View Full Version : TNA Genesis 2007
daby
18th October 2007, 16:53
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/95/Tnagenesis2007.jpg
Kurt Angle (C) & Kevin Nash vs. Sting & [Sting's Choice]
Kurt Angle vs. Kevin Nash
TNA Tag Team Title Match : Styles & Tomko (C) vs. LAX
Samoa Joe vs. Robert Roode
TNA Women's Title Match: Gail Kim (C) vs. Amazing Kong
Motor City Machine Guns vs. Team 3D
Abyss vs. Black Reign
Rhino vs. Chris Harris
^
Meciuri posibile
Ratonu
18th October 2007, 17:23
Main eventul a fost anunþat la tapinguri, e Kurt Angle (C) & Kevin Nash vs. Sting & [Sting's Choice]
AngelOfDarkness
22nd October 2007, 22:02
^nu-mi vine sa cred ca va lupta Kevin Nash ma intreb care va fi partenerul lui Sting...probabil Abyss
ogip000
23rd October 2007, 15:26
nush dc am impresia k o sa-l vdm pe scott hall partenerul lui sting.
daby
23rd October 2007, 16:43
nush dc am impresia k o sa-l vdm pe scott hall partenerul lui sting.
Sau Sean Waltman, ambii sunt aproape de o revenire in TNA
ogip000
23rd October 2007, 19:15
m-am gandit shi la x-pac da parca altfel suna scott hall, exista o intreaga istorie intre el shi nash
AngelOfDarkness
23rd October 2007, 23:29
scott hall nu siguranta nu!are un fizic "de invidiat" acum :(
Corozivu
27th October 2007, 08:22
Sursa www.nodq.com :
On today’s edition of TNA Today brought to you by YouTube and TNAWrestling.com, Don West reveals new details on Sting’s mystery partner for his tag team match against Kurt Angle and Kevin Nash at TNA Genesis.
“This man has been a world champion in every federation he has ever been in,” West said of Sting’s partner. “He is more than capable of being there at Gensis.”
Mai pe romaneste partenerul lui sting a fost campion mondial in toate federatiile in care a lucrat. Informatia asta il exclude pe X-Pac. Iar Scott Hall parca nu a luat centura "mare" in WcW.
Ratonu
27th October 2007, 08:51
Booker T?
Cristy RVD
27th October 2007, 12:08
Ce meci ar fi Booker & Sting vs Angle & Nash , totusi nu cred ca Booker-T va fi partenerul lui Sting
Corozivu
27th October 2007, 12:44
Booker T?
Sau o idee si mai buna The Big Show(cam asta era gimmickul lui inainte sa plece din WWE , singurul wrestler care a detinut titlul suprem in WWF,WCW si ECW): ar fi pe masura lu' Kevin Nash si ar fi un sut in fund dat WWE-ului.
kill3r
27th October 2007, 12:45
We also have an update on the TNA Genesis PPV, and the biggest indie draw in North America says TNA has made him an offer to appear on some shows.
Hero ? Danielson ?
Ratonu
27th October 2007, 13:22
Cel mai mare indie draw e probabil tot Big Show. :P
kill3r
27th October 2007, 17:50
http://i21.photobucket.com/albums/b261/flokiyo/rvdtna.jpg
Daca poza nu-i facuta in Photoshop, RVD sa fie partenerul lui Sting ?
andreineagu
27th October 2007, 19:45
^Photoshop....WWE are drepturile de imagine ale lui RVD.
Heath Scumm
28th October 2007, 03:08
Sursa www.nodq.com :
On today’s edition of TNA Today brought to you by YouTube and TNAWrestling.com, Don West reveals new details on Sting’s mystery partner for his tag team match against Kurt Angle and Kevin Nash at TNA Genesis.
“This man has been a world champion in every federation he has ever been in,” West said of Sting’s partner. “He is more than capable of being there at Gensis.”
Mai pe romaneste partenerul lui sting a fost campion mondial in toate federatiile in care a lucrat. Informatia asta il exclude pe X-Pac. Iar Scott Hall parca nu a luat centura "mare" in WcW.
S-a spus World Champion, nu World Heavyweight Champion ... X-Pac a fost World Cruiserweight Champion in WCW si World Lightweight Champion in WWF.
Asadar, nu e exclus ;)
kill3r
28th October 2007, 16:58
partenerul lui Sting ?
We can now confirm that the plan as of right now is for Booker T to be Sting's partner at Genesis against Kurt Angle and Kevin Nash.
Source: www.impactwrestling.com
Heath Scumm
9th November 2007, 23:08
Mai mult ca sigur, partenerul lui Sting a fost divulgat chiar de TNA in propria lor versiune de save.us_222 .
Posibil Spoiler
On the TNA website, one of their videos featuring Scott Hall and Kevin Nash talking and then Sting appearing. At the very end it says: moc.a07n11t11.www//ptth If you reverse it, you find a URL http://www.11t11n07a.com/.
If you visit the website, you'll find a jigsaw puzzle featuring Sting. Once you arrange the pieces, you'll also find there are numerous "spray painted" words on it, including Borden, HUFFMAN (spelled backwards), GENESIS and November.
This looks to be TNA's answer to SAVEUS_222 and would seem to indicate that former WCW and WWE World champion Booker T (real name Booker Huffman) is debuting this Sunday.
daby
9th November 2007, 23:34
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/95/Tnagenesis2007.jpg
TNA World Heavyweight Championship: Kurt Angle (c) and Kevin Nash vs. Sting and TBA.
Whoever scores the pinfall or submission will win the title.
TNA X Division Championship: Jay Lethal (c) vs. Sonjay Dutt
TNA World Tag Team Championship: Christian's Coalition (A.J. Styles & Tomko) (c) vs. the Steiner Brothers (Rick & Scott)
TNA Women's World Championship: Gail Kim (c) vs. Roxxi Laveaux vs. ODB vs. Angel Williams
Samoa Joe vs. Robert Roode (w/Ms. Brooks)
Shop of Horrors match: Black Reign vs. Abyss
Ladder Match: Christian Cage vs. Kaz
The winner will win a title shot for the TNA World Heavyweight Championship.
Team 3D (Brother Ray and Brother Devon) vs. The Motor City Machine Guns (Alex Shelley and Chris Sabin)
RockBerg
10th November 2007, 01:24
Mai mult ca sigur, partenerul lui Sting a fost divulgat chiar de TNA in propria lor versiune de save.us_222 .
Chiar mai simplu...nu trebuie decat sa ai spirit de observatie.
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1671189&postcount=1484
...and his secret partner...si arata scena aia. :) Nimeni nu are entrance-ul ala in TNA.
Corozivu
10th November 2007, 02:12
E clar cine e partenerul "misterios", speram sa fie Big Show. Sunt curios daca vine singur sau cu un manager.
AngelOfDarkness
10th November 2007, 07:23
http://i21.photobucket.com/albums/b261/flokiyo/rvdtna.jpg
Daca poza nu-i facuta in Photoshop, RVD sa fie partenerul lui Sting ?
am vazut toate showurile TNA(inclusiv cel de joi) si n-a aparut RVD :D deci poza e Fake...in plus pe RVD nu l-a vazut facand Senton Bomb...prefera Frog Splashul de 5 stele
Heath Scumm
10th November 2007, 09:55
^ Abyss ...
AxinTe
10th November 2007, 10:31
Am facut eu puzzle-ul.. pentru cei carora le e lene:
http://img205.imageshack.us/img205/1102/sdfup9.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=sdfup9.jpg)
Heath Scumm
10th November 2007, 10:36
Aplauze :D
Glumetzul
11th November 2007, 01:51
Scott Hall nu e clar; cred k se incearca formarea unei noi factiuni, probabil Hall/Nash/Angle si NU Wolfpack, deci la meciul lui Sting, Razor Ramon va interveni pt Kurt Angle!
RVD nu poate fi, fiindca mai are o jumatate de an contract cu WWE si in wrestling nu functioneaza Bosman's Rule ...
Booker T in schimb, a fost anuntat de ceva vreme in TNA, dar nu cred k el va fi partenerul lui Sting. Poate fi Big Show, Goldberg, Jericho, Hogan .. Cel mai probabil The Giant! :D
AWoooooooooooooooooooool ...
Ryder
12th November 2007, 15:16
N`am vazut in viata mea un PPV cu atatea botch-uri si totusi a fost un PPV bun si care m`a facut curios sa vad urmatorul Impact .
Abyss/Reign - Mai bun decat ma asteptam , many nasty spots , publicul chiar devenise interesat dupa cateva minute
3D/MCMG - Excelent . MCMG sunt extrem de over , publicul a parut foarte interesat de meci de la inceput pana la sfarsit , foarte bun meciul , chiar si fara mult high flying .
Dutt/Lethal - Mult high flying fara sens , multe spoturi ratate , poveste neinteresanta . Un fiasco .
AJ&Tomko/Steiners - Your basic tag match
Joe/Roode - Mi`a placut mai mult decat Ladder Match-ul , foarte buna combinatia de manevre tehnice si manevre facute pentru spectacol . MOTN pentru mine .
Cage/Kaz - Toata lumea se astepta ca acesta sa fie meciul care serii , probabil pentru majoritatea a fost , insa eu ma astept la mai mult cand Christian este intr`un Ladder Match , iarasi cam multe greseli .
Main Event - Nimic special , insa merita vazuta reactia publicului dupa dezvaluirea
"oponentului misterios".
gicu4ever
12th November 2007, 23:17
A fost un PPV peste asteptari . Cel mai frumos meci a fost Cage vs Kaz parerea mea :).
Heath Scumm
12th November 2007, 23:31
Mie mi-a placut la nebunie tot PPV-ul cu exceptia angle-urilor cu Storm si Young, nevrozele lui Angle si Roode vs Joe ...
Oqs
13th November 2007, 00:13
Ce bine ca a fost Booker si nu alta creatura adusa de Marty McFly si Dr. Emmett Brown din preistorie de genu Hall ca ma lasam de TNA de tot...Booker e departe de a fi terminat ca wrestler si are un stil destul de placut la ochi...per total mi s-a parut un PPV reusit
Smokkie
13th November 2007, 00:54
Odata cu plecarea din wwe,se pare ca Booker T doreste sa semneze un contract permanent cu TNA-ul,contract care ar fi mult mai avantajos datorita programului mai usor si datorita altor stipulatii interesante,fapt dovedit si de prezenta acestuia la Genesis-ul de duminica aceasta,iar cat despre RVD,acesta are o stipulatie in release contract-ul sau cu wwe-ul prin care nu are voie sa mai lupte o perioada,nu imi amintesc exact cat timp,dar se pare ca odata cu expirarea contractului,RVD va intra ori in ROH ori in TNA.
RockBerg
13th November 2007, 01:22
Misto PPV,daca ar fi mai putin zgarciti ar fi deosebit.
Oricum... :ok:
PSYCHO
13th November 2007, 05:53
Acuma am terminat de vazut PPV-ul! Inca un PPV bun! :ok:
Si m-a amuzat sa-l vad pe BG James purtand tricou cu Rhino! :)
Insa cel mai mult am fost de acord cu urmatorul banner:
http://img407.imageshack.us/img407/8936/kaiv6.jpg
:rolleyes: Hell ya! :rolleyes:
Mike^
13th November 2007, 16:15
Hell Yeah, now that's a PPV. Heck, pe mine m-a distrat la culme faza cu Eric Young si James Storm, mai ales finalul...Crizele lui Karen Angle, NO THANKS, the fewer, the better...Restul promo-urilor au fost alright...Acuma meciurile:
1. Black Reign vs Abyss - meci bun, tind sa spun ca acest "Shop of Horrors" match este mult mai interesant decat "Chamber of Horrors" al lui Raven (hope HitScum doesn't kill me :D). In orice caz, meci peste asteptari.
2. MCMG vs Team 3D - Need i say more? Awesome match si trebuie neaparat sa spun ca Team 3D este incredibila in postura de heel's si stie sa intoarca publicul impotriva lor incredibil. Ascultati doar cat urla Ray, he's friggin' awesome.
3. Women's Knockout Championship Match - Bunicel meciul, se putea mult mai bine...Dar au fost cateva greseli care n-am avut cum sa nu le observ...
4. Jay Lethal vs Sonjay Dutt - Chiar daca a fost adaugat in ultima secunda, fara nici un story, fara nimic, a fost unul dintre cele mai bune meciuri, din punctul de vedere al in-ring action...Acel Moonsault in Moonsault facut de Sonjay, urmat de SSP, FRIGGIN AWESOME :D
5. AJ Styles & Tomko vs Steiners - Nu m-a impresionat, dar nu ai ce face...Nu poti compara un meci LAX vs AJ Styles & Tomko cu acesta. Steiners are older, slower si s-a vazut asta.
6. Robert Roode vs Samoa Joe - Well, what can i say...Unii oameni spun ca a fost un meci bun, dar mie mi s-a parut destul de slabut...De ce? Fiindca atunci cand in ring e Samoa Joe, eu ma astept la meciuri mult mai bune decat acesta...Multe manevre ratate de asemenea...
7. Kaz vs Christian Cage - Doamne, CE MECI! E clar, il ador pe Kaz, un wrestler incredibil. Heck, pe Christian il ador de mai de mult, dar dupa un meci ca si asta, nu mai am ce sa-i reprosez! Pe departe Match of the Night, nu stiu de ce spunea Raiden ca nu a fost atat de bun. Am vazut meciul de 3 ori deja si ascultam inclusiv publicul cum striga "Holy Sh*t!", "This is awesome!" si la final "That was awesome!"...Well, it simply WAS awesome, hands down for both! Sper doar sa nu cumva sa fie pus Kaz intr-o postura in care sa trebuiasca sa cedeze postura de first contender...A meritat-o cu varf si indesat, bravo lui. I love you Kaz! :D In a non-gay way :D
8. Kurt Angle & Kevin Nash vs Sting & Mystery Partner - Well, pentru inceput mi-a placut intrarea lui Kevin Nash, parea intinerit, spre deosebire de momentele in care era in costum :D Reactia publicului insa, la prezentarea lui Booker T...Incredibila, nu cred ca am mai vazut vreun wrestler sa fie primit asa in TNA......Meciul per total a fost bunicel, m-a dezamagit insa rau de tot finalul, chiar daca m-a facut foarte curios...Ce se va intampla cu Christian's Coallition? :(
AxinTe
13th November 2007, 16:29
Christian a fost mai bine primit.. si reactia la aflarea venirii lui Kurt a fost mult mai bine primita :D
Mike^
13th November 2007, 16:53
Ma refer la intrarea in ring, nimeni nu a scandat atata numele wrestlerului, sau "Shakerooney" (or however you write it :D)...Si pe tot parcursul meciului strigau: "Tag in Booker!" sau "Booker T!" ...Ma rog, asa mi s-a parut mie :D
RockBerg
13th November 2007, 18:13
Hell Yeah, now that's a PPV. Heck, pe mine m-a distrat la culme faza cu Eric Young si James Storm, mai ales finalul...
A fost super. :)
Primirea wrestler-ului surpriza a fost buna pentru ca omul e un talent in industrie.
Raiden
13th November 2007, 19:08
7. Kaz vs Christian Cage - Doamne, CE MECI! E clar, il ador pe Kaz, un wrestler incredibil. Heck, pe Christian il ador de mai de mult, dar dupa un meci ca si asta, nu mai am ce sa-i reprosez! Pe departe Match of the Night, nu stiu de ce spunea Raiden ca nu a fost atat de bun.
I didn't say that :D. Nici macar nu am urmarit PPV-ul :)
Mike^
13th November 2007, 19:55
My mistake, ma refeream la Ryder :( Raiden, fac o bere :P
milanezu
22nd November 2007, 21:13
Acuma am terminat de vazut PPV-ul! Inca un PPV bun! :ok:
Si m-a amuzat sa-l vad pe BG James purtand tricou cu Rhino! :)
Insa cel mai mult am fost de acord cu urmatorul banner:
http://img407.imageshack.us/img407/8936/kaiv6.jpg
:rolleyes: Hell ya! :rolleyes:
cazatura lui joe nu te-a amuzat?
a cazut ca secerat.
ce au mai ras aia din impact zone.
si cu parere de rau meciul fetelor a fost cel mai slab de cand a debutat tna women's division.
Sagittarius
24th November 2007, 02:24
Personal, detest TNA-ul. Nu imi cereti argumentari filozofice, dar luptatorii sunt niste maimutoi imbracati aiurea, melodii aiurea si conflicte de tot rasul. In afara de Sting si Abyss, totul e un rahat. Tot respectul pentru rangul lui HitScum, dar TNA nu merita cele 2 ore pana nu baga ceva ca lumea. Numai grasi transpirati si Christian Cage care castiga mereu. Sincer ? Ma mir ca a luat bataie. Tot timpul aceleasi meciuri si toate seamana. Vreau sa vad si eu odata sange , cer asa de mult ? Un rocker mai simte si el nevoia sa isi elibereze energiile negative. Si ce vad ? Aceleasi conflicte. Si ce cauta proasta aia a lu Angle in ring ? Ma rog ... s-ar putea sa sariti pe mine, dar suntem multi care credem ca TNA = Bullshit. Mai nou au bagat si fufe sa se bata.
Questions?
Sagittarius
Mike^
24th November 2007, 02:42
Yeah, are you up-to-date with TNA? Nimeni nu va sari pe tine, este parerea ta, bravo, dar vom incerca sa-ti aducem argumente cum ca TNA este momentan the best out there...Cauti sange? Uita-te la Ultraviolent wrestling, uita-te la CZW, old ECW. Cauti spectacol in ring? Uita-te la ROH, PWG, TNA, IWA. Cauti Entertainment? Uita-te la WWE. Depinde de ce doresti de la wrestling.
In schimb nu accept sa spui ceva. Femeile din TNA sunt orice, numai fufe nu. Cand o sa vad in WWE meciuri ale fetelor gen cele din TNA, unde nu vezi stipulatii de genul sa o dezbrace ca sa castige meciul, tot respectul, dar pana atunci nu ai ce sa comentezi. Multe dintre fete vin din Indyz si fac niste meciuri incredibile. Gail Kim este momentan cea mai buna luptatoare din lume si poate da clasa oricand multor wrestleri...Deci nu sunt fufe...
Sagittarius
24th November 2007, 02:50
Nu m-am referit la t***e, m-am referit la pur si simplu fite. Si de la wrestling caut si entertainment, dar si putina dreptate. Adica mai si loviti-va !
Mike^
24th November 2007, 02:57
Dar nu sunt fite, asta este diferenta dintre Rosterul feminin din TNA si cel din WWE. Singurele fite din TNA le are Karen Angle, care recunosc, si pe mine ma enerveaza, dar este prea minora, nu o bag in seama...
Cauti si entertainment, si wrestling, well TNA este singura ta optiune in acest moment. Multi ma vor contrazice, ca si WWE este, dar in Indyz nu vei vedea niciodata un grad de entertainment care sa te atraga, sunt sigur. Iar in WWE nu vei vedea niciodata wrestling ca si in Indyz. Deci, ai o singura optiune daca le vrei pe amandoua, TNA. Unde gasesti si entertainment, dar si wrestling.
Nu inteleg, va jur, toata lumea ataca TNA cu disperare. Singurul lucru care il realizez din asta este ca TNA devine din ce in ce mai puternica. Oamenii nu vor sa vada TNA sus, nu vor sa vada un nou WCW deoarece sunt deja obsedati, de-a dreptul, de WWE si de doza mare de entertainment pe care o dau acestia. In orice caz, recomand sincer daca cineva mai acuza TNA, sa aduca si argumente solide. Eu cel putin, daca atac WWE, aduc argumente. Nu suport ca cineva care a vazut cateva show-uri TNA (banuiesc ca nu ai vazut prea multe, Sagittarius) sa critice TNA de parca ar stii totul despre aceasta federatie. Ma rog, i'm going to bed...
Sagittarius
24th November 2007, 03:00
Nu stiu totul, da, dar ma refer la prezent. Trecutul are o valoare irefutabila, dar e trecut... si nu are urmari prea mari, poate doar in mintile fanilor dedicati. Noapte buna, ma duc si eu.
PSYCHO
24th November 2007, 03:52
Sagittarius, esti off-topic rau de tot ... Spune o parere obiectiva desopre fiecare match de la Genesis! :cool:
Sagittarius
24th November 2007, 11:59
Ce mi-a placut cel mai mult a fost meciul dintre Black Reign si Abyss si cel dintre Kaz si Cage. Kaz e un atlet si un acrobat exceptional ... asta a fost frumos. In rest a fost TNA.
RockBerg
24th November 2007, 12:06
Cauti Entertainment? Uita-te la WWE. Depinde de ce doresti de la wrestling.
STFU. :D
Eu tocmai pentru doza mai mare de entertainment decat inainte,ma uit la TNA.Mai au nevoie de eye candy,dar nu conteaza.Black Reign rules....imi place un wrestler care intra complet in pielea personajului,mai ales un personaj ciudat...ca un actor bun. :ok:
Sagittarius
24th November 2007, 12:39
Ciudatii sunt cei mai buni... ai putea spune asta si de favoritul meu, Jeff Hardy, dar si mai si e
Judas Mesiah, care nu stiu cum s-a accidenta si Roxie Laveau ;).
ThePhenom
24th November 2007, 13:40
Judas Mesiah, care nu stiu cum s-a accidenta .
A cazut de pe o scara pe langa adversarul care era pozitionat pe o masa :ras-plans:!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.