PDA

View Full Version : WRM Uprising 2007 - Invazia a inceput!

Heath Scumm
29th August 2007, 17:51
Luna aceasta H8 Club a lansat o provocare deschisa W365 amenintand ca va distruge acea federatie de la baza. Heath Scumm i-a cerut primului campion W365 - Death Bringer - sa arunce centura castigata in cosul de gunoi al liderului H8 Club daca mai doreste sa faca parte din rosterul WRM. Cum va proceda campionul W365 in conditiile in care acesta e semnat si de Heath Scumm si WRM?

Cu Reaper King Of The Ring si campion WRM pentru a doua oara si Hardcore Squad campioni la echipe, WRM par ma puternici decat niciodata.

Cum va raspunde W365 acestei provocari si cum va evolua acest conflict puteti vedea incepand cu luna aceasta in WrestleRoMania si W365 Federation.

Meciurile pentru PPV vor fi anuntate in curand, pe masura ce vor aparea promo-urile. Pana atunci astept candidati pentru meciurile inaintea PPV-ului.

SexyBoy
29th August 2007, 18:09
La meciuri Non PPV nu cred ca voi participa deoarece cred ca voi fi plecat, dar de pe 15 in sus vor fi disponibil.O sa mai vad si daca aflu ceva nou o sa va anunt :P

kill3r
29th August 2007, 18:11
si eu voi fi plecat de sambata pana pe 10. la PPV particip.

ThePhenom
29th August 2007, 18:13
O sa pot participa si la meciurile Non PPV si la meciurile de la PPV!

DejaVu
29th August 2007, 18:14
I'm available too... :)

Ratonu
29th August 2007, 19:18
Geony ºi YOSHI sunt disponibili toatã luna. Veþi afla în curând ºi intenþiile lor în ce priveºte feudul dintre federaþii.

SexyBoy
29th August 2007, 19:58
Ceva veterani ? In afara de personajele lui HitScum si Reaper , poate cutuma, se mai ofera careva ? :D

Reaper
29th August 2007, 20:01
Eu nu am confirmat nimic inca.
Daca voi fi nevoit sa-mi apar titlul, din nou: nu garantez ca voi fi activ.

Heath Scumm
29th August 2007, 22:18
In curand se vor anunta meciurile off-PPV, sanse la titluri vor fi puse in joc.

In acest PPV titlurile la echipe vor fi puse in joc dupa mult timp. De asemenea, sa vedem, in functie de disponibilitatea lui Reaper poate va apara si titlul WRM luna aceasta.

+ multe alte surprize :D

This could be one of our best PPVs till now! :D

LE : Promo-ul Ratonului ... haha! :cry: ... Cum sa bagi asa ceva? :cry:

SexyBoy
29th August 2007, 22:45
AStept sa vad cine-i tagul care va participa si poate va detrona Hardcore Squadul :D

buticut
30th August 2007, 01:40
Si eu pot participa la meciurile non-PPV si PPV!

h1mZ
30th August 2007, 01:49
la PPV particip sigur, la non PPV spun zilele astea

PSYCHO
30th August 2007, 03:07
Desi nu am timp de federatiile astea virtuale, confruntarea asta intre WRM si W365 mi se pare geniala! Oricum userii sunt in ambele locuri ... O sa citesc rezumatele ... :D

SexyBoy
30th August 2007, 11:51
Pot incepe un meci poate astazi Non PPV ? Cred ca voi fi plecat pana pe 15 :(

Heath Scumm
30th August 2007, 15:18
Meciurile se incep dupa programul standard

Programul Lunar in WRM - Va rog sa il respectati!!!

1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea

Nimeni nu incepe inainte si nici dupa. Aici respectam reguli clare, WRM nu e W365 :P

SexyBoy
30th August 2007, 15:20
Asta este :(

ThePhenom
30th August 2007, 23:39
Am uitat ceva...Si Crasquel Joker este disponibil atat la meciurile Non PPV cat si la PPV!!El va face o echipa cu King of Galaxy...Vom face un promo maine cred :)!

THE DAREDEVIL
31st August 2007, 10:35
Si eu sunt disponibil toata luna.

Heath Scumm
31st August 2007, 14:54
Zilele astea vor fi anuntate meciurile PPV-urilor din ambele federatii.

Vreau sa stiu daca va ganditi la ceva anume pentru meciurile non-PPV :D ... Am niste idei (destul de bune, zic eu) insa vrea sa vad daca vreti sa faceti voi ceva anume.

SexyBoy
31st August 2007, 15:02
Idei nu prea am , so asteptam meciurile tale. ( Cel putin eu :) )

kill3r
31st August 2007, 15:15
un meci pt. comunisti :)

Raiden
31st August 2007, 15:45
Eu voi participa doar cu personajul din W365 daca PPV-ul e de tip Invasion. Cu personajul Raiden mai ma gandesc :)

Riddler
31st August 2007, 16:31
Am si eu voie sa postez aici?:D

Heath Scumm
31st August 2007, 17:01
Ai voie, bineinteles.

Personajul tau din W365 va fi cu siguranta implicat in feud insa va veni in WRM numai daca killer considera ca angle-ul sau e unul ok si v-ar putea ajuta federatia. Asadar consulta-te cu el inainte de a face orice. De asemenea, daca doresti ca personajul tau sa participe si in WRM trimite-ne pe PM mie si lui Big Sexy o descriere detaliata a lui.

Suntem foarte rigurosi cu personajele din WRM (la noi nu-l vei vedea niciodata pe Gigi Becali sau Zmarandescu :rolleyes: ) si trebuie sa ne asiguram ca personajul tau corespunde cerintelor noastre.

Heath Scumm
31st August 2007, 18:18
Promo-urile lui Reaper m-au invatat sa privesc cu alti ochi victimele schizofreniei :D :ok:

Heath Scumm
31st August 2007, 21:44
Din moment ce avem atat de multi luptatori implicati in acest feud intre federatii si incercam sa oferim tuturor o sansa cat mai ok dand oportunitatea fiecaruia de a arata ce poate am definitivat cardul pentru PPV inainte de plecarea lui kill3r.

Asadar, pentru WRM Uprising meciurile (si putin background al acestora) sunt :

1. Alexa (reprezentand WRM) vs Komatose (reprezentand W365) - s-a dovedit pana la urma ca luptatorul atacat de Alexa in backstage-ul WrestleRoMania este nimeni altul decat Komatose care s-a intors in cladirea WRM in ciuda avertismentelor partenerilor sai din West Side. Acum Komatose are sansa de a se razbuna pe Alexa pentru bataia incasata in vestiare.

2. Team Russia vs Evolution Of Revenge vs R.A.G.(Anarchist/Gladiatorul)- fostii campioni la echipe (R.A.G.) infrunta 2 tandemuri foarte promitatoare pentru pozitia de Number 1 Contender pentru titlul WRM Tag-Team

3. Finala WRM Rookie Challenge - The Mystical Guitarist vs Jack "The Showman" Johnson vs Geony Vedeta - angle-ul Invaziei nu ne permite sa mai oferim angle-ului Rookie Challenge timpul necesar. Tinerii wrestleri WRM au evoluat foarte rapid dupa KOTR asa ca i-am ales pe primii 3 clasati in WRM Rookie Challenge. Acestia se vor infrunta pentru o viitoare sansa la titlul WRM intr-un Triple Threat Match. It's do or die time for our rookies. :ok:

4. W365 World Title Match : Death Bringer (champion) vs Heath Scumm
Incredibilul s-a produs ... Death Bringer a refuzat sa predea titlul W365 lui Heath Scumm si a ales sa apere onoarea W365 in fata WRM. Acest lucru nu i-a convenit catusi de putin lui Heath Scumm care spera ca Death Bringer sa aleaga federatia mai puternica. In urma unor negocieri intre conducerile celor 2 organizatii, campionul W365 Death Bringer isi va apara titlul W365 in ringul WrestleRoMania impotriva liderului H8 Club, fost campion WRM - Heath Scumm.

5. The Main Event : WRM World Title Match - Reaper (champion) vs Crusher vs Alex Vita - Campion vs No1 Ctdr., Finalistii King Of The Ring se vor infrunta intr-un meci epic. Crusher are sansa sa-si recastige titlul pierdut in fata lui Reaper, campionul pare mai puternic ca niciodata, proaspat scapat de sub controlul lui Issue. Exista speculatii ca Alex Vita doreste sa revina in WRM pentru a recuceri titlul insa nimic nu s-a semnat deocamdata. Verificati forumul onlinesport.ro pentru a vedea cum evolueaza acest conflict.

Reprezentand WrestleRoMania in W365 Federation

WRM Tag-Team Title Match - Hardcore Squad (champions) vs Horror Team - Datorita faptului ca Death Bringer va apara titlul W365 in ringul WRM, campionii WrestleRoMania la echipe - Hardcore Squad (Juggernaut si singurul Triple Crown Champion din WRM Grave Digger) au fost desemnati sa lupte cu tandemul Hardcore Horror Team in Main Eventul Pay Per View-ului W365 Battle Of Chaos. Meciul va fi de tip Hardcore, titlurile WRM Tag-Team vor fi puse in joc in conditiile in care cele mai extreme echipe din e-feding se vor infrunta in ringul W365.

Planul lui Issue - Proaspat "demis" de campionul WRM Reaper, Issue a inceput sa-i managerieze pe Crusher si Damage. Conform unui promo taiat in parcarea WRM, un luptator de top din W365 doreste sa semneze cu WRM. Ce pune la cale Issue pentru PPV-ul Battle Of Chaos?

Team Russia in W365 - Team Russia va lupta intr-un Triple Threat de echipe in W365

Meciuri Non-PPV

Strong Style Match - Alexa vs YOSHI - Proaspat intoarsa in WRM Alexa se vede pusa in fata primei ei provocari. Un Strong Style Match cu japonezul YOSHI care deja a mai castigat un astfel de meci luna trecuta impotriva lui Crasquel Joker.

Crasquel Joker vs Mostovoi vs The Anarchist - Ca un mic preview pentru meciul de No1 Ctdrship la Titlurile de echipe Team Russia, Evolution of Revenge si R.A.G. si-au trimis cate un reprezentant in acest Triple Threat non-PPV. Castigatorul acestui meci va aduce cu siguranta un avantaj moral echipei lui in infruntarea de la WRM Uprising.

kill3r
31st August 2007, 22:33
uite si din W365 :)

Meciuri Non-PPV

The Maniac vs. Angel Of Darkness: The Maniac este un luptator nou in W365, dar se pare ca a avut probleme cu AoD inca de la inceput. Angel Of Darkness nu a castigat niciun meci pana acum, si spera sa sparga gheata.

The Phenomenal vs. Matt The King Cartman: The King este luptator nou, iar Phenomenal este un W365 Original. Phenomenal trebuia sa participe la meciul cu scari pentru titlul W365 HW, dar a fost atacat de Horror Team si accidentat. Este un meci de calificare pentru Fatal 4-Way-ul de la PPV pt. titlul RO. Meciul este 2-out-of-3 falls.

Quick Silver vs. Mystic Vegeta vs. Black Tiger: Toti trei au participat la ladder match, iar QS a luptat excelent. Vegeta si Tiger au fost parteneri in august, dar acum lupta pe cont propriu. Este un ladder match, iar deasupra scarilor se afla contractul pentru sansa la titlul RO.

Komatose vs. Death Bringer: Cei doi sunt inca neinvinsi, iar Komatose vrea sa il distruga pe "mortul viu" pentru ce i-a facut partenerului sau la Plead Guility. Acest meci nu va fi pentru centura W365 HW.

The Battle Of Chaos

Angel Of Darkness & Rated-R Destiny vs. The Maniac & Mr. Rating vs. Team Russia: AoD si Rated-R Destiny sunt pentru a doua oara coechipieri, si se lupta cu rivalii lor: The Maniac si Mr. Rating. In acest meci au intrat si cei doi comunisti din WRM: Igor Titov si Alexander Mostovoi.

El Gran Luchador Enmasacarado vs. The Phenomenal or The King Cartman: Lucha a anuntat ca vrea un meci, iar Big D i-l ofera ca adversar pe invinsul meciului non-PPV.

Strider vs. Black Tiger: Strider vrea sa isi ia revansa dupa ce tigrul l-a invins in urma cu doua luni si i-a luat sansa de a participa la celebrul Ladder Match de la PG. Daca tigrul va castiga meciul de calificare pentru titlul RO, va fi inlocuit de Mystic Vegeta.

Johnny Cage vs. Quick Silver: Cage si QS au avut un mic conflict la PG, si cei doi se vor lupta acum. Daca japonezul QS va castiga meciul cu Vegeta si Black Tiger, inlocuitorul sau va fi Mystic Vegeta.

W365 RO Title Match: Acest meci este Fatal 4-Way. Doi luptatori sunt calificati direct: japonezul Blazer si membrul Horror Team: Ghost. Ceilalti doi se vor afla la meciurile de calificare Non-PPV: Matt "The King" Cartman vs. The Phenomenal si Mystic Vegeta vs. Black Tiger vs. Quick Silver.

WRM Tag Team Titles Match: Grave Digger si Juggernaut, cunoscuti ca Hardcore Squad isi vor apara centurile in W365. Adversarii lor vor fi Komatose si Killer Boy, din Horror Team. Meciul acesta va fi de tip Hardcore.

Reprezentand W365 in WRM:

Komatose va avea un meci impotriva luptatoarei Alexa, care l-a atacat in vestiarul WRM.
Campionul W365, Death Bringer isi va apara centura impotriva lui Heath Scumm.

Heath Scumm
2nd September 2007, 16:03
S-a confirmat ... Alex Vita va participa in Main Eventul Uprising.

Meciul va fi Triple Threat si va fi scris in Engleza.

Reaper
2nd September 2007, 16:16
When asked what he thinks about this Reaper (the wrestler) said: "Oh, crap! :("

h1mZ
2nd September 2007, 16:51
^ In the same video montage Crusher said: "I've beat Reaper once, I've beat Vita once. I can beat them again... On the 5'th I'm off for Bahamas to do some ... erm... training, but on the 15'th I'll be here... ready to FIGHT"

Heath Scumm
4th September 2007, 09:40
2 dintre cei 3 participanti au acceptat ca meciul din Main Eventul WRM Uprising sa fie No Ropes Barb. Wire ... care va fi raspunsul campionului la aceasta provocare?

Reaper
4th September 2007, 12:01
In tot magazinul Baneasa la 3 persoane nu le merge net-ul. Eu sunt una dintre ele. Celorlalte 2 li se pare absurd cand le zic ca nu stiu de ce nu merge netul desi sunt tehnician IT, dar nu am ce sa le fac.
Am pregatit un raspuns (Reaper style) pentru News. O sa-l urc atunci cand imi revine net-ul.

Heath Scumm
5th September 2007, 09:58
Maine incep cele 2 meciuri non-PPV.

Heath Scumm
6th September 2007, 15:45
Azi ar fi trebuit sa inceapa meciurile non-PPV.

Meciuri Non-PPV

Strong Style Match - Alexa vs YOSHI - Proaspat intoarsa in WRM Alexa se vede pusa in fata primei ei provocari. Un Strong Style Match cu japonezul YOSHI care deja a mai castigat un astfel de meci luna trecuta impotriva lui Crasquel Joker.

Crasquel Joker vs Mostovoi vs The Anarchist - Ca un mic preview pentru meciul de No1 Ctdrship la Titlurile de echipe Team Russia, Evolution of Revenge si R.A.G. si-au trimis cate un reprezentant in acest Triple Threat non-PPV. Castigatorul acestui meci va aduce cu siguranta un avantaj moral echipei lui in infruntarea de la WRM Uprising.

Unde sunt participantii? :D

buticut
6th September 2007, 15:47
I'm working on it :)

Reaper
7th September 2007, 12:51
Din pacate weekend-ul asta voi fi plecat asa ca nu voi avea timp de meci.
Sorry.
Va rog sa transformati meciul intr-un single, iar Anarchist va fi descalificat prin neprezentare or something like that.

buticut
7th September 2007, 18:48
Just a question: In meciul meu numai prin submission se poate castiga? E doar strong style, nu strong style submission!

Ratonu
7th September 2007, 19:46
Din asta aºa se înþelege:

P.S. ªi pânã la urmã de ce i-ar zice Strong Style Match dacã n-ar fi aºa? Adicã sã fie un meci obiºnuit în care luptãtorii sunt rugaþi sã foloseascã mai mult lovituri stiff ºi submissions, sau cum? :)

buticut
7th September 2007, 19:54
^Yeah, something like that...dar e bine si asa, atata timp cat castig! :drak:

Heath Scumm
7th September 2007, 20:58
E un Strong Style Match normal ... poti sa castigi atat prin pin cat si prin submission insa specificul e ca meciul arata foarte "real".

Ratonu
9th September 2007, 15:23
That's kinda bullshit... deci numele e pus doar pentru cã aratã cool, am înþeles.

Anyway, vor trebui editate niºte posturi în cazul ãsta.

buticut
9th September 2007, 17:11
^Continua cu aceeasi idee, castigatorul isi va invinge oponentul prin submission!

buticut
11th September 2007, 00:42
Ratonule, editeaza! Se zice "hablas" la pers a II-a! :D
E strigator la cer ca Alexa sa nu stie spaniola! :P

Ratonu
11th September 2007, 01:07
Oh, sorry... Prea târziu acum.

Heath Scumm
12th September 2007, 16:10
Votati castigatorii in meciurile Non-PPV.

Am votat YOSHI - mai putine dialoguri decat Alexa, cam multa vorbarie insa banuiesc ca asa sunt femeile :D
Am votat Mostovoi - mai scurt si la obiect, o mai buna exprimare uneori.

buticut
12th September 2007, 18:33
Votez cu mine, desi YOSHI a fost un oponent bun! El a mentionat cam prea multe manevre, poate a si depasit limita :evil: ( in al treilea post al sau a executat cu succes un forearm,overhand chop,drop toe hold si STF)...mi-a fost destul de greu sa urmaresc. Totusi mi-a placut ca in posturile sale si Alexa "s-a tinut tare pe pozitie"!La mine a fost mai dezvoltata partea de entertaining...ciudat ca Scummy de obicei spune ca nu voteaza cu X pt ca nu a pus accent pe comentariu si acum nu m-a votat pt ca eu am pus! :D
In plus, meciul nu era de tip submission, tocmai pt ca Alexa nu e the submission type, but Ratonu screwed it, contrazicandu-mi comentatorii care spuneau ca va fi un meci in stilul luptelor greco-romane, el spunand ca se poate castiga doar printr-o manevra de submission...pana la urma am zis sa ramana asa, pt ca deja Ratonu accentuase mult chestia asta...

kill3r
12th September 2007, 22:10
Alexa va fi prima victima a W365 :evil:

Ratonu
13th September 2007, 07:57
poate a si depasit limita :evil: ( in al treilea post al sau a executat cu succes un forearm,overhand chop,drop toe hold si STF)
Loviturile simple de antebraþ nu conteazã ca manevre. :)

In plus, meciul nu era de tip submission, tocmai pt ca Alexa nu e the submission type, but Ratonu screwed it, contrazicandu-mi comentatorii care spuneau ca va fi un meci in stilul luptelor greco-romane, el spunand ca se poate castiga doar printr-o manevra de submission...pana la urma am zis sa ramana asa, pt ca deja Ratonu accentuase mult chestia asta...
Not entirely my fault, as some guy thought it would be cool to call an ordinary match "Strong Style" before it actually took place. :rolleyes:

Anyway, ai fost un adversar puternic, dar o sã votez cu YOSHI, pentru cã e bãrbat.

Reaper
13th September 2007, 11:16
^ You misogynistic bastard :D

Anyway... Strong Style, din cate stiu eu, inseamna stiffness si submission, adica da, se folosesc multe manevre de submission in timpul meciului, dar asta nu inseamna ca un luptator trebuie obligatoriu sa-si faca adversarul sa cedeze.

Heath Scumm
13th September 2007, 12:49
Astept (mici) argumentari pentru voturile acordate ...

DejaVu
13th September 2007, 13:12
^Sure

Crasquel Joker vs. Mostovoi:
Am votat cu Joker pentru ca mi-a placut mai mult felul in care si-a folosit personajul si ca nu a insiruit atatea manevre ca Mostovoi.De asemenea nu mi-a placut la Daredevil faptul ca numai pe personajul sau s-a axat si pentru faptul ca a executat prea multe manevre.

YOSHI vs. Alexa:

Amandoi au facut un meci bun si mi-a fost foarte greu sa aleg.Totusi l-am votat pe YOSHI pentru ca explicat mult mai frumos lupta dintre cele doua personaje si ca nu a avut atata vorbarie in ceea ce spuneau comentatorii.

Louie Anderson
13th September 2007, 13:51
Crasquel Joker vs Mostovoi:
A fost un meci foarte echilibrat,dar am votat cu Crasquel Joker pentru ca a folosit mai bine comentatorii si a respectat storyline-ul.Nu a executat manevrele una dupa alta.Dare a fost prea scurt si nu prea m-a impresionat.The phenom ti-am spus si pe messenger si ti-o repet KING OF GALAXY NU SE IMBATA NICIODATA astfel incat sa mearga stramb.:yeah::headbang:

ThePhenom
13th September 2007, 14:53
^Te-am intrebat prima oara daca pot sa-l folosesc pe KoG beat si ai raspuns da.DUpa ce l-am folosit mi-ai zis ca KoG nu se imbata niciodata....

Heath Scumm
13th September 2007, 15:35
Mie nu mi-a placut ideea folosirii personajului altui user pe post de interventie in meci. Cred ca asta a fost un alt motiv pentru care i-am dat votul lui Mostovoi desi a avut doar insiruiri de manevre.

Louie Anderson
13th September 2007, 16:46
^ Hitscum, si Dare l-a folosit pe Titiov care nu este personajul sau

Ratonu
13th September 2007, 17:31
Damn it. Schimbaþi-mi, vã rog, votul la Joker vs. Mostovoi, nu m-am uitat bine la poll ºi am ales greºit. Îl aleg pe Daredevil, care a povestit ceva mai bine. ªi dacã pânã acum ThePhenom avea prea multe spot-uri, de data asta a ofensiva lui a fost aproape inexistentã. Ca babyface de dimensiuni mici (ºi nou în federaþie), trebuie sã faci, totuºi, niºte chestii cool în ring, altfel s-ar putea ca publicului sã-i placã sã te vadã maltratat sau, mai rãu, sã nu-i pese de tine.

Raiden
13th September 2007, 20:14
Dupa parerea mea Crasquel Joker a pus mai mult accent pe storytelling, si-a conturat mai bine personajul, in rest nu mi s-a parut cine stie ce meci :)

Riddler
13th September 2007, 22:39
:ok: Am votat Crasquel Joker deoarece mi'a placut storylinul pus de ThePhenom pe meci si nu mi'a placut de Daredevil ca a facut manevra dupa manevra . THE Daredevil a pus si el accent pe meci dar ThePhenom a fost mai bun .

Heath Scumm
14th September 2007, 13:36
cristi8 si cristy_1381 nu si-au argumentat voturile deci acestea nu vor fi luate in considerare.

@h1mZoR
Nu mi-a placut in general interventia cu KOG alcoolist. In sensul acesta am spus de "interventie". Nici n-am stiut daca ti-ai dat acordul intrarii in meci.

kill3r
14th September 2007, 16:45
le amintesc eu de meci, si le spun sa argumenteze, daca se mai poate.

Heath Scumm
14th September 2007, 16:56
bineinteles ca se poate ... da sa o faca repede :)

cristi8
14th September 2007, 18:15
Crasquel Joker vs Mostovoi:
A fost un meci destul de echilibrat.Ambii au pus bine accent pe storyline,poate un mic plus pentru Joker.Nu mi-a placut faptul ca Phenom l-a folosit pe KoG.Daredevil mai are putin de invatat,dar votul meu merge catre el.

Cristy RVD
14th September 2007, 18:20
Ambii s-au descurcat foarte bine , meciul a fost echilibrat , dar l-am votat pe Mostovoi deoarece a pus accent pe storryline , a descris foarte bine manevrele si mi-a placut mai mult felul sau de a lupta

ThePhenom
14th September 2007, 18:20
^^ACum toata lumea copie arugmentul lui HitScum...Daca nu zicea el de KoG nu mai zicea nimeni...

kill3r
14th September 2007, 18:35
nici mie nu mi-a placut cum l-ai folosit pe KoG ;)

Heath Scumm
15th September 2007, 12:18
^^ACum toata lumea copie arugmentul lui HitScum...Daca nu zicea el de KoG nu mai zicea nimeni...

Hai sa nu ne suparam ... e doar un joc ... Unul dintre voi sa termine meciul ca draw si sa arate cat de echilibrata e divizia la echipe in WRM.

Am fi prelungit votarea cu inca o zi insa astazi ar fi trebuit sa inceapa PPV -ul.

Reaper
19th September 2007, 11:00
Din pacate n-am avut ieri timp pentru meciul pe echipe, dar am zis ca intru azi sa mai scriu ceva. Am vrut sa citesc ce s-a mai intamplat ca sa stiu cum sa continui. Un singur rand am apucat sa citesc si mi-am luat stun.

Asa imi termin eu postul: "Anarchist a aruncat microfonul; R.A.G. ataca cele doua echipe din ring; Gladiatorul imparte pumni in stanga si in dreapta; cred ca pot spune cu exactitate ca meciul oficial a inceput..."
Asa isi incepe ThePhenom postul: "Primii in ring sunt Anarchist si cu Igor Titov."

WTF just happened?! Cand si cum s-a terminat asaltul? S-a ranit macar cineva?
O sa trec peste chestia asta, dar scriu mai tarziu urmatorul post, cand imi revin din soc :)

ThePhenom
19th September 2007, 14:23
^Pai dupa ce au carat pumni, oameni legali in ring au ramas Titov si Anarchist :P!

Heath Scumm
20th September 2007, 14:23
Aveti 2 zile pentru voturi!

kill3r
20th September 2007, 14:44
la W365 Title Match, ambii au fost buni la descrierea meciului dar la comentariu HitScum a fost mult superior, deci l-am votat.
Am votat Team Russia pentru ca fac parte din ea.
la ala in engleza nu votez.
celelalte diseara.

ThePhenom
20th September 2007, 15:27
Mystical Guitarist vs Geony Vedeta vs Showman

A fost un meci foarte bun.Posturi extraordinare.Totusi votul meu merge spre DejaVu deoarece a descris intens lupta si mi-a placut foarte mult postul sau cu nr 9 care dupa parerea mea a fost cel mai bun din meci.Mi-a fost foarte greu sa aleg intre el si Geony Vedeta care de asemenea a avut posturi formidabile mai ales ultimul.Showman m-a cam dezamagit.Poate lipsa de timp l-a impiedicat sa faca posturi mai bune!

Team Russia vs EoR vs R.A.G.

Sincer am votat cu echipa mea din cauza ca si kill3r s-a auto-votat si nu m-a impersionat intrarea echipei Team Russia.Poate Reaper era mai bun ca noi daca mai avea timp de un post dar asa...

Death Bringer vs Heath Scumm

Am votat cu Death Bringer pentru ca si HitScum s-a auto-votat si pentru ca daca imi voi pastra tilul W365 feud-ul WRM vs W365 se va intensifica!

Cristy RVD
20th September 2007, 16:53

DejaVy a facut u meci foarte bun , a avut posturi bune , usor de citit , a pus accent bine pe storyline si pe manevre foarte bine , la fel si Geony Vedeta dar DejaVu cred ca i-a fost putin superior , in schimb de la SexyBoy asteptam ceva mai multe dar nu cred ca a fost in apele sale

Heath Scumm
20th September 2007, 17:52
Alexa vs Komatose - Komatose e personajul meu favorit din W365 si chiar as fi vrut sa castige insa chiar mi-au placut mai mult posturile Alexei. Oricum, vad un viitor stralucit pentru personajul acesta in WRM.

No1 Ctdrs. Tag Match - Team Russia mi se pare momentan cea mai buna echipa din WRM. EOR sunt inca la inceput dpdv al construirii personajelor si ThePhenom n-a putut duce singur toata povara luptei. Reaper n-a participat atat de mult pentru ca a avut si titlul WRM de aparat si asta s-a vazut.

Guitarist vs Geony vs Showman - desi imi doream ca Guitarist sa castige acest challenge inca de la inceput, Geony e prea tare iar promo-urile cu YOSHI premergatoare acestui meci mi s-au parut geniale. Aceste promo-uri au inclinat mult balanta in favoarea lui si au dovedit inca o data ca ajuta foarte mult cand iti construiesti bine personajul. Mie mi-a placut si Showman, mai ales faza cu muzica anilor 70. De asta am dat 5 stele meciului.

Scumm vs Death Bringer - interventia si revenirea lui Lethal m-a facut sa ma autovotez, daca consideram ca prestatia lui Death Bringer aducea ceva nou sau interesant ii dadeam fara probleme votul. Oricum, va garantez ca daca titlul W365 ramane in WRM il voi apara asa cum trebuie si voi face o poveste care sa scoata in evidenta wrestlerii W365.

Main Eventul - desi meciul a fost de 5 stele si echilibrat ca naiba a trebuit sa dau votul cuiva. Si i l-am dat lui Alex Vita desi imi doresc un campion logeviv. Cand l-am adus pe Vita in WRM nu mi-am imaginat niciodata ca va fi un roleplayer atat de bun.

Cristy RVD
20th September 2007, 19:01
A fost un meci echilibrat , ambii au avut posturi foarte bune , imi place foarte mult gimmick-ul lui Komatose , storyline-ul propus de el si felul in care a prezentat manevrele.Si Alexa s-a descurcat de minune dar Komatose a fost putin mai bun , asa ca votul meu merge catre reprezentantul W365 Federation:)

kill3r
20th September 2007, 19:22
am votat cu Komatose pt ca Alexa a avut prea mult comentariu si prea putin prezentarea meciului. as fi vrut de la ambii mai mult storytelling.

Mike vs. Geony vs. Showman a fost un meci foarte bun, tare echilibrat intre DejaVu si Ratonu, si mi-a luat ceva timp sa ma gandesc cu cine votez. Pana la urma l-am votat pe Geony Vedeta, pentru ca imi place personajul mai mult decat Mike.

Ratonu
20th September 2007, 20:02
Alexa vs. Komatose. Mi-au plãcut la fel de mult pânã la ultimul post, când mi s-a pãrut cã Alexa a bãgat cam multã ofensivã... care cred cã pregãteºte foarte bine dezamãgirea fanilor WRM ºi victoria lui Komatose, care ar duce scorul la 1-1 înainte de Scumm vs. Bringer. În plus, Komatose e un personaj de top în W365 ºi cred cã o înfrângere dupã un meci competitiv e un progres pentru Alexa, în timp ce un rezultat invers mi se pare prea mult pentru federaþia mai nouã.

Heath Scumm vs. Death Bringer. Un meci foarte interesant, poate cel mai bun din WRM pentru Death Bringer, dar Heath Scumm a povestit mai bine. Mi-a plãcut în special chantul "Undertaker". Intervenþia lui Lethal a cântãrit ºi ea destul de mult, deºi a fost printre puþinele ocazii în care mi-ar fi plãcut sã vãd mai multe.

More later.

Raiden
20th September 2007, 20:07
Heath Scumm a fost mai bun dar dupa cum vad eu poll-ul e cam ustarator pentru Death Bringer asa ca am votat cu campionul W365 ca sa fie mai echilibrat.

buticut
20th September 2007, 21:05
@Ratonu: Ultimul post mi-a iesit cam aiurea, incepusem sa il scriu cam tarziu si cand urma sa il postez, forumul mi-a cerut sa ma loghez si mi s-a sters tot. Am bagat viteza turbo in 5 minute si mi-au scapat multe idei. Faza cu pin-ul e mai mult pt suspans :D.In principiu, avand in vedere ca, kayfabe luptam cu un tip masiv, care era si cu vreo 20 de cm mai inalt decat mine, trebuia sa recurg la dirty tactics ca sa ies din manevrele lui...daca ma bazam doar pe forta mea, nu era deloc plauzibil. Mie mi-a placut meciul nostru, Deja vu s-a descurcat de minune...ambii am avut selling bun si nu am facut chestii iesite din comun (scuze rima :happy). Nu s-a trecut repede de la o faza la alta, fiecare post a fost logic si explicat in amanunt. Ma mai gandesc pe cine votez, not sure yet. Sa vad ce se mai intampla maine :).

Idem si cu celelalte meciuri, inca nu le-am citit pe toate!

SexyBoy
20th September 2007, 21:18
O votez pe Alexa deoarece mi-a placut cum a descris lupta si cum a folosit personajele si comentatorii.Merci strans oricum :ok:

Ratonu
20th September 2007, 22:02
Reaper vs. Alex Vita vs. Crusher. Meci foarte tare ºi echilibrat... atât de echilibrat încât o sã votez, ca la meciul Alexei, pentru storyline. Cred cã o sã merg pe Reaper, pentru cã nu-mi place când campionul pierde la primul defense ºi în plus, cred cã victoria lui ar face loc cel mai bine pentru marele meci al câºtigãtorului Rookie Challenge.

Mike vs. Showman vs. Geony. ªi ãsta mi-a plãcut mult. Showman a fost mai mult decât OK, dar s-a implicat clar cel mai puþin ºi parcã a avut entertainment în proporþie prea mare. Între Mike ºi Geony... e strâns, parcã aº merge pe babyface, dar cred cã Ratonu a folosit comentatorii ceva mai bine, iar spotul cu dragon suplex-ul, care la Geony este finisher, nu prea mi s-a pãrut inspirat - în alte secvenþe ar fi mers, dar nu aºa cum a fost folosit acolo.

Riddler
20th September 2007, 22:33
Am votat Death Bringer pentru a mentine pollul mai echilibrat dar mai ales meciul pe care a reusit sa il faca . Meci bun pentru Phenom si ar fi pacat sa piarda la o diferenta mare. HitScum a facut un meci super ca de obicei .Meci complet pentru un inceput de feud W365 vs WRM

buticut
20th September 2007, 23:07
Am votat cu Death Bringer, pentru ca mi se pare cel mai bun meci al sau de pana acum. Heath Scumm = God (well, not the only one :P), dar de data asta votez cu Bringer, pt ca a folosit bine comentatorii, in posturile sale apar si manevre executate de Heath cu succes (ceea ce e bine :) ) si titlul W 365 e in joc...noi avem destule si ar fi pacat ca ei sa ramana fara :).

h1mZ
20th September 2007, 23:29
Am votat cu Alexa deoarece a fost un meci echilibrat insa ea a "povestit" mai bine si pentru ca imi place mult ideea unei fete care sa concureze cu succes in meciurile din WRM si cred ca a demonstrat ca asta ne asteapta :)

Si am votat cu Death Bringer pentru ca desi l-a avut adversar pe pionierul HitScum care are posturi geniale in fiecare meci al sau (mai ales cand pune poze cu raven :D) a facut un meci bun si inclin sa spun ca este cel mai bun meci al sau de pana acum... este un vot mai mult de incurajare... oricum mi se pare aiurea sa vina centura W365 asa din prima... data viitoare nu o sa mai fie avantajul asta :D

Heath Scumm
20th September 2007, 23:33
In cazul egalitatii votarile se prelungesc cu o zi! Vroiam sa va anunt din timp, sa n-avem discutii! :D Daca si dupa aia ramane draw, incheiem no contest!

clau_goll
21st September 2007, 02:46
Heath Scumm vs Death Bringer - Un meci frumos,HitScum la inaltime(dupa cum era de asteptat),Death Bringer peste asteptari.Am votat Bringer deoarece Scumm a fost putin cam individualist(Bringer a realizat mai multe manevre cu personajul lui Scumm ma refer):D

kill3r
21st September 2007, 13:49
am votat cu Crusher ca sa nu mai fiu nevoit sa dau click pe View Poll Results

Heath Scumm
21st September 2007, 13:50
^ Eu nu stiu daca am facut mai mult de 2 manevre tot meciul :D

Reaper
21st September 2007, 14:07
Intrebare (pentru linistea mea sufleteasca): WTF is wrong with your reasons?
cred cã o înfrângere dupã un meci competitiv e un progres pentru Alexa
Eu cred ca o victorie ar fi fost un progres si mai mare.
poll-ul e cam ustarator pentru Death Bringer asa ca am votat cu campionul W365 ca sa fie mai echilibrat.
Cat de usturator era poll-ul cand te-ai hotarat sa-l echilibrezi?
Am votat Death Bringer pentru a mentine pollul mai echilibrat dar mai ales meciul pe care a reusit sa il faca . Meci bun pentru Phenom si ar fi pacat sa piarda la o diferenta mare.
Cat de mare este diferenta?
este un vot mai mult de incurajare... oricum mi se pare aiurea sa vina centura W365 asa din prima...
Oh, for the love of everything that's scientific...
Cireasa de pe tort! stii ca este de 2 ori mai dificil sa votezi decat sa dai View Poll, nu?... tre sa dai 2 click-uri :shocked:

ThePhenom
21st September 2007, 14:12

4-1 sau 5-1....

Cand a votat Big Twist era 5-2 sigur...

Heath Scumm
21st September 2007, 14:16

That's retarded ... really now! :rolleyes:

Reaper
21st September 2007, 14:34
But wait ... I am not finished!
Motive interesante la care m-am gandit eu:
- Mystical Guitarist pentru ca a deschis topicul.
- Alexa pentru ca nick-ul ei incepe si se termina cu aceeasi litera; in plus Komatose este putin mai dificil de pronuntat.
- Heath Scumm pentru ca, desi si-a uitat DVD-ul la mine, l-am uitat si eu o data si incerc sa ma revansez.
- Alex Vita pentru ca mi-a trimis un mesaj in care m-a intrebat cat mai dureaza meciul
- R.A.G. pentru ca mi-a placut cum am abreviat numele luptatorilor.

Cristy RVD
21st September 2007, 15:45
Death Bringer vs Heath Scumm

Voi vota cu reprezentantul W365 pentru ca a facut un meci foarte bun desi a evoluat contra unui adversar foarte foarte tare.A descris bine meciul , afost OK la comentariu si a avut si un storyline pe masura iar asta m-a facut sa-l votez

kill3r
21st September 2007, 15:55
mai usor Reaper, nu te agita atat de la cateva voturi :)
pe al meu anuleaza-l, ca n-am citit meciul.

PS: imi ia mai mult sa dau view poll results, ca dau de mai multe ori iar vote dau doar o data :happy

Raiden
21st September 2007, 18:56

Eu cred ca o victorie ar fi fost un progres si mai mare.

Cat de mare este diferenta?

Oh, for the love of everything that's scientific...

Cireasa de pe tort! stii ca este de 2 ori mai dificil sa votezi decat sa dai View Poll, nu?... tre sa dai 2 click-uri :shocked:

4-1 pentru Heath Scumm.

buticut
21st September 2007, 23:47
Alexa vs Komatose - cum am mai spus, un meci extrem de bun in care ambii s-au descurcat de minune. Insa o votez pe Alexa, pt ca mi-a placut cum s-a folosit de diverse trucuri ca sa ii opreasca atacurile lui Komatose, avand in vedere ca "negrul" avea un avantaj clar prin statura sa impunatoare si stilul de lupta + Alexa s-a descurcat bine si la partea de entertainment, cu care nu a exagerat prea mult :). Felicitari lui DejaVu, a fost un oponent puternic!Mi-a fost destul de greu sa ma decid...insa e timpul ca o fata sa demonstreze ca poate face something in WRM! :evil:

Un meci foarte bun pt finala Rookie. Toti s-au descurcat bine, s-a vazut putin la Showman ca mai era prins si cu alte chestii :). Geony Vedeta e prea tare, insa mi se pare putin repetitiv si de aceea votez cu Mystical Guitarist, care a avut posturi solide. Good storytelling, good fight. Felicitari celor 3!

La meciul pe echipe votez cu Team Russia. R.A.G. ar fi scos cu siguranta un meci genial, insa datorita socului suferit de Reaper :D a ramas doar cu un post. EOR mai trebuie sa creasca putin in valoare!

The main event was over the top, that's why it's kinda hard for me to pick my favorite. The match was a bloody mess, they really used very well all the weapons and the "soft" ropes :evil:. But this time I'm going with Crusher, because his posts were entertaining and interesting...I liked his entrance with "representing TNT", because we don't know who TNT is and he used well Issue, who had a small interference :). But congrats to all 3, you did an amazing job!

cristi8
22nd September 2007, 11:20
Death Bringer vs. Heath Scumm
Heath Scumm este taticul federatiei,dar m-a surprins placut Death Bringer.Nu imi imaginam ca poate descrie atat de bine,sau ca poate folosi comentatorii in modul acesta.Votul meu merge catre Death Bringer...

DejaVu
22nd September 2007, 13:21
Reaper vs. Crusher vs. Alex Vita

The match was sensational.One of the best that i have ever seen.It was a hard choice for everybody to vote, but i think that Reaper was the best.I like his entrance because he tricked his oponents into turning his back and it was also funny(the part with the kittens).All three wrestlers were great with the weapons managing to make up different kind of uses for them.Also i liked Reaper's commentary because i think that it was the most entertaining, particulary when the doctors came.

Heath Scumm vs. Death Bringer

Mi-au placut mult ambii wrestleri din acest meci, ei facand unul de zile mari.Stiu sigur ca si HitScum si The Phenom au dat tot ceea ce e mai bun din ei, dar o sa il votez totusi pe Death Bringer pentru ca mi-au placut situatiile pe care le-a creat el in posturile sale : venirea cu centura in sicriu, faptul ca l-a pacalit pe Heath Scumm care credea ca ii va da centura si pentru ca si-a atacat proprii aliati dupa interventia lui Lethal.Heath Scumm a fost si el foarte spectaculos prin scandarile publicului si aruncatul cu pahare in Death Bringer,dar mi-a placut mai mult ultimul pentru creativitatea de care a dat dovada in aproape fiecare post.

Geony Vedeta vs. Jack "The Showman" Johnson vs. The Mystical Guitarist

Lupta s-a dat intre Geony si Mike zic eu.Ambii au facut un meci frumos bazat pe gimmick-urile lor, Mike avand suportul publicului iar celalalt mai putin.O sa il votez insa pe Mike pentru ca mi-a placut mai mult felul in care s-a folosit de gimmick-ul sau cat si al celorlalti.A fost frumos postul in care Geony si-a scos telefonul si a inceput sa puna manele si sa danseze dupa care a inceput sa arunce cu bani.Totodata in posturile lui Mike au fost imbinate si storyline-ul si manevrele + evidentierea gimmick-ul, in timp ce posturile lui Geony s-au axat mai mult pe lupta.

Alexa vs. Komatose

Un meci frumos facut de amandoi.Au imbinat perfect tot ceea ce trebuie unui meci de e-fedding : storytelling, comentariu, manevre, gimmick-urile, staturile lor si promo-urile de mai de mult.A fost foarte reusit meciul, dar votul meu merge catre Alexa pentru ca mi-a placut felul in care a folosit biciul si cum s-a comportat cu adversarul sau.De asemenea merita sa obtina prima victorie in WRM, iar zic eu ca acest meci este cel mai bun pe care l-a facut pana acum.

Team Russia vs. Evolution of Revenge vs. R.A.G.

Am votat cu Evolution of Revenge pentru ca mi-a placut mult mai mult intrarea lor decat a celor de la Team Russia.Cei din urma au avut decat un comentariu si atat.De asemenea mi-a placut faptul ca cei din Evolution of Revenge si-au evidentiat mai mult gimmick-ul lor si al adversarilor.Mi-a placut si faza in care a inceput Titov sa cante imnul Rusiei.Meciul oricum nu a fost cine stie ce...

Felicitari tuturor.

h1mZ
22nd September 2007, 13:32
L-am votat pe Crusher pentru ca meciul a fost echilibrat dar mi-a placut mai mult personajul meu :D ... oricum ma bucur ca intram in prelungiri :evil:

Heath Scumm
22nd September 2007, 15:04
Castigatorii sunt clari din punctul meu de vedere ... i-am anulat votul lui Kill3r in Main Event pentru ca justificarea lui mi s-a parut neadecvata.

Astept eventuale contestatii in cursul zilei de azi.

h1mZ
22nd September 2007, 15:07
Si Hulkster nu a argumentat deci e 2-2-2

Reaper
22nd September 2007, 17:07
La Main Event s-a prelungit votarea cu inca o zi (din cauza egalitatii).

Ratonu
22nd September 2007, 17:22
Totodata in posturile lui Mike au fost imbinate si storyline-ul si manevrele + evidentierea gimmick-ul, in timp ce posturile lui Geony s-au axat mai mult pe lupta.

E un meci pentru o ºansã la titlu între wrestleri tineri, mi se pare normal sã fie axat pe luptã, mai ales la cum a fost construit. Îmi place sã cred cã titlul înseamnã ceva (în kayfabe, bineînþeles), doar nu suntem în TNA. Aº putea sã comentez ºi alte chestii, dar nu vreau sã discut felul în care îmi scriu posturile... Deja am zis prea mult. :D

P.S. I AM NOT BITCHING AND MOANING!!!

Louie Anderson
22nd September 2007, 18:31
Am votat cu evolution of revenge pentru ca au folosit foarte bine comentatorii si au facut o descriere a luptei net superioara celorlalti combatanti.Si RAG si Team russia au luptat foarte bine fiind un meci demn de #1 Contender pentru centura pe echipe a WRM

ThePhenom
22nd September 2007, 18:59
Nici DAREDEVIL nu a argumentat la meciul:RAG vs Team Russia vs EoR...

kill3r
22nd September 2007, 19:03
si trebuie sa argumenteze la un meci in care participa ? :cry:

ThePhenom
22nd September 2007, 19:04
^Logic...Asta e regula...Toti care s-au auto-votat au argumentat de ce...

kill3r
22nd September 2007, 19:05
sa nu-mi zici ca vrei sa castigi dupa anularea votului lui dare :lol:

THE DAREDEVIL
22nd September 2007, 19:15
Am votat Team Russia pentru ca au folosit comentatorii mai bine si pentru ca au avut o intrare mai buna.Happy?

Oricum,daca se anuleaza auto-votarile,Team Russia are 2 voturi,EOR 0 si R.A.G. 1,deci nu se intampla nimic.

kill3r
22nd September 2007, 19:18
nici SexyBoy nu a argumentat ;)

ThePhenom
22nd September 2007, 20:54
Oricum,daca se anuleaza auto-votarile,Team Russia are 2 voturi,EOR 0 si R.A.G. 1,deci nu se intampla nimic.

EOR avea 1 de la DejaVu...

kill3r
22nd September 2007, 21:01
da, sigur ati fi castigat ! :D

Heath Scumm
23rd September 2007, 20:59
Va rog ... va rog!

Votarea se prelungeste cu inca o zi la Main Event!

Heath Scumm
24th September 2007, 12:16
Ultima zi de prelungire pentru Main Eventul WRM, daca nici azi nu voteaza nimeni se incheie draw.

Votarea va fi valida doar daca e argumentata!

Heath Scumm
26th September 2007, 15:06
Am updatat palmaresul wrestlerilor dupa WRM Uprising 2007, se iau in considerare toate meciurile purtate de wrestlerii WRM, chiar si cele in Arena W365. Rezumatul lunii (inclusiv cel al feud-ului WRM vs W365) il voi scrie dupa ce se va posta si finalul la Main Event.

Pana atunci ... Amintiri :D ... Ce s-a intamplat la Uprising 2005 :D

:o: Lethal vs Juggernaut vs Reaper - Hardcore Match
Lethal si-a facut debutul fulgerator in WRM intr-una dintre cele mai violente lupte din istoria federatiei. Infruntarea a fost atat de brutala incat in mijlocul luptei, cateva proiectari devastatoare l-au scos din joc pe Reaper - luptator neinvins prin Pin Fall sau Submission in WRM - pentru ca apoi debutantul sa termine lupta cu un WhirlWind aplicat lui Jugernaut. Manevre extreme, Hardcore pur, agresivitate fara limite si probabil nasterea unui viitor star in WRM - Lethal.

:o: Heath Scumm/Fallen vs Anarchist/Gladiatorul - Acest meci a fost pentru titlul WRM la echipe detinut de Anarchist si Gladiatorul, membri ai factiunii R.A.G. conduse de managerul Issue. Stipulatia speciala prevedea ca daca Scumm si Fallen castiga lupta, nici un membru R.A.G. nu va avea dreptul sa-l provoace pe Scumm pentru titlul WRM WORLD la WRM Retaliation in Octombrie 2005. In cazul in care Anarchist sau Gladiatorul castigau lupta prin Pin Fall sau Submission, castigatorul primea o sansa la campionul mondial.

Desi lupta a fost dominata la inceput de Anarchist si Gladiator, combinatia dintre tehnicile subversive ale lui Heath Scumm si forta nebanuita a lui Fallen au provocat o revenire a membrilor H8 Club care au reusit pentru un moment sa-i dezbine pe cei 2 campioni la echipe, Anarchist costandu-l pe Gladiator victoria atunci cand acesta avea un avantaj cert asupra adversarului sau. Issue a intervenit in lupta si a incercat sa calmeze spiritele insa Gladiatorul a ramas frustrat, provocand ulterior descalificarea echipei sale si victoria tandemului Heath Scumm/Fallen.

Totusi, prin descalificare, Anarchist si Gladiatorul au ramas campionii WRM Tag-Team insa R.A.G. au pierdut sansa la Heath Scumm pentru WRM Retaliation. Heath Scumm se apropie astfel vertiginos de a 11-a luna consecutiva ca si campion WRM WORLD!

:o: King Lion vs Grave Digger - WRM Cruiser Title - Hell In A Cell Match
Ceea ce initial promitea sa fie una dintre cele mai intense lupte high-flying din toate timpurile s-a terminat total neasteptata pentru fanii WRM. King Lion a cerut stipulatia Hell In A Cell pentru lupta sa cu grave Digger pentru a opri interferenta membrilor H8 Club in meciul sau pentru titlu.

Lupta a inceput pe picior de egalitate cu o usoara dominatie a campionului care a reusit sa-si revina din orice manevra a Viermelui. Cand parea ca King Lion va obtine victoria, Heath Scumm si Juggernaut si-au facut drum catre cusca cu un cleste de taiat metalul pentru a deschide poarta structurii metalice. King Lion era pregatit pentru asta insa in nici un caz nu era pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze. Cu putin timp inainte ca Scumm sa taie lantul ce lega poarta structurii metalice, sala a erupt odata cu revenirea in WRM a lui DECRON si Pest Jack; totusi, in loc ca Decron sa-si ajute prietenul, acesta a taiat lantul custii chiar el si l-a imbratisat pe vechiul sau rival Heath Scumm permitandu-i acestuia sa patrunda in cusca si impreuna cu Grave Diger sa-l distruga pe campionul WRM CRUISER.

King Lion a incasat un Scumm Sanity insa nu a cedat ... si-a revenit cand situatia parea impotriva lui insa atacul surpriza si tradarea lui Decron au pus capac efortului curajos al lui King Lion care a pierdut in cele din urma lupta find accidentat sever de un DIRT PRESS extrem a lui Grave Digger.

King Lion a fost scos pe targa din structura de metal care a mai facut inca o victima insa nu ca rezultat al unei lupte drepte ci ca urmare a unei tradari. Decron urmeaza sa-si explice faptele insa intreg WRM asteapta cu rasuflarea taiata WRM RETALIATION 2005 ...

Va avea King Lion sansa unei razbunari la RETALIATION? Acest lucru ramane de vazut!

Urmeaza WRM Retaliation, un show in care "Razbunarea" e cuvantul cheie.

Heath Scumm
27th September 2007, 09:31
To clarify the past message, I'm not yelling at you, trashing WRM, or blaming any one person in particular. I'm not mad I didn't win, nobody wins 100% of the time, and nobody should.

I'm just saying, I've dealt with a handful of guys on here that we really tore it up, they put together fantastic posts to compliment mine, and they were in English, this isn't even their first fucking language. By that logic, the ones they're doing in Romanian are even better, we're wasting resources here. I'm not a moderator (though that would be nice), so let's take "we're" out of this, YOU'RE wasting resources here.

A board of voters composed of moderators/respected forum members might work. Or even that plus a public vote, like say a group of moderator voters are 2/3 of the vote and the public polling system is 1/3 of the vote would work. Something else. I'm just some American doofus you don't know, so call it what it is, but I think it's fair to say this experiment has failed.

I'm not trying to be a crybaby or a bitcher, or even saying I should have won that match, because honestly I don't know. All I know is SOMEBODY should have, I'd rather have Reaper be voted the winner than win it because six votes tied. Forgive me if I'm stepping over the line, I'm trying to help here.

Yeah, I know ... but I gotta tell you something :

Four years ago, WRM was founded on another type of debate between me and Big Sexy during an attempt to draw the focus of OLS forums on our wrestling topic (cause pro-wrestling was only a topic at first) and get the people to give this sport a chance so that we actually have our own subforum.

That happened and soon after the few members of OLS wrestling forum (we were 7 or 8 diehard people that posted on the forums at that time) decided we should create some characters and do one of the most democratic and creative e-feds out there where the winner is chosen by democratic vote.

New waves of users stepped in and we developed the concept of WRM and the voting was still democratic and fair. People voted on actually who was the best man (or who they thought was the best man), they did not vote their close friends cause we all used to be friends here and there was no discrimination. Sure, there were still some people who wanted to win no matter what and thought we discriminated against them since they lost every single time but in the end WRM went on with or without them.

Recently, OLS forums have been "attacked" by loads of young wrestling fans and after almost an year of innactivity, I decided to bring WRM back and lots of people jumped on board. Unfortunately most of them did not get the concept of democratic voting and started voting just for the fuck of it, without even reading the matches or just started voting for their close friends from another forums regardless of how much better their opponent was.

That's when, before King Of The Ring, we decided that 3 members (me, Big Sexy and Reaper) would decide the winners. We did just fine but in the end decided that for Uprising, the democratic vote should return.

Unfortunately, lots of people were not fine with the results of the matches, you included. I will discuss this with Big Sexy and Reaper and see what can be done, I really want this to be a free democratic E-Fed, unlike all the others in the world where some people decide the outcome of the match. That's what set us apart from the other e-feds in the first place but if this will not work I shall reinstate the "3 people voting the winners rule".

Regarding the Main Event, yeah, I think it was pretty even and I think it's alright that the 3 of you drew, although there were few votes ... but the match was in english and not to many people know this language very well. If you compare the ammount of voting in your match with the one in mine you shall see the difference.

I will post this on the Forums as well because your oppinion was shared to me before by some so you're not the only one who thinks things should be otherwise.

Big Sexy
27th September 2007, 12:17
In my opinion Vitamin, ultraviolent as it is, is the best damn roleplayer that ever participated un WRM, is probably the only person i think is able to beat me all the time, without exceptions, in any WRM confrontation.

I usualy love democracy and free will but i tend to agree with Vitamin on this one 100%. It is understandable that at a certain age you want to be the winner no matter what but if the young competitors, whom i respect alot for the new style they brough, cannot focus on the fun factor maybe we should change the voting sistem to a hybrid one.

I am not saying anyone made a mistake from the voters. This was jus another example that life is not fair and dictatorship is a good thing, especialy if you are the ironfist ruler :P. I propose that we switch to a hybrid voting sistem.

Even if i am retired from WRM i still love what we have created and since there are so many roleplayers now is better to have someone to see the bigger picture. WRM is not about individiuals, or wins or whatever the hell else. Is about having fun.

When we beggined we were but a handfull but now things have changed and our rules must change with them.

cutuma
27th September 2007, 14:00
Yo Biggie ... you haven't read a RP since January i guess.

Heath Scumm
27th September 2007, 16:06
The mods of WRM will gather up and discuss this via PM or face 2 face.

Any other suggestions are always welcome.

Heath Scumm
28th September 2007, 12:53
Build-up WRM vs W365 Federation

Septembrie 2007 a fost prima luna in care conflictul dintre WrestleRoMania si W365 Federation a fost trimis in ring. In august, W365 Federation si-au incoronat primul campion in persoana lui Death Bringer. Acest eveniment a coincis cu inceputul invaziei WRM in W365. H8 Club condusi de Heath Scumm si-au facut aparitia in Arena W365 si i-au cerut lui Death Bringer (wrestler aflat sub contract si cu WRM) sa arunce titlul W365 in cosul de gunoi al liderului WRM. Death Bringer a refuzat si in schimb l-a provocat pe Scumm. Nu a durat mult si contractul ca Death Bringer sa-si apere titlul W365 in fata lui Heath Scumm la WRM Uprising a fost semnat.

In schimb, WRM si-au trimis campionii la echipe - Hardcore Squad - sa apere titlul WRM Tag-Team in Main Eventul W365 Battle Of Chaos impotriva tandemului local de brawleri, Horror Team.

In paralel, unul dintre membrii Horror Team, Komatose, a incercat de mai multe ori sa atace wrestleri in Arena WRM insa planurile sale au fost compromise de Alexa. Acest eveniment a condus la infruntarea dintre cei 2 la WRM Uprising.

Ca reprezentanti ai WrestleRoMania, Team Russia doresc sa dovedeasca ca sunt cel mai bun tandem din pro-wrestling momentan. Team Russia au fost semnati pentru un 3 Way Tag Team Match in W365 Battle of Chaos impotriva The Maniac/Mr. Rating si AOD/Rated R. Destiny.

W365 Battle Of Chaos

The Maniac/Mr. Rating def. Team Russia and AOD/Rated R. Destiny - Desi Team Russia au aratat cea mai buna coeziune ca echipa in acest meci, in final Mostovoi a cazut prada unui Pumphandle Slam din partea lui The Maniac si membrii Team Russia au trebuit sa se declare invinsi.

Hardcore Squad (WRM Tag-Team Champions) def. Horror Team - La inceputul partidei Hardcore Squad au refuzat infruntarea cu Horror Team datorita permanentelor interferente si arme periculoase folosite. Obligati insa prin contract, Juggernaut si Grave Digger au fost fortati sa revina in ring si sa-si infrunte oponentii. Meciul s-a transformat intr-o veritabila bataie de strada, Juggernaut si Komatose si-au mutat batalia in zona de acces a publicului in timp ce Grave Digger a fost decimat in ring de masivul Killer Boy. Juggernaut insa l-a trecut pe Komatose printr-un perete fals folosind un Death Valley Driver extrem dupa care l-a lovit repetat pe adversarul cazut cu un scaun metalic castigand lupta prin K.O.. In ciuda interventiei membrilor securitatii, Juggernaut si-a continuat asaltul impotriva lui Komatose amenintand ca-i va incheia cariera de pro-wrestler la urmatoarea infruntare. In saptamanile urmatoare Komatose a semnat un contract cu WrestleRoMania, decis sa-i raspunda Molohului cu aceeasi moneda.

WRM Uprising

No 1 Ctdrship. for the Tag-Team Titles : Team Russia def. Evolution Of Revenge and R.A.G. - Infruntarea care trebuia sa decida Contenderii Numarul 1 pentru titlul la echipe WRM ii punea fata in fata pe Team Russia, nou formatii Evolution Of Revenge si fostii campioni la echipe R.A.G.. In cele din urma Joker a cazut prada unui Shooting Star Press (numit Comunistov) din partea lui Igor Titov iar Team Russia sunt momentan Contenderii numarul 1 in WRM.

WRM vs W365 : Alexa def. Komatose - Desi nimeni nu intrevedea acest rezultat, dupa o lupta echilibrata, Alexa a castigat. O suita de combinatii de manevre atletice si de highflying n-au putut sa-l tina la podea pe membrul Horror Team insa folosirea unui bici si a unui pin controversat au adus victoria pentru reprezentanta feminina a WRM in razboiul cu W365.

WRM Rookie Challenge Finals : Mike "The Mistical Guitarist" Matthews def. Jack "The Showman" Johnson and Geony Vedeta - Dupa ce l-a anihilat pe Geony Vedeta cu un Top Rope Elbow Drop, Mike a obtinut pin fall-ul distrugandu-l pe Showman cu un Mystic Menace (Steiner Screwdriver). Mistical Guitarist castiga asadar WRM Rookie Challenge si o sansa la titlul WRM.

W365 Championship : Death Bringer (W365 World Champion) def. Heath Scumm - Desi interventia nou-revenitului Lethal parea sa-i aduca lui Heath Scumm titlul W365, Death Bringer a reusit imposibilul, a evitat o lovitura a lui Lethal care l-a atins pe Scumm si folosind un Package Piledriver a reusit sa pastreze titlul W365 si a aparat cu succes onoarea propriei federatii.

WRM Championship : Reaper drew Alex Vita and Crusher - Acest meci este o veritabila continuare a feud-ului dintre Reaper si Crusher de la King Of The Ring. Crusher a pierdut titlul in fata lui Reaper in finala KOTR, lucru care l-a nemultumit. In incercarea de a-si reconfirma suprematia in WRM, Crusher l-a provocat pe Reaper in Main Eventul Uprising. Totusi, in joc a fost aruncat si un alt fost campion WRM, Alex Vita care si-a impus propriile reguli sadice in acest Triple Threat. Intr-un No Ropes Barb. Wire Match, cei 3 au pus in scena un meci ultraviolent condimentat cu bump-uri spectaculoase si rasturnari de situatie.

Desi evident distrusi, cei 3 wrestleri au fost consultati de personalul medical WRM si au primit aprobarea de a continua meciul. In acel moment Heath Scumm si-a facut aparitia din culise si a declarat meciul remiza oferindu-i lui Reaper titlul WRM infasurat intr-un tricou O.W.O..

Evident nemultumit de situatie, Alex Vita a incercat sa-l loveasca pe Heath Scumm cu un neon insa liderul H8 Club a evitat atacul si i-a adresat 2 provocari Wrestlerului Ultraviolent. Una pentru Retaliation in care Vita va trebui sa infrunte un adversar in fata caruia Scumm e convins ca va pierde si una pentru Main Eventul PPV-ului Hardcore Red November unde Vita va intra in probabil cel mai brutal meci din istoria WRM.

Va accepta Alex Vita aceste provocari, care va fi atitudinea lui Crusher vis-a-vis de titlul WRM si impotriva cui va apara Reaper centura la WRM Retaliation?

vitamin
1st October 2007, 05:24
In my opinion Vitamin, ultraviolent as it is, is the best damn roleplayer that ever participated un WRM, is probably the only person i think is able to beat me all the time, without exceptions, in any WRM confrontation.

Thanks man, I'm glad somebody is appreciating my efforts, I'm glad in such a limited time in WRM people are enjoying what I bring to the table. I'm also glad my complaints against the current voting system are being worked over, I think a lot of final votes on matches aren't turning out how they should.

That's not to say I'm mad about my last match, all three opponents in my opinion tore the roof off the proverbial building and it was lots of fun, anyone could have won that. I just wish SOMEBODY did.

Were I more eductated in Romanian, I'd offer to help in this voting system. English matches I can help you out if needed, but I guess for the most part my cries of bloody murder are only going to turn into what you make them. Thanks for listening, this WRM group is too talented to be wasted.