View Full Version : Drepturile animalelor
Heath Scumm
20th July 2007, 14:15
Sursa : PETA
KFC has been a part of our American traditions for many years. Many people,
day in and day out, eat at KFC religiously. Do they really know what they
are eating? During a recent study of KFC done at the University of New
Hampshire , they found some very upsetting facts. First of all, has anybody
noticed that just recently, the company has changed their name?
Kentucky Fried Chicken has become KFC. Does anybody know why? We thought
the real reason was because of the 'FRIED' food issue.
IT'S NOT! !
The reason why they call it KFC is because they can not use the word
chicken anymore. Why? KFC does not use real chickens. They actually use
genetically manipulated organisms. These so called 'chickens' are kept
alive by tubes inserted into their bodies to pump blood and nutrients
throughout their structure. They have no beaks, no feathers, and no feet.
Their bone structure is dramatically shrunk to get more meat out of them.
This is great for KFC.
Because they do not have to pay so much for their production costs.
There is no more plucking of the feathers or the removal of the beaks and
feet. The government has told them to change all of their menus so they do
not say chicken anywhere. If you look closely you will notice this. Listen
to their commercials, I guarantee you will not see or hear the word
chicken. I find this matter to be very disturbing.
I hope people will start to realize this and let other people know.
And if you don't believe me ...
http://img180.imageshack.us/img180/1894/image003jr4.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/402/image004me3.jpg
Sa nu credeti ca situatia e alta la Mac sau in alte retele mondiale de restaurante Fast Food ...
The "old-school" chicken farms - http://www.youtube.com/watch?v=UJ8iL3sx60M
RockBerg
20th July 2007, 14:22
And if you don't believe me ...
http://img180.imageshack.us/img180/1894/image003jr4.jpg
1.PETA can suck..............anything,they just SUCK.Bunch o' hypocrites.
2.That poor gentleman (gentlecock) is naked. :( Foghorn Leghorn gets no respect.
EDIT: Poze cu aia fara cioc si picioare ? Link ?
PSYCHO
20th July 2007, 14:25
Cum dracu pot sa jumuleasca gainile de vii? Si nu zic "oh my god, cum pot sa faca asa o barbarie?", ma intreb pur tehnic ...
In rest, nu am nimic impotriva consumului de carne, chiar il incurajez! Insa nu inteleg de ce trebuie chinuite animalele, ar trebui sa le omoare fara chinuri!
PS: Clorofila ucide! :drak:
h1mZ
20th July 2007, 14:28
Simplu. Asa se nasc/sunt create... fara fulgi. I don't care, i like them. Chickens have no feelings.
Ce-ar face unii oameni pentru publicitate... (de-aia nu mai poate Palmela sa-si puna silicoane ca moare o gaina la CAFECE)
http://www.kfc.ro/ scrie MARE CHICKEN pe prima pagina.
http://www.kfc.com/ la fel...
PSYCHO
20th July 2007, 14:36
^ Normal, HitScum iar dezinformeaza! :D
Chiar ma gandeam ... Si plantele sunt forme de viatza si nu exista nici o dovada ca ele nu simt durere! Deci, spuneti stop consumului de plante! :D
h1mZ
20th July 2007, 14:44
Si nu cred eu ca KFC ar sta sa bage tuburi in fiecare gaina ... that would be waaay too expensive...
Singura vina a lui HitScum e ca are incredere in PETA - Pretty Expensive Titties Advertising (Pamela Anderson's titties that is)
Heath Scumm
20th July 2007, 14:48
Bunch o' hypocrites.
Agreed!
EDIT: Poze cu aia fara cioc si picioare ? Link ?
Ai videoclipul de pe youtube.
Insa nu inteleg de ce trebuie chinuite animalele, ar trebui sa le omoare fara chinuri!
Zilele in care bunica taia gatul gainii in spatele casei plangand dupa aia dupa creatura pe care a crescut-o un an s-au dus. Economia de consum cere asemenea masacru cu costuri cat mai scazute.
I don't care, i like them. Chickens have no feelings.
Daca asta te face sa te simti mai bine cu tine, whatever.
Una dintre definitiile cuvantului feeling :
Feeling - a physical sensation that you experience;
Iti garantez ca si gainile, ca orice animal (inclusiv oamenii), simt durerea cand sunt scufundate de vii in apa clocotita. Maybe you should try it sometimes ;)
Daca te referi la faptul ca nu sunt in stare sa simta "dragoste", atunci la fel sunt si cainii si alte animale de pe fata pamantului. Sentimentele de atasament exista in regnul animal, chiar daca "dragostea" e un lucru specific oamenilor.
Would you eat a dog? Why not? It doesn't have any feelings!
Ce-ar face unii oameni pentru publicitate... (de-aia nu mai poate Palmela sa-si puna silicoane ca moare o gaina la CAFECE)
No comment on that one ... but you couldn't be more wrong. Vezi peta2.com ca sa intelegi cate vedete care chiar n-au nevoie de publicitate sustin boicotul KFC.
http://www.kfc.ro/ scrie MARE CHICKEN pe prima pagina.
http://www.kfc.com/ la fel...
Scrie Chicken ... si v-am aratat ce fel de gaini mancati.
^ Normal, HitScum iar dezinformeaza!
It's not me, it's PETA. Dar oricum asta nu schimba faptul ca acele creaturi n-ar trebui catalogate ca "gaini". Mie mi se pare tragic si n-as putea sa mananc vreodata asa ceva.
h1mZ
20th July 2007, 14:57
La cati aditivi si alte chestii nenaturale sunt pe lumea asta... ar trebui sa nu mai mancam nimic.
RockBerg
20th July 2007, 15:03
I like birds.
Chestia aia cu tuburi n shit e nasoala rau.Nu e vorba de chicken feelings,e un abuz.Ca PETA face din tantar armasar asta e altceva.Exista lucruri si mai importante cum ar fi abuzul asupra fiintelor umane.Daca te chinui si cauti gasesti chestii de nu vei putea dormi zile-n sir.
Eu sunt pentru uciderea fara mila a cainilor vagabonzi btw,cu exceptia variantei de a fi arsi de vii,ca fac zgomot.Ultima sesiune de executii asupra cainilor am vazut-o pe YouTube.Se iau 3-5 bucati (caini vii) se baga intr-un butoi si se da drumul la gaz.Apoi mai iei cativa...ii arunci peste cei morti si le dai gaz.Mor incet si speriati.
Would you eat a dog? Why not? It doesn't have any feelings!
Vrei sa-ti arat o poza cu specialitati din caine ? :D Exista restaurante care fac asta cu aceeasi usurinta cu care iti faci tu un sandwich cu plante.
Care e mancator de plante ? Am o presimtire,dar nu-s 100%. :D
Heath Scumm
20th July 2007, 15:04
Eu sunt pentru uciderea fara mila a cainilor vagabonzi btw,cu exceptia variantei de a fi arsi de vii,ca fac zgomot.Ultima sesiune de exceutii asupra cainilor am vazut-o pe YouTube.Se iau 3-5 bucati (caini vii) se baga intr-un butoi si se da drumul la gaz.Apoi mai iei cativa...ii arunci peste cei morti si ii le dai gaz.Mor incet si speriati.
Vrei sa-ti arat o poza cu specialitati din caine ? Exista restaurante care fac asta cu aceeasi usurinta cu care iti faci tu un sandwich cu plante.
^ You sick fuck!
h1mZ
20th July 2007, 15:26
I like birds.
Eu sunt pentru uciderea fara mila a cainilor vagabonzi btw,cu exceptia variantei de a fi arsi de vii,ca fac zgomot.Ultima sesiune de executii asupra cainilor am vazut-o pe YouTube.Se iau 3-5 bucati (caini vii) se baga intr-un butoi si se da drumul la gaz.Apoi mai iei cativa...ii arunci peste cei morti si le dai gaz.Mor incet si speriati.
Eu as vrea doar sa-i castreze ca sa nu le creasca numarul...
Care e mancator de plante ? Am o presimtire,dar nu-s 100%. :D
Sunt fumator, nu mancator de plante :happy
RockBerg
20th July 2007, 15:32
^ You sick fuck!
N-am zis ca mi-a placut ! :happy
PSYCHO
20th July 2007, 15:34
Adevaru-i ca pana si plantele sunt afectate de ingrasaminte si alte substante cu efect comercial! Cea mai tare faza am vazut-o mai demult cu soia modificata genetic! Orice ai manca, nu ai nici o garantie ca e ceva sanatos! Pe noroc cu supraincalzirea asta globala ca oricum bubuim in curand ...
Later Edit
Iata o "puicutza" din aceeasi categorie! :D
http://img337.imageshack.us/img337/4968/20160846sj8.jpg
Dragon-sin
20th July 2007, 16:38
Chiar e o chestie atat de importanta ? Carnea de pui e foarte gustoasa ,nu e asa ?
Daca vreti sa vorbim de cruzime ar trebui sa facem rost de niste clipuri de la Auschwitz , bebelusi aruncati in foc de maini si de picioare fara mila (si cu toate astea mai important e sa avem un topic despre niste animale pe care lumea le mananca si asa ).
Heath Scumm
20th July 2007, 16:46
Te-as ruga sa deschizi tu un topic despre tragediile din WW2 ...
Cruzime om vs om, cruzime om vs animale ... tot cruzime ramane.
N-am spus ca e mai important sa deschidem un topic despre animale decat unul despre oameni insa nu te vad pe tine postand unul despre oameni. Pe mine ma afecteaza chestiile astea si daca reusesc sa mai fac cel putin un om sa vada ce se intampla acolo si sa se gandeasca de 2 ori ce reprezinta chestia din farfuria lui, eu sunt multumit.
Personal, nu vreau sa ma fac raspunzator nici pentru cruzimea fata de oameni, nici pentru cruzimea fata de animalele "pe care lumea le mananca si asa".
RockBerg
20th July 2007, 17:00
Daca vreti sa vorbim de cruzime ar trebui sa facem rost de niste clipuri de la Auschwitz , bebelusi aruncati in foc de maini si de picioare fara mila (si cu toate astea mai important e sa avem un topic despre niste animale pe care lumea le mananca si asa ).
Some man on man violence/crime:
http://aycu36.webshots.com/image/21395/2001109240688298291_rs.jpg
http://aycu06.webshots.com/image/22965/2001102944425299356_rs.jpg
http://aycu39.webshots.com/image/20438/2001101069849312703_rs.jpg
Pwnage: (sa fie si ceva funny)
http://aycu39.webshots.com/image/20438/2001158040567464896_rs.jpg
Monster
http://aycu21.webshots.com/image/22780/2001172517904333384_rs.jpg
Dragon-sin
20th July 2007, 17:09
Te-as ruga sa deschizi tu un topic despre tragediile din WW2 ...
Cruzime om vs om, cruzime om vs animale ... tot cruzime ramane.
N-am spus ca e mai important sa deschidem un topic despre animale decat unul despre oameni insa nu te vad pe tine postand unul despre oameni. Pe mine ma afecteaza chestiile astea si daca reusesc sa mai fac cel putin un om sa vada ce se intampla acolo si sa se gandeasca de 2 ori ce reprezinta chestia din farfuria lui, eu sunt multumit.
Personal, nu vreau sa ma fac raspunzator nici pentru cruzimea fata de oameni, nici pentru cruzimea fata de animalele "pe care lumea le mananca si asa".
Prefer sa nu deschid un topic despre asa ceva . Nu esti primul si nici ultimul om care si'a schimbat parerea si a devenit vegetarian (ma gandesc ca nu mai pui gura pe carne) . Si ce am vrut sa zic cu faptul ca omul si asa le manaca e faptul ca ,hell asa e ! Hai sa ne gandim atunci cand un rechin isi mananca prada cu cruzime si asa mai departe cu ce e diferit asta de ce facem noi ? Ne hranim ! Hai sa nu dam vina pe KFC , pentru ca si puiul nostru congelat e tot o pasare moarta .
Kruger
20th July 2007, 17:24
Carnea de pui (preparatã în orice fel) este unul din felurile mele preferate de potol. Îmi place sã mãnânc în fast food-uri ºi îmi plac aripioarele picante de la KFC. Acum, sincer, niciodatã nu am stat sã mã întreb de ce oasele sunt mici ºi subþiri ca niºte beþiºoare. Dar acum am înþeles. Cu toate astea, nu înseamnã cã nu o sã mai mãnânc la KFC, iar asta pentru cã, indiferent de modul cum e preparatã, sau de unde provine, carnea de acolo nu îmi pune în pericol sãnãtatea. Bine, vorbim de fast food ºi se ºtie cum stã treaba: nothing is heatlhy there, dar ce mai e healthy în ziua de azi? Roºiile alea cât un cap de câine importate de la turci? Right. Pepenii ãia mari cât fundul lui J. Lopez ºi fãrã gust? Right. Castraveþii aia lungi cât o p*** de cal? Right. Din pãcate, iarbã nu pot sã mãnânc. Dacã stãm sã ne gândim bine, cu ce sunt mai diferiþi puii de Avicola spre exemplu, faþã de cei de la KFC? Cã sunt crescuþi cu pene ºi nu beneficiazã de o tehnologie avansatã de hrãnire? Ia sã le doneze cineva celor de la Avicola o aparaturã 'cu tuburi' asemnãnãtoare celor de la KFC. Nu cred cã angajaþii le vor folosi sã se hrãneascã pe ei. Hai sã nu le mai bãgãm nici porcilor belciuge în rât cã suferã ºi, cum spun europenii, sã le f**** un electroºoc. Îmi este milã de pãsãrile alea, sunt totuºi niºte fiinþe, dar existã o vorbã: ce nu ºtii, nu te afecteazã. Dacã m-aº gândi de fiecare datã când am o fripturã în farfurie la cum a murit sau cum a fost crescut porcul din care provine bucata de carne aº muri de foame. În Libia, dau un exemplu, majoritatea populaþiei este consumatoare de carne de cãmilã. Înainte de a fi tãiat, animalului i se pune un sac pe cap ºi este bãtut cu parul pânã îi crapã pielea.
So, people...
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/089.jpg
Heath Scumm
20th July 2007, 18:04
Hai sa ne gandim atunci cand un rechin isi mananca prada cu cruzime si asa mai departe cu ce e diferit asta de ce facem noi ?
Nu incerca sa compari lantul trofic natural cu ceea ce fac oamenii ...
Indiciu :
Rechinul = carnivor (aka moare daca nu mananca carne)
Omul = omnivor (nu moare daca nu mananca carne ... daca vrei sa intram in discutii referitoare la neajunsurile proteice in urma abstinentei de la carne sa stii ca am suficiente argumente care sa te contrazica :D )
In concluzie, comparatia dintre oameni si rechini sau lei e stupida ...
Daca as fi fortat sa supravietuiesc in pustietate si trebuie sa ucid ca sa mananc as face-o. Insa din fericire nu sunt in pustietate si am alegerea de a nu masacra un animal in conditii inumane doar pentru a ma simti eu cu burta plina.
Hai sa nu dam vina pe KFC , pentru ca si puiul nostru congelat e tot o pasare moarta .
Ai perfecta dreptate ... acest topic nu este atat un topic anti-KFC cat un topic care sa traga un semnal de alarma asupra cruzimii pe care o platim cand cumparam o shaorma.
Nu e vorba ca e sanatos sau nesanatos, cum a zis Kruger, e vorba ca acest animale sunt fiinte si au dreptul la o viata cat de cat decenta si o moarte acceptabila. Nu consider ca e ok sa faci ce faceau oamenii din acel videoclip unei alte fiinte, fie ca e om sau animal.
Rockberg e acelasi personaj bolnav cu care m-am obisnuit asa ca n-are rost sa comentez acele poze :rolleyes: .
ce nu ºtii, nu te afecteazã.
Sunt unul dintre cei care prefera sa stie. De un an n-am mai mancat nici macar o bucata de carne si ma indoiesc ca o voi mai face vreodata. Nici inainte nu ma omoram cu chestia asta insa dupa ce am inceput sa ma preocup de ceea ce se intampla prin abatoare n-am mai putut privi cu aceeasi ochi shaormaria de peste drum sau depozitul de carne din Carrefour.
BTW, o prietena de-a mea care lucreaza in Carrefour intr-o functie manageriala aproape a lesinat cand a vazut cum arata carnea inainte de transare, urme a uciderii mai mult decat violente a unei creaturi.
Înainte de a fi tãiat, animalului i se pune un sac pe cap ºi este bãtut cu parul pânã îi crapã pielea.
Si ti se pare normal asa ceva? Sustii o asemenea industrie?
Kruger
20th July 2007, 18:21
Nu susþin aºa ceva cã doar nu sunt bolnav la cap. Era doar un exemplu din sutele de practici de sacrificare a unor animale cu carnea cãrora noi, sau alþii, ne hrãnim.
Sincer, nu ºtiu cum reziºti fãrã sã mãnânci carne. În general nu-i înþeleg pe vegetarieni. Sunt de pãrere cã organismul are nevoie ºi de alte proteine în afarã de cele gãsite în legume sau soia.
Sunt curios, dacã mãnânci acum o fripturã ce þi se poate întâmpla? Organismul tãu fiind obiºnuit numai cu vegetale.
RockBerg
20th July 2007, 18:37
Rockberg e acelasi personaj bolnav cu care m-am obisnuit asa ca n-are rost sa comentez acele poze :rolleyes: .
Intentia mea nu a fost una negativa sau lipsa de respect pentru thread-ul tau.
Se numeste terapie prin soc.Si am pus pozele pentru ca nu numai noi ne uitam pe forumul asta,sa-si formeze si altii o parere despre prioritati.Omul inaintea animalelor.
Normal ca nu-s de acord cu bataia de joc a celor de la KFC (daca nu e ceva "scos" de PETA din burta),dar sa renunti la carne pentru asemenea chestii e pueril.
Speaking of "sick man",n-am vazut nici o decapitare (ma refer la film,nu poze) si nici un film snuff (prin snuff intelegandu-se un film ca in 8MM).Cel mai miscator film care l-am vazut recent e cel in care o fata este omorata cu pietre pentru un kkt de religie,acesta fiind cel mai scarbos motiv folosit de criminali/teroristi.
Cel mai hardcore clip care e pe net am inteles ca e cel cu soldatul rus.Nu dau alte detalii sa nu se puna lumea sa caute.Cine stie...stie.Eu nu l-am vazut.
Am auzit ca a fost prins un producator rus de snuff cu copii,avea 3000 de filme in care era ceruta si moarta victimei,destinate Marii Britanii.Apai cum sa ma miste pe mine atat de mult o crescatorie de mutant chicken dupa asa ceva ? Asta era ideea.
Castraveþii aia lungi cât o p*** de cal?
Stiam eu ca toti barbatii au ceva negativ de spus vizavi de castravetii aia. :D
Îmi este milã de pãsãrile alea, sunt totuºi niºte fiinþe, dar existã o vorbã: ce nu ºtii, nu te afecteazã.
CORECT.
Bine,acuma stiu.HitScum wins. :happy
Heath Scumm
20th July 2007, 18:48
Sunt de pãrere cã organismul are nevoie ºi de alte proteine în afarã de cele gãsite în legume sau soia.
As I said
daca vrei sa intram in discutii referitoare la neajunsurile proteice in urma abstinentei de la carne sa stii ca am suficiente argumente care sa te contrazica
Omul poate supravietui fara proteine de origine animala insa acest lucru duce in timp la anemie daca aceasta lipsa de proteine nu e abordata cu suplimente alimentare (in concluzie, daca ar fi sa imbratisez veganismul - persoane care nu consuma nici un produs de origine animala - as prefera sa bag niste pastile decat sa ma fac vinovat indirect de astfel de masacre).
Totusi, proteine de origine animala care previn anemierea se gasesc si in lactate si branzeturi.
E adevarat ca o persoana foarte activa e predispusa la boli in conditiile in care nu consuma anumite proteine animale care sunt necesare sintetizarii anticorpilor. Insa aceste proteine pot proveni atat din suplimente alimentare dar sunt gasite si in oua si carne.
Asadar, desi nu am forta si nu traiesc intr-o tara care sa-mi permita sa fiu vegan, prefer sa mananc oua si lapte pentru necesarul de proteine animale fara a ma anemia si fara a ma face vinovat de masacre.
Sunt curios, dacã mãnânci acum o fripturã ce þi se poate întâmpla? Organismul tãu fiind obiºnuit numai cu vegetale.
Niciodata nu mi-a placut gustul carnii de aceea nu am o problema mare in a renunta la aceasta. Nu se intampla nimic deosebit daca mananc carne, banuiesc ca as avea o stare de greata daca s-ar intampla sa mananc asa ceva.
Oricum, aleg sa nu o fac din ratiuni etice si estetice.
Kruger
20th July 2007, 19:11
Am înþeles. Te-am întrebat pentru cã, în urmã cu câþiva ani o cunoºtiinþã care era vegetarianã de cam opt ani, a murit dupã ce i s-a fãcut o glumã proastã. Eram la iarbã verde ºi bãiatul îºi desfãcuse un pateu vegetal. Nu apucase sã consume nimic din el pentru cã îl tãiaserã alte nevoi ºi s-a dus în pãdure sã ºi le satisfacã. Între timp, altcineva a desfãcut un pateu din ficat de porc ºi l-a pus în cutia celui vegetal înlocuind produsele. Persoana s-a întors ºi a mâncat o felie de pâine unsã din abundenþã cu pateu de porc. În cam jumãtate de orã i s-a fãcut rãu ºi a început sã vomite pânã când nu mai avea ce. S-a liniºtit câteva ore dupã care i s-a fãcut din nou rãu ºi a decedat întins pe pãturã.
So...
RockBerg
20th July 2007, 19:16
Am înþeles. Te-am întrebat pentru cã, în urmã cu câþiva ani o cunoºtiinþã care era vegetarianã de cam opt ani, a murit dupã ce i s-a fãcut o glumã proastã. Eram la iarbã verde ºi bãiatul îºi desfãcuse un pateu vegetal. Nu apucase sã consume nimic din el pentru cã îl tãiaserã alte nevoi ºi s-a dus în pãdure sã ºi le satisfacã. Între timp, altcineva a desfãcut un pateu din ficat de porc ºi l-a pus în cutia celui vegetal înlocuind produsele. Persoana s-a întors ºi a mâncat o felie de pâine unsã din abundenþã cu pateu de porc. În cam jumãtate de orã i s-a fãcut rãu ºi a început sã vomite pânã când nu mai avea ce. S-a liniºtit câteva ore dupã care i s-a fãcut din nou rãu ºi a decedat întins pe pãturã.
So...
Si cum te-ai simtit cand ai vazut ca l-ai omorat ?
SORRY...sunt satanic.
Trebuia sa destind un pic atmosfera..pentru mine,deja de la gaini moarte ajungem la chestii foarte naspa.
Best meat ever:
http://www.monitorulsv.ro/pictures/reportaj/2Caprioara-hranita-cu-biber.jpg
Kruger
20th July 2007, 19:19
Si cum te-ai simtit cand ai vazut ca l-ai omorat ?
SORRY...sunt satanic.
Dude... YOU ARE! :shocked:
Heath Scumm
20th July 2007, 19:21
So...
Yeah ... could be... organismul tau respinge lucrurile pe care le considera nenaturale, chiar daca alte persoane le considera ok. Organismul lui s-a obisnuit fara carne si n-a putut tolera alt tip de aliment. E destul de greu insa sa mori din asa ceva, trebuie sa fii foarte slab sa cedezi de la asa ceva.
Please, don't eat Bambi! :D
http://www.mynaturephotos.com/images/whitetailed-deer-2.JPG
RockBerg
20th July 2007, 19:26
Yeah ... could be... organismul tau respinge lucrurile pe care le considera nenaturale, chiar daca alte persoane le considera ok. Organismul lui s-a obisnuit fara carne si n-a putut tolera alt tip de aliment. E destul de greu insa sa mori din asa ceva, trebuie sa fii foarte slab sa cedezi de la asa ceva.
Creierul e cel care a influentat asa ceva.Asa cum s-a vindecat cineva de cancer doar prin puterea mintii,asa a murit si ala.Organismul avea o respingere totala fata de carne si a reactionat ca la otrava.
Stiu ca suna a bullshit,dar altfel nu se explica.
HitScum...nu glumeam,e cea mai buna carne care am gustat-o.Bambi tastes AWESOME. :D
Kruger
20th July 2007, 19:59
Bambi tastes AWESOME. :D
It does! :D Mai ales sub formã de ruladã umplutã cu legume ºi caºcaval.
Big Sexy
20th July 2007, 21:17
E o situatie pe care nu o pot transa si nu e un joc de cuvinte. Povestea cu carnea obtinuta prin sacrificarea animalului intr-un mod brutal e complicata. As fi tentat sa zic "nu vreau sa imi cunosc pranzul inainte sa il consum". Insa ma preocupa soarta animalelor dar in alta ordine de idei nu pot trece cu vederea faptul ca exista o groaza de ganganii pe care le strivim in drumul nostru pe jos sau cu masina din punctul a in punctul b, ca plantele au viata si dac anoi nu putem relationa/comunica cu ele nu inseamna ca asta ne da o justificare morala sa te ucidem pentru ca ulterior sa le consumam sau sa le utilizam in scopuri estetice.
Discutia a deviat mult de la KFC insa eu eram consumator fidel dar m-am lasat din motive de sanatate, imi facea mult prea rau abuzul, ca dovada ca acum am slabit vreo 4 kilograme in 3 saptamani. Am ajuns la 100kg findca orice abuz e nesanatos si eu eram nesimtit cand venea vorba de crispy strips mare cu 3 sosuri de usturoi. Ma gandeam la saracul pui cand il treceam printre maxilare? Nu dadeam doi bani pe asta. Ma interesa ca organismul sa elibereze serotonina in concordanta cu actiunile mele.
Am vandut anul trecut cateva mii de tone de carne de porc, echivalentul a catorva zeci daca nu sute de mii de porci. Am vazut conditiile in care traiesc puii in ferme foarte avansate la noi si sunt aceleasi in toata lumea. Povestea aia cu spatiu pentru pui e o prostie incomensurabila. Singurul loc unde animalele crescute pentru a fi sacrificate au destul loc e in Brazilia unde vacile sunt crescute pe campii gigantice, ca dovada ca cea mai buna carne de vita se afla in Brazilia.
Am refuzat acum cativa ani sa ma implic intr-o industrie extrem de banoasa adica cea a cherestelei, se fac afaceri imense si nu am vrut sa intru in afaceri acolo fiindca nu eram de acord cu consecintele defrisarilor masive.
Cu ce nu sunt insa clar deacord este violenta inutila. Atat timp cat exista modalitati rapide de ucidere a animalelor (nu ca ar conta foarte mult pentru ele) consider ca trebuie folosite prioritar. ideea de chin e mai mult pentru oameni fiindc anu am vazut prea multi entuziasti sa impuna leilor sa nu mia ucida pui de antilopa, orcilor sa nu mai inghita de vii foci si paianjenilor sa se hraneasca altfel decat o faceua pana acum.
Multe nedreptati exista pe lumea asta in conceptia noastra insa defapt e mersul naturii.
Cand natura nu va mai face fata ne da reset. Sa vedeti destratie atunci!
@ rockberg - am o problema serioasa cu chestiile pe care le spui despre uciderea cainilor.
Corozivu
20th July 2007, 21:18
Omul a evoluat mancand carne nu legume. Relatiile sociale s-au format la vanatoare nu la cules pastai. Crezi ca am ajuns la un punct in evolutia omului in care putem spune sa suntem perfecti?? Singura solutie e sa continuam acelasi regim ca pana acum. Un regim in care legumele au doar rol complementar. Admiratia pentru animale trebuie sa aiba limite. In zone cu clima blanda(temperata) si cu o crestere demografica controlata ne permitem sa favorizam si implicit sa crutam anumite animale, dar in viitorul apropiat va asigur ca fara suplimetul proteic animal nu vom rezista. Resursele biologice le vom epuiza odata. Nu are rost sa ne abtinem sa mancam si sa folosim tot ce pot animalele sa ne ofere.
Iar referitor la PETA si alte organizatii ce sustin ca vor sa slaveze pamantul cand de fapt vor sa salveze un ecosistem ce poate sa sustina viata omului nu le-am sustinut niciodata. Toata gargara pe care o fac e jenanta. Apara si ei interesele financiare a unor grupuri ca orice alta organizatie atat de intinsa la nivel mondial. Stiu ca suna a scenariu gen "teoria conspiratiei ", dar pana la urma asta e adevarul .
h1mZ
20th July 2007, 21:23
ca plantele au viata si dac anoi nu putem relationa/comunica cu ele nu inseamna ca asta ne da o justificare morala sa te ucidem pentru ca ulterior sa le consumam sau sa le utilizam in scopuri estetice.
Deci solutia morala este sa ne hranim cu chimicale!
PSYCHO
20th July 2007, 21:28
Trecand peste toata discutia, pe mine ma streseaza vegetarienii care au o problema ca eu mananc carne! Cum eu nu incerc sa-i conving sa manance carne, la fel ma astept sa-si vada si ei de treaba lor! :mda:
silversky
20th July 2007, 22:16
Eu sunt un mare carnivor, mãnânc carne ºi prod din carne la cel puþin 2 mese din zi. Deºi m-ar tenta, nu sunt de acord cu varianta vegetarianã 100%, cred cã la fel ca ºi în alte privinþe ar trebui sã existe un echilibru ºi în alimentaþie, între partea animalã ºi cea vegetalã (aº fi mulþumit dacã aº reuºi un 80% vegetal - 20% animal).
Am gãsit mai demult o ºtire pe HotNews cu un filmuleþ cu viaþa din abatoare (realizat tot de PETA) dupã care trebuie sã spun cã mi-a fost puþin greaþã când m-am gândit la ce mãnânc în fiecare zi ºi la felul în care ajunge carnea aia la mine în farfurie. Totuºi, vreau sã cred cã în România lucrurile stau puþin mai altfel ºi nu au ajuns în stadiul din Occident.
Filmuleþul e la adresa asta, trebuie sã fiþi logat pe youtube, pt cã sunt prezentate imagini dure (partea cu puii de la început e doar aºa, de încãlzire, urmeazã porci izbiþi cu capul de beton, etc)
http://www.youtube.com/watch?eurl=&v=Ple_syJmAoA
Din pãcate mulþi (ºi aici mã includ ºi pe mine) cred cã friptura ºi grãtarul creºte în supermarket...
Rockberg, din nou pãrerile tale mi se par cam deplasate. N-aº vrea sã le cataloghez ca ale unui om cu o minte uºor bolnavã pentru cã n-am avut plãcerea sã te cunosc în realitate, sper doar sã fie vb de un simþ al umorului mai macabru.
RockBerg
20th July 2007, 23:10
Rockberg, din nou pãrerile tale mi se par cam deplasate. N-aº vrea sã le cataloghez ca ale unui om cu o minte uºor bolnavã pentru cã n-am avut plãcerea sã te cunosc în realitate, sper doar sã fie vb de un simþ al umorului mai macabru.
1.Normal ca e simt al umorului mai deosebit.
2.M-ar bucura sa aud ca au fost omorati toti cainii vagabonzi ? DA.
3.As vrea sa vad filmul cum sunt ucisi cu bestialitate ? NU.
4.M-a deranjat filmul in care sunt gazati ? NU.
@ rockberg - am o problema serioasa cu chestiile pe care le spui despre uciderea cainilor.
Stiu...dar nu-mi plac cainii vagabonzi.
I love cats.
Imi pare rau ca nu mai am link la un clip in care este ucis prin innecare,incet,un pui de pisica...si nu e orice film,ci unul PREMIAT.Era din Olanda sau Suedia...nu mai stiu...Cum au luat premiu ? Fuck knows,o fi fost considerat arta.
Yes,I have seen everything.Almost.
Chiar si filmul care l-a postat Kruger cu calugarii aia.
OFFTOPIC:
Big Sexy...De ce nu ati spus Mike Awesome (maic oosam) ci maic esam sau ceva de genul asta in show-ul care e acum la TV (sau era la TV) ?
/gone
Big Sexy
20th July 2007, 23:49
Fiindca inregistrarea are loc intr-o incapere neventilata si dupa ce faci anumite materiale incepi sa iti pierzi suflul. Cam de aia. Sa ne vezi dupa 3 ore de comentariu ce terminati de oboseala suntem, in mod special eu.
Dragon-sin
20th July 2007, 23:51
Nu incerca sa compari lantul trofic natural cu ceea ce fac oamenii ...
Indiciu :
Rechinul = carnivor (aka moare daca nu mananca carne)
Omul = omnivor (nu moare daca nu mananca carne ... daca vrei sa intram in discutii referitoare la neajunsurile proteice in urma abstinentei de la carne sa stii ca am suficiente argumente care sa te contrazica :D )
In concluzie, comparatia dintre oameni si rechini sau lei e stupida ...
Nu e stupida , am zis clar si asa mai departe si am explicat clar ca m'am referit la hrana ! si cum puiul si animalele sunt hrana pentru noi , niciodata nu va renunta omul la carne .
RockBerg
21st July 2007, 01:55
Fiindca inregistrarea are loc intr-o incapere neventilata si dupa ce faci anumite materiale incepi sa iti pierzi suflul. Cam de aia. Sa ne vezi dupa 3 ore de comentariu ce terminati de oboseala suntem, in mod special eu.
Te inteleg.
Romania suporta 40-42 de grade C zilele astea. :( It's hell on Earth pentru noi,bulgari,sarbi si unguri.
In Danemarca sunt 19 grade,Franta 21-23...lucky bastards.
On Topic:
E absurd sa crezi ca oamenii vor renunta la carne.
Omul a fost in primul rand vanator...apoi s-a pus pe cules plante si facut ceaiuri. :D
PSYCHO
21st July 2007, 04:15
^ Insa plantele l-au facut sa nu mai omoare animale, spunand intr-una "Peace man!" :D
1Imi pare rau ca nu mai am link la un clip in care este ucis prin innecare,incet,un pui de pisica...si nu e orice film,ci unul PREMIAT.Era din Olanda sau Suedia...nu mai stiu...Cum au luat premiu ? Fuck knows,o fi fost considerat arta.
Am vazut si eu un filmuletz cu o vaca, idioata chinezoaiCA CAre omora un pui de pisica, calcandu-l cu tocul cui! Mama ce furie am simtit atunci, daca puteam sigur ii bagam tocul ala in ochi! Asta ma streseaza, chinuirea animalelor din pura placere, nu uciderea lor intr-un mod rapid ptr hrana! Cred ca de fapt asta ne diferentiaza de animale ... Animalele ucid ptr supravietuire, oamenii uneori ucid din placere ... :(
RockBerg
21st July 2007, 11:50
Am vazut si eu un filmuletz cu o vaca, idioata chinezoaiCA CAre omora un pui de pisica, calcandu-l cu tocul cui! Mama ce furie am simtit atunci, daca puteam sigur ii bagam tocul ala in ochi! Asta ma streseaza, chinuirea animalelor din pura placere, nu uciderea lor intr-un mod rapid ptr hrana! Cred ca de fapt asta ne diferentiaza de animale ... Animalele ucid ptr supravietuire, oamenii uneori ucid din placere ... :(
You are sick ! :happy
Ratonu
21st July 2007, 12:13
Am vazut si eu un filmuletz cu o vaca, idioata chinezoaiCA CAre omora un pui de pisica, calcandu-l cu tocul cui!
Link, please.
Insane
21st July 2007, 14:26
http://www.youtube.com/watch?v=NKgAHgdCyz0
http://www.youtube.com/watch?v=CNtV-BMFRFg
http://www.youtube.com/watch?v=XWZqQ0D-Zdc
http://www.youtube.com/watch?v=wtH5X38nyr4
http://www.youtube.com/watch?v=UdnsiaXwj9Q
http://www.youtube.com/watch?v=BSialKzRunM
Luati de aici ! AVERTIZEZ tre sa aveti c*aie in voi ca sa va puteti uita la clipurile astea !
h1mZ
21st July 2007, 14:47
Wow! Cattle mutilation ...
LaParka
21st July 2007, 14:52
m-am uitat si eu la toate.....brutal intradevar :mda:.e trist ca animalele nu pot avea parte,macar,de o moarte fara durere.
RockBerg
21st July 2007, 15:03
http://www.youtube.com/watch?v=NKgAHgdCyz0
http://www.youtube.com/watch?v=CNtV-BMFRFg
http://www.youtube.com/watch?v=XWZqQ0D-Zdc
http://www.youtube.com/watch?v=wtH5X38nyr4
http://www.youtube.com/watch?v=UdnsiaXwj9Q
http://www.youtube.com/watch?v=BSialKzRunM
Luati de aici ! AVERTIZEZ tre sa aveti c*aie in voi ca sa va puteti uita la clipurile astea !
Am vazut 1 minut dintr-unul ales random,se pare ca lui ala care a facut montajul i s-a intarit stiuletele cand a realizat clipul (clipurile). :cool: A...da,nu glumesc.
Se vede clar.
EDIT:
Human nature unleashed,that's what it is.
Korean Dogheads Contest - DO NOT CLICK.
http://i7.tinypic.com/61lumg3.jpg
EDIT 2:
De ce trebuie sa ne uitam la mizeriile de pe net ?
Big Sexy
21st July 2007, 19:27
m-am uitat si eu cateva secunde. Sunt curios ce ar face tipul ala daca m-ar intalni pe strada ... chiar daca are bata aia cu care ucidea focile.
RockBerg
20th August 2007, 20:35
BUMP !
http://signgenerator.kentuckyfriedcruelty.com/index.asp?c=kfcsg
http://aycu39.webshots.com/image/24558/2002851604069566714_rs.jpg
Heath Scumm
20th August 2007, 21:07
http://signgenerator.kentuckyfriedcruelty.com/SignCache/484647df-11ae-4de0-8eb2-d8ea64efbc4c.jpg
r0bby
20th August 2007, 23:01
Eu sunt un mare carnivor, mãnânc carne ºi prod din carne la cel puþin 2 mese din zi. Deºi m-ar tenta, nu sunt de acord cu varianta vegetarianã 100%, cred cã la fel ca ºi în alte privinþe ar trebui sã existe un echilibru ºi în alimentaþie, între partea animalã ºi cea vegetalã (aº fi mulþumit dacã aº reuºi un 80% vegetal - 20% animal).
Am gãsit mai demult o ºtire pe HotNews cu un filmuleþ cu viaþa din abatoare (realizat tot de PETA) dupã care trebuie sã spun cã mi-a fost puþin greaþã când m-am gândit la ce mãnânc în fiecare zi ºi la felul în care ajunge carnea aia la mine în farfurie. Totuºi, vreau sã cred cã în România lucrurile stau puþin mai altfel ºi nu au ajuns în stadiul din Occident.
Filmuleþul e la adresa asta, trebuie sã fiþi logat pe youtube, pt cã sunt prezentate imagini dure (partea cu puii de la început e doar aºa, de încãlzire, urmeazã porci izbiþi cu capul de beton, etc)
http://www.youtube.com/watch?eurl=&v=Ple_syJmAoA
Din pãcate mulþi (ºi aici mã includ ºi pe mine) cred cã friptura ºi grãtarul creºte în supermarket...
Nu m-am putut uita la tot video-ul...socant..
r0bby
21st August 2007, 12:31
Angajat al KFC..asta explica multe..:rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=fWCEdjVft6Q
wild_rose
21st August 2007, 13:57
Eu n-am indraznit sa privesc vreun filmulet de pe-aici pentru ca stiu ca nu-s buna de nimic pe urma. Nu sunt de acord cu violenta impotriva animalelor indiferent ca sunt pisici, caini, gaini, porci sau orice alta specie. Daca avem ceva in comun cu ele asta este durerea fizica. Totusi trebuie sa recunosc ca nu as putea renunta total la consumul de carne, nu ca as manca foarte multa. :P
Tin minte ca in copilarie visul meu era sa castig la loto ca sa am bani sa deschid un centru de ajutorare al animalelor, nici prin gand nu-mi trecea sa-mi iau masina sau casa.:happy Pe urma am vrut sa devin medic veterinar, dar faptul ca traiesc in Romania m-a determinat sa aleg Dreptul. Anyway, poate ma vedeti intr-o buna zi luptand pentru drepturile animalelor, inca nu e nimic pierdut. :D
LaParka
21st August 2007, 13:59
nu ca as manca foarte multa. :P
don't lie...esti in siguranta aici,noi nu avem prejudecati :D
wild_rose
21st August 2007, 14:03
don't lie...esti in siguranta aici,noi nu avem prejudecati :D
Haha, vorbesc serios. Mananc pui o data, maxim de doua ori pe saptamana si in cantitati mici pentru ca m-am scarbit de cat mancam in trecut.:D Carne de porc, miel etc. consum doar la ocazii speciale numai sa nu vad victima inainte, pentru ca dupa jumatate de ora de rugaminti si argumente in favoarea osanditului imi piere pofta de mancat. :ras-plans:
RockBerg
21st August 2007, 14:05
Eu n-am indraznit sa privesc vreun filmulet de pe-aici pentru ca stiu ca nu-s buna de nimic pe urma.
And I thought you were tough.
Pussy.
Wait.....
h1mZ
21st August 2007, 14:05
Anyway, poate ma vedeti intr-o buna zi luptand pentru drepturile animalelor, inca nu e nimic pierdut. :D
Pam ?
LaParka
21st August 2007, 14:06
bai,tu ai ceva cu Pamela?:D.she's a mighty fine bitch,ce-ai cu ea?
Heath Scumm
21st August 2007, 14:11
And she's pretty smart 2 ... chiar daca la prima vedere e doar o blonda ...
@robby
Hahaha! He's got the X-Factor alright! :great:
RockBerg
21st August 2007, 14:15
bai,tu ai ceva cu Pamela?:D.she's a mighty fine bitch,ce-ai cu ea?
You live in the past.
And she's pretty smart 2
WHO ARE YOU ? :shocked::happy
chiar daca la prima vedere e doar o blonda ...
She was born a canadian brunette.
Blondified in the US of A.
LaParka
21st August 2007, 14:18
You live in the past.
cum ziceam....n-am prejudecati :).I'd still take her right now(bai da n-am pretentii deloc :happy)
anyway,iata ce a zis Pam herself:"In an interview with Gavriel Maynard, Anderson stated "I don't know why people consider me stupid, I'm actually really smart."
source:wikipedia
wild_rose
21st August 2007, 14:21
And I thought you were tough.
Trebuie sa faci diferenta intre a fi tare si a fi sadic. :D
Din motive inca nedescoperite de psihiatrul meu pot sa privesc mai usor suferinta umana decat cea animala, ma refer la filme bineinteles. :happy In realitate rar mi s-a intamplat sa vad animale sau oameni maltratati; cat rose e de fata nimeni nu-si permite sa comita abuzuri.:ras-plans:
RockBerg
21st August 2007, 14:29
cum ziceam....n-am prejudecati :).I'd still take her right now
Care e cea mai recenta poza cu Pam care ai vazut-o ?
Sau ai face totul pentru amintirile de pe vremurile Baywatch ? In momentul climax-ului ti se va arata fata lui Tommy Lee care-ti spune: " She used to be mine y'know? " Apoi apare Hasselhoff,o echipa de baschet: " Us too ! ":D
Anyway,she may be lame now....but beats tossing the salad.
Trebuie sa faci diferenta intre a fi tare si a fi sadic. :D
Asta-i pisica pe care trebuie sa o ai in avatar.YES..CATS OWN dogs.
http://i11.tinypic.com/4y968w0.jpg
LaParka
21st August 2007, 14:33
2x rubber....
Heath Scumm
21st August 2007, 15:36
Anyway,she may be lame now....but beats tossing the salad.
Hahaha! Nu stiu de ce consideri "tossing the salad" ca optiune. Insa na :D ... To each its own :D
Am vazut-o recent, she's pretty fine.
In momentul climax-ului ti se va arata fata lui Tommy Lee care-ti spune: " She used to be mine y'know? " Apoi apare Hasselhoff,o echipa de baschet: " Us too ! "
Pariez ca mana ta a facut sex de mai multe ori decat Pam :D
*Oh noes he didn't! Not another unprovocated attack on poor Rockberg!* :evil:
RockBerg
29th August 2007, 01:21
Hahaha! Nu stiu de ce consideri "tossing the salad" ca optiune. Insa na :D ... To each its own :D
Am vazut-o recent, she's pretty fine.
I have a thing for older women,but Pam ain't one.Ugly feet ffs.
Cati ani are Priscilla Presley ? 50 what ? Goddamn she still loks fine...now THAT'S what a everlastinmg wife should look like.
Pariez ca mana ta a facut sex de mai multe ori decat Pam :D
*Oh noes he didn't! Not another unprovocated attack on poor Rockberg!* :evil:
You don't talk to a man's hand like that ! :happy It was called "learning your bodily functions" aka "fap like a motherfucker to anything that moves". :D
You call me poor RockBerg again I'll ask your momma to send me your umbilical cord and choke you with it.Toss the salad playa,that's suckin' my ass,right ? For 10 minutes or longer.You know it's an ass,but in mind that's a pussy.
Heath Scumm
7th March 2008, 12:28
Sunt deprimat ca traiesc intr-o asemenea lume - http://www.salvatianimalele.as.ro/
Ratonu
7th March 2008, 13:07
Mda, am vãzut ºi eu ãla cu acum câteva zile (mã rog, o parte din el, n-am vrut sã mã uit pânã la sfârºit). Cred cã dacã eram acolo îi omoram pe dobitoci în bãtaie cu cârjele.
RockBerg
7th March 2008, 13:14
Tarani.
Stiam niste fraieri in RL care au chinuit o pisica (acum multi ani).Oricum avand in vedere ca am vazut recent un film ceva mai dur,nu e asa tare.Mix a gun,chainsaw,rednecks and one pig.
Heath Scumm
28th March 2008, 13:29
The sickest most retarded crap I have ever read ...
In 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta. Imaginile de mai jos sunt facute la galeria de “arta” despre care vorbesc.
Acum, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul de mai sus era arta si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008.
http://img218.imageshack.us/img218/5895/perritoho5.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/1990/dscn8139vk6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/3894/dscn8147ou3.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/5720/dscn8153yv8.jpg
“Expozitia” mai cuprindea o oala in care artistul a ars marijuana in ziua deschiderii expozitiei.
http://i128.photobucket.com/albums/p187/gramosworld/blog/olla.jpg
PSYCHO
28th March 2008, 13:42
Sa speram ca de data asta il leaga pe "artist"! Mortii lui de idiot! :mda:
thunder_liger
28th March 2008, 13:50
Artistu p*lii! Nici nu stiu ce naiba sa scriu, ca el e tampit e una, da aia care au privit cu admiratie opera de arta nu pot fi mai departe de atat. Si daca asociatia aia a considerat chinuirea cainelui "act artistic" atunci din punctul meu de vedere si o asociatie de locatari e mai presus decat ei. Gura mamii lor ! Le doresc ca intr-o noapte de betie sa se spanzure in sarmele de intins rufe ale unei gospodine .. o gospodina care-si lasa cainii liberi prin curte ;)
Heath Scumm
28th March 2008, 14:18
Asta-i blogul retardatului - http://elperritovive.blogspot.com/
Reaper
28th March 2008, 14:24
As incerca si eu urmatoarea expozitie: il iau pe artistu si-l leg cu picioarele de tavan; sub el pun o panza si il tai cu o lama foarte subtire de nenumarate ori; sangele va curge pe panza si astfel se va crea opera mea intitulata "Prost Murind".
RockBerg
28th March 2008, 14:28
The sickest most retarded crap I have ever read ...
Sursa..in afara de blog ?
Nevermind...Google wins.
EDIT:
Se putea si mai rau.
Heath Scumm
28th March 2008, 16:04
Doar pentru ca mintea ta poate sa zamisleasca chestii mai bolnave, asta nu inseamna ca acestea ar trebui vreodata puse in aplicare.
LaParka
28th March 2008, 16:09
'scusting :angry:
Razor
28th March 2008, 16:09
Dezgustator...
@Inca mai tin minte cu scarba stirea de pe ProTv cand niste tigani i-au smuls practic capul unui cal. :sad:
RockBerg
28th March 2008, 16:15
Doar pentru ca mintea ta poate sa zamisleasca chestii mai bolnave, asta nu inseamna ca acestea ar trebui vreodata puse in aplicare.
Nu mintea mea...realitatea.
E regretabil ca s-a ajuns la astfel de "arta" din lipsa de inspiratie (si filmele tari sunt reciclari din trecut),dar nu pot sa zic ca sunt extrem de impresionat.Lumea a ajuns la un nivel mai ridicat de cruzime decat un caine omorat ca impresie artistica.
As prefera sa vad zilnic caini morti pentru arta,decat oameni suferind si murind din nepasarea altora,doar pentru ca nu au supt de la cine trebuie sau din cauza unor kkt-uri religioase.
RockBerg
29th March 2008, 00:01
I bring you the...UPDATE:
http://www.laprensa.com.ni/archivo/2007/octubre/05/noticias/revista/219438.shtml
http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.laprensa.com.ni%2Farc hivo%2F2007%2Foctubre%2F05%2Fnoticias%2Frevista%2F 219438.shtml&langpair=es%7Cen&hl=en&ie=UTF8
The dog may not be dead after all.
Kruger
29th March 2008, 01:20
Cu toate ororile pe care uneori am ocazia involuntara sa le vad, incep sa cred in predictiile civilizatiei Maya. Intr-un fel sau altul se apropie un sfarsit. Cum mortii lor sa considere arta sacrificarea unui animal, a unei fiinte cu sentimente, fara vina, lipista de aparare, doar pentru satisfacerea setei de cacat abstract? Chiar daca cainele a murit sau nu, numai intentia de a face asa ceva este de condamnat, daramite sa o mai pui si in practica. Cine a avut un caine stie ca animalele astea chiar au sentimente si o constiinta a lor, indiferent daca sunt dresate sau nu. E trist.
Mike^
29th March 2008, 01:46
Va rog sincer, din tot sufletul sa stergeti acele poze. Puneti link-ul dar nu lasati acele poze pe acest Forum sau eu il voi parasi, va jur. Nu intru pe acest Forum ca sa vad poze cu animale torturate, lasati la latitudinea noastra daca VREM sau NU sa le vedem. HitScum, please be more careful next time...
Cat despre subiectul in cauza, voi comenta mai multe Duminica seara cand ma intorc de la Bucuresti/Cluj...
PSYCHO
29th March 2008, 05:49
Mike, nu vreau sa fiu insensibil (si ai observat ca l-as lega pe "artist" ca sa se bucure de "arta") ... Asa, tu Duminica pleci din Bucuresti? ... Cand noi Luni ne intalnim sa vdm WM?
Heath Scumm
30th March 2008, 02:54
Va rog sincer, din tot sufletul sa stergeti acele poze. Puneti link-ul dar nu lasati acele poze pe acest Forum sau eu il voi parasi, va jur. Nu intru pe acest Forum ca sa vad poze cu animale torturate, lasati la latitudinea noastra daca VREM sau NU sa le vedem. HitScum, please be more careful next time...
Cat despre subiectul in cauza, voi comenta mai multe Duminica seara cand ma intorc de la Bucuresti/Cluj...
Won't happen again!
Mike^
30th March 2008, 20:21
PSYCHO, inteleg, am fost doar extrem de dezgustat pentru un lucru pe care NU vroiam sa-l vad. Si vreau ca omul sa aiba posibilitatea sa aleaga daca vrea sa vada un caine torturat sau nu. Nu sa primesc pozele direct. Ganditi-va, sunt si tineri care citesc acest Forum si poate se vor inspira de aici.
Cat despre Bucuresti, dar, am plecat, am fost doar pt un meci de baschet si pana la ambasada Egiptului, fiindca luni trebuie sa fiu in Cluj. As fi ramas, dar chiar nu am avut cum. Tot va vizitez eu odata, astept sa-mi primesc masina dupa care nu voi mai avea probleme.
RockBerg
30th March 2008, 23:25
PSYCHO, inteleg, am fost doar extrem de dezgustat pentru un lucru pe care NU vroiam sa-l vad.
HAHA ! Acum stiu cum sa te fac sa vomiti.
Disturbing description below.
Am vazut un caine jupuit (cam 60%) si era inca viu.Poza era ceva la 200x200,nu am vrut sa vad varianta mai mare. :D
Mike^
31st March 2008, 01:53
Rocky, sorry to dissapoint you. Puke? No. Want to kill the bastard who did that? Yes. Might even cry, who knows, depending on the gravity of the situation. Don't worry, aia e nimic inca, am vazut cea mai sadica faza posibila, cu traficantii de blana de raton cred ca era...Mai, sadicii naibii nici macar nu se sinchiseau sa omoare ratonul, il jupuiau de viu si il si aratau la final doar carne si os. Am mai spus-o si o mai spun, daca vad pe strada oameni de genul asta, "in actiune", ii nenorocesc pe viata.
Si nu comparati violenta om vs om cu violenta om vs animal. Omul se poate apara. Poate chema Politia, poate striga, poate fugi, etc. Animalele nu au aceasi posibilitate ca si noi. Sa nu uitam, animalele nu au glas (as in speaking, of course) asa ca indura cu stoicism orice tortura posibila. Si le admir pentru asta si continui sa spun: SUNTEM SUB NIVELUL animalelor.
Si o nota personala. Am un caine, de 3 ani si-l iubesc din tot sufletul cum n-am mai iubit pana l-am primit. Si ca sa va demonstrez pana unde poate merge dragostea fata de animale, daca ORICE persoana ii cauzeaza suferinta, il raneste, ii smulge un fir de par, sunt in stare sa merg departe pentru asta. De la nenorocire pe viata la lucruri mult mai grave. Poate persoanele care au animale de casa stiu la ce ma refer.
Infiintati NAIBII Politia Animalelor, parlamentari corupti!
RockBerg
31st March 2008, 03:03
Rocky, sorry to dissapoint you. Puke? No. Want to kill the bastard who did that? Yes. Might even cry, who knows, depending on the gravity of the situation. Don't worry, aia e nimic inca, am vazut cea mai sadica faza posibila, cu traficantii de blana de raton cred ca era...
Daca vezi poza aia era ceva spre "puke".
Tot asteptam sa mentioneze cineva filmul ala. "Nu te uita" sau ENG "Don't Look"... :happy Nu se compara cu imaginea de care vorbeam desi ala e film.
IMO,imaginea unui caine omorat e mai puternica pentru media decat un raton.
Totusi am vazut un .gif cu un caine si un manuitor de ciocan.Mesajul era: STOP ! Hammer Time !...degeaba ma chinui sa ma abtin,tot mi se pare amuzant.Nu mai stiu unde este,din pacate.It's sick,I know,you animal lovers.
Reaper
2nd April 2008, 14:15
Drifturi cu caruta - funny or just retarded?
http://www.youtube.com/watch?v=JktACN6I_DQ&eurl=http://www.automod.ro/
RockBerg-ish comments should be keept to self :)
RockBerg
2nd April 2008, 15:14
Drifturi cu caruta - funny or just retarded?
http://www.youtube.com/watch?v=JktACN6I_DQ&eurl=http://www.automod.ro/
RockBerg-ish comments should be keept to self :)
Tara asta e in EU/UE ? :D
---
Asa,dupa alte cercetari in cazul cainelui "abuzat" am aflat scopul expozitiei si succesul ei a fost demonstrat si aici.
This piece of art should display that people indeed are sheep.Nobody helped the dog,yet everyone that heard of it complained and asked for revenge.
Cu alte cuvinte, a fost cercetat spiritul de "turma" si a fost un succes. :)
Reaper
2nd April 2008, 15:44
"See awesome gallery featuring starving dog on chains"
My point is: inainte de a merge la o expozitie, un teatru, un concert, etc. oamenii, de obicei, se intereseaza ce vor vedea; eu, ca iubitor de animale, n-as fi putut sa privesc asa ceva, deci nu m-as fi dus. Asadar ce ramane de facut decat sa ma plang la Protectia Animalelor?
Probabil ca cei prezenti la "expozitia" respectiva chiar s-au si amuzat vazand un animal suferind.
Astfel scopul acestei actiuni ar putea fi: "cati psihopati se pot aduna sub acelasi acoperis?"
RockBerg
22nd May 2008, 19:12
PETArds
http://www.wcnc.com/news/local/stories/wcnc-052108-mw-petaprotest.1812a146.html?npc
~~~
Corozivu
22nd May 2008, 19:43
^ Si mai au tupeu' sa ceara 2% din impozit...
Reaper
22nd May 2008, 21:09
Este o masura extrema, dar vedeti ca a atras atentia. Problema este ca nu-i decat un act inutil ce nu va schimba nimic.
Anyway ... daca mama si fiica si-au dat acordul puteau sa o insemineze artificial, I couldn't have cared less.
Big Sexy
22nd May 2008, 22:33
Eu am dat alea 2 procente la Greenpeace ...
Heath Scumm
23rd May 2008, 09:19
Este o masura extrema, dar vedeti ca a atras atentia. Problema este ca nu-i decat un act inutil ce nu va schimba nimic.
Anyway ... daca mama si fiica si-au dat acordul puteau sa o insemineze artificial, I couldn't have cared less.
Same here!
RockBerg
26th June 2008, 00:40
Damn !
Idiots...
http://i28.tinypic.com/ra1b0g.jpg
http://i27.tinypic.com/2n8boeg.jpg
http://i28.tinypic.com/25quh3n.jpg
PSYCHO
24th July 2008, 22:20
Ceva pe placul lui RockBerg, big snake: http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=39125375
RockBerg
28th July 2008, 15:22
http://i38.tinypic.com/m290y.jpg
Life
28th July 2008, 16:12
Ceva pe placul lui RockBerg, big snake: http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=39125375
wtf, m-a facut sa sar juma de metru de pe scaun
VladC
28th July 2008, 18:29
http://i38.tinypic.com/m290y.jpg
:happy:happy:lol:..ce tare:happy
PSYCHO
28th July 2008, 22:46
Multa lume nebuna pe lumea asta!
http://img165.imageshack.us/img165/662/459x375me7.jpg
RockBerg
31st October 2008, 02:25
Bump for Dog Toss.
http://www.youtube.com/watch?v=JpIPbkul-UY
Corozivu
31st October 2008, 07:28
^Already removed :)
Daca o disparut asa rapid inseamna ca era ceva "interesant" .
RockBerg
31st October 2008, 13:08
^Already removed :)
Daca o disparut asa rapid inseamna ca era ceva "interesant" .
Da a disparut in juma' de ora.
Here goes though: ;)
http://www.filefactory.com/file/6d2df2/n/PETA_SPCA_Awareness_Animal_Rights_-_READ_DESC_flv
Reaper
31st October 2008, 18:25
Prefer sa nu download-ez pe motiv ca s-ar putea sa fie ceva sick.
Ratonu
31st October 2008, 18:41
It is sick. Pedeapsa cu moartea într-o þarã civilizatã ar fi prea puþin pentru oamenii ãia.
deranged_fan
21st November 2008, 19:22
Animalele nu au drepturi! Oamenii au drepturi! De ce? Pentru ca odata cu drepturile vin si obligatiile. Animalele au obligatii?
PSYCHO
21st November 2008, 21:22
Porcul are dreptul sã trãiascã pânã la Crãciun ºi apoi sã moarã înjunghiat, împuºcat sau prin alte metode! Mai are dreptul sã devinã cârnaþi, fripturã sau altele! :drak:
Big Sexy
21st November 2008, 21:23
E o abordare interesanta insa e limitata, cred eu. Aici nu e vorba de drepturile animalelor ci de comportamente social acceptate. Violenta si brutalitatea de orice fel nu isi mai au locul in moralitatea societatii de azi. Se poate substitui cu usurinta in ochii privitorului un animal cu o persoana si de aici si problemele iscate din acest comportament.
PSYCHO
21st November 2008, 21:28
Violenta si brutalitatea de orice fel nu isi mai au locul in moralitatea societatii de azi.
:cry:
Unde ai fost în ultimii ani? În munþi? Omenire = violenþã! :mda: ... Violenþa contra animalelor e varianta lite, care e preferabilã decât violenþa interumanã! Mai bine mor 1000 de gãini decât 1 om! :mda:
Big Sexy
22nd November 2008, 08:09
Cu gainile sunt si eu de acord, chiar sprijin acest fenomen prin intermediul KFC!!!!
Un meniu Crispy Strips de 8, mare, cu 3 sosuri de usturoi va rog. e fraza mea favorta cand vine vorba de aviarcid.
In privinta violentei si a societatii umane - ai auzit, dupa caz, de ipocrizie sau percepte religioase?
PSYCHO
22nd November 2008, 11:45
Nope! :cry:
Fraza mea preferatã e: O shaworma mica, picanta la pachet! ... În sânge! :cry:
Moarte animalelor! :cry:
Aºa aratã porcii cel mai bine! :drak:
http://img403.imageshack.us/img403/4962/pigchristmas3gm5.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/9089/pigchristmas2vw6.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/4183/pigchristmas1ec9.jpg
ªi Gabi, eºti cu femneia la comp? Sau de ce foloseºti exprimarea asta elevatã? :cry:
RockBerg
25th November 2008, 22:07
Thread-ul asta trebuie tinut sus ! :D
http://www.peta.org/cooking-mama/index.asp
Yes,it is SAFE2Click,Reaper.
rhadoo
25th November 2008, 22:24
Nope! :cry:
Fraza mea preferatã e: O shaworma mica, picanta la pachet! ... În sânge! :cry:
Moarte animalelor! :cry:
Aºa aratã porcii cel mai bine! :drak:
http://img403.imageshack.us/img403/4962/pigchristmas3gm5.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/9089/pigchristmas2vw6.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/4183/pigchristmas1ec9.jpg
ªi Gabi, eºti cu femneia la comp? Sau de ce foloseºti exprimarea asta elevatã? :cry:
asta chiar e o porcarie
PSYCHO
26th November 2008, 00:23
Sper cã ai prins umorul din exprimarea ta ... o PORCãrie! :cry:
Mr Cosmin
26th November 2008, 01:11
Sa va spun ceva despre drepturile animalelor.
http://www.youtube.com/watch?v=w3hrfn73I4U
Ratonu
26th November 2008, 02:05
^ That guy sucks. ªi asta nu neapãrat în legãturã cu subiectul, he just sucks.
Big Sexy
26th November 2008, 07:43
Mie mi s-a parut amuzant ce a zis tipul insa nu are legatura cu realitatea. Eu sunt unul dintre cei care cred in tratamente corecte aplicate animalelor.
De exemplu eu mananc un crispy strips la KFC, provocand anterior indirect moartea unui pui sau mai multi. Nenorocitul insa e picant si ma ustura fundu' de fiecare data asa ca platesc si eu pretul ... nimic nu e gratis in viata. Problema e cand il mananci si nu te ustura fundul, atunci trebuie sa suferi cumva si intervine politia animalelor. De aia am inteles ca vor sa bage numai negrii bine dotati in aceasta politie si deschid granitele cu Congo.
RockBerg
26th November 2008, 14:25
Mie mi s-a parut amuzant ce a zis tipul insa nu are legatura cu realitatea. Eu sunt unul dintre cei care cred in tratamente corecte aplicate animalelor.
De exemplu eu mananc un crispy strips la KFC, provocand anterior indirect moartea unui pui sau mai multi. Nenorocitul insa e picant si ma ustura fundu' de fiecare data asa ca platesc si eu pretul ... nimic nu e gratis in viata. Problema e cand il mananci si nu te ustura fundul, atunci trebuie sa suferi cumva si intervine politia animalelor. De aia am inteles ca vor sa bage numai negrii bine dotati in aceasta politie si deschid granitele cu Congo.
CNN: Congo Rapes Increase (e reala stirea,nu glumesc,inca nu e pe site a fost doar la TV)
BONUS:
http://www.cnn.com/2008/WORLD/europe/11/25/court.rapes/index.html
Fuck animal protection,there's bigger stuff at hand. :)
ONTOPIC + awesomely funny (now that's a CHICKEN)
http://www.youtube.com/watch?v=a2F6JOnwC_c
~~~
PSYCHO
30th November 2008, 01:24
http://img186.imageshack.us/img186/9117/turkeypk0.jpg
Mr Cosmin
30th November 2008, 03:52
^ Esti sarcastic doar?
Hopefully.
Big Sexy
30th November 2008, 07:51
Nu e sarcastic, e un curcan :P!
RockBerg
26th December 2008, 17:21
http://jj.am/gallery/d/71055-1/Cat_abuse_thrown.gif
RockBerg
1st January 2009, 19:57
http://www.leethacker.com/images/dv5o3uoqe7l60kunfkj.jpg
PSYCHO
2nd January 2009, 07:04
E doberman?
Corozivu
3rd January 2009, 02:54
Nu e doberman, e gustos.
h1mZ
3rd January 2009, 07:41
^ LMAO
Cel mai tare post pe anu 2009 pana acum :cry:
PSYCHO
3rd January 2009, 08:34
Mie mi se pare dezGUSTãtor dar nu ceva respingãtor ... Vãd doar un animal mâncând alt animal ... ªi nu mã refer singular la fata din pozã ... Yeeee, câteva secole de religie forþatã, Biblie, Inchiziþie, etc ... ºi tot la fel suntem? Sã înþeleg CÃ Ceva nu a funcþionat în ''îmblânzirea animalelor''?
Dany17
25th January 2009, 00:21
bump!
this is really sick..check it out http://www.libertatea.ro/stire/pisici-vii-folosite-ca-momeala-pentru-rechini-227766.html
Mr Cosmin
25th January 2009, 00:33
^ Oh My FUCK :shocked: !
Big Sexy
25th January 2009, 09:12
bump!
this is really sick..check it out http://www.libertatea.ro/stire/pisici-vii-folosite-ca-momeala-pentru-rechini-227766.html
Eu cred ca articolul e un bullshit ... nu iti arata cum pisica e atacata de rechinji si opricum refuz sa cred asa ceva. In primul rand asociatiile de protectie a animalelor nu dau zeci de animale fara sa verifice unde ajung. In fine, ma duc la baie sa vars.
RockBerg
25th January 2009, 14:25
Remix.
http://i42.tinypic.com/160u63d.gif
Life
25th January 2009, 14:27
^Am vazut faza live pe eurosport. Tipul a cazut destul de rau, a avut fractura de clavicula..
RockBerg
25th January 2009, 14:35
^Am vazut faza live pe eurosport.
Toti am vazut-o,a fost si postata aici de mine si PSYCHO (sau altcineva) de vreo 2 ori.Asta e remix ! :D
RockBerg
25th January 2009, 18:27
bump!
http://www.adsavvy.org/save-our-cats-and-kittens-from-fishermen-or-how-to-make-lots-of-money-online-as-a-liar/
http://www.snopes.com/critters/crusader/sharkbait.asp
:drak:
Attention whoring.
La fel ca Libertatea,The Sun si OTV.
*back to laughing at animal abuse*
PSYCHO
25th January 2009, 18:34
Poftã bunã!
http://i42.tinypic.com/yigds.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/2438/hamburgersz1.jpg
Acum înþeleg de ce i se spune hamburger! :cry: ham ham :drak:
Insane
28th January 2009, 22:06
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/socant-pisici-vii-folosite-drept-momeala-pentru-rechini_62839.html
RockBerg
28th January 2009, 22:14
People... a sunat cineva la Libertatea sa le spuna ca faza aia e bullshit facut pentru cateva tricouri ? :happy
http://67.19.222.106/critters/graphics/sharkbait.jpg
RockBerg
14th March 2009, 20:52
BUMP.
Hover before click.
http://www.nothingtoxic.com/media/1236988164/Evil_Arab_Assholes_Light_Cat_on_Fire
RockBerg
18th June 2009, 20:36
PETA sucks so much ass.
http://www.newsmax.com/insidecover/us_obama_dead_fly/2009/06/17/226431.html
http://www.youtube.com/watch?v=yTpiwngOg7I
rhadoo
18th June 2009, 21:25
http://www.adsavvy.org/save-our-cats-and-kittens-from-fishermen-or-how-to-make-lots-of-money-online-as-a-liar/
http://www.snopes.com/critters/crusader/sharkbait.asp
Attention whoring.
La fel ca Libertatea,The Sun si OTV.
*back to laughing at animal abuse*
fantastic!merita impuscati pe loc!nu se poate sa te porti asa cu niste animale neajutorate:rosu:
RockBerg
15th July 2009, 15:12
[OLD 2002] Explicit video and story.
https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=1878
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/peru/1416235/Dogs-die-to-teach-Perus-soldiers-how-to-kill.html
Punisher
15th July 2009, 17:46
[OLD 2002] Explicit video and story.
https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=1878
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/peru/1416235/Dogs-die-to-teach-Perus-soldiers-how-to-kill.html
Mortii lor de nenorociti!
Mi se rupea sufletul cum plangea catelul ala.Nu am putut sa ma uit decat 5 secunde:(
RockBerg
15th July 2009, 18:05
Mortii lor de nenorociti!
Mi se rupea sufletul cum plangea catelul ala.Nu am putut sa ma uit decat 5 secunde:(
:happy
Eu nu m-am uitat deloc,ma.Sunteti nebuni.
Big Sexy
16th July 2009, 07:35
Am citit si eu textul dar admit ca nu ma pot uita la asa ceva.
RockBerg
16th July 2009, 12:37
Am citit si eu textul dar admit ca nu ma pot uita la asa ceva.
Meh..Atata timp cat nu sunt pisici ma pot uita,in cazul de mai sus nu mi s-a parut interesant.Link-ul era in comments la o poza random:
http://img193.imageshack.us/img193/5039/cat51.jpg
Ce era mai deosebit era faptul ca acel clip e pe site-ul PETA.
RockBerg
26th September 2009, 18:30
...and here we GOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAALLLL !
http://www.youtube.com/watch?v=RGL8_YUGVMw
Probabil va fi sters de YouTube.
http://www.megaupload.com/?d=LH6M93PR
Mr Cosmin
26th September 2009, 18:40
Retard niggers.
RockBerg
28th October 2009, 15:57
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/cambridgeshire/8329496.stm
AngelOfDarkness
29th October 2009, 12:53
De ce pe topicul pentru protecþia animalelor apar doar exemple de auz asupra lor?
VladC
29th October 2009, 17:35
^ cause we're sick:cool:
PSYCHO
29th October 2009, 20:56
Hai ºi ceva pentru piþi':
http://amazingdata.com/mediadata32/Image/hot_weird_funny_amazing_cool5_pet-dog-fail-funny-animal-22_200907262047465330.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gif
http://img97.imageshack.us/img97/8517/200812252492.th.jpg (http://img97.imageshack.us/i/200812252492.jpg/)
http://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gifhttp://img245.imageshack.us/img245/5315/108h.gif
Reaper
29th October 2009, 22:18
Nu vreau sa maresc a doua poza (nu-mi doresc sa aflu ce prezinta), dar daca si site-ul a considerat ca postul tau este de neaprobat ... e grav.
Mr Cosmin
30th October 2009, 01:35
Eu am dat... :(
PSYCHO
30th October 2009, 17:31
Nu vreau sa maresc a doua poza (nu-mi doresc sa aflu ce prezinta), dar daca si site-ul a considerat ca postul tau este de neaprobat ... e grav.
E un miel de Paºte tãiat... :drak:
PSYCHO
31st October 2009, 11:49
O chestie artisticã, chiar interesantã: http://www.paginiweb.com/blog/?p=129
RockBerg
31st October 2009, 12:42
O chestie artisticã, chiar interesantã: http://www.paginiweb.com/blog/?p=129
This shit is disgusting.
And it's ME saying it... so be warned. :happy
Something to take the pain away.
http://dc133.file.qip.ru/img/105170738/f2654aad/gifki_prikiolnie_033.gif
AleXXander
20th November 2009, 00:49
http://www.cancan.ro/2009-11-19/VIDEO-SOCANT-A-aruncat-un-catel-de-la-o-inaltime-de-25-de-metri---.html?utm_source=twitter-cancan
RockBerg
20th November 2009, 01:19
http://www.cancan.ro/2009-11-19/VIDEO-SOCANT-A-aruncat-un-catel-de-la-o-inaltime-de-25-de-metri---.html?utm_source=twitter-cancan
Mai cat m-am abtinut sa nu postez asta acu' 2 zile.Tot a ajuns aici.
Oricum...
http://www.liveleak.com/view?i=c84_1258578243
PSYCHO
5th December 2009, 14:49
Little Hydra! :D
MW9OxJyS9js
Related to:
Double header.
http://i33.tinypic.com/es6qnd.jpg
Oare existã ºi ponei cu 2 capete? Ar fi cadoul ideal! :cry:
Hmm, nu am gãsit decât aºa ceva ... dar mi se pare real, clar? :cry:
http://img42.imageshack.us/img42/5876/twoheadedpony25867.jpg
RockBerg
10th January 2010, 16:25
Stuff.
http://tinyurl.com/ycc6avu
Mr Cosmin
10th January 2010, 17:03
Sa`mi bag pl ce jeg de om. :| Ala merita sa il omori in timp ce se masturbeaza.
RockBerg
10th January 2010, 19:16
Sa`mi bag pl ce jeg de om. :| Ala merita sa il omori in timp ce se masturbeaza.
Happy now ?
http://fortheloveofthedogblog.com/news-updates/caught-on-tape-man-kicks-tortures-little-dog-video
Mr Cosmin
10th January 2010, 19:56
Yes, I am. :)
Nu suport sa vad animale (in special caini) batute in halul asta.
RockBerg
17th March 2010, 19:55
Yes, I am. :)
Nu suport sa vad animale (in special caini) batute in halul asta.
One of these faggots tried biting me today.
L0R1N
17th March 2010, 20:08
Aseara ma alergasera si pe mine vreo trei din astia si imi venea sa le fac acelasi lucru.
AleXXander
19th March 2010, 23:27
cosmin: cre'ca facui o mare tampenie
K0nTr0L: cu cainele?
cosmin: da
K0nTr0L: ce?
cosmin: il batui
cosmin: il calcai pe cap
cosmin: ii dadui un sut, zbura 1m
cosmin: ma invartii cu el
cosmin: tinandu-l de picioare
cosmin: si acum cum pun mana pe el, se zgribuleste
cosmin: si schelalaie
Initial vroiam sa il pun la thread-ul "OMG WTF", dar se potriveste mai bine aici...
Punisher
20th March 2010, 00:31
Idiot.
PSYCHO
20th March 2010, 02:28
Câinele ãla are nevoie de puþinã consiliere ... ºi dupã ce gãseºte puþinã încredere în sine, poate sã-l facã bucãþi pe stãpân! So ... Dog, don't act like a pussy! :drak:
PSYCHO
20th March 2010, 03:53
ªi cã tot vine Paºtele, enjoy:
http://img101.imageshack.us/img101/7673/spitlambdone499.jpg
Mr Cosmin
20th March 2010, 04:07
Arata delicios. :rolleyes:
VladC
20th March 2010, 11:30
psycho was talking about the beer:rolleyes:
PSYCHO
5th April 2010, 03:28
W_YZyLpcNdk
PSYCHO
2nd May 2010, 14:19
consumul de carne de câine - thit cho - thịt cho -狗肉: http://ro.dog-meat.net/
Enjoy! :drak:
http://img683.imageshack.us/img683/8858/dog1o.jpg
Heath Scumm
2nd May 2010, 15:19
In UK oamenii care lovesc animalele sau le neglijeaza ... ajung la inchisoare! PUNCT!
De fapt, astfel de masuri se aplica in toata UE, mai putin in Polonia, Ungaria, Romania si Bulgaria. Polonia si Ungaria oricum sunt cu un pas inaintea noastra.
RockBerg
2nd May 2010, 15:47
Oh dear Lord.
Link.
PrettyShocking.net EXCLUSIVE: Dog gets abused ! Electroshocked,neutered,sodomized with a broom and set on fire. (http://bit.ly/ckjGQI)
http://s1d4.turboimagehost.com/t/3402373_dog.jpg (http://www.turboimagehost.com/p/3402373/dog.jpg.html)
Reaper
3rd May 2010, 09:04
^Nu era cazul sa fii atat de explicit in titlu. Dog gets abused suna suficient de naspa incat sa nu ma uit.
http://www.descopera.ro/dnews/6084766-o-pisica-incearca-sa-isi-resusciteze-prietena-lovita-de-masina-video
am ramas fara cuvinte :(
:shocked::(:(
PSYCHO
8th May 2010, 21:34
River Monsters- The Demon Fish: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=104458719#pm_cmp=mce_con_vid_vft_river
http://img24.imageshack.us/img24/5663/49408350.jpg
RockBerg
27th May 2010, 01:30
^Nu era cazul sa fii atat de explicit in titlu. Dog gets abused suna suficient de naspa incat sa nu ma uit.
But you know it was a joke, right ?
gYTkM1OHFQg
Doctor_Satan
27th May 2010, 11:58
Stiam eu ca americanii sunt retardati! Acum am si confirmarea!
As fi curios cum ar reactiona daca cineva i-ar trata si pe ei la fel cum trateaza ei animalele. Sa vedeti atunci ce fete de mielusei cuminti ar avea. Ar face si pipi pe ei instantaneu cand te-ar vedea dupa ce le bagi 10-20 de rangi in freza.
Sa nu mai vorbesc de cat de veseli ar fi daca ai juca box cu boasele lor, la fel cum facea ala cu ugerul vacii.
RockBerg
27th May 2010, 13:54
Stiam eu ca americanii sunt retardati! Acum am si confirmarea!
In ce priveste prostia n-ai tu grija, cam toate tarile sunt egale, romania > America oricand in acest domeniu. Destul de recent unu' si-a batut calul ca nu mai voia sa se "culce" cu el. Asa ca s-o lasam balta cu "americanii sunt asa si pe dincolo" sa ne vedem de barna noastra. :D
The Rochester
27th May 2010, 14:17
Eu cred cã România > America aproape în orice domeniu, în afarã de economie.
Îi batem pe Americani de la fotbal pânã la culturã sau mai ºtiu eu ce.
RockBerg
27th May 2010, 14:26
Eu cred cã România > America aproape în orice domeniu, în afarã de economie.
HAHA, fotbal.
The Rochester
27th May 2010, 14:28
USA e chiar mai praf ca România la acest capitol. :D
RockBerg
27th May 2010, 14:34
USA e chiar mai praf ca România la acest capitol. :D
Bai tata, USA nu da doi bani pe soccer/fotbal din EU. :happy
http://www.sports-stream.travel2ohrid.com/images/amerfoot.JPG
Nu-i batem pe americani la nimic. romania se bate cu Bulgaria si tari de genu'...
AleXXander
27th May 2010, 14:39
Nu stiu cum de ti-a venit ideea de a compara Romania si SUA la fotbal... Si zic asta din mai multe motive. Primul ar fi ca ei sunt praf la fotbal si prefera alte sporturi printre care rahatul lor de baseball, prostia aia de fotbal american sau mai stiu eu ce... Iar in al doilea rand, noi suntem si mai praf la fotbal in momentul de fata. :happy
Doctor_Satan
27th May 2010, 15:25
@Rockberg
Americanii au preferat sa inventeze alte sporturi pentru ca stiu ca daca o alta tara practica acel sport, ii bate la orice ora.
Iar la fotbal (asta normal, nu cel de fetite care il practica ei), i-am batut cand am jucat cu ei.
Iar in ceea ce priveste afirmatia mea, n-am spus ca ei snt "cei mai", ci doar ca sunt retardati.
Dar, daca e sa ne lansam in polemici, tin sa-ti amintesc faptul ca ei au bugete fenomenale pentru campanii de protectia animalelor, au si politie specializata in acest domeniu si tot mai vezi cazuri care te fac sa spui acelasi lucru ca si mine. Deci, sustin ca la capitolul cruzime fata de animale, ei inca sunt mai avansati decat noi.
RockBerg
27th May 2010, 15:40
Iar la fotbal (asta normal, nu cel de fetite care il practica ei), i-am batut cand am jucat cu ei.
Fotbalul din Europa este de fetite in opinia lor, soccer-ul e gay cat cuprinde. Cand a fost ultima data cand un jucator de soccer arata ca Brock Lesnar sau Bill Goldberg ? :D Ca tu ai alta preferinta e altceva.
Iar in ceea ce priveste afirmatia mea, n-am spus ca ei snt "cei mai", ci doar ca sunt retardati.
Dar, daca e sa ne lansam in polemici, tin sa-ti amintesc faptul ca ei au bugete fenomenale pentru campanii de protectia animalelor, au si politie specializata in acest domeniu si tot mai vezi cazuri care te fac sa spui acelasi lucru ca si mine. Deci, sustin ca la capitolul cruzime fata de animale, ei inca sunt mai avansati decat noi.
Esti subiectiv, la fel ca si cu fotbalul, ah, mai rau de fapt. Faptul ca au bugete mai mari nu inseamna nimic in chestiunea asta. Iar faptul ca nu vezi la TV tot ce se face la noi nu inseamna ca nu se intampla. Tu esti doar patriot sau ai o ura special acolo pentru americani (si e dreptul tau :)), nu stiu daca tot tu ai mai avut ceva negativ de spus cu mult timp in urma.
Pentru mine filmul de mai sus e doar un caz de abuz, locatia nu conteaza si nu influenteaza reactia.
*rapes 8yr old daughter "pai... am vrut sa vad daca intra penixu' "
Ma duc sa-mi bat calul cu toporu' in timp ce-i tai capu la un caine sa pun filmu' pa YouTuburi sa se mire lumea. Sa se invete minte astia sa dea mai multi bani la protectia animalelor.
NOTA: cainii vaganbonzi ar trebui eliminati sau gazduiti la cei care ii "iubesc".
Doctor_Satan
27th May 2010, 17:37
Eu consider de fetite sportul in care ai nevoie de "armuri" pentru a-l practica. Daca ar fi atat de tari, s-ar apuca de rugby. Iar in ceea ce-i priveste pe cei 2 umflati in sala cu steroizi, that's gay.
Remarci anti-americane am mai facut (am o problema cu ei) si voi face in continuare, deci da, sunt sanse ca tot eu sa fi fost ala. :D
Si din nou sustin ca stiu ca si romanii nostri isi bat joc de animale. Intr-adevar, cretini sunt peste tot.
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste cainii vagabonzi (sa nu uitam si de pisici), dar unii confunda eutanasierea cu tortura. Nu-i vrei pe strazi? Foarte bine, dar asta nu-ti da dreptul sa dai cu picioarele in ei, sa-i schingiuiesti si alte chestii de genul. Doar pentru faptul ca nu vorbeste, nu inseamna ca nu simte si doar pentru ca poti nu inseamna ca ai si dreptul sa omori, corect? Daca unii imbecili nu pot intelege atata lucru, atunci ar trebui sa li se aplice si lor metoda "sunt mai puternic decat tine, deci hai sa-ti schimb un pic mainile cu picioarele si sa vedem cat sangerezi pana ti se face rau".
RockBerg
27th May 2010, 19:19
Eu consider de fetite sportul in care ai nevoie de "armuri" pentru a-l practica. Daca ar fi atat de tari, s-ar apuca de rugby.
Era vorba de football/soccer nu rugby.
Remarci anti-americane am mai facut (am o problema cu ei) si voi face in continuare, deci da, sunt sanse ca tot eu sa fi fost ala. :D
:D :D :D
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste cainii vagabonzi (sa nu uitam si de pisici)
Pisicile nu fac nimic. Jegurile astea de caini latra, se bat, musca oameni.
Pentru penibilii care ii apara din masini, le recomand sa treaca prin zone populate de javrele astea cu prietena/copil/etc (nici nu zic noaptea), pe jos si dupa aia sa bage opinii.
Nu-i vrei pe strazi? Foarte bine, dar asta nu-ti da dreptul sa dai cu picioarele in ei, sa-i schingiuiesti si alte chestii de genul. Doar pentru faptul ca nu vorbeste, nu inseamna ca nu simte si doar pentru ca poti nu inseamna ca ai si dreptul sa omori, corect? Daca unii imbecili nu pot intelege atata lucru, atunci ar trebui sa li se aplice si lor metoda "sunt mai puternic decat tine, deci hai sa-ti schimb un pic mainile cu picioarele si sa vedem cat sangerezi pana ti se face rau".
Personal, n-am lovit niciodata nici un animal. Mi se pare ciudat sa faci asta. Dar cainii trebuie eliminati de pe strazi.
PSYCHO
27th May 2010, 19:22
Susþin ideea de a elimina câinii de pe strãzi ... Mi se rupe cum, sã-i împuºte, sã le dea foc ... M-am sãturat de oameni care sunt de partea câinilor în loc sã fie de partea oamenilor! :mda:
RockBerg
27th May 2010, 19:23
Susþin ideea de a elimina câinii de pe strãzi ... Mi se rupe cum, sã-i împuºte, sã le dea foc ... M-am sãturat de oameni care sunt de partea câinilor în loc sã fie de partea oamenilor! :mda:
Give this man a beer. :)
VladC
27th May 2010, 22:51
^..ehem..seven..
Big Sexy
28th May 2010, 00:35
Parerea mea e clara, fara caini pe strazi ca sunt multi [introdu' orice termen jignitor aici] ce se tem de ei si din cauza lor cainii sunt omorati. Asa ca "sterizilizati si dusi in adaposturi" pare sa fie solutia cea mai buna.
Problema e ca daca se rezolva aceasta situatie cu cainii fara stapan zeci de milioane de dolari anual nu se mai pot scurge din bugetele locale pe proiecte de reducere a numarului cainilor si atunci afecteaza grav interesele firmelor capusa, ironic, nu?
Cainii fara stapan nu te musca atat tip cat reusesti sa iti controlezi fobia in caz ca ea exista. Eu trec ziua si noaptea printre haite de 10-20 de caini in drum spre serviciu si nici macar odata nu a incercat un caine fara stapan sa ma muste sau sa ma atace. Specific "fara stapan" fiindca sunt caini care, in prezenta stapanilor, isi schimba radical comportamentul, devin teritoriali si ma musca sau incearca sa ma muste chiar si pe mine care sunt obisnuit cu ei si nu ma tem in absolut nici un fel.
PSYCHO
28th May 2010, 04:02
Soluþia:
http://my.opera.com/iliiad/homes/albums/48024/dogs_eat_child.jpg
ªi înainte de a vã da lacrimile ºi a spune sãrmanul animal ... iatã ºi motivul: Two Dogs Sentenced to Death for Eating 9-year-old Alive ... Întradevãr, e absurdã abordarea, însã victima realã e copilul de 9 ani ... Aºa cã nu pot spune decât SÃRMANUL COPIL!!!
ªi acum urmeazã iar vreo pãrere pro, una contra, bla bla, ideea e sã vedeþi toate aspectele ... ªi ca idee, viaþa unui singur om valoreazã mai mult decât întreaga specie caninã ... Asta pe o parte, cã altfel sunt destui oameni jegoºi pe lumea asta ce ar merita sã moarã, dar asta e altã discuþie ... :cool:
ªi încã un detaliu ... Câinii sunt printre animalele mele preferate, la fel ºi oamenii ... doar cã fac diferenþa între prieteni ºi duºmani, de orice specie sau rasã ...
HUMAN POWER! :cry:
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/usa/Images/celtic-cross.jpgLOL
RockBerg
28th May 2010, 04:23
ªi înainte de a vã da lacrimile ºi a spune sãrmanul animal ... iatã ºi motivul: Two Dogs Sentenced to Death for Eating 9-year-old Alive ... Întradevãr, e absurdã abordarea, însã victima realã e copilul de 9 ani ... Aºa cã nu pot spune decât SÃRMANUL COPIL!!!
Let us all gather, my friends, my neighbours, something must be done to overcome our childrens fear. Something must be done indeed, oh praise the Lord Allmighty, helps us all, G.O.D. nigga. Let us all unite and mortalize them. Hallelujah !
Kill dem dogz !!!1
http://shannynmoore.files.wordpress.com/2008/10/kkk.gif
Srsly, kill all stray dogs. Auschwitz them motherfuckers.
Doctor_Satan
28th May 2010, 11:54
Sunteti culmea!
Problema cainilor vagabonzi este creata tot de oameni. De acei oameni care au fost incapabili sa-i ingrijeasca si i-au lasat pe strazi. Si de imbecilii care i-au hranit si i-au lasat sa se inmulteasca, in loc sa-i duca la castrat. Daca fiecare om ar lua cate un caine vagabond de pe strada si l-ar duce la castrat, in cativa ani n-ar mai ramane nici rahatul pe strada dupa ei. Nu tu cruzime fata de animale, nu tu chinuri, nimic. Dar, de! E mai simplu sa ma plang ca ma fugaresc pe strada in haita!
Daca autoritatile sunt conduse de handicapati corupti, trebuie sa facem si noi ce putem, nu sa asteptam dupa ei.
Dupa cum am mai zis, sunt de acord cu castrarea sau eutanasierea lor, dar eutanasiere nu inseamna sa chinui animalele doar pentru ca poti. Omoara-l si gata, daca te deranjeaza, ca asa am procedat cu toate animalele noi oamenii (ba chiar si cu unele natii, daca stam sa analizam un pic istoria). Dar sa-i bati, sa-i tai, sa-i mutilezi, mi se pare un comportament de om al cavernelor. Daca nu esti capabil sa educi un animal fara bataie, inseamna ca esti mai retardat decat e posibil pentru o creatura umana.
Si lasati-o mai moale cu human power, ca suntem destui. Populatia lumii poate fi redusa si la jumate si tot am fi mai multi decat e necesar. Ne inmultim mai ceva ca sobolanii.
P.S. Psycho, ia zi, te rog, parintii acelui copil de 9 ani pe care l-au lasat nesupravegheat ce au patit? Ca doar nu traiau pe o tarla de n-spe mii de kilometri, parintii la prasit intr-un capat si copilul se juca in celalalt capat.
RockBerg
28th May 2010, 14:31
Sunteti culmea!
Dupa cum am mai zis, sunt de acord cu castrarea sau eutanasierea lor, dar eutanasiere nu inseamna sa chinui animalele doar pentru ca poti.
Pai asta conteaza, sa fii de acord, nimeni nu o sa omoare caini in masa cu topoare, am arata naspa pentru EU. Cainii care ii vad de obicei sunt tagged (au o chestie prinsa in ureche) deci sunt luati in evidenta, au fost luati de pe strada macar o data si se stie de existenta lor. Trebuiau eliminati, nu aruncati din nou in strada.
Cainii fara stapan nu te musca atat tip cat reusesti sa iti controlezi fobia in caz ca ea exista.
50% adevar, restul e naivitate. Cainii simt frica sau faptul ca-i ameninti, dar faptul ca esti "calm n cool" nu te va salva. Controlul fobiei e ceea ce-mi spunea taica-meu de cand eram mic, pana a simtit invers pe pielea lui. DAR, si acum ar spune ca nu te musca daca esti calm.
Din toate cazurile de oameni muscati de caini care le stiu (din RL, nu citit pe web) 90% au fost muscati de caini mici. These lil motherfuckers need to prove something. :happy
Si da, ideea din ultima discutie care a facut thread-ul cat de cat cald, e eutanasierea, nu violenta descrisa mai sus, aia e asa, sa dea culoare. Stim ca cel mai rau animal e omul, singurul care raneste cu buna stiinta.
http://naurunappula.com/hotlink.php?/nn/1/028/079/o_592741.gif
Doctor_Satan
28th May 2010, 15:05
Eu stiu ca aia cu cercel in ureche sunt castrati. Cel putin asa se proceda in Galati. Daca sunt castrati, stai linistit, ca populatia lor o sa se reduca in curand.
Aici, la bozgori, eu nu stiu ce-s aia caini vagabonzi. Doar tiganii scotocitori au dupa ei 1-2 potai de genul asta, dar liberi cred ca as putea sa numar pe degete cati am vazut in tot orasul.
Big Sexy
28th May 2010, 15:53
Daca timp de doi ani daca se face o campanie masiva de sterilizare si adunare in adaposturi vor disparea complet de pe strazi cainii fara stapan. Problema e ca nu se doreste acest lucru din cauza a ceea ce iti spuneam mai sus si anume fonduri masive pe sterilizari fictive. Daca doar ii sterilizeaza si nu ii aduna atunci vor trece cam 7 ani pana vor disparea complet.
Statistic, durata medie de viata a unui caine vagabond este de 4 ani. Acum normal ca sunt si caini care traiesc 12-15 ani pe strazi insa vorbim exclusiv de durata medie.
Daca se dorea rezolvata problema nu treceau atatia ani fara sa se observe imbunatatiri ale situatiei acesteia ce greveaza si sistemul sanitar prin numarul mare de muscaturi si implicit costuri de tratare a celor muscati.
Heath Scumm
28th May 2010, 16:02
In UK nu exista niciun animal comunitar pe strada (poate doar porumbeii si sobolanii ... dar astia nu cred ca se pun). Fiecare om are nevoie sa-si inregistreze animalul, daca primaria il gaseste pe strada fara microcip, pana acolo i-a fost bietului patruped.
Disparitia comunitarilor s-a facut prin sterilizare si nu prin executie in masa.
Mi se pare corect asa, si-asa mi-e teama cand trec pe langa negrii cu pantalonii lasati pan' la genunchi, numai de caini vagabonzi nu mai am nevoie.
AleXXander
28th May 2010, 22:40
http://www.cancan.ro/actualitate/international/pisica-mitraliera-vezi-aici-cum-isi-maltrateaza-un-maniac-animalul-de-casa-106670.html
Pentru a mai descreti fruntile, dar nu din cauza video-ului, ci al titlului pus de Cancan.
rhadoo
28th May 2010, 23:43
citesc pe aici anumite comentarii si ma minunez
probabil ne meritam soarta!
pot sa spun doar atat,eu am adoptat 20 de caini si 8 pisici de pe strada.mai am 2 caini in casa
incercati sa faceti si voi,macar 10 % din ceea ce fac eu si strazile or sa fie mult mai curate si fara animale fara stapan!
nu va puteti imagina,rasplata pe care o sa o primiti de la aceste animale
PSYCHO
29th May 2010, 00:39
How sweet ... ªi dacã nu-mi doresc animale de companie, în afarã de femei, ce fac? Nu mã poate obliga nimeni sã adopt animale ... Aºa cã autoritãþile sunt de vinã ... Dar lor nu le pasã ...
Big Sexy
29th May 2010, 16:11
In ce sens ai adoptat 20 de caini si 8 pisici de pe strada? Adica le tii la tine in curte/casa? Sau platesti pentru ele la un centru de protectie a animalelor?
VladC
29th May 2010, 16:22
i don't think that's legal..
rhadoo
29th May 2010, 16:40
In ce sens ai adoptat 20 de caini si 8 pisici de pe strada? Adica le tii la tine in curte/casa? Sau platesti pentru ele la un centru de protectie a animalelor?
am adoptat de pe strada sau de pe unde ii gasesc,loviti sau batuti si ii tin la mine la firma,in curte
le-am facut custi,sunt legati in lant,au fiecare farfurie de inox,atat pt. apa cat si pt mancare
toti cainii sunt vaccinati,de mine,iar unele catele(pt ca predomina),le-am sterilizat,multumesc pe aceasta cale bunului meu prieten,doctorul buhus,pe care l-am disperat cu "gasca mea de caini"
pisicile,le tin in magazie(pe timpul noptii),si sunt la fel deparazitate
imi face placere sa fac treaba asta,pe banii mei,rasplata fiind de multe ori mult mai mare,in sensul,ca aceste animale sunt extrem de recunoscatoare,in special cainii
din pacate nu am loc pt a mai adopta si imi pare rau de ceea ce se intampla,inca ,din pacate cu ei pe strazi
sper ca in viitor,cei de la primarie sau centrele de adoptie,sa faca ceea ce trebuie cu fondurile alocate pt animale!
mentionez,nu primesc fonduri de la primarie sau alt organism,nici nu am nevoie!
PSYCHO
29th May 2010, 17:30
rhadoo, dacã ar fi mai mulþi ca tine, probabil lumea ar fi mai bunã ... dar nu e! ªi tehnic vorbind, sitemul te ia de fraier ... faci pe banii tãi treaba lor ... Dar ce sã te aºtepþi de la un sistem care vrea sã fure din banii pensionarilor care au cotizat toatã viaþa lor pentru speranþa la pensie ... Eu unul am pierdut de ceva vreme orice sensibilitate ºi am avut numai de câºtigat din asta ... Nu uita, emoþiile te fac o victimã în sistemul ãsta ...
rhadoo
29th May 2010, 17:44
am mai spus si in alte cercuri,daca fiecare firma,nu persoana fizica,ar adopta,macar un catel,strazile si cartierele s-ar curata de animale fara stapan
nu costa o avere(pe mine ma costa in jur de 800 ron/luna,mancarea+medicamente si vaccinuri,care sunt platite pe an),personal zic ca orice firma isi permite sa cheltuie 150 de ron/luna
in elvetia,am inteles,se vehicula ideea de a adopta caini din romania,datorita cruzimii cu care sunt tratati la noi in tara,asta spune mult
de obicei nu discut sau nu deschid acest subiect,insa vazand unele comenturi de pe aici,am ramas stupefiat,cat de rautaciosi pot sa fie unii oameni
asta nu e bine,daca vrei sa primesti,trebuie sa dai!
Doctor_Satan
31st May 2010, 09:00
Rhadoo, nu multi au posibilitatea sa adopte un animal si sa-l intretina corespunzator.
La mine in familie au fost adoptati deja 3 caini si 2 pisici. Toti au fost castrati si nu s-au inmultit. Dar, cei care nu pot face asta, ar putea lua o lesa, o punga mica de mancare de caini, sa-i puna in lesa si sa duca la castrat cainii de pe langa bloc, cei cu care este familiarizat deja.
Psycho, tu ai dreptate intr-o masura. Sistemul nostru infect ne ia de fraieri. Dar daca-i tratam cu indiferenta, nu se rezolva nicio problema. Trebuie sa punem piciorul in prag si sa facem noi unele lucruri in timpul nostru liber.
Daca am duce la castrat animalele, firmele care cica se ocupa de ele, ar da faliment si nu ar mai toca banii comunitatii.
PSYCHO
5th June 2010, 01:03
Sã ne mai înveselim puþin ... :cry: :drak:
http://img80.imageshack.us/img80/2769/nollywood1.jpg
RockBerg
19th June 2010, 13:02
4kJVnA5KXJw
PSYCHO
26th June 2010, 22:23
QTI8TTeNieg
Reaper
27th June 2010, 14:32
Most of 'em won't get near you if you don't go lurkin' in their turf. (spoken like a true gangsta)
WTF @ mosquito?
Big Sexy
28th June 2010, 11:09
Stiu ca existau niste "statistici" care demonstrau ca erau vinovati tantarii de 8% din decesele omenirii de la inceputuri si pana acum.
RockBerg
13th July 2010, 22:57
Get rid of doggies, save our pigs. :D
Click.
http://s1d4.turboimagehost.com/t1/3748358_FUCKITWELLDOITLIVE-2.jpg (http://www.turboimagehost.com/p/3748358/FUCKITWELLDOITLIVE-2.jpg.html)
RockBerg
31st August 2010, 20:33
http://www.liveleak.com/item?a=view&token=bb4_1283184704
Tudor_Ancu
1st September 2010, 03:07
^ Chiar cand credeam k nimic dupa forum poate sa ma socheze/uimeasca there it is ...
... Why would anyone do that? It's weird ~ it really got to me ...
Stupid cunt.
Hope she gets anally raped by 4 black people and a japanese guy on the streets of Russia !
(why the jap? Cuz they do crazy stuff man!)
L0R1N
1st September 2010, 07:02
Come on! Daca lumea nu ar proceda asa ne-am umple de caini. La tara toata lumea opreste unul maxim doi caini/pisici si pe ceilalti ai arunca la gunoi intr-un sac.:D
Heath Scumm
1st September 2010, 10:56
^ Totusi nu mai suntem in Evul Mediu si exista alternative cum ar fi sterilizarea sau ... pur si simplu ii dai cuiva care nu vrea sa-i omoare.
In alta ordine de idei ... nu stiu daca stiti dar nationala de cricket Pakistanului (sportul lor national) a fost acuzata de blat, cativa jucatori ar fi vandut jocurile la urmatorul turneu. Asadar, ce s-au gandit sa faca suporterii pakistanezi ai cricketului (haha, suna atat de ridicol :happy).
Au lipit pe niste magari numele jucatorilor de la nationala, au scos magarii in strada, i-au batut si-au aruncat cu rosii stricate in ei.
If those brownies ain't stupid, I dunno what stupid is.
Reaper
1st September 2010, 12:15
http://www.liveleak.com/item?a=view&token=bb4_1283184704
F**k this Topic!
*mark as hidden*
RockBerg
1st September 2010, 12:45
^ Totusi nu mai suntem in Evul Mediu si exista alternative cum ar fi sterilizarea sau ... pur si simplu ii dai cuiva care nu vrea sa-i omoare.
In alta ordine de idei ... nu stiu daca stiti dar nationala de cricket Pakistanului (sportul lor national) a fost acuzata de blat, cativa jucatori ar fi vandut jocurile la urmatorul turneu. Asadar, ce s-au gandit sa faca suporterii pakistanezi ai cricketului (haha, suna atat de ridicol :happy).
Au lipit pe niste magari numele jucatorilor de la nationala, au scos magarii in strada, i-au batut si-au aruncat cu rosii stricate in ei.
If those brownies ain't stupid, I dunno what stupid is.
In ultimii 2 ani am avut ochiu pe brownies astia mai mult decat era nevoie. And to think I will face these turds by the end of Sept eye2eye/SiCK2brown.
"Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON."
Heath Scumm
1st September 2010, 13:23
Wow! Vii pana la urma?
RockBerg
3rd September 2010, 15:56
Wow! Vii pana la urma?
Yep. And I will need a bit of your help with some stuff before that (next week), if you can, 'cause you're the only .ro nigga I know there. It's not much, just a bit of your time. *
* yeah, niggaz, I'll sell him 15 kilos of snow.
PSYCHO
10th September 2010, 15:23
3, 2, 1 ... FIGHT! :)
vdg9gkmWsEA
d1JXTl8s-TA&NR=1
PSYCHO
11th September 2010, 16:43
http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/1972.jpg
PSYCHO
24th September 2010, 22:56
http://thundafunda.com/393/images/wallpapers/aligators-crocodiles/poor-little-florida-soft-shell-turtle-feast-for-aligator-pictures.Jpg
http://creativebits.org/files/forum/soft-shell.jpg
http://www.petinfospot.com/pictures/turtle.jpg
RockBerg
29th September 2010, 22:27
There's one good thing about UK.
NO FUCKING STRAY DOGS.
PSYCHO
29th September 2010, 23:49
Te-ai mutat ºi tu în UK ptr vreo gagicã? :cry:
Tudor_Ancu
29th September 2010, 23:50
^ nig's aliveeeeeeeeee
Doctor_Satan
30th September 2010, 10:56
Te-ai mutat ºi tu în UK ptr vreo gagicã? :cry:
Pai nu? Tu inca n-ai observat ca si Heath Scumm e acolo? :happy
RockBerg
30th September 2010, 22:40
^ nig's aliveeeeeeeeee
Apparently.
Pai nu? Tu inca n-ai observat ca si Heath Scumm e acolo? :happy
Yep. PROOF ! We had chickunz.
http://imgur.com/sz8E7.jpg
Tudor_Ancu
30th September 2010, 23:13
Holy shit Rocky went public!
PSYCHO
1st October 2010, 02:27
Serios acuma, Rocky, te-ai mutat ºi tu în UK ptr gagicã sau eºti în excursie? ªi felicitãri ptr gagicã! :D ... Altfel, ori ai o faþã comunã ori te asociez cu altcineva, dar aº putea sã jur cã te ºtiu ... :o: Ai avut vreo activitate de orice fel prin Timiºoara?
Cât despre Scummy, felicitãri maestre, câte kile ai pus? Îþi stã bine aºa dolofan! :P
Heath Scumm
1st October 2010, 11:03
Sincer sa fiu, am slabit vreo 3-4 :D ... Poza si fetzele stupide pe care le fac atunci cand cineva ma fotografiaza nu ma avantajeaza :D
RockBerg
1st October 2010, 21:27
aº putea sã jur cã te ºtiu ... :o: Ai avut vreo activitate de orice fel prin Timiºoara?
Am fost de vreo 4 ori in TM in ultima saptamana. Ai fost la Iulius Mall in perioada aia ?
fetzele stupide pe care le fac atunci cand cineva ma fotografiaza nu ma avantajeaza :D
:D N-am pus poza aia. How tha transsexuals, my nig ? :D
ªi felicitãri ptr gagicã!
:D !!
milanezu
1st October 2010, 21:39
rockberg e fan matt hardy.
acelasi tip de barba.
PSYCHO
1st October 2010, 21:56
Am fost de vreo 4 ori in TM in ultima saptamana. Ai fost la Iulius Mall in perioada aia ?
Am fost dar nu cred cã am o memorie vizualã atât de evoluatã încât sã te identific dintre sutele de oameni care se plimbã pe acolo ... :rolleyes:
Anyway, mã bucur cã ai pus poza, îmi închipuiam cã eºti vreun nerd ceva! :evil:
On topic: Mãi animalule! :cry:
RockBerg
3rd October 2010, 20:42
Am fost dar nu cred cã am o memorie vizualã atât de evoluatã încât sã te identific dintre sutele de oameni care se plimbã pe acolo ... :rolleyes:
Da, dar eu am vazut unu' care semana cu tine. :D
Pic not related.
http://agentshawnee.com/images/060801_chinadog_hmed_1p.hmedium.jpg
PSYCHO
3rd October 2010, 22:00
Pozele astea sunt din faþã de la Mall, deºi nu ai zice! :cry:
Dacã nu m-ai vãzut îmbrãcat aºa, nu eram eu ...
ªi culmea, cu pozele astea chiar sunt on-topic! :)
http://img10.imageshack.us/img10/4415/psychovshorse01.jpg
http://img580.imageshack.us/img580/2899/psychovshorse02.jpg
Life
4th October 2010, 13:17
Anyway, mã bucur cã ai pus poza, îmi închipuiam cã eºti vreun nerd ceva! :evil:
^That shit is pure photoshop :D Nu ai vazut pixelu albastru?
I give you the real nigg:
http://i301.photobucket.com/albums/nn51/shade75/blackNerdSized.jpg
PSYCHO
15th October 2010, 09:38
gEl6TXrkZnk
PSYCHO
26th October 2010, 21:43
KnhkZo57DwE
PSYCHO
7th November 2010, 11:37
Q36_8s5z6S8
RockBerg
22nd November 2010, 19:20
Ain't been up to date with the sickest shit, but apparently this is the wow of the intratubez atm.
Terribly graphic.
http://www.sankakucomplex.com/2010/11/22/rabbit-sitter-hunted/
Mr Cosmin
25th November 2010, 20:18
Ain't been up to date with the sickest shit, but apparently this is the wow of the intratubez atm.
Terribly graphic.
http://www.sankakucomplex.com/2010/11/22/rabbit-sitter-hunted/
JESUS FUCKING CHRIST
Asa ar trebui sa se aseze peste ea vreo 3(0) luptatori de sumo, pret de cateva ore.
Doctor_Satan
26th November 2010, 15:50
http://www.chinasmack.com/2010/videos/raccoon-skinned-alive-fur-trade.html
Am jupuit si eu animale, dar trebuie sa fii destul de sadic sa o faci cand sunt vii. Nu pricep de ce trebuie sa fie viu animalul cand il jupuiesti.
Lordul
26th November 2010, 16:51
ca sa fie pt unii dezaxati placerea mai mare
TeBat
26th November 2010, 18:55
Ce cretini!
AleXXander
27th November 2010, 22:54
http://www.libertatea.ro/stire/video-socant-o-chinezoaica-omoara-un-iepuras-in-cel-mai-cumplit-mod-312612.html
Cine se ofera la o dubla molestare anala asupra asteia ? :D
Mr Cosmin
28th November 2010, 12:04
http://www.libertatea.ro/stire/video-socant-o-chinezoaica-omoara-un-iepuras-in-cel-mai-cumplit-mod-312612.html
Cine se ofera la o dubla molestare anala asupra asteia ? :D
La ce crezi ca am dat eu reply 5 posturi mai sus?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.