PDA

View Full Version : Jack Evans vs PAC - Real Dream Match

SexyBoy
31st July 2007, 22:50
http://i75.photobucket.com/albums/i299/synsoicy/03.jpg

VS

http://www.prowrestlingguerrilla.com/roster/pics/PAC.gif

Poate un dream match pe care multi si l-au dorit.Acest meci va avea loc in PWG la showul Battle Of Los Angeles care va mai avea asemena meciuri. :great:
Amandoi sunt niste Super High Flyeri si in opinia mea sunt si cei mai buni din lume.
In acest meci voi vota cu PAC chiar daca Evans este mai experimentat si mai bun in mai multe puncte de vedere.

P.S Mai sunt multi high flyeri pe care trebuie sa-i vad in actiune dar pana acum , acestia mi-au placut cel mai mult.

ThePhenom
31st July 2007, 23:25
OMG!!Ce meci!!Senzational...De abia astept sa-l vad.Totusi merg pe mana lui Jack Evans care cum ai spus si tu este si mai experimentat si chiar sta putin mai bine la abilitati in ring decat PAC!!

Heath Scumm
1st August 2007, 09:01
Pac e mai bun ca overall wrestler insa la high-flying pur cei 2 sunt cam egali. Jack Evans e cu o idee mai bun in opinia mea deoarece se tine mai bine pe picioare.

Pac stapaneste corkscrew-urile mai bine si stie unde aterizeaza spre deosebire de Jack Evans sau Teddy Hart care parca isi risca viata la fiecare salt.

Votez cu PAC pentru ca la abilitatile lui merita exposure-ul pe care il are Jack Evans momentan.

LaParka
1st August 2007, 14:12
Jerelle Clark :D.

PAC,pentru ca imaginea lui Evans ma cam enerveaza si pentru ca,din cate am vazut,PAC poate avea un meci bun cu aproape oricine...

Corozivu
1st August 2007, 20:16
L-am vazut pe PAC intr-un meci cu AJ Styles in care s-a miscat bine deci my vote goes to PAC.

Heath Scumm
1st August 2007, 21:31
Mai aruncati-l si pe Yoshitsunae si Teddy Hart in mix si-i avem "in ring" probabil pe cei mai atletici highflyeri din lume! :D

Ratonu
1st August 2007, 21:35
Mh, nu ºtiu dacã mi-ar plãcea aºa mult un meci între cei doi... Votul meu merge la PAC, mi se pare ceva mai bun overall britanicul ºi mã enerveazã gimmick-ul lui Evans.

LaParka
1st August 2007, 21:42
Mai aruncati-l si pe Yoshitsunae si Teddy Hart in mix si-i avem "in ring" probabil pe cei mai atletici highflyeri din lume! :D

si sa nu uitam de Sonjay Dutt si Amazing Red(daca mai lupta) :)

Mike^
5th August 2007, 02:19
God, n-am raspuns inca fiindca m-am tot gandit, m-am tot gandit si m-am tot gandit. Si inca nu stiu sigur pe cine sa votez. Sincer, sunt probabil doi dintre luptatorii mei preferati all-time, mai ales Jack Evans. PAC este relativ "nou", dar dupa PWG All Star Weekend IV a devenit clar favoritul meu. Ce sa spun. PAC seamana cu AJ Styles, stie inclusiv sa vanda manevre incredibil. In alte cuvinte stie sa incaseze niste bump-uri awesome, lucru care nu l-am prea vazut pe Evans sa faca...La High Flying sunt cam pe aceasi felie amandoi...PAC cu corkscrew-uri, Evans cu Phoenix 630...Pentru moment raman cu PAC, desi sunt sigur ca va castiga Evans in acest meci. I mean, la PWG ASW, PAC a avut 2 meciuri, ambele pierdute. Dar PAC are un talent cum rar vezi. Are doar nevoie de un gimmick, that's it.

Si din toti care i-ati trecut, doar doi ii ador. Amazing Red este pe departe my all-time favorite high-flyer, nu voi uita niciodata Infrared-ul sau Code Red, manevre...unbeliveble...Si bineinteles, Yoshitsune, that friggin INSANE japanese high-flyer...Whom i totally adore...

Dar sa nu uitam cati au fost uitati aici. Pe langa Teddy Hart si Sonjay Dutt mai sunt luptatori precum Ricochet, Hex Gage, M-dogg 20, etc...Sincer, wrestling-ul o duce foarte bine la categoria high-flyers, fiecare aduce ceva nou...Keep up the good work guys :)

Heath Scumm
5th August 2007, 12:06
Ma bucur sa vad ca macar 10 oameni de pe acest forum l-au vazut pe PAC in actiune, e un wrestler ce trebuie vazut macar o data ...

E cel mai bun highflyer din Marea Britanie care a venit in US dupa Jody Fleisch.

SexyBoy
5th August 2007, 14:11
Ca tot veni vorba de Jody Flesich.Ce se mai aude de el ? Nu l-am vazut demult :( .Acel 720 DDT era superb :)