PDA

View Full Version : Merita Crash Oscar pentru cel mai bun film al anului?

dannymoga
24th May 2006, 02:01
:) Din partea mea da, crash e un film caruia ii dau nota 9.7... :cool:

dannymoga
24th May 2006, 02:38
:ok: As ruga sa fiti impartiali si sa-i dati fiecare o nota de la 1 la 10 in functie de cat de mult v-a placut!

dragos_popa17
24th May 2006, 15:18
n-am vazut restul filmelor nominalizate, dar pt crash nota 10.

relansat
25th May 2006, 14:25
Intre 8-9, am vazut filme mai interesante all time, insa merita Oscaru` pt cel mai bun film al anului :ok:

pinki
17th June 2006, 19:26
da, merita. nota mea: 9.35.

irinaidu
19th June 2006, 02:24
absolut. e un super film, iar din cele de la oscar cu siguranta cel mai bun!

sayuri
6th July 2006, 18:40
Nu sunt de acord cu parerea generala, in opinia mea se claseaza undeva in jurul notei 7. Are, intr-adevar, momente deosebite si replici memorabile, insa nu suficiente pentru a se ridica la nivelul unui film cu adevarat bine inchegat si meritoriu.

White Shadow
6th July 2006, 23:51
Nu merita nimik , telenovela pe fata..........

Jerry20cm
13th July 2006, 16:56
eu ias da un 7.....
nu stiu cu ce filme a mai fost anul acesta in competitie deci nu pot sa ma pronunt dak merita sau nu Oscaru'.

myke
21st July 2006, 14:02
este cel mai bun film al anului. cei care zic ca nu merita oscaru. ziceti voi ce film merita oscaru atunci. poponarii din munti? nu cred e de toata prostia filmu ala. crash are esenta ceea ce este foarte greu de gasit la filmele americane. eu ii dau 9.6.

Resita
24th July 2006, 01:32
:no: 4 CU INDULGENŢĂ :no:

Universal
24th July 2006, 05:09
Brendan Fraser , Matt Dillon , au fost mahgistrali,

10

Lavinia
11th October 2006, 23:54
dap...100%da...e un film kre din pakte reflecta realitatea....

Sasuke Uchiha
15th October 2006, 14:50
Nu !

White Shadow
15th October 2006, 14:54
Nici vorba , a fost o telenovela despre negrii.

Lavinia
16th October 2006, 23:32
Nici vorba , a fost o telenovela despre negrii.
doar k mai era si un musulman p'acolo....poate pt k traim intr-o tara unde nu prea sunt negri ni se pare putzin exagerat filmu' dar va zic k am fost atat in SUA cat si in Franta iar negri sunt discriminati d catre ceilalti si priviti de catre cei mai multi in situatii d genu k si inferiori....mai ales in state...in Franta nu prea...

ContraTodos
24th October 2006, 20:56
sunt d acord q lallaaa...si eu am fost in state si negrii chiar sunt discriminatzi...au scolii proprii,cartiere proprii,etc...ma rog d fapt mai sunt si altii p'acolo qm ar fi hispanici si musulmani,adik tot oamenii kre sunt discriminati si respinsii d societatea amerikna

Lavinia
24th October 2006, 22:31
dap..exact qm ziceam noua ni se pare cv tras de par,exagerat..asa qm zicea cnv o telenovela dspr negri...insa din pakte asta e realitatea iar cei krora li se pare k filmu nu merita oscaru'(nici makr in comparatie q restu' filmelor nominalizate)sunt pur si simplu oameni kre nu au habar d ac realitate sau pur si simplu nu li se pare cv chiar atat d grav...intr'adevar,au fost filme mult mai bune faqte in anii treqti(vezi the eternal sunshine of the spotless mind,the butterfly effect),kre au fost mult mai bine regizate si q actori kre si-au faqt rolul mult mai bn kre nu au castigat oscaru',sau nici makr nu au fost nominalizate...dar tinand cont d competitie merita sa castige d dparte...adik sincer nush c realitate reprezinta brokeback mountain..capote in afara d personaju principal a fost km nashpa,good night and good luck km plicticos iar munich pot spune k a fost al 2-lea film k valoare dupa crash...