PDA

View Full Version : WRM King of the Ring (Round 1): Crusher Vs Reaper

Reaper
15th August 2007, 16:02
BigMouth: "Buna ziua! Suntem pregatiti sa deschidem ceea ce se anunta a fi un PPV increibil oferit de WRM."
Test: "In primul meci din seara asta Matt Crusher poate deveni al doilea luptator care il invinge pe veteranul Reaper."
BigMouth: "Carl pare sa fie dezorientat in ultima vreme; e ca si cum nu il mai intereseaza ce se intampla in ring atat timp cat are o bere in mana."
Test: "Se pare ca vom vedea in cateva momente in ce conditie este Reaper pentru ca muzica sa rasuna in difuzoare."

O camera il filmeaza in culise pe Reaper iesind din vestiarul sau.

Reaper: "[i]Sunt treaz, perfect treaz ... pot sa beau cat vreau dupa meci ... ma duc, il termin in 5 minute, apoi e beer city pentru cel mai bun ... nu, nu imi trebuie bere acum ... ba da, doar una, numai o bere si tot sa-l domin..."
Test: "Nu! Ce face?! Se intoarce in vestiar?"
BigMouth: "Cineva sa-l aduca pe Reaper in ring."

Gladiatorul il scoate pe Reaper din vestiar si incepe sa il tarasca spre intrarea in arena.

Reaper: "Un singur pahar, un ultim pahar si ma duc..."
BigMouth: "In sfarsit Carl a ajuns in arena. Acum sa vedem daca Gladiatorul il poate convinge sa ramana in ring."
Test: "Daca nu il convinge el sper macar sa il convinga Crusher care trebuie sa isi intrarea in orice clipa."
BigMouth: "Publicul pare sa dezaprobe aceast comportament al lui Reaper."
Test: "Si inca nu l-am vazut nici pe Anarchist; sunt sigur ca isi va face si el aparitia in aceasta seara."

h1mZ
16th August 2007, 00:44
Dupa cateva secunde de liniste se aude melodia lui Crusher. Acesta intra in arena urmat de Damage care tine lipit de piept un semn mare "STOP" indoit putin la mijloc, iar pe spatele tricoului lui Damage "...the violence in wrestling"

BigMouth: In ultimul timp Crusher e cam dus...
Test: Toata federatia a innebunit...
BigMouth: Dar parca stiu de undeva acel "STOP"
Test: Probabil e acelasi care l-a adus pe Crusher in KOTR...

Crusher: Opriti dracu muzica asta! M-am saturat de ea.. maine o schimb... asa, sa revenim la treburile noastre... Acest semn de circulatie aproape ca mi-a incheiat cariera... 2 centrimetri mai in fata daca eram ramaneam paralizat, INSA ... sclavul lui Heath Scumm ... am si uitat cum il cheama m-a facut sa-mi dau seama de ceva, si dupa cum vedeti, l-am luat pe Damage sa va arate mesajul pe care vreau eu sa il transmit in aceasta seara.

Fanii incep sa huiduie...

Damage indoaie semnul stop cu o forta incredibila si mesajul adevarat al lui Crusher se vede... pe partea din fata a tricoului lui Damage era inscriptionat mesajul "INCREASE"

Test: E clar... cu asa oameni... ne-am dus dracu...
BigMouth: Ce e mai frumos decat un alcoolic si un dement in acelas ring ?
Test: Si pe de-asupra 2 malaci in afara ringului...

Crusher se urca in ring si se uita cu dispret la Reaper care parea putin tulburat in timp ce Damage se stramba la gladiator...

Reaper
16th August 2007, 12:19
Test: "Gongul a sunat si suntem gata sa..."
BigMouth: "Yakuza Kick din partea lui Reaper!! :shocked: si a ratat capul lui Crusher cu aproape un metru!"
Test: "Este bine cunoscut ca intoxicatia alcoolica il determina pe subiect sa devina mai iritabil, mai agresiv..."
BigMouth: :mda:
Test: "...de mentionat ca perturbarea motorie este mai accentuata decat perturbarea psihica."
BigMouth: "Sunt curios: daca as fi fost atent la meci in loc sa te ascult ... m-as fi plictisit mai putin?"
Test: "Crusher pare si el putin dezorientat."
BigMouth: "Un picior in cap!!..."
Test: "Nu. Si-a revenit."
BigMouth: "...il trimite pe Reaper la podea."
Test: "Gladiatorul pare din ce in ce mai nelinistit in afara ringului."
BigMouth: "Crusher isi ridica adversarul si il arunca intr-un Belly to Belly Suplex."
Test: "Reaper a alunecat din ring pana aici, in fata mesei noastre. Nici nu cred ca mai respira."
Reaper: "beee ... reee!"
BigMouth: "Gladiatorul se apropie; poate il va scoate pe Carl din acest meci; este clar ca nu poate lupta in asemenea conditii."
Test: :shocked:
Test: "Gladiatorul tocmai l-a aruncat pe Reaper inapoi in ring..."
BigMouth: "Crucher il va termina. Este ca si cum Gladiatorul incearca sa-l pedepseasca pe Carl."
Test: "Si inca nu l-am vazut pe Anarchist. Unde poate fi?!"

h1mZ
18th August 2007, 11:51
Reaper se invarte impleticindu-si picioarele in jurul lui Crusher in timp ce acesta il urmareste cu dispret.

Test: Incepeti lupta odata!
BigMouth: Tu crezi ca Reaper e in stare sa lupte?

Damage se furiseaza in spatele gladiatorului si il prinde pe acesta intr-un BearHug... Crusher vede, il prinde pe Reaper de tricou si il arunca afara din ring printre corzi.

1...

2...

BigMouth: Fara gladiator care sa-l bage in ring nu cred ca Reaper se va mai intoarce.

3...

4...

Reaper incepe sa fuga si nu se opreste decat in varful rampei, de unde se uita spre ring cu satisfactie

5...

6...

7...

8...

Test: Nu am mai vazut pe cineva sa fuga dintr-un meci
BigMouth: Alcoolul ofera un comportament ciudat, uita-te la tine...

9...

10...

Test: Gata, asta a fost, Crusher a castigat meciul si merge mai departe in King of The Ring
BigMouth: Si Reaper ar trebui sa mearga la dezalcoolizare...

Damage ii da drumul gladiatorului aproape lesinat dupa care se urca in ring sa sarbatoreasca victoria partenerului lui si ii aduce acestuia un microfon.

Crusher: Reaper a fost primul veteran al WRM de pe lista mea... (arunca microfonul si pleaca din ring)