouth:Nu.Joker e frate cu KoG.
Test:Seamana.Amandoi sunt la fel de fraieri.
Big Mouth:Joker vine cu un Stinger Splash si dupa KoG vine cu un Razzle Dazzle.Si Raiden cu Jack s-au prabusit la pamant.
KoG se duce in afara ringului si scoate de sub ring doua doze de bere,dar este imediat Joker ii ia berile din mana si le da unui spectator din primul rand.In tot acest timp,KoG se furiseaza si mai ia doua doze pe care le duce in ring si i le varsda pe fata lui raiden.
Test:Ce prost trebuie sa fii sa arunci berile,in loc sa le bei tu.Raiden imediat va intra in coma alcoolica.
Big Mouth:La fel ca si tine,daca erai in locul lui Raiden.
Test:Crezi ca ma cheama Raiden
Big Mouth:Nu.Pe tine acum te chem eu si-ti spun sa fii concentrat la meci:ok:
KoG se duce inapoi in afara ringului dupa Joker,care cauta de zor ceva sub ring.
Big Mouth:The Showman pare sa se ridice,defapt se taraste si se pune peste Raiden
Test:Numai viermi avem in federatia asta.
Big Mouth:1..2..Meciul este ....Ba nu ,Joker sare de nicaieri cu un High Angle Senton.
KoG executa un Monkey Flip pe Joker,care tocmai se ridicase,si acesta face in aer un Senton,dar Riaden se fereste.KoG se ocupa de Jack si incearca un Standing Clothesline,dar The Showman se fereste
ThePhenom
8th November 2007, 14:57
Test:Tanar zici?Nici nu mai vede bine...
Big Mouth:Nu a fost vina lui!Showman s-a ferit!
Jack il doboara cu o lovitura de picior in figura pe KoG.Raiden il loveste si el cu pumnii pe Crasquel Joker care se clatina.
Test:Haha!Fratii sunt masacrati!Raiden e cel mai bun!
Big Mouth: Daca va demonstra acest lucru nu am nimic impotriva!
Raiden incearca un Clothesline pe KoG dar acesa se fereste si lovitura este incasata de Showman.
Big Mouth:Iar?Acum e invers totusi :ras-plans:!
Test:A fost doar o intamplare!
"Regele" se grabeste si il prinde in pozitie de Inverted DDT pe "The Legend Killer" iar Joker se duce pe apron si executa un Springboard Double Foot Stomp pe pieptul lui Raiden si KoG executa Inverted DDT-ul imediat dupa impact.
Big Mouth:Ce manevra pe echipe!Formidabila combinatia!
Test:Si Raiden ar putea sa faca asta daca ar avea un coechipier pe masura!Showman inca nu este la nivelul lui!
Big Mouth:Jack e un wrestler bun si nu e numai vina lui pentru meciul pierdut in fata lui Death Bringer!Pur si simplu ei nu s-au inteles in echipa si de aceea s-a intamplat, ce s-a intamplat!
Crasquel il priveste pe Raiden care era doborat, dar KoG face un roll-up fratelui sau http://img134.imageshack.us/img134/4369/bscap0001ud8.jpg
1................2............."Luptatorul Straight-Edge" ridica umarul
Big Mouth:Ah!Nu trebuia sa se intample asta!
Test:Asa KoG!Asa te vreau!
Crasquel se ridica nervos si il priveste pe fratele sau.Cei doi incep sa se certe dar publicul scanda incontinuu "EoR will not die!".
Big Mouth:Si publicul vrea ca EoR sa nu se destrame!
Test:Alta ceata de incompetenti!
Joker si KoG privesc publicul inca o data dupa care dau mana spre bucuria publicului..
Big Mouth:Totul e bine cand se termina cu bine!
Louie Anderson
8th November 2007, 22:09
Test: Dar nu s-a terminat,uite-l pe Showman.
Big Mouth: The Showman si Raiden sunt in spatele celor doi frati.Ii ataca pe la spate si ii arunca in afara ringului.
Test:Si momentul mult asteptat.Sa curga borsul.
Big Mouth:Lasa-ne cu poftele tale culinare.
Test:Un om foarte intelept spunea:"Lasa-ne, lasa-ne".
Big mouth:Si,ma rog, cine e acel om intelept?
Test:Eu
The Showman si Raiden isi aplica chopuri reciproc.Raiden reuseste sa-l opreasca pe Jack ,si il proiecteaza in turnbuckle cu un Irish Whip.Raiden incearca un Stinger Splash,dar Jackson se fereste.The Showman isi ia avant si incearca un Spear,dar de nicaieri KoG ii face o piedica.
Test: Daca nu era King Kong, acum vedeam sange:evil:
Big Mouth:Cu sange sau fara sange,acest meci este cel mai frumos al serii
Test:Fara sange,orice lucru este banal,la fel ca si tine.
Big Mouth:Haide sa nu comentam cum ai donat tu sange iarna trecuta.
Test:Am facut-o pentru o cauza nobila.
Big Mouth:Si anume ce?
Test: Daca nu imi luam tricoul ala cu maneca scurta,inghetam de frig:(
Raiden isi revine si se indreapta spre KoG,dar intr-o clipa de neatentie Kog il prinde si executa un Inverted Atomic Drop.
Test:Uite-l pe Ciomu in ring.
Big Mouth:Ai putea sa fii si tu o data serios?
Test:Cand dorm sunt serios.:lol:
Big Mouth:Raiden este impins in afara ringului de "Rege" .Probabil ca acum este momentul cel mai asteptat de tine.
Test: Divorteaza Monica Columbeanu?
Big Mouth:Nu.Vom vedea sange.Raiden este in afara ringului si se pare ca Joker va executa pe el un back Cracker.KoG fuge si el spre Showman si executa un Baseball Slide simultan cu Back Cracker-ul lui Joker.
Test:Tu esti mama omida?:shocked:De unde stiai ca ii va da sangele?
Big Mouth:Am intuit,dar ce sincronizare au avut cei din Evolution of Revenge.
"Regele" este neatent si Raiden incearca un ROLL-UP.
SexyBoy
9th November 2007, 20:20
1…..2… iar Raiden incepe sa-si smulga parul din cap de ciuda.Showman se resimte dupa acel Backcracker iar Crasuqel intra in ring si incearca un Roll-Up pe Raiden.1…2.. Raiden ridica umarul.Showman intra si el rapid in ring si mai incearca un Roll-Up dar de data aceasta pe Crasuql.1…2 intervin Raiden si KOG in acelasi timp si incep sa isi livreze pumni reciproc.
Big Mouth : Ce meci ! Cate Roll-Up-Uri ! E momentul acestui meci !
Test : E momentul ala neplacut in car meciul se termina fara sange iar EoR nu se destrama !
Big Mouth : o mai zic inca o data : EoR nu va muri !
Test : Da in meci o sa fie sange :devil: !
Raiden il prinde de cap pe Crasquel si il arunca peste corzi in afara ringului.Face acelasi lucru si cu King Of Galaxy dupa care ii ataca verbal pe acestia.In acest moment Showman se ridica si il striga pe Raiden :
http://i111.photobucket.com/albums/n151/cenawwechamp333/sabin%20and%20shelley/kissmeshelley.jpg
Showman alearga si ii livreaza lui Raiden un Spear cu care amandoi ies printre corzile ringului in afara.Publicul incepe scandarile impotriva lui Showman si in continuare striga : “ EoR will not die “.
Test : Data viitoare cand astia doi mai au meci imi iau 2 dopuri ca deja m-am saturat de ei ! :mda:
Big Mouth : Vei uita ! Asa faci intotdeauna ! :rolleyes:
Test : Vom vedea , vom vedea !
Arbitrul incepe sa ii numere pe cei 4 combatanti.Oare meciul se va termina prin Cont-Out ? 1…2…3…
ThePhenom
9th November 2007, 23:08
Test: Daca se termina si acest meci prin count-out imi dau demisia!
Big Mouth: De unde atat noroc?
4.........
5.............
6..........Nimeni nu pare a da semne ca se va ridica.
7..........
8........
Big Mouth:Gata!Aici se termi...CE NAIBA?
Test se ridica de la masa si il trage pe arbitru in afara ringului dupa care il doboara cu o lovitura de pumn.
Big Mouth:Test ai innebunit?
Test:Asta era planul B!Chiar vrei sa-mi dau demisia?
Big Mouth:Sincer?Da!
Crasquel Joker si Raiden sunt primii care intra in ring si isi schimba o serie de pumni castigat de mai puternicul "The Legend Killer" care este insa atacat cu o lovitura de picior de KoG.
Big Mouth:Cei doi frati sunt singuri in ring!Speram ca asa va fi si dupa Rev November!
Test:Speram ca Big Mouth va racii si nu va mai abera si atunci!
King of Galaxy ridica mainile spre public si i se arunca doze de bere din public pe care le consuma imediat.Joker ii face semn cu mana sa se opreasca ,dupa care se urca si el pe turnbuckle si i se dau si lui sticle cu nectar.
Big Mouth:Hehe!Dragut concurs!
Test::headbang:Decat sa vad Circul Globus mai bine lasam sa se termine prin count-out.
Showman intra in ring si ii loveste pe amandoi dar primeste o lovitura de la King of Galaxy.Crasquel se urca pe corzi si executa un Shooting Star Press aterizant pe spatele lui Jack Johnson cu un Shadows Over Hell.
http://img442.imageshack.us/img442/9030/bscap0000gp8.jpg
Big Mouth:Fenomenal!Asta numesc eu meci adevarat!Hai cu pin!
Test:Sper sa faca si Showman ceva bun in ultimele doua luni si sa se ridice dupa acest pin!
Raiden insa intra in ring si ii doboara pe "Luptatorul Straight-Edge" si "Rege" dupa care face un pin pe "Ladies Man".
SexyBoy
10th November 2007, 12:02
1…..2….. Showman ridica umarul.Cei doi frati il asalteaza pe Raiden cu lovituri de pciioare si pumni in acelasi timp.
Big Mouth : Ce combinatii de picioare….
Test : Eu cand ma bateam astia intrau in caciula…
Big Mouth : Hai ca te-ai gafat la faza asta !
Test : Nu ma crede na !
Showman iese in afara ringului si scoate din nou acel lant de sub ring.Cei doi frati par sa se certe iar arbitrul incearca sa resolve lucrul acesta.Intre timp Showman il prinde pe Raiden cu lantul de picior si il tranteste la podea , dupa care il trage in afara ringului.Showman incepe sa il tarasca pe Raiden in timp ce publicul huiduie.
Big Mouth : Ce gest injositor !
Test : Daca asta ii injositor gandeste-te la ce o sa fie in acel Dog Collar Match !
Big Mouth : Mda ! Spui si tu ceva bun in seara asta !
Test : :|
In cele din urma Showman renunta la aceasta tactica si il leaga de maini cu acel lant pe Raiden. , dupa care incepe o ofensiva de pumni direct in figura si niste low kickuri in zona abdominala.
Big Mouth : Lucreaza bine Showman asta ! Da ce fac fratii ?
Test : Nu vezi ce ii in ring ? EoR will die ! :cool:
Cei doi frati se cearta din cauza principiului ce destrama echipele de obicei : Care-I mai bun ?Arbitrul incearca sai- linisteasca in timp ce Showman continua ofensiva.
King Of Galaxy : Sunt de mai mult timp in federatie ! Deci sunt mai experimentat !
Crasquel : Pe naiba!Ai pierdut toate meciurile ! Deci sunt mai bun !
In arena se aude din nou acel EoR will not die.
Test : Ma eu deja chiar m-am saturat de echipa asta ! Bateti-va fratilor si ati terminat-o ! Veti vedea care-i mai bun !
Big Mouth : Exista si alte cai nu numai asta !
Test : :mda:
Raiden
10th November 2007, 16:38
Crasqule Joker & King of Galaxy intra in ring si il asalteaza pe "The Showman" care este nevoit sa opreasca ofensiva asupra lui Raiden. Crasqule Joker ii livreaza un pumn in figura lui "The Showman", incearca pe al doilea dar este oprit de KoG
King of Galaxy: Stai sa-ti arat cum se doboara un adversar.
KoG Isi ia avant cu ajutorul corzilor si executa un Clothesline pe Jack Johnson dupa care Crasquel Joker isi ia si el avant cu ajutorul corzilor si executa Jumping Knee Drop pe Jack Johnson care se afla intins la podea..
Test: E cumva o mini-competitie intre King of Galaxy si Crasquel Joker? Care il loveste mai tare pe Jack Johnson?
BigMouth: Cred ca cei doi vor sa demonstreze care e mai bun.
Crasquel Joker si King of Galaxy incep sa se certe din ce in ce mai mult iar in acelasi timp publicul striga acelasi lucru inca de la inceputul meciului "EoR will not die".
Test: Ce idioti... eu vreau sa vad bataie intre cei doi nu pretenie pe viata.
BigMouth: E o mare presiune pusa pe Crasquel Joker si King of Galaxy.
Dupa mai multe schimburi de vorbe taioase Joker ii intoarce spatele lui KoG
Test: Lipsa de respect nu i-as fi permis sa-mi intoarca spatele.
BigMouth: Daca iti intorcea spatele ce-i faceai?
Test: Oh.... vrei acum sa ma ridic de pe scaun? Zi vrei?
BigMouth: Sa te vad.
Test: Noroc ca nu vreau sa stric placerea publicului.
BigMouth: Nici nu ma gandeam... esti un las.
KoG il impinge putin pe Crasquel Joker iar aceasta se intoarce cu o privire furioasa si il ataca cu o serie de pumni ce-l trimit in afara ringului. In spate "The Legend Killer" il asteapta pe Crasquel Joker ca un sarpe ce-si asteapta prada sa cada in plasa. Crasquel Joker se ridica si Jumping Cutter, urmeaza pin-ul.
Test: Ti-am zis ca Raiden va castiga.
BigMouth: 1...2..2 si jumatate dar Jack Johnson intervine.
Test: Ce dracu se baga nenorocitul ala de Johnson?
Jack Johnson isi ia avant din corzi pentru un Flying forearm dar este prins de Raiden care se pregateste de Swinging side slam dar "The Showman" ii intoarce manevra intr-un crucifix 1..2... Raiden ridica umerii. Jack "The Showman" Johnson se urca rapid pe coarda superioara a ringului..
BigMouth: Oare de ce se pregateste acum Jack Johnson?
Test: Se pregateste sa piarda meciul.
BigMouth: Bicycle kick! NU! "The Legend Killer" Raiden il prinde intr-un Sharpshooter oare Jack "The Showman" Johnson va tapa?
Test: Cu siguranta!!
http://i102.photobucket.com/albums/m93/Silenced-Ninja/Wrestling%20Pics/_Sharpshooter7.jpg
Heath Scumm
13th November 2007, 10:24
Un meci destul de echilibrat si o crestere lenta dar sigura a calitatii posturilor.
Cateva critici constructive, spunem noi :
Jack "The Showman" Johnson - consideram ca trecerea lui de la face la heel n-a fost una foarte inspirata, Raiden e foarte bun in postura de heel si in acest feud cu "The Legend Killer" l-ar fi ajutat adoptarea posturii de face, si-ar fi putut dezvolta foarte mult personajul din aceasta postura. Totusi, acum ca a facut miscarea vrem sa vedem o dezvoltare a povestii, de ce e Showman frustrat etc. Un meci ok in care insa ar fi putut sa dezvolte mai mult personajul.
King Of Galaxy - personajul inca nu e bine conturat, e regalitate, e un om care bea alcool? ce e? Totusi, afilierea lui cu Joker nu poate sa-i faca decat bine. S-a cam exagerat cu dialogul comentatorilor si cu glumele insa in rest o prestatie ok.
"The Legend Killer" Raiden - foarte inspirata declansarea unui feud cu Showman, poate ca ar fi fost mai inspirata o echipa intre cei 2 insa si asa, ambele personaje vor creste cu siguranta. Personajul e foarte bine dezvoltat, sa vedem cum va creste in continuare.
Crasquel Joker - un luptator foarte bine conturat, cu mare potential. E ok continuarea pe directia Straight Edge insa Joker trebuie sa gaseasca mai multe puncte care sa-l lege de KOG pentru ca echipa are potential. Probabil cele mai bune posturi din acest meci.
Publicul l-a decis castigator pe Raiden, unul dintre decidenti l-a decis castigator pe Joker, al doilea decident l-a decis castigator pe Raiden. S-a considerat ca Raiden si-a dezvoltat in posturile sale foarte bine personajul si feud-ul cu Showman. Asadar, castigator cu scorul de 2-1 ... "The Legend Killer" Raiden.
Raiden
13th November 2007, 20:50
Jack "The Showman" Johnson e pe punctul de a tapa dar in ultima clipa intervine King of Galaxy cu o lovitura puternica de picior in capul lui Raiden care ramane intins la podea inconstient.
BigMouth: Oh ce lovitura grea.
Test: Nu se poate a fost la un pas sa castige meciul dar a intervenit boul ala de King of Galaxy.
King of Galaxy ii executa un German Suplex cu pin lui "The Showman" 1..2.. dar Crasquel Joker intrerupe numaratoarea. KoG incepe sa-i adreseze vorbe taioase partenerului sau Crasquel Joker dupa care ii da o palma in fata. Crasquel Joker incearca acelasi lucru dar KoG il prinde de mana il arunca in corzi si-l arunca la podea cu un Overhead Belly to Belly Suplex.
Test: Imi place sa vad ca exista conflicte intr-o echipa.
BigMouth: Intrebarea e daca EOR va mai rezista ca echipa dupa acest meci.
Test: Probabil ca nu.
Publicul il huiduie pe King of Galaxy dupa ce l-a atacat pe partenerul sau iar intre-timp Raiden se reface si se urca incet-incet pe corzi.
BigMouth: Stai asa... Raiden este pe corzi?? Sa vedem ce poate face un wrestler de talia sa pe corzi.
Test: "The Legend Killer" Raiden e mereu imprevizibil.
King of Galaxy este surprins un Diving Crossbody livrat de catre Raiden si urmeaza pin-ul 1...2... dar KoG ridica surprinzator umerii.
Test: Incredibil!
BigMouth: Chiar nu ma asteptam la o manevra de pe corzi din partea unui heavyweight ca Raiden, mai ales ca stilul lui de lupta este tehnic.
Test: Ti-am mai spus Raiden este mereu imprevizibil.
Jack "The Showman" Johnson putin slabit dupa acel Sharpshooter incearca sa-l doboare pe "The Legend Killer" cu un Clothesline sanatos insa acesta se fereste Jack lovindu-l pe King of Galaxy
BigMouth: Asta a fost un fel de Clothesline from Hell.
Test: Raiden il ridica pe Jack "The Showman" Johnson si se pregateste de un Go 2 Sleep 2.0 manevra sa de final pe care o duce pana la capat 1...2..3..!!! Ti-am zis ca "The Legend Killer" Raiden va castiga!!!
BigMouth: Da ai avut dreptate, Raiden a fost cel care a stat cel mai bine pe picioare in acest 4-way Match, nu zic ca a meritat victoria dar totusi a reusit sa-i faca pin-ul rivalului sau Jack "The Showman" Johnson. Oare ce va fi la Red November cand cei doi se vor intalni din nou fata in fata?
Test: E clar cine va fi castigatorul acolo, nimeni altul decat "The Legend Killer" Raiden.
Melodia "My Way" rasuna in boxele arenei WRM, "The Legend Killer" Raiden castigatorul acestui meci isi indreapta pasii catre rampa de intrarea iar in acelasi timp acompaniat de un cor de huiduieli din partea publicului il priveste satisfacut de ceea ce a facut pe Jack "The Showman" Johnson.
http://i191.photobucket.com/albums/z48/corday175/untitled2.jpg
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.