PDA

View Full Version : Postarea romano-engleza : Pro sau Contra

kill3r
25th September 2007, 15:04
voua chiar va plac posturile de genul: romana - engleza - romana - engleza ? :no:

Heath Scumm
25th September 2007, 15:23
Nu-mi plac da' nu ma pot dezobisnui ... e din cauza forumurilor straine. Promit ca de-acu inainte incerc sa ma calmez cu engleza :D

RockBerg
25th September 2007, 15:33
voua chiar va plac posturile de genul: romana - engleza - romana - engleza ? :no:
Can't help it.
Uneori imi e mai greu sa ma exprim romaneste mai ales cand e vorba de games/wrestling unde sunt multi termeni la care trebuie sa ma gandesc un pic cum suna romaneste.

Ex:

Rag doll effect - spune-mi tu in romaneste.
Bomb them muthafuckin' piss-mongering idiots - nu incerca in ro. :happy
e din cauza forumurilor straine.
Add news sites.
Eu chiar nu ma uit pe alt site in ro decat OLS. :)

Ratonu
25th September 2007, 15:34
Eu încerc de obicei sã spun în românã ce se poate spune în românã, but sometimes it just don't work. :D

PSYCHO
25th September 2007, 16:00
Bine ati venit in globalizare! ;)

Reaper
25th September 2007, 16:54
One shit sounds better in English decat alt cacat suna in romana.

RockBerg
25th September 2007, 17:18
Am adaugat poll-ul. :D

LaParka
26th September 2007, 13:09
ma intreb ce va vota Jack:D...

RockBerg
26th September 2007, 13:37
ma intreb ce va vota Jack:D...
Eu ma intreb de ce HitScum a votat gresit.

Heath Scumm
26th September 2007, 13:45
HitScum incearca sa-si indrepte greselile, nu se complace in ele :D

Reaper
26th September 2007, 13:54
Nu cumva ai vrut sa spui "HitScum incearca sa make things right"?
C'mon! Stii ca nu te poti abtine. E ca si cum ar zice taica-meu: "De maine nu mai fumez." sau, ca sa intelegeti mai bine, e ca si cum ar zice PSYCHO: "De maine nu mai beau bere."

andreineagu
26th September 2007, 17:20
Engleza face parte din exprimarea multor persoane.De obicei cand vorbesc zic vreo doua fraze in romana una in engleza si nu fac asta pentru a arta ca stiu engleza cum fac altii care habar nu au ci pentru ca incerc sa imi perfectionez engleza orala...cuz' my grammar sucks!

thunder_liger
26th September 2007, 17:35
E buna ma si RomGleza asta la ceva..tocma am vorbit cu un domn de m-a intervievat si pe langa faptul ca mi-a stalcit numele de a trebuit sa banuiesc ca ma cauta pe mine, avea un accent aiurea de eram cu 3-4 cuvinte in urma lui la inteles.. cel mai tare a fost cand a intrebat how much do you earn right now, la ce accent de Lock,Stock & 2 Smoking barrels avea, imi venea sa-i raspund "I'm financially fucked, proper fuckd ..tha's why a'm talking to ya mate! So hurry up before Ze Germans get here!!!"

Tudor_Ancu
26th September 2007, 17:40
:) incercati si voi k mine o saptamana sa Traduceti Absolut orice din Engleza in Romana , Orice Cuvant fraza sa vedetei ce va distratzi(cum am facut eu cu un prieten in vacantza ) :P ...Frate te-ai jucat "camp de lupta 2142" ai vazut ce tare , "da frate mai misto decat Contra-Lovitura" , Hm, dar nu mai misto decat "jumatate-de-viata 2" , oricum sa revenim la "Lumea Razboiului Craft" (nici nu stiu sa traduc World of Warcraft :| ) k tot asta ne tzine in Viata :P

RockBerg
26th September 2007, 17:53
E buna ma si RomGleza asta la ceva..tocma am vorbit cu un domn de m-a intervievat si pe langa faptul ca mi-a stalcit numele de a trebuit sa banuiesc ca ma cauta pe mine, avea un accent aiurea de eram cu 3-4 cuvinte in urma lui la inteles.. cel mai tare a fost cand a intrebat how much do you earn right now, la ce accent de Lock,Stock & 2 Smoking barrels avea, imi venea sa-i raspund "I'm financially fucked, proper fuckd ..tha's why a'm talking to ya mate! So hurry up before Ze Germans get here!!!"
Trebuia sa-i spui:

Let's just say that I'm financially challenged for now and if your pathetic excuse for breath doesn't approve my request I will talk to a few lads to take care of your hiney the way they do in jail.Then you will realize why feckin' with desperate men is never an option.
A good day sir and...say hi to your kids for me.

andreineagu
26th September 2007, 18:02
Sick post marca goldberg!

Big Sexy
26th September 2007, 21:16
Atat timp cat nu se foloseste romgleza e ok. Insa cand incep unii (nu zic nume, mike :P) devine evidenta folosirea limbii RomGleze prin prisma nenumaratelor dezacorduri ce se produc inevitabil. Mai sunt si alte inadvertente insa nu doresc sa insist pe aceste aspecte :P

Lolzor, tare nu? :drak:

LaParka
26th September 2007, 22:59
Sick post marca goldberg!

Goldberg posteaza pe OLS?:D

PSYCHO
27th September 2007, 01:03
^ Da, la fel ca HHH pe Messsenger! :)

Big Sexy
27th September 2007, 09:22
^ Da, la fel ca HHH pe Messsenger! :)
v-am zis ca un pusti ma intreba daca HHH vorbeste romaneste? Ca el a vorbit cu HHH si il vedea pe WEBCAM insa i s-a parut dubios ca ii raspundea in romaneste :)

r0bby
27th September 2007, 18:49
Da:cry:M-ai facut sa rad again.

Sagittarius
24th November 2007, 02:32
Can't help it.

Rag doll effect - spune-mi tu in romaneste.
Bomb them muthafuckin' piss-mongering idiots - nu incerca in ro. :happy

Da, intr-adevar. Plus ca sunt satul de cati idioti isi bat joc de limba romana, nu credeti ca e timpul sa extindem barierele? Romana ar trebui folosita numai la poezii si la lucruri care vin din suflet. Nu la manele si injuraturi.
Socotesc ca limba romana a fost frumoasa la vremea ei, secolul XX , in prima jumatate. Eu nu am trait vremurile alea ... :( ... dar in fine.
Romana nu poate fii considerata decenta din cauza noastra!

Reaper
24th November 2007, 12:00
Eu cred in ceea ce numesc injuraturi spontane. Atunci cand vrei sa jignesti pe cineva trebuie sa o faci intr-o maniera originala pentru ca injuraturile clasice deja au intrat in vocabular cu sensuri uzuale.
Desigur ca acest lucru nu este mereu recomandat; exemplu: jucam cu cineva PES si luam bataie; atunci m-am enervat atat de tare (pentru ca eu ma enervez cand pierd) incat am scos cea mai ciudata injuratura spontana: ma sug pe pula ta(<=18+). De atunci, de fiecare data cand ma intalnesc cu respectivul ma intreaba te mai sugi pe pula mea?(<=18+)

Sagittarius
24th November 2007, 12:25
Eu cred in ceea ce numesc injuraturi spontane. ma sug pe pula ta

.................................................. ............................................... (spam)...

RockBerg
24th November 2007, 12:34
Eu cred in ceea ce numesc injuraturi spontane. Atunci cand vrei sa jignesti pe cineva trebuie sa o faci intr-o maniera originala pentru ca injuraturile clasice deja au intrat in vocabular cu sensuri uzuale.
Desigur ca acest lucru nu este mereu recomandat; exemplu: jucam cu cineva PES si luam bataie; atunci m-am enervat atat de tare (pentru ca eu ma enervez cand pierd) incat am scos cea mai ciudata injuratura spontana: ma sug pe pula ta(<=18+). De atunci, de fiecare data cand ma intalnesc cu respectivul ma intreaba te mai sugi pe pula mea?(<=18+)
AH..amintiri.
Stiu cand un prieten s-a enervat rau de tot si mi-a zis: Obscenitate > "Iti sug pula!",toate injuraturile oficiale erau deja epuizate cred.Si acum rad de fiecare data cand imi amintesc. :happy

Reaper
24th November 2007, 12:35
^^Not really.
Idiotii care isi bat joc de limba romana (what you said) sunt exact aceea care integreaza injuraturile clasice in vocabular cu sensuri uzuale (what I said). Din acest motiv limba romana nu poate fi considerata decenta (what you said).
Al doilea aliniat din postul meu reprezinta o intamplare pe care mi-am amintit-o in timp ce scriam primul aliniat.
Pentru ca postul meu sa fi fost spam ar fi trebuit sa arate cam asa:
.................................................. ............................................... (spam)...

Sagittarius
25th November 2007, 20:17
No comment... unde s-a ajuns cu discutia la acest topic :))!