View Full Version : WRM : Jack " The Show Man" Johnson vs Igor Titov
SexyBoy
4th August 2007, 14:58
Big Mouth : Buna seara si vine v-am regasit in ArenA WRM !
Test : Buna seara ! Tin sa va anunt ca acest meci , cred ca este ultimul inainte de marele PPV al lunii august , King Of The Ring.
Big Mouth : Bine zici colegu ‘ .In aceasta seara se vor lupta doi dintre participantii KOTR . Acestia sunt : Rusul Igor Titov , si Jack " The ShowMan " Johnson.
Test : Perfect.Doi ratati :sleep:
Big Mouth : Ba nu sunt doi ratati.Au facut un meci bun impotriva lui Digger, si diseara ne vor impresiona din nou.Cel putin pe mine, ca pe tine ………
Test : Pe mine ce ? Poate o sa imi placa , poate nu.
Big Mouth : Ramane de vaz……
Load up on guns, Bring your friends , Its fun to lose , And to pretend….
Big Mouth : Iata ca acum , isi face intrarea in ring, unul dintre cei mai buni Rookie WRM , Showman Johson.
Test : Pe naiba.Pana acum pe mine nici unul din cei noi veniti nu m-au impresionat. :no:
Big Mouth : Tu esti mai …..Old School….
Test : Exact
Artificiile izbucnesc . in timp ce Showman intra in ArenA acompaniat de doua domnisoare frumoase.
Big Mouth : Oo da! Bruneta ii a mea si blonda ii a ta !
Test : Vezi poate ne-au auzit sotiile ! :happy
Big Mouth : Sper ca te inseli …… :mda:
Showman intra in ring ,in timp ce cele doua dive , ii dau geaca
si casca jos.Jack ia un microfon dupa care :
Showman : Auzi mai rusule.In primul rand nu ma intereseaza ce spui tu despre Steaua, ca oricum o sa se califice..In al doilea rand azi o sa mananci bataie ca la mama acasa.Si apropo , si partenerul tau o s-o incaseze cat ce curand.Mai vreau sa-ti spun ca diseara , voi pleca din ArenA victorios.
Jack da microfonul lui Lilly James , dupa care incepe sa se incalzeasca.Cele doua dive se pun foarte aproape de Test si Big Mouth .
Big Mouth : S-a infierbantat aerul sau mi se pare mie ?
Test : S-a infierbantat , s-a infierbantat…. :yes:
kill3r
4th August 2007, 16:09
Big Mouth: Se pare ca va intra si Titov. Chiar imi place acea vedere de pe titantron, e din Moscova ?
Test: Crezi ca ma intereseaza intrarea comunistului ? Chiar nu vezi ce dive avem in fata ? Ar trebui sa facem un Bikini Contest ;).
Big Mouth: O idee buna, ii voi propune lui Heath Scumm. Pana atunci, iata-l pe Titov pregatit sa intre in arena...
Test: Sa vezi ce-l ard pe comunist. Imi zgarie urechile imnul ala pe care tot il canta.
Big Mouth: Nu conteaza cantecul, cand ai ocazia sa vezi asa imagini frumoase...
Test *uitandu-se la domnisoarele care au venit cu Showman*: Ai dreptate...
Big Mouth: Sa inteleg ca iti place si tie Rusia ?
Test: Mda.
Titov intra in arena, imbracat in alb-rosu, avand si un fular cu Spartak Moscova, iar pe spate tine steagul Rusiei. Se opreste la intrarea in arena, si cere un microfon, facand semn sa se opreasca muzica.
Titov: Showman... nu te mai agita atat. Uiti ca Spartak Moscova a umilit Dinamo cu 4-0 in urma cu cativa ani ? De fiecare data comunistii au fost mai buni decat democrati. Iar Steaua voastra nu e cu nimic mai buna decat cei din Borisov. Nu va faceti griji, puteti continua in UEFA, poate imi faceti o bucurie si bateti pe Lokomotiv sau CSKA :evil:
Test: Auzi la el... pierde Steaua cu parlitii aia :lol:
Showman *catre Test*: Lasa-l sa se bucure acum, sa poata plange dupa meci.
Rusul arunca microfonul nervos, saruta steagul Rusiei si il lasa jos, apoi vine spre ring. Arbitrul ii cere lui Johnson sa stea in coltul sau, pentru a putea Titov sa isi faca incalzirea. Rusul nu intra, ci se plimba langa ring, uitandu-se la divele aduse de Showman. Ia un microfon, si spune: "O tara de ***at, dar cu fete superbe. Voi vorbi cu generalul armatei sa va declaram razboi, iar dupa ce va cucerim, vom juca poker pentru ele" :evil:. Showman nu se poate abtine si rade isteric.
Big Mouth: Si eu m-am distrat. Oare chiar va vorbi ?
Test: Cum poti sa-l crezi pe pacaliciul asta ?
Big Mouth: Uita-te la comunist, a intrat in ring nervos si i-a sters zambetul de pe fata adversarului sau... cred ca a durut palma asta.
Test: Nu vad nimic in ring, am ceva mult mai frumos in fata :yeah:
Big Mouth: Mda. Se pare ca meciul poate incepe...
SexyBoy
4th August 2007, 16:34
Titov se duce in coltul opus al ringului.Clopotelul suna anuntand ca meciul poate incepe.
Big Mouth ( Catre Test ) : Ce zici , dupa meci cucerim un pic fetele astea ?
Test : Crezi ca se uita la tine ma ?Eu sunt sex-simbolul comentatorilor din WRM.
Big Mouth : Imi inchipui.De aia toate fetele , fug de tine cand te vad.
Test : Da fug de mine pentru ca sunt timide.
Showman cere microfonul lui Lilly James si il primeste.
Test : Ce vrea sa mai vorbeasca asta ?
Big Mouth : Ai putintica rabdare.Faza devine din ce in ce mai palpitanta.
Jack sta un pic si se gandeste , iar dupa 10 – 20 secunde , se uita direct la Titov cu o privire nu prea placuta :
Showman : Rusule , nimeni , dar nimeni nu vorbeste despre domnisoarele mele.
Showman isi ia avant si sare pe rus.Incepu sa il loveasca cu pumnii pe Titov , calcandu-i dupa aceea fata.
Test : Ce face Showman ? Incepe sa imi atraga atentia.
Big Mouth : Cred ca ii vei recunoaste talentul in acest meci.
Jack il ridica pe rus , ii mai livra un chop , si il da cu capul de turnbuckle.Il puse intr-o pozitie de Stalling Dropkick.
Big Mouth : Oare va lovi Showman si de data aceasta ?
Test : Banuiesc ca da.
Big Mouth : Dar stai.Ce face Showman ? Se suie pe corzi si incepe sa cante imnul Romaniei.
Test : :shocked:
Showman incepe sa cante , fiind acompaniat de public :
" Desteapta-te , romane , din somnul cel de moarte , in care te-adancira barbarii de tirani , barbarii de tirani……Acum ori niciodata croieste-ti alta soarta , la care sa se inchine si cruzii tai dusmani ,si cruzii tai dusmani…… "
Test : Ce faci Toni ?
Big Mouth : Cant imnul Romaniei.Asa face orice roman.
Test : Ma rog.Haide ca imi arat si eu vocea de mare cantaret
Showman mai canta inca putin ,si coboara.Titov se pune langa turnbuckle , sprijinindu-se de corzi.Showman se duce in celalt colt si ……
Big Mouth : Stinger Splash ! Stinger Splash executat perfect !
kill3r
4th August 2007, 18:11
Jack il lasa jos pe Igor, si se duce langa domnisoarele sale.
Jack Johnson: Aduceti doua scaune, va rog!
Dupa ce un cameraman i le da, le cheama pe fete dupa el, asezand scaunele in partea opusa mesei comentatorilor.
Test: Hey, man... ce faci ?
Jack Johnson: Doar eu am voie sa le admir
Test: Brusc am devenit fanul unui comunist.
Big Mouth: Comunistul tocmai s-a ridicat...
Titov se uita surprins la oponentul sau:
Igor Titov: Ce te-a apucat, romanov ? Ai vazut ca nu ma poti invinge si treci la astfel de trucuri ?
Showman: :confused:
Titov: Cum nu stii despre ce vorbesc ? Dupa ce ca ma faci sa ascult asa un imn, mai faci si un Stinger Splash ?
Showman: Si ce vroiai, sa ma uit la tine ca-n oglinda?
Titov: Asculta aici imn : UEEEEEFA....
Test: STOP! Suntem la WRM, nu la Cerbul de Aur. Unde dr**u' va credeti ?
Big Mouth: Martin are dreptate, aici trebuie wrestling.
Igor Titov: Taceti bai democratilor si ascultati imnul UEFA Champions League, ca v-am zis, Steaua pierde cu BATE Borisov, iar Dinamo e echipa comunista, deci imnul e tot pentru noi.
Showman: Gata cu vorbele, sa trecem la lupta!
Test rasufla usurat. Titov pare si el refacut dupa acel Stinger Splash, iar Showman a terminat de ras si se pregateste de meci.
SexyBoy
4th August 2007, 18:30
Showman vrea sa intre in ring, dar Titov il ataca cu piciorul.Il trage in ring si il ridica in picioare.Ii da o plama , fuge in corzi , dar Showman se intinde pe podea , ferindu-se.
Showman : Ha Ha !
Titov mai incearca o data , dar tot acelasi rezultat.
Showman : Ha Ha !
Igor Titov : STOP !
Showman : De ce ? Ii livreaza un chop.Ha HA !
Showman se duce langa Lilly James si ii cere microfonu.
Showman : Sa bage cineva putina muzica.Am aici doua fete care au chef de distractie.
In ArenA incepe o melodia Disco.Showman incepe sa danseze cu cele cele doua frumoase.
Test : Ce-o devenit meciul asta mai Toni ? :mda:
Big Mouth : Un meci distractiv.Nu ai si tu simtul umorului ? :D
Test : Nu rad la comanda. :no:
Big Mouth : De parca eu ti-as comanda.
Showman : Hai rusule.Danseaza si tu .Ai ramas fara cuvinte ?
Titov ia un microfon: GATA !
Muzica se opreste brusc.Showman , suparat intra in ring.Cei doi se privesc fata in fata.
Showman : Uite-l pe Mostovoi in spatele tau !
Titov : Unde ?
Showman : A fost o gluma. :D
Acestea fiind spuse Showman ii aplica lui Igor un Neckbreaker.
Big Mouth : In meciul asta vom rade mult ! :happy
Test : Mai scuteste-ma ! :mda:
Showman incearca pin-ul 1…2….
kill3r
7th August 2007, 11:27
Titov reuseste sa scape, dar este extrem de nervos. Incearca sa ii dea o palma peste fata, dar Showman se fereste, iar apoi il trage de picior, Titov cazand.
Showman: Ha ha
Titov se ridica si se uita cu dispret la adversarul sau.
Igor Titov: Cum ziceai ca te cheama ?
Showman: Jack The Sh...
Titov nu il lasa sa termine, si face un Dropkick.
Igor Titov: Frumos nume.
Showman: Ai reusit si tu ceva. Probabil asta a fost ultima lovitura primita de mine azi. Apropo, ziceai ca Mostovoi e in Ghencea. Eu il vad in ArenA!
Titov se uita spre intrarea in arena, dar nu vede nimic. Se intoarce, insa Showman il surprinde cu un Dropkick.
Showman: Ha ha! Vezi ? Tot ce faci tu, fac si eu. Dar eu fac mai bine.
Test si Big Mouth au ajuns sa discute despre ce a facut Ceausescu pentru Romania, cu argumente pro si contra.
Igor Titov *catre arbitru*: Incearca sa aduca un scaun in ring !!!
Arbitrul se uita la Showman, dar acesta statea in mijlocul ringului amuzandu-se pe seama rusului.
Titov: In spate!
Arbitrul se uita in spate, si, in acest timp, Titov ii aplica un Low Blow lui Showman.
Arbitrul: Nu vad nimic!
Rusul nu este atent la arbitru, este concentrat la meci. Se urca pe corzi, profitand de faptul ca Showman este jos, tinandu-se de ... beep.
Test: Ai priceput, bai, comunistule ?
Big Mouth: Am pierdut cateva minute din meci explicandu-ti ce a facut Ceausescu.
Test: Tu ai pierdut ? In loc sa-ti ceri scuze ca m-ai tinut atat de vorba...
Big Mouth: Mda.
Test: Gata, uita-te in ring, e idolul tau comunist pe corzi.
Big Mouth: Nu-i idolul meu, dar vad ca e destul de bun.
Titov incearca un Frog Splash, dar Jack se fereste.
Showman: Ha ha.
SexyBoy
8th August 2007, 13:24
Rusul se ridica , in timp ce Showman era pregatit pentru un Yakuza Kick.Showman alearga , dar rusul ii prinde piciorul , anticipand cu un Dragon Screw.
Big Mouth : Oare va lucra rusul asupra piciourlui lui Showman ?
Test : Ar fi o tactica buna, dar cred ca nu il duce mintea pe Titov !
Big Mouth : Hai ma ca e si el destept.
Test : Faza cu arbitrul a gandit-o bine dar cred ca a fost doar noroc chior.
O domnisoara isi da bluza jos , ramanand doar la maieu.
Test : Chiar e cald aici.Ajuta-ma Toni sa imi dau haina jos.
Big Mouth ( In soapta ) : Ce te-o apucat ma ? Am zis ca dam lovitura dupa meci !
Test : Ce ma nu am voie sa atrag putin atentia ?
Fetele s-au indepartat de langa Test , vazand ca miroase a transpiratie.
Big Mouth : Ce ziceai ? Nu mai ai nicio sansa ! :happy
Test : Lasa ca tot ma plac !
Big Mouth : Imi inchipui !
Rusul sare cu un Knee Drop pe piciorul lui Showman.Jack se ridica cu greu din cauza piciorului.Ii baga mana rusului in ochi , si cu un ultim efort , ii aplica un Superkick.Amandoi cad la podea.Arbitrul incepe sa numere .
1….
2….
3….
4….
5….
6….
Big Mouth : Nu imi spune ca meciul se va termina asa !
Test : E bine, ca dam lovitrua mai repede !
Big Mouth : Iata ca ai si tu dreptate !
kill3r
15th August 2007, 02:49
Showman se ridica, si se duce spre marginea ringului, pentru a vorbi cu una din divele sale.
Test: Ce face comunistul ?
Igor Titov profita de neatentia lui Jack, si il trage pe acest spre mijlocul ringului, incercand un Roll-Up.
Big Mouth: 1...2....3 !
Test: Ce-a fost asta ?
Big Mouth: Titov a castigat meciul ?!?!
Test: Ce naiba ?
Big Mouth: Asa se pare ...
Igor Titov sarbatoreste in ring, dar Showman se ridica nervos, cerandu-i socoteala arbitrului.
Big Mouth: Showman nu merita sa piarda asa.
Test: Mda. Uita-te si tu la comunist, cum a vazut ca e nervos Jack a fugit din ring.
Big Mouth: Si iar ascultam imnul Rusiei... :mda:
Test: Pleaca, ba', comunistule! Ne distrugi cu imnul ala. Ia, misca la vestiare!
Titov il ignora pe comentator. Showman e in continuare in ring, certandu-se cu arbitrul.
Igor Titov: Asta a fost doar inceputul...
Showman: Ne vedem la King Of The Ring, comunistule!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.