PDA

View Full Version : Kentucky Fried Cruelty - The Super Chick Sisters

Heath Scumm
20th August 2007, 21:02
http://www.kfccruelty.com/superchicksisters/index.asp

If you like Mario, this is kinda cool :D

RockBerg
20th August 2007, 21:13
Greatness !

Big Sexy
20th August 2007, 22:15
Tasty!
Fuck chickens, no wait, eat mor cickin!!! :P. I really, really hate hypocrisy !

Heath Scumm
21st August 2007, 09:59
La ce ipocrizie te referi?

LaParka
21st August 2007, 10:51
banuiesc ca la PETA.....

RockBerg
21st August 2007, 11:33
Stupid fucks.
That's what PETA is all about.

Ar trebui sa opreasca comportamentul animalic fata de oameni intai.
Rusia a impus noi standarde in horror/beheadings...recent.At least sharpen the fuckin' blade before you do it.

h1mZ
21st August 2007, 12:39
Eram sigur ca totul este o reclama pentru PAM Anderson si idiotii de la Peta... tocmai mi-a facut pofta de niste aripioare de la KFC.

Heath Scumm
21st August 2007, 13:38
"idiotii de la Peta"

Idiot is a word derived from the Greek ἰδιώτης, idiōtēs ("person lacking professional skill," "a private citizen," "individual"), from ἴδιος, idios ("private," "one's own").[1] In Latin the word idiota ("ordinary person, layman") preceded the Late Latin meaning "uneducated or ignorant person."[2] Its modern meaning and form dates back to Middle English around the year 1300, from the Old French idiote ("uneducated or ignorant person")

Idiot = Ignorant ... cum de ai ajuns la concluzia ca cei de la PETA sunt ignoranti iar in cazul in care vroiai sa-i jignesti in alt fel pe ce se bazeaza antipatia ta fata de aceasta organizatie? Faptul ca unii dintre lideri sunt ipocriti asta nu inseamna ca organizatia e una rea, are un scop ok si anume acela de a sustine faptul ca animalele au drepturi.

Sau poate, in opinia ta, animalele nu au drepturi?

LaParka
21st August 2007, 13:51
you're getting fired up again :)

RockBerg
21st August 2007, 13:58
Sau poate, in opinia ta, animalele nu au drepturi?
Atata timp cat exista asta:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6946810.stm

NU.
N-au nici un drept.Sau cel putin..cine mai are timp de asa ceva ?

Heath Scumm
21st August 2007, 14:00
you're getting fired up again

No I'm not ... dar oamenii ar trebui sa-si justifice afirmatiile. Imi plac actiunile desfasurate de PETA2 si le sustin cat pot ... nu m-as cataloga insa ca idiot/ignorant, din contra consider ca prin aceste actiuni se mai deschid ochii unor persoane care habar n-au de anumite chestii.

Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, am doar o singura prietena care-i vegetariana, restul prietenilor mei mananca carne si poarte blana si piele fara probleme ... Vroiam doar sa-l rog sa justifice de ce considera ca o organizatie care mie mi se pare ok e compusa din persoane ignorante sau de unde vine aversiunea lui fata de PETA.

@Rockberg
Aparent, eu am :D ...

Sunt 2 chestii total diferite si fiecare e grava in felul ei, una nu o exclude pe cealalta.

RockBerg
21st August 2007, 14:12
@Rockberg
Aparent, eu am :D ...

Sunt 2 chestii total diferite si fiecare e grava in felul ei, una nu o exclude pe cealalta.
Nu am vazut nici o decapitare. *
Am inteles ca asta e monstruoasa de-a dreptul.Peste cea cu soldatul rus/cecen.
Nici macar n-au un cutit ascutit.Iti garantez ca ai uita de gaini moarte daca ai vedea clipul cu sunet.

* - am vazut soldati americani jucand fotbal cu capul unui suicide bomber,am vazut capete taiate,dar n-am vazut asta in clip video si nici nu vreau.Asa....a vazut cineva Faces of Death ? :D

LaParka
21st August 2007, 14:15
tu de ce te uiti la chestii destea?ai nevoie de niste taieturi si vrei sa fii cat mai deprimat?:D

RockBerg
21st August 2007, 14:18
tu de ce te uiti la chestii destea?ai nevoie de niste taieturi si vrei sa fii cat mai deprimat?:D
I like everything outrageous/new.
It's fun to see human nature.

Some are funny as hell.
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1512396&postcount=15

Heath Scumm
21st August 2007, 14:19
^ Rockberg is a fuckin' emo :cry:

Rockberg and his boyfriend
http://i23.photobucket.com/albums/b386/Mic_keii/242862_l.jpg

LaParka
21st August 2007, 14:21
HitScum,parca nu iti placeau gay jokes?:)

RockBerg
21st August 2007, 14:21
^ Rockberg is a fuckin' emo :cry:

Rockberg and his boyfriend

Iar trebuie sa caut pozele cu tine si PSYCHO.

Mai bine puneai o poza cu creieri pe asfalt decat fags aia.

h1mZ
21st August 2007, 14:22
IDIÓT, -OÁTÃ, idioþi, -oate, adj., s.m. ºi f. 1. Adj., s.m. ºi f. (Persoanã) care suferã de idioþie; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestãri ale fiinþelor) Care manifestã, care exprimã, care denotã nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

Am spus idiotii de la peta, adica niste indivizi din peta care sunt idioti, adica nu TOTI (doar cei care fac joculete cu gaini impotriva kfc-ului si care sunt membrii doar ca sa isi faca reclama, pe cand acasa baga in ei ca porcii).

Nu am nimic cu oamenii care sustin drepturile animalelor, chiar ii admir insa nu pe cei care isi fac prin asta reclamama.

N-o sa abuzez in viata mea de un animal, n-o sa port niciodata piele sau blana insa o sa manc carne pentru ca asa m-a facut pe mine natura, omnivor.

Heath Scumm
21st August 2007, 15:27
@La Parka
N-am probleme de genul asta, am zis doar ca PWM a avut prea multe glume cu homosexuali.

@h1mz
Acum am inteles ...

Tin totusi sa fac o mica precizare : Omnivor inseamna ca putem manca si carne si vegetale, nu inseamna ca trebuie.