View Full Version : WrestleRoMania Shoot Interviews
cutuma
26th September 2007, 18:31
http://img247.imageshack.us/img247/3171/owoannouncementtv6.jpg
Shoot Interview with Lethal
Close up of former 2 times WRM Champion Lethal sitting on a luxorious armchair in his own living-room. The whole dialog is a bunch of various segments put together.
I mean ... this spring ... i was the leader of WRM. I put butts in seats, i was a role model for all the kids out there. I was sports-entertainment! And what do they do? They make me drop the title to a masked metal-band twisted freak.Who the hell wares a mask this day unless they're into S&M stuff. Geez!
......
Then i come back to save the business. I come up with the concept of the oWo ... yeah maybe i pulled a string or two to get the title back but hey, that 24XS kid was the real winner. He got to put me over!
.....
And then they bring in Vita ... when i heard i was like, are f#ing kidding me? We're CZW now? If we're breaking light-tubes in each others head let's also start shoving them up you know what and get in the snuff industry.
.....
Then they come and say ... Lethal, help us put a Rookie over. I was like, okey, i will eventually have to do that so i say let's go ahead, who do you have in mind? And they say Giony Vedeta. I had to pour Gatorade in my ear, i thought it might have DIED OF THIRST! I finally agree, do an angle that makes him go out for a month and when he comes back what does he do? He goes over it like nothing happened!? What lame-ass product of a cheap condom and a bucket of wine thought this angle through?!
.....
Now they've started this whole 365 angle. What in the hell is W365? Is this a radio station frequency? What about that goofy 365, what do they do on a leap year? (n.r. an bisect)
.....
I mean ... if you want somebody to save this company ... you gotta go with Lethal. I've got charisma, i've got style ... sure, i might occasionally drink till i pass out in the parking lot but I've got style. And i'm original ... i'm not a clone of Raven or Undertaker. I'm the top dog ... I'm the F#N Franchise! Damn right!
h1mZ
24th November 2007, 10:03
Reporter: In primul rand as vrea sa stiu de unde vine numele de Crusher?
Crusher: De ce ma intreaba toti asta? Hai ca esti simpatic uite tu esti primul caruia ii spun... Crusher vine de la fosta mea meserie... Inainte sa intru in inchisoare lucram la casari de masini in America... si eu eram cel care facea masinile sa devina fier...
...
http://www.youtube.com/watch?v=zHKBa_JvUAo
...
Reporter: De ce TNT?
Crusher: TNT? Nu stiu... Issue a venit cu ideea... daca stau bine sa ma gandesc Issue a stat in spatele acestui stable... eu am vrut sa fiu singur si sa-l mai ajut pe Damage din cand in cand insa... asa a fost sa fie
...
Reporter: Care a fost treaba dupa meciul cu Mike?
Crusher: Pur si simplu n-am putut sa ma ambtin am stiut ca tre sa fac aia... asta nu inseamna ca-l plac pe muzicantul ala doar ca... nu stiu, urmatoarea intrebare?
...
Reporter: Cum te simti sa fii fostul campion WRM cu cel mai mic reign?
Crusher: Urmatoarea intrebare...
...
Reporter: Observ de curand o oarecare tensiune in TNT, si cu tot respectul de la o perioada ai inceput sa te porti cam ciudat... ce se intampla?
Crusher: Toate vor fi clarificate la momentul potrivit.
...
Issue deschide brusc usa si camera se muta spre el.
Issue: Hey... ce dracu se intampla aici? Un interviu? De ce nu m-ai chemat?
Crusher: Pentru ca e interviu cu Crusher nu interviu cu TNT.
Issue: Ei bine acum e interviu cu TNT.
Crusher: Stii ceva? Imi bag **** in el de interviu.
Crusher iese pe usa...
Issue: Ce naiba l-a apucat pe asta?
Reporterul: :confused:
Riddler
24th November 2007, 10:47
Dupa meciul din WrestleRoMania , Mystic Vegeta a fost internat la spital dupa care salonul se elibereaza si isi face aparitia unul dintre comentatori W365 Federation ... Black Shadow.
''Vegeta , vii din federatia vecina dupa ce ai castigat titlul de la tandemul hardcore , Hardcore Squad , cum te simti ? ''
''Bine dar ajungem la asta imediat , vreau sa vorbesc despre Johnny Cage. Johnny Cage , tu crezi ca asta a fost sfarsitul ? Nici pe departe , tu ai o centura , eu am o centura. Vegeta 1 - Cage 1. Am ajuns la concluzia ca Johnny Cage e pierzator si nu isi merita locul in rosterul W365 Federation , pentru ca nici tu si nici partenerul tau nu aveti talentul si daruirea pentru a face parte din acest roster dar ... la naiba aveti centurile W365 Tag Team. ''
......
''Te-ai gandit sa semnezi cu WRM ? ''
''WRM e un brand magnific , nu oricine ajunge acolo , iar daca ajungi e foarte greu sa supravietuiesti. Crezi ca nu o sa supravietuiesc ? Sunt WRM Tag Team Champion ... la naiba! WRM este tinta mea de multa vreme .. si acum totul este posibil . Quote the ... whatever ! ''
......
''Komatose a reusit sa castige centura W365 World ... comentarii ? ''
''Komatose nu a reusit in 2 luni ce am reusit eu in cateva minute , totusi el are cea ce vreau eu si acel lucru este Centura W365 World .. dar nu pentru mult timp pentru ca in decembrie o sa fie meciul meu , nu o sa spun despre ce este vorba deoarece pot primi amenda insa garantez ca la Mos Craciun Periculosul o sa aveti un nou campion W365! Si totul a inceput la o gluma spusa de Marele D ... Marele D , care a fost realizarea vietii tale ? L-ai injungiat pe la spate pe Death Bringer dupa care ai pierdut centura, huh ? Sa fie clar ca nu a fost niciun aranjament intre mine si el ... ci doar dorinta mea de a participa in acel meci. ''
......
''Vorbind de parteneri , ce se intampla cu stabelul X-Perience Club? ''
''Nu se intampla nimic ! Cartman si Tiger nu au reusit sa faca nimic senzational cu angleul acela , cu moartea. Parerea mea este ca ... este ca ... sa lase pe Dumnezeu si pe Iisus Hristos sa se opupe cu mortile si ei sa isi revina la wrestling ... asta se intampla cand pierzi centurile care le aveai aproape langa mana . Tot angleul cu mine si Quick Silver de acum doua luni a fost foarte benefic pentru el asa ca poate face si el orice singur , chiar poate devenii campion in orice federatie in care lupta asa ca XPC poate a murit ... Rest in Peace grandmotherf*ckers!''
......
''Multe voci spun ca esti un fel de copia lui Raven .. e adevarat ? ''
''Pot sa zica ce vor .. bine , nu ma intereseaza . Faza e ca eu si Raven suntem de pe aceeasi pagina a istoriei .. esti raven ? Esti bun ... Ai stilul lui Raven ? Si mai bun ... credeti ca ma intereseaza ? Nu e stilul meu / Nu ma intereseaza ! ''
......
''Atunci este ceva schimbat in tine ? ''
''Pot spune ca nu mai sunt aceea persoana de la inceputul anului . Johnny Cage is a lamer ... nu imi spune nimic numele asta. Sa inteleaga ca sunt mai mult electric , mai mult hardcore , ba chiar unui spun ca sunt de moda veche ? Vreo problema ? Johnny Cage , hai sa dam mana ca niste barbati si daca nu ... Johnny Cage , bine ai revenit in colimatorul meu ! ''
Heath Scumm
14th January 2008, 16:33
Juggernaut : "Am cerut acest timp de interviu pentru ca am cateva lucruri pe care vreau sa impartasesc. Sunt cateva aspecte pe care simt nevoia sa le punctez. 2008 ... anul in care Juggernaut va iesi din umbra oricarui alt wrestler, e momentul ca MOLOH-ul sa faca un pas in fata si sa arate tuturor ce inseamna sa fii STRONG STYLE.
*catre Test* ... SHOOT!"
HARDCORE SQUAD
Juggernaut : "Sa clarificam lucrurile, nu stiu unde este Grave Digger.
Dupa ce si-a pierdut masca si titlul a disparut pur si simplu. Il astept sa-si revina, va fi intotdeauna partenerul meu. Insa cat timp e plecat, Juggernaut stie ce are de facut! E timpul ca MOLOH-ul sa devina forta numarul 1 in WRM! Pot sa o fac, stiu asta!"
WRM AWARDS
Juggernaut : "Ma uit la situatia WRM AWARDS! Cine e wrestler-ul anului? Lethal! E ok, imi place tipul, chiar si cu 2 ani in urma cand stergeam ringul cu fundul lui imi era simpatic. Insa socul meu e cand verific pozitia a doua si a treia ... si a patra ... si a 5-a ... si a 6-a.
Juggernaut e SINGURUL responsabil pentru cel mai tare feud din istoria WrestleRoMania, feud-ul cu W365 Federation. Cine a carat WRM in Arena W365? Cine si-a incasat luna dupa luna scaune in cap de la cei mai mari psihopati din acea federatie?
Cine reprezinta luna dupa luna WrestleRoMania in Main Eventurile lor, cine a pus e-feddingul romanesc pe harta?
Cine i-a propulsat cariera unui necunoscut pe nume Komatose si l-a facut campion in WRM?
Cine a carat pe umeri pe cei mai jalnici luptatori din WRM - si aici ma gandesc la King Lion, Colossus, Iceman si lista poate continua - cand oamenii astia nu puteau deosebi un Sleeper de un Figure 4 Leglock?
VA SPUN EU CINE A FACUT-O ... The Juggernaut!
Ce naiba a facut Reaper pentru WRM? In afara de acele crize de betie din backstage si un Roundhouse Kick? Eu decapitez oameni in ring si el primeste locul 2?
Ce naiba a facut Geony Vedeta pentru WRM? In afara de niste dansuri slab coregrafiate si un comedy act de mana a doua?
Ce naiba a facut Alex Vita pentru WRM? In afara de niste sticla aruncata-n ring si niste manevre de wrestling care-l fac pe Hulk Hogan sa para un adevarat Rey Mysterio ca agilitate?
Stiti care-i problema? *Degetul mijlociu* N-am nevoie de voturile voastre, n-am nevoie sa-mi dati aprobarea voastra! O voi smulge cu forta cand voi avea titlul WRM pe umar!"
Titlul W365 Federation
Juggernaut : "In cazul in care nu stiati, Juggernaut il infrunta pe Komatose in Main Eventul lunii Ianuarie in W365 intr-un ladder Match pentru titlul W365. In acest meci nu e pusa in joc doar centura W365 ci chiar contractul meu cu acea federatie.
Exact! Daca pierd nu mai am voie sa mai apar niciodata in W365 Federation!
Imi voi da toata silinta sa castig titlul insa lumea trebuie sa inteleaga ca sunt pe teritoriu strain, intr-o federatie unde toti ma vor mort.
Sper ca intelegeti implicatiile acestui meci si sansa care ni se da noua, WRESTLERILOR WRM prin acest meci. Trebuie sa profitam de asta. Cei cu un IQ suficient de ridicat inteleg ce vreau sa spun!"
WARGAMES WRM vs W365
Juggernaut : "Stiu cum este perceput Juggernaut! Monstrul acela fara creier, bodyguardul lui Heath Scumm.
Au trecut 4 ani de atunci, am trecut prin lemn, sticla, am fost lovit cu scaune in cap, am fost aruncat in pioneze. Din punctul meu de vedere mi-am castigat locul in MAIN EVENT, voi conduce echipa asta jalnica a WRM catre victorie.
Daca fanii nu considera ca sunt suficient de bun, atunci ... HAHA! Cui ii pasa de ceea ce cred ei? Daca vreo cineva considera ca-mi merita locul in Team WRM sa paseasca in ring si sa incerce sa mi-l ia! Ii garantez ca va iesi printre corzi cu gatul imobilizat si cu aschii de lemn in scalp."
GANDURI FINALE
Juggernaut : "Cea mai buna cale sa obtii ceva ce-ti doresti foarte mult e sa ceri acel ceva! Dar, vedeti voi, Juggernaut nu cere! Juggernaut SPUNE! Juggernaut te avertizeaza dupa care iti ia ceea ce ai!
In cateva luni Juggernaut va fi numarul 1 in WrestleRoMania. Am skill-urile, originalitatea si sunt fara indoiala brawler-ul, grappler-ul, heavyweight-ul numarul 1 din pro-wrestling!
Reaper, Geony, Alex Vita, Mike, Crusher ... LETHAL ... faceti-va treaba voastra pentru ca eu mi-o voi face pe-a mea!"
cutuma
14th January 2008, 22:21
Lethal se uita consternat la televizor. Pare ca si-a inregistrat interviul lui Juggernaut si da din nou si din nou rewind peste unul din segmente
Reaper, Geony, Alex Vita, Mike, Crusher ... LETHAL ... faceti-va treaba voastra pentru ca eu mi-o voi face pe-a mea!
Ce naiba e in neregula cu tipul asta? Ma pregatesc sa-mi apar titlul maine la Sweet Revenge cu Chitarosul Minune si el se tine de amenintari? Postasule ... fii pe faza ca-ti dictez o telegrama. Da, o telegrama, e mai ieftin asa. Scrie ... "Draga Juggernaut.Stop.Suntem in aceeasi echipa.Stop"
Unde e Heath Scumm? De ce cand ai mai mare nevoie de el nu-l gasesti?
Heath Scumm
20th January 2008, 02:34
Juggernaut sta in vestiarul W365 Federation, dupa incheierea meciului "Title vs Career" impotriva lui Komatose, adresandu-se publicului W365 Federation pentru ultima oara.
Juggernaut : "Se pare ca am pierdut si asta inseamna incheierea carierei mele in W365 Federation. A fost un run bun, jumatate de an grozav in care am incercat din toate puterile sa pun federatia asta in valoare.
Unii spun ca am reusit, unii spun ca am incercat sa ingrop tinerele talente incercand sa-mi asigur constant un loc in Main Event, recurgand chiar la cea mai josnica metoda cu putinta, cea de a fura centura W365 chiar de sub nasul campionului. La sfarsitul acestui run, fiecare va fi liber sa creada ce doreste pentru ca din acest moment contractul meu cu W365 Federation e lipsit de valabilitate.
Voi adresa cateva probleme pe care le consider importante acum, la final.
W365 Federation
Cand am intrat in aceasta Arena am avut un singur scop. Acela de a zdrobi competitia, acela de a arata tuturor ca sunt mai mult decat un midcarder, ca sunt mai mult decat un power wrestler caruia ii place sa-si loveasca adversarii cu un semn imens de circulatie. W365 Federation a fost locul in care am putut sa iau ce a fost de drept al meu intotdeauna, locul in Main Event. Faptul ca ma consider singurul responsabil pentru crearea W365 Federation si ce este ea astazi nu schimba faptul ca la WARGAMES echipa mea va distruge echipa voastra. Totusi, tin sa multumesc pentru sansele ce mi-au fost acordate in aceste 6 luni.
Komatose
Acum ca feud-ul nostru s-a incheiat, ma vad cu mainile goale, fara titlul W365 si fara un contract cu aceasta companie. Komatose, in primul meu meci in aceasta Arena aproape ti-am incheiat cariera, luna trecuta te-am dus la limita, noi 2 am ramas ultimii in acel Elimination Chamber si stii ca as fi putut sa te inving cu putin noroc. Norocul mi-a lipsit insa si luna aceasta si, din nou, ai fost wrestler-ul mai bun. Pot spune cu adevarat acum ca W365 Federation are un campion de care poate fi cu adevarat mandra, unul dintre cei mai buni wrestleri pe care i-am intalnit vreodata in ring. Tin insa sa-ti reamintesc un lucru, Komatose ... poate ca eu nu mai am un contract cu W365 Federation insa tu ai inca un contract cu WrestleRoMania. Intr-o zi, drumurile noastre se vor intalni din nou ... si atunci voi lua inapoi ce este de drept al meu.
Ce se va intampla in viitor cu Juggernaut?
Juggernaut se intoarce acasa, acolo unde a inceput totul. Putinii admiratori pe care mi i-am facut in W365 ma pot vedea lunar in WrestleRoMania, acolo unde voi incerca sa cuceresc titlul cel mare. Va garantez ca anul acesta voi sta victorios in mijlocul ringului celui mai bun e-fed din lume, ridicand deasupra capului cea mai bine cotata centura din lume - TITLUL WRM."
Molohul se ridica si-si pune geanta cu echipamentul pe umar, indreptandu-se incet catre iesire.
Juggernaut : "Am sangerat ca un porc injunghiat, am incasat cele mai brutale lovituri de scaun in cap, am decapitat wrestleri in ring cu Lariat-uri ... si in final am pierdut ceea ce-mi doream cel mai mult ... insa totul a fost al naibii de bine."
Juggernaut impinge usa, stinge lumina si silueta masiva se pierde incetul cu incetul printre luminile difuze ale holurilor.
Life
22nd January 2008, 17:00
Video Clip Made by Entertainment 4 Life
Hahaha!!!
Do you think I have lost?
Hahaha!!!
That must be a joke
Do you think that I’m a looser?
Hahaha!!!
That must be your fear
Hahaha!!!
You have no idea …You have no idea…
Hahaha!!!
STOP!
It isn’t a laughing matter…No…Not for you Heath Scumm…
Probabil va intreabati ce caut aici…Probabil ziceti “Ce naiba face asta aici ?Nu are treaba altundeva ?”. Pai de ce sa mint ? Nu, nu am nicio treaba. Pur si simplu vreau sa realizati ca eu NU am pierdut meciul la Sweet Revenge. Trebuie sa intelegeti ca puteam sa castig meciul ala oricand. Cine e Magic Soldier? Cine e Showman? Va pot spune eu cine sunt astia: niste wrestleri incredibili, care iubesc specatcolul si merita respect, dar nu au realizat nimic special.Nu se pot compara cu un fost campion mondial si cel mai important, campionul publicului. Insa stiati si voi asta. Ceea ce habar nu aveati este cine e Heath Scumm !
Baiatu' asta...Mare chiarman. Creatorul WRM. Sa va zic eu cum a fost cand am venit prima oara in biroul lui. Eu, un tanar wrestler in cautarea gloriei, ajung in biroul directorului unei federatii pierdute. Bag capul pe o usa gri, murdara, pe carea scria sters : « Aici se intampla totul. Heath Scumm’s Office. » . Si ghiciti ce vad ? Un om cu tricoul ridicat de pe burta, stand pe Google, jucand table si care ragaia atunci cand dadea duble. Mi-am zis ca nu se poate ca un director sa arate asa.
24XS : Nu va suparati...Sunt un nou wrestler si as vr...
Heath Scumm : Aleluia ! Esti angajat. Peste 1 saptamana ai meci cu campionul WRM.
M-am gandit ca nu am facut alegerea corecta. Ca aveam sa regret. Hm…Daca tot am batut atat drum hai sa incerc. Am semnat imediat contractul intins de Scumm. Avea sa fie cea mai mare greseala, dar ce sa-i faci? Nu iese mereu cum vrei tu...La gala ce a marcat revenirea WRM, incasarile si ratingurile au fost mult peste asteptari. Am devenit campion WRM si idolul unei noi generatii. Am ridicat aceasta federatie. Fara show-ul ala, WRM era si acum inchisa pe vecie.
Au trecut cateva luni si cum am pierdut titlul WRM, a doua zi...Stupoare...Dau drumul la telefon si ce gasesc ? Mesaj de la Heath Scumm... « Esti concediat ! Daca mai calci pe aici in urmatoarelor 3 luni vei fii sanctionat pe viata...Tu decizi »
NU puteam sa cred...Am simtit cum tavanul se pravaleste asupra mea. Nu aveam ce face. In contract era specificat clar ca tot ceea ce voi face trebuie sa aiba acordul lui HS. Numai ca acordul lui HS nu avea sa mai vina vreodata. XS fusese batut. Batut..Nu invins. Ce nu te omoara te face doar mai puternic. Cu chestia asta am reusit sa supravietuiesc lunilor petrecute in afara ringului WRM.
Am asteptat pana mi s-a terminat contractul, mai bine zis exilul pe baza contractului, si apoi am venit din nou in cladirea WRM. Bineinteles ca nu m-am dus la HS. Am ajus la asistentul acestuia si am intocmit contractul perfect. Astfel incat, acum, nici Heath Scumm, nici Lethal, nici Reaper, absolut NIMENI nu ma poate opri sa imi ating scopul. Sa devin wrestlerul perfect. Sa devin campion al WRM din nou.Dar pana atunci trebuie sa duc o batalie lunga cu o boala ce face ravagii. O boala formata din coruptie si ipocrizie. Insa nu am de gand sa elimin aceast virus din simplul motiv ca depaseste puterirle oricarei fiinte umane. De aceea o sa elimin bolnavul. Locul de unde boala are putere si se poate raspandi. Si in WRM nu exista decat un singur bolnav :Heath Scumm. Dap, doar Heath Scumm nu si gagica-sa. Va garantez eu asta.Ma rog, sa revenim la subiect...
Cum sa va explic eu voua…Cum sa ii explic lui HS… Eu nu sunt Nurofen! Eu nu sunt Algocalmin! Eu sunt cu adevarat, SCAUNUL ELECTRIC.
Hot Scamp... Sunt singurul care nu te pupa-in-cur. Sunt singurul care are tupeu sa te infrunte. Sunt singurul care te poate infrange. Si mai presus de toate, eu sunt cel care ti-a facut mare federatia.
Publicul inseamna WRM. Publicul inseamna wrestlingul in esenta. Si eu sunt una cu publicul. Heath Scumm... WRM a reinvat si asta e opera mea. Tu ai fost bun, recunosc, dar te-ai imbolnavit si e timpul pentru o schimbare. E timpul pentru o sclipire.
Do You Want It?
Heath Scumm..I ask you one more time...
Do You Really Want It?
Well...Then...You would better watch out ...
It's more than Assault... It really is WAR!!!
ThePhenom
1st February 2008, 17:15
Buna ziua domnilor si doamnelor,sunt Johnny Botchman si ma aflu in vestiarul lui Death Bringer pregatit sa-i pun "Mortului" cateva intrebari in legatura cu ultimul sau meci de la The New Age War si ce planuri are in viitor.Deci Death Bringer,cum te-ai simtit dupa ce era sa-i inchei cariera lui Killer Boy?
Mai bine ca niciodata!Nu eu l-am pus sa vina intr-o arena de wrestling si sa lupte cu mine intr-un meci fara reguli.Este pe propria raspundere.
Aha...La W365 Click fanii pot vota trei tipuri de meciuri.Ce meci ai dori sa fie cel mai mult?
In oricare l-as distruge pe "baietel"!In Street Fight ar fi reluarea meciului de la New Age War, intr-un Last Man Standing va avea soarta lui Crusher iar intr-un Inferno...Daca doriti sa vedeti un baietel arzand de viu,optiunea Inferno Match va zambeste!
Totusi,nu vrei din nou un meci pentru centura?Sa incerci sa-l invingi pe Komatose,si sa devi campion mondial in W365 a doua oara?
Dupa ce il voi scoate de tot din joc pe Killer Boy la Click,o sa castig "Primavara Mea" si o sa-l infrunt pe Komatose,sau ce campion o sa fie atunci la Peak,unde intunericul va domni pana la retragerea mea!
La Click, adversarii lui Komatose pot fi Crusher,Johnny Cage si Mystic Vegeta.Dintre toti cei patru,pe cine ai dori sa-l infrunti?
Crezi ca va conta?Crusher?L-am distrus intr-un Last Man Standing,asa ca nu stiu ce ma va opri s-o fac si acum.Johnny Cage?L-am invins in Ladder Match,in Triple Threat-ul unde a mai participat si Killer Boy,iar pe Vegeta l-am invins de asemenea in Ladder.Komatose?Singurul om care nu l-am invins.M-a batut in septembrie,mi-a luat centura la Metaphysic datorita insectei de Killer Boy.
Hey...Si tu l-ai invins in Decembrie la Clash!
Ce te face sa crezi ca eu consider acel meci o victorie?Daca nu era Juggernaut,Komatose castiga,el era singurul om in picioare.Eu,Cage,Vegeta si Killer Boy eram inconstienti dupa ce cazusem de la 4 metri!Dar o sa vina si momentul adevarului,cand imi voi recupera centura!Acest moment va veni mai devreme sau mai tarziu,dar eu zic mai devreme!
Despre conflictul cu WRM,ce parere ai?
WRM?WRM?Ce naiba e WRM?Gunoiul ala de federatie?I-am invins in War Games,l-am distrus pe betivanul ala,Reaper sau cum il cheama in King of the Mountain unde am fost singurul om care nu a fost numarat,i-am distrus cariera lui Heath Scumm care va mai avea un ultim meci aceasta luna,l-am terminat pe "marele talent" Crusher si pe "viitori campioni WRM" Raiden si Showman!Deci daca vor sa-si incheie federatie,sa continue conflictul!
Multumesc foarte mult de timpul acordat!
DejaVu
7th February 2008, 17:36
Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/f/f9/Aeroportul_Interna%C5%A3ional_Henri_Coand%C4%83.jp g
The Mystical Guitarist se indreapta catre check-in in timp ce o cohorta de ziaristi, reporteri, fotografi se indreapta catre acesta.
Reporter: "Mike...Mike...Ce se intampla?!Renunti la wrestling?Te multi in alta tara?"
Mike Matthews se apreste brusc, intorcandu-se catre ziaristi.Acestia se asaza in semicerc in fata lui, dorind sa ii ia un interviu.
Mike: "Salut.Nu va faceti griji.Voi fi plecat pentru niste concerte in Europa si nu voi putea participa la Assault."
Reporter: "Cat timp vei lipsi?
Mike: "Pai decat luna aceasta cred.Trebuie sa ma ocup si de fanii din alte tari.Tin la toti si merita si cei care nu pot fi prezenti in ArenA WRM sa fiu alaturi de ei.Imi doresc foarte mult sa ii intalnesc si sa vad ce parere au despre WrestleRomania."
Reporter: "Fanii tai de aici din Romania au fost foarte speriati crezand ca vei pleca definitiv din WRM."
Mike: "Uite..le spun eu acum sa nu isi faca griji pentru ca ma voi intoarce mai puternic ca niciodata, gata sa castig centura suprema!Asta daca ma vor sustine si ei..."
Reporter: Sunt sigur ca te vor sustine.
"Zborul 365 cu destinatia Londra isis asteapta pasagerii la imbarcare!"
Mike: "Ooppss..e avionul meu.Trebuie sa plec!Mai vorbim..."
Reporterii: "Mult succes la concerte Mike!"
Life
11th February 2008, 16:37
Attention ! They are coming...
You don’t know...They are designed for the next level..
RUN as long as you can...RUN!
Iarasi aici...Iarasi vorbesc... Va intrebati de ce ? Pentru ca vreau sa fiu sigur ca Heath Scumm a inteles faptul ca nu se poate pune cu mine ! Vreau sa fiu sigur ca a inteles ca nimeni, si cand spun nimeni, ma refer la absolut nimeni, nu ma poate opri din a-l distruge definitiv.
Juggernaut...Credeam ca ai evoluat...Dar ... Ei bine, tot un simplu bodyguard ai ramas...Apropo... ai niste greseli de exprimare. I-ai spus sefului tau: Iti vei incheia cariera asa cum trebuie! Victorios, in mijlocul ringului, inconjurat de vestiarul WRM!
Corect era : Iti vei incheia cariera asa cum trebuie! Ca un loozer, in mijlocul ringului, inconjurat de vestiarul WRM ce scandeaza ''You Suck!
Dar tu, ca un excelent pup-in-c*rist ce esti, l-ai asigurat pe Heath Scumm ca va avea ceva imposibil... Stiu ca iti musti buzele acum, dar stai relaxat. Ce naiba se poate intampla? O sa va distrug si gata! Va durea doar o secunda!
Credeti ca daca sunteti originali sunteti mai buni ? Credeti ca sunteti deasupra tuturor? Ei bine, da … Asta cred ca este impresia voastra .Pacat ca este total gresita. Eu ce sa mai zic, ca pana la urma sunt cel care a facut federatia asta mare din nou ! Voi sunteti mai multi ca mine si sperati ca ma veti invinge prin numar. Hey, dar in sala aia sunt mii de spectatori care cred in mine. Si eu nu vreau sa ii dezamagesc. De aceea am o mica surpriza pentru voi.
Despre ce e vorba ?Eh... Ce dracu’. Daca va zic, dupa aia nu va mai fi surpriza. Ca sa va dau insa un mic indiciu : analizati propozitia asta din clipul de inceput ''They are designed for the next level..''
Tot ceea ce imi mai ramane de zis este ca voi evolua. Voi ajunge in varful WRM. Heath Scumm..Juggernaut…Ne vedem cand ne intalnim.A...Si da da da... Sa nu uit... Heath Scumm, nu o lua in nume de rau, dar chiar trebuie sa incepi sa folosesti niste pastilute... ''Se culca'' din ce in ce mai des, daca ma intelegi ;)
La sfarsitul interviului apare o imagine si un sunet distorsionat:
Sunt pregatiti sa evolueze!
http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/bEST6.jpg
Life
27th February 2008, 14:44
http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/wallpaper4.jpg
Buna seara tuturor. WRM Assault s-a incheiat… Un PPV bunicel din punctul meu de vedere. Am reusit sa ii inving omul lui Heath Scumm si am aratat ca nu exista niciun luptator in vestiarul WRM care ma poate invinge. Managerul WRM s-a bazat pe “elementul surpriza” ,insa in zadar. Imi pare nespus de rau ca am pierdut centurile WRM Tag Team. Totusi am avut un mare handicap: meciul cu Quick Silver. Chiar daca am reusit sa castig, acea lupta m-a stors de puteri si la meciul Tag nu am luptat la capacitate maxima... Pentru Evolution Club mai e timp sa arate de ce e in stare. Care e problema atunci ? Ei bine…Nu e nicio problema. Mai am doar de dat comentat putin fata de ce s-a intamplat la Assault si apoi o sa umblu la ‘cutia cu surprize’...Aveti putina rabdare si veti afla.
Heath Scumm vreau sa iti zic ca iti apreciez foarte mult munca pe care ai depus-o in WRM. Chiar daca te-am criticat, am facut-o pentru ca meritai, dar de asemenea acum meriti aprecierile mele pentru ce ai facut din WRM. Ai declarat la sfarsitul PPV-ului ca am ramas in vestiare numai din motive stiute de noi. Heath Scumm..Heath Scumm...Stii foarte bine de ce nu am iesit acolo in ring. Nu am de gand sa te pup in c*r dupa tot ceea ce mi-ai facut. Stii bine ca am impartasit si publicului doar o particica din lucrurile nasoale pe care mi le-ai facut. Nu am de gand sa mai continui cu ‘dezvaluiri soc’ ca doar nu suntem la Dan Diaconescu. Totusi nu vreau sa ies ca un las din acest ‘razboi de la distanta’. Am ceva special pentru tine. Putina rabdare sa ai... Pana la urma mi-a placut lupta dintre doua legende WRM, asa ca Heath Scumm, Decron va spun, fara niciun pic de ipocrizie, ca va multumesc.
Evolution Club... Joker, Magic Soldier, King Of Galaxy si 24 XS. O factiune care a fost conturata la initiativa mea si a lui Joker. Un stable care a aratat ca e gata sa produca meciuri incredibile. Si e de abia inceputul. Pastrati un ochi pe aceasta echipa si nu veti regreta nimic. Vom creste si vom ajunge campioni. Suntem creati sa evoluam si chiar asta o sa facem.
Acum e timpul pentru surpriza. Heath Scumm, m-am gandit la un joc. La Assault ti-am invins omul deci practic e 1-0 pentru mine. Si totusi, nu voi tine cont de acest meci. Iti propun un pariu. La Collision voi avea un meci cu un superstar desemnat de tine. Daca voi castiga voi avea 1-0, in timp ce daca luptatorul tau va fi invingator va fi 0-1. La Alive iti propun un meci de tipul ‘Stay Alive’, in premiera. O sa iti zic imediat care sunt regulile. Intai vreau sa iti zic asta : daca eu voi avea 1-0, voi lupta cu un singur luptator de-al tau. Insa daca tu vei avea 1-0 vom face dublu sau nimic si asta inseamna 2 vs 1 Handicap Match, cu 2 oameni desemnati de tine.Acum sa revin la meciul de tip ‘Stay Alive’. Regulile sunt destul de simple. Meciul se va desfasura intr-o cusca rotunda. Ringul va fi insa incadrat de o ‘perdea’ de lanturi ce se opresc la jumatate de metru de coarda superioara si care vor avea carlige puse in capat. Aceasta perdea are rolul de arma principala pentru a sfasia oponentii. Luptatorii pot fi usor prinsi in carligele de pe lanturi sau pot fi strangulati cu lanturile. Intre marginea ringului si cusca se vor afla 4 scari . De ce ? Nu va grabiti, va zic acum... Singurul mod prin care poti castiga meciul este sa aduci scara in mijlocul ringului si sa o escaladezi . Sus te va astepta o servieta cu un contract care ii va asigura castigatorului sansa de a organiza Main Eventul la Ultimate Showdown sau sansa de a-l face pe XS sclavul sau pentru o luna. Pe scurt, Heath Scumm, daca luptatorii tai castiga, voi face tot ceea ce vrei tu timp de o luna. Daca voi castiga eu...Ei bine , atunci voi organiza meciul pentru Main Event la Ultimate Showdown. Cam despre asta e vorba in pariu. Trebuie doar sa accepti.
Va multumesc pentru atentie.
http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/spidy4.jpg
Life
13th June 2008, 23:28
Videoclip Made by Beta Group
Right After WRM Collision
Ce dracu e asta???
Astia ma pun sa imi rup gatu cu doi monstrii, celalalt fraier ma ataca din senin?!
Unde naiba e Bone Crusher, vreau sa vorbesc cu el...
Buna seara tuturor...Sunt aici in fata camerelor pentru ca am de pus cateva intrebari, de sugerat cateva lucruri si de raspuns unor atacuri.
In primul rand as vrea si eu sa stiu de ce e nevoie de atatea insulte din partea lui Ungureanu...Adica si eu am castigat meciul pentru centura si cred ca toti imi sunteti martori ca am vorbit mai mult decat frumos fata de Juggernaut si Mystic Vegeta...Dar el nu...El crede ca daca e politai e mare smecher si ma poate insulta?...Pai mai slana tremuranda , mai bila de grasime, mai halca de porc, umflatule! Cine crezi tu ca esti sa vorbesti in halul asta cu mine? Spui ca eu mananc c****t? Bai slanina ambulanta tu ai ajuns unde ai ajuns pentru ca asta ai facut toata viata...Ai manacat c****t si ai pupat in cur...Seful politiei romane imi e dator vandut...Tu habar nu ai cate stiu eu despre el...Daca mai incerci ceva garantez ca te dau afara din politie.
Acum despre Lethal...Cum naiba ma a reusit ala sa intre in arena WRM asa ca si cum s-ar plimba pe Magheru.Bone Crusher a devenit incredibil de incompetent!!! Heath Scumm trebuie sa faci ceva..sa suplimentezi paza , sau nu stiu, oricum nu e treaba mea. Lethal, vreau sa iti spun ca probabil nu voi mai apuca sa iti platesc pentru ce mi-ai facut, dar vom vedea noi.
Si acum e timpul pentru un anunt soc.. Vreau sa spun ca daca mi se ofera o functia in conducerea WRM voi renunta la cariera de wrestling dupa ce imi voi pierde centura . Chiar si asa voi renunta la cariera de wrestling in maxim un an deoarece am niste probleme incredibile de spate... Acel Moonsault Double Foot Stomp imi cauzeaza multe probleme...Este posibil sa revin, daca ma voi recupera complet insa pana atunci vreau sa ma implic in conducerea WRM.
Si cu aceasta va multumesc pentru atentie.
The Game
14th June 2008, 21:57
Imaginea se muta in backstageul WRM,unde reporterul WRM se afla in fata vestiarului Agentului Ungureanu,unde usa era intre deschisa.
Reporterul*ciocanind la usa*:E cineva aici?
Agentul Ungureanu:Cine mortii matii mai esti si tu ma?Nu vezi ca sunt nervos si agitat,dupa ce m-a batut tarfa aia letala si dupa ce am auzit ca mi-a zis scarba aia campioana?
Reporterul:Sunt reporterul WRM,as dori sa iti pun si eu cateva intrebari.....
Agentul Ungureanu:Bine,hai intra,zi ce intrebari mai vrei sa-mi mai pui,ca tre' sa plec la sectie,am primit prin statie o misiune ca s-au incaierat pe la Sebastian niste sustinatori ai lui Vanghelie si a lui Bodu....
Reporterul:Asa,mersi,ia spune,ce vei face acum,ce strategie vei pune in plan pentru It Ain't Family Guy,si banuiesc ca ai sa le dai o replica lui Lethal si lui XS,asa ca te rog sa o faci chiar acum.
Agentul Ungureanu: Pai ce am sa fac eu,in primul rand,am sa fac tot ce e posibil ca frantuzul ala,sau franciza,cum mama lui i-o zice,sa nu se apropie de ring,pe cretinul de BoneCrusher si cu adormitii lui din securitate nu ma bazez,aia o sa stea in continuare si o sa o frece,asa ca,ma bazez pe baietii mei de la Politie,indiferent de cine va comenta ce.Dupa aia,dupa ce o sa ii iau lui 24 XS titlul,o sa isi ia si letalu' bataia de toate zilele de la Agentul Ungureanu,ca acum nu mi-e mie de el,ca n-am meci cu el.Cat despre XS,cameramane,filmeaza-ma aici pe mine,ca am sa ii dau jigodiei un mesaj,ba baiatule,ti-am mai spus si-ti mai repet,termina cu visul tau erotic ca voi fi da din politie,ca nici dracu' nu ma da pe mine afara din politie,pentru ca ti-am mai spus bai,eu sunt unul dintre cei mai respectati oameni din politie,asa ca hai sictir de-aici cu chestiile astea.Nu o mai da la intoarsa,ca ti-am mai spus,toate sirenele de pe masinile de politie din tara,pe 15 Iunie,la finalul meciului dintre mine si tine,vor suna,pentru ca un nou campion mondial va fi incoronat,si ala sunt eu,Agentul Alexandru Ungureanu,agent la sectia 9 Politie din sectorul 5,Bucuresti.Acum hai toata lumea iesiti afara,ca tre' sa-mi pun hainele de servici.
Reporterul: Ok,multumesc pentru timpul acordat.
DejaVu
14th September 2008, 23:23
Imediat dupa cel de-al treilea Junkyard Match, unul dintre reporterii WRM, se apropie de castigator, de liderul moral al Evolution Club, Mike "The Mystical Guitarist" Matthew. Acesta are cateva pete mari de sange pe piept, brate, si o grimasa de durere pe fata. In uralele fanilor care se aflau langa el, Mike acorda interviul reporterului, gafaind.
Reporterul: "Mike! Felicitari! Dupa ce ai castigat cel de-al doilea Junkyard Match, acum l-ai castigat si pe cel de-al treilea. Cum te simti?"
Mike: "Nu...mai am cuvinte. Sunt foarte fericit ca ma aflu aici langa tine si langa cei pe care ii apreciez cel mai mult, fanii, care mi-a insuflat in aceasta seara dorinta de victorie... Mersi mult."
Reporterul: "Te-au felicitat cei din Evolution Club? Ai vorbit cu ei?"
Mike: "Inca nu. De abia am reusit sa escaladez gardul. Probabil ca o sa ii intalnesc la vestiare pentru ca avem multe de discutat si multe de pus la punct. Joker si Magic Soldier au de aparat titlurile la echipe si eu am de castigat titlul mondial."
Reporterul: "Exact! La Uprising ai o noua ocazie sa castigi titlul mondial. Dupa doua ratate, crezi ca o sa reusesti in sfarsit sa o castigi?"
Mike: "Huh...Reptile este unul dintre cei mai buni luptatori la ora actuala. A castigat KotR, l-a batut pe Joker, a facut echipe cu Komatose. O sa imi dau toata silinta si daca voi castiga, evolutia WRM va merge pe un drum ascendent, Joker si Magic Soldier marcand inceputul ei atunci cand au castigat centurile la echipe."
Reporterul: "In legatura cu Evolutia WRM de care tot vorbiti voi cei din Evo Club. La Uprising, cei din Originals World Order, au spus ca vor avea o intalnire fata in fata cu Reptile, campionul WRM."
Mike: "La Uprising? La Uprising eu am meci! Nu stiu ce vor sa faca Juggernaut, Lethal, Alex Vita, dar ii avertizez de acum: NU VA BAGATI INTRE MINE SI REPTILE! Daca vor sa incerce ceva, eu voi fi acolo si ma voi asigura personal ca va fi ultimul lucru pe care il fac. De data asta nimeni nu va mai interveni intre mine si castigarea titlului, care va rezulta intr-un final Evolutia federatiei, Evolutie, care va culmina chiar cu eliminarea oWo."
Reporterul: "Deci din cate inteleg, Evolutia WRM, nu se rezuma doar la castigarea centurii mondiale de catre tine..."
Mike: "Bineinteles ca nu. Toate lucrurile, la momentul oportun."
Reporterul: "Bine Mike. Te las sa te duci sa te pregatesti. Peste cateva zile va veni meciul cel mare, meciul in care poti deveni pentru prima data campion mondial. Ai vreun mesaj de transmis?"
Mike: "De fapt am trei mesaje de transmis. Primul este pentru Reptile. Vreau sa il asigur ca desi il apreciez mult pentru ceea ce face si pentru ca a castigat KotR, nu va avea un meci usor si ca imi voi da toata silinta sa il inving. Al doilea mesaj este pentru oWo. Pe ei vreau sa ii anunt ca daca vor incerca ceva necurat, Evolution Club va fi acolo, gata sa se infrunte cu ei si gata pregatiti de orice. Iar al treilea este pentru fani. Cel mai important mesaj pe care il am. Le promit ca de data asta voi deveni campion si nu le voi insela asteptarile, iar dupa aceea WRM va deveni o federatie mai buna. WRM va EVOLUA!"
Camera se pierde pe imaginea lui Mike care se indrepta spre vestiare.
Heath Scumm
9th January 2010, 17:17
Ne apropiem de finalul Collision si sirena rasuna din nou in ArenA WRM. Desi acest segment cu Heath Scumm era programat, atacul brutal suferit de H8 Club din partea campionul SZW Trademark si contenderul numarul 1 Floyd Anderson si-au spus cu siguranta cuvantul asupra campionului WRM.
Prin fum, Scumm iese bandajat pe rampa de intrare cu centura mondiala pe umar. Trece printre corzi si pune mana pe un microfon.
Heath Scumm : "Ce naiba se intampla aici? Pe bune, ce naiba se intampla aici? Cine naiba se cred astia 2? Nu sunt semnati cu WRM, am rupt personal contractul prin care Trademark va participa in meciul pentru cupa si cu siguranta chestia asta nu trebuia sa se intample. Cine e acest Floyd Anderson?
Baieti, H8 Club nu uita si nu iarta. Problema asta o vom rezolva dupa WarGames ... v-o garantez. Acum, sa trecem la lucrurile care trebuiau discutate in seara asta.
The Christmas Screwjob
Transparent cum sunt, voi pune lucrurile pe masa si tot publicul WRM va putea sa decida singur cine a gresit in toata problema asta. Unii se intreaba de ce arbitrul nu i-a indepartat pe H8 Club din ring area, altii se intreaba de ce a batut atat de repede 1,2,3, altii intreaba de ce Riddler a intrat in Triple Threat cand Reptile isi incasa sansa MITB. Voi chiar nu intelegeti ca eu detin WRM, ca in WRM EU FAC REGULILE??
Credeti ca e doar un catchphrase? Nu! E realitatea! Hai sa va spun o poveste ...
Gambit ... sau Reptile, cum vreti sa-i spuneti ... n-a intrat in meciul Cruiserweight din cauza ca in acel moment se afla in cabinetul medicului WRM. Vedeti voi, Reptile a suferit o accidentare serioasa la tibie in lunile trecute pe care si-a agravat-o cand a administrat un Reptile Kick centurii mondiale. Acesta era ultimul sau meci in WRM pentru o perioada nedeterminata! Vroiati sa pun centura mondiala pe un infirm in mijlocul unui razboi cu o sleahta de degenerati precum SZW? Nu prea cred!
Titlul mondial
Cand am devenit campion mondial WRM in Noiembrie, am promis ca o sa-mi apar titlul. Si-o s-o fac in fata elitei WRM. Asa cum am promis, ma voi retrage din activitatea competitionala atunci cand voi pierde aceasta centura dar asta nu se va intampla prea curand!
La WarGames, titlul si cariera mea vor fi puse in joc impotriva castigatorului turneului The Ultimate Fighter - Edward Rochester. Stiu, multi vor spune ca fac favoritisme cand vine vorba de contenderi dar pustiul asta l-a invins in finala pe Komatose. Da! Komatose! Cel mai hardcore nenorocit care-a pasit vreodata pe rampa WRM. Cand nu e in Japonia sau in W365, Komatose omoara oameni in ringul WRM. Si Rochester l-a invins! Cred ca asta spune destule despre pustiul asta.
Va garantez ca la WarGames veti vedea de ce titlul mondial WRM e cel mai important premiu din e-fedding. Vom ridica arena in picioare intr-un meci brutal pentru ca la WarGames meciul pentru titlu va fi desfasurat dupa reguli HARDCORE!
Cine e urmatorul Franchise player?
Daca Rochester va esua ... si o va face :) ... voi fi pregatit pentru urmatorul Contender. La WarGames vom decide cine urca in rankings in postura numarul 1 intr-un Triple Threat Match ce va face istorie. Pentru contendership-ul mondial "The Last Man Standing" Kevin Stewart vs "Problem Solver" PS Jenkins vs "The Toughest MFer in WRM" Komatose ... iar daca totul decurge conform planului, vom asista si la o surpriza.
WARGAMES MATCH
Desi nimic nu mi-ar placea mai mult decat sa-l distrug pe Kyoto si compania intr-o cusca la WarGames, am ales o echipa pe cinste care sa ne reprezinte. Desigur, ii urasc pe majoritatea nenorocitilor astora dar daca as alege pe cineva sa ne apere onoarea, cu siguranta ei sunt aceia.
Capitanii echipei vor fi campionii WRM la echipe, Cavalerii Apocalipsei - Tsubasa Ozora si Shade. Lor li se va alatura fostul campion mondial Andrew Riddler, cel mai bun luptator din WRM care n-a detinut niciodata centura mondiala QuickSilver si un wildcard proaspat re-semnat cu WrestleRoMania.
Asadar, SZW ... vom sterge podeaua cu voi iar la final personal va voi arunca afara din aceasta ArenA.
Daca cuiva nu-i convine ceea ce-am avut de spus in aceasta seara ... sunt aici, cu centura mondiala WRM, gata sa apar onoarea acestei companii, oriunde, oricand, in fata ORICUI."
Riddler
9th January 2010, 17:52
O voce il intrerupe pe managerul si campionul WRM... Andrew Riddler apare din senin , imbracat in haine de strada. Publicul il huiduie.
Andrew Riddler: Scumm , Scumm , Scumm. Eu cred ca tu ai innebunit complet! :no: pana si cel mai slab luptator din federatie putea lua decizii mai bune ce ale tale... se vede ca mi-am luat mana de pe federatie. Pacat!
Heath Scumm vizibil iritat de cele spuse ii cere lui Riddler sa vina in ring si sa il infrunte.
Andrew Riddler: Nu merci ... prefer sa raman aici. Vreau insa sa stiu cat de imbecil sa fi sa ii desemnezi pe Shade si Tsubasa Ozora capitanii WRM , serios. Daca e cineva in masura sa fie capitan al WRM eu sunt acela! :mda: ... o sa incerc sa convietuiesc cu tradatori gen Tsu-O si Quick Silver dar EL ... EL nu stiu daca poate !
Spectatorii se intreaba care "EL" la fel si Heath Scumm.
Andrew Riddler: Ha ha. Dupa ce treaba cu pustii din SZW se va termina tine minte ... nu vei mai avea scapare ... caci EL este mai pregatit ca niciodata sa te distruga si cu ajutorul meu evident , o sa dominam iar federatia si o sa imi indeplinesc scopul de o viata. Acela de a te vedea retras pentru totdeauna! :drak: O sa fie inceputul sfarsitului pentru tine!
h1mZ
16th January 2010, 17:20
Big Mouth: Buna seara doamnelor si domnilor, si multumim ca vizitati site-ul nostru WRM.ro. Il am alaturi de mine pe fostul campion WRM, W365 si WRM Tag Team, Crusher, revenit in WRM dupa 6 luni de absenta totala din vre-un ring de wrestling. Salut, Matt.
Crusher: Salut si tie, Toni. In primul rand vreau sa fac o clarificare, inainte sa-mi pui vreo intrebare, as vrea sa anunt toti spectatorii WRM ca vechiul Crusher nu mai e. Vechiul Crusher a fost pus la pamant de WRM si W365. Noul Crusher debuteaza in War Games si noul Crusher spune lucrurilor pe nume, si nu accepta c*caturi din partea nimanui, ori imi esti prieten, ori esti distrus. De-asta vreau sa vin in fata voastra a tuturor si sa va spun adevarul despre ce s-a intamplat.
Big Mouth: Crezi...
Crusher: Stiu ce vreau sa ma intrebi si raspunsul e DA, cred ca sunt cel mai bun atlet din federatia asta, cred ca nimeni nu-mi poate sta in cale, cred ca voi goni de unu singur parazitii din zero wrestling sau cum naiba se cheama, ca oricum nu-i pasa nimanui si ca voi ajunge campion undisputed.
Big Mouth: Acum ca am lamurit asta, spune-ne...
Crusher: Vrei sa stii de ce am fost inactiv, iti spun. Chiar acum un an am fost ranit la coloana in timpul ultimului war games. Fiind inceputul anului asigurarea medicala pe anul trecut a expirat, si minunatul nostru patron a intarziat cu noile asigurari. Timpul perfect pentru o operatie de cateva sute de mii, nu crezi? Heath Scumm mi-a zis ca n-are bani de dat pe asa ceva. Cei din W365 mi-au oferit un contract bun, si un program lejer, asa ca am luptat ranit inca 3 luni la ei. Cand le-am zis ca fac operatie si stau pe bara 6 luni mi-au luat titlul si m-au dat afara. Dar acum Toni, sa lasam trecutul.
Big Mouth: Care este problema ta cu Heath Scumm?
Crusher: Dupa cum stii, Heath Scumm e cel care m-a descoperit cand n-aveam nimic, cand imi puneam viata in pericol pentru 50 de dolari, si pentru asta n-o sa pot sa-i multumesc destul vre-odata, insa cand am avut nevoie mai mare, nu m-a ajutat. Si nici asta n-o s-o uit.
Big Mouth: Cum de te-a lasat Heath Scumm sa revii ?
Crusher: Are nevoie de mine. Crusher inseamna spectacol, Crusher inseamna ratinguri, Crusher inseamna bani...
Big Motuh: Care sunt planurile noului Crusher in WRM.
Crusher: Sa dau suta la suta in fiecare meci. Nu-mi pasa de nici un titlu, dar e inevitabil faptul ca voi ajunge din nou campion WRM.
Big Mouth: Inca ceva...
Crusher: Atat am avut de zis. In rest las meciurile sa vorbeasca pentru mine... Cu noul meu finisher nimeni nu-mi va mai sta in cale.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.