View Full Version : Etapa 23: Poli Timisoara - Jiul Petrosani
andrei1921tm
12th April 2006, 08:05
Etapa 23: Poli Timisoara-Jiul Petrosani(vineri 14 aprilie ora 20:00 National TV)
Comentarii aici inainte,in timpul sau dupa meci .
mblue
12th April 2006, 08:27
habar nu am , sa vedem , dar imi e groaza de aurel sunda si de contraatacurile lui jiul
andrei1921tm
12th April 2006, 08:36
habar nu am , sa vedem , dar imi e groaza de aurel sunda si de contraatacurile lui jiul
eu zic k dak nu o sa castigam Hagi poate sa plece.Chiar dak e un "proiect pe terment mediu si lung" A demonstrat destul ca antrenor.
Leviss
12th April 2006, 09:04
Tot respectul pentru Timisoara , dar cu tactica lui Hagi eu cred ca nu vom pierde la voi.Pacat de echipa voastra ,pentru ca se anunta o forta , dar asta inainte sa vina "marele" antrenor Hagi.Cred ca cea mai mare greseala a sefilor de la Poli a fost renuntarea la Olaroiu care sunt sigur ca ar fi facut la Timisoara o echipa care sa lupte pentru titlu..
andrei1921tm
12th April 2006, 09:24
Tot respectul pentru Timisoara , dar cu tactica lui Hagi eu cred ca nu vom pierde la voi.Pacat de echipa voastra ,pentru ca se anunta o forta , dar asta inainte sa vina "marele" antrenor Hagi.Cred ca cea mai mare greseala a sefilor de la Poli a fost renuntarea la Olaroiu care sunt sigur ca ar fi facut la Timisoara o echipa care sa lupte pentru titlu..
Ai dreptate.olaroiu merita sa stea sezonul asta la POLI.cat despre meciul de vineri Jiul are mai mare nevoie de puncte ca noi.Noi nu avem nici un obiectiv deci ...........
rhadoo
12th April 2006, 10:12
Sper sa facem un egal,insa va fi greu pt ca hagi e cu sabia deasupra capului si va face tot ce poate pt a invinge
in plus va fi si orgoliul lui sunda care vrea sa demonstreze la timisoara valoarea pe care o are
cel mai bun sa castige!
HAI JIUL PETROSANI!
manu10
12th April 2006, 10:42
sa ma duc la meci, sa nu ma duc... asta e intrebarea! :headbang:
4star
12th April 2006, 11:09
hagi e cu sabia deasupra capului si va face tot ce poate pt a invinge
Corect spus, dar sa vedem daca poate face ceva. Echipa e cazuta psihic. Poate aplica si el ceva electroshocuri ca la Dinamo ... Cred ca poli nu se va opri din cadere la meciul asta, mai ales ca jiul e in crestere si nu o sa ii permita. mai ales ca acum e presiunea mai mare pe poli. Probabil ca va fi un egal care va fi multumitor pentru jiul, dar nu va fi de ajuns pentru poli.
ZEROSASE
12th April 2006, 12:29
Daca nu batem meciul asta propun conducerii sa inceapa CONCEDIERILE inca de acum si nu la vara; nu de altceva dar ar fi foarte greu de digerat incompetenti cu $$$$$ .....parerea mea :mda: :mad: si asta nu pt ca nu avem rabdare dar unii nu au fata de POLI TIMISOARA....ok nu ne putem lua inca cu miticii dar ATITUDINEAde echipa "de doi lei"deranjeaza......se aude MAJESTATE???????????????????????FORZA VIOLA
alejandro
12th April 2006, 12:55
gata,nu mai am nici o pretentie de la Poli,cel mult un X...
philos
12th April 2006, 13:26
miticii ... pune accentu' corect... ca pana una alta ati luat bataie de la toate echipele din Sud pe unde v-au prins in returu' asta :D
pana una alta, nu mai are rost sa urmaresc traseul timisorenilor in campionat (doar ultima etapa prezinta interes :D:D:D)... bafta la anu'!
Sergio
12th April 2006, 13:45
a venit vremea sa mai batem si noi pe cineva... daca nici pe jiul... hagi poa sa se duca invartindu-se :jerk:
boosaw
12th April 2006, 13:48
Egal ar fi un rezultat bun pentru Jiul, dar la forma care o arata Poli putem spera si la un 0-1 sau 1-2
HAI JIUL !!!
best_lazialul
12th April 2006, 13:54
cred ca acest meci va fi castigat de poli.este momentul sa isi revina(daca pot).oricum jiul a avut rezultate foarte bune in acest retur insa numai pe teren propriu pentru ca in deplasare nu au reusit mare lucru.eu vad o victorie a gazdelor la 1-2 goluri diferenta.
alex_6tm
12th April 2006, 13:55
Mare minune daca scoatem un egal avand in vedere ca de cand Sunda(timisorean) ii la Jiul..au echipa.De Poli deja stie toata tara ca nu joaca nimic..vorba celor de la sportu: "echipa de doi lei"..ce trist
rhadoo
12th April 2006, 15:50
a venit vremea sa mai batem si noi pe cineva... daca nici pe jiul... hagi poa sa se duca invartindu-se :jerk:
extraordinar!voi sunteti un fel de arsenal ,real m,barca.juventus si inter ca sa nu scriu toate echipele din europa,la un loc.ce sa spun!
nu stiu cum da am o presimtire ca o luati pe cocoasa de la minerii astia prosti sau cum :drak: ne spuneti voi noua,olteni si nu mai stiu cum,:rosu:
sunteti patetici,insa voi sunteti defapt un fel de jiul anilor98 cand l-au arestat pe cozma si asta e de abia inceputul umilintelor voastre
HAI JIUL PETROSANI!
Hipgnosis
12th April 2006, 16:03
chiar ca a venit timpul sa bata si TM pe cineva
Hagi asteapta de 2 meciuri sa ii dedice o victorie mafiotului de la racoare:rosu:
poate are acum ocazia
Sergio
12th April 2006, 16:20
extraordinar!voi sunteti un fel de arsenal ,real m,barca.juventus si inter ca sa nu scriu toate echipele din europa,la un loc.ce sa spun!
nu vad care e legatura intre ce am scris eu si echipele insirate de tine... in fine, poate sunt eu mai greu de cap.
olteni va declarati voi, nu va face nimeni... si pana la urma ce e rau in asta?
rhadoo
12th April 2006, 16:26
E rau pt ca noi nu suntem olteni si ca petrosaniul nu este in oltenia
rau e ca unii din tm sunt asa de prosti incat ei nu stiu ca petrosaniul este in ardeal si ca mai nou apartine de banat din pct de vedere administrativ
legatura este ca nu poti spune ca daca nici pe JIUL atunci i vai de voi
eu sper intr-un rezultat cat mai bun
HAI JIUL PETROSANI!
Sergio
12th April 2006, 16:46
am mai avut discutia asta mai demult cu niste petroseneni si ei nu se declarau ardeleni, spunand ca sunt mai mult influente oltenesti... si daca te uiti pe harta cam asa si e... oricum in Banat in nici un caz nu e... mai degraba Aradul, desi si ei au o problema cu asta. :drak:
ma refeream la faptul ca Jiul e nou promovata si daca Poli mai are ceva pretentii n-ar trebui sa se impiedice de echipe din astea mici. Ce e jignitor in asta? oricum meciul e mult mai important pt noi din punct de vedere al reabilitarii cat de cat in fata suporterilor.
cristian75poli
12th April 2006, 17:19
Stati linistiti ca vineri ne vom distra cu cei de la Jiul.
Este meciul care ne relanseaza in lupta pt primele locuri.
"POLI" - CAMPIONII!!!:ok:
Sergio
12th April 2006, 17:44
eh nici chiar asa... trebuie sa recunoastem ca n-avem echipa de asa ceva... o victorie la limita tot e buna.
cristian75poli
12th April 2006, 17:51
eh nici chiar asa... trebuie sa recunoastem ca n-avem echipa de asa ceva... o victorie la limita tot e buna.
Tot cred ca meciul v-a fi usor, pt ca cei de la Jiul vor venii foarte increzatori ca pot obtine puncte, dar nu stiu ce-i asteapta.
rhadoo
12th April 2006, 18:15
am mai avut discutia asta mai demult cu niste petroseneni si ei nu se declarau ardeleni, spunand ca sunt mai mult influente oltenesti... si daca te uiti pe harta cam asa si e... oricum in Banat in nici un caz nu e... mai degraba Aradul, desi si ei au o problema cu asta. :drak:
ma refeream la faptul ca Jiul e nou promovata si daca Poli mai are ceva pretentii n-ar trebui sa se impiedice de echipe din astea mici. Ce e jignitor in asta? oricum meciul e mult mai important pt noi din punct de vedere al reabilitarii cat de cat in fata suporterilor.
NU stiu cu ce petroseneni ai vb insa sa stii ca nu avem nici o treaba cu oltenii,daca vei merge vreodata pe defileul jiului poti sa vezi vama ardealului si te poti convinge singur de asta
aici in petrosani sunt oameni veniti din toata tara,de ex au fost foarte multi moldoveni ,asta inseamna ca suntem moldoveni?nu
influente oltenesti avem pt ca astia vin la noi in piata sa isi vanda ce au prin piata,deci nu avem nici o treaba cu astia
de banat am spus si revin ,ca administrativ apartinem de banat tm,adica renel romtelecom si posta toate firmele imp sunt conduse din tm si noi apartinem de voi.asta e
si acum sa revenim la meci,eu cred ca sunda ar vrea sa scoata un rezultat bun cu tm din motive pe care le stii si tu si avand in vedere faptul ca lucrurile nici la voi nu sunt prea roze speram la un rezultat cat mai bun pt noi
HAI JIUL PETROSANI!
Elphax
12th April 2006, 18:17
Stati linistiti ca vineri ne vom distra cu cei de la Jiul.
Este meciul care ne relanseaza in lupta pt primele locuri.
primele locuri poate de la locul 4 in jos, echipa asta nu are nici o sansa daca continua in stilul asta. Ori nu e Hagi bun de nimic, ori nu se stie face inteles, ori nu vor sa il asculte. Daca POLI termina macar pe 4 va fi o realizare extraordinara ( si spun asta cu parere de rau...)
Forza Viola!
andrei1921tm
12th April 2006, 19:54
M-am saturat sa tot spun k trebuie sa castigam.Acum spun:TREBUIE SA JUCAM.nu am mai vazut fotbal la echipa de ceva vreme doar asha cate vreo 10 minute pe meci(daca au fost si alea).DECI ESCHIPA TREBUIE SA JOACE.
noi suntem pe langa fata de Rapid.La cum joaca aia acum pot face fata in orice campionat din lume.Poate totusi nu au constanta dar noi nu avem NIMIC.nici macar antrenor.
Darius
12th April 2006, 21:34
Meciul cu Jiul este ocazia lui Poli de a reveni cat de cat pe linia de plutire...nici nu vreau sa ma gandesc la ce se va intampla daca Poli nu bate vineri...in nici un caz nu va fi usor...
cristian75poli
12th April 2006, 22:47
nu stiu cum da am o presimtire ca o luati pe cocoasa de la minerii astia prosti sau cum :drak: ne spuneti voi noua,olteni si nu mai stiu cum,:rosu:
sunteti patetici,insa voi sunteti defapt un fel de jiul anilor98 cand l-au arestat pe cozma si asta e de abia inceputul umilintelor voastre
HAI JIUL PETROSANI!
Asa vezi tu fotbalul din mina?
Te inseli d-le miner, si o sa vedeti vineri ce o sa se intample la Timisoara, cand o sa plecati cu capul plecat pt ca deja va credeti foarte mari:headbang:
One-Man Show
12th April 2006, 22:52
sper sa bata Jiul...doar asha sa vad ce scandal mai iese pe la TM :evil: ce fotbalist ajunge la echipa a 2-a,cine ishi mai da demisia,cu ce i-a mai furat arbitru etc. :evil:
cristian75poli
12th April 2006, 22:58
sper sa bata Jiul...doar asha sa vad ce scandal mai iese pe la TM :evil: ce fotbalist ajunge la echipa a 2-a,cine ishi mai da demisia,cu ce i-a mai furat arbitru etc. :evil:
Speranta moare ultima....
Spera.............
rhadoo
12th April 2006, 23:06
Asa vezi tu fotbalul din mina?
Te inseli d-le miner, si o sa vedeti vineri ce o sa se intample la Timisoara, cand o sa plecati cu capul plecat pt ca deja va credeti foarte mari:headbang:
1 la mana ca nu sunt miner si nici nu am nici o treba cu sectorul asta de productie care e la fel cu orice alta activitate,dar ca orice roman dobitoc ,a muncii in romania este sinonim cu prostia,de aia si suntem unde suntem pt ca sunt multi care gandesc ca si tine si la noi este o rusine sa muncim,iar voi sunteti unii care promovati nemunca,de aia si sunt prosti minerii ca intra in fundu pamantului ca sa nu va inghete voua c.....e.va multumim!
revenind la meci sunt multe conturi de reglat in acest meci ,sunda,paleacu ,care cred ca au niste polite de platit la tm,pe aia ma bazez cand afirm ceea ce afirm.
si nu in ultimul rand forma voastra de zile mari din ultima perioada
HAI JIUL PETROSANI!
codrind
12th April 2006, 23:10
La câtă brambureală-abureală e la timişoara, cred că o VICTORIE a JIULUI nu ar UIMI pe cineva!!
Deci 2 solo!:D
fioretm
12th April 2006, 23:19
Eu zis sa lasam pesimismul la o parte,tre sa bata poli de data asta,cat despre Hagi.....sa nu uitam ca si inainte de a fi Oli demis o luam in coborare lenta dar sigura....parerea mea e ca multi dintre jucatori nu isi au locul la Poli,se zicea mai demult ca poli nu mai are de gand sa ia jucatori din ro ca-s prea scumpi,si asta iarna am ars o caruta de bani pt ce???:no:
esku
13th April 2006, 01:03
1-1 :ok:
tu26dor
13th April 2006, 01:58
jiul e amenintat, nu? va fi pe viata si pe moarte... dar poli are si galeria deasupra... cred ca va fi un 2-1 pt timisoara.
... si mai lasati prostiile astea cu timisoara campioana... va admira lumea... a inteles ce vreti, ca puteti(sau veti putea)... dar mai aveti de muncit...nu o spun in nume de rau si nici ca sa crez dispute. e doar parerea mea.
vagus
13th April 2006, 06:03
Binenteles ca Poli va fi campioana ... si ca mai avem mult de muncit pana atunci. Deocamdata este cam debusolada la noi ... dar lucrurile se vor aseza, dar nu-i graba. Mai intai sa vedem ce mai face Hagi ... sau luam alt antrenor si cu asta basta. Prima data l-am avut pe Oli ... echipa n-a mers cine stie ce, jocul a lasat de dorit, rezultatele la fel, echipa blocata psihic ... dupa 1 an a lasat echipa la -2 si a venit Hagi. Hagi are alta mentalitate, a luat o cupa in Turcia, a terminat cu Galata pe 3 ... deci peste Oli. Daca se va dovedi ca Hagi nu-i antrenor bun ... atunci in Romania nu este altcineva de valoare grozava si se va aduce un antrenor de-afara. Si de data asta cred ca se va alege mai cu atentie. Decat sa dai in fiecare pauza competitionala cate 4 milioane pe un vagon de jucatori ... mai bine platesti un antrenor de valoare care a si dovedit ceva afara. Iar la bani multi, se gaseste cine sa vina ... don't worry :ok: .
philos
13th April 2006, 10:33
vagus...pai a ter'nat cu Galata pe 3 in conditiile in care in Turcia doar vreo 3 echipe se bat an de an la titlu :D
superchumbo
13th April 2006, 10:40
victorie jiul si europoli acolo unde e si iancu: la subsol !!!!!!!!!!!!!!!!
manu10
13th April 2006, 10:45
NU stiu cu ce petroseneni ai vb insa sa stii ca nu avem nici o treaba cu oltenii,daca vei merge vreodata pe defileul jiului poti sa vezi vama ardealului si te poti convinge singur de asta
aici in petrosani sunt oameni veniti din toata tara,de ex au fost foarte multi moldoveni ,asta inseamna ca suntem moldoveni?nu
influente oltenesti avem pt ca astia vin la noi in piata sa isi vanda ce au prin piata,deci nu avem nici o treaba cu astia
de banat am spus si revin ,ca administrativ apartinem de banat tm,adica renel romtelecom si posta toate firmele imp sunt conduse din tm si noi apartinem de voi.asta e
si acum sa revenim la meci,eu cred ca sunda ar vrea sa scoata un rezultat bun cu tm din motive pe care le stii si tu si avand in vedere faptul ca lucrurile nici la voi nu sunt prea roze speram la un rezultat cat mai bun pt noi
HAI JIUL PETROSANI!
NU AMESTECA ORGANIZAREA INTERNA A UNOR FIRME PRIVATE CU ADMINISTRATIA JUDETULUI CARE E LA DEVA!:ciocan:
DECI ARDEAL! :)
manu10
13th April 2006, 10:51
NU UITA CA IN ULTIMA ETAPA POLI JOACA CU DINAMO! :D
BATEM, STEAUA IA TITLU!
NU BATEM, IA RAPIDU'! :drak:
Luis Garcia10
13th April 2006, 11:01
bate jiul cu 2-1 :D
manu10
13th April 2006, 11:29
bate jiul cu 2-1 :D
da ce mai, Jiul e Middlesbrough ?:D
vezi c-ai incurcat forumul! :drak:
ZEROSASE
13th April 2006, 11:49
HAI JIUL PETROSANI!:) NO COMENT:) vai de cand astept meciul asta.....cum strigati in tur la adresa TIMISORII?????petrosaneneeeeee....de aia nu va iubim si nu va vom agrea NICIODATA asa ca propun sa faceti o cerere si sa apartineti de....Craiova(ai inceput singur la acuzati si ti-am raspuns)...cat despre meci cred ca ar fi cazul sa.....castigam ;) :cool: ;)
boosaw
13th April 2006, 11:49
Daca Ai Fost Un Mare Jucator Nu Inseamna Ca Vei Fi Si Un Mare Antrenor... Din Pacate Hagi A Avut Ca Antrenor Putine Rezultate... Traieste De Pe Urma 'jucatorului Hagi'
P.s Pt Cei Care Va Certati Cu Petrosaniul In Ardeal Sau Oltenia Consultati Putin Cartile De Istorie Si Veti Fi Surprinsi Sa Aflati Ca Defileul Jiului, Muntii Valcan, Parang Au Fost Granita A Ardealului Inaintea Marii Uniri... De Altfel Daca Traversati Cu Trenul Defileul Jiului Si Sunteti Atenti Veti Vedea O Inscriptie Care Va Va Lumina...
Hai Jiul !!! 1-1 Sau 1-2 Se Termina
manu10
13th April 2006, 11:50
La câtă brambureală-abureală e la timişoara, cred că o VICTORIE a JIULUI nu ar UIMI pe cineva!!
asa e, nici pe mine nu m-ar mira! daia am si votat 2, poate ca atunci , pe teren, va fi 1! :D
apropo,
poli iasi vadu' meciu la steaua? nu-i putin ciudat 11 m ala?:drak:
sau ati vrut sa fiti sigur ca pierdeti?:D
boosaw
13th April 2006, 11:54
asa e, nici pe mine nu m-ar mira! daia am si votat 2, poate ca atunci , pe teren, va fi 1! :D
apropo,
poli iasi vadu' meciu la steaua? nu-i putin ciudat 11 m ala?:drak:
sau ati vrut sa fiti sigur ca pierdeti?:D
AM VZ FAZA PE MAI MUILTE POSTURI, 11M E INDISCUTABIL... CE CONSIDERI TU (SI EU) CIUDAT ESTE DACA FAULTUL A FOST VOIT SAU IMPRUDENTA...
cristian75poli
13th April 2006, 12:20
1 la mana ca nu sunt miner si nici nu am nici o treba cu sectorul asta de productie care e la fel cu orice alta activitate,dar ca orice roman dobitoc ,a muncii in romania este sinonim cu prostia,de aia si suntem unde suntem pt ca sunt multi care gandesc ca si tine si la noi este o rusine sa muncim,iar voi sunteti unii care promovati nemunca,de aia si sunt prosti minerii ca intra in fundu pamantului ca sa nu va inghete voua c.....e.va multumim!
revenind la meci sunt multe conturi de reglat in acest meci ,sunda,paleacu ,care cred ca au niste polite de platit la tm,pe aia ma bazez cand afirm ceea ce afirm.
si nu in ultimul rand forma voastra de zile mari din ultima perioada
HAI JIUL PETROSANI!
Inteleg ca nu-ti plac minerii, de aceea ai aceasta reactie urata. Cat despre munca poti stai linistit ca noi gandim si muncim in acelasi timp, ceea ce despre altii nu pot sa spun.Nu vreau sa intru in detalii despre munca minerilor, pt aici vb de fotbal, dar daca vrei sa-ti spun ce muncesc ei, sa ma anunti.
Sunda si Paleacu nu au ce sa faca indiferent cat de mare este ambitia din partea lor.
cristian75poli
13th April 2006, 12:23
Mai taci din gura mai atotstiutorule...
Mai bine ai avea respect pt echipa care va dat bani sa nu muriti de foame pana acum.
cristian75poli
13th April 2006, 12:32
victorie jiul si europoli acolo unde e si iancu: la subsol !!!!!!!!!!!!!!!!
Si voi sa beliti mielul ca si asa vin sarbatorile...:jerk:
ZEROSASE
13th April 2006, 12:44
P.s Pt Cei Care Va Certati Cu Petrosaniul In Ardeal Sau Oltenia Consultati Putin Cartile De Istorie Si Veti Fi Surprinsi Sa Aflati Ca Defileul Jiului, Muntii Valcan, Parang Au Fost Granita A Ardealului Inaintea Marii Uniri... De Altfel Daca Traversati Cu Trenul Defileul Jiului Si Sunteti Atenti Veti Vedea O Inscriptie Care Va Va Lumina...
Cu toate ca nu bas vreau sa intru in polemici de genu asta trebuie sa spun ca geografia este chiar specialitatea mea si ca normal ca petrosaniul este in Ardeal doar poate metaforic in alta parte.....nu pot uita insa injuraturile de tip olteano-mineresc la meciul din tur.....ok nu toti sunt asa dar sincer atunci ma m simtit ca intro vale cosmopolita....:ok:
r3my
13th April 2006, 12:49
on topic: Poli e in deriva, Jiul e pe val... Tot ce se poate sa batem noi. Totusi, mai probabil imi pare un egal. Oricum, io sper sa batem, am fi scapati de grijile retrogradarii...
off topic:
1. Valea Jiului nu apartine si nu a apartinut niciodata de Oltenia, nici geografic, nici administrativ, iar influentele oltenesti sunt mici.
2. Regionala CFR, Posta, TVR, alte firme mari, etc. sunt intr-adevar coordonate de la Timisoara, dar noi nu suntem banateni, ci ARDELENI.
ZEROSASE
13th April 2006, 12:54
nu suntem banateni[/u][/b], ci ARDELENI.
Doamne ajuta....vezi cristian ce simplu a fost??:P ;) :cool:
apparte
13th April 2006, 12:58
Sa fim seriosi,Petrosani-ul e geografic in Ardeal si daca ati face putina cercetare lingvistica ati descoperi ca intre momarlani si gugulani diferentele nu sunt atat de mari.Iar ca structura a populatiei,Petrosaniul nu e diferit de Timisoara(ma refer la provenienta)!
O.T Sa vedem si meciul asta,dupa care mai vorbim.Timisoara e favorita doar prin prisma faptului ca joaca acasa!
boosaw
13th April 2006, 13:06
nu pot uita insa injuraturile de tip olteano-mineresc la meciul din tur.....ok nu toti sunt asa dar sincer atunci ma m simtit ca intro vale cosmopolita....:ok:
toate padurile au uscaturi... f bine as putea sa aduc in discutie cei 2 pusti care au facut greseala sa vina la meciul jiul-poli tm in tricoul stelei si pe care "foarte civilizatii" suporteri din timisoara i-au batut in asa hal...... de ce suporterii majoritari ai jiului nu au avut treaba cu ei?
:no: vale cosmopolita :no: ? si scandarile la meciul poli-steaua impotriva lui nicolita te-a facut sa te simti ca intr-o adevarata metropola din mijlocul civiliatiei occidentale nu? :rosu: :rosu: :rosu:
HAI JIUL !!!
ZEROSASE
13th April 2006, 13:17
:no: vale cosmopolita :no: ? si scandarile la meciul poli-steaua impotriva lui nicolita te-a facut sa te simti ca intr-o adevarata metropola din mijlocul civiliatiei occidentale nu? :rosu: :rosu: :rosu:
HAI JIUL !!!da....pt ca tigan nu este JIGNIRE in schimb m** la un oras care va "pastoreste"ad_tiv da.....dar cum spunea unu de la voi sa castige cel mai bun....:)
andrei1921tm
13th April 2006, 14:18
Imi place mah.Pana acum ciudosii spuneau ca TImisoara e sub buCUReshti....imposibil ,sau cluj(care e un orash civilizat),acum aia de la petrosani se dau mari civilizati.Da mah bineinteles k sunteti...dar spiritul de oltean ramane asha k lasa-ti asta cu cvilizatia pt altii.Ce se aude pe stadionul ala ,dak ne legam de fotbal,se aude numai labuCUReshti.asha k ciocu mic si joc de glezne mah mucosilor.
r3my
13th April 2006, 14:25
Imi place mah.Pana acum ciudosii spuneau ca TImisoara e sub buCUReshti....imposibil ,sau cluj(care e un orash civilizat),acum aia de la petrosani se dau mari civilizati.Da mah bineinteles k sunteti...dar spiritul de oltean ramane asha k lasa-ti asta cu cvilizatia pt altii.Ce se aude pe stadionul ala ,dak ne legam de fotbal,se aude numai labuCUReshti.asha k ciocu mic si joc de glezne mah mucosilor.
mey... ia vezi-ti de treaba ta... mucos esti tu...
PS: Din stima pt Poli si pt orasul vostru, nu voi "polemiza" cu acest individ mono-neuronal, nu as vrea sa jignesc pe altii...
andrei1921tm
13th April 2006, 14:33
mey... ia vezi-ti de treaba ta... mucos esti tu...
PS: Din stima pt Poli si pt orasul vostru, nu voi "polemiza" cu acest individ mono-neuronal, nu as vrea sa jignesc pe altii...
dak citesti in pagina 1 sau 2 am scris k vreau sa castige jiul pentru k are nevoie de puncte mai mare.Nu te-am jignit pe tine in special ci pe aia care cred k timisoara are de invatat de la petrosani.Poate avem dar nu la civilizatie asha cum sugerai u.CLAR.
Cat despre meci ti-am zis poli nu are nevoie de puncte pt k nu are nici un obiectiv deci 2...pt tine.si las-o mai moale k eu nu te-am "admolesat "asha cum ai facut-o tu.Dak am zis ceva naspa am zis de boosaw
r3my
13th April 2006, 14:53
dak citesti in pagina 1 sau 2 am scris k vreau sa castige jiul pentru k are nevoie de puncte mai mare.Nu te-am jignit pe tine in special ci pe aia care cred k timisoara are de invatat de la petrosani.Poate avem dar nu la civilizatie asha cum sugerai u.CLAR.
Cat despre meci ti-am zis poli nu are nevoie de puncte pt k nu are nici un obiectiv deci 2...pt tine.si las-o mai moale k eu nu te-am "admolesat "asha cum ai facut-o tu.Dak am zis ceva naspa am zis de boosaw
k
...totusi:
1. Nici o clipa eu nu am sugerat ca Petrosani-ul ar fi mai civilizat decat Timisoara. E o mare tampenie. Ca oras, Timisoara este cu cateva clase peste Petrosani.
2. Eu cand ma iau de cineva, ma adresez nominal, nu generic, astfel incat sa nu pot jigni si pe altii.
3. My best regards...
andrei1921tm
13th April 2006, 14:59
k
...totusi:
1. Nici o clipa eu nu am sugerat ca Petrosani-ul ar fi mai civilizat decat Timisoara. E o mare tampenie. Ca oras, Timisoara este cu cateva clase peste Petrosani.
2. Eu cand ma iau de cineva, ma adresez nominal, nu generic, astfel incat sa nu pot jigni si pe altii.
3. My best regards...
Da am gresit recunosc.eu totusi sper k poli sa joace ceva k nu am mai vazut fotbal la echipa asta de ceva vreme.Nu cred k o sa castigam dar sa vad macar o centrare o pasa o faza inchegata.Pacat de $$$$ dusi pe apa sambetei.Un om cu stiinta in fotbal facea cu banii astia o echipa fff puternica.
ZEROSASE
13th April 2006, 15:05
Da am gresit recunosc.eu totusi sper k poli sa joace ceva k nu am mai vazut fotbal la echipa asta de ceva vreme.Nu cred k o sa castigam dar sa vad macar o centrare o pasa o faza inchegata.Pacat de $$$$ dusi pe apa sambetei.Un om cu stiinta in fotbal facea cu banii astia o echipa fff puternica.
:) 4ndr31 stai linistit o sa castigam,incet incet o sa avem o echipa mare presimt asta FORZA VIOLA:great: :bere:
boosaw
13th April 2006, 15:32
Daca ai fi citit atent ce am scris ai fi dedus ca nu a fost nici o lectie de civilizatie...Spuneam ca in fiecare padure sunt si uscaturi si ii faceam o comparatie lui ZEROSASE intre suporterii lui Poli care au batut acei pusti pt ca aveau tricouri cu Steaua pe ei si minoritatea care intradevar a strigat acele lucruri... Altadata fi mai moderat si nu jigni fara motiv :no:
P.S 1 daca eu la 29ani sunt mucos tu la 18ani ce esti?
P.S 2 "spiritul de oltean" :headbang: Petrosani=Ardeal ... E bine sa stii ca vine bac-ul si nu stii ce pica :)
P.S 3 probabil ca nu stii dar dupa Jiul majoritatea populatiei microbiste de aici simpatizeaza dintotdeauna cu Poli
Ok... numai bine si Respekt... :)
rhadoo
13th April 2006, 15:42
Cu toate ca nu bas vreau sa intru in polemici de genu asta trebuie sa spun ca geografia este chiar specialitatea mea si ca normal ca petrosaniul este in Ardeal doar poate metaforic in alta parte.....nu pot uita insa injuraturile de tip olteano-mineresc la meciul din tur.....ok nu toti sunt asa dar sincer atunci ma m simtit ca intro vale cosmopolita....:ok:
daca ai fost la meci probabil sti in ce conditii ati facut egal la petrosani.injuraturile au fost pe buzele tuturor,pt ca ne-am simtit nedreptatiti de arbitrii,dar nu cred ca vreun petrosenean cu scaun la cap ar injura orasul timisoara,nu vad de ce.
majoritatea sau o buna parte din noi avem rude in zona sau in timisoara ,mergem acolo si nu vad de ce am injura orasul tm,
iarna cand veniti la noi la schi parca minerii astia sunt mai buni ,atunci schimbati placa,suntem civilizati cand va cazam in cabanele noastre?hai ca sunt off topic si nu are rost
legat de meci eu sustin in continuare ca este un meci al orgoliilor pana la urma si ca noi avand in vedere forma prin care trece tm avem sanse sa scoatem un rezultat bun,in acelasi timp si sper lucrul asta
HAI JIUL PETROSANI!
Balaci
13th April 2006, 16:03
Stai,ca nu inteleg,ce treaba au oltenii cu toate astea?
Pentru cei care nu stiu,Petrosaniul este in Ardeal si este un exemplu clasic de oras ardelenesc in care nu s-au bagat banii unguresti,germani,italieni sau arabi si care,deci,s-a dezvoltat in mod firesc!Iar in ceea ce priveste influentele,putem vorbi cel mult de cele moldovenesti si banatene,care predomina in zona!Oltenii nu au avut nici o treaba cu Petrosaniul.E la fel de absurd ca si a acuza Sibiul de influente din partea Ramnicului Valcii!Daca voi insa imi puteti aduce o dovada plauzibila ca ma insel,sunt gata sa o accept!
On-topic:Sper sa bata Petrosaniul,ca sa se asigure ca nu mai are cum sa retrogradeze!
r3my
13th April 2006, 16:03
[...]incet incet o sa avem o echipa mare presimt asta FORZA VIOLA:great: :bere:
Eu sunt sigur ca se va face o mare echipa la Timisoara si va doresc multa bafta. Meritati. /hello
In schimb, doresc ca la meciul de maine sa fiti cea mai slaba echipa din Romania (no offence). :drak: Dupa meciul cu noi, sa-i bateti pe toti numa' de la 3-0 in sus sa le dati...
boosaw
13th April 2006, 16:06
Eu sunt sigur ca se va face o mare echipa la Timisoara si va doresc multa bafta. Meritati. /hello
In schimb, doresc ca la meciul de maine sa fiti cea mai slaba echipa din Romania (no offence). :drak: Dupa meciul cu noi, sa-i bateti pe toti numa' de la 3-0 in sus sa le dati...
idem ...mai ales la vaslui, bacau, galati /hello /hello /hello /hello :) pandurii nu ca-s de pe la noi din vest :)
manu10
13th April 2006, 16:33
nu va mai agitati atata!
nici Poli nu ia campionatu' da nici Jiul nu retrogradeaza! :D
o sa se claseze pe la mijloc amandoua!:P
andrei1921tm
13th April 2006, 17:02
oricum eu sper sa vad un meci frumos maine.Ink am dubii dak o sa fiu prezent pe Dan Paltinisanu pt k mi-e frica sa nu ishi bata astia iara joc de noi cum au facut-o in meciu cu Rapid cand un stadion intreg statea in ploaie si astia nu jucau nimic.Deci sper intr-un meci frumos indiferent de rezultat>RESPECT PETROSANI!!!
Ultra_Viola
13th April 2006, 18:36
Speram sa batem dar nu este nimik sigur la Poli!
Sper sa fie cat mai multi pe Stadion chiar daca s-ar putea sa ploua!
Un X pare cel mai clar pronostic!
In toata lumea si-n toata tara nu e niciunde ca la Timisoara si sa se stie in lung si-n lat ca-ntotdeauna FRUNCEA e-n BanaT
Ultra_Viola
13th April 2006, 18:43
Hagi e degeaba!! Sa vina Tata Puiu!!!
:yeah: :yeah:
Cine sare Ultra Viola!!!!
Universal
13th April 2006, 18:48
Isi revine Poli 2-1
danilu74
13th April 2006, 18:57
oricum eu sper sa vad un meci frumos maine.Ink am dubii dak o sa fiu prezent pe Dan Paltinisanu pt k mi-e frica sa nu ishi bata astia iara joc de noi cum au facut-o in meciu cu Rapid cand un stadion intreg statea in ploaie si astia nu jucau nimic.Deci sper intr-un meci frumos indiferent de rezultat>RESPECT PETROSANI!!!
E trist sa vezi ca echipa pe care o sustii cu atata patima nu se ridica la nivelul minim al asteptarilor, nu? Dar sa te intrebi daca merita sa mergi la meci pe stadion LA TIMISOARA mi se pare aiurea: exista acel spirit, atmosfera unica cu siguranta.. Nu te poti numi suporter adevarat al echipei POLI TIMISOARA stand in casa in fata televizorului si ascultand comentatorii de la TV luand in deradere care mai de care TIMISOARA (se spune de zeci de ori pe parcursul unui meci cat s-a investit la clubul nostru de parca ar fi o aberatie sa investesti altundeva decat la capitala) si comentand partinitor de fiecare data. Nu trebuie sa lasam rezultatele recente sa ne influenteze prezenta la meci. Atitudinea unor jucatori lasa de dorit, asa e, chiar atitudinea antrenorului e uneori dezamagitoare, dar vor fi rezultate, veti vedea.. AVETI INCEREDERE, MERGETI LA MECI! Mai sunt 3 meciuri pana la meciul cu Dinamo, pai nu?
Bate Poli! Glusce va da gol!
Carlos Gambino
13th April 2006, 19:03
Egal si cam atat. In momentul asta nu ne ramane decat sa ne inarmam cu foarte multa rabdare...Mai avem mult pana-n august ?
Universal
13th April 2006, 19:06
Egal si cam atat. In momentul asta nu ne ramane decat sa ne inarmam cu foarte multa rabdare...Mai avem mult pana-n august ?
Oricat de slaba pare Timisoara,isi revine, ii va resuscita Hagi, va face o echipa din Timisoara, sunt sigur, are nevoie de timp.
andrei1921tm
13th April 2006, 19:55
E trist sa vezi ca echipa pe care o sustii cu atata patima nu se ridica la nivelul minim al asteptarilor, nu? Dar sa te intrebi daca merita sa mergi la meci pe stadion LA TIMISOARA mi se pare aiurea: exista acel spirit, atmosfera unica cu siguranta.. Nu te poti numi suporter adevarat al echipei POLI TIMISOARA stand in casa in fata televizorului si ascultand comentatorii de la TV luand in deradere care mai de care TIMISOARA (se spune de zeci de ori pe parcursul unui meci cat s-a investit la clubul nostru de parca ar fi o aberatie sa investesti altundeva decat la capitala) si comentand partinitor de fiecare data. Nu trebuie sa lasam rezultatele recente sa ne influenteze prezenta la meci. Atitudinea unor jucatori lasa de dorit, asa e, chiar atitudinea antrenorului e uneori dezamagitoare, dar vor fi rezultate, veti vedea.. AVETI INCEREDERE, MERGETI LA MECI! Mai sunt 3 meciuri pana la meciul cu Dinamo, pai nu?
Bate Poli! Glusce va da gol!
Pai trebuie sa simta si jucatorii k ceva se intampla.Ei dak isi iau banii si sunt si oameni in tribuna cred k totul e ok...ei nu e chiart asha.Hagi a simtit presiune in ultimele zile dar nu se vede asta si la jucatori.Eu cum pot sa protestez dak nu imi convine cum joaca?Sau nu am voie.Decat sa merg sa ii aud pe samantari cum il injura pe hagi si ma enervez degeaba....().Probabil k o sa vin la meci si o sa stau jos in peluza unde se canta oricum sa nu aud huiduieli si alte chestii.
dasal
13th April 2006, 21:06
PE TATA PUIU LASA-L IN VACANTA SA-SI CAUTE O ALTA ECHIPA PE LA SEICI,POLI ARE PREA PUTINI BANI PENTRU EL.FORZA VIOLA E VINCI PER NUOI.
Universal
13th April 2006, 21:08
Forta Hagi!
Cu Mentalitatea lui de Invingator Echipa merge in sus,baietii trebuie sa creada in ei, mult succes ''lui poli''
bada_otelul
13th April 2006, 21:09
cred ca atrecut cam mult timp de la ultima victorie a lui poli,bate poli
Universal
13th April 2006, 21:12
Da,cred si eu ca abte,Jiul nu este o echipa de speriat,trebuie multa disciplina si ordine in aparare, atacul merge, trebuie insa imbunatatita finalizarea si merge totul struna atunci.
Larel
13th April 2006, 21:19
In trecut Poli a castigat, a pierdut, ne-a facut fericiti, ne-a dezamagit - dar intodeauna a reusit sa revina si sa ne surprinda din nou. Cu ce este diferit acum? Poate Jiul o sa fie mai buna maine, o sa vedem. Sa castige echipa cea mai buna de pe teren!!!/hello
Fair Play
Sa ne vedem maine la stadion. :yeah:
andrei1921tm
13th April 2006, 21:53
NO WAY!!!Sunt multi antrenori mai potriviti precum: PANDURU,Boloni,Cartu,Zenga,Sunda dar tata pui in nici un caz.O sa vedem 'temporizare'si la Poli!!!
FORTZA PANDI!!!:yeah: :yeah: :yeah:
r3my
13th April 2006, 21:56
Io sunt convins ca si Hagi va face treaba buna, dar ii trebuie timp. Timp trebuie si lotului vostru sa se sudeze. Oricum, ar fi fain sa iasa un joc frumos cu multe goluri, ceva in genul 4-3 pt Jiul. (no offence)
Larel
13th April 2006, 22:03
ceva in genul 4-3 pt Jiul. (no offence)
A luat Popa cam multe goluri in returul asta, dar nu o sa ia 4 de la Jiul...
(No offence taken)
andrei1921tm
13th April 2006, 22:04
Io sunt convins ca si Hagi va face treaba buna, dar ii trebuie timp. Timp trebuie si lotului vostru sa se sudeze. Oricum, ar fi fain sa iasa un joc frumos cu multe goluri, ceva in genul 4-3 pt Jiul. (no offence)
da mah sincer si eu ash vrea tot asha si te inteleg fff bine.Oricum jiul are nevoie mai mare de puncte ca poli si eu vreau sa vad doar ca echipa joaca k nu am mai vazut asta de mult.
axel
13th April 2006, 22:15
castigam . . . . greu dar castigam :rolleyes:
THE HUN
13th April 2006, 22:41
Pronostic 1.PS.X2 in caz ca se intampla altceva.
r3my
13th April 2006, 22:46
A luat Popa cam multe goluri in returul asta, dar nu o sa ia 4 de la Jiul...
(No offence taken)
Nuuuuu........ o sa ia 5. :evil:
B0gdaaaN
13th April 2006, 23:16
Poli Tm - Jiul Petrosani 3-1
Larel
13th April 2006, 23:19
Nuuuuu........ o sa ia 5. :evil:
da.. e posibil sa ai dreptate... dar atunci o sa si dea el insusi 6 goluri... sa nu mai punem la socoteala autogolurile voastre :P
deci scor final 10-5
r3my
13th April 2006, 23:25
glumeam, mey...
alex_6tm
13th April 2006, 23:55
Ba Poli are un nou obiectiv: Intertoto..deci..avem nevoie de puncte.Sper sa batem chiar dc nu vad cum..Forza Viola
yonu7
14th April 2006, 13:39
bate timisoara.
Andy1987
14th April 2006, 13:48
Va fi un meci tare greu pt. timisoara, mai ales ca timisoara nu a mai castigat de multisor...
Rossi
14th April 2006, 14:08
1 solist
Poli isi revine
tuxie
14th April 2006, 14:29
Jiul, bafta si dati ce aveti mai bun :ok:
Nu arunc nici un pronostic, dar poate asa se trezeste si Poli de joaca fotbal. Parca mi-e nu stiu cum sa ma duc la meci asa sictirit.
r3my
14th April 2006, 14:36
merci... merci....
din pacate, la noi sunt dati accidentati Dinita si Badoiu (2 titulari de baza). La ultimul meci, a fost in mare forma Fl.Dumitru, dar nu "duce" un meci intreg. Cele mai mari sperante le-as pune pe Paleacu si Cl.Dragan, care au jucat constant bine, mai putin la "sincopa" cu Sportul.
tuxie
14th April 2006, 14:39
merci... merci....
din pacate, la noi sunt dati accidentati Dinita si Badoiu (2 titulari de baza). La ultimul meci, a fost in mare forma Fl.Dumitru, dar nu "duce" un meci intreg. Cele mai mari sperante le-as pune pe Paleacu si Cl.Dragan, care au jucat constant bine, mai putin la "sincopa" cu Sportul.
La voi, mai ales dupa ultimele declaratii, Paleacu chiar o sa puna toate oasele la bataie la meciul asta, are el de platit anumite polite se pare. Cat despre Poli, disponibil pe hartie is toti, dar cati dintre ei vor fi "accidentati" la mansarda, asta dracu mai stie. Sper sa nu se joace iar o combinatie de 4 vs. 11 (aka Popa+McKain+Plesan+Balace vs. Jiul). Vedem diseara oricum.
boosaw
14th April 2006, 14:44
Eu unul m-as multumii si cu un egal...... daca va fi un 5-5 cu atat mai frumos
HAI JIUL !!!!!!!
Devil
14th April 2006, 14:46
Bate Poli ca a iesit Iancu din parnaie. 2-1
r3my
14th April 2006, 14:47
@tuxie:
Asa e, Paleacu e f suparat pe Craciunescu si ar vrea sa i-o plateasca. Desigur ca vom vedea deseara ce va fi. In primul rand, sper la un meci bun. Acuma... daca o bate Jiul... ar fi super... un egal... ar fi bun... o infrangere... n-ar fi nici un bai, nu stam noi in meciul asta.
boosaw
14th April 2006, 14:51
Bate Poli ca a iesit Iancu din parnaie. 2-1
A iesit din penitenciar si a intrat in spitalul penitenciarului..... Mare realizare :) :) :) :) :) Oricum nu Iancu joaca... Vorba lu' r3my ... sa fie un joc frumos si daca se poate cu multe goluri :)
Sauron
14th April 2006, 15:00
Daca nici pe parlitzii ashtia nu-i batem atunci pe cine? 3-0 :yeah:
boosaw
14th April 2006, 15:03
Parlit esti tu si cu mamica ta... Vorbeste civilizat :rosu:
r3my
14th April 2006, 15:05
:rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:
Mai cizeleaza-ti limbajul... Sa-ti fie rusine !
Sommerset Hateg
14th April 2006, 15:06
Mare minune daca scoatem un egal avand in vedere ca de cand Sunda(timisorean) ii la Jiul..au echipa.De Poli deja stie toata tara ca nu joaca nimic..vorba celor de la sportu: "echipa de doi lei"..ce trist
Vezi de treaba ca maturati pe jos cu ei.
r3my
14th April 2006, 15:10
mey.... daca asa crezi tu... care esti conjudetean de-al nostru... tu poate nu stii cati oameni vin de la Hateg la meciurile noastre.
Acuma nu zic ca n-o putem "fura" urat, s-a mai intamplat doara si la Sportul. Dar sunt sanse mari si sa facem un joc bun. Cunoscatorii de fotbal nu se avanta in declaratii in genul tau. :rosu: Poate ca esti invidios, tu ca suporter al Corvinului, etc...
boosaw
14th April 2006, 15:12
Cunoscatorii de fotbal nu se avanta in declaratii in genul tau. :rosu: Poate ca esti invidios, tu ca suporter al Corvinului, etc...
Asta ma pregateam si eu sa zic...
r3my
14th April 2006, 15:18
eeeeee.... stie el o laie... cred ca nu a venit la nici un meci al nostru... probabil ca nici la TV nu a vazut Jiul, ca e mai mult pe TeleSport si din cate stiu eu, la Hateg nu este.
boosaw
14th April 2006, 16:28
A iesit din penitenciar si a intrat in spitalul penitenciarului..... Mare realizare :) :) :) :) :) Oricum nu Iancu joaca... Vorba lu' r3my ... sa fie un joc frumos si daca se poate cu multe goluri :)
Sorry... se pare ca a fost eliberat azi....oricum revin la ce am spus mai sus...Nu Iancu joaca
rhadoo
14th April 2006, 16:47
auzi ba ?auditie placuta:headbang: ai mancat ariel si faci clabuci?
da ne leshi?ba voi cu hategu vostru no sa aveti fotbalul din petrosani nici in 100 de ani,vezi-ti de treaba ca vin sarbatorile si i pacat sa injuram aici
HAI JIUL PETROSANI!
andrei1921tm
14th April 2006, 17:24
Am vazut azi dimineatza niste suporteri de la Jiul prin centru.E fain k vin sa viziteze orashul.Au timp pana la meci si sunt fff civilizati.Nu cred k o sa fie altercatii.Fata de cei de la jiul bucurestenii cand vin la tm(cu exceptia rapidistilor) nu se uita nici pe fereastra autocarului k nu au voie.Nu vad nimik din orash pt k vin escortati si nu au timp 5 min nici inainte si nici dupa meci.
Sper sa vad un meci frumos si sa nu merg iara degeaba la stadion.
Apropo boosaw si r3my,voi de ce nu sunteti in tm?:D
andrei1921tm
14th April 2006, 17:27
Ba Poli are un nou obiectiv: Intertoto..deci..avem nevoie de puncte.Sper sa batem chiar dc nu vad cum..Forza Viola
nu ne-am inscris in intertoto numai arges si national park....noi sigur NU.
boosaw
14th April 2006, 17:29
Am vazut azi dimineatza niste suporteri de la Jiul prin centru.E fain k vin sa viziteze orashul.Au timp pana la meci si sunt fff civilizati.Nu cred k o sa fie altercatii.Fata de cei de la jiul bucurestenii cand vin la tm(cu exceptia rapidistilor) nu se uita nici pe fereastra autocarului k nu au voie.Nu vad nimik din orash pt k vin escortati si nu au timp 5 min nici inainte si nici dupa meci.
Unii mai si muncesc... si cu vremea asta... :) Il vedem la Tv... Speram sa fie frumos indiferent de cine va castiga
steaua-86
14th April 2006, 17:29
Pronostic: x2 (1-2 sau 2-2).
Avantaj Poli AEK: Jiul nu stie ce tactica va aplica Poli.
Avantaj Jiul: nimeni nu stie asta. Nici macar Hagi, Mossadul sau Mama Omida.
andrei1921tm
14th April 2006, 17:33
eshti jalnic baiete.ai venit u sa stici atmosfera..aici sunt 2 galeri care se respecta reciproc...voi nu aveti cum sa intelegeti asta.Vezi-ti u de steaua ta si lasa-ne....Auzi cik poli aek.Vezi-ti tu de Tska-ua ta si plimba ursu de comunist.
r3my
14th April 2006, 17:36
Plecarea suporterilor de la noi a fost azi-noapte. Eu sunt la job de luni pana vineri, intre h09:00-17:00. La h17, nu as reusi sa ajung in timp util la TM. De exemplu, ca sa stai tu linistit, am fost la Bistrita. As fi venit si la voi cu draga inima, pt ca, dupa CJ, TM e orasul meu preferat.
polist_4ever
14th April 2006, 17:37
Atat echipa cat si Hagi au nevoie de o victorie azi ca de aer asa ca,cred asta se va si intampla,greu dar se va intampla.Iancu a fost eliberat asa ca s-a eliberat o oarecare presiune si isi pot reveni si inca ceva:FORZA POLI TIMISOARA!!!!!! :ok: :ok: :ok:
r3my
14th April 2006, 17:38
Las' ca vezi tu ce-o furati in penultima etapa, mama voastra de blatisti...:rosu:
andrei1921tm
14th April 2006, 17:40
Atat echipa cat si Hagi au nevoie de o victorie azi ca de aer asa ca,cred asta se va si intampla,greu dar se va intampla.Iancu a fost eliberat asa ca s-a eliberat o oarecare presiune si isi pot reveni si inca ceva:FORZA POLI TIMISOARA!!!!!! :ok: :ok: :ok:
ai aparut si u sarbule?bv....poate ne vedem la meci!!!
steaua-86
14th April 2006, 17:52
Las' ca vezi tu ce-o furati in penultima etapa, mama voastra de blatisti...:rosu:
Vom trai si vom vedea. Dar si mai repede vom vedea ce faceti diseara, mama voastra de corecti... :)
Cine e mai bun sa castige azi.
r3my
14th April 2006, 17:53
Vom trai si vom vedea. Dar si mai repede vom vedea ce faceti diseara, mama voastra de corecti... :)
Cine e mai bun sa castige azi.
:ok: :)
mblue
14th April 2006, 18:19
hai poli, e nevoie de o victorie pentru moral, btw...m-am saturat de hagi, oare el cand se satura de noi?
Andy1987
14th April 2006, 18:27
Te-ai saturat de Hagi ? dc? este doar la inceput, tre sa-i dati rabdare....vreti direct sa faca performanta? pac-pac si gata performanta?
alex_6tm
14th April 2006, 18:28
nu ne-am inscris in intertoto numai arges si national park....noi sigur NU.
Ba ne-am inscris..a zis Craciunescu.Citeste pe www.violanews.lx.ro.....Din pacate nu pot sa merg la meci:( E primul meci de acasape care-l pierd in 3 ani de zile.Sa vad cum se vede la TV..Forza Viola
Swisstec
14th April 2006, 18:36
Se poate castiga meciul, sa speram ca nu-si va reveni Poli cu JIUL, cum a facut-o FC Arges...
rhadoo
14th April 2006, 18:41
Asa de tare ca o luat-o de la vs de nu se poate
HAI JIUL PETROSANI!
boosaw
14th April 2006, 18:48
hai poli, e nevoie de o victorie pentru moral, btw...m-am saturat de hagi, oare el cand se satura de noi?
Hagi este un antrenor bunicel, aveti rabdare cu el... El greseste f mult cerand de la jucatori ceea ce facea el pe teren... Asta e imposibil.....10 Plesani nu pot face asta... Hagi poate deveni un mare antrenor daca uita cariera lui de jucator.... Ok 75minute pana la meci..... HAI JIUL !!!!!
Andy1987
14th April 2006, 19:23
Si eu abia astept meciul, sunt curios cati spectatori vin si dak ii huiduie pe favoriti daca jocul nu va merge.
boosaw
14th April 2006, 19:27
Si eu abia astept meciul, sunt curios cati spectatori vin si dak ii huiduie pe favoriti daca jocul nu va merge.
In Timisoara?..... Nu cred..... In Bucuresti da.... Sper sa aiba motive sa-si huiduie favoritii dar iti garantez ca nu o vor face... /hello
Darius
14th April 2006, 19:59
Spectatori au inceput sa cante, nu sa huiduie...au iesit echipele de la cabine...
catalin10
14th April 2006, 20:07
E cumva transmis meciul in direct de o statie de radio pe web? Daca stie cineva as fi incantat sa-l ascult de la o distanta de un ocean si un pic.
Darius
14th April 2006, 20:09
Trei ocazii uriase pentru Poli in decurs de un minut...
Cele doua echipe:
Poli Timişoara: 12. POPA - 17. BĂLACE, 23. CÂNU, 4. McKAIN, 13. EMEGHARA - 25. G. COMAN, 10. PLEŞAN, , 11. NAIDIN, 15. STANIC - 20. SILVĂŞAN,9. GLUSCEVIC.
Jiul: 1. HOTOBOC - 14. PERENYI, 21. MIHART, 15. ŞOLTUZ, 3. C. DINU, - 34. FL. DUMITRU, 31. PALEACU, 5. PÂCLEŞAN, 25. C. PETRE - 7. CL. DRĂGAN, 23. DINIŢĂ.
Darius
14th April 2006, 20:24
Min.22: Ocazie mare a lui Stanic...meciul este frumos...
Min.27: Lovitura de cap a lui Gluscevic din 8 metri peste poarta...a centrat Stanic...
Sommerset Hateg
14th April 2006, 20:34
Pe rand,pe rand,nu toti odata...
1.De la Baru si Banita aveti spectatori,pentru ca de la Pui in jos toti tin cu echipa fanion.
2.Nu mai pun piciorul pe stadionul vostru dacat cand joaca Corvi.Ultimul meci,cand am jurat asta a fost Petrosani-Gaz Metan (0-0),un atac la adresa demnitatii umane.
3.Nu uitati ca cei mai mari fotbalisti pe care i-ati avut au fost hategani.Multescu senior si Damian Militaru.
In caz de neclaritati va astept pe toti la corvinul_forever@yahoo.com sau m**e_jiul@yahoo.com.
Eject.
Darius
14th April 2006, 20:42
Min.39: Gooooool Gluscevic....1-0 pentru Poli...foarte frumos golul lui Gluscevic...gol de "pivot de handbal"...
Min.41: ocazie a aceluiasi Gluscevic...
Min.45: bara Coman...
maciu
14th April 2006, 20:43
GoooooooooooooooooooooooooooL POLI...../hello /hello
starsteel
14th April 2006, 20:49
S-a trezit Timisoara! nu iertati cainii in ultima etapa.
Darius
14th April 2006, 20:50
Final de repriza...la pauza, Poli Timisoara - Jiul Petrosani = 1-0 (Gluscevic '39)
Cel mai bun jucator al primei reprize, in opinia mea, a fost Gigel Coman...ma bucur pentru revenirea sa in echipa...
Elphax
14th April 2006, 20:52
ar fi bine sa mai dea Poli macar un gol, sa nu fie egalati printr-o faza dubioasa, ca atunci iara o sa comenteze aiurea Hagi
mario70tim
14th April 2006, 20:56
:yeah: Ptr POLI astazi vom canta caci noi suntem galeria ta!
Hai POLI!......POLI-ST pana la moarte
tyv86
14th April 2006, 20:57
Timisoara!!Lupta Timisoara!!!!!
Meriti Victoria!!!!
si....special pentru JIUL:rosu:
Darius
14th April 2006, 21:03
A inceput repriza a doua...
Min.52: Bara Plesan...ce sut a prins decarul lui Poli...
Min.53: Sut Silvasan peste poarta...jocul lui Poli merge foarte bine...
Min.58: Silvasan suteaza din nou peste poarta...
Min.60: Schimbare la Poli: iese Gluscevic si intra Mansour...
La fazele fixe, Poli este foarte periculoasa...fazele fixe sunt batute de catre Gigel Coman...
Min.66: A doua schimbare la Poli: iese Stanic si intra Ovidiu Petre...
Min.71: "Ratarea returului": Mansour reia singur cu poarta goala, din 7 metri, alaturi de poarta...
Min.76: centrare Coman si lovitura cu capul a lui Plesan putin pe langa poarta...
Poli domina si rateaza ocazie dupa ocazie...
starsteel
14th April 2006, 21:27
Mare pacat o faza frumoasa ratata de Mansour.
boosaw
14th April 2006, 21:45
Timisoara!!Lupta Timisoara!!!!!
Meriti Victoria!!!!
si....special pentru JIUL:rosu:
Si special pentru tine :headbang: :headbang: :headbang: :ciocan: :ciocan: :ciocan: bucurate azi pentru ca nu stii ce urmeaza meciul urmator... expertule... Dar sa revenim la meci, victorie mai mult decat meritata a Timisoarei
Andy1987
14th April 2006, 21:56
Felicitari, Hagi...am spus ca tre lasat la echipa 4 ever!
manu10
14th April 2006, 22:04
BRAVO POLI!!!/hello
MERITAM MAI MULT!
PACAT DE RATARILE LUI MANSOUR!:mda:
TOT E BINE SI ASA CA SI-A REVENIT ECHIPA!
BRAVO GIGEL! BRAVO PLESAN!:ok:
ARBITRU :jerk:
JIUL, CAM MULTE FAULTURI!:rosu:
andrei1921tm
14th April 2006, 22:05
Meci destul de frumos.Pacat k a fost un singur gol..dar macar au fost ceva faze,2 bari si ratarile lui Mansour care nu v-a mai prinde echipa vreo 3-4 etape.Insa la Poli mai e ffffffffffffff mult de lucru pt k aceste nu e un meci relevant.Trebuia sa demonstreze cu steaua,rapid,cluj dak chiar erau buni de ceva.Asta a fost o victorie normala acasa pe care o putea obtine orice echipa de divizia A..deci nimic special dar asteptam........
Swisstec
14th April 2006, 22:06
Ar mai fi ceva de comentat??? Poate doar cele doua ocazii ale lui Dragan din startul partidei, cand a dat cu stangu-n dreptu'!!! :rosu: :mda:
Andy1987
14th April 2006, 22:06
Ai fost pe stadion?
boosaw
14th April 2006, 22:08
Ar mai fi ceva de comentat??? Poate doar cele doua ocazii ale lui Dragan din startul partidei, cand a dat cu stangu-n dreptu'!!! :rosu: :mda:
Hmm Aici nu esti obiectiv ... in debutul partidei Dragan a fost clar tras de tricou, dar si asa Jiul nu putea castiga la cum a jucat
andrei1921tm
14th April 2006, 22:13
Ai fost pe stadion?
da.
One-Man Show
14th April 2006, 22:14
A fost tare Samuila : "Gay Mansour" :evil: A jukat ceva mai bine TM, da' Jiul nu e cine stie ce echipa...
boosaw
14th April 2006, 22:17
A fost tare Samuila : "Gay Mansour" :evil: A jukat ceva mai bine TM, da' Jiul nu e cine stie ce echipa...
E o echipa atat cat ii permite bugetul.... sigur nu e la nivelul lui Poli dar nici de divizia B
andrei1921tm
14th April 2006, 22:19
asta trebuia sa vina la voi.si ai dreptate mai e mult de lucru la tm..si dak sutem obiectivi vedem k poli nu se poate bate la titlu nici anul viitor pt k trebuie sa se construiasca echipa.park vad k iancu iara aduce 10 jucatori in vara si o luat iara de la 0.Deci peste 2-3 ani poli poate sa castige titlul insa atunci cred k o sa aiba si echipa de grupele Champions Ligue.
One-Man Show
14th April 2006, 22:21
@ boosaw : Corekt. Am avut ocazia sa mai urmaresc meciuri ale Jiului shi pot spune ca n-ar merita sa ajunga in B. Ash fi vrut eu sa pice Gloria lu' Tatuca shi Pandurii (le-au furat promovarea celor de la CS Otopeni), da' n-au loc de altii...
@4ndr31 : Mansour shi Olah sunt oricand bine primiti :evil:
maciu
14th April 2006, 22:26
bravo poli...pacat de ratarea lui mansour,dar cel mai mult conteaza cele 3 puncte...succes in continuare in partida cu vaslui...desi...acea echipa este la retrogradare :D:D
andrei1921tm
14th April 2006, 22:31
@4ndr31 : Mansour shi Olah sunt oricand bine primiti :evil:
Puteti sa il luati si pe Caramarin dak dati ceva malai aprox 1 mil $...k oricm o sa fie dezamagiri.Nu o sa prinda echipa la steaua insa dak ii vreti iti spun eu k si hagi vrea sa ii dea.
alex_6tm
14th April 2006, 22:33
Meci foarte bun facut de Poli..au facut si spectaacol.Pacat ca s-a ratat asa de mult.Dar e bine si asa. Sa vedem daca evolutia de astazi va continua si in meciurile viitoare. De departe cel mai bun jucator de pe teren a fost Gigel Coman.Dar merita felicitari toata echipa pentru cum a jucat.Si Hagi...Forza Viola
Andy1987
14th April 2006, 22:38
asta trebuia sa vina la voi.si ai dreptate mai e mult de lucru la tm..si dak sutem obiectivi vedem k poli nu se poate bate la titlu nici anul viitor pt k trebuie sa se construiasca echipa.park vad k iancu iara aduce 10 jucatori in vara si o luat iara de la 0.Deci peste 2-3 ani poli poate sa castige titlul insa atunci cred k o sa aiba si echipa de grupele Champions Ligue.
important e conducerea sa anunte un obiectiv din asta slab...si poli sa joace....adik sa nu fie asa presiune....asta ar fi o solutie a succesului lui hagi.
totmarius
14th April 2006, 22:39
Bafta mai departe sper sa reusiti sa va faceti echipa visata
alex_6tm
14th April 2006, 22:46
Bafta mai departe sper sa reusiti sa va faceti echipa visata
Multumim..Sper sa reusim:) Forza Viola:ok:
Luis Garcia10
14th April 2006, 23:44
mansour a scris a zis o noua pagina in istoria celor mai mari ratari din istoria fotbalului , mai ales ca ambele ,, reusite" au fost in aceeasi REPRIZA :D
B0gdaaaN
14th April 2006, 23:53
frumos meciul...cred ca scorul 1-0 e mincinos,avand in vedere ocaziile avute de POLI TM
Darius
15th April 2006, 01:04
Mai mult decat victoria m-a bucurat evolutia si revenirea in echipa a lui Gigel Coman...au lipsit mult lui Poli in etapele precedente jucatori precum Coman, Ovidiu Petre...poate ca Hagi le va mai oferi o sansa si lui Caramarin si Alin Stoica...sunt jucatori buni si cu ei in lot ar exista concurenta mai mare pe posturi...sa nu-l uitam nici pe accidentatul Simek...
Larel
15th April 2006, 01:52
parca bate un nou vant... in meciurile trecute era o atmosfera tensionata... acum au fost destinsi.
Sa o tina tot asa.
Man_USA
15th April 2006, 04:16
e tare fruncea asta. Sa faci 1-0 acasa cu Jiul nu e la indemana oricui.
cali
15th April 2006, 07:14
Merge
Leviss
15th April 2006, 08:58
Felicitari Poli , ati aratat aseara un joc frumos spre deosebire de Jiul care sunt obligat sa o recunosc nu a aratat nimic aseara.Cred ca a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat.
chinezu
15th April 2006, 09:12
Felicitari Poli , ati aratat aseara un joc frumos spre deosebire de Jiul care sunt obligat sa o recunosc nu a aratat nimic aseara.Cred ca a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat.
Asta e valoarea Jiului! Pe astia nu i-au mai putut blatui.
manu10
15th April 2006, 09:33
e tare fruncea asta. Sa faci 1-0 acasa cu Jiul nu e la indemana oricui.
la cum a jucat Poli ultimele meciuri e ceva!:ok:
oricum, daca taceai filozof ramaneai!:D
boosaw
15th April 2006, 11:18
Ma da ce filozov esti, probabil esti un pui de moldovean ofticat de valoarea echipelor de la voi... In afara de Poli Iasi care mai si joaca, restul au "valoare" nu gluma
chinezu
15th April 2006, 11:32
Ma da ce filozov esti, probabil esti un pui de moldovean ofticat de valoarea echipelor de la voi... In afara de Poli Iasi care mai si joaca, restul au "valoare" nu gluma
Nu stiu unde e '' filozovia'' in afirmatiile mele. Daca tu asta consideri,asta e.Cat despre chestia cu puiul; nu cred ca e treaba ta. Oricum e mai bine decat pui de cartita cu tarnacop(lampas). Vezi ca mai ai un pic si intri in sut!
cristian75poli
15th April 2006, 12:13
Unde sunt cei de la Jiul care se vedeau invingatori la Timisoara?
Nu au avut nici un sut pe poarta, dar tupeu cat casa inainte de meci. Sper sa fie bucurosi ca au fost invinsi la un gol diferenta.
Urmeaza Vaslui...
bada_otelul
15th April 2006, 12:28
cred ca marea probl la poli e ca nu sunt obisnuiti sa joace sub presiune,daca aveau un obiectiv gen locuirle 1-5 cred ca ar fi mers mai bine,dar aici marea vina cred ca e presei care ii tot implica in lupta pt titlu anul asta desi conducatorii refuza acest statut.nu disperati la anul cred ca terminati in primele 3 cu sanse mari la titlu(dar nu mai schimbati asa des jucatorii si antrenorul)
boosaw
15th April 2006, 12:29
Nu stiu unde e '' filozovia'' in afirmatiile mele. Daca tu asta consideri,asta e.Cat despre chestia cu puiul; nu cred ca e treaba ta. Oricum e mai bine decat pui de cartita cu tarnacop(lampas). Vezi ca mai ai un pic si intri in sut!
1.filozov - v este sub f... greseala de tastare
2.pui de cartita - :happy :happy m-ai spart ... cata inteligenta pe capu tau ... tare replica... sunt sigur ca va fi "apreciata" de oamenii cu capul pe umeri
3. din peste 100000 de locuitori uitete pe la tv sa vezi cati mai lucreaza in minerit
4. Consideri o rusine in a merge la munca? a intra in sut? aici oamenii mor ca sa nu-ti inghete tie fundul.... pt 10.000.000/luna (nu e cazul meu) (freelancer iti spune ceva?)
5. Si am terminat, nu-ti voi da nici o alta replica... Acum nu te oftica ca nu vreau sa te vad la stirile de la ora 5... Nu de alta dar nu e zi in care sa nu apareti la acest jurnal cu "sporturi" dinastea dragi voua (cafteli de neveste, incesturi, violuri, zoofilii si lista poate continua)
P.S imi cer scuze daca am jignit vre-un moldovean... nu vreau sa generalizez... cum am spus in paginile anterioare... orice padure are uscaturile ei
Respekt !!! HAI JIUL , POLI TM , U CLUJ , SPORTUL STUDENTESC , POLI IASI
boosaw
15th April 2006, 12:34
Unde sunt cei de la Jiul care se vedeau invingatori la Timisoara?
Nu au avut nici un sut pe poarta, dar tupeu cat casa inainte de meci. Sper sa fie bucurosi ca au fost invinsi la un gol diferenta.
Urmeaza Vaslui...
Nu cred ca ai vazut vreo declaratie a unui Jiulist de genul, "Batem fara probleme" nu exagera... Ultimele rezultate a lui Poli ne-au facut sa speram... e ceva rau in asta? Fi fericit ca Poli da semne ca isi revine pentru ca daca juca ca in meciul cu Sportul sau Gloria nu cred ca ar fi castigat
Oricum bafta cu Vaslui desi sunt sigur ca ii rupeti si.. HAI JIUL
andrei1921tm
15th April 2006, 13:06
ai aratat cat eshti de luminat.generalizezi frate.e ca si cum eu ash zice k bancurile cu moldveni sunt adevarate pt toti moldovenii.oricum pt tine sunt k ai aratat acum cat poti.
r3my
15th April 2006, 13:20
daaaa.......... 5-1 cu CFR, 3-1 cu farul, 2-0 cu National.... mama noastra de blatisti !!!
esti penibil :rosu:
r3my
15th April 2006, 13:23
Poli a obtinut o victorie meritata. Felicitari. Pt noi, nu-i nici un bai... mai sunt destule meciuri de castigat...
Hai JIUL !!!
Balaci
15th April 2006, 13:54
A fost un meci frumos al lui Poli,in sfarsit a mai aratat a echipa putin!Cat despre Jiul,lasa ca nu-i nimic,oricum ati scapat de retrogradare,asa ca de acuma puteti juca la spectacol(respect Sunda oricum,care a facut treab acolo) si...va astept la Tg-jiu,o sa fiu si eu prezent la meciul ala pe stadion!
boosaw
15th April 2006, 13:56
A fost un meci frumos al lui Poli,in sfarsit a mai aratat a echipa putin!Cat despre Jiul,lasa ca nu-i nimic,oricum ati scapat de retrogradare,asa ca de acuma puteti juca la spectacol(respect Sunda oricum,care a facut treab acolo) si...va astept la Tg-jiu,o sa fiu si eu prezent la meciul ala pe stadion!
Poate facem un nou schimb de steaguri ca la meciul tur.....:)
r3my
15th April 2006, 14:00
Merci... voi fi la meci in mod sigur. Multa bafta si voua.
ZEROSASE
15th April 2006, 15:14
Poli a obtinut o victorie meritata. Felicitari. Pt noi, nu-i nici un bai... mai sunt destule meciuri de castigat...
Hai JIUL !!!Politehnica tu esti viata mea.....meci interesant,totodata ma bucur ca mai si jucam uneori fotbal dar mai este de muncit....Jiul echipa bunicica, cred ca ramane in A(sunt altele mai slabe):great: :bere: /OLE/
Andy1987
15th April 2006, 15:28
Hai las-o dreq....te-ai casatorit cu Poli Timisoara de zici ca "e viata ta?" :o: :rolleyes:
Sergio
15th April 2006, 15:35
si care e problema? :D
mama, te iubesc dar nu ca pe Poli! iti suna mai bine asa? :drak:
Swisstec
15th April 2006, 15:37
Zeroase, Dragomir Mitica a spus ca "JIUL e echipa de primele 8, ca ma pricep!"!!!:D
Andy1987
15th April 2006, 15:39
Poa` voia sa spuna "primele 8 din B" :) da...cred ca asa voia sa spuna...stim f. bine unde este jiul in clasament :)
Swisstec
15th April 2006, 15:42
A spus "primele 8 in campionat", se referea la Div. A, nu te mai da tu destept/smecher!
Stim bine unde e JIUL, a batut 3 echipe care se lupta pentru podium!!!:mda:
Andy1987
15th April 2006, 15:43
nu...atunci eu spun ca jiul e de primele 8 din B, a fost parea mea :) deci e parerea mea, dar oricum anu` asta ramane...pt. ca vasluiul si fcm bacau sunt duse, e evident....
ZEROSASE
15th April 2006, 15:46
Zeroase, Dragomir Mitica a spus ca "JIUL e echipa de primele 8, ca ma pricep!"!!!:DYo stiu??daca asa o zis corleone!!???:) ;)
andy esti prea tanar sa intelegi unele lucruri poate si zona de resedinta.....:)
Swisstec
15th April 2006, 15:48
Andy, nu cred ca Vasluiul e dusa!!!
Pentru cultura tuturor, dau tot citatul:D:
"Scoateti-va din vocabular cuvantul blat! M-a facut si pe mine Porumboiu sa revad tot meciul, dar va spun ca nu a fost nimic necurat. Jiul are echipa de primele opt in campionat, ca ma pricep"
tuxie
15th April 2006, 18:17
Ma fratilor, ma amuz in continuare de chinezu :)
Poate ma insel, dar eu sustin ca e remy (nu r3my) al doilea. Sau poate sunt frati.
Cat despre meci, daca ar juca Poli asa tot timpul, n-as mai f**e banii aiurea pe policarduri rupte la nervi dupa meciuri...
Andy1987
15th April 2006, 18:20
:ok: Chiar daca invinge azi, Vasluiul e tot retrogradata vb. la sf. sezonului.
tuxie
15th April 2006, 18:22
Nu zi. Am un feeling ciudat fata de ce se va intampla, asa ca inclin si eu spre parerea lui swisstec.
rhadoo
15th April 2006, 19:57
felicitari poli!
la cum am jucat nu cred ca puteam emite pretentii.asta e sa speram ca vom scoate un rezultat bun etapa viitoare
in ce priveste meciul tm cu vs tare miroase a victorie pt vs asa cum am anticipat probabil se duce bc si pandurii
HAI JIUL PETROSANI!
cristian75poli
15th April 2006, 20:25
Nu cred ca ai vazut vreo declaratie a unui Jiulist de genul, "Batem fara probleme" nu exagera... Ultimele rezultate a lui Poli ne-au facut sa speram... e ceva rau in asta? Fi fericit ca Poli da semne ca isi revine pentru ca daca juca ca in meciul cu Sportul sau Gloria nu cred ca ar fi castigat
Oricum bafta cu Vaslui desi sunt sigur ca ii rupeti si.. HAI JIUL
Ma refeream la suporterii echipei Jiul.
r3my
15th April 2006, 21:38
Nu va fie frica,
Vasluiul pica.
Si alaturi de ei, Bacaul... mai ales ei.
@Andy1987: Respect parerea ta, dar tu nu te pricepi la fotbal. Ori tu, ori iubita mea (ca e langa mine), cred ca stiti cam la fel de mult despre fotbal. :rosu:
Andy1987
15th April 2006, 23:00
da? la ce anume te referi? ca si eu am spus ca vasluiul pica.
r3my
16th April 2006, 11:19
Poa` voia sa spuna "primele 8 din B" :) da...cred ca asa voia sa spuna...stim f. bine unde este jiul in clasament :)
asta
Andy1987
16th April 2006, 11:21
stai calm, am zis la intamplare :) doar n-ai luat-o de buna :ok:
bc si vs pica, veti vedea
metallic_rain
16th April 2006, 11:44
A fost dat sa vad cel mai mincinos rezultat din fotbal. Doar 1-0 pentru Poli... dar dupa ocaziile monumentale nu mira pe nimeni cel putin 6 boabe. Felicitari Poli, si sa va dea Dumnezeu ca la anul ce vine sa aduceti titlul de campioana in provincie dupa multi ani (vreo 17 or fi la anul), pt ca Bucurestiul e suprasaturat deja.
r3my
16th April 2006, 11:44
k :ok:
r3my
16th April 2006, 11:46
A fost dat sa vad cel mai mincinos rezultat din fotbal. Doar 1-0 pentru Poli... dar dupa ocaziile monumentale nu mira pe nimeni cel putin 6 boabe. Felicitari Poli, si sa va dea Dumnezeu ca la anul ce vine sa aduceti titlul de campioana in provincie dupa multi ani (vreo 17 or fi la anul), pt ca Bucurestiul e suprasaturat deja.
mey Robi, mey... sa nu-mi spui ca vroiai sa ne-o dea cu 4,5-0... Totusi, as fi preferat o victorie a noastra, chiar daca toata lumea ar fi urlat: NEMERITAT.
ZEROSASE
16th April 2006, 11:53
A fost dat sa vad cel mai mincinos rezultat din fotbal. Doar 1-0 pentru Poli... dar dupa ocaziile monumentale nu mira pe nimeni cel putin 6 boabe. Felicitari Poli, si sa va dea Dumnezeu ca la anul ce vine sa aduceti titlul de campioana in provincie dupa multi ani (vreo 17 or fi la anul), pt ca Bucurestiul e suprasaturat deja.:ok: multam fain ;)
r3my
16th April 2006, 12:07
da-da... aia si eu va doresc... Intrucat se pare ca Jiul nu va castiga anul viitor titlul, sper sa-l luati voi.
rhadoo
16th April 2006, 12:07
:ok: multam fain ;)
eu zic ca noi nu ar trebui sa ne razboim intre noi,ci sa ne sustinem echipele indiferent cum sunt ele,insa daca ar fi sa aleg o favorita la titlu intre tm si bucuresti ,clar nu as alege bucuresti
si eu sper ca la anu sa faceti o figura frumoasa si de ce nu daca am putea sa va ajutam si noi
bafta!sa auzim de bine
HAI JIUL PETROSANI!
Swisstec
16th April 2006, 12:54
De ce sa vrem sa castige Poli titlul??? Poate vine la noi vreun sponsor d'ala smecher, Parang Petroleum, sau Minierum, oricum ceva sponsor cu bani!:D
De ce sa nu luam noi campionatul, se incepe de la zero! Toate au sanse!:D
r3my
16th April 2006, 12:56
speranta mea cea mai mare e ca Jiul sa castige titlul sau Cupa (din nou)... dar daca nu noi, macar Poli. Oricum, se pare ca ei au mai multe sanse... :)
tuxie
16th April 2006, 13:17
Ma fratilor, din partea mea n-are decat sa ia oricine - chiar si Dinamo (ptiu, scuipati in san) - daca meciurile s-ar decide exclusiv pe teren.
alex_6tm
16th April 2006, 13:56
Mltumim pentru urari.Asa sa fie...sa luam noi campionatul la anu..sa dea Dumnezeu..Bafta si voua
manu10
17th April 2006, 10:07
Poli Campionii! :p
/ole/
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.