View Full Version : WRM King Of The Ring - August 2007
Heath Scumm
23rd July 2007, 11:58
http://img413.imageshack.us/img413/3019/kotrll8.jpg
Deja avem 5 din 8 oameni pentru turneul KOTR.
Ultimele 3 locuri vor fi decise inainte de show. Va rog sa cititi regulile pentru KOTR, sunt niste reguli mai aparte.
Cei ce vor lupta cu Alex Vita pentru titlul WRM o vor face in engleza, restul luptelor vor avea loc in Romana.
Deocamdata cei calificati sunt :
Geony Vedeta
Grave Digger
Alex Vita (WRM Champion - will defend his title in every match of the tournament)
Crusher
The Mystical Guitarist
Astept confirmari de la participanti, daca nu puteti participa veti fi inlocuiti.
DejaVu
24th July 2007, 12:37
Eu pot fi prezent decat de pe 16 august la meciuri.Pana la data respectiva voi fi plecat...
cutuma
24th July 2007, 12:39
artwork by me evident. Dragutzel posterul nu? :D
Pe viitor as vrea sa facem un mini-concurs de postere pentru evenimentele mai importante. Rocky, LifeHeart si alti doritori.
Ratonu
24th July 2007, 12:42
Geony probabil cã nu va putea lupta decât pe 15. Vrea sã vadã Cradle la Stufstock.
Heath Scumm
24th July 2007, 16:04
de pe 15 pana cand?
cutuma
24th July 2007, 20:19
Ah ... mi-a scapat ca e vorba de luna August. Eu pe 17 plec la mare so ... :|
Heath Scumm
24th July 2007, 21:36
Astept confirmari pentru acest turneu ...
Ratonu
27th July 2007, 17:29
Mda, deci e sigur, voi fi plecat de pe 16 pânã pe 19. Deci, cine vrea poate sã-l atace pe Geony în vestiar ºi sã-l accidenteze astfel încât sã nu poatã fi prezent la PPV. :D
cutuma
28th July 2007, 16:08
done :D
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1467295&postcount=209
Reaper
30th July 2007, 10:51
Eu particip cu tot arsenalul in august.
As prefera ca Reaper si Anarchist sa ia parte ca un Tag Team la un Super Fight in afara KOTR, dar flexibilitatea lor e mare si, la nevoie, pot ocupa orice pozitie.
ThePhenom
31st July 2007, 13:41
Si eu pot participa la acest PPV daca mai am o sansa...
SexyBoy
31st July 2007, 18:54
Showman e pe faza :D .
Heath Scumm
1st August 2007, 11:35
Pana acum vor participa sigur in turneu Alex Vita, Grave Digger si Mike Matthews.
Ne putem baza si pe Reaper, Death Bringer si Showman care pentru ca au raspuns atat de prompt arata ca isi doresc sa participe in acest turneu si implicit vor intra automat in acest concurs, fara meciuri de calificare.
Astept raspuns de la h1mZ pentru locul lui si eventual de la Raiden, Kill3r, Daredevil, h1mZor (care am inteles ca vrea sa revina) si celelalte persoane care ar mai putea participa.
Meciurile cu Alex Vita se vor disputa in Engleza.
Louie Anderson
2nd August 2007, 15:47
Eu sunt nerabdator sa sfasii pe cineva
buticut
3rd August 2007, 12:17
Sunt disponibila doar in perioada 3-12 august inclusiv, deci nu cred ca pot participa :(. In septembrie Alexa revine full-time to kick your candy asses :D
kill3r
3rd August 2007, 23:32
si eu pot participa, atat la KOTR cat si la meciurile non-PPV.
SexyBoy
4th August 2007, 12:40
HitScum ai putea sa faci niste meciuri Non PPV ? :D
Heath Scumm
4th August 2007, 12:47
Participantii la KOTR - lista finala - sunt :
Alex Vita (WRM Champion)
Grave Digger
Mike "The Mistical Guitarist" Matthews
Reaper
The Death Bringer
Jack "The Showman" Johnson
King Of Galaxy
Igor Titov
Nu vor mai fi meciuri de calificare insa intelegeti-va intre voi si faceti cateva meciuri inainte de PPV ... dupa ce ati comunicat pe messenger si PM si v-ati inteles, trimiteti-mi meciurile pe PM si dati-i drumul.
kill3r
4th August 2007, 12:50
Jack Showman Johnson vs. Igor Titov :D
Heath Scumm
4th August 2007, 13:10
Short Presentation of WRM's 2007 KOTR Participants:
Alex Vita (WRM Champion) - Ultraviolent foreign Superstar, babyface, just got the belt of the champion Lethal last month. He brings the all-out brawl to WRM straight from the US but he will be out of his element in this non-weapon matches torunament. He will defend his title every match of this tournament.
Grave Digger - psychotic hardcore highflyer, wears creepy masks and likes self-torture, heel. Grave Digger is the most decorated WRM wrestler, the only Triple Crown Winner in WRM unifying the Cruiserweight and the WRM Championship at "our WrestleMania" - WRM Ultimate Showdown, last year. He enters the KOTR as half of WRM's Tag Team Champions and looks forward to regain the WRM Championship.
Mike "The Mistical Guitarist" Matthews - A noisy charismatic Rock'n'roller, babyface, one of the most promissing Superstars in WRM. He's the number 1 wrestler so far in WRM's Rookie Challenge (with 6 points - the first man who gets to 10 points gets a WRM Championship match and the runner-up has 3 points). He likes using a guitar in the ring once in a while.
Reaper - old-school wrestler, former WRM Champion, one of the elite members of the WRM roster. Babyface, lately he's been using some heel tactics to win matches. He's the leader of a 3 Men Stable called R.A.G. but lately all they've done is focus on entertaining themselves and not competing with the whole intensity they used to.
The Death Bringer - The Man From The Dark Side, a young dark wrestler similar to the Undertaker. Babyface, he's been trapped lately in a very intense feud with "The Legend Killer" Raiden. He is a very promissing hard working babyface who looks forward in breaking the glass ceiling and getting some sort of a title shot.
Jack "The Showman" Johnson - The Showman is a charismatic wrestler who always needs to show he's the top entertainer in WRM. A self-proclaimed "ladies man", tweener, Jack has been on a rise lately defeating even a former WRM Tag-Team Champion.
King Of Galaxy - Face, KOG is royalty, only wrestled one Junkyard match in WRM which he lost but what better place for a future king than the KOTR Tournament. He wants to win this and show the world he is the true king in WRM.
Igor Titov - a communist cruiserweight heel with only one thing in mind : to prove Mother Russia still owns Romania. One half of Team Russia, Titov is looking forward in dominating the tag-team division but in the process getting some gold for himself as well.
ThePhenom
5th August 2007, 11:01
Am vorbit cu h1mZor si putem face un meci:
Death Bringer vs King of Galaxy
?
Heath Scumm
5th August 2007, 12:04
Yes, you may ...
h1mZ
6th August 2007, 11:18
Probabil nu este locul potrivit sa postez asta dar totusi: Eu nu voi fi in Bucuresti pana pe 8 August insa pot participa la PPV.
Uite ca e 6 August si sunt in Bucuresti... Credeati ca ati scapat de mine huh? Well i'm back... :) ... poate ma calific la anu :P
Heath Scumm
6th August 2007, 12:33
Cu parere de rau va anunt ca Grave Digger ar trebui sa se retraga din turneu din acelasi motiv binecunoscut - StufStock ...
Asadar, h1mZ, daca ai putea intra in locul meu ar fi grozav.
h1mZ
6th August 2007, 12:49
Pai... sigur ca da... multumesc. Daca tot esti prin zona si ai timp liber sa dai o fuga pe AICI (http://www.nationaladerock.ro/turneu/)
Heath Scumm
6th August 2007, 14:08
Asadar e oficial ... Grave Digger will be replaced by Crusher.
Heath Scumm
7th August 2007, 10:38
Luna aceasta, la King Of The Ring, comissioner va fi Reaper.
De asemenea, castigatorii ambelor meciuri non PPV castiga cate un punct in WRM Rookie Challenge. In KOTR, rookies ce participa castiga cate un punct pentru fiecare meci castigat.
Cei eligibili pentru competitie in KOTR sunt : Mike "The Mistical Guitarist" Mathews, The Death Bringer, Showman, King Of Galaxy si Igor Titov.
Heath Scumm
10th August 2007, 11:55
Votati castigatorii celor 2 meciuri inainte de PPV ...
SexyBoy
12th August 2007, 23:30
Daca cad cu Vita o sa am probleme mari.Trebuie sa imi gasesc un translator ! Se ofera careva ? :confused:
Louie Anderson
13th August 2007, 17:29
Se ofera bunica.
Scum asteptam tragerile la sorti pentru ca va cam trebui sa schimbam numele la PPV.Suntem in 13 si daca meciul tine 7 zile cam intram in Septembrie :(
Heath Scumm
13th August 2007, 19:37
^Te-as ruga sa citesti regulile de la KOTR ... meciurile tin 2 zile, votarea o zi ...
Reaper va anunta in curand meciurile pentru prima runda, el e comissioner ...
Reaper
13th August 2007, 20:37
Ok people; here we go:
(o sa postez meciurile aici si fac maine un anunt oficial si in News)
1) Crusher Vs Reaper
2) Mike "The Mistical Guitarist" Matthews Vs Alex Vita (WRM Champion)
3) King Of Galaxy Vs The Death Bringer
4) Jack "The Showman" Johnson Vs Igor Titov
SexyBoy
13th August 2007, 22:09
Iara cu comunistul ala :D . De data asta ma pun pe treaba.Totusi , daca voi trece de rus , si dau poate de Vita cine ma ajuta ? :confused:
ThePhenom
13th August 2007, 22:45
^O sa fie:
1 vs 2
3 vs 4...
Deci vei da de mine sau King of Galaxy!
Louie Anderson
13th August 2007, 22:48
Aha! Deci imi dai o sansa in meciul asta.Sper sa o pot fructifica si sa-l intalnesc pe Showman ca sa-l ajut sa-si indeplineasca visul si sa se intalneasca cu Vita
Reaper
19th August 2007, 08:51
Buna dimineata, oameni.
Va invit sa incepeti runda 2.
Vom avea urmatoarele meciuri:
Alex Vita Vs Mike "The Mistical Guitarist" Vs Crusher
si
Jack "The Show Man" Vs Death Bringer
SexyBoy
19th August 2007, 10:18
Nu m-am calificat eu ? :thinkso:
http://www.onlinesport.ro/forum/poll.php?do=showresults&pollid=5328
Reaper
19th August 2007, 11:57
Sorry, m-am uitat la rezultatul meciului nonPPV.
Am rectificat.
Heath Scumm
20th August 2007, 11:04
Am citit si eu ... foarte bune meciuri, in special Vita vs Guitarist :great:
Heath Scumm
21st August 2007, 11:07
Desi am putut sa votez doar din runda a doua m-am gandit sa explic de ce am votat asa:
1. Showman vs Death Bringer : Desi The_Phenom are unele greseli de exprimare si Showman a postat mai ok, lucrul care l-a "descalificat" pe Showman in ochii mei a fost faptul ca n-a fost consecvent atat dpdv al constructiei personajului cat si al storyline-ului. Desi e "showman" si "ladies man" intra pe Nirvana care e Grunge si agresiva. Cand intra in ring se comporta ca un babyface insa in ring se comporta ca un heel. Inteleg ca e tweener insa atitudinea tre sa fie constanta. Desi Showman a fost overall mai bun, Death Bringer a tinut-o pe-a lui, o copie a gimmick-ului The Phenom al lui Undertaker.
2. Vita vs Guitarist vs Crusher - WOW! Asa ar trebui sa arate un Main Event in WRM. Toti 3, roleplayeri de exceptie, aceasta ar fi trebuit probabil sa fie finala turneului. Cel ce-l va infrunta pe invingator in finala va avea o sarcina foarte dificila. Mistical Guitarist s-a "descalificat" in opinia mea deoarece n-a vandut suficient interventia lui Juggernaut, doar a iesit putin afara din ring sa-si revina dupa care a reintrat in ring si a inceput sa distruga totul. Mi s-a parut ca in posturile lui a pus mai mult in evidenta personajul propriu decat pe adversarii sai.
Lupta s-a dat in opinia mea intre Crusher si Vita insa l-am ales pe Vita pentru ca are mai bine definit gimmick-ul, a dezvoltat bine ideea de "Ultraviolent Champion aflat in handicap pentru ca nu poate folosi arme" si e probabil cel mai bun babyface din WRM momentan.
Oricum, a fost greu de ales, felicitari la toti 3. KOTR de anul acesta a fost clar mai bun decat KOTR-ul original.
Heath Scumm
21st August 2007, 11:15
Edit : Am recitit postul lui Mike si mi-am dat seama ca a vandut ok toata treaba, sorry for my mistake. Oricum, tot Vita a fost preferatul meu in acest meci insa sustin ca oricare dintre cei 3 e justificat sa castige.
Felicitari la toti 3 participantii ... Amazing Performance!
*Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!Match Of The Year!*
DejaVu
21st August 2007, 11:24
Acum trebuie sa dau si eu argumentele pentru care am votat in meciul dintre Showman si Death Bringer :
In primul rand ceea ce mi-a placut la Death Bringer a fost faptul ca si-a evidentiat foarte bine personajul si gimmick-ul pe care acesta il interpreteaza, si nu a folosit manevre incontinuu.E adevarat ca Sexyboy a descris foarte bine lupta, dar consider ca nu asta este cel mai important intr-un meci.De asemenea mi-a placut de ThePhenom ca a folosit comentatorii ca sa surprinda trairile pe care Death Bringer le starneste la fiecare aparitia si ca s-a bazat mai mult pe storyline ca sa construiasca meciul.
Mu vote goes to Death Bringer.
ThePhenom
22nd August 2007, 00:10
Alex Vita vs Cursher vs The Mistical Guitarist
I choose h1mZ because I liked his entrance.It was very funny!!He respected his gimmick and used the commentators very well!!He described well the battle and made quite a show!Congratulations to all!!This match was excelent!!
Reaper
22nd August 2007, 07:12
I'm also expecting explanations from Insane, h1mZ, h1mZoR and DejaVu for the Triple Threat si cmpunk, Rated-R Destiny pentru Show Man Vs Death Bringer.
DejaVu
22nd August 2007, 09:34
Alex Vita vs. Crusher vs. The Mistical Guitarist :
I voted for me because i think that i used best the commentators, i liked the idea of using the guitar and applying the Electric chair drop on the turnbuckle and i tried to develop the match on my gimmick, not on the fight.Although i voted for me, i congratulate my opponents for qualifying further...
legendkiller
22nd August 2007, 11:37
Meciul a fost extrem de echilibrat din cate am avzut, si bineinteles era de asteptat in aceasta faza a competitiei. Desi ambii combatanti m-au impresionat prin respectarea categorica a gimmickurilor, consider ca SexyBoy a dat dovada e o descriere mai elaborata a manevrelor, iar comenatriul a fost ok, cu un mic minus pentru The Phenom. Inca odata felicit ambii participanti, insa votul meu merge catre SexyBoy in aceasta runda.
R.Alexandru
22nd August 2007, 16:00
Am votat,Jack pentru ca imi place mai mult personajul lui...meciul a fost echilibrat,descrierea luptei buna la amandoi.
Totusi comentariul lui SexyBoy mi-a placut mai mult.
(Recunosc ca m-a influentat si scorul de 1-3 care era afisat atunci fiind o lupta mai echilibrata,imi pare rau daca votul meu va avea insemnatate mare).
ThePhenom
22nd August 2007, 20:10
De fapt cand ai votat tu era 2-3....
R.Alexandru
22nd August 2007, 20:27
De fapt cand ai votat tu era 2-3....
Era 1-3....ori am votat in acelasi timp,ori sunt chior.
ThePhenom
22nd August 2007, 20:29
Rated-R Destiny a votat intre orele 18-21,nu mai stiu sigur cand iar tu ai votat pe la 2-3 dimineata....
h1mZ
22nd August 2007, 21:28
Am votat cu Crusher pentru ca e personajul meu preferat :) Meciul a fost echilibrat dar Crusher a avut un avantaj fiind personajul meu
EDIT: Din moment ce eu am facut posturile mai e nevoie sa zic ca le consider cele mai bune ?
Heath Scumm
22nd August 2007, 22:45
Se intampla cateodata ca adversarii sa vina cu ceva mai tare decat ceea ce-ai facut tu ... in acele conditii e corect sa-i votezi pe ei!
h1mZ
22nd August 2007, 23:28
Da, asa e adica, daca am un adversar net superior nu pot sa ma votez insa eu zic ca a fost destul de echilibrat meciul...
Reaper
23rd August 2007, 17:23
V-am pregatit doua surprize la News; daca aveti rabdare sa cititi postul e ok, daca nu puteti sa va uitati mai jos:
1) finala va fi un Cage Match.
2) Reaper va participa in finala pentru ca isi foloseste MitB-ul.
Inca o precizare: s-au calificat Crusher, Show Man si Death Bringer, iar finala se va tine in romana.
Heath Scumm
23rd August 2007, 22:25
Cand incepe finala? Sa-i trimiti un PM si lui Vitamin sa-l anunti ca a pierdut si ca i s-a anulat un vot ...
Reaper
23rd August 2007, 23:01
Da, am rezolvat faza cu vitamin.
Finala incepe maine la 00:01; cred ca toti participantii au fost anuntati pe mess.
Heath Scumm
23rd August 2007, 23:46
Situatia in WRM Rookie Challenge in urma a doua runde de KOTR este :
Mike "The Mystical Guitarist" Matthews - 7 puncte
Jack "The Showman" Johnson - 4 puncte
Death Bringer - 3 puncte
Geony Vedeta - 3 puncte
"The Legend Killer" Raiden - 1 punct
Yoshi - 1 punct
Castigarea finalei aduce nu doar centura WRM ci pentru cei 2 rookies ramasi in cursa cate 3 puncte in lupta pentru o viitoare sansa la titlu.
Asadar, daca castiga meciul Death Bringer sau Jack "The Showman" Johnson au sansa sa mai primeasca inca 3 puncte in WRM Rookie Challenge.
Reaper
25th August 2007, 12:59
People, my bad: am uitat sa va anunt ca finala se poate castiga doar prin pin; adica nu puteti deveni King of the Ring daca fugiti din ring.
Ii rog pe cei care voteaza sa nu ia in considerare acest aspect.
Thank you.
Heath Scumm
26th August 2007, 10:58
Desi mi-as dori din tot sufletul ca titlul sa ramana la Crusher, mi s-au parut posturile lui Reaper mai interesante/amuzante si singurele care nu prezinta o succesiune de manevre. Crusher a avut unele chestii ok (ca atitudinea sado-masochista, care insa deja o are un personaj - nu spun cine :D - deci nimic nou, dar si partea aia cu Hogan, chestie unica de heel) insa Reaper a aratat ca nu trebuie sa scrii romane ca sa fii cel mai bun.
Sincer va spun, la un moment dat n-as fi putut sa fac diferenta intre postul lui Death Bringer si cel al lui Jack. Desi sunt amandoi buni roleplayeri si-si merita locul in finala, nici unul nu prea pune accent pe poveste ci mai mult pe lupta efectiva.
Anyway, good finals ... totusi, mi s-a parut ceva mai bun Triple Threat-ul dpdv al incarcaturii emotionale si felului in care au fost construite personajele. Ii dau 4 stele.
h1mZ
26th August 2007, 11:37
Crusher sperie domnisoarele de pe margine zgariandu-se cu un ciob pe frunte in timp ce Bringer este macelarit de Reaper si Showman.
Asta e singura parte in care a avut atidudine masochistica, dar nu a fost, ca la Grave Digger, o mentalitate... a fost de entertaining...
Reaper
26th August 2007, 12:29
Scuze ca nu am postat mai mult, dar vineri am avut treaba multa la munca, iar sambata am dormit ca un ... om.
O sa vin si eu cu pareri despre meci cand se incheie poll-ul.
Heath Scumm
26th August 2007, 19:57
Votati cine va fi KOTR - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=143442
Poll-ul se inchide in noaptea asta!
Reaper
26th August 2007, 20:21
Cei care voteaza sau au votat in finala sunt rugati sa-si argumenteze raspunsurile aici, intr-un PM catre mine sau pe mess.
PS: da, cutuma, ma refer la tine :D
buticut
26th August 2007, 20:36
Votul meu merge catre Reaper, in primul rand pt ca aducerea lui Anarchist as a comentator (nu vroiam sa fac o cacofonie :D) a fost o idee interesanta si doi, pentru ca posturile sale mi s-au parut funny :), Reaper asta chiar are un simt dezvoltat al umorului :D. A pus accent mai mult pe crearea atmosferei decat pe meciul in sine,ceea ce e bine (cel putin in ochii mei)...Quality, not quantity.Faza cu cioburile si cu berea a devenit chiar annoying la un moment dat....Ati exagerat putin, intr-un cage match nu se "paseaza" chiar asa usor sticle si scaune. Sper ca nu mi-a scapat ceva, dar mi se pare ca Reaper a fost singurul care a mentionat ca se deschide cusca...Gladiatorul se apuca sa rupa cusca cu clestele
Oricum, toti v-ati straduit si ati facut un meci bun...va felicit!
h1mZ
26th August 2007, 20:50
Eu la Reaper (no offence) am vazut doar 3 posturi: 1 post de intrare banal, 1 post - succesiune de manevre, 1 post - exagerat, ca si cum ar fi pregatit postul de final... singura chestie buna pe care a facut-o (dupa parerea mea) este ca a folosit sansa de la MITB.
Heath Scumm
26th August 2007, 21:11
Ceea ce tie ti s-a parut banal mie mi s-a parut simplu, usor de citit si amuzant. Cel cu succesiune de manevre a fost de fapt unul cu o succesiune de lovituri, nu manevre ... din nou, simplu, la obiect. Reaper is a striker, si-a facut bine treaba. Postul exagerat prin ce-a fost exagerat?
Am votat cele mai simple, amuzante si usor de citit posturi. + Anarchist ca si colour commentator, o idee buna.
h1mZ
26th August 2007, 21:36
Exagerat pentru ca in cazul in care castiga altcineva e cam greu sa o intoarca din moment ce sunt 3 oameni in ring impotriva lui...
Anyway am mai spus e doar o parere... at least I had fun :)
h1mZ
27th August 2007, 01:39
Congrats to Reaper - New WRM Champ! and King Of The Ring
vitamin
27th August 2007, 06:45
Reaper, huh. Congrats, I'll see you soon :P
Big Sexy
27th August 2007, 10:36
You actualy mean:
i see you Baptised in Blood!
Heath Scumm
27th August 2007, 12:18
Congrats to Reaper ... NEW ... NEW ... NEW ... KOTR ...
Reaper
27th August 2007, 13:55
Pareri dupa finala KOTR:
1) Anarchist
- daca citeati primele 4 randuri din postul meu introductiv ati fi sesizat ca l-am asezat pe Anarchist la masa comentatorilor si oricine putea sa-l foloseasca in acest scop sau in alte scopuri, dar s-a mai amintit de el abia dupa 7 posturi.
2) bere
- mi-a placut ca h1mZ a introdus cele doua 6pack-uri, dar apoi tot meciul a degenerat intr-un beer fest, ceea ce mi s-a parut cam exagerat;
- (tot legat de bere) sunt doua posturi consecutive care se contrazic:
Reaper se ridica primul sii ii face semn lui Anarchist ca vrea o bere.Celalalt refuza
Anarchist:Are nevoie Reaper de o bere!!
[...]
Anarchist ia o sticla de Peroni din baxul lui Damage si o strecoara in ring.
Daca refuza sa-i dea bere asta este, dar nu mi se pare normal sa se razgandeasca in 2 minute.
3) stilul
- nu stiu ce va place voua la stilul "Center", dar mie mi se pare mai greu de citit si consider asta un prim dezavantaj.
- de obicei scrieti doar cateva randuri pe care le despartiti prin comentarii ca sa para postul mai umflat;
- manevrele nu sunt pregatite suficient, ceea ce nu mi se pare logic; cum ar fi ca pe parcursul meciului eu sa fi avut posturi de genul: "Reaper se ridica. Reaper face Choke Slam. Reaper se uita la adversar. Reaper face Power Bomb" (the end)
- feel pain; luptatorii vostri sunt invincibili: orice manevra suporta, oricat de distrugatoare ar fi, in urmatorul post sunt agili ca o gazela;
O sa iau ca exemplu ultimul post al lui SexyBoy (care a fost sters pentru ca se terminase timpul regulamentar de meci, adica era trecut de 00:00)
Damage intra si el in ring si ii ataca pe partenerii lui Reaper
Asadar: Damage a fost mai intai batut, insangerat si "parasit" prin public de Anarchist, dar a revenit dupa 2 posturi perfect nevatamat; spre final isi ia un scaun in cap, dar se ridica[,]ca un arc si ii ataca pe Gladiator si pe Anarchist (care aveau Kendo Sticks); nu e deloc deranjanta situatia asta?
- get injured; mi se pare ca la Fifa este o optiune ca jucatorii sa nu se accidenteze; voi o folositi de cele mai multe ori si in meciuri; daca pe un luptator il doare mana sau spatele nu inseamna ca a pierdut meciul; nu asteptati ca alt user sa va spuna: "Stii?... ti-am retezat piciorul cu un fierastrau; nu mai alerga in jurul ringului."
4) posturile mele
- postul introductiv a fost light, destul de scurt si usor de citit; nu trebuia sa retineti din el decat ca Anarchist va fi comentator si motivul pentru care Reaper este in finala.
- al doilea post a fost ca o revolta la ceea ce ati scris voi; adica daca personajele voastre sunt invincibile atunci si al meu poate fi la fel; daca de exemplu un luptator de 105Kg face Shooting Star Press de pe cusca atunci de ce nu ar putea si Reaper sa faca un Cross Body Block de pe cusca? (nu are importanta ca in cariera lui nu s-a urcat vreodata mai sus de franghia a doua).
- evident nu ma asteptam sa primesc cele mai multe voturi, iar al treilea post a fost un chalenge;
Exagerat pentru ca in cazul in care castiga altcineva e cam greu sa o intoarca din moment ce sunt 3 oameni in ring impotriva lui...
That's what makes it interesting; daca nu eram sigur ca o sa pierd nu as mai fi scris postul ala, dar vroiam sa vad cum va reusi invingatorul sa castige credibil; iti recomand sa cauti prin arhiva meciul dintre Decron si Fallen; e tot un Cage Match si chiar inainte de final Decron era singur in cusca impotriva celor 4 membri HardCore Squad si tot a reusit sa invinga.
Acum voi scrie finalul meciului si voi reveni cu detalii.
Heath Scumm
27th August 2007, 14:30
iti recomand sa cauti prin arhiva meciul dintre Decron si Fallen; e tot un Cage Match si chiar inainte de final Decron era singur in cusca impotriva celor 4 membri HardCore Squad si tot a reusit sa invinga.
Revenirea din acel meci a fost considerat momentul anului in WRM prin prisma faptului ca Decron a fost atacat de 4 oameni si s-a lasat distrus iar pentru asta cei ce au votat l-au considerat castigator.
Acum reveniri de genul 1 contra 3 se petrec aproape in fiecare meci, lucru care nu mi se pare chiar ok. Scopul nu e acela de a-ti scoate personajul in evidenta prin invincibilitatea lui, e acela de a spune povestea meciului iar aceasta sa fie cat mai cursiva. Tin minte meciuri de 3 posturi de care eram mult mai entuziasmat decat cele de 16 posturi facute de tinerii entuziasti nou intrati in WRM.
De asta am organizat acel Rookie Challenge si deja rezultatele se vad. Avem roleplayeri mult mai buni si federatia e competitiva momentan.
Reaper
27th August 2007, 14:59
Ok, am scris postul de final la meci. Va rog intai sa-l cititi si abia apoi sa cititi ce am scris mai jos cu alb:
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1527711&postcount=17
Sincer imi pare rau ca nu am putut sa fiu mai activ in finala si desi am avut motive obiective pentru lipsa de interes consider totusi ca nu sunt indreptatit sa castig... sau poate sunt indreptatit, I don't know. Oricum sunt sigur ca au fost userii suparati de modul in care s-a incheiat poll-ul, iar eu nu vreau victorii si titluri controversate.
Va invit sa deshideti un nou topic numit WRM: Finala KOTR (continuare) sau cum vreti voi si sa continuati (scuze de repetite, dar n-am gasit alt cuvant) meciul. Acesta va dura exact 24 de ore de la primul post si apoi se vor mai aloca inca 24 de ore pentru voturi.
Good Luck!
ThePhenom
27th August 2007, 15:03
^Nu...Daca poll-ul s-a incheiat cu victoria ta asa va fi!!Fa te rog finalul cu pin!
Heath Scumm
27th August 2007, 15:04
No, Reaper dude ... WTF is that?
Crowd starts chanting : "Buuuullshit ... Buuullshit!"
Reaper
27th August 2007, 18:36
Ok ... am revenit asupra deciziei si mi-am reeditat postul.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.