PDA

View Full Version : John Cena vs Goldberg

Heath Scumm
18th July 2007, 11:34
Care e luptatorul mai bun overall?

RockBerg
18th July 2007, 11:46
Is this the "RockBerg...YOU SUCK thread" ? :happy

De parca n-ai sti ca l-ar bate Goldberg oricand si real si in ring datorita booking-ului.Goldberg poate face mai mult ca Cena in ring.E un atlet in timp ce Cena e culturist la fel ca Batista.

Reaper
18th July 2007, 11:53
In real life Goldberg l-ar gorgoni* pe Cena.
In ring booking-ul ii favorizeaza exagerat pe amandoi. Cena are charisma, dar n-are skill, iar Goldberg invers. Niciunul nu merita push-ul primit.
Anyway: Cena sucks, Goldberg rulz.

*According to the myths, seeing the face of a Gorgon turned the viewer to stone.

milanezu
18th July 2007, 12:37
Is this the "RockBerg...YOU SUCK thread" ? :happy

De parca n-ai sti ca l-ar bate Goldberg oricand si real si in ring datorita booking-ului.Goldberg poate face mai mult ca Cena in ring.E un atlet in timp ce Cena e culturist la fel ca Batista.

da ai dreptate.
goldberg poate sa dea cu capul de ring post atat de tare incat sa ramana groggy.
cand o sa aiba grija goldberg de ceilalti in ring fara sa-i accidenteze atunci sa vorbesti de goldberg ca ce tare e.
wcw ni l-a bagat pe gat asa cum wwe face acum cu john cena.

LaParka
18th July 2007, 12:56
varianta a 4-a e tentanta.....insa o sa il aleg pe Cena pentru ca produce mult mai multi bani decat Goldberg si pentru ca iubeste industria(si pentru ca sta mult timp sa semneze autografe copiilor)

@RockBerg

am vazut ca la toate threadurile spui asta.....pe ce te bazezi cand spui ca Goldberg "ar mucii" pe oricine in real life?daca era vorba de Rey Mysterio sau mai stiu eu ce,eram de acord....insa Cena si Goldberg sunt destul de apropiati ca marime.
am mai spus,in a real fight nu castiga intotdeauna cine e cel mai mare "pe hartie"
(desigur unu de 70kg nu se pune cu unul de 135,dar ai prins ideea ;))

h1mZ
18th July 2007, 13:06
Let's see the facts.
Goldberg:
1. Goldberg ii accidenteaza pe toti.
2. Goldberg refuza sa piarda.
3. Goldberg stie sa zica doar "Who's next?"

Cena:
1. Cena can't wrestle.
2. Cena doesn't sell
3. Cena uses only 5 moves.

Ok. It's a tie. They both suck ass.

LaParka
18th July 2007, 13:19
Let's see the facts.
Goldberg:

Cena:
1. Cena can't wrestle.
2. Cena doesn't sell

la a 2-a nu prea ai nimerit-o.....Cena DOES sell,si chiar prea mult:)
si la a 3-a.....sigur ai adaugat si sholder bloc-ul si Ledgrop-ul de pe turnbuckle?

Ryder
18th July 2007, 13:27
As much as i hate Cena , i hate Goldberg even more .
Nu mi`au placut niciodata meciurile (a se citi sqashurile) lui Goldberg , nu le`am vazut chiar pe toate , insa niciun meci nu mi`a ramas in minte , pe cand Cena a facut niste meciuri vizionabile .

Raiden
18th July 2007, 13:27
Il votez pe Goldberg deoarece:
1. Cena pentru mine e mai nasol
2. Ma impresiona intrarea lui Goldberg
3. Ca wrestler overall Goldberg e mai bun ca Cena :)

RockBerg
18th July 2007, 13:30
@RockBerg

am vazut ca la toate threadurile spui asta.....pe ce te bazezi cand spui ca Goldberg "ar mucii" pe oricine in real life?daca era vorba de Rey Mysterio sau mai stiu eu ce,eram de acord....insa Cena si Goldberg sunt destul de apropiati ca marime.
am mai spus,in a real fight nu castiga intotdeauna cine e cel mai mare "pe hartie"
(desigur unu de 70kg nu se pune cu unul de 135,dar ai prins ideea ;))
1.Ai vazut cata forta are si cat e de rapid la cat de mare este ?
2.A fost (pentru ca acum e batran) capabil de un meci MMA/UFC,in schimb Cena nu ar fi in stare.
3.E un atlet in timp ce Cena e "umflat artificial" ca Lashley si Batista.

N-am zis oricine,am zis ca i-ar bate de i-ar lua dracu pe majoritatea.E si normal sa castige tot.Doar Lesnar,Shamrock (probabil cativa in plus care ii numeri pe degetele de la o mana) sunt oameni de nivelul lui.

Intre o bataie (reala) intre Cena si Ron Killings pe cine ai paria ?

Cel mai bun reply de aici apartine lui Reaper.

ThePhenom
18th July 2007, 13:37
Let's see the facts.
Goldberg:

Cena:
1. Cena can't wrestle.
2. Cena doesn't sell

Asta e si parerea mea!!!Chiar aveam de gand sa zic ceva de genul asta dar ai zis tu inainte!!

LaParka
18th July 2007, 14:07
1.Ai vazut cata forta are si cat e de rapid la cat de mare este ?
2.A fost (pentru ca acum e batran) capabil de un meci MMA/UFC,in schimb Cena nu ar fi in stare.
3.E un atlet in timp ce Cena e "umflat artificial" ca Lashley si Batista.

N-am zis oricine,am zis ca i-ar bate de i-ar lua dracu pe majoritatea.E si normal sa castige tot.Doar Lesnar,Shamrock (probabil cativa in plus care ii numeri pe degetele de la o mana) sunt oameni de nivelul lui.
Big Show.....sunt mai multi,mai ales prin japonia...alde' Sakuraba.

Intre o bataie (reala) intre Cena si Ron Killings pe cine ai paria ?

nu stiu man.....Cena e mai mare insa Ron mi se pare mai rapid/mobil.plus ca Ron a crescut in ghetou...stii tu:)

Heath Scumm
18th July 2007, 14:25
Dan Severn l-ar putea baga in coma pe Goldberg in 20 de secunde! ;)

milanezu
18th July 2007, 14:32

shaq il face praf pe goldberg ca si pe cele 2 panouri care le-a spart la viata lui.
sa nu mai vorbesc de turnul de control sammy schilt.

Heath Scumm
18th July 2007, 14:49
Vorbim de pro-wrestleri, nu de oameni de pe planeta.

RockBerg
18th July 2007, 14:57
Si ce are asta cu expresia "majoritatea" folosita de mine cand m-am referit la true WWF/WWE/WCW superstars ?
Normal ca gasesti daca vei cauta,am zis majoritatea...nu am zis toti.Si in special ma refer la cei pe care i-a omorat in ring gen The Rock,Hitman *insert another worldwide know superstar here*.

Doar Bruce Lee nu lua bataie 1 on 1 de la nimeni.
Eh..totusi nu stiu de Chuck Norris,desi daca ne amintim bine,Bruce Lee e mort iar Chuck....

Tak3r
18th July 2007, 15:15
am vazut acel WCW release "Whos`s next" si am o intrebare....el incerca sa nu sparga kayfabe-ul sau `personajul` Goldberg l-a acaparat pe `cetateanul` Goldberg ?

RockBerg
18th July 2007, 15:29
am vazut acel WCW release "Whos`s next" si am o intrebare....el incerca sa nu sparga kayfabe-ul sau `personajul` Goldberg l-a acaparat pe `cetateanul` Goldberg ?
Bill Goldberg can't act...Goldberg is Goldberg.

La fel cu Stone Cold.
Cand l-au lasat sa fie el...a avut success.Spre deosebire de The Rock care era extraordinar in rolul pe care il juca,de aia are mai multe filme ca restul de wrestleri.

LaParka
18th July 2007, 15:35
La fel cu Stone Cold.
Cand l-au lasat sa fie el...a avut success.

sunt sigur ca 'cineva' o sa zica ceva de Sandman,ECW,Paul Heyman,gimmick furat etc :evil:

Heath Scumm
18th July 2007, 16:14
Stone Cold can act ;)

RockBerg
18th July 2007, 16:38
Stone Cold can act ;)
N-am vazut diferente mari intre Stone Cold din WWE si Stone Cold din Punk'd,Condemned sau interviuri.Nu e chiar ca imaginea din WWE (toughest S.O.B. cum zicea K.Nash odata) dar nici departe,de aceea a avut success.
Ca si talent actoricesc Steve Austin e slabut.Entertainer in WWE ? De nota 10.
Un rol la nivelul lui R.de Niro ? Probabil de ras.

Big Sexy
18th July 2007, 19:52
Comparatie e interesanta insa ce are evident in plus Goldberg fata de Cena e credibilitatea. Numiti-mi macar o persoana ce avea intensitatea lui Goldberg in ring, numiti-mi o intrare mai spectaculoasa pe care sa o vedeti in fiecare saptamana, numiti-mi un singur om despre care credeti ca l-ar putea bate "pe bune" pe Goldberg ...
Cat despre Cena eu nu ma mai pot uita la meciuri fiindca si pustii care ne scriu pe mail ne pun intrebarea : "wrestlingul e trucat? Desi sunt fan cena prea castiga in situatii imposibile." Asta spune multe.

WCW Thunder: Bill Goldberg vs. Glacier
http://youtube.com/watch?v=paY2FE9KUco

Kevin Nash vs. Goldberg
http://youtube.com/watch?v=9Ky5x4k_Q_Y

WCW-Big Show vs Goldberg
http://youtube.com/watch?v=YF8hsrTG3TI

WCW Monday Nitro- Goldberg & Hogan Vs DDP, Bigelow, & Kanyon
http://youtube.com/watch?v=jftI2WVUXwQ

Corozivu
18th July 2007, 21:13
Asta e o gluma de thread... (No insult intended :) )Sissy Cena vs Goldberg winner by a landslide Goldberg. Desigur ca bookerii ar face meciul mai echilibrat, dar nu ar avea cum sa il faca pe Goldberg sa piarda meciul clean. Nimeni nu ar vrea si nu ar crede intr-un astfel de final, poate doar cu cena heel(lucru aparent imposibil). Nu o sa mai umblu la cutia cu argumente Pro Goldberg pentru ca toate au fost discutate pe forum de n ori.

LaParka
18th July 2007, 21:27
Comparatie e interesanta insa ce are evident in plus Goldberg fata de Cena e credibilitatea. Numiti-mi macar o persoana ce avea intensitatea lui Goldberg in ring, numiti-mi un singur om despre care credeti ca l-ar putea bate "pe bune" pe Goldberg ...

raspunsul este Kurt Angle :)(ca sa dau pe cineva din WWE)....da Kurt Angle a fost mai toate cariera intens,dar in ultimul sau an in WWE(incepand cu New Years Revolution si terminand cu ECW)a fost fffff intes....m-a impresionat profund.
Goldberg era intens intradevar insa nu era chiar atat de deosebit.poate era cel mai intens heavyweight insa pe acolo pe undeva ar mai fi si Lesnar,Tazz,BookerT chiar si Batista in perioada Evolution,Samoa Joe,Abyss etc.

Big Sexy
18th July 2007, 22:45
Samoa Joe si Abyss nu au intensitate, sunt letali, e o alta poveste. Lesnar nu m-a impresionat niciodata, cred ca sunt Lesnar Hater fiindca imi amintesc ca in primul meci in care l-am vazut il batea pe Mankind ceea ce pentru mine era o tragedie atunci si asa au ramas lucrurile. Tazz si Booker sunt mai intensi? Unde, ca in ring nu i-am vazut asa.
Batista e singurul ce se apropia ca intensitate de Ultimate Warrior si Ultimate Warrior e definitia intesitatii cand vine vorba de intrari in ring insa cam acolo seopreste intensitatea lui. Cena e ok ca performer, imi plac grimasele lui insa nu inseamna nimic asta cand da cu mucii in fasole cu promo-uri in care se screme efectiv sa reproduca niste glume ce nu il caracterizeaza. Personal mi se pare ca Cena e fals in tot ceea ce face si exact asta ma deranjeaza la el. Nu e credibil catusi de putin. Nu ma intereseaza a cui e vina, importanta e senzatia finala, aceea de hartie creponata in spatele careia se ascund secretele industriei. Goldberg e adamantium placat cu vidia!

LaParka
18th July 2007, 23:43
intensitate=grad de activitate,putere sau forta,tensiune,tarie,energie etc.

ok,la Samoa Joe poate am exagerat un pic, dar Abyss nu e intens?w00t?c'mon man,in ring e ca un tren deraiat,agil si plin de impact,si nimic nu se compara cu senzatia unui Blackhole slam.

Tazz iarasi,tipul e o masina de grappling,in vremurile sale bune facea german,dupa german,dupa german....iti recomand niste meciuri de ale sale cu Sabu :ok:

La Booker T ma refeream mai mult la intrare(am omis asta din quote),dar si in ring se misca binisor....problema e ca in wCw nu prea era pus in ring cu tipi cu care putea sa scoata meciuri bune,era pus cu big guys(Scott Hall etc.)

ca o mica paranteza,nu am nimic impotriva lui Goldberg,Big Kev,Scott Hall,Triple H etc. ba chiar imi plac mult...problema e ca nu pot sa trec tot timpul cu vederea faptul ca nu fac ce e mai bun pentru industrie.

p.s:adamantium placat cu ce?....ce e vidia?

RockBerg
19th July 2007, 01:32
Personal mi se pare ca Cena e fals in tot ceea ce face si exact asta ma deranjeaza la el. Nu e credibil catusi de putin.
W.O.R.D !
ok,la Samoa Joe poate am exagerat un pic, dar Abyss nu e intens?w00t?c'mon man,in ring e ca un tren deraiat,agil si plin de impact,si nimic nu se compara cu senzatia unui Blackhole slam.
Abyss pe langa Goldberg e nimeni.

Nu vorbesc de cat wrestling si cata dedicatie are...vorbesc din perspectiva unui om care aprinde TV-ul si il vede prima oara in ring pe Goldberg in WCW sau WWE.
Chiar nu poti compara.

LaParka
19th July 2007, 01:41
^da asta am observat si eu.....mai multi care downloadau wrestling intamplator de pe StrongDC(spuneau ca se uitau inainte pe TNT),intrebau in primul rand de Goldberg si apoi de BretHart sau Sting :groggy:

Heath Scumm
19th July 2007, 09:51
Comparatie e interesanta insa ce are evident in plus Goldberg fata de Cena e credibilitatea.

Agreed.

Numiti-mi macar o persoana ce avea intensitatea lui Goldberg in ring,

Primul care-mi vine in minte e Ken Shamrock, apoi Brock Lesnar, Taz, vechiul Rhino (din ECW si primele sale zile in TNA), Mike Awesome, Kurt Angle, vechiul Batista din zilele Evolution (cel nou nici nu ii ajunge lui Goldberg la degetul mic) si cam atat.

numiti-mi o intrare mai spectaculoasa pe care sa o vedeti in fiecare saptamana

Angle, Sting ... Unii ar spune si Batista, Cena insa nu si eu.

numiti-mi un singur om despre care credeti ca l-ar putea bate "pe bune" pe Goldberg ...

Ken Shamrock, Kurt Angle, Brock Lesnar sau vechiul Taz l-ar fi umilit pe Goldberg in orice moment intr-o lupta reala.

RockBerg
19th July 2007, 11:00
Ken Shamrock, Kurt Angle, Brock Lesnar sau vechiul Taz l-ar fi umilit pe Goldberg in orice moment intr-o lupta reala.
Hate driven biased bastard. :happy

Look at the poll and shed romanian tears !

Heath Scumm
19th July 2007, 11:37
^
http://img165.imageshack.us/img165/3885/a20child20cryingnj20196gz0.jpg

LaParka
19th July 2007, 11:38
^you sure have bad photoshop skillz :)

Heath Scumm
19th July 2007, 11:42
It's called Paint, my son! It's called Paint! :hall:

RockBerg
19th July 2007, 11:53
^you sure have bad photoshop skillz :)
Mesajul conteaza ! :D
It's called Paint, my son! It's called Paint!
Garantat ai mai mult skill in Paint decat mine.It's no joke...you really do.
In Paint mi se pare totul "peste mana".Mi-e greu sa selectez o culoare,text...creion...

Heath Scumm
19th July 2007, 11:56
I got Paint SKillz! :cry:

Tre' sa pun asta pe CV! :cry:

PSYCHO
19th July 2007, 14:57
Iata o chestie facuta tot in Paint! :)

http://img513.imageshack.us/img513/5329/paintstuff00fo8.jpg

Iar despre subiect, Goldberg mi-a placut mai demult, Cena nu mi-a placut niciodata! Rezulta ca votul meu merge la Goldberg!

Insane
19th July 2007, 15:19
:cry:
Psycho o sa te urmareasca toata viata cu imaginea asta Stefane !

Heath Scumm
19th July 2007, 16:30
Stiam eu ca nu trebuia sa accept :D

PSYCHO
19th July 2007, 16:50
^ Crede-ma, era mai dureros daca nu acceptai! :drak: ... Apropo, data viitoare nu scapi fara alte poze de genul asta! Si atunci va fi clar fara acordul tau! :evil:

RockBerg
19th July 2007, 17:28
^ Crede-ma, era mai dureros daca nu acceptai! :drak: ... Apropo, data viitoare nu scapi fara alte poze de genul asta! Si atunci va fi clar fara acordul tau! :evil:
http://media.urbandictionary.com/image/large/buttsecks-43951.jpg

:happy

PSYCHO
19th July 2007, 17:46
^ Va fi ceva de genul asta:

http://img120.imageshack.us/img120/6312/costarica388qy9.jpg

RockBerg
19th July 2007, 17:51
^ Va fi ceva de genul asta:
Bae-K-Lee's opinion.
http://www.gardianul.ro/pics/size2/93012_pic.jpg

PSYCHO
19th July 2007, 19:56
^ Fantozzi's opinion:
http://img120.imageshack.us/img120/6431/fantozzi6kc6.jpg

Si ca sa nu deviem ... Ambii sunt varza ca actori! :D

http://img106.imageshack.us/img106/2852/goldberguniversalsoldiexl4.jpghttp://img106.imageshack.us/img106/7532/marincesenadu0.jpg