View Full Version : JIUL PETROSANI sezon 2007-2008
rhadoo
8th August 2007, 00:53
scrieti parerile despre actualul lot al JIULUI
BigStar
17th August 2007, 02:22
Portari: Ionu] Curc` (7 august 1977), Anton Ilie (2 august 1979), Florin Olteanu
Funda[i: Alexandru B`doiu (17 august 1981), Ciprian Dinu (7 mai 1982), Fabian Teu[an (31 octombrie 1988), Mihai Petrescu (2 aprilie 1987), Valentin Stancu (18 iunie 1984, Minerul Uricani), Bogdan Roiu (6 martie 1989. TIM Giroc Timi[oara), Ionu] Neagu (9 septembrie 1985, Auxerre Lugoj), Ionu] Burc` (24 mai 1988, Dun`rea Calafat), Alexandru Stratulat (26 ianuarie 1990, FC One[ti), Bogdan Dr`gulici (4 septembrie 1989, Juventus Bucure[ti);Marius Matei (8 februarie 1990, Auto Timi[oara);
Mijloca[i: Adrian Drida (1 mai 1982), Mircea Gheorghe (5 iulie 1981), Ciprian R`dutoiu (19 februarie 1987, FC Bra[ov), Drago[ Boboc (24 septembrie 1981, FC Willy Bac`u), Eduard Tism`naru (25 mai 1987, O]elul Gala]i), Adrian Abuzi]oaiei (12 noiembrie 1989, Rulmentul B<rlad), C`t`lin Floricel (12 decembrie 1988, ICSIM Bucure[ti), Cristian Alexandru (16 augusy, ICSIM Bucure[ti); Mihai Pintilii
Atacan]i: Sergiu Sp<noche (5 noiembrie 1980), Marius Rusen (12 decembrie 1983, Juventus Bucure[ti), Silviu Afrem (11 iunie 1988, Dun`rea Calafat), Adrian C<mpeanu (29 mai 1918, FC Na]ional Bucure[ti), Daniel V`drariu (25 iunie 1990, FCM Re[i]a), Gabriel Apetri
Acestora li se adauga multi alti jucatori cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani, care insa vor evolua mai mult la echipa a doua.
filipo
17th August 2007, 20:02
va batem peste o saptamana....sa nu bateti drumu degeaba pana aici....sclavi ai stelei ce sunteti
BigStar
17th August 2007, 23:29
Te plictisesti acasa si nu stii ce sa mai faci? :(
rhadoo
19th August 2007, 23:40
va batem peste o saptamana....sa nu bateti drumu degeaba pana aici....sclavi ai stelei ce sunteti
se vede cum sta treaba cu sclavii sau ce esti care tii cu dinamo?:rosu:
da si o sa batem la voi acasa
HAI JIUL PETROSANI!
BigStar
25th August 2007, 13:17
Jiul a remizat cu FCM Targoviste. E un rezultat incurajator tinand cont ca noi am dominat partida. Viitorul suna bine!:yeah:
Leviss
25th August 2007, 13:27
Asa e BigStar , viitorul suna bine dar eu consider ca primul examen adevarat al noii echipe a Jiului va fi miercuri in meciul de cupa de la Lupeni. Apropos felicitari Minerul pentru victoria de la Timisoara !
rhadoo
25th August 2007, 18:21
DA e bun si un egal pacat de ratarea penalty ului
sa speram ca jocul se va lega si vom iesi din zona lui -4 cu care se pare ca trebuie sa ne mai ''mandrim '' inca o etapa
HAI JIUL PETROSANI!
rhadoo
13th September 2007, 22:47
dupa 5 etape reusim sa avem 3 pincte si un joc incurajator,e adevarat cu un adversar de judeteana,in speta deva ,care ma dezamagit ,ridicoli,pe alocuri chiar penibili
JIUL cu un joc curajos care ne da sperante
badoiu un jucator care limpezeste jocul,apetrei o deceptie,cum se zice?nascut vedeta,moare speranta,un fel de dulcea,dar cateodata util si la mijloc,in rest foarte multi tineri pe care inca nu ii cunosc
franz schneider
20th October 2007, 10:12
scrieti parerile despre actualul lot al JIULUI
Un lot foarte tanar, talentat, plin de vointa, de dorinta de a demonstra ca nu au ajuns la Jiul in mod intamplator ! Atat timp cat vor ramane O ECHIPA vor putea spera sa obtina rezultate pe masura aspiratiilor si promovarea in Liga 1 nu va mai fi doar la stadiul de dorinta ! Va deveni o certitudine !
rhadoo
5th December 2007, 00:53
Cu acest lot sper intr-o calificare in sferturile cupei romaniei
SUCCE BAIETI!HAI JIUL PETROSANI!
rhadoo
27th January 2008, 14:35
Jiul Petroºani va juca cinci partide amicale în cantonamentul din Croaþia pe care trupa lui Gheorghe Poenaru îl va susþine la începutul lunii viitoare. Echipa din Valea Jiului va evolua împotriva formaþiilor FC Ararat Erevan, Primorje Ajdovscina, FK Voivodina Novi Sad, NK Jedinstvo ºi Cukaricki Belgrad. Pânã la plecarea în Croaþia petroºãnenii vor continua antrenamentele ºi cantonamentul la proproiul stadion, urmând ca la vizita medicalã, care va fi efectuatã la Craiova, sã fie deplasaþi un numãr de 50 de jucãtori, dintre care 20 de la gruparea de perspectivã a clubului petroºãnean. Jiul l-a pierdut pe portarul Olteanu, care s-a reîntors la CSM ploieºti, dupã ce cele douã cluburi nu au reuºit sã ajungã la un acord în ceea ce priveºte un transfer. De asemenea, la Petroºani a ajuns un mijlocaº de 18 ani de la Minerul Motru, Cruceru. În primul meci amical din acest an petroºãnenii au trecut de CS Vulcan, cu scorul de 2 - 0, prin golurile marcate de Boboc ºi Mircea Gheroghe.
rhadoo
30th January 2008, 17:08
Clubul Steaua Bucureºti a ajuns, miercuri, la un acord cu oficialii divizionarei secunde Jiul Petroºani pentru transferul jucãtorilor Alin Abuzãtoaie ºi Bogdan Roiu. Fotbalistii vor fi deþinuþi în coproprietate de cele douã grupari, dar Steaua a decis ca jucãtorii sã evolueze la Jiul pânã la varã, urmând ca apoi sã vinã la gruparea din Bulevardul Ghencea.
rhadoo
8th February 2008, 22:06
Premierã în Judeþul Hunedoara
Jiul are o ºcoalã de
fotbal cu 300 de copii
SACRIFICIU. Mulþi dintre copiii veniþi
la Jiul provin din familii sãrace care îºi
duc traiul de pe o zi pe alta
De sãptãmâna aceasta Jiul se poate mândri oficial cu o ºcoalã de fotbal la care se aflã nu mai puþin de 300 de jucãtori, din toate colþurile þãrii. Din cei 300, 200 sunt legitimaþi la club, 40 au contracte de jucãtori profesioniºti, iar din cei 40, 15 sunt jucãtori autohtoni. Toatã sãptãmâna pãrinþii copiilor au fost þinuþi dintr-o ºedinþã într- alta.” Am vrut sã cunoaºtem foarte bine din ce medii provin aceºti copii, ce fel de familii au ºi apoi pãrinþii trebuie sã ºtie situaþia copiilor lor. Aceºti copii locuiesc la club primesc masã la club, au medic, primesc o vitaminizare complexã, fac antrenamente ºi au un program strict. ªcoala e ºcoalã ºi fotbalul e fotbal. La ora 8 dimineaþa au trezirea merg la ºcoalã ºi apoi vin la antrenament. Totul este bine pus la punct, iar Haralambie Antohi se ocupã de pregãtirea lor”, spune Ioan Sdrobiº.
Provin din familii sãrace
Majoritatea copiilor legitimaþi la club provin din familii simple ºi chiar sãrace. „ Mulþi dintre ei au o situaþie delicatã ºi au ales fotbalul ca sã-ºi ajute pãrinþii. Ei au în minte exemplul jucãtorilor care au plecat de aici la Steaua: Vali Badea, Eric Bicfalvi, Alin Abuzãtoaie, Bogdan Roiu. Trag tare la fiecare antrenament ºi asta e bine”, spun oficialii din Vale.
Printre copiii aflaþi în pepiniera Jiului se aflã ºi un caz mai special. Faur Todici are 17 ani joacã pe postul de atacant ºi e venit în Vale tocmai din Botoºani. Colegii îi spun Bãnel Nicoliþã. Are ceva din tehnica ºi dãruirea stelistului, iar dorinþa lui este sã ajungã la formaþia din Ghencea. „ Este un bãiat necãjit provine dintr-o familie cu ºase fraþi. Când a vãzut pentru prima datã în viaþa lui o fripturã se uita ºi în dreapta ºi în stânga sã vadã dacã nu trebuie sã o împartã cu cineva. I-am zis bãiete, aici, nu mai împarþi este doar pentru tine. Mama lui este la muncã în Spania, iar tatãl sãu are hemiparezã. Acum tot sprijinul este pe umerii lui. Eu le spun de fiecare datã acestor copii sã nu uite cã ei sunt baza pãrinþilor”, afirmã managerul Sdrobiº.
Dinamo a ochit cinci jucãtori
Steaua nu sete singura care a pus ochii pe 16 jucãtori din curtea Jiului. Dinamo stã ºi ea pe aproape ºi face un marcaj strict unui numãr de cinci jucãtori. „ Când i-a vãzut Dinu ºi Dãnilescu au rãmas blocaþi. Imediat i-a luat în inventar”, spune managerul.
Filip Alerxandru, 17 ani, mijlocaº; Gheorghe Marin, 17 ani, fundaº; Andrei Vald, 17 ani, fundaº; Claudiu Negraru, 17 ani, mijlocaº, Petre Vãdrariu, 17 ani, atacant; Claudiu Drãgulici, 17 ani, fundaº sunt jucãtorii care în urmã torul an vor ajunge fie la Steaua, fie la Dinamo. „ Aceºti jucãtori trebuie sã aibã trei calitãþi: talent, calitãþi fizice ºi caracter”.
Steaua l-a vrut ºi pe Matei
Ioan Sdrobiº spune cã Steaua l-a vrut la „pachet” cu Abuzãtoaie ºi Roiu ºi pe fundaºul Marius Matei. „ Steaua e moartã dupã Matei, dar le-am zis sã-ºi punã pofta în cui. Matei e titular în retur. Nu puteam da chiar aºa toþi jucãtorii, avem ºi noi o competiþie în care participãm ºi nu ne putem lãsa descoperiþi”.
rhadoo
11th February 2008, 00:50
Jiul Petrosani - Vojvodina Novi Sad 1-1, intr-un amical jucat in Croatia
rhadoo
12th February 2008, 20:33
AMICAL: Jiul Jiul Petrosani - NK Jedinstvo Bihac 1-2 (0-0)
Jiuliºtii au suferit prima înfrângere din pauza de iarnã, în faþa ocupantei locului 14 în Campionatul Bosniei Hertegovina. Dacã la pauzã scorul a fost 0-0, petroºenenii au cedat în partea a doua, bosniacii marcând de douã ori. În finalul partidei, Vali Stancu a redus din diferenþã, în minutul 85.
Jiul a început partida în formula: Zdrâncã - Drãgulici, Dinu, Stancu, Boboc - Apetrei, Drãghici, Mircea Gheorghe, Istinie - Câmpeanu, Tismãnaru. În partea a doua, antrenorul Gheorghe Poenaru a introdus în teren tot restul lotului.
Jiul mai are de jucat un singur amical în stagiul de pregãtire din Medulin, Croaþia, împotriva celor de la FK Cukaricki Beograd, locul 4 în prima ligã a Serbiei.
rhadoo
13th February 2008, 23:24
Jiul Petroºani a încheiat stagiul de pregãtire din Croaþia cu o înfrângere. Echipa din Valea jiului a pierdut, miercuri, scor 4-0, meciul cu FK Cukaricki, echipa din prima ligã a Serbiei.
"Am avut mulþi accidentaþi nu i-am putut folosi pe Pintili, Stuparu, Rãduþoiu ºi Bococ”, a declarat directorul sportiv George Boboc, cel care însoþeºte echipa în strãinãtate.
Rezultatele înregistrate de Jiul Petrosani in turneul din Croatia:
Jiul - NK Primorje Ajdovscina (Slovenia, L1, loc 8/10) 1-1
Jiul - Ararat Erevan (Armenia, L1, loc 4/8) 6-1.
Jiul - FK Vojvodina Novi Sad (Serbia, L1, loc 3/12) 1-1.
Jiul Petroºani - NK Jedinstovo 1-2
rhadoo
18th February 2008, 15:18
Gheorghe Poenaru apreciazã acest stagiu de pregãtire ca fiindfoarte bun: "Consider cã ne-am atins obiectivul pentru care am venit în Croaþia. Am avut 5 meciuri tari, cu echipe numai din primele ligi ºi cred cã am avut ce învãþa din acest turneu. Cred cã suntem foarte bine pregãtiþi din punct de vedere fizic ºi rãmâne sã demonstrãm asta în Campionat. La minusuri aº trece, poate, acest ultim rezultat, dar acesta nu reprezintã mare lucru în condiþiile în care am întâlnit echipa de pe locul 4 din Serbia, iar noi am jucat cu 6 juniori în teren, primind douã goluri în minutele 90 ºi 91. Jucãtorii vor avea douã zile de pauzã, sâmbãtã ºi duminicã, iar de luni vom continua pregãtirile pentru retur. Pânã la prima etapã mai avem de jucat douã partide amicale, cu Minerul Motru ºi FC Drobeta.
rhadoo
6th March 2008, 00:38
am inceput cu stangul 2-3 cu targoviste
rusinos
Vincitor
16th March 2008, 20:11
dar ne-am refacut cu CFR TM 4-1
rhadoo
18th March 2008, 23:46
da ce sa spun,ne-am gasit pe cine sa ne varsam amarul
rhadoo
7th April 2008, 00:00
nu stiu de ce dar se pare ca JIUL netezeste drumul spre liga I echipei unirea alba iulia si rezultatele de cele mai multe ori contradictorii ma fac sa sa scriu asta,insa sunt niste rezultate ciudate si nu cred ca sunt intamplatoare
ducus
11th April 2008, 23:47
Jiul a spulberat pe teren propriu pe CSM Resita cu scorul de 6-0! :) In prezent ocupa locul 5 cu 38 de puncte.
Vincitor
12th April 2008, 00:00
Jiul a spulberat pe teren propriu pe CSM Resita cu scorul de 6-0! :) In prezent ocupa locul 5 cu 38 de puncte.
e ca si o frectie la picior de lemn ! Eu vreau pe JIUL in liga I , nu pe locul 5 in liga a II a si nici pepiniera pt ...nu mai pomenesc ..!:headbang:
rhadoo
11th May 2008, 23:57
Miercuri searã, Antrenorul Gheorghe Poenaru ºi-a reziliat pe cale amiabilã, contractul cu gruparea Jiul Petroºani, invocând probleme personale.
"Am reziliat contractul pe cale amiabilã, cu toate cã avea drept de prelungire pe încã un sezon. Mi-a spus cã are ceva probleme personale ºi cã vrea sã plece. I-am respectat dorinþa mai ales cã ºi-a îndeplinit obiectivul de a ne clasa pe un loc onorabil", a declarat preºedintele executiv al clubului Jiul, Marian Spiru.
Poenaru a spus cã îi pare rãu cã pleacã de la Jiul, dar considerã cã ºi-a fãcut datoria. "Am probleme personale ºi am dorit sã închei conturile cu Jiul. Îmi pare rãu cã plec, dar aceasta este situaþia. Consider cã mi-am fãcut datoria faþã de echipã ºi mã bucur cã am gãsit înþelegere la conducere", a afirmat Poenaru.
Interimatul va fi asigurat, pânã la finalul sezonului, de secundul lui Poenaru, Haralambie Antohi.
rhadoo
28th July 2008, 23:38
** 26 iulie : Atromitos Yeroskipou (Cipru, L1, loc 6/14) - Jiul Petrosani 2-0. Jiul: Zdranca - Cruceru, Popa, Pintilii, Boboc - Istinie, Apostol, Apetrei (Dragulici), Maier (Vadrariu) - Chitu, Antohi (Afrem).
** 25 iulie : FC Jaszbereny (Ungaria, L2, loc 9/16) - Jiul Petrosani 0-4. Au marcat: Afrem (x2), Vadrariu, Floricel. Jiul: A.Ilie (Zavoi) - Vlad, Filip, Onet, Stancu - Maier (Vadrariu), Draghici, Dragulici, Cojocaru (Boboc) - Floricel (Panainte), Afrem.
Resita
5th September 2008, 23:58
hai odata in prima liga ce palaria mea de nu vreti sa promovati
rhadoo
6th September 2008, 17:24
hai odata in prima liga ce palaria mea de nu vreti sa promovati
nu sunt bani!
aveam echipa sa intram si anu trecut,dar nu sunt resurse,doar sti ca si la voi e situatie de kk
se pare ca simota prefera sa stea aici si sa arbitreze promovarile si din pacate nici nu il putem condamna,face ce vrea cu banii lui,daca pleaca si asta ajungem in situatia voastra,nu cred ca exista acum in petrosani cineva potent care sa tina echipa
Resita
6th September 2008, 23:57
nu sunt bani!
aveam echipa sa intram si anu trecut,dar nu sunt resurse,doar sti ca si la voi e situatie de kk
se pare ca simota prefera sa stea aici si sa arbitreze promovarile si din pacate nici nu il putem condamna,face ce vrea cu banii lui,daca pleaca si asta ajungem in situatia voastra,nu cred ca exista acum in petrosani cineva potent care sa tina echipa
da, daca se gandeste la profit atunci in liga a II-a chiar il face.
pacat ca echipe cu traditii in spate nu sunt in prima liga iar alte echipe stau bine mersi acolo :headbang::headbang:
succes oricum :ok:
rhadoo
12th October 2008, 18:22
Conducerea Clubului Sportiv Jiul Petrosani va anunta ca, in urma unei analize amanuntite la nivelul angajatilor sai, precum si a suporterilor, a constatat ca angajata dumneavoastra LOREDANA JUGLEA, denatureaza permanent declaratiile facute de oficiali, antrenori, jucatori, suporteri, da interpretari personale si de cele mai multe ori, rauvoitoare si jignitoare la adresa acestora, trunchiaza declaratiile, denatureaza realitatea si in general incearca sa faca analiza unui fenomen pe care nu-l intelege. In aceste conditii, este cosiderata, de catre jucatori, conducatori si suporteri, "persona non grata" si i se ridica acreditarea la jocurile de pe teren propriu ale echipei JIUL PETROSANI.
Din respect si consideratie pentru cotidianul dumneavoastra, va rugam sa nominalizati oricare alta persoana pentru a fi acreditata la jocurile noastre. [continuare]
rhadoo
24th October 2008, 00:58
Antrenorul Marin Tudorache împreunã cu unul dintre jucãtorii de suflet al lui Miron Cozma, Viorel Stancu, vor pune bazele primei ºcoli de fotbal din judeþul Hunedoara. „În calitate de antrenor m-am confruntat în dese rânduri cu lipsa de pregãtire a juniorilor care fãceau pasul spre echipa mare. Echipele de seniori preferã sã importe jucãtori din strãinãtate în loc sã investeascã în Centrele de Copii ºi Juniori, care sunt aproape inexistente în România”, a afirmat Marin Tudorache.
Baza financiarã a proiectul este reprezentatã de economiile celor doi asociaþi, urmând ca aceºtia sã încerce sã convingã autoritãþile locale pentru eventuale finanþãri. „Vrem sã-i atragem alãturi de noi în acest proiect ºi pe oficialii din cadrul Primãriei Petroºani. Aceastã ºcoalã presupune parcurgerea mai multor etape, în prima etapã se vor face înscrieri pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 ºi 12 ani, urmând ca dupã o anumitã perioadã de pregãtire aceºtia sã fie evaluaþi. Dupã evaluarea finalã vor împãrþi în grupe valorice”, a spus Viorel Stancu.
Antrenamentele pentru copiii din Uricani, Lupeni ºi Vulcan vor avea loc pe terenul sintetic situat la ieºirea din oraºul Vulcan, iar pentru copiii din Petroºani ºi Petrila se vor desfãºura în Petroºani. “În acest fel vrem sã urmãm exemplul unor echipe de top din Europa, care au curajul de a promova încã de la o vârstã fragedã jucãtori de Liga Campionilor. Vom pune la dispoziþia copiilor echipament de antrenament ºi joc, mingi ºi materiale ajutãtoare. De asemenea copiii vor avea contracte de pregãtire sportivã pe minim ºase luni cu posibilitate de prelungire”, a declarat Marin Tudorache.
rhadoo
24th October 2008, 01:01
Mijlocaºul de 22 de ani al echipei Jiul, Cornel Gheþi, are o poveste cel puþin interesantã. Surse apropiate jucãtorului susþin cã mijlocaºul a fost transferat definitiv de la Industria Sârmei, pe o sumã de bani frumuºicã. Gurile rele spun cã patronul Jiului, Alin Simota, nu s-a zgârcit ºi a acceptat sã dea pe jucãtor 40.000 de euro. Nu este un secret pentru nimeni cã patronul are o slãbiciune aparte faþã de Gheþi, acesta fiind cel mai bine plãtit din echipã.
La început Simota i-ar fi oferit mijlocaºului un contract în jurul sumei de 22.000 de euro, dar jucãtorul a ameninþat cu plecarea, astfel cã „minerii” au mai plusat ajungând la 8000 de euro la semnãturã ºi restul pânã la 30.000 de euro urmând sã îi primeascã în funcþie de partidele jucate. Patronul nu s-a înºelat în alegerea pe care a fãcut-o, Gheþi dovedind prin prestaþia avutã la Jiul cã îºi meritã fiecare cent din contract, fiind un jucãtor care exceleazã la vitezã, cu o tehnicã remarcabilã ºi care nu se sfieºte sã facã faza defensivã.
Cornel Gheþi a mai evoluat la doar douã echipe pânã acum, trei ani la Minerul Luduº (2003-2006) în Liga a III-a, unde a jucat 31 de meciuri în care a reuºit sã marcheze trei goluri ºi 2 ani la ISCT (2006-2008), unde a bifat 61 de meciuri în care a înscris de opt ori. În altã ordine de idei, preºedintele de la Industria Sârmei a recunoscut cã în cazul în care Simota îl va vinde pe jucãtor, clubul din Turda va avea cotã parte din transferul acestuia.
Vestea proastã pentru clubul din Valea Jiului este cã „perla” finanþatorului s-a accidentat partida de campionat cu Arieºul Turda ºi va fi indisponibil o bunã bucatã de vreme.
rhadoo
17th November 2008, 20:44
"Este normal sã jucãm cu banderole negre. Printre minerii rãniþi se aflã ºi un fost jucãtor de la Minerul Lupeni, Minerul Uricani ºi care a cochetat ºi cu Jiul, este vorba de Nicolae Iordache, a fost un jucãtor în stilul lui Cãmãtaru. Acestea sunt adevãratele tragedii, nu cã a fãcut Jiul 0-0 cu U Cluj", a afirmat ºi vicepreºedintele clubului Jiul, Marian Spiru.
Douã explozii au avut loc, sâmbãtã, în mina Petrila. În urma deflagraþiilor, 12 mineri ºi salvatori au murit, iar alþi 14 au fost rãniþi.
ducus
7th December 2008, 18:37
Sfarsitul turului prinde Jiul Petrosani pe locul 12, cu 21 de puncte, la doar 10 puncte de locul 2 care le-ar asigura promovarea.
Cu ce jucatori credeti ca va intari echipa in iarna Daniel Timofte?
ducus
18th December 2008, 22:10
Jiul continuã disponibilizãrile
Zdrâncã a fost pus pe lista de transferuri
Atacantul Adrian Câmpeanu ºi Dragoº Boboc nu sunt singurii jucãtori de care Jiul se va despãrþi în aceastã iarnã. Vicepreºedintele clubului din Vale, Marian Spiru, a declarat cã ºi portarul Daniel Zdrâncã este pe lista cu jucãtorii care vor pleca.
„Va pleca ºi Zdrâncã, dar despãrþirea de el e cu acordul ambelor pãrþi ºi el ºi-a manifestat dorinþa de a pleca iar noi i-am spus cã este liber sã-ºi caute echipã”, a spus oficialul din Vale.
„Vrem sã aducem doi-trei fotbaliºti care sã aducã un plus de valoare ºi de experienþã. Deocamdatã nu putem da nume, dar avem de unde alege, pentru cã la ora actualã existã mulþi jucãtori liberi”, au spus oficialii jiuliºti, care la anul vor sãrbãtori 90 de ani de existenþã a clubului fanion al Vãii.
http://www.liga2.ro/seria-2/zdranca-a-fost-pus-pe-lista-de-transferuri-3669182
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.