View Full Version : Transferuri 2006-2007
Ayrton
4th May 2006, 15:34
Intrucat se apropie sfarsitul acestui sezon, s-a dat drumu' la conduca cu zvonuri pentru viitorul echipei Dinamo.
Pe acest thread doar despre jucatori vom discuta.
Iata si primele 3 stiri:
Dinamo Bucureşti, prin oficialii ei, şi-a manifestat interesul pentru golgeterul la zi al Diviziei A, cu 21 de goluri. "Îţi oferim acum 1,2 milioane de euro pentru Mazilu!", i-au spus şefii "cîinilor" lui Şiman, finanţatorul Sportului refuzînd din start. Roş-albii vor să mai negocieze cu Şiman transferul lui Mazilu, încercînd să ofere pe lîngă suma iniţială şi un jucător la schimb.
“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători”, ne-a dezvăluit managerul sportiv al bucureştenilor, Petre Buduru. “Gabriel Tamaş este prioritatea noastră numărul unu, fiindcă vrem să întărim, în primul rând, defensiva. El este jucătorul în jurul căruia vom începe reconstrucţia echipei. Apoi, putem spune că Andrei Prepeliţă (foto) este deja fotbalistul lui Dinamo. Îi expiră contractul cu FC Argeş după terminarea campionatului şi ne-am înţeles deja cu el.
Internaţionalul de 22 de ani Gabriel Tamaş a revenit în iarnă la Spartak Moscova, după un împrumut de 11 luni în Ştefan cel Mare, însă în Rusia fundaşul a jucat foarte puţin. Oficialii dinamovişti iau în considerare posibilitatea de a-l transfera definitiv pe fotbalist, însă vor trebui să scoată din buzunar aproape 3 milioane de dolari. "Eu m-aş întoarce la Dinamo din vară, fiindcă în Ştefan cel Mare am avut un an 2005 fantastic. Dar nu depinde doar de mine, trebuie să se înţeleagă cluburile".
Utilizator
4th May 2006, 16:44
deocamdata se fac valuri, sa vedem rezultatele. Mazilu a fost ofertat de ochii soacrei, Siman ceruse minim 2 mil asa ca...Pe Tamas decat sa-l mai imprumute iara mai bine uita de el.
In primul rand ar trebui stabilit repede viitorul antrenor care as baga mana-n foc ca va fi iar Ando. Strainii sunt de coloratura. varianta trista ar fi cu Rednic, Ion Moldovan sau altii asemenea.
Sa vedem si cine mai ramane din lotul actual, vor pleca destui.
Daca prindem loc de UEFA ar trebui sa scoata o echipa competitiva peste vara, deci sa se zoreasca sa definitiveze de pe acum totul. Daca ne prinde august fara problemele rezolvate ne pregatim iarasi pentru un an searbad.
Daca nu prindem loc de UEFA ar trebui sa vedem numeroase demisii si retrageri mai inainte de toate.
Aaetius
4th May 2006, 23:26
din ce am mai auzit ar mai pute ajunge la dinamo din vara:
1.andrei prepelita (fc arges)
2.valentin badea (fc vaslui)
3.alejandro gavatorta (poli iasi)
4.gabi tamas(spartak moscova)
5.alberto malesani(antrenor - liber de contract)
si se vor intoarce: d.semeghin,a.ilin,s.perenyi,scarlatache,alex pacurar,tames, chihaia,baltoi,tibor moldovan,lucian cigan,ovidiu burca si lucian goian
Utilizator
5th May 2006, 09:53
Cigan pe unde joaca? La Bihor?
Ayrton
5th May 2006, 10:07
Nu, Cigan joaca la Sopron (echipa lui Marius Vizer antrenata de Beppe Signiori) in Ungaria si merge in aceasta vara in pregatiri 1 luna cu Ajax Amsterdam.
Semeghin si Tibor Moldovan sunt definitiv vanduti. Ceilalti pe care i-a scris Aaetius intr-adevar vor reveni, dar nu stiu pe cati ii va opri noul antrenor.
Utilizator
5th May 2006, 11:01
pana la urma ma cam lasa rece cine vine si cine pleaca. ne-am entuziasmat in iarna ca s-a pastrat echipa si au venit intariri aparent spectaculoase. Eram pe primul loc linistiti si acum ne luptam crancen sa mai prindem UEFA, echipa joaca constant prost.
Mi-as dori sa se perie structura organizatorica si sa se faca ordine, sa vina profesionisti in conducerea executiva care sa inceapa sa construiasca o echipa fara imprumutati, fara vanzari rapide, care sa aiba rezultate constant bune. Altfel va fi aceeasi debandada si perindare de jucatori cu nume sau promitatori.
Vreau sa nu mai stau cu inima cat un purice mereu, asteptandu-ma la surprize dintre cele mai neplacute.
Si cu antrenorul viitor sunt sceptic. Tevatura mare, nume sonore, ne-am bucura acum sa revina si Andone si sa ramana cum am stabilit (cum draq sa concediezi un antrenor si dupa nici doua luni sa incepi sa alergi dupa el cu rugaminti sa revina?). Am vaga impresie ca pana la urma va veni un antrenor dintre cei mediocri si am feelingul ca va fi Rednic care nu-mi place deloc.
Aurel.D
5th May 2006, 12:52
Din vara vreau in primul rand jucatori tineri, dornici sa joace pt. Dinamo, dornici de afirmare.
Vreau sa ramana Moti, Galamaz, Pulhac, Alexa (isi va reveni dupa pregatirea din vara), C. Munteanu (asa si asa), Danciulescu cu conditia sa il joace varf impins.
De venit, neaparat Tamas ca si asa nu l-au jucat rusii, un portar bun, Mazilu daca se poate (oricum un atacant trebuie, neaparat), Prepelita cred ca ar fi bun si...nu mai stiu.
Cert este ca vreau jucatori care manance iarba 90 de min si dupa aia pot sa mearga in 50 de baruri, nu ma intereseaza.
Utilizator
5th May 2006, 13:01
Chihaia insist sa cred ca poate deveni mult mai bun decat Mazilu.
La ramasi as vrea sa ramana si alde Ropotan, Radu Stefan.
Nu-l vreau pe Tamas decat cu transfer definitiv. Decat alt imprumut mai bine lasa.
La veniri cred ca si Scarlatache e bun (e 100% dinamovist btw), Pacurar cat a jucat imi placea in mod deosebit (nu stiu ce mai poate acum).
Quittaro: C. Munteanu sper ca e Catalin si nu Cristi :)
Ayrton
5th May 2006, 13:51
Pai Catalin Munteanu si-a prelungit contractul pe inca 3 ani, deci va ramane. portarul Chistoc Munteanu trebuie sa plece obligatoriu!!! Oriunde, numai sa nu ne mai manance meciurile, fir-ar el al :drak:-ului de pitic, ca din cauza lui e gata steaua sa iasa campiona dupa egalul ala din min 90...
Aurel.D
5th May 2006, 18:09
La Catalin Munteanu ma referam; cu toate ca nu a aratat mare lucru, pana acum, se vede ca vrea sa joace si o face chiar bine uneori.
Cred ca si Florea ar fi bine sa ramana da rnu stiu care este situatia lui.
Oricum, vreau un lot, mult innoit!
Utilizator
5th May 2006, 18:26
asta e clar: e nevoie de un antrenor proaspat, bun si dornic de a reusi, de un lot corespunzator viziunii lui si de o conducere mai desteapta si mai putin generatoare de scandal decat a fost pana acum.
Andrei Prepelita (fc arges)
Valentin Badea (fc vaslui)
Alejandro Gavatorta (poli iasi)
Gabi Tamas(spartak moscova)
+ inprumutatii care se intorc
Tames
Chihaia
A Baltoi
Ovidiu Burca
+
Mazilu
+
un mijloc de valoare - coordonator
+
Un portar de valoare , de afara
+
Un antrenor de valoare : Malesani , Materazi , Bergodi , Mathaus , Lucescu , Rednic .....
vlad1607
6th May 2006, 20:43
proritatzi :
1.fundas
2.fundas
3.....
si un antrenor bun
Utilizator
8th May 2006, 10:25
Rednic va continua agonia echipei, n-am incredere in el.
Ayrton
8th May 2006, 10:33
nici eu nu sunt pt rednic...
Mario Di Lazi
8th May 2006, 14:11
In primul rand NU mai vreau jucatori imprumutati de la echipe din strainatate la care NU joaca.
Daca ne uitam cati jucatori are Dinamo imprumutati prin Div. A mai facem o echipa.
La capitolul antrenori : unul care sa ne scoata din rahat : Andone, sau unul strain.
SI NU IN ULTIMUL RAND : ne trebuie o conducere capabila din toate punctele de vedere.
cip_81
8th May 2006, 18:13
In primul rand cine ar trebui sa plece:pacaliciul din poarta, Munteanu...non-valorile Mihut, Balan, Vl Munteanu, Galamaz, Margaritescu...imprumutatii Barcauan, Florea, Zicu...blazatii Danciulescu, Alexa, Niculescu.
Reconstructia trebuie facuta din temelii, chiar daca asta ar insemna 1-2 ani in afara cupelor europene. Iar aceasta reconstructie sa fie facuta doar cu jucatori care-si doresc cu adevarat sa joace pentru echipa asta...co-proprietatile si imprumuturile eliminate definitiv (este o conditie esentiala).
Apropo, am vazut reticenta unora fata de jucatorii tineri din divizia B. Fals...si acolo se joaca fotbal, si acolo sunt multi jucatori buni (avem destule exemple...Mihalcea, Tamas, Radoi...).
Utilizator
8th May 2006, 18:29
Cip_81: da' Margaritescu era chiar bun, punea osul, mergea brici pana in iarna. Mihut stiam ca era bun la Bihor, s-ar putea ca intr-un alt context sa inceapa sa dea randament. Ce e acum la Dinamo nu se cheama echipa si omul de abia a venit in iarna.
Zicu pleaca oricum, Barcauan la fel. Portari ne-ar trebui vreo doi, eu l-as disponibiliza si pe Gaev.
Daca se face reconstructie din temelii interesant ar fi cine o va face. Daca stam 1-2 ani in afara cupelor europene inseamna ca vor reincepe cu vanzolelile de lot precum in trecut. Nu rabda astia din conducere sa stea pe sec de dragul constructiei.
Cinstit vorbind cu sau fara cupe europene echipa se poate reconstrui din mers daca e cineva capabil de asta. Ar fi buni si ceva jucatori straini in lot, unii seriosi care sa aduca pe langa valoare si exemplu de profesionism celorlalti.
PS: si cine crezi ca va fi acela care sa ocheasca jucatori promitatori din diviziile inferioare? Cumva nea Tica? :D
cip_81
8th May 2006, 19:15
Cip_81: da' Margaritescu era chiar bun, punea osul, mergea brici pana in iarna. Mihut stiam ca era bun la Bihor, s-ar putea ca intr-un alt context sa inceapa sa dea randament. Ce e acum la Dinamo nu se cheama echipa si omul de abia a venit in iarna.
Margaritescu este un jucator bataios si care pune mult suflet. Dar atat. Gata cu sentimentalismele...ca sa depasim mediocritatea, pe langa dorinta tre' sa existe si putinta. Cat il priveste pe Mihut, mi-e teama ca momentul lui glorie a fost acum vreo 2-3 ani, atunci cand se afla si in atentia selectionerilor. Plus, din cate am inteles, duce o zbuciumata viata de noapte. daca e asa...OUT.
Ar fi buni si ceva jucatori straini in lot, unii seriosi care sa aduca pe langa valoare si exemplu de profesionism celorlalti.
Da, dar astfel de jucatori tre' urmariti o perioada de timp de persoane abilitate din cadrul clubului, si nu propusi de fel de fel de impresari dubiosi sau jucatori adusi pentru ca i-a placut unuia sa navigheze pe net (vezi cazurile Meride, Optcunoua sau Delwarte).
PS: si cine crezi ca va fi acela care sa ocheasca jucatori promitatori din diviziile inferioare? Cumva nea Tica? :D
In vara anului trecut, cand s-a constituit noua societate, in organigrama aparea si un departament de scouting. Exista el oare cu adevarat?! Eu as vrea sa cred ca da, doar in conducere sunt oameni seriosi.
Utilizator
8th May 2006, 19:25
Cip: departament de scouting e foarte posibil sa existe, m-as mira insa sa exista si scouteri (capabili) pe acolo. :)
Nu sunt sentimental, dar astia bataiosi pot ramane sa asigure o tranzitie mai usoara. Nu e obligatoriu sa ramana titular, dar nu poti sa formezi de la 0 in 1-2 ani un lot de 22-25 de jucatori apti de a intra in lupta.
Mihut are viata de noapte agitata: pai avem un grup serios cu viata de noapte agitata. Si nici asta n-ar fi o problema daca ar fi la fel de agitati si pe terenul de fotbal. Sunt destui jucatori celebri la ora actuala care sunt vazuti frecvent prin discoteci, se mai aude si de ceva aventuri cu diverse starlete...da' cand au etapa mai si joaca.
Mario Di Lazi
9th May 2006, 09:11
Cip: departament de scouting e foarte posibil sa existe, m-as mira insa sa exista si scouteri (capabili) pe acolo. :)
Eu zic ca astia de la Dinamo cauta jucatori pe internet ca si noi suporterii.
Eu stiu ca un singur jucator a dat randament la o echipa care nu stia NIMIC despre el. Acum cativa ani Kaviedes a fost adus la Perugia fara sa-l urmareasca.
Ayrton
9th May 2006, 10:01
Vor să continue cu Zicu şi cu Bratu
Dintre jucătorii pe care Dinamo îi are împrumutaţi de la alte grupări, iar la finalul sezonului le expiră înţelegerile cu roş-albii, doar Ianis Zicu şi Florin Bratu sînt fotbaliştii cu care se doreşte prelungirea contractelor. Acest lucru a fost confirmat de Cristi Borcea la emisiunea Recursul etapei de duminică noaptea. În privinţa machedonului (9 goluri în acest sezon) s-a luat deja legătura cu cei de la Inter Milano pentru fixarea unui preţ de transfer, iar pentru Bratu (6 goluri) Dinamo trebuie să achite un milion de euro lui Nantes ca să-l achiziţioneze definitiv.
Gaev pleacă
Roş-albii se vor despărţi la vară de Vladimir Gaev (28 de ani), care a primit deja o foaie din partea conducerii cum că poate pleca la orice echipă ce achită clauza de 200.000 de dolari. Portarul a jucat în tur în 12 meciuri pentru Dinamo în Divizia A, dar în această primăvară a bifat doar 90 de minute cu Rapid (0-3). Goal-keeperul vine doar la antrenamente, însă aşteaptă să părăsească România, mai ales că nici soţia, nici fetiţa lui nu s-au adaptat în Bucureşti. "Nu mai vrea să stea şi nu vrem să-i punem piedici", a declarat unul dintre oficiali.
Mario Di Lazi
9th May 2006, 13:51
EU nu-l mai vreau pe Zicu.
De ce ?
S-a schimbat foarte mult fata de jucatorul care pleca in Italia acum vreo 2 ani.
Aurel.D
9th May 2006, 14:37
Margaritescu ar fi bine sa ramana; este bataios si poate juca foarte bine daca are un antrenor care sa il motiveze. Nici eu nu il mai vreau pe Zicu: este prea ingamfat, joaca numai la misto, face o gramada de prostii pe teren. Talentat ar fi, dar e prea prost ca sa profite de asta. Cred ca va fi urmatorul pe lista celor "nascuti talent si morti speranta"
Bratu ar fi bine sa ramana; are o viteza cum putini jucatori din Div. A au, are sut puternic si are simtul portii (chiar daca in ultima vreme si l-a pierdut:D )
DIIINAAAAAMOOO, LA, LA, LA ,LA ,LA!!
/hello /hello /hello
Darius
9th May 2006, 23:08
EU nu-l mai vreau pe Zicu.
De ce ?
S-a schimbat foarte mult fata de jucatorul care pleca in Italia acum vreo 2 ani.
Sunt de acord cu tine...Zicu nu mai este jucatorul care a fost in urma cu cativa ani, inainte sa plece la Inter Milano...desi a marcat vreo noua goluri in campionat pentru Dinamo, nu este un jucator indispensabil pentru clubul din Stefan cel Mare...s-a schimbat mult Iannis Zicu in atitudine si cred ca acest lucru este in defavoarea echipei nationale...Zicu era acum cativa ani un jucator de perspectiva pentru viitorul nationalei romane...sau poate ca nu este totul pierdut...
Zicu, daca are un antrenor mai dur cu jucatorii, si daca nu mai e imprumutat, eu zic ca poate fi piesa de baza, ca si Catalin Munteanu, care sunt servantii ideali pt. atacanti, ca si cu JIUL.
Avem mijlocasi foarte buni, mai trebuie portari, fundasi mai siguri si un atacant cum era Danciulescu pana acum 2 ani, daca nu pleaca Niculescu si Bratu, care cam joaca la misto, si nu prea-l mai agreez.
Mario Di Lazi
11th May 2006, 13:16
Eu am incredere in Catalin Munteanu ca o sa ajunga la o forma mult mai buna, DAR pe Zicu si Grigorie NU vreau sa-i mai vad.
Aaaa, BA DA, vreau sa-i vad la Dinamo II in Div B sau Div C.
Utilizator
11th May 2006, 13:35
Zicu inca mai merge, dar Grigorie e pierdut definitiv pentru fotbalul mare :)
Mario Di Lazi
11th May 2006, 13:58
Nu stiu daca este pierdut Grigorie pentru ca eu nu cred ca a fost atata timp de cand joaca la Dinamo un fotbalist adevarat.
In afara de golul din min. 90 in meciul cu sTeaua in care am castigat, peste 10 ani eu nu o sa-mi mai amintesc nimic de Grigorie.
:rosu:
Utilizator
11th May 2006, 15:27
e un fel de Tandala al echipei, a mai si marcat dar indeobste doarme :D
BrasovFans
13th May 2006, 20:05
Il aduceti in "groapa" pe Gabriel Tamas din Rusia? O sa fie o situatie cam naspa la Dinamo pt k in vara cei de la Dinamo vor ramane doar cu 13 jucatori din lotul actual. Dupa parera mea cea mai mare pierdere a lui Dinamo este plecarea lui Florentin Petre in Bulgaria!
APARAREA E CA SI INEXISTENTA LA DINAMO.
Dar ce e mai grav, e ca Flocea asta, n-are nici o tactica, se joaca haotic, nu stie sa-i aseze in teren.
Daca ramanea Andone, eram la multe puncte in fata !
Universal
15th May 2006, 04:19
Andone nu vine la Dianmo,nu are ce cauta acolo
Ayrton
5th June 2006, 18:15
conform prosportului de saptamana trecuta, Dinamo este gata sa-l achizitioneze pe portarul sloven Alexander Seliga de la Slavia Praga.
cip_81
6th June 2006, 00:02
Asta o fi un nou Delwarte?! Oricum, sper sa fie mai bun decat maimutoiul ala de Munteanu.
Din cate am vazut eu, nu a jucat decat 2 meciuri in campionat si unul in Cupa Uefa, cu Hamburg (a jucat doar ca le-a eliminat titularul).
Mario Di Lazi
7th June 2006, 21:53
Delwarte, Gaev au avut cam acelasi rezultat. Singurul portar strain care a convins a fost Kahlid Fouhami . Insa de asta ne-am batut joc si a plecat.
Pe Guso il stiam.
Sa vedem cine e si Seliga asta.
Ayrton
4th July 2006, 09:40
Jucatori transferati pana la 03.07.2006:
Glenn Moss (portar, New Zeeland K.), Lucian Goian (fundas, Ceahlaul), Cosmin Pascovici (fundas, Farul Constanta), George Blay (fundas, Standard Liege), Cornel Predescu (mijlocas, Unirea Urziceni), Alexandru Pacurar (mijlocas, Gloria Bistrita), Razvan Paduretu (mijlocas, Gloria Bistrita), Iulian Tames (mijlocas, FC National), Sreten Stanici (mijlocas, Poli Timisoara), Dan Codreanu (atacant, U Cluj), Alex Baltoi (atacant, Otelul Galati), Ionel Ganea (atacant, Wolverhampton).
Inca un fundas central ar mai trebui adus!
Gabi Tamas de preferinta! :D
Aurel.D
4th July 2006, 10:25
Nu imi place deloc ca l-au adus pe Ganea, iar acum vor sa il aduca si pe Mara!
Ce naiba, iar ne transformam in cimitirul elefantilor?
Ayrton
4th July 2006, 15:45
Pentru Ganea sunt de acord: e muncitor, ambitios, poate face ca si pustii astia sa invete sa alerge pt echipa.
In schimb, Mara e terminat pentru fotbal: party-uri, betii, etc... Sa ne lase in pace! :rosu:
Ayrton
5th July 2006, 09:18
Rednic ii asteapta in cantonament azi pe brazilianul Renato de la Arminia Bieliefeld (mijlocas) si costaricanul Gomez (atacant).
Aurel.D
5th July 2006, 10:27
Iar incepe Rednic cu tot felul de straini necunoscuti!!
Ayrton
5th July 2006, 10:31
Costaricanul Ronald Gomez nu e chiar necunoscut... a jucat la ultimele doua Campionate Mondiale, iar la cel de acum, chiar a marcat in meciul cu Polonia. Are un stang fantastic! Bate loviturile libere cam in genul lui Roberto Carlos. (tin minte de asta iarna, cand a jucat la Capionatul Mondial al Cluburilor, cand a marcat un alt gol superb din lovitura libera.)
De brazilianul ala recunosc ca n-am auzit! :P
apercele
5th July 2006, 18:56
sunt multumit de achizitii dar l-as vrea pe tamas inapoi...el cu moti pulhac si ganezul ar fi o aparare buna
mai sunt vreo 2-3 achizitii pe cale dar pana acum suntem OK
cu mijlocasii stam mai nasol dar va dati seama ca rednic stie acest lucru..
forza dinamo
Mario Di Lazi
6th July 2006, 11:54
Il sustin pe Rednic 100 % in transferurile pe care le face. Nu as vrea insa sa-l vad dupa cateva etape din campionat cand acesti jucatori nu vor da randament zicand : "Sunt nemultumit de unii jucatori pe care i-am adus si in care am avut incredere. Astept iarna sa mai aduc ceva jucatori."
Mario Di Lazi
7th July 2006, 17:04
Ionuţ Badea a semnat cu piteştenii
După Cruceru şi Daniel Rednic, piteştenii au mai adus la echipă încă un jucător care a evoluat în Divizia A. Ionuţ Badea a jucat până acum la Dinamo şi FC Vaslui şi a semnat un contract pe trei ani, pentru el Porumboiu primind în jur de 350.000 de dolari. La sfârşitul săptămânii, în cantonamentul de la Sinaia va sosi şi grecul Gianopulos, de la Panionios, în vârstă de 34 de ani.
Ayrton
10th July 2006, 09:58
Am vazut intr-un interviu de azi ca a observat si Rednic faptul ca a scazut mult media de inaltime a echipei... Un funas central inalt ar compensa... Gabi Tamas? ;)
Mario Di Lazi
10th July 2006, 20:45
Am vazut niste imagini cu lotul lui Dinamo si am observat 2 jucatori de culoare. Unul este ghanezul Blay, dar celalalt cine este ?
Ayrton
11th July 2006, 09:07
Celalat jucator de culoare este francezul Jean Phillipe Mendy - atacant, 19 ani, 1.86 inaltime, pe care Rednic ar vrea sa-l opreasca in lot, intrucat vine gratis si are pretentii salariale modeste.
Aurel.D
11th July 2006, 14:03
Ayrton, tii cu Italia? Bleeeeaaaahh!:D
SILVIU99
13th July 2006, 00:01
vara asta a fost o campanie de achiziti bunicica dar se putea mult mai mult .inca se mai aude ca vor veni 2 jucatorii dupa meciul cu hibernians .FORZAAAA DINAMO!!!!:yeah:
Ayrton
13th July 2006, 09:39
Conform ultimelor zvonuri, dupa meciul cu maltezii, Claudiu Niculescu va pleca in China pentru a semna un contract acolo.
Ca inlocuitori, sunt anuntati Florin Bratu, sau varianta de rezerva Ionut Mazilu, dar care este mai scump (in jur de 2-2.5 milioane de euro si procent din transferul ulterior cere Siman).
Iar situatia lui Gabi Tamas va fi si ea clara pana in 24 iulie, cand se va decide daca isi gaseste alta echipa care sa-l cumpere, daca ramane la Spartak sau in ultima instanta daca va fi imprumutat la Dinamo, conditia fiind ca sa nu ii mai plateasca rusii nimic din salariul de 500.000 euro anual pe care il are acum.
SILVIU99
13th July 2006, 09:56
eu sper sa nu plece CL.NICULESCU si sa fie doar niste zvonuri......
Aurel.D
13th July 2006, 11:11
Eu ma rog ca strainii adusi de Rednic sa nu fie ca cei dusi de el la Rapid in 1998, ca in afara de Godfroid, si oarecum Zyati, nici unul nu era fotbalist.
Ayrton
14th July 2006, 10:16
Dintre transferuri, in meciul cu maltezii au jucat:
Moss - impresie pozitiva, insa nu a fost testat serios absolut deloc. Insa imi place ca are priza la balon, degajeaza bine si are reflexe.
Blay - fuleu, viteza. Nu a fost pus deloc in dificultate in aparare, insa in atac s-a cam complicat in unele faze. Probabil inca neadaptat complet. Poate creste in continuare.
Paduretu - desi are in ochii mei avantajul de a fi dinamovist de pe vremea junioratului, nu mi se pare ca e omul potrivit pentru postul de titular.
Tames - idem la partea ca este dinamovist de la 12 ani, este totusi un plic plafonat. Dar are executii surprinzatoare uneori, si poate decide un meci cu o pasa buna sau un gol spectaculos. Mai trebuie sa lucreze la incredere.
Stanici - viteza si dribling ca atuuri, nu prea se intelege cu coechipierii insa. Mai are de muncit.
Ganea - asa cum ziceam si dupa ce a fost transferat, e un jucator muncitor, cu un moral mereu foarte bun, poate sa ajute echipa oricand. Iar valoare are din plin. Cea mai buna achizitie de pana acum.
Restul (Pascovici, Pacurar, Baltoi, Codreanu, etc) nu au jucat din diverse motive.
Jerry20cm
14th July 2006, 10:21
De Ganea am ramas impresionat si eu:mda: ....sper sa ramana cel mai bun meci facut de el la Dinamo:drak: ..:D
Mario Di Lazi
14th July 2006, 11:58
Blay asta seamana mult cu Pape Diop. Numai ca senegalezul Pape Diop alerga un pic mai mult decat Blay.
gicu
14th July 2006, 13:42
eu cred ca din contra, Blay vede un pic mai bine jocul...pare ca nu se bazeaza numai pe calitati fizice. Sa vedem...
SILVIU99
15th July 2006, 20:21
Philippe Mendy, atacantul de 19 ani, remarcat de Mircea Rednic in amicalul Dinamo - Chenois, nu poate sa devina jucatorul "cainilor rosii" din cauza scolii! "El mi-a spus ca nu vrea sa renunte la cursuri. Eu cred ca poate sa le faca pe amandoua asa ca i-am zis sa vina la Dinamo", a spus Mircea Rednic, care incearca din rasputeri sa-l aduca pe atacantul francez.
SILVIU99
16th July 2006, 01:19
Chinul lui Bogdan Mara a luat sfarsit. "Dupa zece zile extrem de dificile am reusit sa-i conving pe chinezii de la Tianjin Teda sa ma lase jucator liber de contract. Bineinteles ca nu gratis, le-am dat bani, dar nu atat cat au cerut ei la inceput. M-am scos bine!", a marturisit ieri atacantul de 28 de ani. Fotbalistul a platit din propriul buzunar in jur de 60.000 de dolari pentru a-si lua actele de transfer. In aceasta seara urmeaza sa soseasca in tara, iar maine va incepe negocierile cu oficialii dinamovisti. Inainte de a pleca in China se intelesese cu ros-albii pentru un contract pe un sezon, daca va deveni liber de contract, insa nimeni nu se astepta ca negocierile cu asiaticii sa dureze aproape doua saptamani.
"Luni voi demara noi discutii cu cei de la Dinamo. Nu stiu daca ma mai vor, si-au facut deja echipa, au jucat si in Cupa UEFA. Poate de la iarna, daca acum considera ca e prea t\rziu. Eu as vrea sa ma intorc acasa, la Dinamo, am inca nostalgia de a imbraca tricoul alb-rosu al 'cainilor'. In cazul in care nu vom ajunge la un acord, probabil voi pleca iar in strainatate, dar in Europa", a mai spus Mara. Antrenorul Mircea Rednic declara in urma cu doua zile ca Bogdan ramane in planurile sale.
Aurel.D
17th July 2006, 13:42
Eu nu vreau sa vina Mara la Dinamo! Sa isi vada de carciuma lui si sa ne lase pe noi in pace!
Ce dracu' nu gasesc si astia un atacant dornic de afirmare, numai la ratati din astia se uita!
off, offff!
Ayrton
17th July 2006, 14:14
Mara asta incepe sa ma calce pe nervi... Dupa ce ca de vreo 4 ani se plimba intre echipe de mana a doua din China, Ucraina si Romania acum are pretentia sa vina la Dinamo, cica "ii e dor de vremurile bune, cand imbraca tricoul alb-rosu"...
Lasa-ne ratatule!!! :mda:
SILVIU99
17th July 2006, 16:02
Omul de afaceri Vasile Turcu, unul dintre acţionarii FC Dinamo, a declarat, luni, la sediul clubului, că este optimist în ceea ce priveşte transferul fundaşului Gabriel Tamaş, de la Spatak Moscova, care a activat şi în turul sezonului trecut la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
"Victor Becali discută deja cu conducerea lui Spartak Moscova condiţiile transferului în cazul Tamaş. Ieri (n.r. - duminică), eram sceptic, dar astăzi sunt mult mai optimist. Cred că îl vom putea transfera, însă nu depinde numai de noi. Gabi nu are pretenţii financiare foarte mari, dar totul e să fie de acord şi cluubul rus, care solicită peste patru milioane de dolari pentru un transfer definitiv. Noi vrem un împrumut. Dacă vine şi Tamaş, prin apărarea lui Dinamo nu se va trece", a declarat Vasile Turcu.
AR FI SUPER BINEEE SA VINA TAMAS /hello /hello
Ayrton
17th July 2006, 16:19
Ar fi cea mai buna miscare pe care ar putea sa o faca!
Gabi Tamas, ole! /hello
-----------
Se pare ca si pentru Bogdan Lobont s-au demarat tratativele.
Utilizator
17th July 2006, 20:11
eu nu sunt optimist referitor la Tamas...dar cine stie?
daca tot il imprumuta sper sa-l ia macar pana la vara si nu pe juma' de an ca e aiurea.
Mario Di Lazi
17th July 2006, 20:54
Iar luam jucatori imprumutati ?
Tot respectul pentru Tamas si Lobont (2 dinamovisti adevarati), dar iar imprumutati ...
Aurel.D
18th July 2006, 16:05
Si eu zic la fel. Mi-ar placea sa vina Tamas la Dinamo dar numai cumparat. Dar cum Dinamo nu are bani sa il cumpere (deh, daca a avut interesul sa il dea, acuma sta si se uita) si alta varianta in afara de imprumut nu este, mai bine lasa...
Jerry20cm
19th July 2006, 10:32
Gruparea Dinamo Bucureşti a perfectat transferul jucătorului angolez Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, acesta urmând să semneze un contract pe trei ani cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Ze Kalanga, mijlocaş în vârstă de 23 de ani, va sosi joi în România, problemele sale cu viza Shenghen fiind rezolvate.
"Am obţinut transferul lui Ze Kalanga, care este un jucător de bandă excelent, de mare viteză şi cu centrări foarte bune", a declarat antrenorul echipei bucureştene, Mircea Rednic.
Internaţionalul angolez a fost transferat pentru suma de aproximativ 500.000 de dolari, jucătorul urmând să aibă un salariu de 50.000 de dolari pe sezon.
Ze Kalanga, care a jucat în campionatul angolez la formaţia Petro Atletico, ar putea evolua în partida amicală cu FC Vaslui, programată joi, de la ora 21.30, cu ocazia prezentării lotului formaţiei Dinamo.
În aceste condiţii, transferul jucătorul formaţiei Beitar Ierusalim, Omri Afek, nu se va mai realiza.
AxinTe
19th July 2006, 13:08
superb transferul.. ze kalanga a jucat in toate meciurile angolei de la mondial.. are centrari bune(a centrat la golul angolei in meciul cu iran).. a fost ales de Roger Milla omul meciului..
Aurel.D
19th July 2006, 14:37
Sincer, cred ca este un transfer bun, poate mai bun decat celelalte.
Cred ca se va integra bine si va avea un joc bun.
Nimic despre Zicu la Rapid.
Aaaa, poate doar atat: Nici o pierdere!:D
Utilizator
19th July 2006, 20:52
Ze Kalanga asta e un transfer adevarat. Sunt convins ca va fi un jucator determinant la centru. Comparativ cu Zicu asta a mai confirmat si pe la Mondiale. Si nici nu e scump...
Ayrton
20th July 2006, 09:43
Ultimele nouatati:
Netoiu insista sa plece si Clau Niculescu de la Dinamo si face pe dracu-n patru ajutat de jovani bekali sa-i gaseasca o echipa afara.
Rednic si Borcea sunt pregatiti si au variante de rezerva: 1. Bratu, 2. Marius Niculae.
In probe de 2 zile se afla si francezul Yanich Boumsong, 21 de ani, ce a jucat la Auxerre si TSKA Sofia, fratele internationalului Jean-alain Boumsong (Newcastle). Post fundas central.
Pana duminica e posibil sa se decida si soarta lui Gabi Tamas.
Se mai cauta inca un mijlocas stanga prin strainatate.
Utilizator
20th July 2006, 10:18
Bah da Netoiu asta n-a plecat draq odata?
Daca asta e pretul sa scapam de el si de Giovani atunci sa-l platim si sa nu mai aud de ei. Prefer sa luam numai din Angola decat sa mai avem vreodata vreun jucator de-l lor.
Tamas nu va veni la noi ca afacerea e gestionata de Victoras Becali.
Nu m-ar surprinde sa ajunga la Timisoara, noua iubire a lui Netoiu.
Aurel.D
20th July 2006, 11:45
Jocurile de culise conteaza mai mult in transferuri decat ceea ce vor antrenorii si ce ii trebuie unei echipe.
Si eu zic ca daca va fi ca Netoiu:rosu: sa se indeparteze pt. totdeauna de Dinamo, sa isi ia jucatorii si sa nu mai aud de el!:ciocan:
SILVIU99
20th July 2006, 16:01
Conducerea lui Dinamo nu se lasa pe tanjala in matrerie de transferuri si incearca sa dea lovitura pe ultima (sau penultima) suta de metri.
Astfel ei negociaza in aceste zile readucerea acasa a fostului sau copil teribil, fostul atacant al echipelor Sporting Lisabona si Standard Liege, Marius Niculae.
Avand in vedere ca e jucator liber si nu necesita achitarea transferului, Borcea i-a propus lui Niculae un salariu de cca 450.000 de dolari pe sezon, astfel ca Marius va deveni cel mai bine platit fotbalist din Liga I.
Oferta a fost acceptata de internationalul roman sub rezerva negasirii unui angajament viabil in strainatate.
Marius Niculae a evoluat la Dinamo intre anii 1996-2001, perioada in care a cucerit un titlu de campion (1999-2000) si doua cupe ale Romaniei (1999-2000, 2000-2001). In sezonul 2000-2001, Niculae a castigat titlul de golgeter al Romaniei, cu 20 de reusite.
DACA VINE SI MARIUS VOM AVEA CEL MAI TARE ATAC DIN TARA FARA DISCUTII
HAI MARIUS INAPOI ACASA/hello /hello /hello
Utilizator
20th July 2006, 17:08
daca vine Marius inseamna ca pleaca Claudiu. Altfel jucam cu 4 atacanti pe teren. :)
Ayrton
26th July 2006, 10:05
Celebrul Ze Kalanga plimba talanga prin alte parti... desi era anuntat de vreo saptamana ca vine, in fiecare zi, inca n-a ajuns in Romania... Cam neserios...
Mario Di Lazi
26th July 2006, 10:16
Poate nu gaseste Romania pe harta ... sau poate inca se odihneste dupa CAMPIONATUL MONDIAL.
Ze Kalanga
Nationality : angola
Date of birth : 12/10/1983
Position : Midfield
Height : 1.75 m
Weight : 72 kg
Utilizator
26th July 2006, 13:30
i-am gasit bilet lui Kalanga pe 29 iulie, n-are nevoie de cerut viza de tranzit, are de stat doar 4 ore pe aeroport in Londra. :ok:
SILVIU99
26th July 2006, 13:35
daca il pierdem pe ze kalanga suntem de tot kkt ce drk nu suntem in stare sa aducem un jucator
Utilizator
26th July 2006, 14:04
las' ca daca revine nea Gigi Netzoiu nu face multi purici lotul actual in cap cu Rednic si Kalanga. Netoiu si fratii Becali sunt ciuma clubului Dinamo...
SILVIU99
26th July 2006, 18:59
Jucătorul Gabriel Tamaş a declarat azi, că oficialii clubului Spartak Moscova l-au informat că niciun conducător de la Dinamo nu a mai luat legătura cu gruparea rusă pentru a continua tratativele în vederea unui transfer.
"Nu ştiu nimic. Am vorbit cu domnul Turcu, cu domnul Badea şi mi-au spus că se va rezolva, iar ruşii mi-au zis că nu i-a mai căutat nimeni de la Dinamo. Nu ştiu ce să mai cred. Cei de la Dinamo îmi spun în fiecare zi acelaşi lucru: se va rezolva. M-am plictisit şi m-am săturat de situaţia asta", a spus Tamaş.
Jucătorul susţine că transferul său la formaţia spaniolă Celta Vigo ar putea să nu se mai realizeze. "Nici de Celta Vigo nu mai ştiu nimic, din câte îmi dau seama cred că va pica transferul acolo. Stau şi aştept. În cazul în care cade transferul la Celta, probabil voi rămâne la Spartak încă un an şi jumătate, dacă ruşii nu vor să mă dea la Dinamo", a precizat fotbalistul.
Unul dintre acţionarii FC Dinamo, Vasile Turcu, a precizat că gruparea bucureşteană a ţinut legătura cu oficialii ruşi prin intermediul impresarului Victor Becali şi al fratelui acestuia, Ioan, fost preşedinte executiv la Dinamo. "Dumneavoastră credeţi că mă apuc eu sau domnul Badea sau Cristi Borcea să îl sunăm pe Şavlov (n.r. - preşedintele clubului Spartak Moscova)? Victor şi Giovanni vorbesc în fiecare zi cu cei de la Spartak. Dacă va pica transferul la Celta, abia atunci vom veni cu o nouă ofertă pentru un împrumut al jucătorului", a spus Turcu.
Turcu susţine că Dinamo nu îşi permite, pentru moment, să cumpere un fotbalist cu 1,8 milioane de euro. "Spartak vrea să-l vândă, însă noi nu avem puterea financiară să dăm 1,8 milioane de euro pentru un jucător. Dorim un împrumut şi apoi o să vedem. Dacă jucătorul nu se încadrează în concepţia de joc a lui Rednic, ce facem, rămânem cu 1,8 milioane date? Până joi cred că vom avea un răspuns cert în ceea ce-l priveşte pe Tamaş", a menţionat Turcu.
Conducerea FC Dinamo şi-a manifestat dorinţa de a-l achiziţiona sub formă de împrumut pe Gabriel Tamaş. În acest sens impresarul jucătorului s-a deplasat la Moscova, în urmă cu două săptămâni, unde a negociat cu oficialii grupării ruse.
Oficialii clubului Spartak Moscova nu agrează varianta împrumutului, dorind să-l vândă pe jucător, aflat în ultimul an şi jumătate de contract. Ruşii au negociat cu clubul Celta Vigo, dar tratativele au intrat în impas din cauza sumei de transfer. Celta Vigo a făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro, în timp ce Spartak solicită 2,5 milioane euro pentru transferul lui Tamaş.
copile, du-te la peninsula. o sa o luati in freza cu transferurile alea. unul are fitze, celalalt nu a fost in stare sa invete cat de cat limba romana, si e de ceva timp pe aici. se crede superior. vax !!
o sa-i bata angolezul de unul singur pe stelisti !!!
Aurel.D
27th July 2006, 09:53
Ze Kalanga o sa vina cu siguranta, dar trebuie sa si semneze. Abia dupa aceea putem sa fim siguri ca este al lui Dinamo. Ar fi pacat sa il pierdem.
Jerry20cm
27th July 2006, 13:23
Fratzilor stiti ceva de Ilie Iordache ???
SILVIU99
27th July 2006, 13:34
Fratzilor stiti ceva de Ilie Iordache ???
DA ILIE IORDACHE ESTE IMPRUMUTAT LA PANDURII .....DECI VA JUCA IN A....ALATURI DE IORDACHE MAI ESTE IMPRUMUTAT LA PANDURII SI VATAVU
eu asa stiu :ok:
Jerry20cm
27th July 2006, 14:30
DA ILIE IORDACHE ESTE IMPRUMUTAT LA PANDURII .....DECI VA JUCA IN A....ALATURI DE IORDACHE MAI ESTE IMPRUMUTAT LA PANDURII SI VATAVU
eu asa stiu :ok:
ms mult;) , am fost cu el coleg in liceu(in aceiasi clasa timp de 3 ani).
l-am urmarit aproape tot returul la dinamo 2 si de aceea nu stiam dak a fost sau nu imprumutat pe undeva.
Ayrton
27th July 2006, 14:32
Nu cred ca Vatavu a fost imprumutat la Pandurii... Scarlatache da!
Jerry20cm
27th July 2006, 14:47
Acum am intrat pe site-ul celor de la Pandurii si am vazut ca intradevar ,,Tiganu" a fost imprumutat acolo.
Inca odata ms Silviu !!! :ok:
Ayrton
27th July 2006, 14:51
Rasism!!! Avertisment! :D
PS: acum inseamna ca mai iti adaugi o echipa langa Steaua si Inter, nu? Ca Dinamo 2 nu puteai pana acum... :D
Jerry20cm
27th July 2006, 14:53
Rasism!!! Avertisment! :D
PS: acum inseamna ca mai iti adaugi o echipa langa Steaua si Inter, nu? Ca Dinamo 2 nu puteai pana acum... :D
gata !!! fan Pandurii !!!:D
PS: eram fan Dinamo 2 numai cand juca Ilie cand il schimbau plecam :D , oricum dak nu ma insel a fost golgheterul lu' Dinamo 2 anul trecut.
SILVIU99
27th July 2006, 14:54
Nu cred ca Vatavu a fost imprumutat la Pandurii... Scarlatache da!
Scarlatache sa dus la jiul .....iar vatavu la pandurii iata DOVADA:P :
După ce a transferat deja opt jucători pentru eventualitatea că Pandurii ar evolua în liga a doua, Attila Vaida, Lucian Zoicaş, Daniel Orac, Ilie Iordache, Nemanja Jovanovic, Cristian Luca, Nemanja Vidakovic, Marin Vătavu şi Florin Stîngă, preşedintele clubului Pandurii a fost nevoit rapid să mai aducă o serie de jucători pentru ca echipa să poată face şi în primul eşalon. Marin Condescu a precizat că astăzi vor sosi la Târgu Jiu jucătorii de la Gloria Bistriţa, dar şi portarul Adnan Guso de la FC Argeş: „Miercuri vor veni la Târgu Jiu patru jucători de la Gloria Bistriţa, Chibulcutean, Mîndrean, Rus şi Prodan, fotbalişti care vor semna definitiv cu Pandurii. Deja ne-am înţeles şi cu ei şi cu conducerea clubului. Ne-am înţeles şi cu FC Argeş pentru portarul Guso, care va veni tot mâine”.
Ayrton
27th July 2006, 14:57
A, da!
Oricum, Ilie Iordache asta mie mi se pare ca avea ceva din Ionut Lutu... Si nu ma refer la culoare! :) Ci la stil de joc, la dribling... Si tare mi-e teama ca va ajunge ca si ala...
Jerry20cm
27th July 2006, 14:59
A, da!
Oricum, Ilie Iordache asta mie mi se pare ca avea ceva din Ionut Lutu... Si nu ma refer la culoare! :) Ci la stil de joc, la dribling... Si tare mi-e teama ca va ajunge ca si ala...
pai doar la Craiova erau cei mai buni prieteni :D , si intradevar asa e, la driblinguri e incredibil dar la rezistenta,viteza e la pamant.
Macar sa ajunga sa castige bani pe care ii castiga Lutu.:D
SILVIU99
27th July 2006, 15:43
Asteptat la Henri Coanda de oficialii dinamovisti, fotbalistul african si-a pus imediat semnatura pe intelegerea cu ciinii rosii.
Fotbalistul angolez Ze Kalanga a sosit astazi, in jurul orei 14.00, pe aeroportul international Henri Coanda, acolo unde a fost asteptat si preluat de Constantin Danilescu si Cristi Borcea.
Africanul a citit contractul chiar pe aeroport, loc unde si-a pus si semnatura, el devenind astfel jucatorul ciinilor pentru urmatorul sezon.
IN SFARSIT A AJUNS/hello /hello
Jerry20cm
27th July 2006, 15:51
Asteptat la Henri Coanda de oficialii dinamovisti, fotbalistul african si-a pus imediat semnatura pe intelegerea cu ciinii rosii.
Fotbalistul angolez Ze Kalanga a sosit astazi, in jurul orei 14.00, pe aeroportul international Henri Coanda, acolo unde a fost asteptat si preluat de Constantin Danilescu si Cristi Borcea.
Africanul a citit contractul chiar pe aeroport, loc unde si-a pus si semnatura, el devenind astfel jucatorul ciinilor pentru urmatorul sezon.
IN SFARSIT A AJUNS/hello /hello
Da asta ce dreq a facut ??? turul lumii?? :D , sau a dat de mancare gratuita in avion si nu mai a vrut sa coboare ???:D
SILVIU99
27th July 2006, 15:54
Da asta ce dreq a facut ??? turul lumii?? :D , sau a dat de mancare gratuita in avion si nu mai a vrut sa coboare ???:D
cred ca a facut turul lumii:P :cool: lasand gluma cika a avut probleme cu viza bine ca a venit si acum decat niciodata/hello
Jerry20cm
27th July 2006, 15:55
cred ca a facut turul lumii:P :cool: lasand gluma cika a avut probleme cu viza bine ca a venit si acum decat niciodata/hello
pacat ca nu o sa joace diseara ca as fi vrut sa-l vad la lucru.
Jerry20cm
27th July 2006, 16:07
Dinamo este foarte aproape sa-l achizitioneze si pe mijlocasul Leo Lerinc, asteptat maine sa semneze. Cristi Borcea a declarat ca transferul este rezolvat in proportie de 99%. Ultima data acesta a evoluat la echipa cipriota de prima liga, Ethnikos Achnas. Lerinc are dubla cetatenie, sarba si maghiara, si a mai evoluat la St Gallen, Steaua Rosie Belgrad si Ciudad de Murcia.
Ayrton
27th July 2006, 17:00
Ne-ntarim, ne-ntarim! :)
Forza Dinamo!
Jerry20cm
27th July 2006, 17:01
Ne-ntarim, ne-ntarim! :)
Forza Dinamo!
da Ayrtoane vad ca ati luat-o pe urmele lu' Inter, transferatzi tot ce prindetzi:D
Ayrton
27th July 2006, 17:03
nuuuuu, ca nu luam argentinieni! :D
Jerry20cm
27th July 2006, 17:03
nuuuuu, ca nu luam argentinieni! :D
pai stai ca inca nu s-a incheiat perioada de mercato :D
PS: vezi ca nu am mai luat argentinieni anul asta(pana acum:D):P
Ayrton
27th July 2006, 17:07
Nu mai da "quote" la mesajul anterior te rog... Ca se supara Vadim...
Revenind la Dinamo, portarul de rezerva Oltean si-a luat jucariile si a plecat. Maaaaaare paguba!
Jerry20cm
27th July 2006, 17:11
lasa ca tu esti sef aici :D
Pai da mare paguba da ce portar mai avetzi, ati ramas in Matache si Moss.
Ayrton
27th July 2006, 17:16
Pai cica il imprumuta Juve pe Buffon! :D dar nu mai spune la nimeni, ca e secret! ;)
Jerry20cm
27th July 2006, 17:19
ok:ok: , dar crezi ca accepta Buffon sa fie rezerva lu Moss:D ?
nu-mi place sa fac speculatii, in general. mi se parea dubios ca nu mai apare angolezul . dar am citit acum ca tipul a fost contactat si de mm. ce japitza !
Ayrton
28th July 2006, 11:13
Transferul lui Ze Kalanga anuntat pe site-ul oficial UEFA:
http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/news/Kind=1/newsId=440119.html
Jerry20cm
28th July 2006, 11:19
nu-mi place sa fac speculatii, in general. mi se parea dubios ca nu mai apare angolezul . dar am citit acum ca tipul a fost contactat si de mm. ce japitza !
ce contactat de MM fratzilor??:o:
a fost propus in Ghencea acum 2 saptamanii si a fost refuzat deoarece se cearea 800 mii euro pe el.
si atunci de ce l-a luat dinamo pe 500000? si de ce au semnat contractul pe aeroport? faza e similara cu cea a lui alexa. e parsiv mm-ul
SILVIU99
29th July 2006, 09:57
Mijlocaşul Alex Păcurar nu va face parte din vederile lui Mircea Rednic pentru acest sezon. Păcurar urmează să fie împrumutat la Gloria Bistriţa, unde este dorit cu insistenţă de Ioan Ovidiu Sabău, tehnician care l-a avut în lot şi sezonul trecut. "În acest moment avem foarte mulţi jucători în linia mediană, aşa că Păcurar este posibil să fie împrumutat la Gloria, unde este dorit de Sabău", a spus preşedintele CA, Nicolae Badea.
Ayrton
31st July 2006, 09:54
Se pare ca si Adrian Ropotan va fi imprumutat... :(
Ayrton
1st August 2006, 18:08
Pacurar si Paduretu, inapoi la Bistrita
Cei doi jucatori au fost imprumutati din nou de Dinamo la Gloria, dupa ce in sezonul trecut au jucat tot la formatia lui Ioan Ovidiu Sabau.
Dupa ce i-a adus pe Ze Kalanga si Lering, Dinamo a hotarit sa-i cedeze din nou la Gloria pe Alexandru Pacurar si Razvan Paduretu. Cei doi au fost imprumutati pe doi ani la gruparea pregatita de Sabau, Dinamo avind posibilitatea de a-i chema inapoi in orice pauza competitionala, fie ea de iarna sau de vara.
Pacurar si Paduretu au jucat si in sezonul trecut la Gloria.
cip_81
1st August 2006, 18:11
Se pare ca si Adrian Ropotan va fi imprumutat... :(
Nu cred, in afara lui, Dinamo nu-l mai are decat pe Margaritescu pe acel post...un fotbalist submediocru, de altfel.
Ayrton
1st August 2006, 18:28
Leo Lerinci e mijlocas defensiv... crezi ca l-au adus ca sa fie rezerva?
si el si Ze Kalanga vor fi titulari!
gicu
1st August 2006, 22:46
de Pacurar nu mi-am dat seama inca...dar cred ca-i o greseala ca Paduretu si Ropotan sa fie imprumutati. Chiar si rezerve fiind, cresc mai mult langa jucatori de valoare...avand totusi sansa sa intre in anumite momente :(
Ayrton
2nd August 2006, 09:31
Presa de azi anunta ca Mircea Rednic isi mai doreste 2 angolezi: Mingito (mijlocas stanga) si Love (atacant), precum si 2 jucatori de la Sportul: Mazilu (asta daca ar fi sa ne luam dupa ziaristi il doresc vreo 200 de echipe din toata lumea...) si portarul Stancioiu.
gicu
3rd August 2006, 00:08
exact, tre sa fi dobitoc sa zici ca nu ti doresti un jucator tanar, titular in nationala si neaccidentat :) Dar ca sa si-l transferi trebuie mai mult...
Eu inca sper, a fost "tinta" mea in ultimul sezon :P
LE. Este vorba de Mazilu :)
SILVIU99
3rd August 2006, 01:00
ce gluma buna asta cu 2,5 mil pe mazilu........voi credeti ca da borcica si turcu dau atatia bani pt mazzilu?? .......
SPER SA MA INSEL EU DAR MAZILU NU VA AJUNGE LA DINAMO PE SUMA ASTA NICIODATA
si cu stancioiu se pare ca nu sau inteles la salariu:no: si sar putea sa vina un strain in probe
Jerry20cm
4th August 2006, 16:13
Poli Timisoara asteapta un raspuns de la Dinamo in privinta transferului lui Claudiu Niculescu. Atacantul dinamovist a fost nemultumit dupa ce a fost inlocuit la pauza in meciul cu Hibernians si nu a jucat din primul minut in meciul din prima etapa, cu FC National. Cristi Borcea spune insa ca jucatorul nu va pleca de la Dinamo, iar antrenorul Mircea Rednic sustine ca se bazeaza pe serviciile atacantului si in continuare.
Daca transferul s-ar perfecta, Niculescu ar fi al patrulea jucator care paraseste Dinamo pentru gruparea de pe Bega in ultimul an, dupa Mihaita Plesan (care a plecat la Poli in iarna), Stefan Grigorie si Dan Alexa (transferati in vara acestui an).
In opinia mea ar fi cea mai mare pierdere...
si tot in opinia mea Niculescu e cel ami bun atacant din Divizia A.
SILVIU99
4th August 2006, 19:22
Poli Timisoara asteapta un raspuns de la Dinamo in privinta transferului lui Claudiu Niculescu. Atacantul dinamovist a fost nemultumit dupa ce a fost inlocuit la pauza in meciul cu Hibernians si nu a jucat din primul minut in meciul din prima etapa, cu FC National. Cristi Borcea spune insa ca jucatorul nu va pleca de la Dinamo, iar antrenorul Mircea Rednic sustine ca se bazeaza pe serviciile atacantului si in continuare.
Daca transferul s-ar perfecta, Niculescu ar fi al patrulea jucator care paraseste Dinamo pentru gruparea de pe Bega in ultimul an, dupa Mihaita Plesan (care a plecat la Poli in iarna), Stefan Grigorie si Dan Alexa (transferati in vara acestui an).
In opinia mea ar fi cea mai mare pierdere...
si tot in opinia mea Niculescu e cel ami bun atacant din Divizia A.
CLAU nu va pleca ca asta ar insemna sa ramanem in 2 atacanti DANCIU GANEA plis junirul LIVIU GANEA....nu cred ca il vor lasa sa plece ,iar REDNIC a declarat ca nu se pune problema sa plece
SILVIU99
5th August 2006, 00:06
Oficialii celor de la Deportivo Saprissa s-au temut de existenta unor bani negri in transferul angolezului Ze Kalanga la Dinamo. Cartea verde a jucatorului nu a sosit nici astazi, dar Rednic spera ca pana duminica, jucatorul sa poata evolua pentru Dinamo. "Sper sa se rezolve pana duminica problemele cu Ze Kalanga. S-a vorbit aici in tara despre niste sume care nu sunt adevarate si cei de-acolo au crezut ca s-au luat bani in plus si nu au ajuns la ei. Sigur se va rezolva", a spus Mircea Rednic.
Ayrton
8th August 2006, 12:57
NICULESCU LA POLI, MANSOUR LA DINAMO
Desi oficialii lui Dinamo au declarat la unison ca Niculescu nu va pleca la Timisoara, astazi, atacantul va semna insa cu gruparea de pe Bega. In schimbul atacantului, Dinamo va primi 500.000 de dolari dar si foarte probabil pe senegalezul Guyene Mansour. Jucatorul de culoare a cazut in dizgratia lui Sorin Cartu. Claudiu Niculescu va primi un salariu de 150.000 de dolari. Banii din transfer vor fi impartiti intre Borcea, Netoiu si Dinamo.
gsp
Pacat ca s-a ajuns aici... dupa parerea mea, principalul vinovat e jegul de Netoiu!
SILVIU99
8th August 2006, 13:26
Astazi la ora 18:00, Dinamo va sustine la Saftica un antrenament deschis la care va participa si Claudiu Niculescu. Anuntat deja ca transferat la Poli Timisoara, Clau Gol nu va parasi Dinamo cel putin pana in iarna. Niculescu va participa azi la sedinta tehnica de la Saftica alaturi de toti componenti lotului dinamovist.
Nu putem trece totusi cu vederea luptele pe care Dinamo le-a dus in ultimele ore pentru pastrarea lui "Clau" in Stefan cel Mare. Practic Poli Timisoara a incercat sa il fure pe Niculescu de la Dinamo, in tentativa lor de a deveni Dinamo 2.
Nicolae Badea, Cristi Borcea si chiar Mircea Rednic au reusit sa opreasca plecarea lui Niculescu la Timisoara. "Puriul" a cerut insistent ca Niculescu sa ramana la Dinamo, lucru care s-a si intamplat in cele din urma.
sursa:dinamomania
CE SA MAI CREDEM PLEACA ORI NU PLEACA?
Ayrton
8th August 2006, 13:32
Deja mi l-am scos de la inima pe Claudiu, si daca ramane eu nu garantez ca ma stapanesc dupa teatrul ieftin pe care l-a facut si pe care probabil il va mai face! :rosu:
Mario Di Lazi
8th August 2006, 14:30
Cica a plecat deja sa semneze cu Poli ... pe mine chiar m-a pacalit ... am crezut ca este dinamovist adevarat , dar m-am inselat ...
Ca sa incep acum sa-l urasc , incerc sa-mi aduc aminte de intrarea criminala din meciul Craiova - Dinamo la Ionut Lupescu ... Vaffanculo ...
Aurel.D
8th August 2006, 15:18
Vad ca Netoiu chiar si dupa ce pleaca, vrea sa creeze tensiune din nou la Dinamo si nu lasa clubul in pace.
Cand am zis eu de atatea ori ca este un mercenar nenorocit si el si Borcea.....
Se dau mari dinamovisti, dar in realitate li se rupe de Dinamo....
Acum Netoiu vrea sa il duca si pe Niculescu la prietenul sau Cartu, dar daca il ia si pe Moti chiar nu mai are ce cauta la Dinamo!
Eu daca il vad cred ca ii dau cu ceva in cap, javra dracului, ca el a fost miezul tuturor relelor la acest club si acum se vede cel mai clar acest lucru!!!
SILVIU99
8th August 2006, 15:24
Conform RTV, transferul lui Claudiu Niculescu la Poli Timişoara rămâne sub semnul întrebării. Conducătorii celor două grupării au negat oficial posibilitatea ca Niculescu să ajungă la Timişoara. Atacantul rămâne la Dinamo, a spus Iancu, dar Mircea Rednic ar agrea venirea lui Mansour în Ştefan cel Mare. Dinamo ar plăti 400.000 de euro pentru Mansour, pe care l-ar deţine în coproprietate cu Poli, iar Niculescu i-ar costa pe timişoreni 700.000 de euro.
Iţele transferului lui Claudiu Niculescu la Poli Timişoara rămân încă încurcate. Imediat după Consiliul de Administraţie de la Dinamo, Nicolae Badea, a confirmat că Niculescu nu se va transfera la Poli. Mircea Rednic ar agrea un schimb între Claudiu Niculescu şi atacantul lui Poli, Mansour. Totusi, Claudiu Niculescu e aşteptat la antrenamentul din această seară de la Săftica, de la ora 18:00.
Ayrton
8th August 2006, 15:29
Niculescu e ultimul jucator din lot ce e detinut in coproprietate. Moti e 100% al clubului si nu are cum sa ii forteze clovnetoiu plecarea.
Chiar daca nu va veni la Dinamo, trebuie sa spun ca mie imi place Mansour cum joaca. Nu mi-ar parea rau sa vina la noi.
SILVIU99
8th August 2006, 15:34
Mansour nu e jucator rau.....dar mai bine incercam sal achizitioam fara sal dam pe CLAU
the lion king
8th August 2006, 15:39
clau,clau ,clau,CLAU-gol.....INIMA DE LEU,capitanul CRAIOVEI...Cu Stiinta pana la moarte.
AxinTe
8th August 2006, 20:40
singura sursa care il da pe niculescu la poli este gsp.. stim cu totii cum sunt cei de la gsp, right ?
Ayrton
16th August 2006, 09:08
Au venit un neamţ şi un sîrb
Sub comanda lui Rednic s-au mai antrenat ieri doi stranieri: portarul sîrb Boyan Iorgacevici (22 de ani) şi mijlocaşul german de origine turcă Muharem Uz (24 de ani). Boyan a evoluat la OFK Belgrad alături de actualul dinamovist Stanici şi a fost lăudat ieri de către Zoli Iaşko, antrenorul cu portarii. Muharem a fost promovat la vîrsta de 19 ani la Gaziantepspor de către Gigi Mulţescu, iar ultima oară a fost în lotul lui Sevasspor.
SILVIU99
17th August 2006, 15:24
Dupa Alexandru Pacurar si Razvan Paduretu, un alt jucator dinamovist a luat drumul Bistritei. Portarul Andrei Vlad, fosta rezerva a lui Florin Matache de la satelitul ciinilor, a fost imprumutat, la fel ca si ceilalti doi. Vlad a participat, ieri-seara, la un prim antrenament la noua sa echipa.
Utilizator
17th August 2006, 18:00
sarbul si neamtul nu cred ca pot fi de folos, nu par prea straluciti.
in schimb eu am fixatia cu Pacurar pe care il consider un jucator bun ce merita mai multe sanse la Dinamo. E pacat ca a fost iarasi imprumutat.
STEAUA-MANIA
17th August 2006, 18:24
Utilizator:cum de l-ati luat pe angolez(zalanka.sper ca asa il cheama:D) stiut fiind faptul ca suporterii dinamovisti sunt rasisti..vezi cazul Daouda.Sa inteleg ca v-ati indreptat?:)
Ganea,pana acu a jucat ceva sau e un mare esec?!Desigur e prematur sa zicem ca e un esec,dar,asa,de inceput,cum s-a miscat?Din cate am inteles,a facut tusa in meciul cu jiul.Voi,dinamo sunteti unicii rivali la titlu pt STEAUA!De ce?Aveti "metoda dinamo"..borcea stie despre ce vb(vezi telefonul dat lui Puiu de la Onesti) in plus nu o sa jucati prea mult prin Europa:D NOI,STEAUA o sa jucam IAR in primava europeana:)
Uti,hai noroc!(in viata,nu si in campionat)!
Uti,unul dintre putinii dinamovisti de pe ols cu,care poti dialoga:D
ps can I call you "Uti"?!:sneaky:
Utilizator
18th August 2006, 11:31
Steaua-mania:
1. nu stiu ca suporterii dinamovisti sa fie rasisti. la Dinamo au mai fost de-a lungul timpului jucatori de culoare si n-a fost nicio problema: Nelson Mensah prin '90, Pape Diop cu ceva ani in urma...pe amandoi i-am intalnit dupa meciuri, veneau intre suporteri si au fost tratati cu simpatie. Cazul Daouda este izolat si s-a petrecut intr-o perioada tensionata de la Dinamo. In plus Daouda a fost penalizat in mod rasist (regretabil de altfel) pentru prestatiile sale catastrofale de pe teren.
2. Ganea a jucat bine pana acum, e un varf bataios si putin i-a lipsit sa si inscrie. Alearga recupereaza, are forta de patrundere. E un castig mare pentru Dinamo daca nu va incepe cu fitze de vedeta.
Nu stiu daca Dinamo e singura contra-candidata a Stelei la titlu, mai sunt si altii cu pretentii precum Rapid. Cat despre 'metoda Dinamo' de care pomenesti pot sa-ti spun ca ea n-a mai fost aplicata de multa vreme. mai mult ne temem noi de recentele revitalizari ale 'metodei Steaua' cu jocuri prietenesti precum au fost suspectate unele in finalul trecut de campionat si nu numai. Sa speram ca meciurile se vor disputa pe teren si vor castiga cei mai buni care sper sa fim noi.
Despre cupele europene mai discutam ceva mai incolo, nu sunt extrem de optimist dar nici pesimist.
Dinamo a schimbat o echipa dar sunt semne ca perioada de adaptare a trecut pentru noii veniti si au intrat deja in paine. Sunt multi jucatori tineri, echipa pune osul, asa ca am toate motivele sa cred ca Dinamo de azi e mai puternica decat cea de acum 1 an. Avem 4 internationali de tineret si unul angolez, ceea ce spune destule. Nu-i mai pun lasocoteala pe restul de jucatori care au trecut pe la nationala gen Ganea sau pe portarul Matache care daca apara la fel in continuare va ajunge si el pe la Nationala. Media de varsta e scazuta si echipa promite mult.
Steaua are o constanta de invidiat la nivel de lot si asta ii ofera un avantaj mare. Dar pe de alta parte mai intervine si o anume uzura din aceleasi motive. In plus are portar oscilant in evolutii ceea ce poate aduce surprize neplacute.
Rapid mi se pare campioana transferurilor in aceasta vara si are un lot foarte puternic ca nume.
Una dintre cele trei cred ca va lua titlul in acest campionat, dar nu sunt excluse surprize imense gen Cluj. Echipa cea mai puternica va castiga, chiar daca altii au nume mai mari.
Noroc si tie :)
...si poti sa-mi spui Uti :)
cip_81
18th August 2006, 11:45
in schimb eu am fixatia cu Pacurar pe care il consider un jucator bun ce merita mai multe sanse la Dinamo. E pacat ca a fost iarasi imprumutat.
Da, cu siguranta merita mult mai multe sanse decat a beneficiat Tames. Cred ca cel la care ar fi trebuit sa se renunte era "Mizil". Nu stiu cum se face, dar de fiecare data este printre cei mai slabi de pe teren si de fiecare e primul schimbat.
Pacurar, la Bistrita, a prins un sezon bun spre foarte bun...si asta pentru ca i s-a acordat incredere.
Utilizator
18th August 2006, 11:49
Cip: cati ani are Pacurar? 24?
Are destule calitati: dribling bunicel, sut bun, viteza...lui tames i-a trecut vremea si asta se vede si eu consider ca trebuia tinut Pacurar. Nu pot sa-mi explic de ce a ales asa Rednic. Poate ca i-a fost teama sa aiba prea multe noutati si a avut nevoie de ceva jucatori cu vechime in campia muncii la Dinamo. :)
cip_81
18th August 2006, 11:59
Da, 24 de ani...cu 4 ani mai puti de Tames. In acest debut de sezon, Tames a fost folosit sistematic, numai ca el nici n-a confirmat, nici n-a profitat, nici nu ar da semn ca ar mai putea progresa. Cred ca era mai practic sa se fi incercat aceste lucruri cu un alt jucator (in cazul de fata, cu Pacurar...sa speram ca il va forta pe Predescu). Am fost dezamagit cand am auzit ca iar va fi imprumutat, dar, ma rog, Rednic poate stie mai bine.
Ayrton
18th August 2006, 12:10
Personal l-am auzit pe Rednic explicandu-ne acum cateva sapatamani ca are mare incredere in Tames intrucat e un jucator ce printr-o pasa inteligenta sau un gol dintr-o executie de exceptie poate decide un meci. Dar cred ca Rednic a ramas cu imaginea lui Tames de acum cativa ani, ca nu mi se pare nici mie ca a progresat Iulian, ci chiar ca a facut pasi inapoi...
bob
18th August 2006, 22:00
il tot imprumutam pe pacurar si se pierde pe la echipe slabe. kalanga va fi lovitura anului la transferuri. mi se pare tare gagiul. daca va prinde un pic limba , va fi de neoprit. se vede ca , deocamdata , nu se intelege cu ceilalti. super jucator. wait and see.
STEAUA-MANIA
18th August 2006, 22:54
Uti:rapid incepe sa piarda puncte..iar intr-un campionat precum cel romanesc,daca pierzi puncte,nu prea vad cum sa le recupereze pe parcurs.But,you never know..despre carlitos,ai dreptate..e oscilant,dar nici voi n-aveti portar!
Pe 20 septembrie venim peste voi!:D Batem 2-0:)
Moss,who?:D Am inteles ca aveti un kid in poarta...:D bafta,chiar aveti nevoie:)
Utilizator
21st August 2006, 10:28
Steaua-mania: pustiul din poarta noastra are 24 de ani si se numeste Matache nu Moss.
Matache e un portar foarte bun, urmareste-l si o sa vezi. Are reflexe, iesiri oportune, inspiratie.
Ayrton
30th August 2006, 10:11
Achiziţii: francezul Mendy şi Dennis Şerban
Oficialii dinamovişti au ajuns la un acord cu atacantul francez Mendy, iar Dennis Şerban urmează să semneze zilele următoare
Chiar dacă a reuşit victorii pe linie în campionat, Mircea Rednic vrea să-şi întărească lotul. Tehnicianul de 44 de ani a profitat de zilele libere de după meciul cu Universitatea Craiova (4-0) şi l-a convins să vină la Dinamo pe francezul Jean-Philippe Mendy, pe care l-a remarcat în amicalul cu CS Chenois (5-0), în turneul din Franţa.
"L-am convins pe Mendy să evolueze la noi. Nu a mai avut pretenţii exagerate, cum a avut după turneul din Franţa, şi s-a hotărît să joace pentru Dinamo. Am negociat cu el şi am ajuns la un acord", a spus Mircea Rednic, care este proprietarul fotbalistului de 19 ani, pe care l-a testat în Franţa. Mendy, care a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe trei sezoane, se va antrena de azi cu roş-albii.
"Cîinii" nu s-au oprit aici. Mircea Rednic a anunţat că şi Dennis Şerban, care a mai evoluat pentru Dinamo în 2004, va semna zilele următoare. "Lui Dennis trebuie să îi vină în aceste zile «cartea verde» din Grecia şi vom perfecta şi transferul său", a completat "Puriul".
pt denis serban: stai naibii departe de stadionul Dinamo!!! :rosu:
cip_81
30th August 2006, 10:15
Pe Dennis al lu' Serban sa-l ia careva de urechi si sa-l dea afara din Parcul Sportiv Dinamo. N-are ce sa caute acolo. Iar incepem cu nepotismul? Se pare ca unii nu renunta la vechile obicieiuri. Rednic a anuntat acum vreo 2 saptamani ca nu se pune problema unui transfer si ca nu are nevoie de el, acum sa auzim ca e la un pas sa semneze cu Dinamo.
Mario Di Lazi
30th August 2006, 13:12
Da , si mie mi se pare ciudat. Asta in primul rand, iar in al 2lea rand, Dennis Serban nu a confirmat nici prima data. De ce l-au mai adus ? ...
Utilizator
30th August 2006, 13:18
Nu l-a adus nimeni. E fara contract si se antreneaza la Dinamo in virtutea faptului ca e o echipa puternica si ca tata-socru e aici. Nu va ramane la Dinamo, a declarat si el si mai ales si Rednic.
Jerry20cm
31st August 2006, 13:49
Mijlocasul Denis Serban, ultima oara legitimat la formatia greaca AEL Larisa, a semnat un contract cu gruparea din Stefan cel Mare. Intelegerea se va intinde pe o perioada de 2 ani. Denis Serban a mai evoluat pentru Dinamo in sezonul 2004 - 2005, insa numai pentru o jumatate de sezon. "Dinamo are nevoie de Denis si Denis are nevoie de Dinamo", a spus Petre Buduru.
Aurel.D
31st August 2006, 16:21
A venit Denis Serban, fotbalistul pe care il asteptam de atata timp, fara de care nu concepeam nici o performanta anul asta, mama salvarii, salvatore de la patria, ratatul ratatilor!!!
Ardel-ar pe mate si pe el si pe socra-su!!! A plecat Netoiu a ramas Buduru sa aduca toti distrusii!!:headbang:
Bai frate, nu sunt in stare sa ia un jucator mai tanar, sau chiar era nevoie de un transfer?? Nu poate sa il folosesca pe Ropotan mai des sau sa-l fi pastrat pe Pacurar sa ii dea o sansa?
Jigodiile dracului, sunt un car de nervi de cand am citit asta:headbang: :mda: !!! Nu se lasa de practicile astea nepotesti conducatorii astia imputiti.
Steaua ia numai pusti si noi suntem cimitirul elefantilor!!!
Rateurile de anul asta ale conducerii lui Dinamo:
1. Tames, care de cand joaca la Dinamo a facut un singur lucru bun: a marcat si el in doua jocuri importante (cu National in finala Cupei acum 3 ani si cu slovacii aia acum 2 ani, acasa).
In rest, tot ce face este sa joace tot timpul inapoi si sa nu aibe curaj sa ia nici o faza pe cont propriu sau sa dea o pasa mai acatarii; ca le greseste pe majoritatea!! A plecat Grigorie, a ramas el sa ma umple de nervi, la meciuri!! Niciodata nu o sa fie fotbalist ci doar jucator de fotbal!
2. Denis Serban, despre care nu are rost sa vorbesc....
Halal club!!!:no: :rosu: :mda:
RedStar
31st August 2006, 16:38
Poate ceva, ceva o iesi si la Dinamo din tot ghiveciul ala de jucatori. Dar daca se continua politica (?) actuala de achizitii nu se poate face performanta. E nevoie de stabilitate multa si strategie pe 2-3 ani cel putin, asta pana sa ajungeti la nivelul Stelei de acum 2 sezoane.
Rossi
31st August 2006, 18:38
stranierii lui Dinamo :
Phillipe Mendy (atacant-francez)
Ze Kalanga (mijlocas-angolez)
George Blay (fundas-ghanez)
Glen Moss (portar neo-zeelandez)
Leo Lerinci (mijlocas-sarb)
Sreten Stanici (mijlocas-Sarb)
la care se adauga mai vechea cunostinta Gaev :ok:
Ayrton
1st September 2006, 09:14
Eu sunt nemultumit totusi ca a fost adus Denis Serban... in primul rand de faptul ca e un jucator terminat, ce de vreo 5-6 ani a cazut in anonimat, iar in al doilea rand de faptul ca e un jucator pitic... am ajuns sa avem o linie de mijloc de toata jena... toata lumea isi ia jucatori inalti si puternici fizic, numai noi luam piticoti... :mda:
claudio25ro
1st September 2006, 09:45
pai frate ce sa faci daca investitorii nostri se "rup" in masini..toale..si plimbari.. iar la capitolul DINAMO ..mai cu sita asa...printre degete..
Mario Di Lazi
1st September 2006, 10:14
Pai tu crezi ca masinile alea sunt platite ... ?
SUnt in rate ... Asa cum are si nea Jiji Becali maibacu ...
Aurel.D
1st September 2006, 10:45
Buduru a fost tare, a scos perla sezonului "Dinamo are nevoie de Denis si Denis are nevoie de Dinamo"!!!!:o: :o: :o:
Si eu care credeam ca Dinamo ar avea nevoie de jucatori mai tineri de 30 de ani, puternici, dornici de afirmare, care sa manance gazonul la fiecare meci!!!
Doamne cat de prost si ignorant sunt, cum de nu mi-am dat seama??:rolleyes:
Acum am inteles, performanta se realizeaza cu toate relicvele libere de contract. Dar pe Filipescu, Reghekamp, Lutu sau Radu Niculescu cand ii aduceti? Sunt nerabdator in formarea unei echipe de viitor!!
Multumesc Buduroi ca mi-ai deschis ochii!!
Iti sunt recunoscator jigodie imputita, ducete-ai invartindu-te dupa Netoiu si sa te mai intorci cand te-oi chema eu!!
Aurel.D
6th September 2006, 12:23
Conducatorii FC Dinamo s-au hotarat in sfarsit sa lamureasca lucrurile si in ce priveste proprietatea jucatorilor. Acest lucru va aduce cu siguranta mai multa liniste la club. Le-a venit si lor mintea la cap, in sfarsit!! Daca vor hotara si formarea unei echipe de viitor fara a mai vinde jucatorii de baza in urmatorii 2-3 ani, chiar ca le-as pomeni numele la biserica!
vlad1607
6th September 2006, 14:50
eu unul am incredre in Mendy....ramane sa munceasca ! :D
Aurel.D
7th September 2006, 11:14
Se zice ca unii actionari ar fi nemultumiti de Ze Kalanga. Iar se pricep astia la fotbal si au rabdare cat un rechin gata sa devoreze o foca!
Pai cei veniti au nevoie de acomodare, alt mediu, alt campionat, alti colegi, nu este usor... E ca si cum un european ar juca in Africa sau Asia....
Ayrton
13th September 2006, 11:10
Boateng vrea la Dinamo!
Mijlocasul lui Beitar i-a spus lui Rednic ca ar dori sa joace pentru ciini peste 3 luni, cand poate renunta la contractul cu israelienii.
In cele doua meciuri jucate de Dinamo impotriva lui Beitar Ierusalim, unul dintre cei mai buni jucatori ai evreilor a fost Derek Boateng. Titular in nationala Ghanei la Mondialul din Germania, acesta a fost elementul de siguranta de la mijlocul terenului, dind multe batai de cap apararii dinamoviste prin pasele sale. La sfirsitul returului de la Sofia, mijlocasul si-a exprimat dorinta de a se transfera in Stefan cel Mare.
"Chiar el a venit la finele partidei, impreuna cu ghanezul nostru, George Blay, si mi-a spus ca ar vrea sa joace in Europa si ca ar dori sa o faca la Dinamo", a povestit Mircea Rednic. Antrenorul s-a aratat incintat de aceasta posibilitate: "Individual, jucatorii lui Beitar sint excelenti. De Boateng imi place. Este un jucator foarte bun si o sa incerc sa-l aduc". Puriul il va avea ca aliat in aceasta tentativa pe Blay. "Eu sint bun prieten cu Derek. Vorbim la telefon mult. Am vorbit si inainte de meci, si dupa", a spus fundasul dreapta al ciinilor.
Mario Di Lazi
18th September 2006, 13:45
Cand il vad pe Lucian Goian ca intra in teren, fara sa vreau ma gandesc la titlul pierdut de noi acum 2 sezoane ... cand a gresit in meciul cu Rapid ...
Intrebare : Unde este Galamaz ?
Aurel.D
18th September 2006, 17:24
Galamaz a fost accidentat probabil este in recuperare acum. Lucian Goian este cam depasit de unele situatii, ca si Pascovici, de altfel cu care nu stiu ce se intampla.....
Aurel.D
10th October 2006, 14:26
Mie mi-a placut mult Mendy in meciul cu Sahtior, este foarte bataios si tupeist! Un demn urmas al trioului!:D
Bancheru
10th October 2006, 17:23
ar trebui sa revina Gabi tamas inapoi...cu el in aparare Dinamo nu va mai avea de suferit
Ayrton
10th October 2006, 17:59
Alb-rosiii isi pregatesc deja strategia de achizitii pentru perioada intercompetitionala. Gruparea din Stefan cel Mare a devenit deja un club cautat pe piata transferurilor, astfel ca birourile sefilor sint pline cu CV-uri ale unor jucatori. Dintre ele se remarca cel al portarului norvegian Espen Johnsen. Goalkeeper-ul a fost mult timp titularul (din 2000) din poarta lui Rosenborg Trondheim. :great:
Norvegianul a fost titularul postului pina in acest sezon, el fiind intre buturile echipei sale in multe meciuri din Champions League. De asemenea, Johnsen are si 18 selectii in nationala tarii sale. Anul 2006 nu a fost unul prea bun pentru goalkeeper, el pierzindu-si locul in echipa, nereusind sa prinda nici macar un meci.
Astfel, impresarii scandinavului au trimis mai multe CV-uri prin Europa, unul dintre ele ajungind pe masa sefilor din Stefan cel Mare. Acestia ar fi incintati de o venire a norvegianului, mai ales in cazul in care Gaev alege sa nu isi prelungeasca contractul.
Ayrton
11th October 2006, 10:33
Rednic a fost multumit de prestatia din meciul amcial cu Sopron a nigerianului Dino Eze (22 de ani), precum si de modul cum s-a miscat la antrenamente in cele 4-5 zile in care l-a testat, asa ca il va transfera. contractul va fi pe 4 ani, cu un salariu anual de 50.000 de euro, cu clauze anuale de majorare.
In acest moment am ajuns la 7 straini, din care 4 de culoare:
Vova Gaev
Glenn Moss
George Blay
Ze Kalanga
Sreten Stanici
J.P. Mendy
Dino Eze
Mario Di Lazi
13th October 2006, 21:24
Care mai este regulamentul strainilor in acest moment ?
In acelasi timp au voie sa joace doar 5 straini ... Asa este si acum ?
Aurel.D
18th October 2006, 10:47
Cica Dinamo vrea sa il ia pe Lobont. Nu as prea fi de acord cu mutarea asta...
Mai degraba pe lituanianul ala....
Leagt de straini, nu stiu regulamentul..
Ayrton
18th October 2006, 15:52
Dinamo a obtinut semnaturile unui portar si unui fundas din Letonia
Portarul bielorus al lui Dinamo, Vladimir Gaev, va parasi Liga 1 in iarna, in locul acestuia conducerea liderului obtinand semnatura letonului Deniss Romanovs. Impreuna cu noul goalkeeper la Dinamo va veni si fundasul Maris Smirnovs, care a ajuns la o intelegere cu „ros-albii”, cei doi fotbalisti urmand sa soseasca in Romania luna viitoare. Cei doi jucatori evolueaza la Ditton, in liga letona, figurand ceva vreme in lotul national. Intelegerea lui Gaev cu Dinamo expira la finele anului curent, astfel ca despartirea va veni firesc.
Ayrton
19th October 2006, 18:09
Mai putini extracomunitari din 2007
Dupa aderarea la Uniunea Europeana, cluburile de fotbal din Romania vor fi nevoite sa reduca numarul de jucatori extracomunitari la cinci pentru fiecare lot si la trei in teren.
Dinamo are in lotul largit 5 jucatori extracomunitari: Vladimir Gaev, Glen Moss, Ze Kalanga, Dino Ze si Sreten Stanici. George Blay este ghanez insa are pasaport belgian, iar Philippe Mendy este de nationalitate franceza.
In acest moment, Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice prevede ca echipele de prima liga pot trimite in acelasi timp in teren maximum 5 jucatori de alta nationalitate.
Glen Moss, care nu a dat satisfactie, va parasi echipa in iarna, iar Dino Eze are probleme cu "cartea verde" si pana in iarna nu poate juca.
remy
20th October 2006, 05:19
"Prefer Dinamo"
Eduard Apostol
Marius Niculae a declarat ieri că este dispus să se întoarcă din iarnă la formaţia din Ştefan cel Mare. "Cîinii" nu dorm. Au început deja să caute jucători pentru mercato din iarnă şi, mai mult, fotbalişti care să facă faţă eventualelor cerinţe ale grupelor Champions League în toamna anului viitor. S-a luat deja legătura cu portarul Bogdan Lobonţ (Fiorentina), există tatonări cu Marius Niculae, liber de contract. În acest ultim caz, atacantul de 25 de ani a afirmat ieri în premieră, de cînd a plecat din Ştefan cel Mare, în vara anului 2001, că ar vrea să se întoarcă la Dinamo!
"Sînt tentat să revin în ţară. Şi doar la Dinamo! Am mai spus-o, mă văd jucînd în ţară doar pentru DINAMO. Este prima oară de la plecarea din România, cînd iau în considerare această variantă", a declarat internaţionalul. Marius a fost în tratative în această toamnă cu mai multe grupări din întreaga Europă, însă pe majoritatea le-a refuzat întrucît era solicitat pentru probe de joc. Şi acum mai are posibilitatea de a evolua în străinătate, dar mai degrabă ar accepta varianta Dinamo.
I-au pregătit contractul
Pentru ca "Săgeată" să redevină jucătorul roş-albilor există şi o condiţie: unul din cei trei atacanţi, Dănciulescu, Niculescu, Ganea, să fie transferaţi la iarnă. Iar Ganezu' a declarat în urmă cu trei săptămîni că la finalul turului se va gîndi dacă mai continuă sau nu la Dinamo. Marius nu ar agrea statutul de rezervă. Atacantul e unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Cristi Borcea, iar Dinamo ar da o lovitură de imagine, fiindcă Niculae rămîne un fotbalist extrem de iubit în "Groapă". În cazul în care părţile vor ajunge la un consens, lui Marius i se va oferi un contract de 250.000 de dolari pe sezon, plus bonusuri pentru prezenţe pe teren şi goluri.
Revenirea lui Marius Niculae la Dinamo l-ar putea aduce din nou în circuitul echipei naţionale, "Săgeată" marcînd de 12 ori în 27 de meciuri jucate pentru Nationala
"Dinamo are un lot valoros, cu mari perspective de Champions League, de aceea ar fi o variantă. Mai discutăm! Ca să joci în Ligă, ai nevoie şi de jucători cu experienţă"
Marius Niculae
"Marius e o mie la sută. Tot o să se întoarcă el acasă!"
Cristi Borcea
Event în Portugalia
Niculae a fost transferat în vara anului 2001 de la Dinamo la Sporting pentru suma de 3 milioane de dolari. Varianta oficială, fiindcă un om de afaceri lusitan şi presa portugheză au susţinut că afacerea s-ar fi făcut pentru aproape 10 milioane de dolari. În primul sezon la Lisabona, Marius a cucerit cu echipa antrenată de Loţi Boloni eventul. "Săgeată" a pierdut mult din cauza unor operaţii la genunchiul stîng şi la metatarsiene. Cu Dinamo, Marius a cîştigat un event (2000) şi o Cupă a României (2001).
http://www.gsp.ro/images/content/articles/2006/10/59932/1-1594402163c5c31f65f5b_660_340_.jpg
Gaev se gîndeşte să plece
Pentru meciul de mîine, de la Bistriţa, Vladimir Gaev este favorit pentru a apăra din primul minut buturile echipei dinamoviste. Rednic intenţionează să-l folosească titular, după ce Matache a fost ezitant la faza golului Farului (1-2). Altfel, bielorusul ar putea părăsi formaţia "cîinilor" la finalul turului, cînd îi expiră contractul. Oficialii dinamovişti au avut cîteva discuţii cu Gaev, însă principalul impediment în prelungirea acordului este neadaptarea fotbalistului la viaţa din Bucureşti.
Ganea, viitor antrenor
Atacantul Ionel Ganea şi-a procurat formularele pentru înscrierea la examenele Şcolii Federale de Antrenori. Înscrierile vor continua pînă pe data de 10 noiembrie, după care candidaţii vor susţine un examen pentru testarea cunoştinţelor la o limbă străină. Ceea ce nu ar constitui un impediment pentru fotbalistul de 33 de ani, care a evoluat patru ani în Germania, la VfB Stuttgart (1999-2003), şi doi ani în Anglia, la Wolverhampton (2004-2006). La finalul examenului de la Casa Fotbalului se vor decide cei 20 de cursanţi admişi.
20 octombrie 2006
Ayrton
20th October 2006, 09:27
Eu am auzit, neoficial, ca cel ce va pleca va fi Claudiu Niculescu. Are niste oferte din Rusia si de la arabi, pt un salariu de 500.000 - 700.000 euro.
Aurel.D
20th October 2006, 13:03
Este fraier Caludiu daca pleaca tocmai acum.....
Dar intr-un fel ar fi o sansa pt. Mendy sau Codreanu sa arate ce pot.
Mario Di Lazi
21st October 2006, 00:11
Marius nu a vrut sa vina in vara ... Pacat ... ne-a tratat cu spatele ... Nu a avut nici o oferta, decat de la Dinamo ...
Red-Castorryy
22nd October 2006, 11:38
Fostul atacant dinamovist, care acum nu se afla sub contract cu nicio echipa, afirmase zilele trecute ca este dispus sa revina la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare in pauza competitionala din iarna.
"Eu sint surprins de ce a declarat Niculae. Pentru ca daca nu stie antrenorul inseamna ca sint doar zvonuri. Eu stiu doar ca antrenorul este intrebat daca are nevoie de Marius Niculae sau Maradona. Dar in momentul de fata nu se pune problema transferului sau. Noi l-am vrut din vara, de ce nu a venit atunci? Plus ca eu am acum in atac trei jucatori foarte buni. Cred ca e cel mai bun atac din tara", a afirmat Mircea Rednic pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea precarii spre Bistrita.
vlad1607
22nd October 2006, 14:31
cu MArius si un fundas central bun am fi blindati
Red-Castorryy
23rd October 2006, 23:51
LOBONT REVINE IN "GROAPA" DIN IARNA!?
Intr-un interviu acordat luni cotidianului Liberatea, Mirea Rednic a afirmat ca este posibil ca, din iarna, lotului "ciinilor" sa se alature fostul portar al nationalei, Bogdan Lobont .
"Am discutat personal cu Bogdan si mi-a spus ca-si doreste enorm sa joace. Am ajuns la un acord verbal cu Lobont. Sint sanse mari ca din iarna sa vina la Dinamo. Tinind cont de faptul ca are un salariu foarte mare, aproape un milion de euro la Fiorentina, deocamdata il vom imprumuta pina-n vara. Apoi, cum sefii nostri il vor definitiv, vrem sa-l cumparam. Cu Romanov, un portar leton, ne-am inteles deja. Va veni gratis din iarna", a spus tehnicianul dinamovist.
Bogdan Lobont, actualmente in Serie A, la AC Fiorentina, trece printr-o pasa proasta a carierei sale. Pierzind lupta pentru postul de titular al Fiorentinei, in fata lui Frey, si-a pierdut si locul la echipa nationala, in favoarea lui Daniel Coman, de la Rapid, in special datorita prestatiei slabe din meciul cu Bulgaria. Lobont a mai jucat la Dinamo in sezonul 2001-2002, avind o contributie esentiala la cistigarea titlului de catre alb-rosii.
Tot referitor la lot, "Puriul" s-a declarat partial satisfacut de componenta acestuia amintind in treacat si de subiectul Marius Niculae: "Eu nu vreau sa plece nimeni (in iarna n.r.). Chiar imi doresc inca 3-4 jucatori in perspectiva Ligii Campionilor, pentru ca lotul e limitat numeric. Daca vine Marius Niculae trebuie sa se supuna regulilor impuse de mine. Nu va fi titular doar ca-l vrea cineva anume din club. Nu! E profesionist, sa-si faca meseria. Vedetismele miros a amatorism. Cit am sustinere fac ce vreau. Daca n-o voi mai avea - La revedere! - nu-s atirnator. Am din ce sa traiesc".
Antrenorul nu a scapat prilejul sa aminteasca si de echipa nationala, sustinind ca sint destui dinamovisti care ar face fata in prima reprezentativa: "Cinci elevi de-ai mei si-ar face datoria cu brio acolo. Incepind de la cuplul Moti - Radu Stefan si Pulhac. Apoi ar mai putea alege din linia de mijloc si din atac. N-am vorbit personal cu Piturca pe aceasta tema, dar trebuie sa se stie ca eu imi apar jucatorii pina-n pinzele albe. Am sarit de fund in sus pentru ca-i cunosc mai bine si stiu ca meritau sa joace macar o jumatate de ora sub tricolor. Nu sa fie umiliti prin tribuna".
In alta ordine de idei, antrenorul "ciinilor" a afirmat ca ar da la schimb cele 12 victorii din campionat, pentru un parcurs cit mai bun in Cupa UEFA: "Trebuie sa recunosc ca as prefera sa pierd in campionat, sa ne fie intrerupt sirul victoriilor, doar pentru a cistiga primul meci din UEFA, cu Besiktas. Conteaza mult inceputul, in orice competitie". El a mai adaugat si ca i-ar place sa antreneze pe Besiktas sau Tottenham: "Sint multumit ca jucam cu turcii acasa. Acolo ar fi fost infern. Am fost pe stadion cind au jucat cu Tottenham si, datorita atmosferei, eram tentat sa sar de pe scaun direct in iarba. Fenomenal! In momentele acelea ma gindeam ca ar fi un vis sa antrenez una dintre acele formatii".
Aurel.D
27th October 2006, 12:06
Marius Niculae cauta inca un contract pe bani buni afara....dar din pacate pt. el nu este acum in pozitia de a obtine prea usor asa ceva!
Dar nici la Dinamo nu ar avea loc in situatia de fata.
Mario Di Lazi
3rd December 2006, 21:54
Bataie pe Stoican?
INTENTIE Dinamo l-ar putea transfera pe fundasul dreapta al lui Sahtior, pe care l-ar vrea si Gigi Netoiu la FC National
Desi apararea lui Dinamo tocmai s-a întarit prin sosirea lui Maris Smirnovs, tehnicianul Mircea Rednic nu este multumit pe deplin de componenta defensivei.
“Mai am nevoie de oameni în atac, la mijloc, dar trebuie sa îmbunatatesc situatia pe flancurile din aparare”, a spus antrenorul “câinilor”. Una dintre optiunile “Puriului” ar putea fi Flavius Stoican, jucatorul lui Sahtior Donetk. In acest moment, Dinamo se bazeaza pentru postul de fundas dreapta pe ghanezul Blay, în vreme ce aparitiile lui Dorin Mihut sunt sporadice. Mai mult decât atât, fotbalistul adus de la FC Bihor va fi împrumutat la alta echipa în pauza competitionala. Deranjat de o accidentare mai veche, Stoican se afla acum în tara, aparatorul întâlnindu-se ieri cu Niculescu, pentru a lua masa împreuna. Totusi, eventualul transfer al fostului craiovean n-ar fi foarte simplu. Gigi Netoiu, despre care se aude ca s-a implicat la FC National, si-l doreste foarte mult pe Stoican în Cotroceni. Iar interesul lui Dinamo nu face decât sa-l ambitioneze si mai mult pe “Comandant”.
sursa - prosport.ro
garpy
4th December 2006, 16:29
Acel Stoican de acum 2-3 sezoane, ar avea loc la Dinamo...dar acum e bun doar pentru National.
Aurel.D
4th December 2006, 17:07
Ce sa mai caute Stoican acum? Blay este de 10 ori mai bun. Sa stea acolo sau sa mearga la alta echipa...
apercele
4th December 2006, 17:57
si eu sunt multumit de blay...daca ar veni stoican, sa se pregateasca sa faca tusa
deci dinamo cam are titularii stabiliti...acum se cauta rezervele..de exemplu mihut si goian pleaca in iarna; deaia cauta rednic alti fundasi
Aurel.D
5th December 2006, 18:27
Mihut as vrea sa mai stea dar Goian sa se duca tare...ca nu este de Dinamo...
este clar ca avem nevoie de fundasi si portar.
Rossi
5th December 2006, 18:29
Lobont
Frunza
Vranjkovic
Croitoru
Stoican
Aurel.D
5th December 2006, 18:31
Mda....ce sa zic...sper sa fie bine...oricum vor trebui sa dea mult mai mult decat dau acum, pt a avea rezultate la Dinamo!!
Mario Di Lazi
5th December 2006, 20:26
Vranjkovic are contract pana in 2008 si este de neatins ...
*Coco*
6th December 2006, 22:06
Vranjkovic nu are nici o oferta de la nici un club din Romania si astazi si`a prelungit contractul pana in 2010:happy
Asa ca luati`va adio de la el...
Aurel.D
7th December 2006, 10:16
Oricum nu mi se pare un jucator cine stie ce. Este cam lent si previzibil in joc. Eu personal nu l-as dori la Dinamo
Mario Di Lazi
7th December 2006, 12:25
:happy
Si ce este de ras ?
Noi la Dinamo mai avem jucatori ca Vranjkovic, dar voi la Craiova nu aveti nici macar 1 jucator ca Vranjkovic ...
Deci, ce e de ras ?
Mario Di Lazi
8th December 2006, 18:59
4 jucatori o sa fie imprumutati la alte echipe din iarna : Galamaz, Liviu Ganea, L. Goian si Stanic ...
Se pare ca Dinamo trebuie sa-i gaseasca o noua echipa si lui Baltoi, care s-a certat cu cei de la Otelul Galati.
apercele
8th December 2006, 21:53
sa ramana pulhac, sa vina boateng....si vom fi OK
leodacin
10th December 2006, 11:56
Vranjkovic nu are clasa de DINAMO. noi avem jucatori mult mai buni .
bob
11th December 2006, 12:57
cred ca nebunul de ganea va pleca in iarna, si banuiesc ca va fi rapid. iarasi a inceput cu declaratiile tipice lui. e bine ca pleaca- nu mai agita apele cu nebuniile lui ; o sa aiba loc mendy, care imi place f. mult. e rau ca pleaca - ii motiva pe danciu si niculescu; se vede diferenta in atitudinea celor 2, comparativ cu sezonul trecut ; in plus dadea multe goluri cand nu mergea jocul.
Utilizator
11th December 2006, 16:19
Si care-i problema ca are contract? E musai ca Dinamo sa cumpere numai jucatori liberi de contract?
Orice contract are un pret, daca Dinamo si Pandurii vor cadea de acord atunci Vranjkovic poate schimba echipa fara dificultati.
Mario Di Lazi
12th December 2006, 07:55
Baltoi si Goian, cedati la Ceahlaul?
MUTARI Jucatori ai lui Dinamo, Alex Baltoi si Lucian Goian ar putea juca în primavara la Ceahlaul. Baltoi si-a reziliat contractul cu Otelul, dar concurenta din atacul lui Dinamo e acerba. Lucian Goian a evoluat foarte putin pentru “câini”, exprimându-si dorinta de a fi lasat sa-si gaseasca echipa. Ceahlaul are prima optiune de împrumut în cazul sau.
SURSA - prosport.ro
Aurel.D
12th December 2006, 17:24
Fara Vranikovici, Baltoi, Goian, Zicu, Grigorie, etc....
Ganea este de-a dreptul nebun, ce dracu' tot vrea?? Daca vrea sa plece, sa plece si sa ne lase cu figurile lui, degeaba este un jucator bun.
Iar Mendy sa mai dea drumul la viteza, zici ca alearga cu spatele....in rest e ok :ok:
apercele
12th December 2006, 17:46
pa sarbul de la pandurii nu pot sa zic ca imi displace....la el m-as uita pt un eventual transfer in groapa...restul, de acord cu tine; sa ramana unde sunt
ganezul va juca cu dinamo si in primavara, dar sigur o fo facut borcica vreo boacana... fumul fara foc nu iese, deci sigur si-o fi incercat norocul conducerea cu ganezul, dar se pare ca le-a esuat
as vrea sa il vad pe boateng aici, si sa nu plece nimeni din actuala echipa...daca pleaca pulhac sau radu stefan in italia, vor face tusa (ca zicu) si vor fi imprumutati de la unul la altul...sa ii vedem pe pustii codreanu, predescu, mendy, craciun etc. pt ca sunt talentati dar le trebuie jocuri in mana
viitorul suna bine (daca nu se caliceste conducerea DIN NOU si baga vanzarile la greu....)
Aurel.D
12th December 2006, 19:04
Vranjikovici este totusi destul de lent, viteza nu prea are, doar forta si sa zicem sut. Dar Dinamo este altceva decat Pandurii, aici va trebui sa faca mult mai multe si nu il vad in stare sa faca fata.
Daca il vor cumpara mi-as dori sa ma insel, insa, nu prea cred.....in meciul cu Dinamo a fost incredibil de lent si de greoi!!
Mario Di Lazi
15th December 2006, 12:07
Dinamo a propus pentru Vranjkovic trei jucãtori plus o sumã de bani
Preºedintele culbului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a recunoscut tratativele cu Dinamo în ceea ce priveºte un eventual transfer al lui Vranjkovic, spunând cã oferta bucureºtenilor constã într-o sumã de bani, plus trei jucãtori.
Condescu a afirmat cã nu negociazã pentru moment decât cu Dinamo transferul lui Vranjkovic, dar a recunoscut ºi interesul rapidiºtilor pentru jucãtor ºi chiar o discuþie cu patronul echipei din Giuleºti. "Am ales sã discutãm cu cei de la Dinamo pentru cã ei ne oferã ºi o serie de jucãtori ºi ne-au facilitat prelungirea împrumuturilor pentru cei doi jucãtori pe care îi avem de la ei. E adevãrat cã am fost contactaþi ºi de Rapid pentru transferul lui Vranjkovic dar nu am demarat tratativele, a fost doar o discuþie între mine ºi domnul Copos pe aceastã temã ºi numic mai mult. Dinamo este echipa care ne-a propus sã ne dea, pe lângã suma de bani pe care o solicitãm ºi trei jucãtori, pentru posturile pe care noi le avem deficitare în acest moment. Este vorba de Scarlatache, Tameº ºi Bãlþoi, jucãtori ai lor care sunt însã daþi sã joace la alte formaþii", a declarat Marin Condescu.
Antrenorul Eugen Neagoe spune cã ºi el este asaltat, pe culoarele de la sediul Federaþiei Române de Fotbal, unde se aflã la cursuri, cu întrebãri despre jucãtorul bosniac, acesta fiind subiectul cel mai des abordat în orice discuþie. "Nu ºtiu nimic despre realizarea unui transfer la o echipã din Bucureºti, dar ºtiu cã existã interes în acest sens. Pe la federaþie mã tot întreabã lumea de el ºi se vede cã sunt interesaþi mai mulþi sã îl ia. Problema e cã nu eu iau decizii de acest sens ci va trebui sã discute cu conducerea clubului. Sigur, e un lucru bun cã sunt interesate echipele mari de el. E un jucãtor de valoare ºi e un fotbalist tânãr, pe 1 ianuarue va împlini 24 de ani. Normal cã este ºi un jucãtor important pentru Pandurii, dar dacã se va ivi o ofertã tentantã pentru el ºi pentru club, decizia îi va aparþine preºedintelui Condescu",a spus Neagoe.
Preºedintele Condescu a dezvãluit de asemnea faptul cã existã interes ºi din partea unei echipe din Germania, atât pentru Vranjkovic cât ºi pentru Guso. „Aºteptãm o ofertã concretã de la o echipã de primã ligã din Germania dar ei sunt interesaþi ºi de portarul Guso ºi de Vranjkovic. Oricum Vranjkovic spune cã s-a sfãtuit cu toþi care puteau sã îl ajute în acest sens ºi i s-a spus cã dacã va face un retur mult mai bun la Pandurii, din varã va avea alte ºanse decât acum sã plece la o echipã din afara þãrii. În zilele urmãtoare vom avea ºi oferta nemþilor, în sensul cã vom primi scris dorinþa de a-i transfera pe cei doi în prima ligã germanã. Rãmâne sã mai discutãm însã cu ei pentru cã mi-au comunicat amândoi, ºi Guso ºi Vranjkovic, cã nu vor sã plece de la Pandurii, cel puþin pânã în varã", a mai spus oficialul grupãrii gorjene.
Primul fotbalist pe care Pandurii intenþioneazã sã-l achiziþioneze în pauza competiþuionalã va sosi vineri la Târgu Jiu. Liviu Mihai, de la Farul Constanþa, va veni împreunã cu impresarul sãu Adrian Ilie ºi va avea o primã rundã de discuþii cu preºedintele Marin Condescu. La discuþii este aºteptat ºi antrenorul Eugen Neagoe, care îºi încheie cursurile pentru obþinerea licenþei PRO. Preºedintele Marin Condescu a precizat cã fotbalistul de la Farul urmeazã sã semneze un contract valabil pentru trei ani. "Va fi jucãtorul nostru definitiv dar, pentru început, îi vom propune un contract pe trei ani. Nu pot sã spun cât va câºtiga el la Târgu Jiu pentru cã niciodatã pânã acum nu am dezvãluit astfel de sume din contractele jucãtorilor", a declarat Condescu.
sursa - prosport.ro
iuli
16th December 2006, 19:15
cica e ca si luat la dinamo vranjkovici
a zis acum la prima la stiri...
...baltoi si tames imprumutati + iordache si dedu definitiv...
cine e dedu?
Rossi
22nd December 2006, 10:44
Vrankovici - mijlocas
Balace - mijlocas
Smirnovs - fundas
Homei - fundas
Romanovs - portar
astia au semnat deja :ok:
mai avem nevoie de cate un jucator pt fiecare compartiment ...insa nu se stie cine/cand o sa fie adus ...
Rossi
27th December 2006, 10:12
Lobont ?
Karamian ?
Kevin Amuneke ?
Alhassan Bangura ?
Carlos Martins ?
Aurel.D
27th December 2006, 12:57
Dupa atata scremere a fost transferat in sfarsit Vranjcovici. Sa vedem acum cu ce rezultat(e).
caine19
28th December 2006, 12:31
Lobont ?
Karamian ?
Kevin Amuneke ?
Alhassan Bangura ?
Carlos Martins ?
Karamian - cred ca:ok:
Amuneke - :ok:
Bangura - :confused:
Martins - :no:
Ar fi bine daca ar putea veni cei 4:D :rolleyes:
Rossi
30th December 2006, 18:03
Se pare ca tot stand cu ochii pe realizatele si doritele veniri de jucatori am omis sa trecem in revista plecarile si, mai rau, am pierdut din vedere ansamblul lotului atat numeric cat si ca valoare.
La capitolul "pierderi" contabilizam pana acum: Gaev (portar) - Belarus, Ganea (atacant) - Rapid, Galamaz (fundas central) - Urziceni, Predescu (mijlocas dreapta) si Codreanu (atacant) - ambii Gloria, Mihut si Pascovici (inca nu e 100%) ambii fundasi de banda - la UTA, Tames + Goian + Baltoi la Ceahlaul (inca nu e batut in cuie, dar extrem de probabil).
La capitolul "sosiri" avem: Romanovs (portar), Smirnovs (fundas central), Homei (fundas lateral), Balace (mijlocas stanga) si Vranjkovic (mijlocas ofensiv).
Sa vedem insa cum stam, per total, pe posturi:
portari: Romanovs, Matache, Moss (ca inca nu a plecat oficial)
fundasi dreapta: Blay, Homei
fundasi centrali: Moti, Radu si Smirnovs
fundasi stanga: Pulhac
mijlocasi la inchidere: Margaritescu, Ropotan
mijlocasi dreapta: Ze Kalanga
mijlocasi centrali (ofensivi): Cristea, Serban si Vranjkovici
mijlocasi stanga: Munteanu, Balace
atacanti: Niculescu, Danciulescu si Mendy
Mai marii clubului se batcu pumnii in piept ca ne mai trebuie DOAR un portar si un atacant. In conditiile in care Borcea si Becali nu-l vor convinge pe Lobont (si se pare ca nu vor reusi - atata vreme cat e muuuuult mai bine sa freci menta pe bani multi decat sa aperi pe bani mai putini) inseamna ca va cadea tot in sarcina lui Mircea Rednic sa aduca jucatori din spatiul valono-flamand (adica pe bani putini si cu speranta ca isi vor da drumul la joc in sistemul gandit de Rednic).
Pe de alta parte as vrea sa atentionez ca stam foarte rau pe ambele flancuri, faimoasele dubluri fiind de fapt o himera in aceste momente!
Daca pe dreapta avem 2 fundasi, orice (re)accidentare a lui Ze Kalanga va crea mari probleme, producand fie titularizarea lui Homei (in conditiile in care Blay ar juca a mijloc) fie utilizarea lui Cristea care nu poate sta lipit de tusa si va aglomera (ca si pana acum) zona centrala!
In schimb flancul stang este franjuri: un singur fundas lataral care este mai curand in scadere de forma si doi jucatori la mijloc (Munteanu si Balace) doar fiindca Rednic a amenintat cu demisia daca este virat Cap-de-Zmeu. O accidentare a oricaruia dintre acestia trei ar fi nu un "worst-case scenario" ci dea dreptul o catastrofa.
Si asta fara sa discutam ca Dennis nu poate sa duca un meci intreg si ca cei doi inchizatori nu sunt - in acest moment - de valoarea necesara grupelor UCL.
Sa speram ca din cantonamentul portughez vom primi nu numai stiri despre meciuri reusite dar si imagini cu macar alte 3-4 transferuri pe posturile neacoperite, nu de alta dar atfel s-ar putea sa nu mai consideram in noaptea de 14 februarie esecul de la Londra ca fiind din cauza shopping-ului.
dol
alex36
30th December 2006, 21:26
Dinamomania:Plesan la Dinamo pentru 1 milion de euro!...astia cred ca s-au tampit acum la sfarsit de an:o:
caine19
30th December 2006, 21:44
Dinamomania:Plesan la Dinamo pentru 1 milion de euro!...astia cred ca s-au tampit acum la sfarsit de an:o:
Carlos , Plesan , Grigorie , Zicu inapoi la Dinamo...
O gluma de sfarsit de an:happy :happy
bob
10th January 2007, 17:04
e o mare greseala ca l-au dat pe pascovici ! asta in conditiile in care n-au adus un alt fundas stanga. sau poate il vor juca pe balace pe postul de fundas stanga. la mijlocas stanga il mai avem pe stanici, dar nu stiu cat de bine poate juca dupa 1/2 an de accidentare.
gargara asta cu bangoura e vrajeala. tampitii astia n-au bani nici sa-si cumpere ciorapi.daramite sa mai si dea 800.000 pe un atacant ! umbla , iarasi dupa jucatori liberi . sa vedem daca le merge si in retur !
vlad1607
14th January 2007, 09:40
LObont la DINAMO ne mai trebuie un atacant ok si urmeaza multa ue pt ciumpalaci :D
Mario Di Lazi
14th January 2007, 19:30
Mutu ... :D
gicu
14th January 2007, 20:35
Lobont s-a intors...sa speram ca revine la forma din anii trecuti :)
Aurel.D
15th January 2007, 21:48
Lobont va trebui sa faca treaba, este sansa de a redeveni fotbalist sau de a se rata definitiv si nu exagerez, am scris asta si pe Intern.
Pe de alta parte, ce nu imi place la Dinamo este ca desi sunt adusi multi jucatori, sunt unii carora nu li se acorda nici o sansa, desi ar merita.
Rossi
26th January 2007, 19:10
Sa speram ca apare si atacantul ala promis de Borcea ....
fanatic88
27th January 2007, 11:36
atacantul ala promis cred ca va fi mendy sau liviu ganea
fanatic88
29th January 2007, 22:21
Fiorentina recunoaºte: Bogdan Lobonþ este definitiv la Dinamo Bucureºti
Clubul de fotbal AC Fiorentina a recunoscut oficial abia acum transfeul definitiv al portarului Bogdan Lobonþ la Dinamo Bucureºti, relateazã Rompres.
Site-ul oficial al grupãrii italiene anunþã transferul 'a titolo definitivo' (cu titlu definitiv) pentru portarul român la formaþia din ªoseaua ªtefan ce Mare.
În pofida faptului cã Lobonþ a fost prezentat la Dinamo Bucureºti, cu ºapca ºi fularul clubului, în cadrul unei conferinþe de presã, ca fiind transferat oficial încã din 16 ianuarie 2007, reprezentanþii Fiorentinei au declarat în zilele urmãtoare cã tranzacþia nu are toate documentele pentru a fi valabilã. Atunci, Lobonþ s-a fotografiat atunci ºi cu tricoul verde cu numãrul 1 în care sperã sã apere cât mai bine poarta 'câinilor'.
Lobonþ a semnat un contract pe o duratã de patru ani ºi jumãtate, urmând sã primeascã 350.000 de euro pe sezon.
Laur_Farul
10th February 2007, 09:07
Mateus, in "Groapa"
Mircea Rednic a confirmat ca ros-albii vor sa-l achizitioneze pe mijlocasul angolez de la Gil Vicente
Mateus a jucat titular în toate cele trei meciuri ale Angolei de la Cupa Mondiala.
“Da, suntem interesati de el, dar nu vreau sa vorbesc mai mult despre Mateus pâna nu vine în curtea noastra”, ne-a marturisit ieri tehnicianul Mircea Rednic. Acesta nu vrea sa ofere mai multe detalii deoarece considera ca dinamovistii l-au pierdut pe Bangoura din cauza vâlvei care s-a facut în jurul transferului.
Mateus Galiano da Costa, poreclit Andre, în vârsta de 22 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas ofensiv, si odata cu accidentarea bosniacului Vranjkovic, angolezul poate fi o solutie pentru gruparea ros-albilor. Mateus, cum este cunoscut jucatorul, a evoluat alaturi de mijlocasul dreapta al “câinilor”, Ze Kalanga, la Campionatul Mondial din Germania.
Mijlocasul a jucat titular în toate cele trei partide din grupa împotriva Portugaliei, Iranului si Mexicului, acumulând un total de 179 de minute. Pâna în prezent a marcat doua goluri pentru echipa nationala, primul fiind reusit chiar la partida sa de debut împotriva selectionatei Mauritius.
Interesant este faptul ca actuala sa echipa, Gil Vicente, a retrogradat în liga a doua tocmai din cauza contractului lui Mateus. Motivul a fost ca jucatorul era înregistrat la Liga Profesionista de Fotbal din Portugalia ca jucator amator al formatiei Sandpaper FC. Insa, conform regulamentului, Gil Vicente ar fi trebuit sa astepte un an pentru a înregistra contractul lui Andrei Mateus. Astfel, Belenenses, care trebuia sa retrogradeze, a dat în judecata clubul Gil Vicente, iar instanta i-a dat câstig de cauza.
5 goluri a marcat în acest sezon Andre Mateus pentru Gil Vicente, echipa aflata pe penultimul loc în liga a doua portugheza
7 selectii are la echipa nationala, pentru care a înscris de doua ori. A fost titular în toate meciurile de la Cupa Mondiala
Sursa : Prosport
Mario Di Lazi
21st February 2007, 21:12
Aseara la emisiunea Fanatik a lui Horia Ivanovici, Cristi Borcea a spus ca Dinamo mai pregateste inca un transfer important ... a lasat doar sa se inteleaga ca este vorba de un mijlocas strain ...
fanatic88
21st February 2007, 21:14
daca e mijlocas e bine
bob
22nd February 2007, 16:08
unde e caicedo ala? mai vine? ce e cu mansour? mie mi-ar placea sa vina senegalezul !
Patratzel89
22nd February 2007, 16:10
unde e caicedo ala?
Caicedo e venit de mult :D
De mansour nu se mai aude nimica.. :o:
fanatic88
22nd February 2007, 16:19
unde e caicedo ala? mai vine? ce e cu mansour? mie mi-ar placea sa vina senegalezul !
chiar nu stiai ca a venit caicedo?
bob
22nd February 2007, 16:22
pai nu a plecat apoi in ecuador si nu mai venea ?
fanatic88
22nd February 2007, 16:47
nu ma...a plecat sa-si rezolve niste probleme cu familia din cate stiu eu
crazy_rednwhite
22nd February 2007, 16:48
echipa l-a invoit pana vineri..sa fie plecat in ecuador..dupa care se alatura echipei..:D
caine19
23rd February 2007, 14:23
nu ma...a plecat sa-si rezolve niste probleme cu familia din cate stiu eu
Sotia lui si unul dintre copii a au avut un accident de masina:( , de aceea a plecat in Ecuador .
Important e ca acum vom avea o echipa super buna cu aceste 3 intariri : Caicedo , Mateus si Fernandes:yeah:
Ce bine a jucat Mendy aseara , joaca mai bine ca Danciu:D
fanatic88
24th February 2007, 13:47
Rednic a insistat mult pentru Mateus si Fernandes, iar ieri era satisfãcut. "De mult îi aveam în vizor. Fernandes ne-a fãcut sã suferim cînd am jucat cu Beitar. Mã bucur cã întãrim lotul, iar în trei luni vreau sã fim mai puternici". ªi Borcea împãrtãºea aceeaºi stare de spirit: "Transferurile astea douã le aveam în cap de mai mult timp. Acum am închis piaþa, am cheltuit în total în aceastã iarnã, ºi cu transferurile, ºi cu salariile jucãtorilor, cinci milioane de euro".
Patratzel89
24th February 2007, 14:38
Rednic a insistat mult pentru Mateus si Fernandes, iar ieri era satisfãcut. "De mult îi aveam în vizor. Fernandes ne-a fãcut sã suferim cînd am jucat cu Beitar. Mã bucur cã întãrim lotul, iar în trei luni vreau sã fim mai puternici". ªi Borcea împãrtãºea aceeaºi stare de spirit: "Transferurile astea douã le aveam în cap de mai mult timp. Acum am închis piaþa, am cheltuit în total în aceastã iarnã, ºi cu transferurile, ºi cu salariile jucãtorilor, cinci milioane de euro".
:ok:
fanatic88
24th February 2007, 14:41
sper sa fie transferuri reusite si sa-si gaseasc loc in primul 11
Patratzel89
24th February 2007, 14:44
Pai shi daca, confirma totzi? :D
Ce face Rednic? :D
O sa ceara la Liga sa aprobe mai multe schimbari? :ras-plans:
fanatic88
24th February 2007, 15:14
Pai shi daca, confirma totzi? :D
Ce face Rednic? :D
O sa ceara la Liga sa aprobe mai multe schimbari? :ras-plans:
:happy nu cred ca vor putea juca toti titulari singurul titular strain este blay ...da parca in liga nu mai este limita:o:
fanatic88
24th February 2007, 18:34
Transferaþi la miezul nopþii, francezul Fernandes ºi angolezul Mateus au fost prezentaþi chiar în faþa clubului, la câþiva metri de statuia lui Ivan Paþaichin. ªefii de la Dinamo s-au miºcat cu viteza luminii ºi l-au luat prin suprindere pânã ºi pe antrenorul Rednic. Titular în naþionala Angolei la Mondialul german, Mateus mai are un singur dor: sã joace cu Dinamo în Liga Campionilor.
"Vreau sã le arãt celor de la Dinamo cã ºtiu fotbal ºi este o ºansã bunã pentru mine sã joc în Liga Campionilor" a declarat Mateus pentru Realitatea TV.
Patratzel89
24th February 2007, 19:11
Apai daca eram pe locu` 5 in campionat mai veneau asha multzi jucatori?
Sau vor totzi sa joace in CL?...
caine19
24th February 2007, 19:53
:happy nu cred ca vor putea juca toti titulari singurul titular strain este blay ...da parca in liga nu mai este limita:o:
intr-o echipa din prima liga din Romania au voie sa fie maxim 5 jucatori extracomunitari in acelasi timp pe teren ( adica poti sa ai 11 portughezi ca nu e nici o problema).
Pe banca de rezerve pot fi oricati.
La noi in lot sunt : ZeKa , Mateus si Caicedo , deoarece Blay are cetatenie belgiana iar Fernandes si Mendy sunt francezi:ok:
Patratzel89
24th February 2007, 20:39
Nu e vorba de jucatorii extracomunitari...
E vorba de lotul numeros...shi netitularizand meci de meci totzi
jucatorii...exista riscu` sa ishi iasa din forma ... :angry:
caine19
24th February 2007, 20:49
Cam asta ar fi lotul lui Dinamo :
portari : Lobont , Matache , Romanovs
Fundasi : Blay , Homei ,, Moti , Pulhac Smirnovs , Radu Stefan , Scarlatache
Mijlocasi : ZeKa , Fernandes , Balace , Catalin Munteanu , Dennis Serban , Cristea , Margaritescu , Ropotan , Mateus
Atacanti : Niculescu , Danciulescu , Mendy , Liviu Ganea , Caicedo
parerea mea e ca avem un lot foarte echilibrat , care contine 24 de jucatori:D (ceea ce nu e foarte mult):yeah: .
fanatic88
24th February 2007, 22:02
echilibrat pe dracu ...nu sunt jucatori de calibru apropiat pe posturi
1.cine sa-l scoata pe lobont din poarta?
2.un fundas dreapta in locul lui blay ...
3.la mijloc ar fi un echilibru cat de cat
4.atac ce sa mai vorbim ...
fanatic88
24th February 2007, 22:13
In cadrul emisiunii Realitatea Sportiva, de la RTV, Cristi Borcea a declarat ca cele mai recente achizitii ale lui Dinamo au costat 1.300.000 de dolari: "Pentru Mateus am fost sa negociez in cadrul stagiului de pregatire de la Rio Maior. Au cerut atunci 700 de mii de dolari si 25 % dintr-un transfer ulterior. Atunci nu am vrut sa dam acesti bani, insa ne-am razgandit si alataieri i-am platit. Cele doua transferuri, Mateus si Fernandes au costat 1.300.000 de dolari, fara a pune la socoteala salariile, care sunt in nota echipei", a spus directorul executiv al "cainilor".
caine19
24th February 2007, 22:27
Lobont e titular clar , dar daca se accidenteaza Romanovs ii poate lua locul cu brio:ok: .
Marius Homei este rezerva lui Blay ( cred ca poate intra oricand titular , un tanar de mare perspectiva ) , Moti-Radu Stefan - Smirnovs ( 3 fundasi de valori sensiblil egale , poate fi titular oricare , Radu pleaca cu un usor avantaj :D ) , la Pulhac e mai complicata treaba deoarece Balace e cam aerian .
la mijloc l-am uitat pe Vranjkovic:P .
in atac cred ca Mendy poate face un cuplu cu Niculescu :yeah:
fanatic88
24th February 2007, 22:44
pai stai tu pui laolalta pe moti cu radu stefan dar nu cred ca pot juca pe aceleai posturi sau homei cu blay ...
caine19
24th February 2007, 23:29
Homei e fundas dreapta , la fel ca Blay .
iar Moti face schimb cu Radu Stefan de foarte multe ori intr-un meci ,deci nu vad care ar fi problema:thinkso:
fanatic88
24th February 2007, 23:37
fara suparare da eu nu i-am vazut facand schimb pe moti cu radu stefan niciodata
fanatic88
25th February 2007, 13:20
Angolezul Mateus spune ca nu i-a venit sa creada atunci cand a privit clasamentul si a constatat ca Dinamo se afla pe prima pozitie la o distanta de 13 puncte fata de locul doi. A auzit de Dinamo cu ocazia "dublei" cu Benfica Lisabona si spune ca a fost sigur din prima ca va semna cu formatia antrenata de Rednic. "Da, noroc cu meciurile cu Benfica! Mi s-a transmis cã sînt dorit în România, aºa cã am cãutat pe internet. Am vãzut clasamentul din campionatul intern." ...
Patratzel89
25th February 2007, 14:13
El zice ca shtie fotbal...:D:D
Shi ca vrea sa se afirme :D
fanatic88
25th February 2007, 15:00
sa se afirme in meciul cu steaua :)
Patratzel89
25th February 2007, 15:02
sa se afirme in meciul cu steaua :)
Unu` sa se afirme un meciu` cu Steaua...unu` cu Rapid..unu cu Timisoara...etc ... :ras-plans:
fanatic88
26th February 2007, 19:36
Paulo Alves, antrenorul celor de la Gil Vicente, regreta transferul angolezului Mateus la Dinamo. Angolezul era unul dintre cei mai importanti jucatori din lotul celor de la Gil Vicente. "Asta e viata de antrenor. Trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai. Jucatorii vin si pleaca iar noi nu putem sa ne opunem. Sunt obligat sa fac modificari in echipa pentru a suplini transferul lui Mateus."
Patratzel89
26th February 2007, 21:09
Hmm...inseamnca ca e ceva de capu` lui.. :evil:
fcd_bogdan
27th February 2007, 10:47
sa speram ca nu are si asta impresiile lui Zeka.Nu mi se pare normala atitudinea lui Zeka din ultima vreme,mai ales de dupa partida cu Jiul.I s-a urcat celebritatea la cap si ar fi trebuit amendat dupa meciul de la Lisabona.Daca nu i place la Dinamo sa plece.Sunt o multime de jucatori care ar vrea sa joace la Dinamo.
caine19
27th February 2007, 12:42
Dennis Serban a declarat ca vrea s plece , uite asa mai scapam si noi de jucatorii in plus:ok: .
Forza FCD !
Mateus asta e atacant sau mijlocas:thinkso: ?
fanatic88
27th February 2007, 22:43
EXCLUSIV / Transferul lui Mateus este in impas
Desi Mircea Rednic anunta ca Mateus ar putea debuta in meciul cu Jiul Petrosani, acesta nu s-a mai aflat nici pe banca de rezerve. Transferul angolezului a intrat in impas. Conducerea lui Dinamo trebuia sa vireze o parte din suma de transfer a atacantului insa banii nu au mai ajuns in contul celor de la Gil Vicente. Ambele parti invoca birocratia pentru ca cei de la Dinamo ar fi depus la banca suma respectiva.
Totusi, pentru a fi siguri, portughezii nu doresc sa ii dea drumul jucatorului pana cand nu vor primi banii din partea conducerii lui Dinamo.
"Faptul ca intarzie transferul banilor ingreuneaza afacerea. Nici eu si nici asociatii mei nu stim nimic!", a spus Antonio Fiuza, presedintele lui Gil Vicente
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.