PDA

View Full Version : Bret "The Hitman" Hart vs. Shawn Michaels

Raiden
25th September 2007, 23:12
Poate cea mai mare rivalitate care a existat atat in wrestling cat si in afara lui. Feudul celor doi a ramas in istorie unde s-a incheiat la Survivor Series 1997 prin acel binecunoscut Montreal Screwjob. Cei doi au oferit mereu meciuri frumoase ce au ramas in istorie si cu siguranta sunt doua mari legende si unii din cei mai buni wrestleri all-time din pro-wrestling.

Inainte credeam ca Bret "The Hitman" Hart era mai bun ca Shawn Michaels datorita abilitatilor in ring si felul in care executa manevrele fara sa-si accidenteze adversarul, cu toate acestea Shawn Michaels a fost mult mai carismatic si nu statea mai prost decat Bret Hart in ceea ce priveau abilitatile in ring deci votul meu merge catre Shawn Michaels.

Bret "The Hitman" Hart

http://i17.photobucket.com/albums/b57/TJSpyke/Bret%20Hart/brethart.jpg

vs.

"The Heart Break Kid" Shawn Michaels

http://i203.photobucket.com/albums/aa232/hookermike6969/HBKRender-1.png

thunder_liger
26th September 2007, 00:50
Michaels e un fel de Cena pentru mine..heat din inertie asa..da eu nu vad nimic deosebit la el..ori Shawn ori un jobber de ala cu care se lupta Luger si Tatanka in 93 e tot una.

Raiden
26th September 2007, 00:58
Michaels e un fel de Cena pentru mine..heat din inertie asa..da eu nu vad nimic deosebit la el..ori Shawn ori un jobber de ala cu care se lupta Luger si Tatanka in 93 e tot una.

Sa nu exageram ;)

thunder_liger
26th September 2007, 09:48
Neexagerat..nici eu nu-mi explic..dar pentru mine Michaels e asa..impotriva curentului, nu e pachet de muschi, nu e inalt, vine din redneck county si se chinuie la microfon dar nu pot sa spun ca are mike skills..nu comparabil cu Piper, de exemplu.

Heath Scumm
26th September 2007, 10:25
Shawn Michaels are acea charisma incontestabila, a adus high-flyingul in Main Eventul WWF, e un atlet bun si are daruire.

Bret Hart este insa la un alt nivel din punctul meu de vedere.

Raiden
26th September 2007, 11:05
Neexagerat..nici eu nu-mi explic..dar pentru mine Michaels e asa..impotriva curentului, nu e pachet de muschi, nu e inalt, vine din redneck county si se chinuie la microfon dar nu pot sa spun ca are mike skills..nu comparabil cu Piper, de exemplu.

Poate tie nu-ti place.... Shawn Michaels chiar este un wrestler bun meciurile sale au ramas in istorie, chiar si acum dupa ce a stat pe bara 4 ani din cauza accidentarii la spate mai poate duce un meci bun.

Freedom
26th September 2007, 16:34
E foarte greu sa ma decid.....Sunt doi wrestleri foarte buni, din mai multe puncte de vedere pe care nu le mentionez, care de-alungul carierei, fiecaruia, au oferit fanilor tot ceea ce se putea.Cred ca o sa-l aleg pe Shawn Michaels, pentru ca este un wrestler aproape complet, care si in momentul de fata, se descurca foarte bine, fiind cam de fiecare data omul meciului....Despre Bret "The Hitman" Hart pot spune ,fara doar si poate, ca a fost "The Excellence of Execution"....

RockBerg
26th September 2007, 16:41
Raiden

Bun venit pe OLS !...adica fanclub Bret Hart. :D

thunder_liger
26th September 2007, 17:21
Michaels e resler complet my ass si omul meciul este ca asa a zis Vince, Bret a fost omul meciurilor si fara sa aiba Vinnie ceva de spus...

Raiden
26th September 2007, 19:08
Raiden

Bun venit pe OLS !...adica fanclub Bret Hart. :D

Hehe si mie imi place Bret Hart dar nu ma pot numi fan :D

@thunder_liger: La fiecare WrestleMania la care Shawn Michaels a participat el a fost cel care "a furat showul", nu mai fi hater ;)

AngelOfDarkness
3rd October 2007, 16:08
probabil cel mai mare feud din istorie Wrestlingului...din acest feud am vazut doar acel meci de la WM12,un meci fenomenal,unul dintre cele mai bune din istorie... oricum,votez cu Shawn Michaels,acesta fiind Wrestlerul meu fevorit,votez cu el pentru ca a rezistat mai mult in Wrestling decat Bret(chiar daca Bret a iesit datorita lui Goldberg) si deoarece cred c-a facut mai multe pentru acest sport decat combatantul acestuia...sper ca Shawn Michaels sa revina cat mai repede in WWE

buticut
5th October 2007, 00:04
Nu ii contest calitatile lui Shawn...multe din meciurile sale ocupa pozitii mai mult decat bune in topul PWI, he's a charismatic & hardworking man si e printre putinii wrestleri care sunt in stare sa-si faca oponentii sa arate bine in ring si care pot interpreta cu succes un personaj atat heel, cat si face...
But Bret Hart is... Bret Hart. E greu sa pui un alt wrestler deasupra sa!

thunder_liger
5th October 2007, 10:41
But Bret Hart is... Bret Hart. E greu sa pui un alt wrestler deasupra sa!

Nu e chiar asa greu..
http://img169.imageshack.us/img169/4011/sunny548ah.jpg