View Full Version : Chris Jericho
Raiden
1st October 2007, 19:47
In ultima perioada se preconizeaza revenirea lui Chris Jericho in WWE, dupa acele videouri cu SaveUs222, sunt sigur 100% ca acesta isi va face redebutul in cateva saptamani. Credeti ca va schimba ceva revenirea lui Chris Jericho? :)
Anyway iata si o scurta prezentare din cariera lui Y2J.
Chris Jericho a debutat in anul 1990 la scoala lui Stu Hart iar mai tarziu avea sa lupte in promotiile independente. In 1996 Chris Jericho lupta pentru ECW castigand titlul ECW World Television fiind primul sau titlu castigat un S.U.A.. Chris Jericho avea sa-si faca un nume in ECW alaturi de Taz, Rob Van Dam, Cactus Jack, Sabu etc. urmand sa fie luat in vizor de catre WCW.
In august 2006 si-a facut debutul in WCW iar in septrembrie a participat la primul Pay-Per-View. In anul 1997 avea sa castige primul sau titlu in WCW, acel titlu fiind WCW Cruiserweight. Chris Jericho datorita tehnicii sale a fost supranumit "The Man of 1000 Holds" insa Jericho satiriza acest supranume si-si spunea "The Man of 1004 Holds". Feudurile cu Dean Malenko, Rey Mysterio sau Juvi Guerrera aveau sa-i demonstreze cu adevarat talentul.
Chris Jericho avea sa fie nemultumit datorita politicilor backstage ale lui Eric Bischoff si nWo si a hotarat sa plece din WCW catre WWF.
Si-a facut debutul in WWF in vara lui august cand l-a intrerupt pe The Rock dintr-un promo proclamandu-se Y2J, omul care va salva WWE-ul.
Chris Jericho a avut conflict cu Chyna pentru titlul Intercontinental iar mai tarziu chiar pentru titlu suprem impotriva lui The Rock. In timpul invaziei Chris Jericho a cucerit pentru prima data un titlu major WCW World Heavyweight de la The Rock iar mai tarziu la sfarsitul anului 2001 avea sa devina primul campion Undisputed castigand ambele titluri WWE si WCW.
Aceste titluri avea sa le piarda in fata lui Triple H in 2002 la WrestleMania X8.
Chris Jericho avea sa continue un feud cu Shawn Michaels pierzand la WrestleMania XIX. Chris Jericho avea sa devina face dupa ce echipa Vitamin C (Chris Jericho & Christian) s-a destramat din cauza lui Trish Stratus, astfel incepand feudul dintre Chris Jericho si Christian avand multe meciuri Grudge. La WrestleMania 21 a pierdut sansa de a castiga primul Money In The Bank Ladder Match dar asta nu l-a oprit sa aibe sanse pentru centura WWE a lui John Cena pe vremea aceea. Chris Jericho avea sa plece din WWE printr-un angle in care Eric Bischoff avea sa-l concedieze daca nu-l invinge pe John Cena pentru titlul WWE. Y2J nu a reusit sa castige si "a fost concediat" acesta fiind doar un angle pentru ca Chris Jericho avea sa-si aleaga o cariera muzicala. In ultima vreme exista zvonuri cum ca Y2J este in negocieri cu WWE-ul si este gata de o posibila revenire.
clau_goll
1st October 2007, 22:08
Sa speram ca revine.Poate asta va salva WWE(imi este cam greu sa cred)!!YEAR 2 JERICHO!!YEAR 2 JERICHO!!
ThePhenom
1st October 2007, 22:43
Chris Jericho este un luptator foarte bun.Este carismatic,are wrestling skills,mike skills scoate meciuri foarte bune.Mi-a placut foarte mult in WWF si sper din tot sufletul sa revina acum in WWE!
Raiden
5th November 2007, 19:58
http://www.wrestlezone.com/article.php?articleid=196280035 - un interviu recent cu Chris Jericho :D
RockBerg
5th November 2007, 20:02
http://www.wrestlezone.com/article.php?articleid=196280035 - un interviu recent cu Chris Jericho :D
Mai clar de atat nici nu putea sa spuna ca vine in WWE.
LifeHeartLHW
14th November 2007, 19:43
http://www.tuttowrestling.com/y2j.jpg
Copertina revistei WWE Magazine care trebuia sa iasa dupa Cyber Sunday...
A quanto pare, ormai anche gli ultimissimi dubbi sul ritorno di Chris Jericho sono stati eliminati da una mossa apparentemente poco attenta da parte della WWE. Secondo fonti attendibili, quella ritratta nella immagine di cui è fornito il link in esclusiva sarebbe la copertina del nuovo numero del WWE Magazine, che vede protagonista della cover proprio Y2J, seguito da un titolo che svela "la verità dietro al clamoroso ritorno di Chris Jericho". Il tutto conferma probabilmente il fatto che la WWE aveva inizialmente deciso di far tornare Chris Jericho dopo Cyber Sunday, posticipando poi per qualche ragione il suo arrivo al giorno dopo Survivor Series (lunedì prossimo 19 novembre, per l'appunto). Questa era effettivamente l'ultima data disponibile per la WWE, dal momento che in ogni caso dalla prossima settimana il nuovo numero del magazine sarà disponibile in tutte le edicole. Evidentemente però, la federazione di Stamford ha tirato troppo la corda e in qualche modo la copertina della rivista è saltata fuori prima che fosse in edicola. Ad ogni modo, ciò che più rileva, è che al 100% a questo punto si piò dire che Chris Jericho ritornerà su un ring della federazione di Stamford la prossima settimana, lunedì 19 novembre, a 24 ore di distanza dalla disputa di Survivor Series 2007.
Source: http://www.tuttowrestling.com/
RockBerg
14th November 2007, 20:03
http://www.tuttowrestling.com/y2j.jpg
Copertina revistei WWE Magazine care trebuia sa iasa dupa Cyber Sunday...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=8993&page=98
Sagittarius
16th November 2007, 19:57
Fara sa verific daca mai e vreun thread si fara sa fac pe hackerul, am gasit o solutie la cod. Deci acum 3 zile la showul de Marti arata pe Sport.Ro la wrestling data de 14.10. Ceea ce inseamna ca 29 X se refera la 29 octombrie, pentru ca Sport.ro le da la 3 saptamani dupa ce au avut loc. Inseamna ca intr-o saptamana ne cam pregatim :).
Daca nu, stie cineva sa imi spuna please?
cutuma
16th November 2007, 19:59
Y2J se intoarce lunea viitoare la RAW. Spoilerul a fost deja dat prin revista WWE care l-a pus pe coperta pe Jericho.
Sagittarius
16th November 2007, 20:03
Mersi :). Deci intr-adevar portiunea aceea de melodie era a lui Jericho. Dar de ce cod ... adica am auzit de manevrele lui acrobatice, dar ce cauta cibernetica :-? ?
Ratonu
2nd January 2008, 16:55
No one brought this up yet?
Cicã Jericho ar fi declarat de curând cã noul lui finisher, Codebreaker-ul, este o manevrã vãzutã în ROH la Naomichi Marufuji. Se pare cã Y2J e foarte mare fan Ring of Honor, pentru cã înainte sã citesc despre asta vãzusem deja la el clothesline-ul lui Marufuji (adversarul fuge spre corzi, Jericho dupã el, adversarul revine din corzi, nu-l vede, se întoarce, pac - clothesline), iar în meciul sãu din Iraq cu Randy Orton a scãpat dintr-un headscissors în stilul lui Austin Aries, culcându-l imediat pe Orton cu un dropkick.
So, alte manevre deosebite din ROH pe care aþi vrea sã le vedeþi la Chris Jericho? Mi-ar place sã vãd încercarea de mexican surfboard terminatã cu un stomp pe JBL. :D
Corozivu
2nd January 2008, 17:40
No one brought this up yet?
Cicã Jericho ar fi declarat de curând cã noul lui finisher, Codebreaker-ul, este o manevrã vãzutã în ROH la Naomichi Marufuji.
Me, three weeks ago :D
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=8993&page=109
Raiden
17th July 2008, 10:43
Nu stiu ce credeti voi, dar Chris Jericho de cand a revenit ma cam plictiseste ca entertainer. Nu mai este acelasi showman din 1999-2005 cand electriza publicul la fel ca The Rock sau Stone Cold, unde-s catchphrase-urile sale legendare? A demonstrat ca in ring este intr-o forma buna, a avut o prezenta onorabila la Elimination Chamber si Money In The Bank Ladder Match, a avut doua meciuri bune cu Jeff Hardy, unul cu CM Punk si unul cu Shawn Michaels, dar la microfon indraznesc sa spun ca este aproape de mediocritate si-mi pare rau, deoarece acum cativa ani el dadea un gust in plus showurilor prin promourile sale. RAW-ul are nevoie de promouri calumea, nu prostiile care au fost la ultimul episod.
Big Sexy
17th July 2008, 20:29
Poate ca nu mai are competite sa straluceasca precum o facea acum multi ani.
Punisher
18th July 2008, 11:08
Nu stiu ce credeti voi, dar Chris Jericho de cand a revenit ma cam plictiseste ca entertainer. Nu mai este acelasi showman din 1999-2005 cand electriza publicul la fel ca The Rock sau Stone Cold, unde-s catchphrase-urile sale legendare? A demonstrat ca in ring este intr-o forma buna, a avut o prezenta onorabila la Elimination Chamber si Money In The Bank Ladder Match, a avut doua meciuri bune cu Jeff Hardy, unul cu CM Punk si unul cu Shawn Michaels, dar la microfon indraznesc sa spun ca este aproape de mediocritate si-mi pare rau, deoarece acum cativa ani el dadea un gust in plus showurilor prin promourile sale. RAW-ul are nevoie de promouri calumea, nu prostiile care au fost la ultimul episod.
A imbatranit omu` ce vrei?:)..oricum acum vad ca promo-man`ul principal e Cena care a scos cateva promo`uri bune...:ok:
RockBerg
18th July 2008, 19:12
Poate ca nu mai are competite sa straluceasca precum o facea acum multi ani.
Adevarat.
Cum toti ii prefera pe Cena sau Batista,lui Jericho nu i se da atata atentie.E la fel de bun la mike,dar nu e implicat in ceva important.E doar ala care se bate cu mosu' HBK.
Daca ar avea un feud care sa tina vreo 3-4 PPV-uri cu Taker,cum a avut Kennedy la sfarsitul 2006 fiind si o centura la mijloc Jericho ar straluci.Mai ales in RAW.Pentru mine el alaturi de JBL sunt extraordinari la microfon.DAR asta nu inseamna ca ma uit la vreun meci...skip to promo/preview/review-video. :)
JBL e chiar fenomenal.Pacat ca spre deosebire de Jericho,JBL e pe langa sport. :D
VladC
19th July 2008, 13:33
plus..ca acum y2j nu mai este aceelasi tip de heel..inainte era un heel "fricos"..acum este un heel mult mai sigur pe sine..si mai "curajos" daca intlegeti ce vreau sa spun:P
Raiden
19th July 2008, 15:06
Din pacate Chris Jericho nu este singurul in aceasta situatie, mai este si Triple H. Unde este The Game, The Cerebral Assasin din anii 2000-2005? De cand a reformat DX-ul in 2006 parca nu mai este acelasi entertainer.
dragos99
19th July 2008, 15:12
^In 2000-2005 nu exista John Cena asta este raspunsul.. nici Batista nu era atat de important atunci desi era mult mai bun la toate capitolele decat in prezent..
Feanoro
19th July 2008, 15:14
Triple H @ mike = pwnage. Problema mea cu el e ca se afla intr-un blocaj si o repetitie plictisitoare in ring.
Cena se straduieste foarte tare si din cauza asta nu-l urasc si-l respect ptr ca incearca, dar oricata energie foloseste la mike ceea ce spune e de-a dreptul fara sens si impact. Are segmente prea lungi in care nu spune decat chestii de genul "i won't promise you I'll win, but i can promise you there will be hell on sunday"
Raiden
19th July 2008, 16:31
^In 2000-2005 nu exista John Cena asta este raspunsul.. nici Batista nu era atat de important atunci desi era mult mai bun la toate capitolele decat in prezent..
John Cena si Batista nu au nicio legatura cu abilitatile la microfon ale lui Triple H. El e in spotlight si la ora actuala, se situeaza in aceeasi treapta atat cu Batista cat si cu John Cena. Chris Jericho este undeva prin midcard-upper card si s-ar putea ca RockBerg & Big Sexy sa aibe dreptate :).
Raiden
29th August 2008, 22:16
http://www.wrestlezone.com/article.php?articleid=221962656 Iata si un ultim interviu acordat lui Chris Jericho.
Se pare ca el a fost in spatele schimbarii gimmmick-ului si de la SummerSlam incoace totul merge perfect pentru el. De cand feudul cu HBK a devenit mai serios, Y2J parca a renascut ca entertainer :ok:
Ratonu
29th August 2008, 22:39
Nu ºtiu cât mai are Jericho contract cu WWE, dar n-aº fi surprins sã aflu cã nu a semnat pe prea mult anul trecut ºi mi-e teamã cã feudul cu Michaels ar putea duce la un meci Loser Must Retire cu rezultatul evident. Oricum, nu-l vãd revenind în main event, din pãcate.
Dr. Pinyada
5th September 2008, 16:28
Dupa cum am mentionat si in alte post-uri, presupun ca trebuie sa ne obisnuim cu totii ca Attitude Era a apus si tot ce a ramas sunt niste amintire frumoase... si desigur, un bagaj de filmari si imagini.
Jericho este groaznic, stiu ca asta este gimmick-ul, un heel care se dezice de imaginea lui de face rebel din alte timpuri, insa parca i-a inlocuit cineva inspiratia cu o conserva de fasole. Nu mai exprima absolut NIMIC la microfon, bate in continuu punctul pe lipsa de respect a publicului fata de el.
Intr-adevar, in aceeasi situatie se gaseste si Triple H. La fel si Shawn Michaels. Probabil face parte dintr-un proces de "maturizare on-screen". Oricum imi pare ca oamenii astia au uitat ca cea de-a treia litera a companiei lor este E, acronim pentru ENTERTAINMENT.
Raiden
3rd January 2009, 00:57
My annual choice for pro wrestler of the year doesn't carry as much weight as an Academy Award, but there's a tie-in between my winner - Chris Jericho - and the 2008 best picture.
In the past year, Jericho re-emerged as a World Wrestling Entertainment superstar. He became the most despised villain on WWE's Monday Night Raw talent roster, no easy task considering how many fans like to cheer "cool" heels. He enjoyed a world title reign. He staged WWE's most memorable feud of 2008 with Shawn Michaels. And he has a movie to thank for getting the ball rolling.
After ending a two-year wrestling hiatus in November 2007, Jericho wasn't happy with the direction of his WWE character. While he returned as a babyface, Jericho knew he was better suited as a villain. But he wanted to shelve the cowardly heel role he had played earlier this decade.
"I didn't want to become a nostalgia act," Jericho said.
A trip to the theater last February changed Jericho's career. He saw No Country for Old Men and was inspired by Anton Chigurh, the merciless killer played to critical acclaim by Javier Bardem.
"The guy was completely committed to what he was doing," Jericho said. "You could say he was evil and wrong, but in his mind, he was right and that's all there was to it. He was very calm, cool and collected, and a complete psycho as well.
"I thought, 'These are the elements of a great (wrestling) character.' "
Jericho began incorporating those traits into his grappling persona in April, setting up what was first planned as a short- term rivalry with Michaels. The feud became so successful that it continued through most of 2008 and headlined October's No Mercy pay-per-view show.
"We have a mutual respect for each other as well as similar styles and attitudes," Jericho said. "The chemistry and openness to work together was really there."
The feud became a bit too real in August when Jericho clocked Michaels' wife, Rebecca, with a punch to the face on Raw. Jericho admits the accident led to "a lot of animosity from people in the locker room."
"Nobody in the world felt worse than I did, but fortunately she couldn't have cared less," Jericho said. "She thought it was great ... It did add to the intensity of the feud and took everything to the next level."
Un interviu cu Chris Jericho, dupa un an 2008 grozav pe care l-a avut in WWE.
Alaturi de JBL mi se pare cel mai bun heel din WWE. Chiar nu-mi trecea prin minte ca Y2J s-a inspirat cu personajul pe care-l interpreteaza acum dintr-un film, insa e ceva original in pro-wrestling si a dat roade.
Feanoro
4th January 2009, 18:30
mde.
Ratonu
28th January 2009, 20:50
Larry King Live cu Mickey Rourke ºi Chris Jericho:
http://www.youtube.com/watch?v=XXS8wrBaiac
RockBerg
28th January 2009, 22:26
Larry King Live cu Mickey Rourke ºi Chris Jericho:
http://www.youtube.com/watch?v=XXS8wrBaiac
Thanks. :)
Ratonu
29th January 2009, 08:42
Associated Press spune cã Rourke nu va fi la WrestleMania, preferând sã se concentreze pe cariera lui de actor. Adicã sunt ºanse ca heterosexualii ãia nenorociþi de la Academie sã nu-i mai dea Oscarul dacã lucreazã pentru WWE. Sper sã nu fie aºa.
Heath Scumm
29th January 2009, 09:47
Awesome stuff, Jericho was AWESOMEEEE!!!
Feanoro
30th January 2009, 19:09
Jericho si-a facut treaba bine in interviu, Mickey Rourke a fost complet anost. Oh and by the way: how fucked up does Rourke look like?
milanezu
8th February 2009, 18:46
chris jericho isi pierde controlul dupa un house show.
http://www.youtube.com/watch?v=Zx6exr7yVws&eurl=http://www.f4wonline.com/content/view/8303/
http://tinyurl.com/bctwp7
Raiden
8th February 2009, 19:03
Respect Chris Jericho. Sper doar ca WWE-ul sa nu ia o masura impotriva lui, deoarece pana la urma e nevinovat.
Am auzit inca de la inceput niste strigate "fuck you", iar fata aia a fost complet nesimtita. S-a observat clar ca l-a tras de haina in mod agresiv. La primul video, Chris Jericho trebuia sa-l calce in picioare pe nenorocit.
Eu tin sa cred ca pana la urma nu e vorba de niciun autograf. Nu confundati vocea fetei care cerea cu disperare un autograf cu fata din imagine care l-a tratat pe Chris Jericho fara un pic de respect si a primit ceea ce a meritat in final. Retardatul imbracat in hanorac ori era mark ori era rupt de beat, altfel nu-mi explic de ce a inceput sa-l injure si sa-l provoace fara motiv pe Y2J. Si el a primit in cele din urma ceea ce a meritat, pe langa asta am aflat ca a fost dus la politie.
Normal ar fi sa ignori asemenea fani dementi, insa wrestlerii nu sunt prostii nimanui si e firesc sa reactionezi asa.
cutuma
8th February 2009, 19:48
Mi se pare incredibila lipsa de cojones a securitatii. Zici ca erau momai. Bine le-a facut Jericho, fucking marks.
Raiden
8th February 2009, 20:26
http://www.youtube.com/watch?v=JIcCqnHXa8o&feature=related - de aici a inceput toata treaba.
Nu-mi vine sa cred ca exista asemenea fani idioti.
ThePhenom
8th February 2009, 20:44
Respect Chris Jericho. Sper doar ca WWE-ul sa nu ia o masura impotriva lui.
Nici nu vor lua masuri impotriva lui,deoarece reactia lui Jericho a fost cat se poate de normala.In primul filmulet am auzit multe injuraturi printre care "you are an idiot,you're canadian motherfuc*er",plus ca acea fata a intrecut limitele bunului simt(prima oara l-a impins,nu l-a tras).In al doilea filmulet no comment,Jericho trebuia sa-i rupa capul smecherasului ala cu hanorac negru.BTW,mi se pare mie sau dobitocul din al doilea clip vroia sa se ia la bataie cu Y2J :cry:?
Raiden
8th February 2009, 21:07
Da... Nu degeaba a si ripostat Chris Jericho. In toata povesta asta fanii retarzi si oamenii de paza sunt vinovati.
milanezu
8th February 2009, 23:26
fantastic.
un canadian batjocorit in canada.
aia clar sunt retardati.
cica tampita l-a dat in judecata pe chris.
pt ce?
Mr Cosmin
8th February 2009, 23:51
un canadian batjocorit in canada.
aia clar sunt retardati.
Subscriu.
cica tampita l-a dat in judecata pe chris.
pt ce?
Pentru bani.
RockBerg
9th February 2009, 12:57
Jericho is my new found wrestling hero.
..and now I like him even more.
Hurricane
10th February 2009, 20:15
Dupa RAW-ul de azi, oare exista vreo posibilitate sa se lase cu un Jericho vs. Flair la Wm25?
Tudor_Ancu
10th February 2009, 20:32
^ Ar fi la fel de neinteles ca posturile lui wwefan !
cmpunk12
10th February 2009, 20:42
dupa raw-ul de azi, oare exista vreo posibilitate sa se lase cu un jericho vs. Flair la wm25?
daca e sa aiba loc va avea 2 meciuri jericho:
Vs mickey rouke(scuze daca nu am scris numele bine)
vs flair
Hurricane
10th February 2009, 21:04
Totusi "mosulica" parca ar mai face un meci, acum nu bag mana in foc, dau si eu cu presupusul.
Razor
10th February 2009, 21:05
Inca un final stupid la Raw...they ruined Taker`s special appearence !
cmpunk12
10th February 2009, 21:07
daca o sa inceapa iar feudul cu taker sar putea sa nu prea mai aiba fani wwe-ul
Feanoro
13th February 2009, 08:04
Um....da, in mod evident "fanii" aceia sunt retardati mental si in mod evident paznicii stateau si se uitau pe pereti. However, these are Jericho's mistakes:
No. 1: He opened the door. Opening car door in the middle of people cursing you => problems
No. 2: Getting mad. Dupa 'jde mii de ani de wrestling ar trebui sa-ti fie clar in cap ca idiotii nu disting intre personaj si tine si ca ei de fapt aia injura.
No. 3: Getting out of the car and punching left and right.
Tudor_Ancu
23rd February 2009, 13:31
http://www.youtube.com/watch?v=EL4MTgLb--4&feature=rec-HM-rn Interesant
wweromania
23rd February 2009, 20:09
ric flair nu o sa se mai lupte niciodata intr-un ring de wrestling.Acesta ia promis lui HBK(inainte de wrestlemania 24) k ii va darui lui ultimu sau meci.Ric Flair are prea mult respect pt HBK k sa revina i nring.Singurele variante pt Jericho la WM 25 sunt : Chris Jericho vs Rouke(dak acesta accepta oferta) sau Chris Jerich vs Hulk Hogan(in kz k rouke refuza ofeta wwe)
Reaper
23rd February 2009, 20:50
Asadar Hogan este backup? :)
PS: Rourke
PPS: i-a
legendkiller
5th March 2009, 18:13
Mi se pare mie sau mai nou Chris Jericho se poate asemana extrem de bine cu gimmick'ul "The Legend Killer"!? :confused:
Ratonu
5th March 2009, 18:39
Nu chiar, Jericho poate sã ºi vorbeascã ºi sã lucreze meciuri interesante.
legendkiller
5th March 2009, 19:44
^Era vorba doar de gimmick nu de omul in sine care il interpreteaza. Dar ce sa-i faci uneori noi fiintele umane avem prostul obiceiul sau ne revarsam nefondat si fara rost ura si antipatia. :rolleyes:
Raiden
5th March 2009, 20:35
Mi se pare mie sau mai nou Chris Jericho se poate asemana extrem de bine cu gimmick'ul "The Legend Killer"!? :confused:
Deloc.
cutuma
5th March 2009, 20:43
Chris "The Honest Man" Jericho n-are nimic in comun cu Randy "Mr Headlock" Orton.
Ratonu
5th March 2009, 20:46
Gimmick-ul depinde în mare mãsurã ºi de omul care îl foloseºte. Oricum, la personajul Jericho e o chestie de principiu, el urãºte ce fac legendele pentru un ban în plus, la Orton era mai degrabã o chestie de fãcut propriul renume.
P1ka
19th April 2011, 14:59
Chris Jericho Says He’s Returning to WWE
- Chris Jericho indicated to wrestling fans in a video message that he will be returning to WWE following his run on Dancing with the Stars.
“When I come back to WWE when this show is done, we can continue right where we picked off. You can boo and cheer and yell,” Jericho stated.
Jericho is asking that WWE Universe members pay him back for his many years of entertaining audiences and putting his body on the line by continuing to vote for him on Dancing with the Stars. He says the longer he stays on the program, the better it is for the entire WWE Universe.
“I’m taking this universe into places we haven’t been,” Jericho said. “Twenty-three million people watch Dancing with the Stars every week. The Tonight Show, Rachael Ray, Ellen, all these people are starting to understand what it is that we do as WWE Superstars and why the WWE Universe is so loyal.
“I think it’s very important to remember, it’s not just me I’m representing. I’m a pioneer, an ambassador for WWE on this show. Continue to vote for me.”
Jericho’s next performance takes place Monday. He is among the show’s final eight contestants.
sebby27
1st November 2011, 14:57
.Colleagues of Chris Jericho say he is in talks with WWE officials to return to the organization for a match leading to WrestleMania XXVIII. We'll keep you posted as we hear more .
sebby27
13th November 2011, 22:00
http://assets.acasatv.ro/assets/wrestlingfan/2011/11/13/image_galleries/3039/anuntul-care-intristeaza-fanii-wrestlingului-chris-jericho-s-a-retras-definitiv-vezi-ce-a-spus-y2j.jpg
ce rahat:(
Asta pe langa faptul ca Y2J nu e inclus in WWE 12. BULL%^$%
Big Sexy
14th November 2011, 00:00
Never say never!
Si basescu a zis ca demisioneaza in cinci minute daca il suspenda parlamentul si stim cu totii ce s-a intamplat.
Imi cer scuze pentru comparatia deplasata.
Feanoro
16th November 2011, 09:22
Hai las-o moarta-n papusoi, tu chiar erai de acord cu mascarada aia parlamentara care a fost clar impotriva dorintei populatiei?
Are Basescu multe defecte, dar chiar asta nu este unul din ele.
Big Sexy
16th November 2011, 15:27
basescu fanboy, hihihiiiii.
Oricum e ridicol sa negi ca omul a zis ceva si dupa a demonstrat ca defapt mintea cu buna stinta, e doar un semn ca lucrurile se pot schimba indiferent de cuvintele care ies pe gura sau care sunt scrise.
Vezi si exemplul Ric Flair. In plus a zis Jericho ca nu va mai lupta in WWE nu ca s-a retras definitiv din wrestling, nu inteleg de ce lumea continua sa faca confuzie intre WWE si prowrestling ca fenomen mondial.
AleXXander
16th November 2011, 15:51
Nu, Jericho sigur va lupta in TNA. :)
In Japonia nu se va duce sigur, stiu ca asta va fi unul din raspunsuri. Nici in indyz. Are treaba cu entertainment-ul in general, no wrestling. Ma rog...
Feanoro
19th November 2011, 10:20
N-am negat ce a spus Basescu, am zis doar ca mi se pare aiurea sa ti se para corect sa demisioneze in circumstanta aceea.
Nu m-am mai uitat la TNA de luni intregi...maybe I should start...
Raiden
20th May 2012, 13:02
- Here is the latest on Chris Jericho's status with WWE. He will be finishing up shortly so that he can tour this summer with Fozzy While not confirmed, he may be finishing up this week. Jericho stayed longer than initially planned.
Ma intreb care a fost rostul revenirii lui atunci. :)) A avut un feud bun cu CM Punk, insa cele doua meciuri au fost cu mult sub asteptari. A avut promouri bune, l-a pus over acolo cat de cat pe CM Punk, dar nu a facut nimic memorabil.
Feanoro
23rd May 2012, 11:25
Chiar nu stiu ce au dorit cu revenirea sa...multa lume se astepta sa tina un timp centura si sa aiba un storyline destul de mare. However, de cand s-a autoproclamat best in the world nu a facut decat sa piarda meci de meci atunci cand conta.
Din ceea ce vad la televizor ori i s-au schimbat planurile, ori i se pregateste o iesire pe motiv de concediere de Johnny dupa ce o ia razna si face ceva regretabil.
Heath Scumm
23rd May 2012, 12:40
3/4 din run-ul acesta l-a petrecut facand trolling. E un wrestler bun daca vrea dar n-am mai vazut ceva inovativ de la el (vreo miscare noua, vreo secventa noua tehnica etc) de cand era in divizia Cruiserweight WCW ;)
Nu vad care-i ideea cu readucerea constanta a lui in prim plan, inteleg ca lumea il iubeste (oricare ar fi motivul, mie imi cam scapa :rolleyes:) dar pana la urma e doar un wrestler ca oricare altul care poate sa fie super-arogant si enervant, care face un springboard moonsault si are gimmick de rockstar.
WWE pot sa-l aduca oricand pe Alex Shelley si scot exact acelasi lucru de la el (daca nu si mai mult) fara sa investeasca multi-milioane de dolari pe cateva aparitii.
Nu am nimic impotriva lui dar de la meciul ECW One Night Stand cand a folosit arsenalul ofensiv din ECW eu n-am mai vazut nimic care sa-mi placa la nebunie la meciurile lui.
issue
23rd May 2012, 12:40
Eu cred ca Jericho a revenit pur si simplu sa-l puna over pe Punk. Jericho e Jericho, he's done it all. I think he respects Punk and loves the business and this is his way of giving back. Cat despre o plecare nu cred pt ca WWE il promoveaza pt show-uri in octombrie. Din cate am inteles va disparea putin dupa Summerslam ca are tur cu Fozzy dar se pare ca va reveni dupa.
Raiden
23rd May 2012, 13:42
3/4 din run-ul acesta l-a petrecut facand trolling. E un wrestler bun daca vrea dar n-am mai vazut ceva inovativ de la el (vreo miscare noua, vreo secventa noua tehnica etc) de cand era in divizia Cruiserweight WCW ;)
Nu vad care-i ideea cu readucerea constanta a lui in prim plan, inteleg ca lumea il iubeste (oricare ar fi motivul, mie imi cam scapa :rolleyes:) dar pana la urma e doar un wrestler ca oricare altul care poate sa fie super-arogant si enervant, care face un springboard moonsault si are gimmick de rockstar.
WWE pot sa-l aduca oricand pe Alex Shelley si scot exact acelasi lucru de la el (daca nu si mai mult) fara sa investeasca multi-milioane de dolari pe cateva aparitii.
Nu am nimic impotriva lui dar de la meciul ECW One Night Stand cand a folosit arsenalul ofensiv din ECW eu n-am mai vazut nimic care sa-mi placa la nebunie la meciurile lui.
Tu vorbesti serios cand faci comparatia aia cu Alex Shelley ? Pai Chris Jericho e unul dintre putinii wrestleri daca nu chiar singurul care se poate bate lejer cu Austin si Rock la microfon, asa ca lasa-ma cu Shelley ala al tau :)). Si nu o fi venit cu manevre noi, dar s-a vazut o schimbare in stilul sau de lupta la revenirea din 2008, de atunci pana la plecarea sa din 2010 fiind cel mai bun wrestler.
Heath Scumm
23rd May 2012, 13:58
E doar parerea unui om caruia ii place pro-wrestling-ul. Stiti voi, competitia aia atletica care implica mai putina vorbarie si mai multe abilitati fizice ..
Raiden
23rd May 2012, 14:06
Chiar si acolo, Chris Jericho il face fara probleme pe Shelley daca are chef de wrestling.
AleXXander
23rd May 2012, 14:15
Jericho e omul care s-a reinventat mereu, cum naiba sa nu aduca nimic nou ? A facut-o la revenirea de la finalul lui 2007. Revenirea din acest an e doar pentru a pune over pe toti cu care se lupta. Nu m-as supara nici sa detina un titlu mondial, chiar daca pentru scurt timp.
Si aia cu manevre noi tot aiurea mi se pare. A facut-o, nu radical, dar a adus mereu ceva nou. Pe langa asta, nici nu vad de ce ar trebui sa schimbe ceva radical la stilul sau de lupta. Nu are nevoie de asa ceva.
Cat despre Alex Shelley, tot respectul pentru el. Ma bucur ca vine in WWE. Mie mereu mi-a placut mai mult decat Chris Sabin, dar in niciun caz nu merita pus in aceeasi propozitie cu Chris Jericho, indiferent ca e vorba de look, mike skillz, wrestling skillz, numarul de la pantof etc.
Feanoro
23rd May 2012, 22:24
Sunt de acord cu Heath Scumm, cel putin partial. In Attitude Era sigur ca Jericho se batea lejer la mike cu Rock sau Austin. In prezent insa, nu ma impresioneaza cu absolut nimic in acest departament.
Cand a revenit in 2007 a incercat sa-si reia rolul de face de atunci dar n-a avut prea mare la priza si a devenit heelul pe care il stim cu totii din ultimii ani. Problema e ca nici asa nu a scos cine stie ce promouri impresionante, nu face decat sa repete in diverse forme "i'm the best in the world at what I do".
Publicul insa il iubeste pentru ca-si amintesc de potentialul sau de atunci, de ce personaj reusit era care rupea orice conventii de political correctness in duelurile sale verbale/mistourile la adresa printesei McMahon, etc.
In ring mi se pare destul de old-fashioned seria de miscari, nimeni nu se mai entuziasmeaza la acel lion sault sau la Boston Crab/One leg Boston crab/Walls of Jericho/cum s-o mai numi submissionul acela de cel putin un deceniu. La cata abilitate sustineti ca are ma asteptam la niste lucruri mai spectaculoase si la un in-ring performance mult mai fluid sincer.
Raiden
23rd May 2012, 23:24
E clar ca multi dintre voi ati uitat feudul cu Shawn Michaels, care a fost unul din cele mai bune din istorie. A mai avut un feud excelent si cu Rey Mysterio in 2009. A avut si acel feud cu legendele in care a scos promouri geniale. Numai CM Punk a mai venit cu ceva la fel de bun anul trecut, asta ca sa va mai aduceti aminte cat de tare a fost Jericho. Si acum in feudul cu Punk a fost grozav la microfon (mai bun ca Punk), insa meciurile au dezamagit. Da, revenirea asta din 2012 a fost o deceptie si Jericho pare sa nu prea aiba chef de wrestling in prezent, neredicandu-se la nivelul impus chiar de el in anii 2008-2010, dar cu toate acestea ramane cu mult peste unii din rosterul WWE-ului.
issue
23rd May 2012, 23:37
revenirea a fost o deceptie numai daca consideri ca a facut-o pt el. asa cum am zis mai sus eu sunt de parere ca Jericho a revenit pentru al pune over pe Punk. a avut o cariera extraordinara si e acolo sus cu Austin. a avut doua meciuri bune si Punk acum are 2 victorii pe Jericho ceea ce ii ridica statul. nu a revenit pt titlu si fame ci doar pt a ajuta pe cineva care merita.
Freddie Foxxx
24th May 2012, 01:12
a si declarat saptamana trecuta intr-un interviu ca a revenit pentru a-l pune over pe punk. bulshit or not, asta a zis!
issue
25th May 2012, 10:30
Chris Jericho has been suspended indefinitely due to an irresponsible act of denigrating the Brazilian flag at a WWE live event in São Paulo on May 24. WWE has apologized to the citizens and the government of Brazil for this incident.
At a WWE Live Event in at São Paulo, Brazil, on Thursday evening, Chris Jericho reportedly denigrated the Brazilian flag during a match against WWE Champion CM Punk. Suspended indefinitely, Jericho responded to the incident in his own words.
“I made a bad judgment call in the course of entertaining [WWE] fans in Brazil,” Jericho told WWE.com. “I apologized to the people in the crowd for showing disrespect.”
During Jericho’s match with the WWE Champion at São Paulo’s Ginásio do Ibirapuera, the flag found its way into the ring, where Jericho crumpled it up and then kicked it.
Local law enforcement stopped the bout and gave Jericho the opportunity to apologize to those in attendance or face incarceration. The former World Champion expressed his regret to the crowd and the WWE Live Event continued.
Due to his actions, WWE officials suspended Jericho indefinitely.
“It was a bad move,” Jericho said. “I did it with [our] fans’ entertainment in mind and I’ll accept the consequences for that.”
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.