PDA

View Full Version : WRM Last Soul Standing: The Death Bringer vs Raiden vs Geony Vedeta

Raiden
15th July 2007, 15:23
BigMouth: Esti nerabdator sa vezi acest triple threat?
Test: Cu siguranta, mai ales ca este Raiden in meci si nu numai el ci si mult mai carismaticul nostru luptator Geony Vedeta.
BigMouth: Da si Death Bringer.
Test: Cine e Death Bringer. Oh stai... ce prost stau cu memoria nu e cumva prostul ala care se crede "dead" care vine din cimitir si blah blah si i-a fost tabacit fundul de catre Raiden in acel meci cu multa ura?
BigMouth: Ce viteaz esti aici cu mine dar sunt sigur cand isi va arunca acea privire catre tine o sa uzi scaunul pe care stai si comentezi numai tampenii. Si apropo ai o memorie foarte slaba deoarece Raiden a castigat murdar meciul.
Test: Raiden a facut orice numai sa castige si asta va face si in acest meci asta daca nu se opune Geony Vedeta.
BigMouth: Deci in aceasta seara vom avea un triple threat match intre Death Bringer, Raiden si Geony Vedeta castigatorul se va califica la King Of The Ring. Nu vreau sa imi imaginez ca Geony Vedeta va castiga acest meci iar apoi se va califica in finala si va deveni King, un manelar ca el sa fie rege?
Test: Nu conteaza cum e, important e ca are talent in ring.

In giganticile boxe ale arenei rasuna melodia "My Way" iar Raiden isi face aparitia pe rampa de intrare, publicul il primeste cu multe fluieraturi si huiduieli

Test: Sa nu bage publicul in seama, nu stie sa aprecieze talentul adevarat.
BigMouth: Ei stiu sa aprecieze cand un luptator castiga curat lupta.

Raiden intra in ring si cere un microfon. Raiden incearca sa vorbeasca dar este oprit de corul de huiduieli al fanilor.

Raiden: Taceti din gura! publicul huiduie din ce in ce mai tare
Raiden: In meciul cu Death Bringer am demonstrat ca sunt un adevarat talent pe care voi trebuie sa-l recunoasteti. L-am invins pe Death Bringer cu multa, foarte multa inteligenta... de fapt asta e calitatea mea pe care cei doi oponenti de-ai mei din aceasta seara nu o au. Asa ca meciul e ca si castigat mai ramane doar sa fac pin-ul pe unul din ei si ma voi califica la King Of The Ring unde voi deveni regele vostru iar atunci o sa vedeti voi ratatilor ca trebuie sa va supuneti regulilor mele.

Publicul incepe sa-l injure pe Raiden

Test: Publicul nu are cei 7 ani de acasa, cand Raiden va deveni rege va face curatenie cu acei derbedei.
BigMouth: Foarte increzator Raiden, dar nu cred ca are stofa de rege, daca s-ar califica tot nu ar deveni rege, prea mult se lauda dupa ce a castigat acel meci cu Death Bringer, sa vedem ce o sa faca in acest meci care e mult mai dificil.

Ratonu
16th July 2007, 11:28
Geony intrã în ring urmãtorul. În arenã este un zgomot infernal, publicul fãcând tot posibilul sã acopere versurile lui Bursuc ºi Sorinel.

Big Mouth: Iatã un personaj care încã nu a demonstrat cã îºi meritã pe deplin locul în rosterul WRM. Cu un record de 2 meciuri ºi 2 înfrângeri, e surprinzãtor cã Geony apare chiar ºi în calificãrile pentru King of the Ring.
Test: Ce-i drept, cocalarul nici nu a fost pin-uit sau forþat sã renunþe pânã acum, dar fãrã îndoialã trebuie sã înceapã sã câºtige meciuri dacã vrea sã fie tratat cu seriozitate în aceastã federaþie.

Manelistul are ºi el un microfon în mânã. Dupã ce intrã în ring, îi adreseazã câteva cuvinte lui Raiden, care îl priveºte impasibil, apoi se întoarce spre hard camera.

Geony: Salut salut! ªtiþi cã eu, Geony Vedetã, am venit cu ambiþii mari în aceastã companie. Ambiþiile astea, deocamdatã, nu le-am matieralizat. Dar iatã cã, dupã primul meci în care am fost neîndreptãþit, în care am luptat cu ºase oameni ºi dupã al doilea meci, care a fost o bãtaie de joc... Ala nu a fost meci, a fost o bãtaie de joc ºi o nesimþire grasã... ºi o insultã la adresa luptãtorilor adevãraþi ca mine. Dar eu nu mã las bãtut, Geony Vedetã nu poate sã se lase bãtut ºi Geony Vedetã ºtie cã acum urmeazã sã-ºi împlineascã destinul lui cel adevãrat.

Se descheie la hainã, dezvãluind tricoul imprimat cu figura lui Adi de Vito.

Geony: Acest om care-l vedeþi pe tricoul meu este un model... Este un împãrat! ªi mi-am dat seama, dupã ce l-am admirat atâta vreme pe omul ãsta, mi-am dat seama când am aflat de campionatul ãsta cã ãsta e ºi destinul meu: sã fiu împãrat! Sã fiu Împãratul ringului ºi Împãratul WRM. Asta cred eu, ºi sunt convins de asta, cã ãsta e destinul meu de la Dumnezeu.

Big Mouth: Ce e asta??? Altã manea în ArenA? Nu se poate!
Test: Fii atent, manelarul a scos o cãrãmidã din buzunarul de la piept. Acum a desfãcut-o. Zici cã e radar.

Geony: [nervos] Pe care mor... Aºa, pe ãsta. Da... Alo? Cine morþii... Alo! Fã, f***-þi neamu' mã-tii, þi-am zis sã nu mã suni la ora asta... Sunt în ring, idioato, lua-þi-aº familia... ªi ce dacã moare? Lasã, cã-þi iau alta, trebuie sã mã f*** pe mine la cap acuma, nu? SUNT ÎN RING, FÃ PROASTO, CE NU ÎNÞELEGI? Vorbim dupã. Hai, te pup. Da.

Închide telefonul ºi îl bagã la loc în buzunarul de la piept.

Geony: Fi-r-ai a dracu' de proastã... Bag p...

Aruncã microfonul nervos ºi îºi dã jos haina, aºteptând intrarea urmãtorului luptãtor.

ThePhenom
16th July 2007, 12:17
Publicul inca mai fluiera si huiduie.

Big Mouth:M-a zgariat pe creieri melodia aia!!
Test:Taci ma!!Tie iti place muzica populara!!

Toate luminile se sting iar in arena rasuna melodia Iron Maiden - Run to the Hills.Death Bringer paseste incet spre ring iar publicul este in extaz si toata lumea aplauda.

Big Mouth:Test ce faci acolo?
Test:Ud scaunul!!
Big Mouth::happy:....Ziceai ca nu ti-e frica!!
Test:Pai...nu imi e!!Big Mouth de ce se apropie de noi(ingrozit)?

"Mortul" trece pe langa masa comentatorilor dupa care intra in ring.Face un pas spre ce doi adversari ai sai iar acestia ies din ring.

Big Mouth:Ce fricos sunt aia doi!!Se vede ca sunt favoriti tai!!
Test*sub masa*:A...plec....cat......ala?
Big Mouth:Da ma,da!!!

Death Bringer ia un microfon si rosteste cu o voce groasa!!

Death Bringer:Voi doi....Va laudati amandoi ca o sa castigati,ca sunteti zmei!!Si cand intru aici amandoi plecati ca doua mate fricoase!!Ce e asta?In caz ca nu stiati trebuie sa va reamintesc ca asta e wrestling nu e circ!!Si tu Raiden,tu!Te-am invins, m-ai invins!!Insa iti promit ca in seara asta nu vei mai pleca pe picioarele tale acasa!!!Iti promit ca vei avea nevoie de echipa medicala!!Voi lupta pana imi vor plesni oasele,pana tu vei ajunge in "Valea Mortii"!!Noroc ca il ai si pe manelarul asta care stie doar sa injure!!Dar stai linistit voi trece si de el si voi ajunge la tine!!!Rest In Peace!!!!

Big Mouth:Cat de infiorator!!Cred ca Death Bringer chiar ii va termina pe aia doi.
Test:Eu cred ca esti idiot!!Raiden il va face bucatele!!
Big Mouth:Nu uita de cate trucuri murdare s-a folosit Raiden sa castige!!!Death Bringer a castigat limpede!!!
Test:AOleu....zici ca esti idiotii aia de profesori ai mei cu corectitudinea asta!!
Big Mouth:Nu asa se vorbeste depsre o persoana mai in varsta ca tine!!
Test:Oh,Sh*t....Cine l-a adus pe asta aici?

Death Bringer isi da jos paltonul sau negru de piele si il arunca in afara ringului dupa care isi da jos ochelarii sai negri ca zmoala si ramane doar in echipamentul sau de lupta:un maieu negru,panataloni negrii si cizme de wrestler negre.Raiden si Vedeta intra in ring fiecare stand intr-un colt iar "Mortul" sta in mijlocul ringului.Se aude clopotelul iar lupta poate sa inceapa.

Big Mouth:Si a inceput!!!

Raiden
17th July 2007, 13:46
Raiden & Geony Vedeta il asalteaza direct pe Death Bringer cu o serie de pumni si il trimit cu un Irish Whip intr-un colt al ringului, Raiden incearca un Stinger Splash dar Death Bringer intercepteaza cu o lovitura de picior si apoi alearga catre Geony Vedeta si executa un Big Boot.

BigMouth: Death Bringer a inceput in forta meciul! Mi se pare mie sau Raiden& Geony Vedeta fac un tag-team in acest meci..
Test: Vorbesti prostii, fiecare e pe pielea lui, meciul e Triple Threat nu e Handicap.

Raiden vine rapid din spate si incearca sa-i faca mortului un Release German Suplex insa Death Bringer il loveste cu cotul in fata. The Legend Killer apoi il trimite in corzi iar corzile la randul lor il imping pe Death Bringer catre Raiden care executa Overhead belly to belly suplex

Test: Asta e wrestlingul adevarat, manevra adevarata de la un wrestler adevarat.
BigMouth: Nu sunt de acord cu tine aici dar Raiden incearca pin-ul.
Test: 1...2.... Ah oare de ce s-a bagat manelarul ala?
BigMouth: Deoarece e in meci.

Raiden tipa la Geony Vedeta insa acesta ii spune ceva de familie dupa care il loveste cu piciorul in stomac si executa un Brainbuster ca la carte.

BigMouth: Frumos executat acel Brainbuster 1...2 dar Raiden ridica umarul.
Test: Geony Vedeta crede ca il poate invinge pe Raiden dintr-un Brainbuster?
BigMouth: A fost doar o incercare de pin, toti luptatorii vor sa termine meciul mai repede.

Death Bringer se ridica, Geony Vedeta se uita la el...

Geony Vedeta: Mancati-as hai sa fim tovarsi deocamdata, hai sa nu fim dusmani, hai sa-l doboram pe cocalarul asta.

Death Bringer insa ii arunca o privire rece semn ca nu accepta.

Geony Vedeta: Atunci du-te in ma-ta!

BigMouth: Aici Geony Vedeta a dat de dracu!
Test: Se pare ca Death Bringer nu s-a simtit jignit.

Geony Vedeta incepe o serie de pumni, dar in zadar deoarece Death Bringer nu se clinteste, iar Geony Vedeta incearca sa-l indeparteze si il arunca pe manelar intr-un colt al ringului si mortul incepe sa-i livreze pumni 1....2....3....4...5....6...7...8...9...10 Geony Vedeta este ametit iar Death Bringer executa Sidewalk Slam si incearca pin-ul 1...2... dar Raiden invervine.

Test: Cum spuneam fiecare pe pielea lui.
BigMouth: Deocamdata. Meciul ar fi mai interesant daca nu s-ar face echipe.

ThePhenom
17th July 2007, 14:26
Death Bringer se ridica si il priveste cu o privire rece pe Raiden."The Legend Killer" nu sta pe ganduri si il loveste pe "Mort" cu pumnii dupa care ii face un Reverse DDT.

Test:Haha...Cine domina meciul?Raiden domina meciul!!Cine domina meciul?Raiden domina meciul!!
BIg Mouth:Taci!!Zici ca esti un copil retardat!!!

Death Bringer se sprijina de turnbuckle dar Geony incearca un Big Boot insa "Mortul" se fereste si "manelarul" ramane cu piciorul acolo.Death Bringer il prinde cu amble maini de gat pe Raiden si il arunca in turnbuckle insa impactul este amortizat de corpul lui Geony Vedeta.

Big Mouth:Ce le-a facut!!!Sunt groggy amandoi!!
Test:Taci sa nu ajungi tu groggy!!!

Death Bringer se duce in coltul celalalt,vine cu viteza si face un Turnbuckle Splash peste cei doi iar publicul este in extaz.

Big Mouth: Da!!!Ce le-a facut!!

"Mortul" incearca pin-ul pe Geony dar acesta ridica umarul la 2.Death Bringer il ridica de cap pe "manelar" si il prinde de gat.Incearca un Chokeslam dar este lovit din spate la picior de Raiden iar "Mortul" cade la podea.

Test:Da!!Raiden revine!!

Raiden il priveste pe Geony dupa care cei doi isi schimba o serie de pumni."Manelarul" blocheaza si ii face "Ucigasului de Legende" un Spinebuster excelent si incearca pin-ul 1....2....Death Bringer il trage de picior.

Big Mouth:Sa vezi acum avalansa de injuraturi!!
Test:De abia astept :evil:!!

"Manelarul" incepe sa-l injure pe Death Bringer."Mortul" il priveste fara sa schiteze o miscare si ii livreaza un pumn care ii misca dintii lui Geony.

Big Mouth:Sper ca are programare la dentist!!
Test:Are,nu iti face griji tu pentru el!!
Big Mouth:Sper ca i-au sarit dintii sa nu mai poata sa ne zica manelele alea la inceput ca ma apuca scarba!!

"The Legende Killer" se furiseaza in spatele lui Death Bringer si cand "Omul din Valea Mortii" se intoarce, "Ucigasul de Legende" ii face un Standing Dropkick iar Geony Vedeta ii aplica "Mortului" un Sitout Suplex Slam.

Test:Da!!!Raiden castiga din nou!!
Big Mouth:De ce esti asa sigur?Poate castiga Geony!!
Test:Raiden,pentru ca este cel mai inteligent din ring!!

"Mortul" se ridica si "The Legend Killer" cu Geony il prind de cate o mana pe Death Bringer si incearca sa-l trimita in corzi cu un Irish Whip insa acesta nici nu se clinteste si ii trage de maini pe Raiden si pe "manelar" iar acestia doi se izbesc cap in cap dupa care cad pe jos.

Big Mouth:Cred ca inteligenta lui Raiden s-a zguduit cand a facut contact cu Geony :happy...

Ratonu
18th July 2007, 21:27
Manelistul se ridicã ºi pãrãseºte ringul nervos, sub privirea miratã a lui Death Bringer.

Big Mouth: Ce face Geony?
Test: κi replãnuieºte strategia? :o:

Între timp, Raiden se ridicã ºi îl surprinde pe mort cu un double leg takedown, urmat de un jackknife cover. 1, 2...

Big Mouth: Oh, ucigaºul de legende aproape cã a furat victoria aici.
Test: Cum adicã "furat"? Ce e cu expresia asta? Tipul nu era atent, Raiden a profitat... Þi se pare ceva incorect?
Big Mouth: ªi totuºi... Ce face Geony?

În timp ce Raiden ºi Death Bringer fac schimb de pumni, Geony Vedetã se îndreaptã spre ieºirea din arenã.

Geony: Mama voastrã... Ce dreacu' e asta? Pentru ce am venit eu aici? Bag picioarele!... Ia dã mã aia!

Geony smulge o sticluþã de vodcã din mâinile unui fan aflat în primul rând. Trage puþin din ea, iar când fanul îi strigã cã o vrea înapoi, se întoarce ºi îi scuipã bãutura în faþã, dupã care îl înjurã.

Big Mouth: Omul ãsta nu e normal!
Test: Crezi?

Manelistul duce din nou recipientul la gurã ºi, de data asta, îl goleºte dintr-o înghiþiturã. Revigorat, se îndreaptã din nou spre ring.

Geony: P**** mamii voastre, vã arãt io vouã!

Big Mouth: Ããã... nu ºtiu dacã ar fi bine sã fie lãsat înapoi în ring.
Test: De ce nu? Ar putea fi distractiv! Poate omoarã naibii pe cineva, poate chiar pe el însuºi! :D

Între timp, Death Bringer câºtigase schimbul de lovituri. Mortul îi face lui Raiden un irish whip, urmat de un back body drop.

Geony: Bueeei!

Bringer se întoarce, numai pentru a fi doborât de un lariat al manelistului. Raiden se ridicã, iar Geony îl invitã sã lucreze amândoi pe omul aflat la pãmânt. Raiden acceptã.

Big Mouth: Se pare cã "echipa" s-a reformat... Double team suplex.
Test: E bine ceea ce fac, trebuie sã scape de ciudatul ãla cât mai repede.

Raiden îl ridicã pe mort. Un irish whip...

Test: Bum! Frumos impact la acel shoulder tackle! Hai cã se poate ºi mai mult!... Ce...

Geony: Eeeeeeeee! Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Manelistul ridicã mâinile victorios.

Big Mouth: Ce Dumnezeu...
Test: Ce dracu'...

Geony: Împãratu' ringuluuuuuui!!!

Se întoarce spre Legend Killer, care îl privea mirat. Îi face un semn... pe care nu-l înþelege nimeni.

Geony: Coae... ADU MESELE!!!

Raiden mai zãboveºte 2 secunde, dupã care îl loveºte pe Vedetã în stomac.

Big Mouth: Din fericire, mesele mai pot sã aºtepte. Raiden îl prinde acum pe manelist pentru un exploder, dar Geony îl loveºte cu cotul ºi scapã... irish whip al lui Geony ºi Raiden este întâmpinat de Bringer cu un powerslam! The Death Bringer s-a ridicat, l-a pus la pãmânt pe ucigaºul de legende ºi acum priveºte fix un manelist ºocat... care mai are puþin ºi plânge!?
Test: Hai, frate... :confused:

Death Bringer îl loveºte pe Geony cu piciorul în zona abdominalã, dupã care îl ridicã într-un fireman's carry.

Big Mouth: Va încerca acel TKO, Death Valley Cutter-ul... dar Geony scapã ºi îl împinge din spate.

Geony: Coae, nu da, n-am nimic cu tine, pe bune...

Big Mouth: Mortul vrea sã-l atace din nou pe Geony... dar este surprins de un missile dropkick la lui Raiden, apãrut, parcã, de nicãieri! Raiden "pozeazã" acum pentru public...

Raiden: [se întoarce spre Geony] Vezi bãi ºmechere, aºa se face trea...

Big Mouth: Ooh! Spear al lui Geony Vedetã pe Legend Killer! Meciul ar putea fi gata! 1, 2... nu, kickout al ucigaºului de legende!

Raiden
18th July 2007, 21:54
Geony Vedeta ridica tonul la arbitru care crede ca a numarat prea incet.

Geony Vedeta: Bah coae, cum **** mea numeri... da din mana aia bleaga mai repede ca ma p** pe tine.

Test: Mi se pare mie sau arbitrul este asaltat cu injuraturi de catre Geony Vedeta.
BigMouth: Ce sa-i ceri unui manelar, mai nou ne-a dovedit ca e un alcoolist.

Arbitrul ii atrage atentia ca-l va descalifica dar Geony Vedeta il injura in continuare, se intoarce iar mortul il asteapta cu un Chokeslam pe care il si reuseste.

BigMouth: In sfarsit am scapat de manelar pentru un moment.
Test: Raiden fii atent!!! Death Bringer e in spatele tau si te asteapta cu un Chokeslam...

Death Bringer il prinde in Chokeslam dar nu reuseste deoarece Raiden ii intoarce manevra intr-un Raiden Cutter(Arm trap neckbreaker) si incearca pin-ul 1...2... dar mortul ridica umarul.

Test: Sclipitor!
BigMouth: Mare lucru... a reusit sa intoarca o manevra.
Test: Esti un Raiden hater, mai bine tine-ti gura.
BigMouth: Nu sunt hater.... sunt impotriva luptatorilor care obtin victoria nemeritat.

Raiden ii tranteste piciorul drept a lui Death Bringer la podea.

BigMouth: Oh nu piciorul ala!
Test: Raiden arata din nou ca si-a facut strategia de lupta...
BigMouth: Totul a plecat de la acel Sledgehammer care era o arma ilegala.

Raiden ii mai tranteste o data piciorul la podea si face un Shin breaker.

Test: Mortul este ca si mort.
BigMouth: Death Bringer nu se lasa asa usor, mai trebuie sa-ti reamintesc cat a rezistat durerii ultimului meci disputat?
Test: Hehe pana la urma cine a fost castigatorul?
BigMouth: Ne intoarcem de unde am plecat si chiar nu vreau sa mai vorbim pe acest subiect.

Raiden ii aplica lui Death Bringer o manevra de submission care pune presiune pe piciorul drept a lui Death Bringer... un Indian Deathlock

BigMouth: Dejavu.... mi se pare plictisitor.
Test: E doar o strategie de lupta.

Death Bringer mai are putin si tapeaza dar intervine Geony Vedeta care il loveste pe Raiden.

Raiden: Iar te bagi ma prostule?
Geony Vedeta: Bai fitze.... pe cine faci prost...
Raiden: Pe tine! Si te rog lasa-te de limbajul acesta de underground ca esti penibil
Geony Vedeta: Du-te in **** mea.

Geony Vedeta il asalteaza pe Raiden cu niste pumni dupa care ii aplica un Sit-out powerbomb si se pregateste de pin...

BigMouth: Ce impact a avut aceasta manevra!!
Test: Oare se va mai ridica Raiden dupa aceasta teribila manevra?

ThePhenom
18th July 2007, 22:59
1......2.....Death Bringer schiopatand il trage de picior pe manelar.

Geony Vedea: Ba coae de ce nu ma lasi sa castig?

Big Mouth: De ce nu ma mir de limbajul lui Geony Vedeta?
Test: De prost!!

Geony mai injura putin si incearca sa-l loveasca pe "Mort" dar acesta ii blocheaza lovitura si il loveste cu pumnul in plina figura, iar manelarul "zboara" cam un metru mai in spate.

Big Mouth:Ce pumn!!Mai nou manelarul a invatat sa zboare!
Test:Uite-l pe Raiden!!E in spatele lui Death Bringer!!
Big Mouth:Pazea!!

"Mortul" se intoarce dar este lovit la piciorul ranit de Raiden si acesta il prinde intr-un Ankle Lock.

Test:Da!!Manelarul este pe jos si Death Bringer este prins in Ankle Lock!!
Big Mouth::Nu se poate asa ceva!!

Death Bringer nu mai rezista insa pe celalalt picior si se intoarce cu fata spre Raiden si ii da cativa pumni iar "The Legend Killer" il scapa din priza.

Big Mouth:Da!!A venit si vremea lui!!
Test:Nu!!!Cum a reusit sa scape?!

Geony incearca un Big Boot dar "Mortul" se fereste iar aceea lovitura o primeste Raiden care doboara arbitrul.Manelarul se duce in afara ringului si aduce o masa pe care o pozitioneaza in spatele lui Death Bringer.

Big Mouth:Hai arbitrule!!Ridica-te!!
Test:Rupeti masa Raiden si Geony!!!

Death Bringer se intoarce si manelarul il loveste la stomac si incearca sa il puna pe masa dar "Mortul" il loveste la picior pe Vedeta dupa care in figura.In acest moement manelarul sta pe masa.Death Bringer se intoarce si Raiden incearca un Crossbody dar "Mortul" reuseste sa se lase in jos iar "Ucigasul de Legende" aterizeaza peste Geony iar masa cedeaza.Publicul este in delir si scandeaza "Death Bringer!"

Big Mouth:Cat de inteligent este omul asta!!Nu-mi vine sa cred!!
Test:Prost sa fi, noroc sa ai!!
Bog Mouth:Proverbul ala ti se potriveste perfect tie!!
Test:Ce e ala un proverb?

Death Bringer il impinge pe Raiden cu un Irish Whip in corzi si ii face un Spinning Side Backbreaker.

Big Motuh:Death Bringer revine :yeah:!!I-a indoit spatele!!

Manelarul insa se duce in spatele "Mortului" si ii face un Low Blow urmat de roll-up.Arbitrul se ridica si numara 1........2.....Death Bringer ridica umarul spre bucuria publicului.

Big Mouth:Trisorii nu castiga!!!
Test:Ce trisori ma?Aia se numeste lovitura !!

"The Legend Killer" se ridica tinandu-se de spate dar incaseaza de la Geony Vedeta un Sitout Facebuster.Manelarul incearca pin-ul 1.........2......Raiden ridica umarul.

Big Mouth:Oare cu cine ti dintre astia doi?
Test:Cu amandoi!!Sunt niste wrestleri fantastici!!
Big Mouth:Da...Un hot si un alcoolic!!
Test:Nu uita ca pancarta pe care a luat-o Raiden era impotriva lui.Erau cuvinte jignitoare la adresa lui si fiecare om mai are nevoie de cate o tarie....
Big Mouth:Tot nu trebue sa furi,orice ar fi si Geony Vedeta nu a luat putina tarie ci o sticla intreaga!!

Raiden se ridica ametit si Geony incearca un Clothesline dar "Ucigasul de Legende" se fereste si ii face manelarului un T-Bone Suplex dar "The Legend Killer" nu incearca pin-ul si se duce la Death Bringer si il mai loveste putin in piciorul ranit dupa care ii face un Figure Four Leglock...

Test:Da!!Acum chiar e gata!!Raiden castiga!
Big Motuh:Death Bringer a spus ca va lupta pana ii vor plesni oasele deci ma indoiesc ca va ceda!!

Death Bringer reuseste se ajunga la corzi iar manelarul este nevoit sa ii dea drumnul.Geony se ridica si el si ii face un Spinning Spinebuster lui Raiden dupa care il ridica pe Death Bringer insa "Mortul" il loveste la coaste dupa care i face un Crucifix Powerbomb.Profita ca Raiden era la podea si se urca pe corzi spre deliciul spectatorilor.Raiden statea pe burta la podea iar "Mortul" face un Frog Splash peste spatele ranit al acestuia iar "The Legend Killer" se zvarcoleste la podea.

Big Mouth:Uite Test!!Si Raiden are un punct slab si din nou Death Bringer ne-a impresionat!!Un salt incredibil pentru inaltmea si greutatea lui!!
Test:Oricum,Death Bringer nu lucreaza asa bine ca Raiden!!

Death Bringer face pin-ul 1......2....Geony il loveste pe "Mort".Acesta se ridica in picioare si il priveste in ochi pe manelar.

Ratonu
19th July 2007, 14:01
Big Mouth: Manelistul nu aratã deloc bine, Death Bringer se apropie de el ºi... Oooh! :mda:
Test: Nu pot sã cred ceea ce vãd. Mortul e acoperit din cap pânã în picioare... de voma lui Geony Vedetã! Nu pot sã cred cã tocmai am zis asta. :o:
Big Mouth: Death Bringer aproape cã nu are reacþie...

O parte din public strigã "Holy shit".

Geony: Efectul Guþããã!!!

Big Mouth: Flowing DDT al lui Geony pe adversarul sãu plin de vomisment... Beþivul primeºte un dropkick de la Raiden, care tocmai se ridicase. Raiden cu un cover pe Death Bringer, kickout la 2.
Test: Stai aºa, care a fost efectul Guþã, DDT-ul sau ce a fãcut mai devreme? ªi fii atent la bucãþile alea de salam...
Big Mouth: Hai sã nu mai dãm importanþã la chestia asta, da? Te rog...

Geony se repede spre Raiden ºi îl împinge. Manelistul e împins la rândul lui. Urmeazã un schimb de pumni, însã Death Bringer apare în dreptul celor doi, care se opresc. Mortul îi apucã pe amândoi de gât.

Test: Deloc inteligent...

Raiden ºi Geony îl lovesc pe Bringer cu picioarele în abdomen, apoi executã un irish whip. Îl aºteaptã pentru un double team, dar mortul se opreºte în corzi. Raiden se îndreaptã spre el, dar este prins de Geony Vedetã, care îl trage spre el penru un short-arm lariat.

Geony: Hã hã! Ai vãzut BÃI ªMECHERE?

Big Mouth: Geony l-a neglijat pe Death Bringer, care îl atacã acum cu niºte lovituri de pumn. Un irish whip în colþ... Mortul cu un splash din alergare, dar manelistul se dã la o parte! Vedetã încearcã sã-l punã pe Death Bringer pe turnbuckle, probabil pentru un belly to back superplex... dar nu poate! Geony se clatinã... ºi îi dã drumul mortului într-un fel de side slam, dupã care se prãbuºeºte ºi el în mijlocul ringului.

Geony: Pfff... Sã moarã mama... 'Þi-ai dreacu' cu pletele voastre... Cash cash... Full full... Proasta dreacu' ce eºti...

Test: E, fãrã îndoialã, un tip special...

ThePhenom
19th July 2007, 14:45
Death Bringer se ridica si isi scoate dupa el maieul sau plin de voma si il arunca in Geony Vedeta.

Big Mouth:Oh nu!!
Test:Sa vezi acum!!I-a patat tricoul manelarului!!

Maieul lui Death Bringer ajunsese pe tricoul cel roz al manelarului.Geony isi da si el jos tricoul enervat ca e patat si il asalta pe "Mort" cu o serie de pumni, doborandu-l.

Big Mouth:Cat de scarbos e meciul asta!!
Test:ASta e un meci adevarat!!Mie imi place!!
Big Mouth:Pai tu esti un scarbos de cand te stiu!!

Raiden se ridica si el insa este lovit cu un Big Boot de manelar care parca a innebunit.Il asteapta pe "Mort" sa se ridice si incearca Powerbomb insa nu reuseste sa-l ridice si "Mortul" il loveste pe Geony la picior de cateva ori doborandu-l.Death Bringer il ridica pe manelar si un Sitout Chokebomb urmat de pin 1......2.......Raiden il loveste pe "Mort".

Big Mouth:Ce putin mai avea!!O secunda!!
Test:Stiam eu ca Raden nu va permite sa se termine asa repede!!!

Raden il astepata pe "Mort" sa se ridice si un Dropkick in piciorul ranit iar Death Bringer cade."The Legend Killer" il prinde intr-un STS.

Test: Daca mai scapa si acum devin fan Death Bringer!!
Big Mouth: O sa scape!!!

Death Bringer nu mai are sanse de scapare dar tot nu cedeaza.Nu are cum sa iasa din aceea manevra insa nu vrea sa bata cu palma in podea.Presiunea creste din ce in ce mai mult insa Geony il loveste pe "Ucigasul de Legende" care il scapa pe "Mort" din priza.

Test: Idiot mai e manelarul asta!!Oricum, nu devin fan Death Bringer pentru ca a scapat cu ajutor!!
Big Mouth: Acum un minut iti place Geony!!Iti schimbi favoritii cum imi schimb eu sosetele si mare paguba daca nu devii tu fan Death Bringer!!

Raiden se ridica nervos si il loveste pe manelar cu pumnul dupa care incearca un Irish Whip dar Vedeta inverseaza si ii face un Spear lui Raiden dupa care pin 1.......2....."The Legend Killer" ridica umarul.Manelarul il asteapta si pe Death Bringer sa se ridice si ii face un Spear dar nu incearca pin-ul.

Big Mouth:Sper ca nu dansea....

Big Mouth nu reuseste sa-si termine propozitia pentru ca Geony incepe sa danseze.

Big Mouth:Nu i-a ajuns ca a varsat!!Acum mai si danseaza!!
Test:Ce frumos danseaza!!
Big Mouth:Daca iti place asa mult ce de nu te duci sa-l insotesti?

Raiden se ridica si il loveste pe Geony care este oprit din dans.

Big Mouth:A facut acum si Raiden ceva bun in cariera lui!!

Cei doi isi schimba o serie de pumni.La un moment dat "The Legend Killer" blocheaza si il loveste pe manelar iar acesta se duce in afara ringului.Death Bringer se ridicase si statea in spatele lui Raiden.

Test:Pazea!!!Ai grija Raiden!!In spatele tau!!!In spatele tau!!
Big Mouth*punandu-si mainile la urechi deoarece Test tipa*:Gata ba!!!Nu mai zbiera ca nu te aude!!

"The Legend Killer" se intoarce si incaseaza de la Death Bringer un Death Valley Slam(3 Non Release Powerbomb) urmat de pin 1.........2......Arbitrul este tras in afara ringului de Geony Vedeta....

Big Mouth:Nu e corect!!Ce trisor!!!Trebuie descalificat!!
Test:Asa va vreau baieti :evil:!
Big Mouth:Ai vazut Test?!Death Bringer castiga meciul daca nu era trisorul,alcoolicul,sarlatanul ala!!
Test:Tu si corectitudinea ta...

Heath Scumm
21st July 2007, 19:42
Decizie unanima, Castigatorul acestui meci si calificat in KOTR - Geony Vedeta.

Acelasi motiv, exprimare mai complexa, mai mult storyline si nu numai succesiune de manevre. Sau, ca sa-l citez pe unul dintre noi (mai rautacios din fire :evil: ), Winner: Geony Vedeta (datorita faptului ca Ratonu a invatat la scoala si alte parti de propozitie pe langa subiect si predicat).

Oricum, apreciem efortul tuturor participantilor.

Ratonu
23rd July 2007, 15:37
În afara ringului, arbitrul îl admonesteazã pe Vedetã.

Geony: Ce... Ce vrei, mã? Ce, bã, eºti ºmecher? Poate vrei sã-þi tai copiii...

Manelistul este, însã, surprins de un baseball slide al lui Death Bringer.

Test: Oh! Uite, acum ce mai zici? Hai, nu zici nimic de un cheap shot sau ceva? Manelistul discuta cu arbitrul, ce treabã avea monstrul ãla!?
Big Mouth: Cred cã Geony merita acea loviturã, totuºi...

Mortul se întoarce spre celãlalt adversar, dar ucigaºul de legende îi taie tot elanul cu o loviturã de picior în zona sensibilã. Raiden îl ridicã pe Bringer într-un fireman's carry, apoi într-un military press ºi îl aruncã, lovindu-l cu piciorul în figurã în timp ce mortul era în cãdere.

Big Mouth: Go 2 Sleep 2.0!
Test: ªi s-a terminat!... Ba nu!
Big Mouth: Raiden nu-l vede pe Geony ºi încaseazã ºi el un low blow de la manelist! Geony îl pregãteºte pe Raiden pentru un powerbomb... Running sitout powerbomb al lui Geony Vedetã, care îl aruncã pe Legend Killer chiar pe Death Bringer!
Test: Acum chiar s-a terminat.
Big Mouth: Cover al lui Geony pe mort...

Geony: [odatã cu numãrãtoarea arbitrului] Haules... Baules... Shukarrreeeeee!!!

Big Mouth: Geony Vedetã obþine prima sa victorie în WRM ºi calificarea în sferturile de finalã King of the Ring! Aº vrea sã spun cã este o victorie meritatã, dar...
Test: Hai, mai taci! Uite, cocalarul are ceva de spus. S-ar putea sã fie interesant.

Între timp, manelist luase un microfon, dupã ce executase câþiva paºi de dans.

Geony: Haules... baules... shukareee! Heheee! Geony Vedetã... a arãtat în seara asta cã, în ciuda tutor dezavantajelor care mi le-au pus în faþã oamenii din federaþia asta, el este cel mai bun, este cel mai adevãrat ºi este Împãra...

Manelistul se opreºte brusc. Pare sã-i fie rãu.

Test: Oh nu, din nou!
Big Mouth: Mda, permiteþi-mi sã-mi direcþionez privirea în altã parte...
Test: De ce, ai vãzut vreun bãiat drãguþ în public?

Geony vomitã din nou. Timp de câteva secunde, priveºte ce a vãrsat, apoi duce microfonul la gurã.

Geony: Unde am rãmas?... Ããã... Geony Vedetã, Împãratul Ringului... M-am distrat destul, hai ceau.