PDA

View Full Version : WRM King of the Ring (Round 1) : King of Galaxy vs Death Bringer

Louie Anderson
13th August 2007, 23:50
Pe titantrom-ul din arena WrestleRoMania apar fragmente din meciul hardcore dintre Death Bringer si Damage.
Big Mouth:"Buna seara doamnelor si domnilor."Ne aflam in aceasta seara aici pentru un meci intre Death Bringer si King Of Galaxy.
Test:Cat de tampit poti fi ca la intrarea ta sa apara pe titantrom imagini dintr-un meci in care tu ai fost macelarit?
Big Mouth:Asteapta.Ce se aude in boxe?......Da, dupa credeam este melodia lui King Of Galaxy
Pe titantrom apar imagini din culise cu King of Galaxy care se indreapta spre arena tinand in mana un microfon si carand dupa el un scaun.
Test:Asta nu s-a saturat sa ia bataie de la Death Bringer?
O serie de artificii si un fum inecacios acopera sala.Printre fum isi face aparitia "Regele" cu o manta neagra de calau care ii acoperea fata.Paseste destul de agitat in ring.Aseaza scaunul intr-un colt al ringului si incearca sa faca valuri in sala in stilul lui Hulk dar incercarea sa este zadarnica.
Test:Ce????....Fara bere???....
KoG isi da jos mantaua si ramane intr-un short de culoare inchisa.
Big Mouth:"Regele a schimbat putin look-ul in aceasta seara prezentandu-se cu acest short
Test:Ceva de acest gen avea si bunica mea....Poate cu schimbarea aceasta "a dat berea pe ceva mai tare"
Big Mouth:Sau poate ca acum au venit mai multe femei frumoase sa-i admire fizicul lui King of Galaxy
King of Galaxy:[putin agitat]Singurul lucru care m-a facut sa intru in acest ring din nou cu Death Bringer este cu singuranta centura.
Big Mouth:Un motiv foarte bun ca sa ai curajul sa intri din nou cu "Mortul" in ring
[B]Test[/B: ]Daca va reusi sa castige eu il voi "incorona Rege a Vaii Mortii"
Regele iese din ring si scoate de sub ring cateva navete de Johnny Walker.Le pune in ring langa scaun si se aseaza confortabil pe el stand cu picioarele pe navete.
Test:Asta numesc eu control asupra bauturii.
Big Mouth:Sa vedem daca va avea control asupra meciului
Test:Azi chiar suntem inspirati.Ia uite ce fete sunt acolo in primul rand
Big Mouth:Cine crezi ca va castiga?...Slanina ta sau Muschii "regelui'.....Salariul tau de parlit sau Banii lui KoG
Test:Ce ziceai??Ascultam SANTANA....Chiar ce bine canta SANTANA pacat de cel de la chitara ca strica totul

ThePhenom
16th August 2007, 11:48
Big Mouth:De Iron Maiden ce zici?
Test:Astia care sunt?
Big Mouth:Cei care canta melodia lui Death Bringer!!
Test:Nu ca se sting luminile :(!
Big Mouth:Luminile se sting la acea melodie doar cand intra Death Bringer!!

King of Galaxy se ridica si se uita spre rampa de intrare dar nimic.Vrea sa se aseze inapoi insa este oprit de melodia Iron Maiden "Run to the Hills" si de luminile care se sting."Regele" priveste speriat spre rampa de intrare dar "Mortul" nu era acolo.

Test:Ajutor!!Sa ma ajute cineva!!Big Mouth mai esti?
Big Mouth:Da!!
Test:Ce bine ca m-ai anuntat :yeah:!!

Luminile sunt tot stinse si melodia "Run to the Hills" ruleaza in boxele din arena iar Death Bringer se vede pe rampa de intrare.Inainteaza incet si ajunge la ring.Urca pe scari si intra.

Test:Deci nu mai ma tem!!
Big Mouth:Vezi ca se apropie de noi!!
Test:Eu am plecat sa ma ascund!!
Big Mouth:Am glumit :happy:!!

"Mortul" isi da paltonul jos si ochelarii sai de soare iar luminile se aprind moment in care "Regele" intra in ring si isi duce navetele sale cu bere langa masa comentatorilor.

Test:Iau una?Ce zici?
Big Mouth:Daca vrei sa te imbeti,sa fii concediat si sa traiesti pe drumuri, fura una...

King of Galaxy intra din nou in ring si gongul anunta inceperea meciului.

Louie Anderson
16th August 2007, 12:56
King of Galaxy aude sunetul clopotelului si se napusteste asupra "Mortului" reusind sa-l puna la pamant cu lovituri de antebrat in spate si pe piept.

Big Mouth:Auzi impactul? Cata forta din partea "Regelui"!!!
Test:Si tu nu ma credeai ca berea iti da putere.

Death Bringer se tavaleste la podea si King of Galaxy il asalteaza cu nenumarate lovituri de genunchi in zona tibiei.

Test:Cu siguranta nu este acesta "Regele" pe care l-am cunoscut in primul meci.
Big Mouth:Cu siguranta King of Galaxy vrea sa puna mana pe aur.
Test:Hei,hei eu ma refeream la faptu' ca pare mai motivat,dar nici intr-un caz nu cred ca Alex Vita sau oricine altcineva care va reusi in acest turneu sa-l invinga pe Vita ar putea ceda usor centura acestui jobber.

"Regele" se urca din fuga pe corzi si reuseste un Moonsault pe "Mort" care nu avea pe moment intentia de a se ridica.
Big Mouth:Asculta putin ce scandeaza publicul.Nimeni din aceasta arena nu-l incurajeaza pe "Rege"
Test:Tocmai m-ai numit un "nimeni"

King of Galaxy ramase intins peste "Mort" ceea ce-l face pe arbitru sa inceapa numaratoarea:
1.....
2.....
"Mortul" ridica umarul spre dezamagirea "Regelui" care si-a dat seama ca o fractiune de secunda a stat intre el si urmatoarea faza a turneului

Big Mouth:Tipul asta chiar are tupeu.Poate daca ar incerca mai multe pin-uri ar reusi sa-si adjudece victoria in acest meci.
Test:Asta se numeste tupeu? Pai sa vezi ce am facut eu intr-o seara...[intrerupt de Big Mouth]
Big Mouth:Ia sufla putin.
Test: Parca ai fi tata!
Big mouth:Taica-tu a fost comentator de wrestling?
Test:Nu,dar a fost politist la rutiera.

"Regele" incearca ceva din corzi,dar este anticipat de "Mort" care il prinde intr-un chokeslam.

Test:Nu!!!Death Bringer te rog nu o face[ridicandu-se in picioare]
Big Mouth:La urmatorul meci imi fac un tricou pe care o sa am inscriptia "Nu-l cunosc" si o sa sageata spre tine.

"Regele" se afla la podea dupa un chokeslam incasat de la "Mort".Este momentul potrivit ca "Mortul" sa inceapa disecarea adversarului

Test : Hahaha! Stiam ca o sa vina si momentul asta
BigMouth : Acum chiar ma gandesc la tricoul ala ,sadicule.
Test:Ce fripturica in sos propriu iese din "Rege".O masa regala pentru "Mort"

ThePhenom
16th August 2007, 17:42
Death Bringer il scoate pe King of Galaxy in afara ringului de unde ia doua sticle de beri.

Test:Vine si mi le da mie!!
Big Mouth:Da...Ai stat mult sa te gandesti?
Test:Nu!!
Big Mouth:Mda...Am uitat ca tu nu gandesti!!

"Mortul" sparge acele sticle deasupra lui King of Galaxy iar bere si cioburi cad peste corpul "Regelui".

Test:Sa vezi ce mancare buna iese din KoG!!Il prajeste in bere si cioburi!!Yammmiii am!!
Big Mouth:Ce imaginatie bogata ai :rolleyes:...

"Mortul" il baga in ring pe King of Galaxy si el se duce in afara ringului sa mai aduca o sticla de bere.

Big Mouth:Daca o va face va fi descalificat!!
Test:S-o faca!!Vreau sange!!

Death Bringer este atentionat de arbitru ca daca o va folosi va fi descalificat.Acesta ii ia sticla din mana "Mortului" si se duce in afara ringului sa o arunce dar in acest timp "Regele" ia de pe apron o doza de bere cu care il loveste pe Death Bringer in cap doborandu-l.

Test:Da!!Asa il vreau pe "Rege" :lol:!!
Big Mouth:Trebuia descalificat :angry:!!

Arbitrul revine in ring si King of Galaxy face pin-ul 1.......2......

ThePhenom
18th August 2007, 14:06
Big Mouth:Nu se poate sa castige asa!!
Test:Da' ce are?
Big Mouth:Nu e corect!!
Test:Iar incepi :sleep:...

Cand sa atinga si a 3-a oara podeaua arbitrul,Death Bringer ridica incredibil umarul.

Big Mouth:Sfinte!!A scapat!!
Test::headbang:Trebuia sa castige "Regele"!!

King of Galaxy isi pune mainile in cap se duce in afara ringului si bea o doza de bere.

Test:O sa castige King of Galaxy!!Berea iti da o energie incredibila!!
Big Mouth:Singurul om caruia berea ii da energie esti tu!!

"Regele" termina berea imediat si se urca pe apron dupa care se suie pe corzi dar "Mortul" se ridica insa de la podea, si ii da un Uppercut lui King of Galaxy care se clatina pe corzi.Death Bringer se suie pe corzi dupa el.

Test:Nu se poate!!
Big Mouth:Da!!L-a prins in pozitie de Psycho Driver!!

Death Bringer executa un Death Valley Factor(Avalanche Psycho Driver) dupa care urmeaza imediat pin-ul 1..........2.........3!!!

Big Mouth:S-a terminat!!DEATH BRINGER CASTIGA!!
Test:Nu din nou :(!!
Big Motuh:Asta e Test!!Death Bringer avanseaza in semi-finalele turneului King of the Ring!!

In arena se aude din nou melodie celor de la Iron Maiden "Run to the Hills" iar "Mortul" pleaca din arena.