View Full Version : TNA vs NJPW
Heath Scumm
18th October 2007, 10:50
TNA va realiza meciuri interpromotionale cu cea mai importanta companie din Japonia.
TNA WRESTLING VS. NEW JAPAN PRO WRESTLING INTERPROMOTIONAL WAR TO TAKE PLACE ON NOVEMBER 11 IN JAPAN
On Sunday, November 11, the superstars of Total Nonstop Action (TNA) Wrestling will travel to Japan’s Ryogoku Arena to compete in an “Interpromotional War” against New Japan Pro Wrestling.
“The War Machine” Rhino, “The Fallen Angel” Christopher Daniels, Senshi and Ron “The Truth” Killings will represent TNA Wrestling that night in bouts against the stars of New Japan Pro Wrestling.
The interpromotionl bouts set to take place are as follows:
TNA's Rhino vs. New Japan's Yano
TNA's Christopher Daniels and Senshi vs. New Japan's Minoru and Davitt
TNA's Ron Killings vs. New Japan's Tiger Mask
Se presupune ca vom vedea si un meci intre campionul IWGP al NJPW - Tanahashi - si campionul IWGP al federatiei lui Antonio Inoki - Kurt Angle pentru "unificarea" celor 2 titluri IWGP. Deocamdata acesta este doar la stadiul de zvon, nu a fost confirmat inca oficial.
RockBerg
18th October 2007, 13:26
Vor fi difuzate pe SpikeTV sau e ceva ce va iesi pe DVD cand nu-i pasa nimanui ? Daca sunt la TV ar fi extraordinar.
Heath Scumm
18th October 2007, 15:46
S-ar putea sa fie coverage si pe Spike TV insa cred ca mai sigur e DVD.
Smokkie
13th November 2007, 01:17
TNA va realiza meciuri interpromotionale cu cea mai importanta companie din Japonia.
Se presupune ca vom vedea si un meci intre campionul IWGP al NJPW - Tanahashi - si campionul IWGP al federatiei lui Antonio Inoki - Kurt Angle pentru "unificarea" celor 2 titluri IWGP. Deocamdata acesta este doar la stadiul de zvon, nu a fost confirmat inca oficial.
hmmm ar fi foarte benefica pentru industria de specialitate o astfel de idee si de altfel ar fi foarte productiva si pt pro-wrestlingul din afara granitelor statelor unite,astept cu nerabdare o astfel de initiativa.
daby
13th November 2007, 13:53
Cei din TNA au castigat, iar Ron Killings nu a fost in Japonia.
Heath Scumm
13th November 2007, 14:43
Atat XXX cat si Rhino au castigat meciurile lor din NJPW, Ron "The Truth" Killings nu si-a mai facut aparitia in Japonia, lucru care ne face sa ne intrebam daca Killings mai face parte din TNA.
Pariez ca acum cei ce-l placeau pe Killings dar nu-l suportau pe PACMAN regreta perioada Team Pacman.
Smokkie
13th November 2007, 14:46
referitor la ron Killings,in site-urile de specialitate,el apare inactive tallent in rosterul tna,cred ca s-a axat din nou pe filme,lasand wrestlingul la o parte.
am fost un mare admirator al sau insa dak "tradeaza" wrestlingul...nush cat de mult il voi mai aprecia
daby
18th November 2007, 20:25
Manabu Nakanishi vs. Abyss has been added to the 1/4/08 TNA / NJPW joint show at the Tokyo Dome in Japan.
daby
15th December 2007, 11:42
January 4
TNA's Steiner Brothers vs. IWGP Tag Team Champions Tomko & Giant Bernard
TNA's Abyss vs. New Japan's Manabu Nakanishi
TNA's Team 3D vs. New Japan's Toru Yano & Togi Makabe
TNA's Christian Cage, AJ Styles & Petey Williams vs. New Japan's Minoru, Prince Devitt and Milano Collection AT
Reaper
15th December 2007, 12:06
Cum se numeste show-ul in care vor fi aceste meciuri? (poate il voi gasi pe undeva ... cand apare)
Ratonu
15th December 2007, 12:34
Wrestle Kingdom II.
Cardul aratã foarte bine. Vor mai fi, în afarã de meciurile de mai sus:
IWGP Heavyweight Champion Hiroshi Tanahashi vs. Shinsuke Nakamura
Fake IWGP Heavyweight Champion Kurt Angle vs. Yuji Nagata
The Great Muta vs. Hirooki Goto
daby
15th December 2007, 12:34
The footage of the event will be broadcast as part of a TNA/SpikeTV "Global iMPACT!" special on Thursday, January 17 at 11pm ET!..
Dragon-sin
15th December 2007, 13:33
NJPW "WRESTLE KINGDOM II IN TOKYO DOME", 1/4/08 (WPW/PPV)
Tokyo Dome
1. THIS IS WAR! ~NONSTOP RISING~: Milano Collection AT, Minoru & Prince Devitt vs. Christian Cage TNA Wrestling, AJ Styles TNA Wrestling & Petey Williams TNA Wrestling
2. IWGP Jr. Heavyweight Title: Wataru Inoue (c) vs. Christopher Daniels TNA Wrestling
3. Japanese Muscle Monster vs. The American Monster: Manabu Nakanishi vs. Abyss TNA Wrestling
4. NEW JAPAN vs. The Alliance GROUND ZERO: Takashi Iizuka, Koji Kanemoto, Tiger Mask & Ryusuke Taguchi vs. Masato Tanaka ZERO1-MAX, Tatsuhito Takaiwa ZERO1-MAX, Yutaka Yoshie Muga World & Katsushi Takemura Muga World
5. GET THE TABLE! GET THE HIGHEST! - Hardcore Match: Togi Makabe & Toru Yano vs. "Team 3D" Brother Ray TNA Wrestling & Brother Devon TNA Wrestling
6. ONE NIGHT STAND ~LEGEND vs. VBH~: Riki Choshu, Masahiro Chono, Super Strong Machine, Jushin Thunder Liger & AKIRA vs. Jado, Gedo, TARU, Shuji Kondo & "brother" YASSHI
7. Generation of Chaos: Hirooki Goto vs. Great Muta All Japan
8. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Travis Tomko (c) vs. Rick Steiner TNA Wrestling & Scott Steiner TNA Wrestling
9. Final Resolution~REAL vs. Justice~IWGP 3rd Belt: Kurt Angle TNA Wrestling (c) vs. Yuji Nagata
10. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi (c) vs. Shinsuke Nakamura
Full card. Nu ma astept la un sell-out.
thunder_liger
15th December 2007, 14:57
Steiners in Japonia... nu pot sa ma uit la ei acum fara sa-mi aduc aminte ce faceau inainte in ringul japonez. Comparativ, parca sunt la o intalnire a veteranilor :( pacat.
Heath Scumm
15th December 2007, 20:24
Oh My God. the card looks amazing.
Prima oara credeam ca e o colaborare de cateva meciuri insa acum vad ca includ TNA tot mai mult in cardurile NJPW ... ceea ce e grozav pentru industrie.
thunder_liger
15th December 2007, 22:42
Pai cea mai tare chestie a fost colaborarea wCw-Njpw, TNA-ul profita. Mai bine de atat nu se poate!
Reaper
16th December 2007, 22:56
Nu stiu cat de mult poate profita TNA-ul din trimiterea luptatorilor in Japonia; adica presupun ca nu urmaresc prin asta sa-si promoveze produsul in Asia. Cel mai tare ar fi, totusi, daca federatia japoneza ar returna favoarea si ar trimite luptatori in ringul TNA. Cu siguranta ar reprezenta un draw bun, chiar daca majoritatea fanilor nu cunosc acesti luptatori.
Heath Scumm
17th December 2007, 09:23
Nagata sau Tanahashi in TNA ar fi grozav. Ca sa nu mai vorbesc de Jushin Lyger, Millano Collection AT sau Masa Chono.
daby
2nd January 2008, 14:12
All TNA talent working the New Japan Tokyo Dome event on January 4 left for Japan today.
TNA will be filming footage of the talent overseas for the "Global Impact" special that will air on January 17 (following Impact) at 11:00 p.m. ET on Spike TV. Encores are scheduled for January 18 at 9:00 a.m. ET and January 19 at 2:00 p.m. Eastern.
The scheduled line-up featuring TNA stars is as follows:
* TNA & IWGP World Champion Kurt Angle vs. Yugi Nagata
* TNA's Steiner Brothers vs. IWGP Tag Team Champions Tomko & Giant Bernard
* TNA's Abyss vs. New Japan's Manabu Nakanishi
* TNA's Team 3D vs. New Japan's Toru Yano & Togi Makabe
* TNA's Christian Cage, AJ Styles & Petey Williams vs. New Japan's Minoru, Prince Devitt and Milano Collection AT..
Ratonu
2nd January 2008, 15:38
Ar mai fi ºi IWGP Jr. Heavyweight Champion Wataru Inoue vs. Christopher Daniels, dar cum Daniels a fost "concediat", meciul nu va mai fi împins de TNA.
Lãsându-l la o parte pe Daniels, nu-mi place cum trateazã federaþia americanã acest parteneriat. Ar trebui mai mult hype ºi mai multã seriozitate, NJPW e totuºi una dintre marile federaþiii din Japonia. Pe prima paginã tnawrestling.com nu gãseºti numele companiei japoneze nicãieri ºi e o singurã ºtire legatã de show-ul din Tokyo Dome. Tot TNA au anunþat meciul "campionului IWGP" Angle ca main event al acelui show, ceea ce mi se pare lipsã de respect, faþã de fani în primul rând.
daby
4th January 2008, 21:52
1. Christian Cage , AJ Styles & Petey Williams beat Milano Collection AT, Minoru & Prince Devitt (10:25) when Styles used the Styles Clash on Milano.
2. IWGP Jr. Heavyweight Title: Wataru Inoue (c) beat Christopher Daniels (10:17) with a modified Staggerin' Blow (1st defense).
3. Manabu Nakanishi beat Abyss (6:00) with the Dai*Nakanishi German.
4. Masato Tanaka, Tatsuhito Takaiwa, Yutaka Yoshie & Katsushi Takemura beat Takashi Iizuka, Koji Kanemoto, Tiger Mask & Ryusuke Taguchi (8:36) when Yoshie used a diving body press on Taguchi.
5. Team 3D beat Togi Makabe & Toru Yano (13:12) when Devon pinned Makabe after the 3D.
6. Tatsumi Fujinami, Riki Choshu, Masahiro Chono, Jushin Thunder Liger & AKIRA beat Jado, Gedo, TARU, Shuji Kondo & "brother" YASSHI (7:18) when Choshu used a lariat on YASSHI.
7. The Great Muta beat Hirooki Goto (13:04) with a moonsault press.
8. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Travis Tomko (c) beat Rick Steiner & Scott Steiner (12:50) when Bernard pinned Rick after the Magic Killer (5th defense).
9. Kurt Angle beat Yuji Nagata (18:29) with an ankle lock.
10. IWGP Heavyweight Title: Shinsuke Nakamura beat Hiroshi Tanahashi (c) (23:08) with the Landslide to become the 48th champion.
Heath Scumm
7th January 2008, 14:17
Am dat Stick la topicul Nagata vs Angle de la TNA vs NJPW. Il recomand oricui, e o bucata de istorie ce nu trebuie pierduta, fostul campion IWGP al New Japan il infrunta pe actualul campion IWGP al Inoki Genome Federation in jurul acelui feud legat de "adevaratul titlul IWGP".
Pentru mai multe detalii legate de acest feud vedeti topicul "Situatia titlului IWGP" din Sectiunea Indy.
Ratonu
11th January 2008, 14:51
Pânã la urmã a fost un show OK. Din pãcate, Abyss a intrat cam urât în niºte piuneze în meciul sãu cu Nakanishi, unde se pare cã finalul a fost grãbit (în plus, pinul a fost fãcut oficial în ciuda faptului cã Abyss ridicase umerii). Ultimele douã meciuri au fost evident foarte bune ºi mai meritã urmãrite Inoue vs. Daniels ºi 3D vs. Makabe & Yano, în rest nimic extraordinar.
Ratonu
12th January 2008, 20:24
Cum 6-man tag-ul de la Wrestle Kingdom n-a avut suficient Minoru ºi, de fapt, a fost cam naºpa în general :D, recomand alt meci pe echipe TNA vs. New Japan, mult mai fun (chiar ºi fãrã Milano), Cristopher Daniels & Senshi vs. Minoru & Prince Devitt.
http://www.veoh.com/videos/v1535085PSNYByxN?searchId=3862259809485610808&rank=1
Heath Scumm
14th January 2008, 11:10
Am vazut cu Reaper show-ul asta, un show ok dar si cateva chestii penibile :rolleyes:
Great Things :
Finalul de la opener, cu AJ si Petey Williams in glorie.
Nakanishi - chiar s-a tinut surprinzator de bine la nivelul lui Abyss, imi place intensitatea si look-ul japonezului, spear-ul lui a fost intens de genul "Goldberg"
The Great Muta - Simply the best!!!
Bernard si Tomko - TNA needs this team!!!
Kurt Angle numindu-l "Eugene" pe Yuji Nagata
Intensitatea lui Angle in meciul cu Nagata
Look-ul lui Tanahashi de personaj manga si felul in care a incasat acele Falcon Arrows
Lame things :
The pre-match promos : nimic nu e mai jalnic decat japonezii care incearca sa bage engleza :cry:
Kurt Angle era "Kart Angle" intr-un promo (nici macar nu s-au chinuit sa vada cum il cheama)
Promo-ul din meciul cu Team 3D : Weaponâââ? OK! Tablesâââ? Ok! This ... is ... Hardcorâââââ ... Matchâââ!
Finalul Abyss vs Nakanishi
Plictiseala din meciurile extra-lungi intre Angle si "Eugene" si meciul pentru titlu.
Lipsa de reactie a publicului la absolut orice
Old people acting old- Choshu
Acel tandem de asa-zisi brawleri care mi se pare mai mult decat infect (chiar daca Dragon-Sin sau ratonu a spus despre Makabe ca e cel mai bun brawler de pe planeta)
Restul a fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Oricum, daca esti fan TNA sau puroresu e un show ok de vazut.
Ratonu
14th January 2008, 14:06
Acel tandem de asa-zisi brawleri care mi se pare mai mult decat infect (chiar daca Dragon-Sin sau ratonu a spus despre Makabe ca e cel mai bun brawler de pe planeta)
Wasn't me, deºi n-aº zice cã e chiar infect. Oricum, de acord la fazele cu promo-urile. :D
Altfel, se pare cã Angle vs. Nakamura va avea loc cândva în februarie, când se doreºte ºi un meci singles între Minoru ºi AJ Styles. Tot legat de Angle ºi Nakamura, cicã o parte dintr-un promo al americanului a fost tradusã greºit de japonezi, publicul luând la cunoºtinþã cã Angle îi va "rupe c*rul" japonezului (ankle, ass... same shit).
daby
16th January 2008, 23:02
New Japan announces (via website) that they have signed Styles vs. Tanahashi II for their February 17th PPV event (being headlined by Angle vs. Nakamura).
Styles and Tanahashi are not foreign to each other as they battled during the 2006 Final Resolution event.
...
Mike^
19th January 2008, 03:25
Well, desi vazusem meciurile deja, mi-am downloadat Impact!-ul care avea inclus si Global Impact!...Si sincer, am ramas impresionat, pur si simplu. Spuneti ce vreti despre TNA, nu ma intereseaza, dar au reusit un lucru fantastic impreuna cu NJPW si sunt mandru de asta. Am vazut interviurile de dinainte, declaratiile celor implicati (interesant faptul ca Christopher Daniels, desi a reprezentat TNA la eveniment, nu a fost mentionat deloc, nici filmat) si alte bonusuri si sunt sincer impresionat. Team 3D, vor ei sa plece in WWE, dar au spus clar, TNA este prima federatie care i-a trimis in Tokio Dome sa reprezinte compania si e un bonus pentru TNA...Mi-a si placut comment-ul lui Ray: "You think wrestling is easy? Than you don't know sh*t..."...Totul a fost splendid, Tomko care era ca un ghid pentru ei, faptul ca au dus "steagul" TNA pana in celalalt capat al lumii, faptul ca au aratat lumii intregi ca TNA exista si este in ascensiune, au dat mult, nu spun ca au dat tot ce au putut fiindca oricand se poate mai bine si ii respect pentru asta. Stiu ca si WWE a facut asta, WCW si alte federatii, dar mi-a placut toata ideea de "invasion", faptul ca s-au bagat impotriva celei mai bune federatii momentan din Japonia, au fost meciuri bune, cu wrestleri de perspectiva (in afara lui Scott si Rick Steiner, of course :D), in care m-au impresionat si japonezii (chiar daca mai vazusem meciuri)...Nush, am o stare ciudata acuma si mi-a placut tot Global Impact!-ul...Poate datorita faptului ca Japonia este Mecca mea, este tara pe care o iubesc si pe care am studiat-o mult, mai ales istoria...Who knows? Anyway, tot respectul pentru TNA si ce au reusit, mai ales deoarece, conform htt://www.tnaheadlines.com, multi wrestleri din NJPW isi vor face aparitia in TNA, un lucru mai MULT decat benefic pentru companie...
Ohh, alt motiv e ca e 3 jumate si mor de somn, buuuttt, anyway :D
PSYCHO
19th January 2008, 03:31
^ Macar stiu ca nu-s singurul obsedat! :D Acuma am terminat si eu de vazut Impact-ul! Subscriu la tot ce a zis Mike^ ... si ma culc! :)
Heath Scumm
20th January 2008, 02:56
Cu aproape 24 de ore dupa, tot pe la ora 3 :D
Awesome stuff, NJPW are wrestleri cu atat de mult potential din toate punctele de vedere. Momentan TNA fac ceva ce doar unele federatii Indy (mai ales ROH si Chikara) au mai incercat, sa incerce sa vanda luptatori japonezi publicului american.
Cred ca se descurca de minune, chiar daca TNA il au pe Rellik, viata mea ar fi mult mai frumoasa daca i-as vedea pe The Great Muta sau pe Thunder Liger in ringul cu 6 colturi. Am fost foarte impresionat si de Nakanishi, un soi de versiune japoneza a lui Goldberg dpdv al intensitatii in ring.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.