View Full Version : WRM Ultimate Showdown
Heath Scumm
3rd April 2006, 13:41
Asa ... s-a decis ca luna asta sa fie show-ul nostru major (gen WrestleMania) dupa care WRM va lua o mica pauza pana cand reusim sa atragem mai multi membri ...
Pentru show avem nevoie de sugestii pentru un nume si de o persoana pentru comissioner ...
Deja s-a anuntat primul Ultra-Violent International Showdown intre un luptator international care va fi anuntat in zilele urmatoare si un membru H8 Club ... Restul ramane la latitudinea comissioner-ului si a celorlalti luptatori ...
Astept sugestii/nominalizari!
cutuma
3rd April 2006, 14:34
As dori rolul de comissioner daca se poate :D
P.S. Ca nume, m-am gandit la WRMania (what a rip-off right?) sau Final Showdown
Heath Scumm
3rd April 2006, 14:37
Lista luptatorilor anuntati pana acum pentru participare :
Siguri/Oarecum siguri :
Heath Scumm
Grave Digger
Juggernaut
Decron
Pest Jack
Lethal
Mail Man
Reaper
Anarchist
Gladiatorul
Runaway
Nosferat
Stryker
Fallen
Mistery International Opponent
Inca asteptam confirmari de la :
King Lion
The Sure Shot
^ cu astia 2 a zis Gabi ca vorbeste! :)
Deocamdata il sustin pe DECRET pentru Comissioner deoarece mi-a comunicat ideile sale si par interesante!
Ca nume pentru show - Final ShowDown pare okay ... sau Ultimate Showdown ?... si ca sa fim mai plastici, de ce nu s-ar numi Our Big One ? :D
Big Sexy
3rd April 2006, 22:51
sau de ce nu l-am numi "BIG TIME?"
Th3 Gam3 HHH
4th April 2006, 07:58
Cred ca in postul anterior lipseste un smiley sau cel putin un rolledeyes ! Oricare dintre ele mi se pare ok ! De ce n-ar fi totusi " Our BIG One"
thunder_liger
5th April 2006, 00:28
m-am gandit sa particip si eu . nu stiu dc is asa de bun sa ma arunc la un asa eveniment major (corespondentul Wrestlemania) dar cine stie,cu putin ajutor..o sa fie cam aiurea,penca luni vineri/pe intervalul 9-18 nu am acces la net ...
Th3 Gam3 HHH
5th April 2006, 07:43
^ Il ai limitat sau ce naiba ?
Usor usor parca vad ca nu va fi ultimul ppv !:)
Big Sexy
5th April 2006, 10:11
cine a zis ca asta va fi ultimul PPV? Asta e un PPV dupa care ne vom lua vacanta!
Heath Scumm
5th April 2006, 11:34
Exact ... facem show-ul nostru major, dupa aia facem o pauza ... insa am impresia ca vom reveni pana la King Of The Ring in August!
Referitor la numele show-ului ... pana acum sunt cate 2 voturi pentru Our Big One si Final Showdown! Sunt impotriva numelui de Big Time pentru ca am vazut WrestleMania 22 :rolleyes: ... insa o sa fiu intelegator si las forumul spoiler free!
Th3 Gam3 HHH
5th April 2006, 13:34
Da da ! Nu m-am exprimat corect , ma refeream ca nu vom lua pauza pana la urma ! Oricum e bine ca ne intoarcem la King of the Ring ! Incepem Big Time !
cutuma
5th April 2006, 20:39
Gabi, ai vorbit cu Bexy si KingLion pana la urma?
Heath Scumm
6th April 2006, 13:56
^ Si eu vreau sa stiu asta!
KingLion
6th April 2006, 15:15
Da...Gabi a vb cu mine si caracterul KingLion si Alia Crystal isi confirma "arunkre" in marele show...KingLion is back....
Heath Scumm
6th April 2006, 16:59
^ Sweet! ;)
Big Sexy
6th April 2006, 22:39
welcome back bro!!! Stiam ca nu vei rata aceasta ocazie cu totul si cu totul speciala!
KingLion
7th April 2006, 17:31
posibil sa o "ratez" daca iar puneti meciuri in weekend...adik mai mult ca sigur le "ratez"...daca imi faceti aceasta "bucurie" sa puneti in weekend
Heath Scumm
7th April 2006, 18:57
Meciurile se desfasoara dupa acelasi program lunar ... nu stiu daca pica in week-end sau nu!
cutuma
7th April 2006, 19:08
din cate stiu eu meciurile sunt pe 15-19. Deci ai 3 zile in care sa postezi lejer.
Aveti mah un raspuns de la Bexy? Ca as vrea sa postez un promo cu programul.
Heath Scumm
8th April 2006, 16:36
Vitamin isi definitiveaza personajul pana pe 10 ale lunii ... in principiu va fi personajul lui (pe care cred ca-l va chema Alex Vita) vs Heath Scumm ...
Big Sexy
8th April 2006, 19:09
Bexy nu o sa participe
cutuma
8th April 2006, 20:27
Programul evenimentului :
1. Tag Team Title Match : R.A.G. (Anarchist & Gladiatorul) vs Hardcore Squad(c) (Fallen & Juggernaut)
2. Money In The Bank Ladder Match : Stryker vs Reaper vs Nosferat vs MailMan vs KingLion vs Jason Killbourne
3. Undisputed World Title Match : Lethal (c) vs Decron vs Runaway vs GraveDigger
4. International Showdown Heath Scumm vs Mystery Opponent
Heath Scumm
9th April 2006, 15:31
^ Nice!
Am pus numele eventului WRM Ultimate Showdown pentru ca nu e in mod obligatoriu ou FINAL show si pentru ca Our Big One e mai degraba o descriere decat nume de event!
Th3 Gam3 HHH
9th April 2006, 20:29
^ In ameteala mea am citit Ultimate Shutdown ! Oricum ar fi suna bine ... sper sa revenim in forta ... meciurile sunt extraordinare ...
sunt super
Big Sexy
9th April 2006, 21:59
Money In The Bank Ladder Match, e favoritul meu si cel pentru care ii dau lui Decret nota 10 pentru card!
. Imi pare rau doar ca nu particip insa prefer sa ma concentrez pe mainevent!
Th3 Gam3 HHH
9th April 2006, 23:05
^ In continuarea mea ameteala, mai profunda ca niciodata , cer permiterea personajului Jason Killbourne , de catre Issue , in Money in the Bank Match , lui Decret ,indiferent de consecinte ... multumesc antici[at , si sper sa fie ultima sraeara ....
cutuma
10th April 2006, 10:05
Daca Issue vrea sa-l foloseasca pe KillBourne in MITB e okey with me.
Heath Scumm
10th April 2006, 10:44
multumesc antici[at , si sper sa fie ultima sraeara ....
Ce?
issue
10th April 2006, 12:37
eu am vorbit cu Reaper si voi participa luna asta cu Anarchist (nostalgie...deh). Din punctul meu de vedere Killbourne este retras.
Th3 Gam3 HHH
10th April 2006, 20:50
^ L-as folosi eu pe Killbourne in MITB !:rolleyes:
@HitScum : ..cred ca ultima propozitie era mai mult o discutie cu mine insumi !:)
issue
10th April 2006, 21:13
Fine by me HHH. Daca vrei sa-l folosesti "you have my blessing"
Th3 Gam3 HHH
11th April 2006, 07:02
^ Now , how do we get him back to WRM >?
issue
11th April 2006, 08:43
Personajul Issue e pesonaj public. Deci poti sa-l folosesti intr-un angle in care sa-l aduca inapoi pe Killbourne daca vrei.
Heath Scumm
11th April 2006, 14:48
@ Th3 Gam3 HHH. - Nu stiu daca mai tii minte dar aveai un finisher de facut pentru Alive 2006 ... vezi ca lupta ta a fost mutata in arhiva ... posteaza finisher-ul si pune un link la el si aici ca sa vedem cum s-a terminat lupta ...
Daca n-ai timp sa scrii prea mult, posteaza macar 2 randuri, fa ceva!!!
Th3 Gam3 HHH
11th April 2006, 22:41
^ Am venit , am vazut , am castigat .. sau nu !? O sa vedeti doar daca dati click pe link-ul de mai jos ! Inca o data scuze pt aceasta incredibila amanare ... motivele au fost de diverse tipuri ..... sper ca nu se va mai intampla ...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=599697#post599697
Heath Scumm
11th April 2006, 23:10
Nice finish ... putting over Decron yet coming up on top! Nice! :great: O sa fie o continuare interesanta in Main Event!
Th3 Gam3 HHH
11th April 2006, 23:27
^Ehh si tu acum.... maineventul va fi f imprevizibil ! Abia astept !
Deci Killbourne e in MITB ?
cutuma
11th April 2006, 23:32
Daps. E in. Rog un mod sa modifice.
Heath Scumm
11th April 2006, 23:50
Done!
Big Sexy
12th April 2006, 00:28
hahaha, nice one!!! Mi-a placut mult finalul, cred ca e cel mai interesant final pe care l-am vazut in WRM, cel mai creativ e cu certitudine!
Bravo, a meritat asteptarea!
Th3 Gam3 HHH
12th April 2006, 07:56
^ Cel mai interesant final pt mine , din cate am vazut , mi s-a parut cel al lui Decret in acel HIAC cu Heath Scumm si Reaper .
Th3 Gam3 HHH
16th April 2006, 12:57
^ Netul e sub orice critica , raceala este acolo unde trebuie , asa ca va intreb daca PPV va avea o durata normala ! Am vazut ca in prima zi a fost un post .
Heath Scumm
16th April 2006, 13:05
Meciurile au inceput ... eu n-am avut acces la net ieri insa "The Show must go on!" ... iar eu voi continua in mod sigur ... Voi recupera in timpul ramas tot ce am pierdut si voi face in asa fel incat sa pot castiga toate cele 3 meciurile in care sunt angrenat :evil:
cutuma
16th April 2006, 13:09
Eu astept intrarile lui Decron si Runaway pt ca am pregatit ceva.
De asemenea, astept implicarea lui Styker, Rey, KingLion (chiar daca de luni) si Fallen.
Th3 Gam3 HHH
16th April 2006, 13:32
@HitScum : De-abia ma abtin sa nu comentez prestatia ta de astazi , pt a nu influenta in vreun fel sau altul finalul partidelor ! Ok , mergem inainte !
Big Sexy
16th April 2006, 18:05
eu scriu acum intrarea si am si 2 interventii pregatite.
cutuma
17th April 2006, 22:25
Ce se intampla cu cei care au promis ca participa luna asta?! Eu zic ca cel putin Rey,Styker si KingLion ar trebui sa posteze, pt ca MITB e cel mai tare meci de luna asta.
Heath Scumm
18th April 2006, 13:00
Daca nu vor sa posteze e problema lor ... Am vorbit cu Bogdan/The One si mi-a promis ca posteaza macar un mesaj pana la sfarsitul luptei ... ceilalti nu mi-au mai raspuns! :mda: Whatever! ...
Th3 Gam3 HHH
20th April 2006, 16:06
Am si eu o intrebare : nu s-au terminat meciurile ?
Reaper
20th April 2006, 16:43
Da. Cred ca s-au terminat. Probabil ca postul meu va fi sters. Dupa cum am mai zis: eu cand postez nu ma uit la data, ci ma uit daca a aparut sau nu poll-ul.
Th3 Gam3 HHH
20th April 2006, 17:49
Daca e s-o iei asa , mai poti sa mai postezi si pt WRM Alive , cel putin in meciul meu !:)
Big Sexy
20th April 2006, 20:54
NUUUU!!! Meciurile vor tine si tot WEEKEND-UL!! SI e pe bune nu e gluma!!
Reaper
20th April 2006, 21:11
Ok. Asta inseamna ca mai postez si maine (inainte de 14). Dupa aia va urez noroc ... eu ma car spre Onesti. O sa aflu rezultatele abia saptamana viitoare.
Pacat totusi ca nu s-au implicat mai multi ... adica tot noi am fost pana la urma (cei care eram si inainte).
Poate daca WRM devine o federatie internationala o sa fie ceva mai frumos (sau mult mai frumos).
Th3 Gam3 HHH
21st April 2006, 17:05
Eu am intrebat la un moment dat daca acest ppv va avea o durata normala , iar HitScum mi-a raspuns ca asta e vom recupera timpul pierdut ! Acum ce sa inteleg , ca "cel care trage sforile" pe aici e Big Sexy sau ... (parca as fi in Lost , bag raca ! :) )
cutuma
21st April 2006, 17:12
eu in afara de postul de azi cred ca mai bag doar unul. Vreau neaparat sa-l fac pe Decron sa arate prost :evil:
Th3 Gam3 HHH
21st April 2006, 18:02
^You`re doing an astonishing job ! Sincer credeam ca nu mai intrii in lupta , si asta pt ca ar fi fost singurul mod in care ai fi putut pierde centura !
Big Sexy
22nd April 2006, 00:15
:) stefan nu are net si oricum ar fi fost de acord cu mine ... eu zic ca e in avantajul tuturor sa mai prelungim nitel meciurile ca durata de data asta!!!
Heath Scumm
22nd April 2006, 15:54
De-abia acum am reusit sa intru si eu pe net ... am vorbit cu Gabi la telefon si am decis ca totul sa continue pana duminica seara la ora 24.00 ... Happy Posting in continuare!
Ca fapt divers ... si Bogdan/The One/Fallen a abandonat ... voi incerca sa-mi apar singur titlul la echipe!
Heath Scumm
24th April 2006, 12:09
A inceput votarea ...
Th3 Gam3 HHH
28th April 2006, 15:32
Imi pare rau ca nu am putut posta in ultima zi , cea de duminica . Incredibil dar adevarat , un scenariu cel putin la fel de asemanator cu cel care mi s-a intamplat la postarea sfarsitului de meci la WRM Alive , numai ca sub circumstante putin diferite . Astfel de duminica ora 18:04 si pana acum , nu am avut calculator ... asta e acum , nu cred ca as fi putut schimba multe in soarta castigatorului , insa mai aduceam putin "spice" .. L-am si votat pe Grave Digger incalcandu-mi oarecum promisiunea ca nu voi vota in meciurile mele . O merita pe deplin , showul a fost intretinut in mare parte de el . Astept revenirea WRM pt a demonstra cine este cu adevarat cel mai bun :rolleyes: ..:)
PS : Ahh , si jos palaria pt "UV International Showdown - Heath Scumm vs Alex Vita " ! Un meci extraordinar .. scorul la voturi e 3 la 3 , si scuzati-ma dar nu pot sa votez !
Heath Scumm
1st May 2006, 18:34
Aveai comentarii de facut despre Grave Digger insa ai spus ca te abtii pana dupa meci ... care erau acelea?
Th3 Gam3 HHH
1st May 2006, 19:46
@HitScum : De-abia ma abtin sa nu comentez prestatia ta de astazi , pt a nu influenta in vreun fel sau altul finalul partidelor ! Ok , mergem inainte !
^DA ! Era mai mult vorba despre prestatia ta in ziua aceea ; m-a lasat fara cuvinte , a fost ceva genial ! Ideea cu pozele a fost intradevar pura inspiratie .. showul creat de tine a fost incredibil .. iar Grave Digger a castigat meritat !:ok:
Tocmai am citit si finalul meciului pt titlul WRM .. si bineinteles , iar jos palaria! .. este un final de WRESTLEMANIA , in care un personaj detine nu mai putin de 3 centuri !
PS (@HitScum ) : Cateodata am impresia ca tu ti mai mult in viata personajul Runaway !:)
Heath Scumm
19th September 2006, 11:41
Slow day @work, again ... Am updatat Rosterul WRM dupa Ultimate showdown, a fost o experienta placuta ... nostalgie :rolleyes:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.