PDA

View Full Version : Tournament of Games: Medal of Honor Vs Tiger Woods PGA Tour (Round 1)

Reaper
7th August 2007, 15:02
http://www.indiacdhub.com/newimages/big/medal-of-honor-pacific-assault.jpg
Gamespot il clasifica drept unul dintre cele mai bune shootere. Au fost scoase multe expansion-uri ceea ce demonstreaza ca acest joc a avut succes.

http://3lib.ukonline.co.uk/dslite/golf.jpg
Golf anyone? EA Sports a dominat mult timp si inca domina piata jocurilor de sport.

RockBerg
7th August 2007, 15:08
Poll !

Corect ar fi MOH vs. COD. :)
Call of Duty owns any MOH.Ce sa vorbesc de viitorul COD 4.

Heath Scumm
7th August 2007, 15:15
Nici unul dintre jocuri nu mi-a placut ... insa sa joc golf pe PC e deja prea mult pentru mine ... incep sa-mi chestionez heterosexualitatea si acelasi lucru ar trebui sa-l faca orice om care are instalat Tiger Woods PGA Tour.

SexyBoy
7th August 2007, 15:33
Medal Of Honor all the way.Jocul mi-a placut cel mai mult , si filmul a fost tot tare.Nu joc golf si nici nu imi place :)

Mike^
7th August 2007, 15:55
Rock, i don't think COD is over MOH...I mean, cand a aparut MOHAA (aka Allied Assault), nu credeam ca poate exista un joc care sa-ti ofere o asemenea senzatie, un joc care sa te captiveze atat de mult...Este pe departe cel mai bun shooter care l-am jucat eu vreodata...

Big Sexy
7th August 2007, 18:52
Niic unul dintre clee 2 jocuri nu m-au impresionat mai mult de 5 minute. Dupa ce imi pierd interesul urmeaza unistall insa daca e sa ma iau dupa vanzari MOH e mai tare.

ThePhenom
7th August 2007, 21:20
MOH!!Este un joc super tare pe care l-am luat din nou dupa torrente sa-l mai joc...Golful nu-mi place!!

RockBerg
8th August 2007, 01:09
Rock, i don't think COD is over MOH...I mean, cand a aparut MOHAA (aka Allied Assault), nu credeam ca poate exista un joc care sa-ti ofere o asemenea senzatie, un joc care sa te captiveze atat de mult...Este pe departe cel mai bun shooter care l-am jucat eu vreodata...
MOHAA ?

Hell dude,I go way back to the first MOH on PlayStation 1. :D
Atunci cand MOH nu avea concurenta,acum e doar o umbra a jocurilor bazate pe WWII.COD a adus tot ce a adus MOH si a mai adaugat...