PDA

View Full Version : The Heart Break Kid Shawn Michaels

Rebellz
1st August 2007, 21:44
http://img214.imageshack.us/img214/5925/shawnmichaelsdu8.jpg

Shawn Michaels

Shawn MichaelsAKA Michael Shawn James Hickenbottom

Born: 22-Jul-1965
Birthplace: Scottsdale, AZ

Religion: Born-Again Christian
Race or Ethnicity: White
Sexual orientation: Straight
Occupation: Wrestling
Party Affiliation: Republican

Nationality: United States
Executive summary: The Heartbreak Kid

Pentecostal. Three-time WWE Champion.

Father: Col. Richard Hickenbottom (USAF)
Sister: Shari
Brother: Scott
Brother: Randy
Wife: Rebecca Curci (WCW "Whisper", m. 31-Mar-1999, one son, one daughter)
Son: Cameron Cade Hickenbottom (b. 5-Jan-2000)
Daughter: Cheyenne Michelle Hickenbottom (b. 19-Aug-2004)

LaParka
1st August 2007, 22:14
unul dintre cei mai talentati performeri din istoria WWE si unul dintre cei mai buni in prezent.(mai bun ca Mr. Levesque,btw :ok:)

in prezent a lasat-o mai moale din cauza varstei insa este in continuare unul dintre cei mai muncitori wrestleri

Raiden
1st August 2007, 22:14
As avea multe de scris despre Shawn Michaels, insa o zic scurt: Shawn Michaels este unul din cei mai buni overall wrestleri din istoria WWE-ului. Si in prezent se mentine bine chiar daca a mai imbatranit si a trecut peste o accidentare ce l-a tinut patru ani in afara ringului. Am vazut destule meciuri cu Shawn Michaels si toate mi-au placut si inca mai poate scoate meciuri bune carand in spate adversari precum John Cena, Randy Orton sau Edge :ok: de aceea The Heart Break Kid este unul din favoritii mei plus ca este un entertainer grozav, carismatic si un bun atlet :).

Big Sexy
1st August 2007, 22:20
Personal nu m-a impresionat niciodata, absolut niciodata, e grozav ceea ce face insa sunt extremd e deprate de a ma declara un fand e al lui. Fara indoiala ca e in top 10 cand vine vorba de wrestling profesionist insa mie HBK nu-mi spune mare lucru, mai ales decand si-a regasit religia si s-a demonstrat doar o jucarie in DX-ul reformat. Sper totusi sa revina in ring cat mai curand, eventual sa inceapa un conflict cu un alt tanar pe care sa il promoveze, la asta e fara indoiala foarte bun.

Freedom
2nd August 2007, 12:46
Shawn Michaels este unul dintre cei mai dedicati wrestleri din lume....carismatic, abilitati bune in ring, avand toate calitatile unui wrestler bun poate fi considerat unul dintre cei mai completi wrestleri all-time...Chiar daca nu sunt un fan prea infocat al sau, nu pot avea decat cuvinte de lauda pentru acest minunat personaj pe care-l interpreteaza Shawn.

ThePhenom
2nd August 2007, 13:08
Shawn Michaels este un wrestler extraordinar.Un atlet foarte bun,este carismatic,are si mike skills...Mi-a placut foarte mult de el cand facea parte din Original DX si nu pot uita acel meci Iron Man cu Bret Hart.Imi place foarte mult si gimmick-ul "Heart Break Kid".Chiar daca nu este cel mai mare favorit al meu pentru Shawn Michaels am numai respect!!

RockBerg
2nd August 2007, 15:28
Il uram din toata inima pe Michaels in WWF,acum il vad ca o legenda..omul asta are mai multi ani in wrestling decat majoritatea de aici au ani de viata.

Asta nu insemna ca-s fan,doar ma bucur ca alaturi de HHH,Taker mai exista un luptator old-school.

Rebellz
13th August 2007, 12:35
vad k nu prea le place la lume de heart brake kid

ThePhenom
13th August 2007, 17:05
^De unde ai dedus tu asta?

r0bby
13th August 2007, 21:06
Il uram din toata inima pe Michaels in WWF,acum il vad ca o legenda..omul asta are mai multi ani in wrestling decat majoritatea de aici au ani de viata.

Asta nu insemna ca-s fan,doar ma bucur ca alaturi de HHH,Taker mai exista un luptator old-school.

Il poti adauga si pe Kane acolo...

RockBerg
13th August 2007, 21:12
Il poti adauga si pe Kane acolo...
Kane nu exista in vremurile de care vorbeam. :happy

Raiden
24th August 2007, 04:16
Chiar nu stiam unde sa pun acest link asa ca acest thread mi se pare potrivit. http://www.youtube.com/watch?v=Petx8MpTGjo&mode=related&search= iata cum a fost atmosfera in backstage dupa Montreal Screwjob.

RockBerg
24th August 2007, 11:21
^ I love YouTube ! :)

Big Sexy
24th August 2007, 21:06
Si mie imi place wrestlingul, niciodata nu stii ce e scriptat sau nu :D

RockBerg
25th August 2007, 10:32
Si mie imi place wrestlingul, niciodata nu stii ce e scriptat sau nu :D
Ce nu e scriptat de obicei nu apuci sa vezi.
Owen Hart death. ;)

Asta e un moment care m-a impresionat backstage:
http://www.buzzhumor.com/videos/3318/David_Schultz_Smacks_Reporter

E extraordinar si nu pot sa nu rad de fiecare data.

AngelOfDarkness
17th September 2007, 07:53
Shawn Michaels este luptatorul meu preferat...a facut istorie in Wrestling; meciul mau preferat cu el a fost acel Iron Man Match de la Wrestlemania XII,in care l-a invins surprinzator pe Bret Hart...
Sper sa-l vedem din nou in RAW,desi am auzit sa ar avea probleme cu inima si ca ar vrea sa se retraga :(

Raiden
17th September 2007, 08:11
Sper sa-l vedem din nou in RAW,desi am auzit sa ar avea probleme cu inima si ca ar vrea sa se retraga :(

Nu exista niciun zvon din asta. Ultimul zvon pe care l-am citit spunea ca Shawn Michaels se simte mai bine dar nu este refacut 100%.

Freedom
17th September 2007, 16:28
Shawn Michaels a imbatranit si oricand poate avea probleme de orice natura.Nu zic ca nu ar mai putea continua in wrestling, dar pentru binele sau ar trebui sa se retraga, deoarece acele emotii, concentrarea continua si poate si stersul, chiar in doza mica , pot provoca probleme de inima....

Raiden
19th October 2007, 02:07
Source: PWTorch.com

Vince McMahon has a history of singling people out backstage and embarrassing them in front of other wrestlers. Last Monday when Shawn Michaels was the target of Vince's juvenile behavior, it blew up in Vince's face and left even Stephanie McMahon speechless.

Despite the fact that Shawn Michaels returned to WWE a month ahead of schedule, he still has heat with Vince. Shawn made it clear before he returned that he wants more control over his schedule. He won't be doing any overseas tours and will work a somewhat reduced schedule so he can spend more time with his family.

When Shawn showed up to RAW last Monday for the first time since his injury, Vince started "chewing him out" in front of the lockerroom. He made fun of Shawn's attitude and his clothing, among other things. To the surprise of everybody, HBK fired back at Vince and put him in his place. Shawn made it very clear to Vince in front of everybody that he won't be disrespected by anybody or treated like a rookie.

The wrestlers were shocked that somebody finally stood up to one of Vince's tirades. According to our source, nobody was more shocked than Stephanie McMahon. Witnesses were reportedly amused that Shawn humbled Vince in front of everybody. The McMahon's are not necessarily disliked by the roster but this definitely brought Vince down off his high horse.

Shawn and Vince have had a volatile relationship for well over a decade. There is no indication that this incident will have any ramifications on Shawn's WWE status.

gaby1528
19th October 2007, 09:31
ce bine imi pare:)):shocked::great::great::ras-plans::ras-plans::ras-plans:

RockBerg
19th October 2007, 13:19
There is no indication that this incident will have any ramifications on Shawn's WWE status.
Las' ca le trece.Daca era cineva suparat HBK nu mai era in roster.

Raiden
1st November 2007, 00:30
http://www.youtube.com/watch?v=m7V3kvhsT0Y - un alt video interesant cu atmosfera din backstage din seara din anul 1997 Survivor Series Montreal Screwjob.
http://www.youtube.com/watch?v=b6ojndCHM28 - e ca un film :D

http://www.youtube.com/watch?v=mdmeNxXP56E - the other side of the story Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=bWFoYEyTM6o - the other side of the story Part 2

TaiPan
1st November 2007, 08:24
ce s-a intamplat mha atunci in monreal? k ati mai vb despre asta si v-am intrebat si atunci si nu m-a bagat nimeni in seama :-L

clau_goll
1st November 2007, 08:37
Te referi la Montreal Screwjob?Daca da,e imposibil sa nu stii ce s-a intamplat acolo!!

Reaper
1st November 2007, 09:24
ce s-a intamplat mha atunci in monreal? k ati mai vb despre asta si v-am intrebat si atunci si nu m-a bagat nimeni in seama :-L
Pe scurt:
- Bret Hart era campion WWF si trebuia sa plece in WCW.
- trebuia sa-l invinga pe HBK si sa-si pastreze centura, iar apoi sa renunte la ea.
- in timpul meciului Vince a cerut arbitrului sa opreasca meciul si sa-l declare invingator pe HBK.
- Bret was pissed.

Heath Scumm
1st November 2007, 09:32

Ai intrebat si ti s-a raspuns ... pentru mai multe informatii citeste prin topicul Bret "HitMan" Hart

RockBerg
1st November 2007, 13:20
Pe scurt:
- Bret Hart era campion WWF si trebuia sa plece in WCW.
- trebuia sa-l invinga pe HBK si sa-si pastreze centura, iar apoi sa renunte la ea.
- in timpul meciului Vince a cerut arbitrului sa opreasca meciul si sa-l declare invingator pe HBK.
- Bret was pissed.
- He then spit on Vince McMahon
- We still enjoy the videos backstage with the innocent look of HBK and Triple H and Bret cursing and wanting to kill people.
Am adaugat putin.

thunder_liger
1st November 2007, 14:59
Primele clip-uri sunt din Wrestling with Shadows. Totusi nu ma pot abtine : ba baiatule ce flegma i-a dat !!!:happy:happy:happy
Cu mana pe inima va spun ca mi s-a facut rau cand am revazut scena. Mare om tre sa fie Vince daca a luat asa flegma de dragul keyfabe :lol:

TaiPan
1st November 2007, 17:57
of, mersi, ma lamuri si eu in sf:)

wwefan
1st November 2007, 19:28
Mare om tre sa fie Vince daca a luat asa flegma de dragul keyfabe

Nu pentru flegma a suportat keyfabe-ul,ci pentru WWF,acum WWE.Daca urmaresti evolutia lui Vince,in special din 1985,de cind a introdus conceptul de "sports entertainment",nu ne mira mai nimic din comportamentul acestuia,care devine din 2000 brandul companiei!Prin cite umilinte si transformari n-a trecut patronul WWE-ului numai pentru a cuceri o piata saturata de atitea oferte,printre care si wrestlingul.Lipsit de talente artistice,cum si-a dorit,si vrind sa dovedeasca lui Vince McMaho Sr.ca el poate fi independent si ca doreste mai mult decit a putut tatal sau,si-a pus in joc imaginatia pentru a-si exploata personalitatea,promovind compania sa la nivel national.Cind l-am vazut prima oara,in 1993,am crezut ca este comentatorul WWF-ului,alaturi,din cind in cind,de Gorila Mansoon,apoi linga J.Ross.Dar despre el s-ar putea spune multe lucruri,dar nu-i cazul acum.Ce-i interesant in evolutia lui Vince McMahon e faptul ca,de vreme ce a descoperit ca Heel-ul este nu numai o notiune morala,{stim ca americanii sint cam maniheisti},dar si un personaj care stirneste reactii adverse,si-a pus imaginatia la contributie exploatind talentul wrestlerilor pentru a face show-urile cit mai atractive.Pe linga aspectul comercial pe care-l viza,Vince este si un om extrem de orgolios.Din momentul cind orgoliul lui Bret Hart a intrat in coliziune cu cel al patronului{e si in asta o istorie},Vince n-a mai suportat.Restul se cunoaste...De fapt banul si cistigul personal l-a transformat pe Vince McMahon in tot ce face!El este de fapt un personaj atipic al estlablishmentului american;face parte din el,dar prin personajul{ca heel} pe care-l interpreteaza il si sfideaza.Morala in cazul acestui kayfabe:nu poti stii in ce parte atirna balanta:cistigul banesc/comercial sau orgoliul suprem!Fiecare poate crede ce vrea...E un subiect de ..discutat.Eu cred ca a suportat dispretul lui Bret numai ca pentru ca n-avea ce sa faca.In acest caz,se poate spune,fara teama de a gresi,ca scopul scuza misloacele.Si din acest punct de vedere Vince McMahon este "mare om".Fara indoiala.{Din punctul meu de vedere,ca om,el este un mediocru,dar motivatia{iile} il obliga la mai mult.}
wwefan

thunder_liger
1st November 2007, 21:32
Nu pentru flegma a suportat keyfabe-ul,ci pentru WWF,acum WWE.

Din dorinta de a arata cat de multe cunosti cred ca le-ai putin pe dos logic incurcat . Iar restul...se stie dom'le ce e cu Vince, nu tre sa scrim o carte despre cum l-a parasit tacsu cand era mic, a trait cu ciuda multi ani si s-a tot contrat cu tatii vitregi, apoi regasirea miraculoasa, intratul in afaceri pe langa taticu, perioada in care era comentator si putini stiau ca era fiu patronului si urma sa preia afacerea . El a ajuns numero 1 pentru ca a incalcat o lege nescrisa a promotorilor, aceea de a nu trece in teritoriul celuilalt , nu din cauza ca tacsu era incompetent + ca a intuit foarte bine cum merge treaba cu televizoru' .
Feud-ul cu Austin l-a facut pe Vince super heel, cu Bret a fost poate legit shit, oricum nu vom afla prea curant..best kept secret in wrestling :ok:

wwefan
1st November 2007, 21:51
Din dorinta de a arata cat de multe cunosti cred ca le-ai putin pe dos logic incurcat

Era logic sa fie observata greseala imediat,si nu pentru ca doream sa demonstrez "cit de mult cunosc".Nu-i nicio legatura logica intre cele doua parti din propozitie!Mi-am dat seama cind am dat "submit reply".
Crede-ma,m-am saturat sa tot primesc raspunsuri ca cel de fata prin care,chipurile,as vrea sa fac caz de cunostintele mele.!De parca asta-i important,si nu tema in discutie.Fiecare ne completam cum putem.Pentru asta e un forum:nici un user n-are monopol asupra unui topic chiar si acela care il deschide!!!
wwefan

lopez
1st November 2007, 23:02
Orice ar zice diferiti licurici de pe forum Vince e tatal lor si e al mai bazat om din wrestling.Este creatorul wrestlingului modern si este meritul lui ca acest sport a ajuns ceea ce este azi

thunder_liger
2nd November 2007, 00:52
Pentru toti aia care sunt obfuscati : asta e thread despre HBK.

Raiden
8th April 2009, 11:29
Shawn Michaels appeared on radio station Q101 in Chicago yesterday and said he thinks WrestleMania 26 next year will be his last WrestleMania match.

HBK went on to mention how his WWE contract expires immediately after WrestleMania next year and that he wants to be around more for his children and family.

Michaels concluded by saying he feels he'll return to wrestling again at some point, possibly when his kids are teenagers and don't want to be around him all the time as much anymore.

Eu zic ca ar merita sa aiba mai mult timp liber alaturi de familia sa. A demonstrat tot ce s-a putut demonstra in wrestling, iar pe langa asta nu ar fi chiar ultimul meci, insa daca ar fi asa sper sa fie in compania lui Triple H (poate asa o sa aiba si el in sfarsit un meci calumea la WM) sau Chris Jericho si de ce nu din nou The Undertaker :D

In orice caz daca se va retrage, WWE-ul va trebui sa promoveze intens tinerii talentati. Fara Shawn Michaels la celalte PPV-uri WrestleMania ce vor urma se va simti o lipsa uriasa.

Feanoro
13th April 2009, 02:26
Cred ca de departe cel mai potrivit meci la WM 26 ar fi HBK - HHH.

Theodor01
13th April 2009, 11:51
A trecut abia o saptamana de la WM25 si tu vorbesti deja de WM26?

Feanoro
17th April 2009, 04:51
Well nu eram singurul...poate este ptr ca in afara de HBK - Undertaker am ramas complet nesatisfacut de restul de meciuri.

Reaper
25th June 2009, 09:53
Ce mai stiti de baiatul asta ca nu l-am mai vazut de mult.
A luat o vacanta?

Raiden
25th June 2009, 14:09
Da. Pentru a-si petrece mai mult timp cu familia.

hardys
15th July 2009, 02:46
Wrestleru meu preferat , Cel mai bun wrestler din WWE/WWC/WWF 4 ever

milanezu
15th July 2009, 03:04
nu se poate.
revine dinosaurul luna viitoare.
nu putea sta macar pana anul viitor?

aetius
15th July 2009, 09:02
de unde pot lua un DVD CU WM25 ?

Dr. Pinyada
15th July 2009, 13:57
Wrestleru meu preferat , Cel mai bun wrestler din WWE/WWC/WWF 4 ever

Apasa frana, ia o batistuta si sterge putin saliva, linisteste-te putin, trage aer in piept.... gata? Asa... Shawn Michaels nu a concurat vreodata in World Wrestling Council.

wweromania
18th July 2009, 15:03
WWE has some big plans already lined up for Shawn Michaels return, which is now expected to happen this Summer.

It is confirmed that the WWE Armageddon pay-per-view will be held on December 13th in HBK’s hometown of San Antonio, Texas at the AT&T Center. HBK is set to return to TV in time for SummerSlam and a DX reunion with Triple H is planned.

There’s also already talk of having Randy Orton defend the WWE Title against Shawn in his hometown at Armageddon, should Orton still be WWE Champion in December.

sursa: www.wrestlescoop.com

Raiden
21st July 2009, 18:57
nu se poate.
revine dinosaurul luna viitoare.
nu putea sta macar pana anul viitor?

:happy :happy

Iar incepi sa aberezi.

de unde pot lua un DVD CU WM25 ?

De pe wrestling torrents.

Nu prea as dori o reuniune a DX-ului, dar daca tot ce s-a vehiculat pana acum este adevarat cum ca Shawn Michaels se va retrage la WrestleMania XXVI dupa un meci cu Triple H, atunci s-ar putea sa fie o idee buna.

Feanoro
22nd July 2009, 19:10
Hmmm si sa inteleg ca pe Triple H il vor retrage intr-un Triple Threat cu Randy Orton si John Cena la WM XXXVII?

Dr. Pinyada
29th July 2009, 01:25
WWE has some big plans already lined up for Shawn Michaels return, which is now expected to happen this Summer.

It is confirmed that the WWE Armageddon pay-per-view will be held on December 13th in HBK’s hometown of San Antonio, Texas at the AT&T Center. HBK is set to return to TV in time for SummerSlam and a DX reunion with Triple H is planned.

There’s also already talk of having Randy Orton defend the WWE Title against Shawn in his hometown at Armageddon, should Orton still be WWE Champion in December.

sursa: www.wrestlescoop.com

Shawn Michaels Returning Soon

De ce ati postat amandoi fix acelasi extras de articol?

In orice caz, ma deranjeaza aceasta desecretizare in masa. Este pacat ca nimic nu mai poate fi tinut secret. Sigur, mare parte din aceste dezvaluiri sunt intentionate, deoarece cred ca, in urma unui asemenea anunt, se tripleaza vanzarile la toate evenimentele WWE cuprinse in aceasta perioada a reuniunii DX, care ar conduce la retragerea lui HBK. Cu toate acestea, mi-as dori sa ma uit la un PPV fara rasturnari de situatii anuntate cu luni in urma.

Exemple recente de situatii care in 1980 ar fi tinut comunitatea iubitorilor de wrestling cu sufletul la gura: intoarecerea lui Y2J, Who is Suicide?, Taz in TNA etc

lordsince
29th July 2009, 09:28
Eu zic ca Shaq la Raw a dat un indiciu acela cu Are You Ready

RockBerg
29th July 2009, 13:15
De ce ati postat amandoi fix acelasi extras de articol?

In orice caz, ma deranjeaza aceasta desecretizare in masa. Este pacat ca nimic nu mai poate fi tinut secret. Sigur, mare parte din aceste dezvaluiri sunt intentionate, deoarece cred ca, in urma unui asemenea anunt, se tripleaza vanzarile la toate evenimentele WWE cuprinse in aceasta perioada a reuniunii DX, care ar conduce la retragerea lui HBK. Cu toate acestea, mi-as dori sa ma uit la un PPV fara rasturnari de situatii anuntate cu luni in urma.

Exemple recente de situatii care in 1980 ar fi tinut comunitatea iubitorilor de wrestling cu sufletul la gura: intoarecerea lui Y2J, Who is Suicide?, Taz in TNA etc
In 1980 stirile din pro-wrestling erau raspandite de porumbei.

http://files.vector-images.com/clipart/letter6.gif

E 2009,unele news sunt postate inainte de a se intampla.

legendkiller
24th January 2010, 10:01
As noted before, Shawn Michaels recently appeared on KISS-FM radio in San Antonio, Texas and talked about his new DVD. Shawn also said that DX will “probably” disband after WWE’s Royal Rumble pay-per-view so he and Triple H can focus on their matches at WrestleMania.

When asked if he had any plans on retiring, Michaels said:

“Well, that’s always the million dollar question. I’d like to go on record as saying I have been trying to retire for the last three years… [WWE] makes it very difficult, you know, Vince McMahon is nuts. I try to walk away then WrestleMania comes up, they put me in a match, I do well, and [Vince] doesn’t make it very easy.”

Laurian1903
5th February 2010, 11:45
Oh, come on, Shawn, nu e nici o rusine in a recunoaste ca inca nu esti hotarat sa pleci. Cui i-ar fi usor sa se retraga, dupa o cariera precum cea a lui HBK? Sper insa ca Shawn sa aiba atata minte incat sa se retraga la timp si sa nu ajunga o epava ca Ric Flair, meciul de la WrestleMania XXIV fiind aproape de penibil. You need to walk away in a blaze of glory Shawn, not as a wreck.

Raiden
5th February 2010, 11:47
Oh, come on, Shawn, nu e nici o rusine in a recunoaste ca inca nu esti hotarat sa pleci. Cui i-ar fi usor sa se retraga, dupa o cariera precum cea a lui HBK? Sper insa ca Shawn sa aiba atata minte incat sa se retraga la timp si sa nu ajunga o epava ca Ric Flair, meciul de la WrestleMania XXIV fiind aproape de penibil. You need to walk away in a blaze of glory Shawn, not as a wreck.

Another lol post.

Feanoro
6th February 2010, 22:56
E greu de inlocuit un HBK cu juniorii lipsiti de personalitate din ziua de azi. Chiar si daca ar fi la fel de hodorogit ca Ric Flair tot ar fi mai interesant de urmarit un Shawn Michaels decat oricare din cei 2 din Legacy.

Laurian1903
7th February 2010, 18:16
Numai ca nu va ajunge niciodata o epava precum Flair. Shawn a fost de 10 ori mai muncitor si dedicat decat Flair. Flair had zero in-ring psychology, meciurile lui n-au facut decat sa ma plictiseasca, nu l-am putut vedea decat ca pe un bufon cu whoooo-urile lui si atitudinea isterica.

Big Sexy
8th February 2010, 08:14
Flair had zero in-ring psychology
Singura explicatie rezonabila pentru a iesi cu fata curata dupa o asemenea afirmatie e sa vii si sa spui ca ti-a spart cineva contul, de preferinta un verisor mai mic sau o vecina invidioasa. :rosu:
Daca nici Flair nu stie sa spuna prin lupta o poveste in ring atunci cine?

Laurian1903
8th February 2010, 12:11
E parerea ta si o respect, insa nu o pot impartasi.
Eu sincer nu am fost impresionat de vreun meci al lui Ric Flair. Cele mai interesante meciuri ale sale au fost impotriva greilor precum Randy Savage, Shawn Michaels, Terry Funk, Ricky Steamboat, Bret Hart si mai tarziu chiar Edge. Oameni carismatici si de 10 ori mai abili decat el, care au dus meciurile in spate facandu-l sa arate bine si periculos, pe cat posibil. Omul a fost foarte muncitor, nu am ce zice, pe langa asta era mereu intr-o forma de invidiat, insa daca vrei sa convingi pe cineva ca wrestlingul e intr-adevar regizat, arata-i un meci al lui Ric Flair. Il va urmari doua minute, dupa care ori va pufni in ras, ori cel putin va stramba din nas in fata "giumbuslucurilor" lui.

Constructing a Ric Flair match:

A few chops
Then more chops
A WoooOOO!
Getting flipped over the corner
Get hit in the corner, then falls on his face
Keeps receiving and overselling, chest and cheeks all red
Suddenly makes a comeback, uses more chops!
Another WoooOOO! And another one!
Then applies the figure four.

Sorry, dar nu pot numi asta storytelling, nici macar good showman nu pot sa-l numesc. Too spoofish and phoney.

Heath Scumm
8th February 2010, 12:43
Flair e intr-adevar routine wrestler ... in ultimul deceniu! Pentru ca e batran si nu mai poate. Personal, nu i-am gasit nicio prestatie din WWE peste medie ... poate doar meciul de final care a avut o poveste exceptionala. L-a carat HBK pe Flair la WrestleMania? Poate, intr-o anumita masura. Dar Flair a avut aportul sau la ce s-a intamplat acolo si nimeni nu i-l poate lua, oricat de mult te-ar enerva un batranel care refuza sa se retraga.

Daca vrei sa vezi insa ce putea sa faca in tinerete, iti recomand meciurile din NWA din anii '80. Meciurile cu Sting, Dusty Rhodes, Ricky Steamboat, Harley Race, Kerry Von Erich, Magnum TA, Roddy Piper ... astea sunt meciurile care l-au semnat cu WWF si WCW si care i-au adus expunerea mult meritata.

Lupta cate 40-60 de minute in fiecare noapte, 360 zile/an, timp de aproape 10 ani si te asigur ca meciurile erau 100% storytelling. Desigur, nu e un specimen atletic gen AJ Styles dar sa spui despre el ca nu are in-ring psychology e cam exagerat.

Daca pot sa-l compar cu cineva, Flair din tinerete e mai mult genul American Dragon din ROH ... meciuri de o ora cu o poveste incredibila, unele spoturi spectaculoase (pentru vremea lor) interactiune cu fanii de nota 10 dar uneori tehnicizate si duse la podea cam des.

Flair este cel mai mare campion mondial din istoria wrestlingului cu un motiv. Nu e un produs artificial umflat de WWE doar pentru ca au vrut si ei sa creeze o legenda. Flair e un wrestler care si-a castigat reputatia pentru ca vine dintr-o era in care wrestlingul nu era promovat la TV cum e azi si oricine poate sa fie superstar, o era in trebuia sa mori in ring pentru ca niste rednecks din Nashville sa plateasca 10 $ sa te vada.

De asta Flair e cel mai mare campion mondial din toate timpurile!

P1ka
8th February 2010, 16:33
Flair e intr-adevar routine wrestler ... in ultimul deceniu! Pentru ca e batran si nu mai poate. Personal, nu i-am gasit nicio prestatie din WWE peste medie ... poate doar meciul de final care a avut o poveste exceptionala. L-a carat HBK pe Flair la WrestleMania? Poate, intr-o anumita masura. Dar Flair a avut aportul sau la ce s-a intamplat acolo si nimeni nu i-l poate lua, oricat de mult te-ar enerva un batranel care refuza sa se retraga.

Daca vrei sa vezi insa ce putea sa faca in tinerete, iti recomand meciurile din NWA din anii '80. Meciurile cu Sting, Dusty Rhodes, Ricky Steamboat, Harley Race, Kerry Von Erich, Magnum TA, Roddy Piper ... astea sunt meciurile care l-au semnat cu WWF si WCW si care i-au adus expunerea mult meritata.

Lupta cate 40-60 de minute in fiecare noapte, 360 zile/an, timp de aproape 10 ani si te asigur ca meciurile erau 100% storytelling. Desigur, nu e un specimen atletic gen AJ Styles dar sa spui despre el ca nu are in-ring psychology e cam exagerat.

Daca pot sa-l compar cu cineva, Flair din tinerete e mai mult genul American Dragon din ROH ... meciuri de o ora cu o poveste incredibila, unele spoturi spectaculoase (pentru vremea lor) interactiune cu fanii de nota 10 dar uneori tehnicizate si duse la podea cam des.

Flair este cel mai mare campion mondial din istoria wrestlingului cu un motiv. Nu e un produs artificial umflat de WWE doar pentru ca au vrut si ei sa creeze o legenda. Flair e un wrestler care si-a castigat reputatia pentru ca vine dintr-o era in care wrestlingul nu era promovat la TV cum e azi si oricine poate sa fie superstar, o era in trebuia sa mori in ring pentru ca niste rednecks din Nashville sa plateasca 10 $ sa te vada.

De asta Flair e cel mai mare campion mondial din toate timpurile!

Da , bine ai zis! .. Sunt de acord si eu ... Flair e cel mai mare campion 4 ever , iar meciul cu Shawn mi-a placut foarte mult! Mai ales Partea inainte de final cand a zis SHAWN : Sorry,i love you!

Laurian1903
8th February 2010, 19:42
^ That was all Shawn, exact asta spuneam. Recunosc ca nu am vazut decat cateva meciuri din anii lui de tinerete, insa si atunci mi s-a parut ca se agita mult fara sa arate prea multe. In fine. Cert este ca e mult mai abil decat Hogan, aia e clar.

ogip000
8th February 2010, 20:27
Laurian afirmatia ta este extrem de deplasata in legatura cu Flair. El este ,sa zicem, al treilea "brand" oferit de industria wrestlingului de-a lungul timpului, dar sa nu uiti ca spre deosebire de ceilalti doi, el n-a jucat in filme(ma refer la Hogan si The Rock). Daca intrebi un cetatean al Statelor Unite care sa aibe peste 30 ani si nu este un admirator al acestui spectacol sa-ti dea un nume de wrestler inafara de Hogan si The Rock fi sigur ca "Ric Flair" va fi raspunsul.

Mr Cosmin
8th February 2010, 20:27
^^C`mon, si Hornswoggle e mai abil decat Hogan...

^Alaturi de Hogan si The Rock, este indiscutabil si Stone Cold.

Raiden
8th February 2010, 20:50
^^C`mon, si Hornswoggle e mai abil decat Hogan...

Pff.... :rolleyes:

JXk6ea3-gEc
M2j1_sVVQwE
egoc3KX3wyM

Laurian1903
9th February 2010, 00:19
Daca intrebi un cetatean al Statelor Unite care sa aibe peste 30 ani si nu este un admirator al acestui spectacol sa-ti dea un nume de wrestler inafara de Hogan si The Rock fi sigur ca "Ric Flair" va fi raspunsul.

Mai degraba va raspunde HBK, Hitman sau Undertaker!
Toti trei si-au pus amprenta mult mai adanc in perioada de glorie a WWF-ului decat Flair. Pana si sotul de 50 de ani al matusii mele stabilita in Franta stie de astia trei, l-am invitat la un Legends of WrestleMania cand ne-a vizitat anul trecut. In afara de Hogan nu a mai recunoscut pe nimeni din roster. Heh. :)

legendkiller
1st August 2010, 12:14
Shawn Michaels revealed on his new Twitter page that he was backstage at the WWE Raw show on Monday in San Antonio. “It was great to see all the WWE cast and crew Monday night in (San Antonio),” Michaels wrote. “Momma and the kids watched from ringside, and I sat with the boss in the back.

“I know it’s only been a few months, but it seemed like old times. Really nice and special to see everybody.”

Laurian1903
1st August 2010, 12:52
Good to hear he still comes around.
I hope he'll do some special appearances in the future.

legendkiller
1st August 2010, 13:32
Daca e adevarat ca a petrecut timpul alaturi de Vince in backstage, inseamna ca e evident faptul ca certurile dintre cei doi ar fi doar niste barfe. Desi este foarte suspect ca Vince a ordonat ca tot ceea ce este legat de HBK sa fie scos din programul TV.

Raiden
1st August 2010, 13:54
Barfe ? Sunt niste prostii. Nu stiu cum unii dintre voi inca mai luati in calcul posibilitatea ca aceste fake-uri sa fie adevarate. In fiecare saptamana Shawn Michaels este inclus in video-urile WWE-ului, fie ca vorbim de acel opening package de la fiecare show, fie ca vorbim de reclama aia la Twix care promoveaza SummerSlam-ul si care il arata pe Shawn Michaels cum sare peste corzi in meciul pe care l-a avut cu Vader. Si a mai fost prezentat pe scurt meciul sau cu Razor Ramon de la SummerSlam 1995 acum cateva saptamani.